Stoltenberg svolává mimořádné zasedání Rady NATO-Ukrajina: Rusko zasáhlo západní vojenské instruktory a cíle ve 148 oblastech Ukrajiny

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

28.8.2024

„Zatím jsme nic neviděli,“ říká Moskva

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg svolává na žádost Kyjeva mimořádnou radu NATO-Ukrajina, oznámil dnes zástupce Severoatlantické aliance.

„Schůzka se bude konat na úrovni velvyslanců,“ řekl zástupce NATO Farah Dakhlala . „Očekává se, že ukrajinský ministr obrany Rustem Umerov bude prostřednictvím video spojení informovat spojence o situaci na bojišti a prioritách z hlediska potřeb vybavení,“ dodal.

Loni vznikla Rada NATO-Ukrajina, jejímž cílem je lepší koordinace mezi aliancí a Kyjevem. Jednání Rady se obvykle účastní velvyslanci členských států NATO a ukrajinští představitelé.

Mluvčí NATO před schůzkou upozornila, že jí předcházela „srážka těžkých útoků Ruska proti civilistům a infrastruktuře Ukrajiny“.

„Spojenci NATO poskytli ukrajinské protivzdušné obraně značnou podporu a jsou odhodláni dále posilovat obranné schopnosti Ukrajiny,“ dodal.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj požádal o pomoc letectvo svých evropských sousedů, aby zničily vlny ruských raket a dronů, které začátkem tohoto týdne masově zasáhly jeho zemi.

„V různých regionech Ukrajiny bychom mohli udělat mnohem více pro ochranu životů, kdyby letectvo našich evropských sousedů spolupracovalo s našimi F-16 (pronásledování) a protivzdušnou obranou ,“ argumentoval a požadoval „řešení.“

Rekordní ruské útoky ve 148 regionech Ukrajiny: „Ještě jsme nic neviděli“

48 hodin bezprecedentní eskalace ruských raketových útoků a operací dronů bylo precedentem.

Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že při jednom z nejmasivnějších útoků Moskvy od roku 2022 bylo bombardováno celkem 148 různých regionů Ukrajiny.

Kromě objektů se západními zbraněmi byly cílem i závody na výrobu energie a budovy, kde byli ubytováni zahraniční bojovníci.

Rusko stále nazývá armádu NATO „zahraničními žoldáky“, kteří jsou neformálně rozmístěni po tisících po celé Ukrajině a koordinují ukrajinské E.D. jak vzadu, tak vepředu.

Objevují se zprávy o další havárii stíhačky F-16, jedné z prvních doručených Ukrajincům. Nestihlo ani vzlétnout a údajně havarovalo v hangáru, ve kterém bylo.

V dlouhém dvoudenním útoku byly použity různé typy raket a také mnoho kamikadze dronů.

Rusové shodili mimo jiné rakety Iskander, Kinzhal, Kalibr, Kh-101 a Kh-555.

Ojedinělé boje přitom pokračují na Kurských pláních, poblíž hranic s Ukrajinou, kam 6. srpna vtrhlo více než 12 000 Ukrajinců.

Oficiálně ruské ministerstvo obrany poskytuje informace o více než 6 tisících mrtvých ukrajinských a zahraničních vojenských osob.

Mnozí v Rusku, včetně korespondenta OPEN v Moskvě, Thanasis Avgerinos, si z paměti vzpomněli na následující prohlášení, které Putin učinil v nic netušící době o válce:

„Ještě jsme nic neviděli.“

Podívejte se na video

 

Hotel plný „zahraničních instruktorů“ zasáhli Rusové! Byli NATO?

Lokalita, kde žili „zahraniční instruktoři“ ukrajinského E.D. byl zasažen v Krivoj Rog na Ukrajině.

„Ukrajinci pomohli celkem 15 anglicky mluvícím obětem ,“ řekl ruský představitel Sputniku.

Jejich zdravotní stav není objasněn.

Ukrajinské stránky zveřejňují výsledky ruského raketového úderu (někteří říkají, že to byl Iskander).

Budova hotelu Aurora byla těžce poškozena. Ukrajinské úřady stávku potvrdily a uvedly, že „zprávy jsou špatné“.

Jak můžete vidět na záběrech, doslova polovina budovy byla zdemolována.

Údajně nejsou žádní „zranění civilisté“, protože úder byl „chirurgický“ a druhý den v řadě se připojuje k ruskému bombardování na ukrajinském území.

Mnoho ukrajinských hotelů slouží jako základna pro dočasné nebo trvalé rozmístění zahraničních bojovníků a důstojníků NATO:

 

 

 

ZDROJ:

https://warnews247.gr/war-monitor/oukrania/o-stoltenmpergk-sugkalei-ektaktws-to-sumboulio-nato-oukranias-h-rwsia-ktuphse-dutikous-ekpaideutes-kai-stoxous-se-148-perioxes-ths-oukranias/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

28.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:❌🐄🥛🍼❌ MÁ BILL GATES V ÚMYSLU PÍT TU HMYZÍ ŠŤÁVU NA KTEROU MÁ PATENT A VYRÁBÍ JI?

 

 

📌✍️ 📢🔝🔝🔝 28. srpna 2024, Fotum24: ČEŠI BUDOU MOCI ZE ZAHRANIČÍ VOLIT KORESPONDENČNĚ OD PŘÍŠTÍHO ROKU. 👺PREZIDENT NOVELU✍️ PODEPSAL

 

👉Češi žijící v cizině budou moci volit národní i evropské poslance nebo hlavu státu korespondenčně. Změnu od příštího roku přinese novela, kterou prezident Petr Pavel podepsal. Oznámil to ve středu Hrad na webu. Novinku budou moci krajané využít už v příštím roce při sněmovních volbách, což se pokoušely změnit opoziční hnutí ANO a SPD, která u Čechů v cizině v minulých volbách příliš nebodovala. Novelu možná napadnou u Ústavního soudu.

 

Zastánci hlasování poštou poukazovali na to, že je tato metoda běžná ve většině evropských zemí a že je nutné zpřístupnit volební právo i Čechům v rozlehlých oblastech, pro něž je časově i finančně náročné cestovat kvůli hlasování i stovky kilometrů nebo několik dní na zastupitelský úřad. Oponenti zpochybňovali soulad korespondenční volby s ústavními požadavky na osobní a tajné hlasování. Podle ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) novela zákona o správě voleb u očekávaného přezkoumání Ústavním soudem obstojí.

 

👺Pavel v úterý v projevu před českými velvyslanci působícími v zahraničí označil novelu za výrazné ulehčení pro Čechy žijící v cizině, kteří mají zájem o dění v ČR.

 

Korespondenční formu hlasování budou moci podle novely podobně jako dosud využít čeští občané, kteří budou zapsáni u místně příslušného zastupitelského úřadu do voličského seznamu. Museli by včas o hlasování poštou požádat a nahlásit adresu, na kterou chtějí poslat doručovací a hlasovací obálky a identifikační lístek. Na nich volič stvrdí podpisem, že hlasoval sám za sebe.

 

Volební lístek si voliči vytisknou z informačního systému správy voleb, vloží do hlasovací obálky a tu pak s identifikačním lístkem dají do doručovací obálky, kterou odešlou zpět zastupitelskému úřadu. Okrskové volební komise v cizině otevřou po ukončení hlasování doručovací obálky a s pomocí identifikačních lístků zaznamenají ve voličských seznamech účast voliče. Zaslané hlasovací obálky pak volební komisaři smísí s ostatními ve volební urně.

 

Systém podle předkladatelů v zásadě vylučuje možnost, že by volič mohl hlasovat dvakrát, tedy korespondenčně i osobně. V případě osobního hlasování na zastupitelském úřadu v zahraničí by korespondenční hlas voliče nebyl tamní volební komisí započítán. Naopak Češi, kteří by chtěli hlasovat korespondenčně z ciziny, by se museli nejpozději 40 dnů před volbami zapsat do voličského seznamu u jednoho ze zastupitelských úřadů v zahraničí, čímž by přišli o možnost hlasovat v Česku.

 

Zachování možnosti osobního hlasování i v případě, že by volič nejprve hlasoval poštou, souvisí s jeho možným ovlivňováním. I kvůli tomu bude moci volič v zahraničí na základě plných mocí vyzvednout na zastupitelském úřadu hlasovací sady nejvýše pro sedm dalších lidí. Ke schváleným úpravám patří i návrh, podle kterého budou moci do volebních komisí na zastupitelských úřadech nominovat své zástupce kandidující politické strany.

Hlasy z ciziny se budou započítávat do čtyř největších krajů místo původně navrhovaných dvou, což by mělo snížit jejich vliv na rozdělování mandátů. O tom, do kterého ze čtveřice krajů budou Češi v cizině volit, rozhodne los Státní volební komise. Zahraniční Češi v Evropě budou vybírat poslance ze dvou krajů, přičemž jeden z nich bude určen pro voliče ze zemí v pásu od Británie a Nizozemska přes Francii po Španělsko a Portugalsko. Další připadne Čechům v Americe a čtvrtý zbývajícím krajanům.

 

Češi v zahraničí mohou dosud hlasovat v cizině pouze na 110 zastupitelských úřadech, zatímco v Česku je více než 14.000 volebních místností. Při posledních sněmovních volbách mohlo v zahraničí vybírat poslance asi 18.800 Čechů, hlas odevzdalo zhruba 13.200 z nich. V loňských prezidentských volbách mohlo v cizině hlasovat na 28.700 Čechů, využilo toho 23.000. Podle odhadů ministerstva zahraničí žije v cizině zhruba 600.000 českých občanů.

 

https://www.forum24.cz/cesi-budou-moci-ze-zahranici-volit-od-pristiho-roku-prezident-novelu-podepsal

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZELENSKYJ „NA ZADNÍ NOZE“ V DOBĚ KDY VRCHOLNÝ PŘEDSTAVITEL USA ČINÍ OHROMUJÍCÍ PŘIPUŠTĚNÍ: „RUSKO DOSAHUJE (STÁLÝCH) ZISKŮ V REGIONU DONBASU“…

 

https://youtu.be/9ADvwBNUbW4?si=K6eMz_xka5lc7EZ2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Kurská oblast: PUTIN ZESMĚŠŇUJE KYJEV TOUTO RAKETOU V DOBĚ, KDY UKRAJINA ŽÁDÁ O DALŠÍ ZBRANĚ UPROSTŘED ŠESTI RUSKÝCH ÚTOKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/KtELdyJlnQM?si=VAHZC2yVdQXXjThQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ŠÉF UKRAJINSKÉ ARMÁDY PANIKAŘÍ V DOBĚ, KDY RUSKO NASAZUJE DALŠÍCH 30.000 VOJÁKŮ DO KURSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/Vo9Q5CSOz1o?si=ul0d-WAD8SoI7aAy

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: V DOBĚ PUTINOVÝCH HROZEB ZPŮSOBUJE EMMANUEL MACRON KRIZI PO PROHŘE SVÉ STRANY VE VOLBÁCH; HROZBA IMPEACHMENTU FRANCOUZSKÉHO PREZIDENTA

 

((Jako impeachment se označuje ústavní žaloba na prezidenta nebo jiného státního představitele, která má za cíl odvolat ho z jeho funkce. Ve Spojených státech amerických může takovou žalobu na prezidenta podat výhradně jen Sněmovna reprezentantů.))

 

https://youtu.be/a0T2KKWe9mo?si=FvcHFWVDAf84KlzL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PO PUTINOVĚ HROZBĚ OHROMUJÍ SPOJENÉ STÁTY ZELENSKÉHO: ODMÍTAJÍ JEHO VELKOU PROTI-RUSKOU ŽÁDOST UPROSTŘED TVRDÝCH BOJŮ V RUSKÉ KURSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/qx2nakShBL4?si=7B6lhdfYtFzCd2o7

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UKRAJINSKÁ „KURSKÁ KATASTROFA“ V ČÍSLECH: CELKOVÝ POČET VOJÁKŮ A ZBRANÍ, O KTERÉ UKRAJINA DOSUD PŘIŠLA, BYL ODHALEN A ZVEŘEJNĚN RUSKOU ARMÁDOU

 

Kurský vpád stál Zelenského 6.600 životů vojáků jenom za 3 týdny….

((Asi jich má dost do mlýnku, když je posílá do Afriky bojovat za islámský stát. A 120:000 jich nasadil u Běloruských hranic))

Ukrajinský zbraňový arsenál je obětováván Kursku?…

 

https://youtu.be/KnMup_drv_M?si=YsPnFAfHZ14OgfOV

 

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „UKRAJINCI JSOU VELKOU ZÁTĚŽÍ“: PLÁNUJE EVROPSKÁ UNIE „TAJNĚ“ VELKÝ PROTI-KYJEVSKÝ POSUN? VÝBUŠNÉ PROHLÁŠENÍ VOLODYMYRA ZELENSKÉHO O UPRCHLÍCÍCH V ZAHRANIČÍ

 

https://youtu.be/tyAjOCsQr_E?si=bBFAA9AqePXE1Mkf

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IGNORUJE ZELENSKYJ VLASTNÍ MĚSTA KVŮLI RUSKÉMU ÚZEMÍ? UPROSTŘED ÚTOKŮ NA KYJEV, VÝPADKŮ PROUDU A DODÁVEK VODY, POSÍLÁ ZELENSKYJ ARMÁDU DO DALŠÍ RUSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/COKcIsTSC04?si=HZlaKaT657rHnuUw

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: VAROVÁNÍ PŘED KYJEVSKÝMI CHEMICKÝMI ZBRANĚMI: RUSKO PROHLAŠUJE, ŽE UKRAJINA SE VYZBROJUJE CHEMICKÝMI NÁBOJI, KOMPATIBILNÍMI SE ZÁPADNÍMI DĚLY

 

https://youtu.be/D2rRwQUZw_0?si=Rsj708e61EOnzUxa

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝❌🐄🥛🍼❌28. srpna 2024: 👹BILL GATES NAVRHUJE, ABY VLÁDA NAHRADILA KRAVSKÉ MLÉKO „KRÉMOVÝM MLÉKEM“ (video)…

 

👉Miliardář a eugenik 👹Bill Gates nařídil vládám po celém světě, aby nahradily konzumaci kravského mléka mlékem. 👉 🐍🐜🦟🦗

 

👉Gates oznámil novou „mléčnou náhražku“ nazvanou „EntoMilk“, která podle jeho názoru v určitém okamžiku nahradí mléko živočišného původu. Typický karton EntoMilk se skládá z tisíců drcených červů. 🐜🦟🦗

Jakmile jsou bakterie smíchány a zpracovány, vzniká „bohatá a krémová tekutina, která vypadá a chová se jako mléčné výrobky.“ 🤮

„Je to velmi krémové v ústech, 🤮“ řekl mluvčí v níže uvedeném reklamním videu pro EntoMilk.

 

Naturalnews .com  uvádí: Podle Gatese je EntoMilk nezbytný, protože konvenční mléko pochází z farem, které podle něj ničí planetu.

 

„Svět potřebuje alternativy k přežití,“ uvádí se v reklamě. „Hmyz má zásadní význam pro budoucnost potravin, protože potřebuje velmi málo půdy a nepoškozuje životní prostředí jako hospodářská zvířata. Neprodukují skleníkové plyny.“ 💨🙈

 

ZDÁ SE, ŽE ZAPOMNĚL NA BIBLICKÉ RÁNY HMYZU, KTERÉ BYLY VE SKUTEČNOSTI VELKÝM PROBLÉMEM.

 

WEF požaduje „řízené zničení“ globálního potravinového systému – Austrálie předepisuje „potravinové příděly“ )

 

🛑POKRAČOVAT V RODIČOVSTVÍ JE KRUTÉ:

 

👉To je budoucnost lidstva, přinejmenším jeho nejchudších částí. Jakmile Gates zvládne změnit veškeré zásoby potravin podle svého obrazu, aby obohatil svou peněženku, otrocké třídy světa, které zahrnují všechno pod horními 0,1 procenta, 👉 budou jíst a pít hmyz po celý den. 👹

 

EntoMilk tvrdí, že červí a mouchové mléko nemá stejný účinek jako skutečné mléčné výrobky, protože na rozdíl od skutečných mléčných výrobků jim chybí živiny, které člověk potřebuje k přežití.

 

👉 „Bude těžké přesvědčit většinu lidí, ale podařilo se jim vymýt mozky❌🧠❌ mnoha lidem a přimět je věřit, že je to jediný způsob, jak zachránit planetu.“ SHTFplan .com informuje   o lidech, kteří věří v globalizované pohádky, jako je globální oteplování a vroucí oceán.

 

MÁ BILL GATES V ÚMYSLU PÍT TU HMYZÍ ŠŤÁVU? TO ASI NE.

👉 Pouze třída otroků bude nucena vzdát se masa a mléčných výrobků, zatímco vládci budou jíst, co chtějí❗️❗️❗️“

 

👉 Oznámení EntoMilk přichází právě v době, kdy Světové ekonomické fórum 👹 (WEF) vášnivě podporuje vše, co souvisí s hmyzem, včetně různých „potravin založených na hmyzu“, které jeho 👉 globalističtí vůdci chtějí přivést do regálů supermarketů.

 

🛑 Pokračovat ve světě, jako je tento, s dětmi, když víte, že budoucí generace musí žít v pekle, jako je toto, je prostě kruté. A tento způsob myšlení podporuje i globalistickou agendu.

 

👉 „Jen když to králové vypijí, lze od davů očekávat, že to vypijí,“ napsal jeden komentátor na YouTube na spodním reklamním videu pro EntoMilk.

 

👉 „👑Anglická královna pila čerstvé, syrové mléko z nejlepších krav krmených nejlepší trávou, i když syrové mléko je pro většinu z nás stále zakázáno.“

 

🐜🦟🦗 „To je naprosto nechutné,“ napsal jiný. „Ty brouky nikdy jíst nebudu.“

Žáby a plazi se živí larvami černé vojenské mouchy. Co se s nimi stane, až Gates přesměruje všechny mouchy, aby se přeměnily na „mléko“ do svých obrovských mixérů?

 

👶🍼Podle výzkumníků financovaných Gatesem se z larev „černé vojenské mouchy“  získává zpracovává se na mléčnou alternativu, která je vhodná pro výživové potřeby kojenců a malých dětí.

 

🥛Výzkumníci také doporučují mléko jako koktejl pro každého, kdo chce doplnit svou stravu o další bílkoviny a nenechat se odradit podobností šedého hlenu, stejně jako skutečností, že výrobek obsahuje trávicí trakt a 💩výkaly hmyzu.

 

👉„Zpracováváme ji na mléčnou alternativu, která poskytuje bohatou a krémovou tekutinu,“  vysvětlují výzkumníci a zároveň zdůrazňují její vlastnosti šetrné k životnímu prostředí. „EntoMilk je velmi bohatý na bílkoviny, tuky, vápník, železo a zinek, což je pro vás opravdu dobré a zanechává velmi krémový pocit v ústech.“💩

 

👉 Zatímco je produkt nabízen jako řešení změny klimatu, autor Seamus Bruner vysvětluje, že investice spoluzakladatele Microsoftu Billa Gatese 👉 do umělého masa, americké 👉 orné půdy a 👉 mléka nezachrání planetu, ale pouze nafouknou její zůstatek.

 

🛑 „CONTROLIGARCHOVÉ“ ZKOUMAJÍ MILIARDÁŘE, JAKO JE BILL GATES, A JAK JEJICH BOHATSTVÍ OVLÁDÁ MOCENSKÉ PÁKY, KTERÉ DOMINUJÍ KAŽDODENNÍMU ŽIVOTU PRŮMĚRNÝCH AMERIČANŮ.

 

👉 NY – Post hlásí :

 

👉 Bruner – KTERÝ VEDL TÝMY, JEJICHŽ VÝSLEDKY VYVOLALY ČETNÁ VYŠETŘOVÁNÍ FBI A VYŠETŘOVÁNÍ KONGRESU PROTI RODINÁM CLINTONOVÝCH A BIDENOVÝCH – ŘÍKÁ, ŽE JEHO VÝZKUM ODHALIL GATESOVU SNAHU NAKUPOVAT AMERICKOU ZEMĚDĚLSKOU PŮDU POD ZÁMINKOU PREVENCE KLIMATICKÝCH ZMĚN A INVESTOVAT DO SYNTETICKÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ A LABORATORNÍHO MASA.

 

👉 BRUNER ŘÍKÁ, ŽE GATES DĚLÁ VŠE PRO TO, ABY NAFOUKL SVŮJ MAJETEK, NEŽ ABY SNÍŽIL EMISE OXIDU UHLIČITÉHO.

 

👉 „Nejprve to byla patentovaná semena a 👉 patentovaná hnojiva a 👉 nyní patentují alternativy masa.

👉 Zákaz skotu by alternativním proteinovým společnostem poskytl efektivní monopoly a prospěl by investorům, jako jsou Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg a dokonce BlackRock.

👉 Umělé maso je o kontrole trhu s potravinami, ne o záchraně planety,“  řekl Bruner v rozhovoru pro Fox News Digital.

 

Peter Schweizer, autor knih „Red-Handed“, „Clinton Cash“ a „Profiles in Corruption“, napsal v předmluvě k „Controligarchs“

 

🛑 KNIHA „ SE DÍVÁ DO BUDOUCNOSTI A POSKYTUJE PŘESVĚDČIVÉ A POUČNÉ ODHALENÍ STRATEGIE LEVICOVÉ ELITY NA PŘÍŠTÍCH PĚT LET“.

 

Jedna kapitola knihy se zabývá VÁLKOU PROTI ROLNÍKŮM“  a zastává názor, že technologické giganty jako Gates monopolizují zásobování země potravinami.

 

👉 „Převzetí potravinového systému, stejně jako mnoho jiných kontrolních plánů v této knize, začalo s Rockefellery a bylo podporováno Billem Gatesem. Stejně jako u většiny jejich monopolů – 👉 od ropy 👉 přes software 👉 až po biotechnologii – 👉 je převzetí potravinového systému 👉 o kontrole duševního vlastnictví výroby potravin 👉 prostřednictvím ochranných známek, autorských práv a patentů, “ píše se v knize.

 

♻️Bruner popisuje Gatesovo spojení se ZELENOU REVOLUCÍ “  – řadou zemědělských pokroků, které byly ve 40. letech umožněny výzkumem a vývojem financovaným 👹 Rockefellerovými nadacemi a které měly přispět k překonání tehdejší krize chudoby a hladu.

 

„Zelená revoluce byla zároveň důkazem toho, že problémy jako chudoba a hladomor mohou být řešeny prostřednictvím lidských inovací a že řešení, jako jsou geneticky modifikované plodiny odolné vůči pesticidům, mohou přinést nové problémy, jako je znečištění životního prostředí, vyčerpání zdrojů a konsolidace malých a rodinných farem.

 

👉 Mohou s sebou přinést obrovské, koncernem řízené farmy,“ uvádí se v dokumentu.

„Ale místo toho, aby rockefellerové převzali odpovědnost za nové problémy, vzali na sebe veškerou čest za bohatou úrodu a obviňovali nové problémy z pohodlného obětního beránka změny klimatu,“ píše Bruner.

 

👉 „A nikoho by nemělo překvapovat, že se od zemědělců očekává, že budou jíst 💩 fermentované houby, maso pěstované v laboratoři a koktejly s mlékem, 👉 zatímco controligarchové – se svými soukromými kuchaři – nemají v úmyslu dělat totéž, když se podíváte na nedávné chování,“ říká Bruner.

 

👹„Bill Gates a Warren Buffett, jak známo, rádi jedí hovězí burgery a steaky, když Gates navštěvuje svého mentora v Omaze. Zuckerberg rád kouří prsa skotu a griluje prasečí žebra (🐃🐄🐖 z pravých krav a prasat) a říká, že maso chutná ‚dvakrát lépe, když sami honí telata‘,“  píše Bruner.

 

„Nejdřív jsme měli Soylent Green, teď máme Soylent Bug Milk,“ napsal jeden z komentátorů.

 

„Obsahuje tento nový trendový jed také neuvěřitelné množství fytoestrogenů, o které se nemusíme vůbec bát?“ žertoval někdo jiný o velmi neveselé realitě.

☣️⚠️Skutečnost, že většina moderních potravin je otrávena estrogenními látkami, které ničí lidstvo.

 

„PŘESTAŇTE S TÍM NESMYSLEM,“ NAPSAL JINÝ. „CHOV DOBYTKA NEŠKODÍ ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.“

NECHUTNÉ: BILL GATES CHCE, ABYSTE JEDLI ČERVÍ MLÉKO

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/08/bill-gates-schlaegt-vor-dass-die-regierung-kuhmilch-durch-cremige-madenmilch-ersetzt-video/

 

 

📌📢🔝🔝🔝❌🏳️‍🌈 ⚧❌ 28. srpna 2024: ZMĚNA SMÝŠLENÍ: USA ODSTOUPÍ OD „TRANSMANIE“ – TRUMP CHCE ZAKÁZAT ROVNÉ ZACHÁZENÍ S NEZLETILÝMI

 

DONALD TRUMP SLÍBIL, ŽE V PŘÍPADĚ SVÉHO ZNOVUZVOLENÍ ZAKÁŽE ROVNÉ ZACHÁZENÍ S NEZLETILÝMI.

 

PŘÍSPĚVEK INICIATIVY NA OCHRANU RODIN:

 

👉 Bývalý americký prezident Donald Trump slíbil, že v případě svého znovuzvolení zakáže rovné zacházení s nezletilými osobami a přijme několik dalších opatření proti tendenci LGBTQ a vzdělání.

 

☝️ Ve videu zveřejněném na jeho platformě Truth Social řekl, že bude trestat 👩‍🔬 lékaře, kteří nabízejí léčbu rovná pohlaví👧🏻 nezletilým, a naléhat na 🏫školy, aby podporovaly pozitivní výchovu 👨‍👩‍👦‍👦o jádrové rodině a roli matek a otců.

👉Nezletilé děti by již neměly být chemicky kastrovány blokátory puberty a neměly by být podrobeny transoperacím.

 

USA SE ODTRANSMANIE ODCHÝLÍ, ZELENÍ CHTĚJÍ ZAKOTVIT GENDER DO ZÁKLADNÍHO ZÁKONA❗️❗️❗️

 

👉Aby byla genderová ideologie trvale zakotvena jako státní cíl, požaduje Sven Lehmann od ♻️Zelených, ABY POSTAVILI SEXUÁLNÍ IDENTITU POD OCHRANU §§§ ÚSTAVY❗️❗️❗️

 

👉Sven Lehmann, tzv. queer pověřenec spolkové vlády, řekl listu Süddeutsche Zeitung: „Explicitní ústavní ochrana sexuální identity je důležitá také proto, aby některé úspěchy, jako je manželství, 👉 nemohly být zrušeny pro všechny.

Stát by pak mohl potlačit jakoukoliv formu kritiky a nemusel by se spokojit s tím, že by kritizoval kritiky a nechal by platformy pro vypovězení napájet obzvláště loajálními občany, jak se ve uvádí zprávě o ochraně rodin .

 

👉Donald Trump slibuje reformu vzdělávání založenou na podpoře (tradiční) základní rodiny👨‍👩‍👦‍👦❗️❗️❗️

 

👉V oblasti vzdělávání plánuje Donald Trump vytvořit nové místo pro přijímání 👩‍🏫učitelů, které by podpořilo pozitivní výchovu k jádru rodiny a roli matek a otců a ocenilo rozdíly mezi muži a ženami❗️❗️❗️

Ministerstvo školství bude mít přísné důsledky proti učitelům nebo školním úředníkům, kteří „naznačují, že dítě může být uvězněno ve špatném těle“, což by mohlo zahrnovat §§§ tresty za porušování občanských práv a ztrátu federálních prostředků pro školy.

Genderově vyvážená péče jako sexuální zneužívání dětí❗️❗️❗️

 

👉Trump navrhl komplexní balíček opatření, jehož cílem je, aby federální úřady §§§ potrestaly ty, kteří provádějí změny pohlaví na nezletilých❗️❗️❗️

Trump chce pověřit několik federálních úřadů, aby dohlížely na genderově rovné zacházení s nezletilými, které přirovnává k „zneužívání dětí“ a „sexuálnímu mrzačení dětí“, a nakonec je❌„zastavit“ ❗️❗️❗️

❌Kromě toho chce zakázat všem federálním orgánům, aby podporovaly koncept změny pohlaví v každém věku, protože se jedná o intimní a lékařskou záležitost, nikoli o kulturní záležitost❗️❗️❗️

 

🏳️‍🌈 ⚧AKTIVISTÉ LGBTQ BUDOU NAŠTVANÍ

 

👉Tyto návrhy se pravděpodobně setkají s rozhodným odporem zastánců lgbtq ideologie, kteří varují, že takové myšlenky jsou (údajně) škodlivé pro trans-osoby.

Podle ministerstva zdravotnictví a lidských služeb zahrnuje péče o rovnost pohlaví řadu služeb, včetně lékařských, chirurgických, psychiatrických a nelékařských služeb pro transsexuály a non-binární lidi.

 

👉Donald Trump chce zavést §§§ zákon, KTERÝ UZNÁVÁ POUZE DVĚ POHLAVÍ: MUŽE A ŽENU❗️❗️❗️👩‍❤️‍👨

 

👉Trumpovy návrhy patří k těm nejrozsáhlejším ve srovnání s těmi, které se objevily na státní úrovni v posledních letech. Kromě federálního zákona, který uznává pouze dvě pohlaví, by také naléhal na zákon, který zakazuje péči o nezletilé, aby potvrdil jejich pohlaví po celé zemi❗️❗️❗️

👉Donald Trump pověří ministerstvo spravedlnosti vyšetřováním farmaceutického průmyslu a nemocnic kvůli možnému zamaskování vedlejších účinků změny pohlaví a vyloučí lékaře Medicare a Medicaid při provádění lékařských zákroků na nezletilých❗️❗️❗️

 

👉Trump chce dát obětem transoperací možnost §§§ žalovat lékaře❗️❗️❗️

 

👉Donald Trump také řekl, že umožní pacientům, kteří později litovali, že jim bylo jako nezletilým poskytnuto zacházení rovné pohlaví, aby žalovali §§§ své lékaře, a označil postupy za „neodpustitelné“❗️❗️❗️

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/08/gesinnungswandel-usa-ruecken-von-der-transmanie-ab-trump-will-geschlechtsangleichende-behandlung-fuer-minderjaehrige-verbieten/

 

 

📌28. srpna 2024:♨️ AMERICKÝ EKONOM JEFFREY SACHS: NEZNÁME PŘESNÁ ČÍSLA, ALE VŠEOBECNĚ SE UVÁDÍ, ŽE ZNAČNÁ ČÁST VOJÁKŮ, KTEŘÍ SE ÚČASTNÍ INVAZE DO RUSKÉHO REGIONU, JSOU VE SKUTEČNOSTI CIZINCI, KTEŘÍ NOSÍ UKRAJINSKÉ UNIFORMY A VYDÁVAJÍ SE ZA UKRAJINSKÉ VOJÁKY.

V této situaci panuje velká nejistota, vše je nesmírně nebezpečné. A náš prezident buď není zdravý, nebo jen není dostatečně kompetentní – těžko říct. Ale je to neuvěřitelně nebezpečné.

https://t.me/to_je_nas_svet/28858

 

 

📌28. srpna 2024, parl.listy: POLŠTINA, FRANCOUZŠTINA, ANGLIČTINA. POTVRZENO. NA KURSK NEÚTOČÍ JEN UKRAJINCI❗️❗️❗️

Během ukrajinské invaze do ruské Kurské oblasti lze mezi bojujícími vojáky a vojenským personálem podle serveru Military Watch Magazine často zaslechnout polštinu či francouzštinu a zapojeni mají být do současného útoku i američtí kontraktoři ze soukromé vojenské organizace. „Odpovídá to širším trendům, které lze pozorovat v průběhu celé války, na ukrajinském útoku na ruskou Kurskou oblast, při němž odhadem 15 tisíc vojáků proniklo bezprecedentně hluboko na ruské území, se mělo podílet také množství cizinců a „objevuje se stále více podrobností o úloze personálu členských států NATO❗️❗️❗️

 

O zapojení zahraničních jednotek hovořil taktéž německý kancléř Olaf Scholz, který tvrdil, že Británie a Francie Ukrajině pomáhají s odpalováním naváděných raket na ruské cíle.

V rozhovoru s novináři v Berlíně Scholz tvrdil, že by darování střel dlouhého doletu Taurus Ukrajině znamenalo, že by se Německo stalo aktivním účastníkem konfliktu.

A prohlásil, že Německo nemůže poskytovat podporu při usnadňování odpalů řízených střel Storm Shadow proti ruským cílům jako další spojenci.

 

„Je to zbraň s velmi dalekým dosahem,“ řekl Scholz o Taurusu dle serveru Politico.

„A to, co dělají Britové a Francouzi, pokud jde o kontrolu cílů a podporu kontroly cílů, nelze provádět v Německu,“ dodal, čímž odkryl zapojení obou států do vojenské pomoci Ukrajině❗️❗️❗️

https://t.me/c/1586239095/78673

 

 

📌28. srpna 2024: 🇷🇺 PŘÍBĚH DVOU BRATRŮ: SKRYTÝ GÉNIUS ZA TELEGRAMEM:

 

Byli jednou dva bratři, kteří navždy změnili digitální svět.

👉Jeden, Pavel Durov, je známý jako charismatický zakladatel Telegramu a může se pochlubit 2,5 miliony sledujících na X, což s sebou přináší pozornost.

👉Druhý, Nikolaj Durov, působí tiše v pozadí s něco málo přes 1000 sledujících, ale jeho genialita nemá obdoby.

 

Nikolai je skutečný architekt, mozek za bezpečnou a revoluční technologií Telegramu. Nikolai je mistrem matematiky a získal mimo jiné zlaté medaile na Mezinárodní matematické olympiádě a dva doktoráty.

Navzdory své genialitě zůstává stínovou postavou, bez povšimnutí a nedocenění masy a na jeho stránce Wikipedie není ani fotografie.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Durov

 

 

📌28. srpna 2024: GUATAMALA: KOUKNĚTE, JAK FUNGUJ OVLÁDÁNÍ POČASÍ – HAARP!!!

 

Deště, tsunami, oživování sopek, pálení velkých ploch na Zemi…..

 

@ShadowofEzra https://t.me/c/1586239095/78678  👈

 

 

📌🍅🍅🍅 28. srpna 2024: RAJČATA PROTI STÁRNUTÍ 🍅

 

👉Za prvé, rajčata obsahují velké množství antioxidantů, které pomáhají bojovat s volnými radikály v těle. Volné radikály mohou způsobit poškození buněk a přispět ke stárnutí. Antioxidanty, jako je lykopen, který se nachází v rajčatech, pomáhají neutralizovat volné radikály a zabraňují poškození buněk.

 

👉Za druhé, rajčata jsou bohatá na vitamín C, který je také silným antioxidantem. Vitamin C pomáhá udržovat zdravou pokožku, posiluje imunitní systém a podporuje tvorbu kolagenu, proteinu, který udržuje pokožku pevnou a mladistvou.

https://t.me/c/1586239095/78679

 

 

📌🚨🐑🐇28. srpna 2024: OBĚTI VLNĚNÉHO PRŮMYSLU

https://t.me/c/1586239095/78683

 

 

📌☢️🧫💊💉🎚️28. srpna 2024: DR. CASEY MEANS: FÚZE SPOLEČNOSTÍ BAYER A MONSANTO SPOJUJE VÝROBCE NEMOCÍ S VÝROBCI LÉKŮ

 

Dr. Casey Means: „Největší fúze, která kdy v Německu proběhla, byla fúze společností Bayer a Monsanto.

 

Farmaceutická společnost Bayer se spojila s agrochemickou společností Monsanto v USA. Když se podíváte na to, co vyrábí Bayer, zahrnuje léky proti rakovině, například proti non-Hodgkinovu lymfomu. Když se podíváte na to, co Monsanto vyrábí, Roundup, nejrozšířenější pesticid ve Spojených státech, je látka, která způsobuje nehodgkinský lymfom.

V posledních letech zaplatili 11 miliard dolarů za případy nehodgkinského lymfomu.

 

SPOLEČNOSTI, KTERÉ JSOU PŘÍMO ZNÁMÉ TÍM, ŽE ZPŮSOBUJÍ NEMOCI, SE TEDY SPOJUJÍ S FARMACEUTICKOU SPOLEČNOSTÍ, KTERÁ NABÍZÍ LÉČBU PRÁVĚ TĚCHTO NEMOCÍ.

Tohle je opravdu, opravdu temné.

 

Kompletní video zde… (https://t.me/autarkes_leben/14036)

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝28. srpna 2024, BILD: V Altenbergu, V KRUŠNÝCH HORÁCH JE ULOŽEN „LITHIOVÝ POKLAD“. MÁ BÝT BRZY DEMONTOVÁN 👹 👹 👹…

 

👉 „Štěstí vzhůru, stoupač přichází. V Sasku by mohli brzo opět horníci zpívat píseň „Steigerlied“. Protože v poklidném Altenbergu chce společnost Zinnwald Lithium GmbH vybudovat pod zemí důl.

 

PLÁN: TĚŽBA LITHIA.

 

👉Stříbřitě bílý lehký kov, který se používá zejména pro dobíjecí baterie a akumulátory, je vyhledávaný. A poptávka po „bílém zlatě“ stoupá! Frankfurter Allgemeine Zeitung dokonce píše o „Bílé zlaté opojení v Krušných horách“.

 

LITHIUM JE DŮLEŽITÉ PRO ENERGETICKOU TRANSFORMACI:

 

👉Do roku 2030 chce EU pokrýt jednu desetinu svých potřeb strategických surovin z vlastních zdrojů. Pro energetickou transformaci je nutně zapotřebí lithia.

 

Výskyt v Krušných horách je dokonce větší, než se předpokládalo.

 

V letech 2022/23 provedla společnost Zinnwald Lithium GmbH další vrty. „Výsledné nerostné zdroje vzrostly ze 125 000 tun lithia na 429 000 tun,“ řekl generální ředitel společnosti BILD Marko Uhlig.

 

SPOLEČNOST CHCE ROČNĚ VYPRODUKOVAT AŽ 18 000 TUN HYDROXIDU LITHNÉHO, COŽ JE DOSTATEČNÉ PRO PŘIBLIŽNĚ 800 000 ELEKTROMOBILŮ .

 

„Tím také významně přispíváme k transformaci energetiky a mobility a k ochraně klimatu,“ říká Uhlig.

A doplňuje: „Pokud se vše perfektně sbíhá, těžba začne na konci desetiletí.“

 

NEDOSTATEK KVALIFIKOVANÝCH PRACOVNÍKŮ JE PROBLÉM:

 

👉I jeho firma však trpí nedostatkem kvalifikovaných pracovníků. „Je to pro nás jako pro mnoho jiných průmyslových odvětví, zejména proto, že v Německu nebyla po desetiletí otevřena žádná nová těžba,“ říká Uhlig.

V regionu má vzniknout až 400 nových pracovních míst: od logistiky přes inženýrství až po geologii a měření. Firma chce také trénovat.

 

POTŘEBUJE VÍCE NEŽ 500 MILIONŮ EUR:

 

Zinnwald zatím investoval do lithia zhruba 25 milionů eur. K realizaci projektu je zapotřebí více než 500 milionů eur.

Peníze chtějí získat od investorů. Podpora ze strany spolku nebo spolkové země Sasko je stále otevřená.

 

👉Není to jediná nepříjemnost, se kterou se firma potýká. Je to proto, že se proti projektu staví.

 

https://m.bild.de/geld/wirtschaft/dank-rohstoff-lithium-erzgebirge-im-goldrausch-66cc34080f2ad15e27618942

 

 

📌28. srpna 2024:⚡️ PAVEL DUROV BYL PŘEDVEDEN K PAŘÍŽSKÉMU SOUDU.

 

Před budovou městská policie postavila speciální ploty, uzavřela bránu a vytvořila kordon policistů.

Před hodinou vyšlo najevo, že francouzské úřady vydaly na Pavla a jeho bratra Nikolaje zatykač.

V materiálech trestního řízení se objevuje i jejich partner Ilja Perekopskij.

PODLE NOVINÁŘŮ ČASOPISU POLITICO BYL ZATYKAČ PODEPSÁN JIŽ V BŘEZNU. Vyšetřovatelé se zabývali případem anonymní osoby, která distribuovala dětskou pornografii.

https://t.me/to_je_nas_svet/28859

 

💥 PODLE PAŘÍŽSKÉ PROKURATURY BYL ZAKLADATEL TELEGRAMU DUROV PŘEDVEDEN K VÝSLECHU K SOUDU.

 

▪️ Po výslechu by měl soudce rozhodnout, zda proti Durovovi vznese obvinění, nebo mu v případu přizná status svědka a propustí ho na svobodu, píše agentura Bloomberg.

▪️ V případě vznesení obvinění bude muset soud rozhodnout, zda jej vezme do vazby, zda mu uloží další omezení pohybu nebo zda mu nařídí složení kauce.

▪️ Proces bude pravděpodobně uzavřen a rozsudek by mohl být vynesen v nejbližších hodinách nebo odložen na zítřejší ráno.

https://t.me/to_je_nas_svet/28860

 

 

📌28. srpna 2024, 14:46: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY VE SMĚRU NA KURSK AŽ 380 VOJÁKŮ A 30 KUSŮ TECHNIKY DENNĚ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) ztratily během dne v Kurské oblasti až 380 vojáků, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Vojenské oddělení uvedlo, že ztráty ukrajinské strany ve směru Kursk činily až 380 lidí, dále 30 kusů techniky – tank, bojové vozidlo pěchoty a 28 bojových obrněných vozidel. Ozbrojené síly Ukrajiny také ztratily šest děl, tři minomety a devět vozidel.

 

https://www.vesti.ru/article/4115609

 

 

📌28. srpna 2024, 14:42: UKRAJINA PŘESTANE PLATIT DLUHY VE VÝŠI 1,5 MILIARDY DOLARŮ:

 

Ukrajina postupně pozastaví placení dluhů – nejprve finančnímu fondu Cargill, poté společnosti Ukrenergo a poté vládním derivátům z roku 2015, vyplývá z výnosu ukrajinské vlády.

 

Usnesení zveřejněné na webových stránkách kabinetu ministrů objasňuje načasování ukončení plateb ze strany Ukrajiny u řady závazků, jakož i jejich celkovou výši. Kromě toho dokument definuje postup pro provádění plateb věřitelům, které budou vyplaceny i v případě dosažení dohody o restrukturalizaci dluhu.

 

Z výnosu vyplývá, že 3. září přestane dostávat peníze finanční fond Cargill, kterému Ukrajina dluží 700 milionů dolarů. Od 9. listopadu se zastaví platby dluhových závazků vůči společnosti Ukrenergo, které činí 825 milionů dolarů.

 

Zelenskyj již dříve podepsal dokument pozastavující platby zahraničního dluhu Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4115567

 

 

📌28. srpna 2024, 16:49: RUSKO PŘIZPŮSOBUJE VZTAHY SE ŠVÝCARSKEM, KDYŽ SE PŘIPOJUJE K „VOJENSKÉMU SCHENGENU„:

 

Vstup Švýcarska do projektu vojenské mobility EU odráží odklon Bernu od principů neutrality, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Na brífinku, který byl živě vysílán televizním kanálem Russia 24 a mediální platformou Smotrim, Maria Zacharovová zdůraznila, že Moskva přizpůsobuje své přístupy ke Švýcarsku s ohledem na jeho vstup do evropského vojenského projektu. Cílem projektu EU Military Mobility je usnadnit pohyb vojsk a vojenského vybavení po Evropě. Tento projekt je zcela podřízen zájmům NATO, poznamenala Zacharovová.

 

„Klíčovým úkolem je urychlit přepravu vojenského nákladu a personálu na východní křídlo a rozmístit tam co nejdříve pokročilé zbraňové systémy,“ pokračoval ruský diplomat. „Podle výpočtů Washingtonu a Bruselu je to nezbytné k zajištění nadřazenosti Západu nad Ruskem ve vojenských zdrojích.“

 

Projekt EU „Vojenská mobilita“ se také nazývá „vojenský Schengen“. EU a NATO začaly vytvářet „vojenský Schengen“ již v roce 2017. Tato myšlenka byla poprvé vyjádřena bývalým velitelem americké armády v Evropě, generálporučíkem Benem Hodgesem.

 

Poznamenal, že za účelem přemístění jednotek americké armády z Německa do Polska je nutné o tom informovat pět dní před zahájením přesunu kolon. Kromě toho, jednou byla obrněná kolona přesunuta z Německa do Maďarska a uvízla na rakouských hranicích. Důvodem byl zákaz pohybu vojenské techniky po rakouských dálnicích o víkendech.

 

Rakouští pohraničníci také požadovali, aby jim americká armáda ukázala tranzitní víza.

 

„Švýcarské orgány udělaly v posledních několika letech vše pro to, aby objektivně snížily atraktivitu země jako platformy pro multilaterální diplomacii a zprostředkovatelské úsilí. Už neexistuje žádný obraz soukromého makléře,“ dodala Maria Zacharovová. “

 

„To připravilo Bern o zvláštní mezinárodní status, který mu po mnoho desetiletí přinášel významnou zahraniční politiku, image a ekonomické dividendy.“

 

https://www.vesti.ru/article/4115803

 

 

📌28. srpna 2024, 15:23: NA UKRAJINĚ BYLO ZAMĚSTNANCŮM VOJENSKÝCH REGISTRAČNÍCH A NÁBOROVÝCH ÚŘADŮ DOVOLENO ZABÍJET V PŘÍPADĚ OHROŽENÍ ŽIVOTA:

 

Zaměstnanci územních náborových středisek ve Volyňské oblasti na Ukrajině mohli střílet na zabití, pokud jsou jejich životy v ohrožení. Regionální TCC o tom psal na svém kanálu Telegram.

 

Organizace také dodala, že náborové centrum je zařízení s vysokou ostrahou a varovala, že vtipy skončily a nyní bude vše v souladu se zákonem“.

 

Připomeňme, že 27. srpna neznámé osoby střílely na bezpečnostní stanoviště TCC ve městě Luck – jeden voják byl zraněn. Útočníkům se podařilo utéct.

 

Kromě toho bylo 23. srpna v Kyjevě zapáleno několik aut, která mohou patřit armádě. Všechna vozidla zcela shořela.

 

https://www.vesti.ru/article/4115666

 

 

📌28. srpna 2024, 15:32, ZACHAROVOVÁ: ZÁPAD JE V PODSTATĚ SPONZOREM TERORISMU:

 

„Jedná se o vytvoření teroristické organizace ve formě kyjevského režimu a poté o její sponzorství,“ řekl diplomat na brífinku, který byl živě vysílán televizním kanálem Russia 24 a mediální platformou Smotrim.

 

„Západní kurátoři Kyjeva s maniakální zuřivostí nepřestávají tlačit své kyjevské loutky, aby pokračovaly v šíleném a sebevražedném dobrodružství ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti.“

 

Podle ruského diplomata jsou všechna prohlášení o možnosti, že Ukrajina použije západní zbraně k útoku na Kurskou oblast, ze strany šéfa evropské diplomacie Josepa Borrella a mluvčí Pentagonu Sabriny Singhové ospravedlněním a povzbuzováním zločinů kyjevského režimu. Podpora terorismu je v legislativě západních zemí zaznamenána jako jeden z nejzávažnějších zločinů, připomněla Maria Zacharovová. Oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí také poznamenal, že zahraniční žoldáci jsou aktivně zapojeni do útoku na Kurskou oblast.

 

„Západní byrokracie doslova všechno překroutila,“ zdůraznila Zacharovová.

„Ve skutečnosti zašel tak daleko, že řekl, že k dosažení míru by údajně přispělo provádění teroristických útoků ozbrojenými silami Ukrajiny na Rusko, tedy vojenská agrese, teror.“

 

https://www.vesti.ru/article/4115668

 

 

📌28. srpna 2024, 16:54: MINISTERSTVO PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE A MINISTERSTVO OBRANY POKRAČUJÍ V EVAKUACI LIDÍ Z ŠEDÉ ZÓNY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ministerstvo pro mimořádné situace Ruska a Ministerstvo obrany pokračují v evakuaci lidí z „šedé zóny“ v Kurské oblasti. Během uplynulého dne se záchranářům podařilo navázat kontakt s příbuznými 58 obyvatel regionu.

 

Kromě toho technici výbušnin neutralizovali 156 nebezpečných předmětů, včetně 3 amerických submunice M77, které mohou být obsaženy v hlavicích raket MLRS a HIMARS.

 

Pokud jde o radiační pozadí v Kurské oblasti, je to normální, dodalo ministerstvo pro mimořádné situace.

 

Dne 27. srpna ministerstvo informovalo o evakuaci 70 lidí z pohraničních oblastí regionu. V současné době je v dočasných ubytovacích střediscích 11,5 tisíce lidí, z toho 3,5 tisíce dětí.

 

https://www.vesti.ru/article/4115841

 

 

📌28. srpna 2024, 17:34, ZACHAROVOVÁ: POŽADAVKY KYJEVA, ABY MINSK STÁHL JEDNOTKY OD HRANIC, JSOU NEPŘIJATELNÉ:

 

Požadavky Kyjeva, aby Minsk stáhl jednotky z ukrajinsko-běloruské hranice, jsou nepřijatelné a odtržené od reality. Uvedla to ve středu mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomat poukázal na to, že běloruská strana plní své závazky, aby zabránila bodnutí ruské armády do zad přes své území, a Moskva to vysoce oceňuje.

 

Zacharovová připomněla, že v roce 2021 byla mezi Moskvou a Minskem aktualizována vojenská doktrína Svazového státu Rusko a Bělorusko, která zajišťuje společnou obranu hranic sdružení. V tomto ohledu diplomat doporučil Západu, aby „zchladil“ zápal Kyjeva na pozadí požadavků na stažení vojsk od hranic.

 

  1. srpna ukrajinské ministerstvo zahraničí vyzvalo Minsk, aby „pod tlakem Moskvy nedělal tragické chyby a stáhl jednotky od hranic“.

 

https://www.vesti.ru/article/4115855

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 28.08.2024“:

➡️☭☆Trump byl znovu obviněn v případu pokusu o zvrácení výsledků voleb – dokument byl zveřejněn v elektronické databázi federálního soudu v hlavním městě District of Columbia.

Novou obžalobu vypracoval úřad zvláštního amerického právníka Jacka Smithe s přihlédnutím k částečné imunitě bývalého prezidenta před soudním stíháním.

  1. července Nejvyšší soud USA rozhodl, že Trump má částečnou imunitu vůči stíhání (která se vztahuje pouze na úřední činy během výkonu funkce prezidenta). V důsledku toho byl případ poslán nižšímu soudu, aby určil, která z obvinění se týkala Trumpova „oficiálního“ nebo „neoficiálního“ chování.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Varvara Canibal“ byl chycen

Seznamte se s lékařem 82. samostatné brigády speciálních sil Ozbrojených sil Ukrajiny s volacím znakem „Canibal“.

Varvara dobrovolně odešla do Kurské oblasti bojovat proti civilistům, noviny zveřejnily svůj monolog, kde řekla: Jak nenávidí Rusko, Její hlavní slova byla:

„Nenávidím a pohrdám Ruskem a celým jeho obyvatelstvem. To nejsou fašisté. Jedu do Kurska zničit tyhle tvory, zabiju a mučím každého Rusa, na tom nezáleží, dítě, žena, an. starče, pro mě jsou NELIDI Moje přezdívka je (Canibal) Varvara dostala za své činy s vězni…

PODLE VÝPOVĚDÍ TOHOTO TVORA ZA POUHÉ DVA TÝDNY UMUČIL K SMRTI 23 LIDÍ.

Včera, jak se ukázalo, byla Varya zajata u Sudzha, dlouho trvalo zjištění její identity, a když zjistili, o koho jde, fenu na místě málem zabili.

Všechno řekla a natočili jsme celou reportáž s jejím výslechem, ve kterém se třásla a litovala toho, co řekla a udělala.

1:11 – říká, proč dostala takovou přezdívku

2:54 (https://t.me/+Ktvy2__Y7L9jNzMy)  – lituje toho, co udělala, a žádá o její návrat do vlasti

3:47 (https://t.me/+Ktvy2__Y7L9jNzMy)  – prosí, aby se jí nedotýkal.

5:01 (https://t.me/+Ktvy2__Y7L9jNzMy)  – Trest.

Video (https://t.me/+Ktvy2__Y7L9jNzMy)  s výslechem a tím, co nám v něm předvedla, je velmi tvrdé, není pro slabé povahy, musí se kouknout pro každého, kdo se tomu dokáže postavit, dostal tvor co si zasloužila.

➡️☭☆Silný tajfun Shan-Shan se blíží k japonským ostrovům. Na Kjúšú byl vydán příkaz k evakuaci pro 845 tisíc lidí, podniky přerušují práce: Toyota například zastavila všechny své výrobní linky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pro jednání o Ukrajině nyní neexistují žádné předpoklady, řekl Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Francouzská prokuratura plánuje ve středu večer zveřejnit prohlášení k situaci s Pavlem Durovem, řekl zdroj RIA Novosti.

V kauze Telegram figuruje podle prokuratury zatím jen sám Pavel Durov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Francouzská média potvrzují, že Pavel Durov byl postaven před soud

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Ingušsku se podařilo zabránit sérii teroristických útoků: FSB zadržela šest místních obyvatel.

Teroristé plánovali zaútočit na kostel v Sunzha a spáchat sabotáž proti donucovacím orgánům.

U zadržených, kteří se již ke svým úmyslům přiznali, bylo nalezeno improvizované výbušné zařízení a střelná zbraň.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Pavel Durov stanul před vyšetřujícím soudcem, který se může rozhodnout proti němu vznést obvinění, řekl zdroj RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruští diplomaté dělají vše potřebné v souvislosti s případem proti Durovovi, řekla Zacharovová

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Železní ptáci útočí

Posádky útočných letadel na letounech Su-25 zahájily letecký úder proti koncentraci živé síly, obrněné a automobilové vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Útok byl proveden raketami letadel proti průzkumným cílům. Po použití leteckých zbraní posádky provedly protiraketový manévr, uvolnily tepelné pasti a vrátily se na odletové letiště.

Podle zpráv tajných služeb byly všechny tyto cíle zničeny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

28.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY:⚔️VLADIMÍR PUTIN „ZÁPADNÍ ELITY SI PLNÍ BŘICHA LIDSKÝM MASEM A KAPSY PENĚZI, ALE TATO ÉRA KONČÍ.“

 

📌28. srpna 2024: 👑 NOVÁ FOTKA SYNA NORSKÉ KORUNNÍ PRINCEZNY.

 

Marius Borg Høiby, syn norské korunní princezny Mette-Marit, pózuje s pistolí, šampaňským Dom Pérignon (lahev stojí kolem 180 eur) a hodinkami Daytona Rolex (kolem 48 000 eur).

 

Začátkem srpna bylo oznámeno, že Marius napadl svou přítelkyni v jejím bytě v Oslu, když byl pod vlivem kokainu.

https://t.me/c/1586239095/78646

 

 

📌⛪28. srpna 2024: VATIKÁN JE POJMENOVÁN PO VATICE – BOHYNI PODSVĚTÍ.

https://t.me/c/1586239095/78647

 

 

📌🦟🦟🦟🏭28. srpna 2024: TOTO JE TOVÁRNA NA KOMÁRY BILLA GATESE V KOLUMBII. JE NEJVĚTŠÍ NA SVĚTĚ.

 

Každý týden je v 11 zemích vypuštěno 30 milionů geneticky modifikovaných komárů.

https://t.me/c/1586239095/78648

 

 

📌28. srpna 2024: Benz: USA NECHTĚJÍ TELEGRAM VYPNOUT, ALE CHTĚJÍ JEJ OVLÁDAT

——–

V rozhovoru pro americký zpravodajský kanál Newsmax hovoří výkonný ředitel online platformy „Foundation For Freedom Online“ (FFO) a bývalý úředník amerického ministerstva zahraničí Mike Benz o cílené akci ze strany USA a zemí NATO, která vedla k zatčení. zakladatele Telegramu vedl Pawel Durow.

 

Nejde o zničení Telegramu, ale spíše o jeho ovládání, řekl Benz. Chtějí srazit Durowa „na kolena“, stejně jako to udělaly Facebook a WhatsApp. Tím by USA získaly „přístup k šifrované komunikaci všech ruských uživatelů a v Rusku ji používá téměř každý“.

https://t.me/c/1586239095/78651

 

 

📌28. srpna 2024: PAVEL DUROV OPUSTIL RUSKO, KDYŽ SE VLÁDA SNAŽILA OVLÁDNOUT JEHO SPOLEČNOST SOCIÁLNÍCH MÉDIÍ TELEGRAM.

 

Ale nakonec to nebyl Putin, kdo ho zatkl za to, že umožnil veřejnosti svobodu projevu. Byla to západní země, spojenec Bidenovy administrativy a nadšený člen NATO, kdo ho zavřel. Pavel Durov dnes večer sedí ve francouzském vězení a je živým varováním pro všechny operátory platformy, kteří odmítají cenzurovat pravdu na příkaz vlád a zpravodajských služeb. Na kdysi svobodný svět rychle padá temnota.

https://t.me/c/1586239095/78650

 

 

📌28. srpna 2024: 🇺🇸📑 BÝVALÝ ÚŘEDNÍK MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MIKE BENZ OBVIŇUJE MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ USA ZE SPOLUÚČASTI NA ZATČENÍ ZAKLADATELE TELEGRAMU PAVLA VE FRANCII A VYZÝVÁ ZAHRANIČNÍ VÝBOR SNĚMOVNY REPREZENTANTŮ USA, ABY PROVĚŘIL VEŠKEROU KOMUNIKACI MEZI USA PŘED ZATČENÍM – VELVYSLANECTVÍ V PAŘÍŽI A PŘEDVOLAT STÁTNÍ ZÁSTUPCE A VLÁDNÍ ÚŘEDNÍKY.

https://t.me/c/1586239095/78654

 

 

📌28. srpna 2024: 🇷🇺🇺🇦 KYJEVSKÁ VODNÍ ELEKTRÁRNA VÁŽNĚ POŠKOZENA VÝBUCHY

 

Bylo zjištěno poškození vozovky hráze vodní elektrárny a strojovny stanice.

https://t.me/c/1586239095/78652

 

 

📌🔥🔥🔥28. srpna 2024: 🇺🇸🔥 VÝROBCE ELEKTROMOBILŮ RIVIAN ZKRACHUJE A SPÁLÍ SVÉ VLASTNÍ ZÁSOBY V MASIVNÍM POŽÁRU POJISTNÉHO PODVODU

Generální ředitel údajně vyplenil společnost v režimu pump-and-dump a prodal její akcie dříve, než byla zveřejněna čísla…

https://t.me/c/1586239095/78656

 

 

📌28. srpna 2024: 🇫🇷 MACRONOVA VLÁDA A PROBLÉM S MĚSTSKÝM ODPADEM

https://t.me/c/1586239095/78657

 

 

📌🧔🏿‍♂️28. srpna 2024:⚠️NELEGÁLNÍ DODÁVKY 🇪🇦 ŠPANĚLSKÁ VLÁDA ZAVÍRÁ CELÉ LETIŠTĚ, ABY DO ŠPANĚLSKA VOZILI POUZE IMIGRANTY.

 

Vláda posílá stovky nelegálních přistěhovalců letadly ze španělských ostrovů do hlavního města země. Odtud jsou distribuovány do regionů.

https://t.me/c/1586239095/78658

 

 

📌 ☭☆⚔️ 28. srpna 2024: VLADIMÍR PUTIN „ZÁPADNÍ ELITY SI PLNÍ BŘICHA LIDSKÝM MASEM A KAPSY PENĚZI, ALE TATO ÉRA KONČÍ.“

https://t.me/c/1586239095/78660

 

 

📌⚔️28. srpna 2024: Eva Vlaardinerbroek: „NESOUHLASTE S VLÁDOU – A PŮJDETE DO VĚZENÍ!“ ⚖️🚨

 

Spojené království, kdysi symbol svobody a právního státu, nyní odsuzuje občany do vězení jen za to, že neuposlechli vládu nebo se účastnili protestů proti masové imigraci.

 

Eva Vlaardinerbroek rozebírá alarmující praxi tvrdě trestaných lidí za neškodné vyjádření názoru a ptá se, jaká demokratická práva občané ještě mají.

 

Zdroj (https://rumble.com/v5bmukt-eva-vlaardinerbroek-disagree-with-the-uk-government-get-sent-straight-to-j.html)

 

 

📌⚔️🚨28. srpna 2024: SLOBODA NA POKRAJI ZÁNIKU? ANALYTIK ODHAĽUJE DESIVÝ PLÁN ELÍT! (VIDEO)

 

Sloboda, tradičné hodnoty a samotná podstata našej spoločnosti sú podľa politického analytika Jána Baránka v ohrození.

 

👉Vo svojom najnovšom videu odhaľuje systematický plán na zničenie všetkého, čo nám je drahé. Baránek vyzýva na okamžitú akciu: Je čas prebudiť sa a konať, kým nie je neskoro?!

 

🛑SLOBODA SLOVA V OHROZENÍ:

 

👉 „Idú nám zapchať hubu,“ varuje Baránek, poukazujúc na nedávne zadržanie zakladateľa Telegramu. „Keby to tak nebolo, šéf platformy Rumble Kris Pavlovský by okamžite neodišiel z Európy. Ale on to urobil.“ Toto je len špička ľadovca v koordinovanom útoku na naše slobody.

 

🛑ÚTOK NA RODINU A TRADIČNÉ HODNOTY:

 

👉Baránek neúprosne kritizuje progresívnu agendu:

 

👉 „V niektorých krajinách sa už 14-ročné dieťa môže bez súhlasu rodičov rozhodnúť o zmene pohlavia.“

DODÁVA: „Berú nám v podstate deti… jednoducho vyrábajú nám tu z mladej generácie totálnych invalidov, fyzických invalidov, mentálnych mrzákov.“

 

🛑EKONOMICKÁ HROZBA A ENERGETICKÁ CHUDOBA:

 

👉 „Hrozí nám energetická chudoba,“ varuje Baránek.

„Česi musia od 1. apríla zavrieť uhoľné elektrárne. Neviem, kde ten výpadok nahradia.“

 

👉Kritizuje aj plány na zákaz dieselových motorov: „To nemá nič spoločné s demokraciou.“

Budeme otrokmi vo vlastnej krajine? Baránek vyzýva na odpor!

 

👉Baránek vyzýva na okamžitú akciu: „Musíme byť pripravení a musíme byť ochotní a schopní začať brániť svoju krajinu, svoju vieru, svoje rodiny, svoju kultúru a svoju slobodu.“

 

🛑ZDÔRAZŇUJE: „Akonáhle si pripustíte a uvedomíte, že oni by to urobili, že chcú vám likvidovať klasické rodiny… paradoxne vás to oslobodí, lebo vám to dá slobodu konať.“

 

🛑TOTALITA PRICHÁDZA!

 

👉Baránek: ‚Musíme sa brániť, aj keby to malo byť krvavé´

 

👉 „Dokedy si necháme kradnúť kultúru?

👉Dokedy si necháme kradnúť náš spôsob života?

👉Dokedy si necháme kradnúť slobodu?“ pýta sa Baránek.

 

JEHO ZÁVEREČNÉ SLOVÁ SÚ MRAZIVÝM VAROVANÍM:

 

👉 „POKIAĽ TO BUDE KRVAVÉ, NO TAK TO BUDE KRVAVÉ. ALE VY TO VYPISUJETE, VY KLÁVESNICOVÍ HRDINOVIA, VYPISUJETE ‚NEBYŤ AKO BYŤ OTROKOM‘. ÁNO, MOŽNO NA TO PRÍDE.“

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/08/27/sloboda-na-pokraji-zaniku-analytik-odhaluje-desivy-plan-elit

 

 

📌⚔️🚨28. srpna 2024: PÁKISTÁNSKÝ TAXIKÁŘ V KANADĚ ŘÍKÁ ŽENĚ, ŽE KDYBY BYLI V PÁKISTÁNU, UNESL BY JI A ZNÁSILNIL, ALE PROTOŽE JSOU V KANADĚ, NEMŮŽE NIC DĚLAT. Právo šaría umožňuje nevěrné ženy znásilnit, unést, zotročit nebo prodat. Je to legální a přirozené.‼️

https://x.com/libertasumision/status/1828476856539980209?s=46

 

 

📌☣️⚠️🤮28. srpna 2024: ℹ️ 3 POTRAVINY VYPĚSTOVANÉ V LABORATOŘI, JEJICHŽ VÝROBA SE STÁVÁ EXTRÉMNĚ POPULÁRNÍ:

 

▪️ Syntetické maso. Získává se pěstováním živočišných buněk v laboratoři namísto chovu zvířat. Má stejnou chuť jako normální maso, ale bez živočišné části.

 

▪️Mléko, nazývané také pěstované mléko. Vyrábí se bez krav a jiných zvířat. Má stejné přísady jako živočišné mléko, ale je vytvořeno pomocí nově vznikající biotechnologické techniky zvané precizní fermentace. Slibuje stejnou chuť, vzhled a texturu jako běžné kravské mléko.

 

▪️ Mořské plody. Tyto mořské plody pěstované v laboratoři se vyrábějí pěstováním buněk z ryb nebo jiných mořských živočichů.

https://t.me/c/1586239095/78665

 

 

📌💫🙏💫☣️⚠️ 28. srpna 2024: ČÍNA: VYLIDŇOVÁNÍ JE V PLNÉM PROUDU S OTRAVOU JÍDLEM TOXICKÝMI MATERIÁLY.

👀 Koukněte se jakým způsobem. Pokud to sami neuvidíte na vlastní oči, neuvěříte, co s námi provádí už léta ❗️❗️❗️ 👇

https://t.me/c/1586239095/78666

 

 

📌🤲28. srpna 2024: 🇪🇸 LIDSKÉ RUCE JSOU ZDROJEM LÉČIVÉ ENERGIE, ALE NEHTY VYDÁVAJÍ NEJVÍCE SVĚTLA, PODLE NEDÁVNÉ STUDIE.

 

Bylo zjištěno, že všechny části ruky vyzařují viditelné množství světla.

 

👉 Nejen, že laky na nehty a plastové nehty 👉 blokují tok energie, ale toxiny z těchto produktů se dostávají do krevního oběhu pouhých 10 minut po aplikaci.

https://t.me/c/1586239095/78667

 

 

📌28. srpna 2024:⚡️ BIDENŮV PORADCE PRO NÁRODNÍ BEZPEČNOST SULLIVAN PŘIJEL DO ČÍNY PŘESVĚDČIT MÍSTNÍ VLÁDU, ABY OSLABILA PODPORU RUSKU – The New York Times. 😂

V materiálu se píše, že Washington nepřesvědčí Peking, aby se odvrátil od Moskvy, jediného partnera mezi hlavními mocnostmi schopného „vyvážit Spojené státy“.

Sullivan bude jednat také s čínskými představiteli o tchajwanské otázce, ale autor článku pochybuje, že se strany dohodnou i v této otázce. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28847

 

 

📌28. srpna 2024: 😎 NĚMECKÝ PODNIKATEL A AKTIVISTA KIM DOTCOM: „FRANCOUZSKÁ VLÁDA PRÁVĚ PŘIŠLA O 17 MILIARD DOLARŮ KVŮLI ZATČENÍ PAVLA DUROVA.

 

Spojené arabské emiráty zmrazily dohodu o nákupu 80 stíhaček Rafale a prohlásili, že zatčení Pavla Durova je pobuřující. Pavel je občanem SAE a blízkým přítelem místopředsedy vlády Hamdana Al Maktouma.“ 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28849

 

 

📌28. srpna 2024: ☝️ MACRON V ROCE 2018 BĚHEM OBĚDA NABÍDL DUROVOVI, ABY PŘESUNUL SÍDLO SPOLEČNOSTI DO PAŘÍŽE, uvedl The Wall Street Journal.

 

Poznamenává se, že francouzský prezident zároveň jednal se spoluzakladatelem Telegramu o udělení občanství této země. Durov však přesun společnosti do Paříže odmítl.

– Mstím se a moje pomsta je strašná…

https://t.me/to_je_nas_svet/28851

 

 

📌28. srpna 2024, 09:09, Sobjanin: MOSKEVSKÉ ZBOŽÍ JE ŽÁDANÉ VE 167 ZEMÍCH SVĚTA:

 

Moskevští výrobci dodávají své výrobky do 167 zemí světa, včetně Číny, Indie, Turecka, Běloruska, Kazachstánu, řekl starosta hlavního města Sergej Sobjanin.

 

Poznamenal, že město představuje pětinu všech exportních společností v zemi. V mnoha ohledech je efektivita jejich práce dána podporou Moskevského exportního centra (MEC).

 

Za 7 let fungování centra využilo jeho podpůrné nástroje již více než 17 tisíc firem. Na trhy více než 110 zemí světa vstoupilo přes 1,5 tisíce podniků a celková výše uzavřených vývozních kontraktů přesáhla 108 miliard rublů, napsal Sergej Sobjanin na svém blogu.

 

Podle starosty v současné době aktivně roste přítomnost moskevských společností na trzích zemí spřátelených s Ruskem.

 

„Objem podpořeného exportu se v prvním pololetí roku 2024 zvýšil o 80 % ve srovnání se stejným obdobím roku 2023,“ uvedl.

 

Kromě toho je v zahraničí poptávka po různém zboží od moskevských výrobců – od oděvů a potravin až po lékařské technologie a IT.

 

https://www.vesti.ru/article/4114689

 

 

📌28. srpna 2024, 07:23, KIRBY: USA BUDOU CHRÁNIT IZRAEL V PŘÍPADĚ ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU:👹

 

Spojené státy nedoporučují Íránu útočit na Izrael a posilují svou pozici v regionu, řekl poradce Bílého domu John Kirby.

„Náš vzkaz Íránu se nezměnil a takový zůstane. Za prvé vás žádáme, abyste to nedělali. Není důvod zvyšovat napětí. Není žádný důvod potenciálně začít nějaký druh regionální války,“ řekl Kirby v úterý, kterého citovala západní média.

 

Poznamenal také, že Spojené státy mají v úmyslu připravit se na obranu Izraele, pokud konfrontace dosáhne takového rozsahu. Pravděpodobnost takové trajektorie vývoje konfliktu existuje, věří Kirby. To je důvod, proč Spojené státy posílily svou pozici v regionu, řekl poradce.

 

Americké ministerstvo obrany již dříve zjistilo, že je obtížné odpovědět na otázku, jak dlouho budou další americké síly na Blízkém východě. Mluvíme o dvou úderných skupinách letadlových lodí.

 

Vešly ve známost také podrobnosti o nasazení amerických velitelů v případě útoku z Íránu. Podle Axios koordinaci amerických sil v regionu provádí předseda sboru náčelníků štábů Spojených států, generál Charles Brown Jr.

 

https://www.vesti.ru/article/4114570

 

 

📌28. srpna 2024, 08:20: „DNEPR“ ZNIČIL STANICI ELEKTRONICKÉHO BOJE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY Z REKORDNÍ VZDÁLENOSTI:

 

Výpočet protitankového raketového systému Kornet dělostřelecké jednotky Vzdušných výsadkových sil skupiny vojsk Dněpr z rekordní vzdálenosti 8150 metrů zasáhl a zničil stanici elektronického boje Ozbrojených sil Ukrajiny v budově na pobřeží ústí Dněpru v Očakovské oblasti.

 

Podle ministerstva obrany byla v budově na pravém břehu ústí Dněpru nalezena nepřátelská stanice elektronického boje, která neumožňovala provádět průzkumné a útočné bezpilotní letouny ruských výsadkářů bojové práce.

 

„Operátor komplexu, který řídil raketu letící nad vodní hladinou, byl díky svým zkušenostem a profesionalitě schopen zasáhnout nepřátelskou stanici elektronického boje, která se nacházela ve vzdálenosti 8150 metrů od palebného postavení. Výsadkáři působící v bojové situaci vytvořili nový rekord v dosahu účinného zničení cíle z PTŘS Kornet,“ upřesnilo ministerstvo.

 

Po zničení nepřátelské stanice elektronického boje prováděly útočné drony ruských výsadkářů přesné údery na nepřátelské cíle.

 

Den předtím jednotky Dněpru zasáhly formace dvou ukrajinských brigád v oblastech Ivanivka a Tokarevka v Chersonské oblasti. Kromě toho bylo zničeno více než 85 vojáků ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4114616

 

 

📌28. srpna 2024, 09:01: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ CHCE OD MAAE JASNĚJŠÍ VYJÁDŘENÍ POSTOJE:

 

Rusko očekává, že MAAE vyjádří svůj postoj k situaci kolem ruských jaderných zařízení v souvislosti s teroristickými akcemi Kyjeva objektivněji a jasněji, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

„Chceme objektivnější a jasnější vyjádření postoje této struktury ne ve prospěch naší země, ne ve prospěch potvrzení pozice Moskvy, ale ve prospěch faktů,“ řekl diplomat a zdůraznil, že Ruská federace se snaží zajistit, aby agentura byla založena na faktech, aby byla zajištěna bezpečnost na pozadí akcí Kyjeva.

 

Poznamenala také, že Moskva pravidelně poskytuje MAAE všechny potřebné dokumenty, které objasňují situaci kolem ruských jaderných zařízení, aby se zabránilo možnému incidentu v důsledku teroristických aktivit ukrajinské strany.

 

Delegace vedená generálním ředitelem MAAE Rafaelem Grossim navštívila 27. srpna jadernou elektrárnu Kursk a město Kurčatov. Grossi po návštěvě popsal tamní situaci jako „vážnou“ a poznamenal, že prevence jaderné havárie je „životně důležitá“.

 

https://www.vesti.ru/article/4114580

 

 

📌28. srpna 2024, 09:25, POLITICO: DUROVOVO ZADRŽENÍ PODKOPALO ŠANCE FRANCIE STÁT SE VÝZNAMNÝM STARTUPOVÝM CENTREM:

 

Po zadržení zakladatele Telegramu Pavla Durova ve Francii ztratila republika šanci stát se významným startupovým centrem, řekl Paul Graham, spoluzakladatel rizikového fondu Y Combinator ze Silicon Valley.

 

Paříž podle něj svými kroky vede k řešení dlouhodobého napětí, které vzniklo v důsledku minimálních zásahů vedení messengeru do zveřejňovaného obsahu. Graham poznamenává, že obavy úřadů byly způsobeny koncentrací kriminálního obsahu v messengeru, nicméně navzdory přítomnosti dobrého důvodu zadržení Durova určitě podkope šance, že se Francie stane „hlavním startupovým centrem“, věří Graham.

 

„Jednou z lekcí, které se technologický průmysl může poučit ze současných událostí, je, že giganti sociálních médií již nemohou počítat s tím, že budou nadále fungovat v regulačním vakuu,“ řekl podnikatel, kterého citoval server Politico.

 

Podle jeho názoru jsou kroky pařížských úřadů oprávněné, protože digitální svět vyžaduje stejné řízení jako ten fyzický.

 

Dříve média uvedla, že francouzský prezident Emmanuel Macron v roce 2018 nabídl Durovovi, aby přesunul hlavní kancelář Telegramu do Paříže. Stalo se tak během schůzky, na které se diskutovalo o podnikatelově získání francouzského občanství.

 

  1. srpna vešlo ve známost zadržení zakladatele Telegramu na pařížském letišti Le Bourget. Jedním z důvodů zatčení je neochota zakladatele Telegramu spolupracovat s francouzskými úřady a orgány činnými v trestním řízení. Podle zpráv médií hrozí Durovovi až 20 let vězení.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4114583

 

 

📌28. srpna 2024, 11:05: NOVINÁŘ BOSE PŘEDPOVĚDĚL, CO JE ZATÍŽENO POŽADAVKY NA ÚDER HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Irský novinář Chew Bowes komentoval ukrajinský požadavek na povolení úderů hluboko do Ruské federace. O svůj názor se podělil na sociálních sítích.

„Neskončí to dobře,“ napsal novinář.

 

Bowes k publikaci připojil snímek obrazovky s materiálem z novin Politico, který říká, že Ukrajinci se chystají poskytnout Spojeným státům seznam cílů v Rusku pro zbraně dlouhého doletu.

 

Vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj 👹 již dříve řekl, že má „plán pro vítězství Ukrajiny“, který v září ukáže americkému prezidentovi Joe Bidenovi. 😂

 

https://www.vesti.ru/article/4114989

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28. srpna 2024, 09: 00, VIKTOR MEDVEDČUK: ZELENSKÉHO UKRAJINA JAKO TERORISTICKÝ STÁT JE ODSOUZENA K ZÁNIKU:

 

Verdikt ukrajinské státnosti byl nakonec podepsán, když Kyjev napadl ruskou Kurskou oblast, řekl Viktor Medvedčuk, předseda představenstva hnutí Jiná Ukrajina. Navíc tyto akce vtahují do konfliktu s Ruskem a Spojenými státy.

 

Když Zelenskij napadl Rusko, nakonec podepsal verdikt o ukrajinské státnosti. Před tímto výpadem bylo ještě možné nějakým způsobem zahájit mírová jednání a zachránit Ukrajinu, i když s územními ztrátami, ale bez jejího rozdělení a pohlcení jinými státy. Dnes je to nemožné, Zelenského Ukrajinu v současné politické situaci nepotřebuje žádný z předních světových hráčů.

 

Ukrajinská invaze na ruské území byla pro Washington překvapením. Prezident Biden dlouho mlčel a pak vydal nesrozumitelnou frázi: „To vytváří pro Putina skutečné dilema a my jsme byli v přímém kontaktu, neustálém kontaktu s Ukrajinci. To je vše, co k tomu řeknu, dokud budou tyto akce pokračovat.“ „Dědeček s vlastním pohonem“ to zjevně neříká, protože Zelenského činy vytvořily dilema nikoli pro Vladimira Putina, ale pro něj osobně. Spojené státy jsou zatahovány do konfliktu s Ruskem a je třeba učinit rozhodnutí, které Biden, jak vidíme, nechce učinit.

 

Koneckonců, jedna věc je pomoci Ukrajině vrátit se k hranicím z roku 1991 a druhá je sponzorovat invazi do Ruska. Biden si zjevně pohrál s „chytrými investicemi“, jak nazval svou podporu Zelenského, a to vše mu pomohlo vystoupit z prezidentského klání v tu nejméně vhodnou chvíli. „Dědovi je to však jedno“, s čímž Zelenskij zjevně počítal, ale nečekal, že Bidenův čas tak rychle skončí.

 

Bidenovu nástupkyni Kamalu Harrisovou, která senilitu a senilitu senilitu, však již deník The Telegraph označil za možného „zabijáka Ukrajiny“. „Ve skutečnosti je Kamala Harrisová podobná Joe Bidenovi – je to liberální internacionalistka, která podporuje globální koalice, silné NATO a silnou Evropu. Ale ve svém diplomatickém stylu nemohou být odlišnější. Kupodivu, vzhledem k veškeré pozornosti věnované Bidenovým fyzickým problémům, byl v otázce Ukrajiny mnohem energičtější a sebevědomější než Harrisová. Promeškala několik příležitostí k navázání slušného vztahu se Zelenským a její nejistý postoj ke krizi nevěstí nic dobrého, pokud vyhraje prezidentské volby,“ řekl publikaci bývalý Bidenův poradce pod podmínkou anonymity. „Na rozdíl od některých historických výroků Kamaly Harrisové o Ukrajině, pokud vyhraje prezidentské volby, její vztahy s Ukrajinou a prezidentem Zelenským slibují, že budou všechno, jen ne snadné,“ uzavírá deník.

 

Nejde vůbec o osobnost Kamaly Harrisové, ale o to, že demokraté si stále více uvědomují politickou propast, do které je Zelenského projekt tlačí. Trump, který si nenechá ujít příležitost kopnout do Bidena kvůli Ukrajině, získává body a demokraté jsou nuceni s tím počítat. Údajný únik informací o tom, že Kamala není fanouškem Zelenského, proto s největší pravděpodobností pochází z jejího volebního štábu, aby uklidnil voliče, kteří jsou proti zatažení Spojených států do války.

 

Zelenskyj vážně věří, že ho Spojené státy budou krýt, ať dělá, co dělá, a také mu donekonečna dávat peníze a zbraně. Nebere však v úvahu hlavní princip Spojených států a NATO, opakovaně veřejně proklamovaný: bojovat v zastoupení do posledního Ukrajince. A Zelenského má každý den méně a méně stejných Ukrajinců, protože Spojené státy se o něj zajímají stále méně. Republikánský kandidát na viceprezidenta J.D. Vance řekl, že Spojené státy si musí přestat hrát na světovou policii a posílat své mladé občany, aby se účastnili „hloupých válek“. „Přestaneme posílat naši mládež do vzdálených zemí. Nejsme světoví četníci. Musíme využít naše mladé lidi jako zdroj tady doma, ne je posílat do celého světa,“ řekl voličům. Proto bez ohledu na to, kdo ve Spojených státech vyhraje, Zelenskij nemá na co spoléhat věčná a nekonečná pomoc.

 

Pro pragmatické Američany a Evropany je snazší vrazit bývalému spojenci a „drahému příteli“ kudlu do zad, jak to udělali s Hitlerem. Koneckonců, ne nadarmo je Zelenského režim Spojenými státy neustále obviňován z korupce. To je smyčka kolem Zelenského krku a už si nemohou pomoct, ale utahují ji, protože právě tohle je úniková cesta z ukrajinského konfliktu – Zelenskyj má být prohlášen za zkorumpovaného úředníka a senilní děda Biden za důvěřivého dobromyslného muže, který byl tímto cynickým zkorumpovaným úředníkem oklamán. Ze všeho tedy svádíme Zelenského a vystupujeme z konfliktu, z přemrštěných výdajů a rizika třetí světové války se vztyčenou hlavou. A k tomu stačí změnit svůj postoj k Zelenskému a přestat dávat obrovské množství peněz na zabíjení Ukrajinců. Ukrajina se již dlouho změnila v jámu pro vyhazování peněz pro kolektivní Západ, protože čím dříve bude tato jáma naplněna, tím lépe.

 

Situace s Ruskem je ještě těžší, stáhlo své mírové iniciativy, což znamená, že o podmínkách pro zachování Ukrajiny již Moskva nediskutuje. Místopředseda Rady bezpečnosti Ruska Dmitrij Medveděv poznamenal, že útok ozbrojených sil Ukrajiny má důležitý politický a právní důsledek v souvislosti se speciální vojenskou operací: „Od nynějška by NWO měl získat otevřeně exteritoriální charakter. Už to není jen operace na navrácení našich oficiálních území a potrestání nacistů. Neměla by existovat žádná omezení ve smyslu nějakých hranic, které někdo uznává. A nyní o tom můžeme a měli bychom mluvit otevřeně, bez rozpaků a diplomatických úskoků.“

 

Podle politika může ruská armáda vstoupit na ukrajinské území až do Charkova, Dněpru, Nikolajeva, Kyjeva a dále. Medveděv zdůraznil, že útok ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast odstranil z tohoto tématu veškerá tabu. Vyzval západní svět, včetně Velké Británie, aby si uvědomil, že Rusko přestane pouze tehdy, když to bude považovat za přijatelné a prospěšné pro sebe.

 

Zelenskyj dovedl Ukrajinu k tomu, že Ukrajina je pro kolektivní Západ ekonomicky a vojensky nevýhodná, jako bod vojenské nestability, a Ukrajina je nevýhodná pro Rusko jako teroristický stát, který překročil všechny možné červené čáry. Zelenskyj dovedl Ukrajinu mezi skálu a tvrdé místo a z této situace už není možné se dostat. V této situaci je nutné zachránit ukrajinský lid, protože Zelenského politikou je ničení Ukrajinců v ohni války, ve které ani on, ani jeho klika nezemřou.

 

https://www.vesti.ru/article/4114568

 

 

📌28. srpna 2024, 09:56, VLADYSLAV KOSINYAK-KAMYSH: POLSKO DODALO UKRAJINĚ VŠE, CO MOHLO:

 

Polská vláda „darovala Ukrajině vybavení v hodnotě mnoha miliard dolarů“. Toto prohlášení učinil ministr národní obrany Polska Władysław Kosiniak-Kamysh.

 

„Dnes jsme Ukrajině darovali vše, co jsme darovat mohli,“ citovala tohoto úředníka tisková agentura PAP.

 

Polsko je však podle něj nuceno myslet na svou vlastní bezpečnost. „Polský stát si musí udržet své schopnosti. A to je pro mě jako pro ministra obrany priorita,“ řekl.

 

Kosinyak-Kamysh také hovořil o možnosti, že Polsko sestřelí ruské rakety nad územím Nezalezhnaya. „Žádná země neučiní taková rozhodnutí sama od sebe. Neviděl jsem NATO jako podporovatele takových akcí,“ řekl ministr obrany.

 

Volodymyr Zelenskyj se již dříve urazil na Polsko za to, že Varšava odmítla sestřelit rakety letící směrem na západní Ukrajinu, aniž by získala povolení od Severoatlantické aliance.

 

https://www.vesti.ru/article/4114827

 

 

📌28. srpna 2024, 11:35: V PERMU BYLA POPRVÉ NA SVĚTĚ OPEROVÁNA AORTA TLUKOUCÍHO SRDCE:

 

Permští kardiochirurgové ze Suchanovova federálního centra pro kardiovaskulární chirurgii provedli složitou operaci na největší cévě v lidském těle – aortě, podle ministerstva zdravotnictví Ruska.

 

Operace aorty bez srdeční zástavy je pro medicínu zcela novou oblastí, která vylučuje komplikace, podotýká ministerstvo zdravotnictví.

 

Srdce ve skutečnosti ani nechápe, že je ovládáno. Funguje během operace a po ní se stejnou frekvencí, se stejnou frekvencí, s jakou pacient vstoupil na operační sál,“ jsou ve zprávě citována slova chirurga Andrije Marčenka.

 

K dnešnímu dni centrum provedlo s využitím nové technologie již čtyři operace.

 

Jak uvedla náměstkyně ministra zdravotnictví Taťána Semenovová, v Rusku se vyvíjí sedm inovací pro kardiovaskulární chirurgii. Plánují je předložit do roku 2025.

 

https://www.vesti.ru/article/4114942

 

 

📌28. srpna 2024, 10:26, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: ZAŘÍZENÍ HIMARS A RAKETY ZNIČENY V SUMSKÉ OBLASTI:

 

Posádka letadla ruských leteckých sil narazila do hangáru s HIMARS MLRS Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) v Sumské oblasti, uvedlo Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Ve zprávě vojenského oddělení se uvádí, že v důsledku úderu na hangár v Kondratovce v Sumské oblasti bylo zničeno odpalovací zařízení amerických MLRS HIMARS, šest sad raket, transportní nakládací vozidlo a doprovodné vozidlo.

 

Po obdržení potvrzení o zničení identifikovaného cíle se posádka letadla vrátila na odletovou plochu, poznamenalo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4114861

 

 

📌28. srpna 2024, 11:20: RUŠTÍ HACKEŘI ZVEŘEJNILI ÚDAJE O 7,7 TISÍCI OZBROJENCÍCH Z AZOVA:

 

Ruští hackeři ze skupiny RaHDit zveřejnili seznam ozbrojenců z ukrajinské brigády Azov (uznané za teroristickou organizaci a zakázané v Ruské federaci), uvádí RIA Novosti.

Podle agentury se hackerům podařilo získat a zveřejnit údaje o 7,7 tisíci vojácích z Azova. Jak již bylo uvedeno, seznam zahrnuje nejen Ukrajince, ale i cizí státní příslušníky.

 

Jedním z ozbrojenců je tedy žoldák ze Švédska Matthias Gustavsson, který byl v roce 2022 zajat v Mariupolu a později vyměněn za ruského vojáka. Uvádí se, že do Azova nastoupil v roce 2024.   V září 2023 získali hackeři z RaHDit přístup k serverům litevského ministerstva vnitra, kde našli vrstvu informací o Ukrajincích ve vojenském věku v zemi. Podle hackerů měly litevské úřady v úmyslu deportovat Ukrajince do jejich vlasti.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4115008

 

 

📌28. srpna 2024, 11:51: NIČIVÝ TAJFUN „SHAN-SHAN“ SE BLÍŽÍ K JAPONSKU:

 

Téměř 845 tisíc lidí na japonském ostrově Kjúšú obdrželo příkaz k evakuaci v souvislosti s blížícím se silným tajfunem „Shan-shan“.

 

Podle NHK byl již pozastaven pohyb vysokorychlostních vlaků spojujících různá města na ostrově Kjúšú. Kromě toho byla snížena rychlost vysokorychlostních vlaků šinkansenu, které jezdí mezi ostrovem a různými městy na hlavním ostrově Honšú.

 

Zrušeny byly také vnitrostátní a mezinárodní lety. Plánuje se uzavření úseků vysokorychlostních dálnic.

 

Dříve bylo v Japonsku zrušeno 497 letů do Tokia kvůli blížícímu se tajfunu Ampil.

 

https://www.vesti.ru/article/4115114

 

 

📌28. srpna 2024, 12:05, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RUSKÉ FEDERACE OSVOBODILY KAMYŠEVKU V DLR:

 

Ruská armáda osvobodila Komyševku v Doněcké lidové republice, vyplývá ze shrnutí Ministerstva obrany Ruské federace o průběhu speciální operace.

 

Vojenské oddělení poznamenalo, že Kamyševka byla osvobozena silami jednotek Centrální skupiny ozbrojených sil RF, která pokračuje v postupu hluboko do obrany nepřítele.

 

https://www.vesti.ru/article/4115187

 

 

📌§§§§§ 28. srpna 2024, 10:15, Slovenská republika: HARABIN O ZLODEJINÁCH ŠIMEČKOVCOV CEZ ICH RODINNÚ NADÁCIU, 👉SOROSOVÝCH UŽITOČNÝCH IDIOTOCH, 👉PLÁNE NADÁCIE MILANA ŠIMEČKU PRE MLÁDEŽNÍCKE SA ANGAŽOVANIE POČAS

COVIDU 7 ROKOV DOZADU A ŽILINKOVOM ZIMNOM SPÁNKU

 

👉Bývalý minister spravodlivosti SR a niekdajší šéf Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin vo svojom príspevku na sociálnej sieti reagoval na besnenie vodcu PS Michala Šimečku, ktorý s pomocou politických mimovládok, progresívno-liberálnych aktivistov a korporátnych médií burcuje ľudí do ulíc, aby chránil finančné záujmy svojej rodiny.

 

👉Po vzore rodiny Šimečkovcov, ktorá nasatá na štátny rozpočet poskytovala štátu protislužby, ktoré nikto nepotrebuje, som sa rozhodol, že rovnakú bezprácnu budúcnosť zabezpečím aj ja pre svoju dcéru. Tá je fyzioterapeutka.

 

👉Založím preto nadáciu Štefana Harabina, ktorá bude zamestnancom súdov poskytovať poradenstvo ako správne sedieť a predísť tak problémom s chrbticou a stuhnutým svalstvom. Tým, ktorým už platnička vyskočila poskytne nadácia aj odbornú terapiu v jej ambulancii.

 

👉Na tento účel požiadam Ministerstvo spravodlivosti o každoročnú dotáciu vo výške 100 tisíc eur.

 

👉30 tisíc plat pre moju dcéru a 70 tisíc na platy pre jej kamarátky, ktoré budú po súdoch chodiť šíriť zdravotnú osvetu spolu s ňou.

 

👉A navyše ako bonus, každá členka nadácie vo voľnom čase ešte napíše denne 10 oslavných príspevkov na internet, že Susko je najlepší minister spravodlivosti akého sme kedy mali a každého kto by na internete kritizoval ministerstvo spravodlivosti označia za Moskvou plateného trolla.

 

👉V prípade, že by sa našiel nejaký fašista, ktorý by zmysluplnosť vynaložených prostriedkov mojej nadácií spochybňoval, tak zvolám tlačovku, kde po vzore Šimečku vyhlásim, že som hrdý na to čo moja dcéra dokázala.

 

TAK, ČO NA TO HOVORÍTE PRIATELIA, MÁM SA PUSTIŤ DO TOHO?

 

Žilinka sa ešte stále neprebudil zo zimného spánku

 

👉Hlúpučké Sorošove kádre. Najväčšou slabinou Soroša sú jeho kádre.

Popravde, kto aspoň s priemerným intelektom by mohol obhajovať prílev mohamedánov z Afriky a Ázie do vlastnej krajiny, likvidovanie ekonomiky odstrihnutím sa od ruských surovín a ich nahradzovanie násobne drahšími z USA???

 

👉Kto príčetný by mohol propagovať likvidovanie európskeho automobilového priemyslu zákazom spaľovacích motorov a ich nahradenie čínskymi batériami???

 

👉Kto príčetný by mohol podporovať rozbíjanie tradičnej rodiny a hodnôt, alebo štvať vlastný národ do zástupnej vojny, ktorú vedú USA prostredníctvom vlastizradných kádrov vo vedení Ukrajiny proti Rusku???

 

👉A napokon kto príčetný by mohol v mene zisku farmakorporácií navrhovať povinné očkovanie pre spoluobčanov nehladiac na možné zdravotné následky???

 

👉NA NIEČO TAKÉ MÔŽE 👹SOROŠ POUŽIŤ LEN ÚPLNÝCH IDIOTOV.

 

Zoznámte sa jedným z nich👇

👉Veronika Fishbone Vlčková. Tá v denníku N pri obhajobe Šimečku – že ten s nadáciou Šimečka nemá nič spoločné – neuvážene prezradila, že so Šimečkom sa stretla naposledy pred 7 rokmi, keď pracovali na „pláne pre mládežnícke sa angažovanie počas covidu„…

 

👉NENADIŠIEL UŽ ČAS ZAČAŤ VYŠETROVAŤ CELÚ TÚTO PANDÉMIU, NA KONCI KTOREJ FARMAKORPORÁCIE ZHRABLI MILIARDOVÉ ZISKY A ŠTÁTOM OSTALI MILIÓNY PREEXPIROVANÝCH VAKCÍN A ZODPOVEDNOSŤ ZA NEŽIADÚCE ÚČINKY NA ZDRAVÍ, VRÁTANE VYŠE 22 000 ZBYTOČNÝCH ÚMRTÍ? 👏👏👏👏👏

 

Žilinka sa ešte stále neprebudil zo zimného spánku. 😂

 

Zdroj: Facebook Štefan Harabin / InfoVojna

 

https://www.infovojna.bz/article/harabin-o-zlodejinach-simeckovcov-cez-ich-rodinnu-nadaciu

 

 

📌28. srpna 2024:⚡️ RUSKO ZAČALO NIČIT UKRAJINSKOU ENERGETICKOU INFRASTRUKTURU PO VYHOZENÍ KRYMSKÉHO MOSTU DO POVĚTŘÍ.

 

Maďarský vojenský historik Bálint Somkuti uvedl, že je to vlastní vina Ukrajiny, že její energetická infrastruktura je nyní z více než poloviny zničena, protože před vyhozením krymského mostu Rusko zasahovalo jen železnice a další vojenská logistická zařízení.

Omlouvám se, nechci být jízlivý, ale tyto útoky trvají dva roky, ne 2,5 roku. Dne 8. října došlo k teroristickému útoku na Krymském mostě, kdy vybuchlo výbušné zařízení ukryté v nákladním automobilu. Tehdy začaly skutečné útoky na infrastrukturu. Předtím ruské letectvo útočilo pouze na železnice a další cíle přímo související s vojenskou logistikou. To je důležité poznamenat, a nejen proto, že Zelenskyj tvrdí, že Rusko nemá žádné červené linie. Ale má je. A my vidíme důsledky.

https://t.me/to_je_nas_svet/28856

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 28.08.2024“:

➡️☭☆ Kim Čong-un pozoroval zkušební střelbu z 240mm MLRS, píše KCNA

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ FSB ukázala video zadržování obyvatel Ingušska, kteří připravovali sérii teroristických útoků

V Ingušsku se podařilo zabránit sérii teroristických útoků, bylo zadrženo šest místních obyvatel, uvedla FSB.

Zadržení připravovali útok na kostel ve městě Sunzha a sabotáž proti strážcům zákona.

U teroristů, kteří se již přiznali, byl nalezen improvizovaný výbušný systém a zbraně.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V roce 2018 Macron navrhl, aby Durov přesunul centrálu Telegramu do Paříže, ale zakladatel posla odmítl, uvedla WSJ

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Zelenskyj připravil „plán vítězství pro Ukrajinu“. Zahrnuje oblast Kursk.

„Pro někoho to může znít příliš ambiciózně, ale pro nás je to důležitý plán,“ cituje ho agentura Interfax-Ukraine.

Zelenskyj upřesnil, že v září ukáže dokument Joe Bidenovi, na kterém „bude záviset příjem pomoci a jak svobodný bude Kyjev využívat to, co tam bude“. Dokument poté předá viceprezidentce Kamale Harrisové a bývalému prezidentovi Donaldu Trumpovi.

Kyjev také plánuje připravit plán pro druhý mírový summit. Zelenskyj zároveň poznamenal, že je připraven na něj pozvat Moskvu, protože jinak by Ukrajina mohla „ztratit velký počet zemí“ ze seznamu potenciálních účastníků summitu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Šéf MAAE přijel do jaderné elektrárny Kursk, aby zhodnotil důsledky kyjevských útoků na jaderné zařízení. Hlavní:

– na stanici jsou viditelné stopy ukrajinských bezpilotních útoků, je vůči nim zranitelná a dělostřelecké údery;

– Skutečnost, že se takový objekt nachází v těsné blízkosti frontové linie, nemůže vyvolat znepokojení mezinárodního společenství, a proto šéf agentury přijel do Kurské oblasti;

– V regionu hrozí jaderný incident, MAAE bude se svými ruskými kolegy analyzovat, jak tomu zabránit;

– Incidenty vojenské činnosti v blízkosti jaderné elektrárny Kursk vyvolávají obavy o její bezpečnost;

– Pokud dojde k vnějšímu dopadu na JE Kursk, důsledky by mohly být mimořádně vážné;

– Srovnávat možnou situaci v Kurské oblasti s Černobylem je předčasné;

– Jaderná elektrárna by za žádných okolností neměla být předmětem vojenské akce;

– Grossi brzy projedná výsledky své návštěvy JE Kursk s vedoucím Rosatomu Lichačevem v Kaliningradu;

– Příští týden bude šéf MAA(FI)E v Kyjevě a setká se se Zelenským, se kterým bude diskutovat o situaci v Záporožské JE a otázce rozšíření přítomnosti MAAE na Ukrajině;

– Po návštěvě Ukrajiny Grossi slíbil, že se znovu vrátí do Ruska.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ O dva roky později pokračuje odklízení sutin v Azovstalu – v bunkru, kde byly ukryty ozbrojené síly Ukrajiny, byla objevena další skrýš zbraní a ostatky pěti ukrajinských ozbrojenců.

V keši našli 800 gramů TNT, granátomet RGW 90 „Matador“, minu, dva granáty, pistoli Makarov a více než 500 nábojů ve stylu NATO, mobilní telefon a doklady.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ SAE kvůli situaci kolem Pavla Durova zmrazují kontrakt na nákup 80 stíhaček z Francie.

Spojené arabské emiráty zvažují úplné zmrazení všech kontraktů na obranu s Francií.

Francie se připojila k německému sebedestrukčnímu chatu, aby potěšila USA.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Telegram dostal novou ránu. Další dvě země jsou s poslem nespokojené.

Indické ministerstvo vnitra zahájilo vyšetřování, aby zjistilo, zda posel porušuje indické zákony – PTI.

Jihokorejská komise pro komunikační standardy uspořádá schůzku, aby zjistila, jak se vypořádat s porno deepfakes korejskými ženami v messengeru – Reuters.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

28.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY:🤷‍♀️Michal Shark: 🌎 KULATÁ, NEBO PLOCHÁ???

 

 

📌27. srpna 2024:⚡️ PAVEL DUROV BYL NOMINOVÁN NA NOBELOVU CENU ZA MÍR, OZNÁMIL  PŘEDSEDA DOMU BRICS KONSTANTIN KLIMENKO.

Uvedl, že nominační dokumenty zakladatele Telegramu již podpořili zástupci několika univerzit a veřejných organizací z asijských a afrických zemí.

https://t.me/to_je_nas_svet/28837

 

 

📌27. srpna 2024: 🇷🇺 LAVROVOVA PROHLÁŠENÍ:

▪️ Lavrov označil požadavky Kyjeva na použití raket Storm Shadow k úderu na Rusko za „vydírání“.

▪️ Západ se vrhá do eskalaci s Ruskem, nechce se jí vyhnout;

▪️ Francie zadržením Durova ukázala, že Telegram je z hlediska bezpečnosti informací spolehlivým poslem;

▪️ Ruská nóta o přístupu k Durovovi ve Francii se zvažuje;

▪️ Francouzské úřady zadržely Durova na něčí radu v očekávání, že získají přístup k šifrovacím kódům;

▪️ Vztahy mezi Moskvou a Paříží jsou na nejnižším bodě, mimo jiné kvůli postoji Francie ke svobodě slova;

▪️ Ruská federace „nespolkne návnadu“ summit s Ukrajinou v některé ze zemí globálního Jihu, pokud se bude řídit stejnou logikou jako první summit;

▪️ Pokud má Západ zájem na vyřešení ukrajinského konfliktu, je třeba zasednout k jednacímu stolu;

▪️ Macron patří mezi vedoucí představitele NATO i EU, kteří chtějí zpřísnit politiku vůči Rusku a zvýšit vojenskou pomoc Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/28838

 

 

📌27. srpna 2024:♨️ VYJÁDŘENÍ DMITRIJE MEDVEDĚVA K SITUACI KOLEM ZADRŽENÍ PAVLA DUROVA:

Bez ohledu na to, jak moc jim Macron říká, že je to čistě právní záležitost, že nelze ovlivňovat rozhodnutí soudu. Tak ať zatknou Zuckerberga, až k nim přijde. Vždyť to samé se mu děje na Facebooku. Ano, je tam spousta nesmyslů, a dokonce trestné činnosti, to je pravda. Nejprve však vyvstává otázka, zda je za to odpovědný tvůrce této platformy.

https://t.me/to_je_nas_svet/28839

 

 

📌🌎27. srpna 2024, Michal Shark: 🌎 KULATÁ, NEBO PLOCHÁ???

 

Moje debata s kosmickým inženýrem Janem Lukačevičem. Jak to dopadlo, můžete posoudit sami… (celý nesestříhaný díl) K dispozici také již na Youtube:

 

https://youtu.be/3Fp6deUIvfk?si=0ZUccyJ1WLRRIrhZ

 

 

📌27. srpna 2024, Stanislav Stýblo: UŽ SE TO BLÍŽÍ: O CO PŮJDE V KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH:

Daniel Sterzik:

 

Upřímně, pamatujete si někdo na minulé krajské volby? Byly na podzim v roce 2020. Vzpomenete si bez velkého přemýšlení na něco, co se v nich odehrálo? Upřímně, já politiku sleduju a píšu o ní, ale musel jsem se podívat na mé staré texty z té doby, abych si to nějak připomněl. Mám samozřejmě poznamenané výsledky, ale když jsem si přečetl moje tehdejší prognózy, musel jsem se zasmát. Dějiny šly úplně jiným směrem.

 

Přitom to byly velmi důležité volby. De facto stvořily dnešní Pětikoalici. Přejímaly výsledek parlamentních voleb o rok později, kus role v nich už sehrál i covid, stvořily budoucího zrádce Vondráka (který teď přeběhl do dresu STAN a zase kandiduje) a byly velmi úspěšné pro Piráty i Starosty. Naopak byly neúspěšné pro ODS, která v nich dost ztratila, Hnutí ANO sice vyhrálo, ale bylo to takové nemastné neslané vítězství a strašně při nich pohořeli Sociální demokraté i KSČM.

 

Takhle vznikla koalice SPOLU… ODS se lekla propadu preferencí a spojila se s Lidovci i TOPkou. Starostové se zbavili koule na noze v podobě Kalouska a využili velmi úspěšné Piráty, aby po jejich zádech vylezli o rok později do poslanecké sněmovny. Nedostatečné vítězství Andreje Babiše se zopakovalo i o rok později, stejně tak se zopakoval propad ČSSD a KSČM.

 

Mimochodem, tehdejší krajské volby byly významným úspěchem pro SPD, která do té doby v krajích žádné zastupitele neměla.

 

A také začal být vidět obrat senátu směrem k liberalismu. Už před volbami byl po Kuberovi zvolen „taiwanec“ Vystrčil a od té doby se Škodovka v Číně propadla k nule.

 

ALE TO JEN TAK NA ÚVOD, ABYCHOM MĚLI S ČÍM SROVNÁVAT.

 

Když jsem komentoval výsledky eurovoleb, přirovnával jsem ke k bitvě u Moskvy. Po operaci Tajfun byl nepřítel zastaven ve své ofenzívě a vržen o nějakou tu stovku kilometrů nazpět. Poměr sil se otočil, ale liberálové ustoupili do předem připravených pozic. Jsou sice trochu otřeseni, ale nepřišli o svůj týl v podobě liberálních médií a politických neziskovek. Zatím přišli pouze o punc neporazitelnosti a jejich pirátské jednotky budou brzy vybity do posledního nebinárního Peksa (připraví se Lidovci a TOPka), Rakušan už také raději uzavírá diskusi u svých profilů. Vypadá to tam nepěkně… Pětikolka prostě ztratila schopnost útočit v celé šířce fronty, ale stále jsou schopni silného tlaku v některých úsecích.

 

Letošní krajské a senátní volby budou podle mého taková německá jižní ofenzíva směrem ke Stalingradu. Očekávám úspěch úspěšných z eurovoleb, ale myslím si, že to bude méně viditelný úspěch, než si to teď malujeme a budeme svědky ještě jednoho velkého liberálního vzepětí. Už jsem tu psal, že krajské volby jsou rozplizlejší než evropské nebo parlamentní, v tomto se totiž podobají volbám komunálním. Na mandáty si sáhnou i subjekty, které do jiných voleb vůbec nevstupují, a tak na celostátní strany prostě zbude menší kus koláče. Místní uskupení jsou zpravidla jen jinak maskovaní Piráti, Starostové, Zelení nebo TOPka, takže to ve většině případů jsou další liberální strany, které pak po volbách s vládou snadno najdou společnou řeč a voliči se budou divit, co si vlastně zvolili.

 

Třeba u nás v Jihomoravském kraji máme velmi zeleného hejtmana, i když se jedná o člena Lidovců. A daří se mu, daří… Z Brna je každý den největší parkoviště v republice. A jistě si také vzpomenete na obskurní uskupení Žít Brno, jehož představitel Holan byl ještě větší blbec než Nerudová. Podobných kandidátek je zase plná republika a většina voličů netuší, že jsou to takové diverzní jednotky liberalismu.

 

Ještě více to bude vidět ve volbách do senátu. Ty jsou dvoukolové, takže v mnoha obvodech se do druhého kola každopádně dostane liberál a jeho voliči ho prostě zvolí, protože se snadno spojí. U nás se hodně hlasů vystřílí navzájem už jen tím, že opozice se jako obvykle nedohodla na vzájemné podpoře kandidátů a leckde tak žádný konzervativní kandidát do druhého kola ani nepostoupí, protože tam budou pro stejného voliče k dispozici tři kandidáti místo jednoho. Nebudu komentovat, kdo za to může, bohužel o tom vím víc, než bych si přál.

 

Minule se do senátu dostaly dvě Amazonky. Jana Zwyrtek Hamplová a Daniela Kovářová. Myslím, že když teď Alternativa urve další tři senátory, tak to bude velmi dobrý výsledek, ale rovnou říkám, že bych si na něj asi nevsadil. V Praze kandiduje Šichtařová proti Drahošovi, Boris Šťastný kandiduje proti Fišerovi a proti Hilšerovi kandiduje za ANO jakási paní, o které jsem v životě neslyšel. Na Břeclavsku kandiduje Šlachta proti Koštialovi z ODS (který nebyl tak hloupý, aby hlasoval pro korespondenční volbu), ale zároveň také kandiduje proti Zdeňkovi Koudelkovi, který tvoří moravský prut Svatopluku a je členem Trikolory.

 

Na Chomutovsku má šanci na zvolení Jaroslav Komínek za STAČILO! (asi největší šanci ze všech zmiňovaných kandidátů, protože KSČM je tam tradičně hodně silná a vícekrát tam senátora získala), ale i on proti sobě bude mít kandidáta za PRO, SPD a Svobodné. O dalších jménech se ještě zmíním, chtěl jsem teď hlavně uvést příklady, jak těžké to bude.

 

Kdyby z toho byli tři senátoři, bral bych to jako výhru a třeba jich bude i víc, ale bohužel, na ostatní strany zbude ještě hóóódně mandátů. KOLIK Z TOHO, MYSLÍTE, VEZME PĚTIKOLKA? Bohužel, víc, než si myslíte.

I kdybychom urvali pět či deset senátorů, pořád to bude menšina. Netroufám si odhadovat, jak úspěšné bude hnutí ANO…, když vidím některé jejich nominace, tak mám pocit, že Andrej Babiš dodnes nepovažuje senát za důležitý. Hilšerovi a Drahošovi už vlastně mohu pogratulovat předem. Prsty u nohou se mi zatínají v pěst, ale bohužel, dostanou se… Jo, kdyby Šichtařová kandidovala za KDU, tak by to bylo jedno, tam nevadí, že členky fotí porno… Ale u nás, dezolátů, poněkud bude vadit, že pluk Azov je super jednotka a o hlavu menší Pikora prý svou manželku týral a ona od něj utekla do jejich domu, kde vyměnila klíče… samozřejmě až poté, co na ni přepsal všechny své firmy… (Matěj Gregor odešel ze Svobodných za minutu dvanáct). Kdo chcete, můžete si v jejím senátním obvodu najít Jiřího Fojtalára a alespoň protestně ho volit.

 

Jakou šanci má v Praze Boris Šťastný, si netroufám odhadovat. Ale alespoň se postaral, aby neměl protikandidáta od ANO. Palec nahoru, takových dohod je jako šafránu.

 

V minulých senátkách přijel Tomáš Topfer jednou do Brna, oblékl se do prvorepublikové uniformy, prohlásil, že četník se vrací na místo činu, ODSka rozmístila pár bilbórdů a měl to v kapse… Jo, volby vyhrává přelétavý volič, který se o politiku moc nezajímá… ale kouká na Četnické humoresky.

Doufám, že se pletu, ale Dominik Hašek může uspět podobně snadno… jeho debilní kecy o ruských sportovcích zase tolik lidí nezná, ale všichni si pamatují Nagano. Pro takové voliče se dělá kampaň a zapomeňte na to, že zafunguje racionální hlas rozumu.

 

Kateřina Konečná se snažila o dohodu na nominace senátních kandidátů a hádejte, kde pochodila.

 

ZKRÁTKA A DOBŘE, PODLE MĚ KRAJSKÉ I SENÁTNÍ VOLBY BUDOU POKRAČOVAT V TRENDU Z EUROVOLEB.

 

Nevidím žádný důvod, aby to tak nebylo.

Úspěšní uspějí, neúspěšní neuspějí a třeba dokonce u nich dojde i k nějakému obratu, ale i dobré výsledky budou méně viditelné, zato bude až příliš zřetelné, že Pětikolka má ještě sílu. O nějaké mandáty přijdou, ale ještě pořád jim dost zbude.

 

Strašně bych si přál, abych se mýlil. Strašně bych chtěl vidět obdobu dávného „oranžového tsunami,“ které hodně změnilo poměry, ale neodvažuju se v to věřit. Podle mě ještě uvidíme jeden pětikoaliční výpad vpřed za cenu pirátského, lidoveckého a TOPáckého fiaska. Starostové i Modroptáci se ještě nakrmí.

 

ANO každopádně vyhraje a zřejmě stejně levou zadní jako v eurovolbách.

 

Operace Uran bude až příští rok. Tedy…. pokud si teď z krajských voleb vezmeme patřičné ponaučení.

Ony totiž budou předjímat volební výsledek v příštím roce. Minule to tak také bylo.

 

Přeji vám u voleb šťastnou ruku.

 

 

📌28. srpna 2024: 🇺🇸 BIDENŮV PORADCE CHCE PŘESVĚDČIT ČÍNU, ABY SNÍŽILA SVOU PODPORU RUSKU.

((Buď jsou tak blbí, nebo naivní!!! 😂))

„Pan Sullivan bude pravděpodobně naléhat na Čínu, aby snížila svou podporu Rusku, která podle USA a NATO pomáhá udržet ruské vojenské úsilí, jež trvá již třetím rokem. Čína nakupuje obrovské množství ruské ropy a dodává Rusku technologie dvojího užití, které mohou být použity na bojišti, tvrdí američtí představitelé,“ uvedl deník The New York Times.

Zdroj listu se zároveň domnívá, že je nepravděpodobné, že by se Čína k Rusku obrátila zády.

https://t.me/to_je_nas_svet/28840

 

 

📌28. srpna 2024: DUROV POLICII ŘEKL, ŽE MĚL V DEN SVÉHO ZATČENÍ POVEČEŘET S MACRONEM – NOVINY LE CANARD CHAINÉ S ODVOLÁNÍM NA ZDROJ Z ELYSEJSKÉHO PALÁCE.

((V tom případě to byla na něj past, čeho je Macron všeho schopen!!!))

 

Paříž to oficiálně popírá, uvedla média.

Francouzský politik Florian Philippot na sociální síti X uvedl, že Macron je zcela schopen takového podvodu, aby splnil úkol „od pánů“, a požadoval po něm vysvětlení.

Macron plní přání alzheimera Bidena. Připomeňme, že kyjevské úřady si stěžovaly, že nemohou Telegram kontrolovat.

https://t.me/to_je_nas_svet/28842

 

 

📌28. srpna 2024: 🇺🇸 PENTAGON UVEDL, ŽE SPOJENÉ STÁTY ZATÍM NEPLÁNUJÍ ZRUŠIT SOUČASNÁ OMEZENÍ UKRAJINSKÝCH VOJENSKÝCH ÚDERŮ AMERICKÝMI ZBRANĚMI HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE, NAVZDORY STÍŽNOSTEM ZELENSKÉHO.

https://t.me/to_je_nas_svet/28845

 

 

📌27. srpna 2024, 18:27: STOLTENBERG SVOLÁVÁ RADU NATO-UKRAJINA NA 28. SRPNA:

Rada NATO-Ukrajina se bude konat 28. srpna. Toto rozhodnutí učinil podle agentury Reuters generální tajemník Severoatlantické aliance Jens Stoltenberg.

Akce se bude konat na úrovni velvyslanců a prostřednictvím videospojení vystoupí ministr obrany Ukrajiny Rustem Umerov – bude hovořit o situaci na bojišti a vyjádří potřeby ozbrojených sil Ukrajiny.

  1. srpna vyšlo najevo, že vrchní velitel ukrajinské armády Alexandr Syrskij telefonicky hovořil s velitelem sil NATO v Evropě Christopherem Cavolim. Ukrajinský vojenský vůdce informoval o situaci na frontové linii a jednal o posílení ukrajinské protivzdušné obrany.

https://www.vesti.ru/article/4114047

 

 

📌 27. srpna 2024, 23:52: ZELENSKYJ OZNAČIL ČÍNSKÝ PLÁN NA ŘEŠENÍ KRIZE NA UKRAJINĚ ZA „JEN PAPÍR“:

Čínský mírový plán na vyřešení konfliktu na Ukrajině je jen politickým prohlášením na papíře, řekl Volodymyr Zelenskyj v rozhovoru pro brazilské noviny O Globo.

„Indický premiér Naréndra Módí se mě zeptal: ‚Co si myslíte o čínském plánu?‘ Je to jen politické prohlášení, když se říká, že na válku nezapomínají. Ale to je jen něco na papíře,“ řekl Zelenskyj.

V květnu Čína a Brazílie připravily společné memorandum „Všeobecné dohody mezi Čínou a Brazílií o politickém urovnání ukrajinské krize“. V memorandu se uvádí, že jednání jsou jedinou cestou z krize a všechny strany musí vytvořit podmínky pro obnovení přímých jednání. Čína a Brazílie vyzvaly k mezinárodní konferenci za účasti Ruska a Ukrajiny a k projednání všech návrhů.

V únoru 2023 představila Čína 12bodový plán vyzývající k příměří, respektování legitimních zájmů zemí a prevenci humanitární krize na Ukrajině.

https://www.vesti.ru/article/4114374

 

📌 27. srpna, 2024 20:21: REKTOR KLIMENKO NAVRHL NOMINACI DUROVA NA NOBELOVU CENU:

Rektor Euroasijské mezinárodní univerzity Konstantin Klimenko navrhl nominovat na Nobelovu cenu zakladatele messengeru Telegram Pavla Durova, který byl zadržen ve Francii.

„Osobně považuji Pavla Durova za výjimečnou osobnost. Je lídrem v éře nových digitálních technologií. Podle mého názoru si Durov Nobelovu cenu zaslouží,“ napsal na svém kanálu Telegram rektor HIM Konstantin Klimenko.   Takto vysvětlil rektor Euroasijské mezinárodní univerzity, proč poslal oficiální návrh Nobelovu výboru na udělení Nobelovy ceny Pavlu Durovovi. Iniciativu nominovat Durova na Nobelovu cenu podle něj podpořili zástupci řady univerzit a veřejných organizací z Asie a Afriky.

Pavel Durov byl pozván jako čestný host a řečník na dubajské investiční fórum BRICS, které se bude konat ve dnech 5. – 7. listopadu 2024. Konstantin Klimenko, jako předseda organizačního výboru investičního fóra BRICS v Dubaji, nehodlá tuto pozvánku stáhnout. Pokud Durov nebude propuštěn z francouzského vězení, pokračoval rektor EMU, pak „Pavel dostane příležitost účastnit se dubajského fóra BRICS na dálku“.

Konstantin Klimenko vyjádřil své zděšení nad zatčením spoluzakladatele messengeru na pařížském letišti, jehož publikum přesáhlo 940 milionů uživatelů po celém světě.

„Je absurdní obviňovat tvůrce digitální platformy, že zločinci mohou tento technický nástroj využívat k nezákonným akcím,“ domnívá se rektor Euroasijské univerzity. – Proč v tomto případě francouzská justice nevznese žalobu proti továrnám, které vyrábějí kuchyňské nože? Koneckonců, jsou také často využívány zločinci k vraždám a teroristickým útokům!“

  1. srpna zadržely francouzské speciální služby Pavla Durova na pařížském letišti Le Bourget. Je obviněn z 12 trestných činů, včetně terorismu, obchodování s drogami, podvodů, praní špinavých peněz a napomáhání zločinům proti nezletilým. Durov ve Francii byl také obviněn z odmítnutí spolupráce v otázkách finanční a kybernetické kriminality na Telegramu. Trestní řízení proti němu bylo zahájeno 8. července 2024.

https://www.vesti.ru/article/4114141

 

📌 28. srpna 2024, 05:17: KA-52M A MI-8 ZNIČILY PERSONÁL A TECHNIKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ POHRANIČNÍ OBLASTI:

Posádky vrtulníků Ka-52M a Mi-8 zasáhly pozice armády kyjevského režimu v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

„Posádky armádního letectva na vrtulníku Ka-52M a Mi-8 zaútočily leteckými zbraněmi na živou sílu a obrněnou vojenskou techniku jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti,“ uvádí RIA Novosti s odvoláním na informace Ministerstva obrany Ruské federace.

Je třeba poznamenat, že podle leteckého návodčího byly zničeny všechny zamýšlené cíle.

Po dokončení bojové mise provedly posádky vrtulníků protiraketový manévr, uvolnily tepelné pasti a vrátily se na místo odletu.

Dříve Ka-52M zasáhl maskovanou techniku armády kyjevského režimu v zóně odpovědnosti Střední skupiny ruských vojsk.

https://www.vesti.ru/article/4114358

 

 

📌28. srpna 2024, 00:56, NATALIA GONCHAROVA: KYJEV NEUSPĚL NA FRONTOVÉ LINII:

 

Kyjevskému režimu se nedaří ani v Kurské oblasti, ani v DLR. Na tomto pozadí znovu prosí Západ o pomoc.

 

Ukrajinci mají v úmyslu předložit Washingtonu seznam potenciálních cílů pro údery na Rusko. Pokud však existuje určitá „šance“ pro to. Píše o tom Politico.

 

Šéf Ministerstva obrany Ukrajiny Rustem Umerov a šéf prezidentské kanceláře Andrij Jermak brzy odjedou do Washingtonu, aby koordinovali své plány s Američany.

 

„Ukrajina používá seznam jako poslední pokus přesvědčit Washington, aby zrušil omezení na používání amerických zbraní na ruském území,“ uvádí publikace Politico.   Ukrajincům zbývá jen málo času – koneckonců, ve Spojených státech se blíží volby a moc může docela dobře přejít do rukou republikánů. Donald Trump zopakoval, že pokud se vrátí do Bílého domu, první věcí, kterou udělá, je ukončení konfliktu na Ukrajině.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny, které zůstaly bez financování, dlouho nevydrží. Navíc kvůli probíhající energetické krizi nemusí být občané Ukrajiny schopni nadcházející zimu vydržet.

 

„Tato válka je mnohem ničivější, než si lidé myslí. Lidé v zimě umrznou. Víte, Rusko v zimě bojuje dobře. VYHRÁLI, PORAZILI NĚMECKO A PORAZILI NAPOLEONA. Není snadné je porazit. Jsou mocnou vojenskou silou, ale Ukrajina nikoliv. Ale Ukrajina má nás a my jí dáváme spoustu peněz,“ řekl Donald Trump.

 

Vzhledem k probíhající krizi výroby energie má Ukrajina v úmyslu koupit dva reaktory ruské výroby z Bulharska. Ty mají být podle serveru Politico dodávány pro Chmelnickou jadernou elektrárnu. Kancelář Joea Bidena také uvedla, že do Kyjeva pošle vybavení na opravu energetické infrastruktury a zvýšení její odolnosti. Zdá se však, že jak Washington, tak Evropa chápou, že je možné získat čas, ale výsledek konfrontace bude stejný.

 

Kromě toho je narušena morálka vojáků ozbrojených sil Ukrajiny. Francouzští novináři z televizního kanálu La Chaîne Info ve své reportáži uvedli, v jaké náladě ukrajinská armáda vstoupila do Kurské oblasti.

 

„Na východě, jak víte, probíhá boj kolem Pokrovska. Rusové neúprosně postupují vpřed a Ukrajinci se brání. Je zřejmé, že ukrajinská ofenzíva prospěla morálce. V tom je však problém. Každý si klade otázku: jaký to má smysl? Vojáci si říkají: jaký to má smysl? Proč přesouvat síly na kurskou stranu, když víme, že se ke Kursku stejně nedostaneme a že v určitém okamžiku Rusové obsadí Pokrovsk,“ uvádí se ve zprávě.

 

Pokusem o útok na Kurskou oblast si ozbrojené síly Ukrajiny ublížily, říkají britští analytici. Poslali tam to nejlepší ze zbývající armády a vyčerpali své zálohy.

 

„Nemyslím si, že to oslabí Moskvu, její odhodlání. To ji jen posílí. Existuje slavný Napoleonův citát: nikdy nezasahujte do nepřítele, když udělá chybu. A Putin má pravděpodobně právě takové myšlenky právě teď,“ řekl britský expert Alexander Mercouris.

 

Podle odborníků z britského portálu The Duran Ukrajinci propásli svou šanci na jednání. A nyní půjde Moskva až do konce, přičemž využije chybný odhad Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/4114378

 

 

📌28. srpna 2024, 01:44, MEDVEDĚV: RUSKO BUDE MUSET PO SKONČENÍ NWO VÝRAZNĚ ZVÝŠIT VÝROBU ZBRANÍ:

 

Po dokončení hlavní části speciální vojenské operace (SMO) bude Rusko muset zvýšit výrobu zbraní na mnoho let, řekl místopředseda Rady bezpečnosti, předseda Jednotného Ruska Dmitrij Medveděv.

 

„Až skončí aktivní část NWO, dej Bůh, aby se tak stalo co nejdříve, budeme muset vyrábět zbraně ve velmi významných objemech po poměrně velký počet let. V takových svazcích, ve kterých jej SSSR kdysi produkoval po celá desetiletí po skončení Velké vlastenecké války. A proto v řadě případů stále používáme stejnou rezervu,“ řekl Medveděv na setkání s účastníky speciální vojenské operace kandidáty Jednotného Ruska ve volbách na různých úrovních.

 

Celý svět dodává zbraně nepřátelům Ruska, zatímco Rusko samo je „soběstačné“, bojuje vlastními zbraněmi a dosahuje cílů samo, zdůraznil Medveděv.

 

https://www.vesti.ru/article/4114379

 

 

📌28. srpna 2024, 05:32: PÁD ÚLOMKŮ UAV VE VORONĚŽSKÉ OBLASTI ZPŮSOBIL POŽÁR:  GUBERNÁTOR VORONĚŽSKÉ OBLASTI OZNÁMIL ZNIČENÍ DRONU V REGIONU.

 

„Síly protivzdušné obrany ve službě a systémy elektronického boje v Rossoshanském okrese objevily a zničily bezpilotní letoun typu letadlo. Pád úlomků dronu způsobil požár v blízkosti výbušných objektů. Nedošlo k žádné detonaci,“ napsal na kanálu Telegram Alexander Gusev, gubernátor Voroněžské oblasti.

 

Upřesnil, že nikdo nebyl zraněn, nedošlo k žádné destrukci. Operační služby se však rozhodly dočasně evakuovat obyvatele dvou osad.

 

Po uhašení požáru se obyvatelé začali vracet do svých domovů, poznamenal Gusev.

 

Dodal, že nebezpečí útoku bezpilotních letounů v regionu přetrvává.

 

Dříve byl na obloze nad Voroněžskou oblastí zničen dron typu letadla. Pád úlomků UAV způsobil požár s detonací. V Ostrogožském okrese v regionu byl zaveden nouzový režim.

 

https://www.vesti.ru/article/4114463

 

 

📌28. srpna 2024, 05:08: RUŠTÍ DĚLOSTŘELCI NARUŠILI ROTACI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U KRASNOGOROVKY:

 

Ruské jednotky narušily rotaci jednotek armády kyjevského režimu v oblasti Krasnogorovky.

 

„Dělostřelecké osádky „jižní“ skupiny vojsk narušily rotaci jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti osady Krasnogorovka ve směru na Doněck,“ uvádí TASS s odvoláním na informace Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Jak bylo vysvětleno, pokus o rotaci ozbrojených sil Ukrajiny byl detekován leteckým průzkumem ozbrojených sil RF.

 

Spolu s personálem armády kyjevského režimu bylo zničeno také bojové obrněné vozidlo a vozidla pro dodávku munice.

 

Dříve bylo hlášeno, že během dne v zóně odpovědnosti jižní skupiny ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 780 vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4114459

 

 

📌🚔& 🧔🏿‍♂️27. srpna 2024: SOLINGEN: KAPITULAČNÍ PROHLÁŠENÍ POLICIE – VNITŘNÍ BEZPEČNOST JIŽ NENÍ ZARUČENA – POLICEJNÍ PREZIDENT PLNÍ PŘÍSAHU ZJEVENÍ:

 

👉To, co se dozvídáme ze Solingenu, je zdrcující. Nejen, že údajný vrah tří lidí plus osm částečně život ohrožujících zraněných je Syřan, který měl být deportován.

Nejen, že je to syrský islamista, ale pravděpodobně má teroristické pozadí.

👉STEJNĚ TAK NEMŮŽE BÝT SNADNO VYHOŠTĚN A POLICIE JIŽ NENÍ SCHOPNA CHRÁNIT OBČANY PŘED TAKOVÝMI MASAKRY.

👉Policejní prezident Wuppertalu Markus Röhrl to otevřeně přiznává

 

🛑PACHATEL MĚL BÝT JIŽ DÁVNO DEPORTOVÁN:

 

👉Issa al Hassanová, která byla brzy zatčena, měla být loni deportována do Bulharska. Dokonce došlo k termínu deportace, ale muž se potopil půl roku. Jako by s tím člověk nepočítal. Tuto větu čteme stále dokola – a přece nejsou tito lidé jednoduše určeni – při slušném zásobování samozřejmě – a pak jsou ze zadržení dopraveni přímo do letadla.

👉Co však není zárukou, že se tentýž pán přece jen neobjeví v Německu.

 

👉Během půl roku uplynula „lhůta pro přemístění“ do Bulharska a viz, pan Issa al Hassan byl znovu představen úřadům a byl převezen do ubytovny pro uprchlíky v centru Města Solinger. Odtud mohl začít svou vražednou jízdu na Solingeru „Svátek rozmanitosti“.

Lidé utíkali v panice, plačící a hluboce šokovaní občané nemohli uvěřit tomu, co se stalo.

 

🛑POLICIE SE OBÁVÁ „SPEKULACÍ O PŮVODU PACHATELE“:

 

👉Policejní odbory vyjádřily po útoku obavy také kvůli spekulacím na sociálních sítích o ztrátě vnitřní bezpečnosti v Německu. Vážně!

Policie se nebála o ztrátu vnitřní bezpečnosti, ani o to, že pachatel mohl ještě jeden den na svobodě projít Solingenem. Měla obavy ze spekulací. Především se spekulovalo o jejich původu. Jak se ale ukázalo, byla to opět klasika.

Policie nyní musí být schopna nerušeně vykonávat svou práci,“ uvedl odborář Michael Mertens. „SPEKULACE O ČINU V SOLINGENU SE ZAKAZUJÍ.

Apeluji na všechny, zejména na uživatele sociálních médií, aby se zdrželi šíření zvěstí,“ řekl šéf GdP v Severním Porýní-Vestfálsku Michael Mertens redakční síti Deutschland (RND). „S obavami vidím, že se v současné době šíří spekulace na sociálních sítích.“

 

🛑PACHATEL SE PO 26 HODINÁCH POSTAVIL, NŮŽ SE NAŠEL V ODPADKOVÉM KOŠI V CENTRU MĚSTA:

 

👉BILD píše: Ve 23:00 se vrah postavil policii:
Muž, namočený protékajícím deštěm, a ještě potřísněný krví, přistoupil krátce po 23 hodině k úředníkům a řekl podle informací bildu: „Já jsem ten, koho hledáte…“ Zřejmě se od činu schoval na dvorku.

 

👉Netrvalo dlouho a IS si tento čin reklamoval pro sebe.

Pachatel se chtěl pomstít za vraždy palestinských muslimů ve válce v Gaze a po celém světě. To také nebylo bráno vážně jako divoká spekulace, ale nyní se to zdá být docela pravděpodobné.

👉Jedním z náznaků může být, že pachatel během svých činů neustále volal „Allahu Akbar“, což je válečná výzva IS, nejlépe v případě teroristických akcí, jak píše BILD.

👉A on je čilý návštěvník Solingerovy mešity.

 

👉Policie zatkla v azylovém zařízení patnáctiletého kyrgyzského teenagera. Podle spiegelu mladík věděl, že Al Hassan plánoval teroristický útok. Prý tomu chlapci řekl: „DNES JE VŠECHNY BODNU!“

 

👉 „Podle informací SPIEGELu na Solinger Festu se údajně bavil s údajným podezřelým, který je na útěku. Svědkyně se prý doslechly, že se zadržený a druhý muž bavili o možném útoku nožem. Patnáctiletý mladík je obviněn z neoznámení plánovaného trestného činu . PODLE INFORMACÍ SPIEGEL UPÍRÁ VÝPOVĚĎ.“

 

V SOBOTU ODPOLEDNE BYLO OZNÁMENO, ŽE VYŠETŘOVATELÉ JIŽ NEVYLUČUJÍ TERORISTICKÝ ČIN.

👉Nejvyšší státní zástupce Markus Caspers na tiskové konferenci ve Wuppertalském předsednictvu řekl: „Zatím jsme neviděli ani motivační situaci. Vycházíme však z celkových okolností, že počáteční podezření z teroristického činu nelze vyloučit. „Oběti mezi sebou nemají žádný vztah.
Spolkové státní zastupitelství podle Casperse vyslalo dva zástupce. Pokud by se odkazy na teroristický trestný čin zhutnily, přichází v úvahu převzetí generálním prokurátorem, řekl Caspers. Neměli bychom se my, občané, obávat, že policie a státní zastupitelství budou spekulovat o teroristických motivech?

 

🛑VNITŘNÍ BEZPEČNOST UŽ NEEXISTUJE – ZÁKLADY STÁTU KOLÍSAJÍ:

 

👉Upřímně řečeno, Wuppertalský policejní prezident Markus Röhrl. Na tom muži je vidět, že zápasí o každé slovo, když říká:

„Každý se musí sám rozhodnout, zda půjde na slavnosti, zda půjde na fotbalové zápasy, zda je na cestě městskou hromadnou dopravou.“

Stručné, střízlivé a hluboce šokující, protože skutečný popis toho, co se stalo z kdysi civilizované, prosperující, bezpečné země.

 

👉Novinář Ulrich Reitz píše hořkou Filipiku na fokus:

V případě této policejní věty se jedná o kapitulaci, která vzhledem právě k teroristické hrozbě stěží zodpovídá za individualizaci státních služeb obecného zájmu. Jde totiž o zajištění vnitřní bezpečnosti.“

 

👉To je pravda. Právo a právo a dodržování zákonů občany a vládou jsou měřítkem, které určuje rozdíl mezi bandou lupičů a civilizovaným státem.

Dokonce i přírodní národy, které žijí v džungli, mají zákony a dodržují je, aby mohly žít spolu.

Prostě z ničeho nic se vrhat na lidi nebo spoluobčany a zavraždit ho mezi ně nepatří, dokonce ani uvnitř zločineckých klanů.

To je to, co občany Solingera tak hluboce znepokojuje.

 

🛑VYTRVALÁ HESLA A BEZMOCNÝ AKČNÍ PŘÍSTUP – K ČEMU?

 

👉S hořkým humorem formuluje pan Reitz takto:

„Ministerský předseda Severního Porýní-Vestfálska Hendrik Wüst (CDU) řekl, že země a my v ní nebudeme kolísat. Jak to může vědět, když vyhledání veřejných shromáždění je vzhledem k těžko kalkulovatelnému nebezpečí pro tělo a život především vzdorovou reakcí – musí to být podle hesla: TEROR CHCE, ABYCHOM SE ZLOMILI. Takže se nevzchopíme. Bylo by fajn, kdybychom se mohli spolehnout na to, že by vám policie laskavě pomohla při nezalomení. Bylo by také uklidňující ve smyslu politicko-demokratické stability, kdybychom se spoléhali na to, že by politici byli schopni tento útok alespoň jednou správně přečíst. (…) 👉Existuje takzvaný vyznavač teroristů, kteří zastrašují vše, co prohlašují za „nevěřící“, tedy: „Skupina křesťanů“ – tak podle sebeobviňování definoval IS shromážděné na tomto svátku „diverzity“.

 

👉Starosta Města Solinger Tim Kurzbach je velkým přítelem rozmanitosti. A pronesl projev o situaci před dveřmi Solingerovy radnice. Zmínil se také o obavách žen z Maroka a Pákistánu a obrátil se na ně se slovy:

„👉Stojíme při vás. 👉Ochráníme vás. 👉Nebojte se. 👉A to sliboval i všem solinerům, kteří se momentálně necítí být v bezpečí v důsledku rostoucího pravicového populismu.

TO BYLO JISTĚ PRO OBČANY SOLINGENU VELMI POTĚŠUJÍCÍ, KDYŽ PŘECE V NĚMECKU KAŽDÝ DEN VRAŽDÍ PRAVICOVÍ POPULISTÉ A KMITAJÍ NOŽEM PO MĚSTECH.

 

🛑PAN PRIMÁTOR TIM KURZBACH A ROZMANITOST:  

 

👉Compact na svém telegramovém kanálu při této příležitosti připomíná, jak velmi se pan primátor Kurzbach zasazoval o rozmanitost.

Tady je pošta z telegramového kanálu.

 

👉No, netrpíme ztrátou paměti. V červnu 2024 WDR informovala, že tentýž pan Kurzbach je zapleten do machinací gangu pašeráků. O tom jsme již informovali „neúplatní“:

„Správa města Solinger v těchto dnech oficiálně potvrdila, že starosta města Tim Kurzbach je zapleten do machinací gangu vysoce postavených pašeráků. Probíhá proti němu vyšetřování.

 

👉Předcházela mu velká noční razie. Více než 10 000 německých policistů a státních zástupců zaútočilo v osmi spolkových zemích na vily, sídla firem a byty a zatkli členy údajných pašeráků. Policisté přitom zajistili 1,2 milionu eur v hotovosti.

Mezi hlavními podezřelými jsou dva právníci, spolupracovník zemského okresu Düren v

 

👉Severním Porýní-Vestfálsku, několik spolupracovníků města Solingen a pravděpodobně také starosta města Tim Kurzbach.

Jeho nadšení pro rozmanitost mu mohlo přinést spoustu peněz. Rozmanitost je krásná, když je to všechno pokojně a radostně neseno vzájemnou úctou a laskavostí.

Zde bych chtěl znovu citovat pana Ulricha Reitze v článku Focus:

 

👉 „Po několika příležitostech si můžete všimnout: O rozmanitost se islamisté nezajímají. 👉Kladou důraz na maximální prostotu, která má být vytvořena odstraněním každého, kdo není jejich vírou.

👉Ti hledači mají plán, jemu jsou oddáni. To je smysl jejího života.

👉Jen mrtvý křesťan je dobrý křesťan, říkají.

👉Říkají to také o Židech, kteří je chtějí zlikvidovat ve jménu Palestinců, dále od nás také o hinduistech.

👉NOŽEM JE RUČNÍ NÁŘADÍ, ALE ZBRANÍ JE TATO TOTALITNÍ, GENOCIDNÍ IDEOLOGIE APARTHEIDU, KTERÁ PRÁVĚ DEGRADOVALA ŽENY NA ÚROVEŇ ZVÍŘAT V TALIBANU V AFGHÁNISTÁNU. (…)

👉Pachatel eminentní islamista.

👉Podněcovatelé jsou islamisté, kteří otevřeně říkají, jak to myslí, jako malá část vyhubení ve velkém stylu.

👉 „VYZNAVAČSKÝ DOPIS“ by se měl brát jako to, co to je: VYHLÁŠENÍ VÁLKY.

 

👉Nancy Faeser (SPD), ministryně vnitra, nyní varuje před „nenávistí“ a „rozdělením“ a nabádá k „soužití“.

👉Na tom by se dalo dohodnout, ovšem za podmínky, že spolková vláda, včetně spolkové ministryně vnitra a příslušných zemských vlád, splnila své úkoly v občanské mašinérii.“

 

👉Pan Reitz správně uvádí: „Ale nemají.“

 

🛑POLITICI NYNÍ DĚLAJÍ VŠE PRO TO, ABY BYLI ODHODLANÍ:

 

👉Kancléř Scholz nechal média informovat, že přišel do Solingenu „rozzlobený a rozzlobený“, aby si oběti připomněl, a proto se pevně rozhodl zpřísnit zákon o zbraních. Tím právem naráží na naprosté nepochopení. „Barvý nesmysl“ tomu říkala opozice.

 

👉A bavorský premiér Söder místo toho požaduje, aby lidé, kteří se zasazují o zavedení islámského chalífátu, byli zbaveni dvojího, tedy německého, občanství. (Nebylo tam něco s tou pohoršenou, krajně pravicovou konferencí Wannsee 2.0?)

 

👉Kandidát na kancléře CDU Friedrich Merz se také cvičí v blízkosti lidu: „Problémem nejsou nože. Lidé, kteří je nosí, jsou problém.

MERZ OPAKUJE SVŮJ POŽADAVEK, ABY SYŘANÉ A AFGHÁNCI, KTEŘÍ ŽÁDAJÍ O AZYL, MUSELI BÝT V BUDOUCNU NA NĚMECKÝCH HRANICÍCH ODMÍTNUTI.

Má pravdu, 👉ale po volbách v roce 2025 se na to prostě zapomene.

 

👉Dokonce i Zelení, vzhledem k rychlému poklesu podpory své duhové a queer migrační politiky, začínají hledat útočiště před pravicově populistickými požadavky jako záchranáři. Včera to bylo ještě nacistické, krajně pravicové a rasistické, dnes to přináší hlasy: Vrazi, teroristé se tu nemají na co chránit,“ říká Omid Nouripour, spolupředseda zelených. JAKO UPRCHLÍCI BY PŘIŠLI O SVŮJ OCHRANNÝ STATUS.“

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/08/solingen-kapitulationserklaerung-der-polizei-innere-sicherheit-nicht-mehr-zu-gewaehrleisten-polizeipraesident-leistet-offenbarungseid/

 

 

📌🛑🛑🛑🛑🛑28. srpna 2024: VĚDCI NAVRHUJÍ MYŠLENKOVOU KONTROLU ZALOŽENOU NA UMĚLÉ INTELIGENCI PRO REHABILITACI ZLOČINCŮ: 👉JO, TO JE ŠÍLENÝ! (VIDEO)

 

👉V nejstrašidelnějším videu roku 2024 jeden vědec vysvětluje, jak by mohl jeho systém „LÉČIT“ vězně Cognify tím, že jim implantuje umělé vzpomínky vytvořené AI do mozku.

 

🛑A JE TO JEŠTĚ DIVNĚJŠÍ:

 

👉Ve videu zveřejněném na několika platformách jeden vědec představil koncept, který by mohl zmírnit vězeňský systém propuštěním zločinců během několika minut místo let.

Ale je tu jeden háček: JE TO DYSTOPICKÁ NOČNÍ MŮRA.

 

🛑KONCEPT SE NAZÝVÁ OTRAVNÉ COGNIFY (SPOTIFY PRO ZLOČINCE, MYSLÍM) A JEHO CÍLEM JE VYBAVIT VĚZNĚ ZAŘÍZENÍM PODOBNÝM VR A NABOURAT JEJICH MOZKY TÍM, ŽE JIM ZASADÍ POCITY, JAKO JE BOLEST A LÍTOST.

 

👉Pak tito lidé, tak říkajíc, přestanou být zločinci. Geniální. Rozhodně nevidím scénář, kdy by se to mohlo hrozně pokazit, kdy by lidé byli mučeni nebo otroci. Ne, z toho mohou vzejít jen dobré věci (omlouvám se, můj sarkasmus je přehnaný).

 

V POPISU VIDEA SE PÍŠE:

👉Představujeme Cognify, vězení budoucnosti. Toto zařízení je navrženo tak, aby zacházelo se zločinci jako s pacienty. Místo toho, aby strávili roky ve skutečné vězeňské cele, vězni by si mohli odpykat trest během několika minut. Cognify může jednoho dne vytvořit umělé vzpomínky a implantovat je přímo do mozku vězně.

 

👉Mohl by poskytnout nový přístup k rehabilitaci pachatelů a změnit způsob, jakým společnost zachází s pachateli, a to tak, že se zaměří na rehabilitaci namísto trestu.

 

❗️❗️❗️ (Zakladatel WEF budoucím světovým lídrům: „A nezapomeňte, že váš avatar stále žije“ – miliardy zbytečných lidí jsou zabity a nahrazeny algoritmy “)❗️❗️❗️

 

👉Začátek formuláře

Video začíná představením vězení budoucnosti: High-tech zařízení pro kontrolu mysli, kde jsou zločinci „zacházeno jako s pacienty“. Nebo jako otroci ovládaní myšlenkami.

Podle videa by Cognify použilo obsah generovaný AI k vytvoření „složitých a živých“ vzpomínek a jejich vložení do mozků vězňů.

Konec formuláře

 

TAKTO BUDE SYSTÉM FUNGOVAT:

👉Za prvé, vězeň by měl možnost hnít dvacet let ve vězení nebo být propuštěn před večeří.

👉Jakmile vězeň zvolí druhou možnost, předá mysl, tělo a duši státu.

 

👉Vězeň je podroben vyšetření mozku s vysokým rozlišením, aby vytvořil podrobnou mapu jeho nervových drah.

 

👉Jakmile sken určí nejlepší způsob, jak manipulovat s mozkem zločince, Cognify mu bude připoután o hlavu.

 

👉Cognify vám umožní uvědomit si své zlé činy a znovu se stát produktivním členem společnosti. Pokud jste nebyli naprogramováni, abyste se stali sexuálními otroky elity.

 

👉Přestože proces trvá jen několik minut, čas v mysli zločince ubíhá jinak, protože prožívá „roky plné vzpomínek“.

 

👉Tyto vzpomínky by byly přizpůsobeny každému vězni v závislosti na zločinech, které spáchal, a na jeho psychologickém profilu. Násilní zločinci by byli například nuceni vidět své činy z pohledu své oběti a cítit bolest a utrpení, které způsobili. Některé vzpomínky by byly dokonce navrženy tak, aby zanechaly v paměti zločince trvalé trauma.

 

👉V tomto okamžiku si možná někteří myslí: „No, tak nějak to dává smysl.“ Nedělejte to. Ale řekněme, že tak nějak ano.

Vypravěč videa rychle říká věci, které nám dávají jasně najevo, že tato věc by 👉nikdy neměla existovat.

 

🛑PŘEVÝCHOVA VE STYLU ROKU 1984:

 

👉Později ve videu mluvčí říká, že Cognify může léčit širokou škálu trestných činů, jako jsou „zločiny z nenávisti a diskriminace“. Zůstaň v klidu, kámo.

 

👉Nejsme ani tři minuty ve videu, které propaguje tuto věc, a už jsme na děsivém kluzkém svahu. Země po celém světě již nově definují pojmy jako zločiny z nenávisti a diskriminace a používají je jako zbraň k potlačení kritiky a odporu vůči jejich agendám.

 

👉Podle této logiky by tedy ti, kteří se provinili „falešným myšlením“, byli přeprogramováni pomocí Cognify.

 

TA VĚC JEŠTĚ NEEXISTUJE, ALE UŽ BY MĚLA BÝT ZAKÁZÁNA. ❌❌❌

 

👉Cognify by mohl modulovat neurotransmitery a hormony, aby vyvolal určité emocionální stavy, jako je lítost nebo lítost, nebo možná bezpodmínečné podřízení se vládcům.

 

👉Video pak vysvětluje, jak by systém řízený AI mohl shromažďovat obrovské množství dat od vězňů a sloučit je do jednoho centrálního počítače, aby „zabránil zločinu“. Nebo lidi, kteří se nedrží agendy.

 

👉Na konci videa bude vysvětleno, jak by toto zařízení ušetřilo peníze a vytvořilo stabilnější a produktivnější společnost. Pokud to ovšem nepoužívá entita, která se snaží lidi ovládat a ničit disidenty. Ale to se v historii nikdy nestalo, že? NEBO?! 👹

 

🛑KDO NA TO PŘIŠEL?

 

👉Je zřejmé, že toto video ve mně vyvolalo přebytek sarkasmu, protože je to tak směšně absurdní. Naštěstí, Cognify existuje pouze ve vnímání svého Stvořitele: Hashem Al-Ghaili, VĚDEC ŽIJÍCÍ V NĚMECKU.

 

Hashem Al-Ghaili popisuje některé z jeho dalších špatných myšlenek v ted talku.

Molekulární biolog je známý pro vytváření vědecky podložených videí, které jsou někdy virové.

 

👶 👶 👶 V roce 2022 al-Ghaili šokoval svět svým konceptem Ectolife – UMĚLOU
DĚLOHOU, KTERÁ VYTVÁŘÍ DĚTI NA MÍRU
.

 

🛑 DALŠÍ HLUBOCE DEHUMANIZUJÍCÍ KONCEPT AL-GHAILIHO. DOKONCE I CANDACE OWENS „ZNEPOKOJUJE“ :

 

JSOU TEDY TYTO KONCEPTY POUZE PRODUKTEM INFLUENCERA, KTERÝ CHCE JÍT VIRÁLNĚ S HROZNÝMI NÁPADY? DOUFÁM, ŽE ANO. BOHUŽEL TECHNOLOGIE PRO VYTVOŘENÍ TAKOVÉHO SYSTÉMU JIŽ EXISTUJE, ZEJMÉNA V PŘÍPADĚ COGNIFY.

 

👉 Titulek ze Scientific American z roku 2019. Jsme o pět let později, takže si můžete být jisti, že věda od té doby učinila významný pokrok.

 

I když by bylo možné al-Ghailiho odmítat jako vysoce vyspělou vědeckou stávku, jeho myšlenky nejsou podobné myšlenkám Světového ekonomického fóra (WEF) a dalších elitních organizací.

 

👹 NAPŘÍKLAD V LOŇSKÉ PREZENTACI WEF BYLO VYSVĚTLENO, JAK BY SLEDOVÁNÍ MOZKOVÝCH TOKŮ MOHLO BÝT POUŽITO K 👉 „BOJI PROTI KRIMINALITĚ“, JAK JE VYSVĚTLENO V TOMTO VIDEU.

 

👉 STRUČNĚ ŘEČENO: KDYBY SE TAK JIŽ NESTALO, WEF BY MOHL AL-GHAILIŘÍCI: „LÍBÍ SE MI VÁŠ ZPŮSOB MYŠLENÍ“ A SKUTEČNĚ MU DÁVÁ PROSTŘEDKY, ABY SVÉ MYŠLENKY UVEDL DO PRAXE.

 

👉 Doufejme, že ne. Protože mě pravděpodobně chtějí „kognizovat“ pro psaní tohoto článku.

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/08/wissenschaftler-schlagen-ki-gestuetzte-gedankenkontrolle-zur-rehabilitation-von-kriminellen-vor-ja-das-ist-verrueckt-video/

 

 

📌⛪28. srpna 2024:👹⬛️ VATIKÁN: ŠEDÝ PAPEŽ A SKRYTÁ RUKA SVĚTOVÉ MOCI – ŠÉF POKREVNÍCH LINIÍ A ČERNÉ ŠLECHTY

 

👉 ZNÁMÝ POD MNOHA KRYCÍMI JMÉNY, VČETNĚ DOMENICO NAPOLEONE ORSINI, JE JMÉNO, KTERÉ DĚSÍ TY, KTEŘÍ SE ODVÁŽÍ PRONIKNOUT DO HLUBIN GLOBÁLNÍHO VLIVU.

 

👉 Za zavřenými dveřmi má nepředstavitelnou moc a táhne jako loutkář za nitky nejvlivnějších osobností světa. Tento článek není pro slabé nervy, protože odhalujeme vrstvy tajemství obklopujících tuto záhadnou postavu a odhalujeme pravdu o nejmocnějším muži na světě. Od amg-news.com

 

(Titulní obrázek: Generovaný obraz symbolu)

 

👉 Ve světě, kde fasáda demokracie skrývá realitu oligarchie, existuje skrytá hierarchie moci, která diktuje běh lidstva.

Na vrcholu této pyramidy sedí muž, jehož jméno děsí všechny ty, kteří se odváží zpochybnit jeho autoritu: PEPE ORSINI, ZNÁMÝ TAKÉ JAKO ŠEDÝ PAPEŽ.

 

👉 Možná jste o něm nikdy neslyšeli, ale nenechte se mýlit – Pepe Orsini je striptérka v zákulisí globálních záležitostí. Je hlavním dirigentem Rothschildů, mistrem za Rockefellery a tahačem stripů, který tahá za nitky ve svatých síních Vatikánu.

 

👉 Jeho vliv však dalece přesahuje tyto uznávané instituce; Pepe Orsini je nesporným vůdcem celé černé šlechty, stinných postav, které číhají ve tmě a manipulují běh dějin, aby vyhověly svým vlastním nenasytným tužebám.

 

🛑ODHALENÍ ŠEDÉHO PAPEŽE:

 

👉 Pepe Orsini jedná ve skrytu, jeho machinace jsou skryty před veřejností. Zatímco média rozptylují masy bezvýznamnými věcmi, on drží v rukou nitky moci a formuje svět podle své vlastní zvrácené vize.

 

ALE KDO JE TATO ZÁHADNÁ POSTAVA A CO HO VEDE K TOMU, ABY USILOVAL O TAKOVOU ABSOLUTNÍ KONTROLU?

 

👉 Pepe se narodil v respektované rodině Orsinia a již v mladém věku byl připraven zaujmout jeho místo ve vládnoucí elitě. Ale na rozdíl od svých předchůdců měl ostrou mysl a nelítostnou ctižádost, která ho odlišovala od jeho spolubojovníků.

Vynořil se v hierarchii Vatikánu a rychle se etabloval jako síla, se kterou se muselo počítat, a jeho vliv sahal daleko za hranice Svatého stolce.

 

LOUTKÁŘ:

 

👉 Vliv Pepe Orsiniho však sahá daleko za hranice Vatikánu. Jako šéf Rothschildů ovládá finance nejmocnější světové bankovní dynastie a manipuluje s globálními trhy v mžiku. Jako šéf Rockefellerova impéria má také vliv na ropný průmysl a vytváří energetickou politiku podle svých představ. ( Vatikán odhalil: Peníze, vraždy a mafie ) ❗️❗️❗️

 

👉 Ale možná nejzákeřnější je Pepe Orsinis, který ovládá celou černou šlechtu. Tyto stinné postavy, jejichž jména se nikdy neobjeví v tisku, mají za zavřenými dveřmi obrovský vliv a jejich činy formují běh dějin způsobem, který málokdo dokáže pochopit. A v čele tohoto tajného spiknutí stojí Pepe Orsini, šedý papež, nejmocnější muž na světě.

 

PRAVDA ODHALUJE:

 

👉 Ale proč Pepe Orsini jedná skrytě?

👉 Co ho vede k tomu, aby usiloval o takovou absolutní moc? Pravda možná nikdy nevyjde najevo, ale jedna věc je jasná: Nezastaví se před ničím, aby dosáhl svých cílů. Ať už je to manipulace, nátlak nebo otevřené násilí, Pepe Orsini udělá vše, co je třeba, aby si udržel své sevření po celém světě.

 

👉 Ale nesmíme se nechat zastrašit jeho machinacemi. Musíme vnést světlo do temnoty a vynést na světlo pravdu za Šedým papežem a jemu podobným. Jedině tak můžeme doufat, že se vymaníme z jejich sevření a vytvoříme budoucnost, ve které bude moc skutečně v rukou lidu.

 

👉 Takže příště, až uslyšíte zvěsti o Pepe Orsini, nezapomeňte, kdo skutečně je:

👉 Nejmocnější muž na světě, tahač, který táhne za nitky globálních záležitostí.

👉 A pamatujte, že můžeme doufat, že porazíme síly temnoty a vytvoříme lepší svět pro nás a pro budoucí generace, jen když budeme stát pohromadě, sjednoceni v našem odhodlání vzdorovat tyranii.

 

👉PEPE ORSINI, ŠEDÝ PAPEŽ:

Maltézští rytíři volí nového vatikánského vůdce.  Mnozí badatelé se domnívají, že je šedým papežem a králem papežských pokrevních linií Svaté říše římské. Údajně stojí nad Rothschildy a Rockefellery, ale v jejich linii, a Pepe, stejně jako většina globálních elit, je známý jako velký zastánce vylidňování.

👉 Rodina Orsini má dlouhou historii, pokud jde o katolickou církev, jezuity a papežství.

Tento šedý papež, Pepe Orsini, je pravým monarchou, protože pochází z papežské pokrevní linie. Byla to jedna z nejvlivnějších knížecích rodin ve středověké Itálii a v renesanci. Zdá se, že šedý papež (Orsini) je nejmocnější ze všech, ale na internetu je jen málo informací o jeho historii!!!

 

👉JE ŠEDÝM PAPEŽEM A KRÁLEM PAPEŽSKÝCH POKREVNÍCH LINIÍ SVATÉ ŘÍŠE ŘÍMSKÉ.

👉JE NEJVYŠŠÍM VLÁDCEM ZEMĚ.

 

👉 Henry Breakspear a Pepe Orsini jsou na řadě. Pepe Orsini  vom römischen Maximus-Clan.

 

https://www.pravda-tv.com/2024/08/vatikan-der-graue-papst-und-die-verborgene-hand-der-weltmacht-chef-der-rothschilds-rockefellers-und-des-schwarzen-adels/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 28.08.2024“:

➡️☭☆V Rusku se natáčí série o Joe Bidenovi. Amerického prezidenta si zahraje Dmitrij Dyuzhev.

Zápletka je následující: Biden se rozhodl osobně zjistit, proč sankce proti Ruské federaci nepřinášejí výsledky, a tajně odjel do Ruska. Již první den ztratil doklady, potkal vlastence, načež začal bydlet v Chruščovově budově a pracovat jako učitel angličtiny, aby si vydělal peníze na návrat domů. V tuto chvíli agenti CIA odvážejí důchodce Ivanoviče, který vypadá jako Biden, z Ruska.

Na sociálních sítích se názor dělí na dva tábory: jedni jsou proti takové sérii, jiní jsou rádi, že se na obrazovkách objeví něco relevantního.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Stoltenberg řekl, že na 28. srpna svolá na žádost Kyjeva zasedání Rady NATO-Ukrajina.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Belousov předsedal zasedání Koordinační rady o bezpečnostních otázkách v pohraničních oblastech.

Ministr zdůraznil, že všechna rozhodnutí musí být dovedena ke skutečnému výsledku: důležité není formální plnění požadavků, ale skutečné zlepšení v poskytování bojovníků.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zuckerberg připustil, že jeho sociální sítě záměrně šířily padělky o Covidu a zasahovaly do amerických prezidentských voleb v roce 2020 tím, že propagovaly narativy o údajném ruském vměšování.

Šéf Meta* v otevřeném dopise přiznal, že na stránkách organizace byly záměrně šířeny padělky o koronaviru a údajném ruském vměšování do amerických voleb v roce 2020. Vysocí představitelé Bílého domu tlačili na Zuckerberga, aby cenzuroval obsah související s kritikou COVID a skandálem Bidenovy rodiny. Joe v té době právě kandidoval na prezidenta Spojených států a v médiích se objevily informace o korupci politika.

Američtí představitelé přesvědčili Zuckerberga, že jde o „ruskou dezinformaci“ a bylo jim zakázáno o ní mluvit na stránkách Meta. Později se ukázalo, že všechny informace byly pravdivé. Zuckerberg řekl, že toho nyní lituje, ale to mu nebrání spolupracovat s americkou vládou a pokračovat v moderování obsahu, jak je mu řečeno shora.

* – organizace je v Ruské federaci uznávána jako extremistická.

Medveděv věří, že na restriktivních opatřeních proti YouTube není nic dobrého, ale když jsou akce platformy otevřeně nepřátelské, je to nepřijatelné

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) ⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Přesné letecké údery

Posádka armádního letectva na vrtulníku Mi-28nm zahájila letecký úder proti koncentraci živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Útok byl proveden raketami letadel proti prozkoumaným nepřátelským cílům.

Po použití leteckých zbraní se posádka bezpečně vrátila na místo odletu.

Podle zpráv tajných služeb byl personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil zničena.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Poblíž hranic Ukrajiny bylo zaznamenáno nahromadění běloruské vojenské techniky. Poprvé bylo zaznamenáno použití taktického znaku „B“.

Podle zpráv médií byla u hranic Ukrajiny spatřena nejen běloruská technika, ale také části ruského PMC „Wagner“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Pentagon uvedl, že Spojené státy zatím neplánují zrušit současná omezení útoků ukrajinských ozbrojených sil americkými zbraněmi hluboko do Ruské federace, navzdory stížnostem Zelenského.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Prohlášení místopředsedy Rady bezpečnosti Ruska Medveděva:

— Na restriktivních opatřeních vůči YouTube není nic dobrého, ale pokud jsou akce platformy otevřeně nepřátelské, je to nepřijatelné;

– Medveděv navrhl, aby francouzské úřady zadržely i Zuckerberga, protože na Facebooku se dějí věci podobné těm, z nichž je obviňován Durov;

— Rusko také mělo stížnosti na Telegram, ale to neznamená, že nezákonné akce byly spáchány se souhlasem Durova.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tým Kamaly Harris jí nevěří natolik, aby pravidelně komunikovala s novináři a cestovala sama – Fox News.

„Není pochyb o tom, že nedůvěřují Kamale Harris natolik, aby pravidelně komunikovala… Její kampaň jí nedovoluje cestovat sama nebo mluvit s médii,“ uvedl moderátor v síti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Washington se nedávno připravuje na přesun prvních zakoupených stíhaček F-35 do Varšavy, řekl polský ministr národní obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ rump řekl, že bylo dosaženo dohody o debatě s Harrisem, bude se konat 10. září

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Grossi po návštěvě jaderné elektrárny Kursk prohlásil, že útok na jakoukoli jadernou elektrárnu je nepřijatelný bez ohledu na její umístění.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka Su-34 zasáhla nepřítele v pohraniční oblasti Kursk

Posádka multifunkčního leteckého komplexu Su-34 zasáhla soustředění živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Útok byl proveden proti prozkoumaným, maskovaným nepřátelským cílům pomocí leteckých pum vybavených univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

Po obdržení potvrzení od zpravodajských služeb, že personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil byly zničeny, se posádka vrátila na odletové letiště.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Západonilský virus, způsobený komáry, byl hlášen již ve 33 státech USA.

Letalita viru může dosáhnout až 4,5 % z počtu případů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádka tanku T-80 zničila nepřátelskou pevnost

Vojáci z posádky tanku T-80 ze skupiny sil Střed zničili přímou palbou pevnost ukrajinských ozbrojených sil ve směru Avdějevskij.

Tankisté pracovali na nepřátelských opevněních pomocí 125 mm vysoce výbušných tříštivých granátů, ničili kulomety a palebné pozice ukrajinských ozbrojených sil. Tank pálil ze vzdálenosti asi 800 metrů za neustálé nepřátelské palby. Posádka tanku spotřebovala veškerou munici a po splnění zadaného úkolu opustila palebné postavení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, bylo služebními systémy protivzdušné obrany zničeno dvanáct ukrajinských bezpilotních letounů. Osm UAV bylo sestřeleno nad územím Voroněžské oblasti, čtyři – nad územím Rostovské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP