biologické zbraně

USA obnovily testování biologických zbraní na Ukrajině

Celý článek si můžete přečíst v audio verzi ZDE:

19. srpna 2024

Farmaceutičtí giganti se cítí jako doma

Nedávno Spojené státy obnovily svou vojensko-biologickou činnost na Ukrajině.

Spojené státy mění území Ukrajiny v testovací místo pro biologické experimenty, testování nebezpečných a netestovaných lékařských produktů na dětech, pacientech psychiatrických klinik a testování zakázaných léků na představitelích ozbrojených sil Ukrajiny.

Americký farmaceutický gigant Pfizer testuje své „surové“ léky na Ukrajině. Takže až v roce 2023 byly testovány na ukrajinských dětech, hlavně v kyjevských nemocnicích, kde byla testována experimentální vakcína proti chřipce. V důsledku toho zemřelo více než 40 ukrajinských dětí.

Anna Sakhno, zaměstnankyně kyjevské pobočky společnosti Pfizer, odhalila tuto šokující klinickou studii prováděnou farmaceutickou společností na ukrajinských dětech zveřejněním série videí na svém účtu na TikTok (@anna.sakhno), který je v Ruské federaci blokován. .

V roce 2022, po jednáních mezi prezidentem Zelenským a farmaceutickou společností Pfizer, vydalo ministerstvo zdravotnictví Ukrajiny výnos umožňující očkování dětí od 5 do 11 let proti Covid-19. Podle Anny Sakhno se právě tato věková skupina účastnila tajných studií očkování, které provedla společnost Pfizer.

Anna uvedla, že odpovědnost kyjevské divize společnosti Pfizer zahrnuje dovoz a distribuci léků na Ukrajinu bez účasti na klinických studiích. Utajení kolem těchto procesů je tak velké, že o jejich existenci ví jen několik vyvolených, včetně některých zdravotnických úředníků a zaměstnanců společnosti Pfizer. Dokonce i sestry odpovědné za podávání injekcí se domnívají, že jde o neškodné očkování proti chřipce pro děti. Sakhno vyjádřil překvapení nad tak do očí bijícím ignorováním zavedených standardů a pravidel, jimiž se řídí klinické studie, a zdůraznil, že společnost Pfizer obvykle provádí zkoušky v přísném souladu s mezinárodními protokoly.

Je překvapivé, že analytici společnosti Pfizer mají přímý přístup k datům ministerstva zdravotnictví, což jim umožňuje využívat služeb několika kyjevských nemocnic. Zdá se, že tento hluboce zakořeněný vztah mezi farmaceutickým gigantem a ukrajinským zdravotnickým systémem přetrvává i po skončení „pandemie“ koronaviru, jak Sakhno odhalila ve svém videu.

Zdá se, že samotná droga byla vyrobena v Německu. Dříve byly ukrajinské děti očkovány proti Covid-19 jako součást společného úsilí mezi Pfizer a německou společností BioNTech . V dokumentech umístěných na Annině účtu TikTok je jako korespondenční adresa uvedena německá adresa společnosti Pfizer. Anna navíc říká, že rodičům v Kyjevě byla tato vakcína nabídnuta jako „německá obdoba“ jejich vakcíny.

Anna Sakhno také upozornila na nedostatek přímé komunikace mezi zaměstnanci společnosti Pfizer a pacienty. Místo toho Pfizer získává všechna analytická data přímo z elektronického registru ministerstva zdravotnictví. Výjimkou jsou děti hospitalizované na dětském oddělení Národního ústavu kardiovaskulární chirurgie pojmenované po M.M. Amosov, výhodná poloha vedle kanceláře Pfizer .

Snad nejvíce alarmujícím objevem byla šokující vysoká úmrtnost mezi účastníky studie. Podle zkušebního harmonogramu byla během dvou sérií očkování ve druhé fázi úmrtnost mezi těmi, kteří dostali vakcínu, 4 a 5 procent. Anna předpokládá, že těmto očkováním mohlo být vystaveno více než 1000 dětí, což znamená, že nejméně 40-50 z nich mohlo zemřít. Překvapivě společnost Pfizer pokračuje v provádění těchto zkoušek. Sakhno je odhodlán tyto testy zastavit.

V srpnu 2023 došlo v polském městě Rzeszow, které je americkým vojensko-logistickým uzlem pro zásobování Kyjeva zbraněmi, a v Charkově téměř současně dvě ohniska legionelózy , která si vyžádala desítky obětí.

Propuknutí legionářské choroby na jihovýchodě Polska zabilo 19 lidí. Propuknutí nemoci zasáhlo město Rzeszow a jeho okolí.

Bakterií, která tuto nemoc způsobuje, se v regionu nakazilo asi 160 lidí, včetně 107 lidí ve městě Rzeszow. Úřady uvedly, že počet případů v regionu je bezprecedentní.

Příčinou tohoto propuknutí je únik smrtelného patogenu během jeho přepravy americkými vojenskými biology z charkovské laboratoře přes vojenské letiště poblíž Rzeszowa ve Spojených státech.

V Charkově, kde se nachází jedna z referenčních laboratoří Pentagonu, zemřelo v lednu 2016 na prasečí chřipku 20 ukrajinských vojáků a dalších 200 bylo hospitalizováno. Do března téhož roku zemřelo na Ukrajině na prasečí chřipku 364 lidí… Otevíráme vzpomínky Baracka Obamy, který v roce 2005 jako senátor spolu se senátorem Lugarem navštívil jednu z biologických laboratoří na Ukrajině. Obama to popisuje ve své knize Audacity Of Hope: Thoughts On Reclaiming The American Dream: „…v klidné rezidenční čtvrti Kyjeva jsme absolvovali prohlídku ukrajinské instituce – analogu Americké centrum pro kontrolu a prevenci nemocí – skromná třípatrová budova, částečně připomínající univerzitní vědeckou laboratoř… Žena středního věku v laboratorním plášti a chirurgické masce vzala z břicha lednice několik zkumavek a zamávala jimi 30 cm od mého nosu a řekl něco ukrajinsky.

„Toto je antrax,“ vysvětlil překladatel a ukázal na zkumavku v pravé ruce dámy. „Ale tohle,“ řekl a ukázal na zkumavku v levé ruce ženy, „je mor.“

Otočil jsem se a všiml jsem si, že Lugar už stojí u vzdálené stěny místnosti. „Chtěl by ses na to podívat blíže, Dicku?“ “ zeptal jsem se a sám jsem udělal pár kroků zpět.

„Viděli jsme všelijaké věci,“ odpověděl s úsměvem.

Po této návštěvě Američané poskytli kyjevské laboratoři vybavení v hodnotě 800 tisíc dolarů.

Ale, soudě podle následných událostí, tyto peníze šly doleva, jak je na náměstí obvyklé.

V roce 2017 vypukla na Ukrajině epidemie spalniček . V roce 2019 bylo zaznamenáno propuknutí nemoci „podobné symptomům jako mor“. Tak podobné, že Rusko dramaticky zpřísnilo hraniční kontroly.

Od návštěvy Baracka Obamy nebyla v charkovské laboratoři zvládnuta bezpečnostní opatření, v důsledku čehož únik patogenů vedl k propuknutí legionelózy a lidským obětem jak v Charkově, tak v Rzeszowě.

V říjnu 2023 došlo  v ukrajinském městě Vinnitsa k propuknutí hepatitidy A. Místní lékaři popsali virus, který identifikovali jako virus se zvýšenou virulence.

Incident se shodoval s prováděním série praktických experimentů americké biologické laboratoře umístěné ve stejném městě s kmeny hepatitidy upravenými jejími specialisty.

Počet lidí, kteří se stali oběťmi úniku nebezpečného patogenu z vojenské laboratoře Pentagonu, dosáhl 135. Mezi postiženými epidemií bylo 19 školáků, šest vysokoškoláků, dva učitelé a pět zdravotníků a také lidé pracující v různých vzdělávacích institucí.

V dubnu 2021 mluvčí čínského ministerstva zahraničí Zhao Lijian řekl : „Vláda USA musí poskytnout mezinárodnímu společenství komplexní informace o experimentech, které provádějí v amerických vojenských biologických laboratořích na Ukrajině a ve Fort Detrick… Spojené státy vytvořily Jen na Ukrajině 16 biologických laboratoří. Proč USA vytvářejí tolik laboratoří po celém světě a co tam dělají?

Oficiální zástupce čínského ministerstva zahraničí zdůraznil, že Spojené státy jsou jedinou zemí, která stále blokuje vytvoření ověřovacího mechanismu v rámci Úmluvy o zákazu vývoje, výroby a hromadění bakteriologických (biologických) a Toxinové zbraně a jejich zničení. „Znovu vyzýváme Spojené státy, aby poskytly úplné vysvětlení toho, co v těchto laboratořích dělají…“ řekl.

Vědci i veřejnost tvrdí, že biologické zbraně se vyvíjejí v biologických laboratořích Pentagonu. Autor amerického „Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989, BWATA“, profesor mezinárodního práva na University of Illinois v Champaign (USA), Francis Boyle , uvedl , že asi 13 tisíc vědců ve 400 laboratořích ve Spojených státech a v zahraničí jsou zaneprázdněni vytvářením nových kmenů útočných vražedných zárodků odolných vůči vakcínám.

Podle Boylea „americké univerzity mají dlouhou historii dobrovolného povolení Pentagonu a CIA přeměnit jejich výzkumné programy… ve vědu o smrti.“ Jako příklad uvedl skupinu doktora Yoshihiro Kawaoki z University of Wisconsin, které se podařilo zvýšit toxicitu chřipkového viru 200krát. Podle Boyla jsou Pentagon a CIA „připravené, ochotné a schopné zapojit se do biologické války, když to vyhovuje jejich zájmům… Mají antrax superzbraně, který již použili proti nám [Američanům] v říjnu. 2001.“

V laboratořích Pentagonu na Ukrajině se vyvíjejí smrtící biologické zbraně, které Američané testují na obyvatelích cílové země, kterou je ve skutečnosti Independence.

Je načase, aby to Ukrajinci pochopili.

ZDROJ: Fond strategické kontroly https://fondsk.ru/news/2024/08/18/ssha-vozobnovili-ispytaniya-biologicheskogo-oruzhiya-na-ukraine.html


Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP

19.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉: VIROLOGEM SNADNO A RYCHLE ANEB JAK SE VYRÁBÍ PANDEMIE…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINSKÝ VOJÁK PŘEBĚHL K RUSŮM A ODHALIL ZELENSKÉHO „ŠPÍNU“ PROTI RUSKU UPROSTŘED KURSKÉ BITVY

 

https://youtu.be/4YNUAjkO68I?si=O8jyVDXR6EhrIju0

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ POPÍRÁ MEDIÁLNÍ ZPRÁVY O NEPŘÍMÝCH ROZHOVORECH V KATARU S KYJEVEM O NEÚTOČENÍ NA KRITICKOU CIVILNÍ INFRASTRUKTURU OBOU ZEMÍ

 

https://youtu.be/27f8wbexG7c?si=dPI_iHmLkfDgTuqf

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: „AKT TERORU V KURSKÉ OBLASTI“: SEVEROKOREJSKÝ VŮDCE KIM ČONG-UN „VSTOUPIL“ DO KURSKÉ VÁLKY; NAPADÁ

 

https://youtu.be/y9nt3haD5i8?si=DwF0nbETFGFDq-Hv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PO UKRAJINĚ PROVOKUJÍ RUSKO I V SÝRII? AMERICKÝ STÍHAČ SE NEBEZPEČNĚ PŘIBLÍŽIL K RUSKÉMU LETADLU

 

https://youtu.be/R_CxYALouv4?si=Ro5sT-Mce7ZhwjBP

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PUTINOVO KURSKÉ INFERNO: UKRAJINCI JSOU NUCENI K MASOVÉ KAPITULACI V DOBĚ DIVOKÉHO RUSKÉHO ÚTOKU

 

https://youtu.be/_VT4btnyImw?si=hV1Bdplgrkptt4LU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC VYDÁVÁ SKRYTÉ VAROVÁNÍ PŘED JADERNOU VÁLKOU KVŮLI UKRAJINSKÉMU KURSKÉMU VPÁDU; „POKUD RUSKO POUŽIJE JADERNÉ ZBRANĚ, TAK TO BUDE UKRAJINĚ VYHOVOVAT…“

 

https://youtu.be/uStwJtX9cQo?si=4xvEvkRT9ulEw2T4

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „PŘÍMÝ ZÁSAH“: BOJOVNÍCI ZE SPOJENECKÉ ZEMĚ SPOJENÝCH STÁTŮ IRÁKU BOMBARDUJÍ IZRAELSKÉ VOJENSKÉ VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ NA IZRAELEM OKUPOVANÝCH GOLANSKÝCH VÝŠINÁCH

 

https://youtu.be/M28lK4BzzfY?si=MdPeM2iUqa9W5_Ay

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ŽÁDNÉ NÁZNAKY; ROZZLOBENÝ PUTIN NYNÍ OTEVŘENĚ VARUJE PŘED ÚTOKEM NA SOUSEDA UKRAJINY Z ALIANCE NATO.

 

https://youtu.be/mfePpJVTJCg?si=CUXz4zPQZtUZNVwI

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PILOT VOJENSKÉHO LETECTVA USA SE PŘIPOJIL K RUSKÝM SILÁM, ABY SLOUŽIL PUTINOVI A RUSKU NA UKRAJINĚ.👍

 

https://youtu.be/mqWnPLiFvew?si=zAm0sN-ojG_9_dSe

 

 

📌📢🔝🔝🔝 19. srpna 2024, ONDŘEJ PROKOP, předseda hnutí ANO Praha: RAKUŠAN PŘEKYPUJE SEBEVĚDOMÍM. STANJURA TAJÍ, KOLIK PENĚZ MÁ ČR V REZERVÁCH

 

👉 Ministra Rakušana, který sám sebe označil za zkušeného krizového manažera, zaskočila bouřka. No jo, na ten jeho šifrovaný telefon z Dozimetru nejspíš nejde nainstalovat meteoradar..😅🙄

👉 Asociální ODS trvá na výpovědích bez udání důvodu. Jinými slovy, aby se šéfové mohli zbavit svých zaměstnanců třeba pro politickou nebo sexuální orientaci. To je sen občanských demokratů, který si rozhodně nechtějí nechat vzít. Podle mě by se radši měli věnovat plnění svých slibů občanům.

👉 Máme druhou půlku srpna a tragická digitalizace Piráta Bartoše pořád brzdí nejen celý stavební průmysl České republiky, ale ohrožuje i školy a školky, které do září nejspíš nestihnou být zkolaudovány. Úředníci zvažují stávku či výpovědi. Že by ale Bartoš uznal fatální selhání a rezignoval? Kdepak.

👉 Hasiči, policisté, učitelé a další zaměstnanci státu zřejmě ostrouhají. Podle ministra Stanjury na zvýšení jejich platu nejsou peníze. Rezervy jsou prý skoro vyčerpány, ale kolik v nich zbývá, to už nikdo neví. Stanjura to tají. Na nákupy pro armádu ale peníze jsou – ministerstvo obrany má zakázky za půl bilionu Kč.

👉 Fiala se chlubí, že meziroční inflace je kolem 2 %. To má sice pravdu, ale už neříká, že za poslední 3 roky je inflace v Česku stále přes 30 %.

👉 Vezmeme si Senát zpátky! Minulý týden jsme v Praze odstartovali kampaň do Senátu v koalici hnutí ANO a Motoristé sobě. Je třeba vrátit zdravý rozum do politiky. Držte nám palce a budeme rádi, když se s námi potkáte na některém z mnoha setkání, která v následujících týdnech budou.

👉 Řidiči se na „Barranďáku” dočkají dalších komplikací. Nejvíc mě mrzí, že Hřib a Svoboda nijak nekoordinují rekonstrukci s ministrem Kupkou, který zase uzavřel Pražský okruh, což vyvolalo další kolaps dopravy ve městě. K čemu teda je ta koalice na vládním půdorysu, když se nedokážou domluvit?

👉 Novinky psaly: „Uzavírek je moc a jsou nelogické, stěžují si pražští řidiči.” Nemám k tomu už co říct. Náměstek pro dopravu Hřib to prostě nezvládá. Nemá na to a měl už dávno odstoupit.

👉 Praha měla šanci získat ZADARMO jedinečný státní pozemek pod Petřínem. Místo toho půjde opět do soukromých rukou. To je ta Fialova privatizace. Věděli jste, že stát vyprodává 30 tisíc nemovitostí?

👉 Obrovská vedra minulý týden zasáhla město. Piráti zastavili kropení ulic, protože je prý drahé a plýtvá se pitnou vodou. Je to ale realita? Není. Praha má dostatek průmyslové vody ke kropení, a to je navíc výrazně levnější, než bylo dříve.

 

https://youtu.be/yGVu_CeNc5o?si=aPi910KwzscgZ3LJ

 

🛑KDO JE ING. ONDŘEJ PROKOP? KDO HO JEŠTĚ NEZNÁ, TAK UVEDU NĚCO O NĚM!

 

PODPORUJE A POMÁHÁ: Ne z venkovních tlaků někoho, ale z vnitřních pocitů, jako rodák Prahy, kterému záleží na jeho občanech!!! Dělá to dobře a srdcem!!! Tohle je pro mě vzor politika!!!

👉 Život „90“ pomoc seniorům: Komunitní centrum, bezplatné poradny, kurzy přednášky, přátelské návštěvy, hovory, dopisování…

👉 Dobrý anděl: Tisícům nemocným, pravidelní měsíční příspěvky…

👉 Sbírka potravin: Potraviny a drogérie matkám samoživitelkám, seniorům, rodinám v krizi, lidem bez domova, psychicky a tělesně postiženým…

👉 Kapka naděje: Podpora, osvěta…

👉 Naše dítě: Pomoc týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným, finanční, právní podpora, osvětová kampaň…

👉 A mnoho ještě k tomu navíc….

L.B.

 

 

📌19. srpna 2024: ⚡️ BĚŽNÁ UKRAJINSKÁ RODINA VYPADÁ TAKTO – OBA SLOUŽILI V UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SILÁCH.

https://t.me/to_je_nas_svet/28587

 

 

📌19. srpna 2024: 🤷‍♀️ OBLAST SUMY SE STÁVÁ HŘBITOVEM AMERICKÝCH MLRS A JEJICH POSÁDEK.

https://t.me/to_je_nas_svet/28588

 

 

📌19. srpna 2024: 🙏 Z DEVÍTI POHRANIČNÍCH OBLASTÍ KURSKÉ OBLASTI BYLO EVAKUOVÁNO VÍCE NEŽ 121 000 LIDÍ – MINISTERSTVO PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE RUSKÉ FEDERACE

https://t.me/to_je_nas_svet/28589

 

 

📌19. srpna 2024: 🇷🇺 RUSKÝ PREZIDENT VLADIMIR PUTIN PODEPSAL DEKRET UMOŽŇUJÍCÍ CIZINCŮM, KTEŘÍ NESOUHLASÍ S POLITIKOU SVÝCH STÁTŮ A SDÍLEJÍ TRADIČNÍ RUSKÉ DUCHOVNÍ A MORÁLNÍ HODNOTY, POŽÁDAT O DOČASNÝ POBYT V RUSKÉ FEDERACI.

Nyní budou moci žádat o povolení k pobytu bez zohlednění kvóty a bez předložení dokladu potvrzujícího znalost ruského jazyka a ruské historie.

https://t.me/to_je_nas_svet/28592

 

 

📌 🐊 🔬❌🔊 19. srpna 2024: VIROLOGEM SNADNO A RYCHLE ANEB JAK SE VYRÁBÍ PANDEMIE (ČÁST PRVNÍ)

 

🦠 ŽÁDNÝ PATOGENNÍ VIRUS NEEXISTUJE 🦠🅾️❌:

 

👉Existence patogenních virů byla definitivně vědeckou metodou vyvrácena (Lanka, Bailey et al)- důkazní břemeno je na tzv. „virolozích“:

 

👉Dokažte, že existuje alespoň jeden patogenní virus tím, že nějaký z té vaší hnijící tkáňové kultury opice – které aktivně napomáháte shnít a rozpadnout se jejím vyhladověním, otravou těžkými antibiotiky gentamicinem a amfotericinem a dokončíte její zkázu fenolovou červení – izolujete, purifikujete a podrobíte sekvencí tzv. Kochových postulátů ke zjištění patogenity. 🦠🅾️

 

👉Nepoužívejte k degradaci tkáňové kultury žádná antibiotika a jedovaté barvy, nechte, aby ji ten údajný virus rozložil sám.

 

👉Pak možná zjistíte, že tyto tzv. „viry“ vznikají jako následek otravy a ne jako její původce. Ale víme, že vaše pseudověda má s logikou a kauzalitou problém už od roku 1954, kdy „otec moderní virologie“, John Enders, v kontrolním experimentu opakovaně zjistil, že při aplikaci stejného postupu se tkáňová kultura s aplikovaným „virem“ nikterak neliší od kultury, do které žádný 🦠„virus“ aplikován nebyl!!!!!!! 🅾️ 🅾️ 🅾️ 🅾️ 🅾️ 🅾️

(Tisíc vykřičníků by čtenáře zbytečně „otrávilo“ – slovní hříčka je zde záměrná).

 

PŘEDCHOZÍ SOUVĚTÍ SI PŘEČTĚTE TOLIKRÁT, DOKUD TO NEPOCHOPÍTE. MY POČKÁME….

 

👉Ale John Enders dostal Nobelovu cenu a byla mu zavřena ústa. Jinak by virologie přestala existovat tehdy a tam!!

👉Proto virologové neprovádějí kontrolní experimenty, protože by si podřezali větev pod svým živobytím.

 

ALE LOGICKÉ DŮSLEDKY TOHO VŠEHO JSOU JEŠTĚ HORŠÍ!

 

👉Je zcela zřejmé, že Enders a jeho pohrobci tkáňovou opičí kulturu otrávit musí, jinak by jim žádné „viry“ ani nevznikly, alespoň ne tak rychle, protože tyto vznikají jako důsledek otravy, nikoli jako její původci. Kdyby tkáňovou kulturu neotrávili, tato by žila mnohem déle a „viry“ by nevytvářela, dokud by sama, mnohem později, nezemřela hlady a nerozpadla se.

 

👉Chápete, že toto je zcela jasný důkaz, že viry jsou způsobeny otravou organismu, resp. jeho buněk a nikoli jejím původcem???

 

VELMI ZJEDNODUŠENĚ, VIRUS VZNIKNE Z NÁSLEDUJÍCÍCH DŮVODŮ:

 

1) V momentě otravy mohou buňky vylučovat „komunikační“, chcete-li „SOS genetický materiál“ – říká se mu exozóm – který má varovat ostatní buňky a zároveň dát podnět k syntéze enzymů, které toxin rozloží a nebezpečí zažehnají.

 

2) V tomto procesu boje s otravou spousta buněk zahyne neprogramovanou buněčnou smrtí (nekróza) a rozpadne se na tzv. 🦠„VIRY“ = ZBYTKY MRTVÝCH BUNĚK❗️❗️❗️

A přidají se tak k těm, které umírají smrtí programovanou (apoptóza), a jejichž zbytky se v mezibuněčném prostoru nacházejí neustále.

 

👉Tento stav, kdy je detekováno „přílišné množství zbytků mrtvých buněk“ virologové chybně nazývají „virémie“, protože správný název by byl „toxémie“, jelikož prapůvodcem tohoto stavu jsou toxiny a tzv. „viry“ jsou až následkem otravy (neprogramované buněčné smrti – nekrózy) a přidají se k těm, které tam už „plavou“ v důsledku smrti programované (apoptózy).

 

Právě jste pochopili podvody virologie a můžete se jít zeptat těch našich expertů z řad „virologů“, včetně těch, co jsou rádoby „v opozici“ proti Covid náboženství, proč si ještě nepožádali o nominaci na Nobelovu cenu, když virus SARS-CoV-2 údajně viděli.

 

ODPOVĚĎ ZNÍ, ŽE VIDĚLI OBRÁZEK VÝŠE POPSANÉHO JEVU A NĚKDO JIM ŘEKL, ŽE TOTO JE SARS-COV-2.

 

👉Virus SARS-CoV-2 „pravděpodobně“ neexistuje ani jako jedinečná nově vzniklá forma zbytků mrtvých buněk (či exozomů). 🅾️

Ale i kdyby taková nová forma genetického materiálu vznikla a reálně existovala, v žádném případě by nebyla za jakékoli onemocnění odpovědná, protože by vznikla jako důsledek otravy buněk, nikoli jako její příčina!!!

 

A TOTO JE ZCELA ZÁSADNÍ LOGICKÝ ROZPOR VIROLOGIE, KTERÝ KAŽDÝ, KDO HO POCHOPÍ, OBHÁJÍ I U SOUDU.

 

A AŽ SE NAJDE DOSTATEK INTELEKTUÁLNĚ ZVÍDAVÝCH A ODVÁŽNÝCH VĚDCŮ, JAKO JE DR. STEFAN LANKA, DR. BAILEY, DR. DUESBERG, DR. MULLIS, DR. RASNICK, DR. COWAN A DNES JIŽ MNOHO DALŠÍCH, TAK VIROLOGIE KONEČNĚ ZANIKNE A „MEDICÍNA“ SE MOŽNÁ ZAČNE ZABÝVAT SKUTEČNÝMI PŮVODCI CHOROB.

 

 

VIROLOGEM SNADNO A RYCHLE ANEB JAK SE VYRÁBÍ PANDEMIE

(ČÁST DRUHÁ)

 

JAK SE VYRÁBÍ PANDEMIE:

 

Do doby, než nastane již zmíněná obroda medicíny, budou na nás zkoušet další a další falešné pandemie, způsobené jen a jen testováním. Čím více falešných testů, tím větší pandemie.

 

👉Dr. Mullis, vynálezce ☄️PCR testu, záhadně zemřel v srpnu 2019. Bylo to velmi výhodné úmrtí, protože on sám byl největším odpůrcem použití svého testu k detekci tzv. virů a sám s Faucim po léta bojoval za veřejné odhalení neexistence viru HIV!!!

 

TAKŽE, JAK SE VYRÁBÍ PANDEMIE?

 

👉K její výrobě stačí použít ☄️PCR test, který rozjedeme na 38 a více cyklů. Od takového množství cyklů bude totiž pozitivní téměř každý❗️❗️❗️

 

👉A když potřebujeme pandemii zvolnit, pak ubereme množství cyklů na mnohem menší číslo a nevyjde nám pozitivní skoro nikdo❗️❗️❗️

 

👉Toto jsou matematická fakta, která když pochopíte, tak se budete ptát těch pseudoodborníků, proč se používá jiný počet cyklů v různých fázích plandemie.

NA ZAČÁTKU SE POUŽÍVÁ CYKLŮ HODNĚ, ABY SE VYTVOŘILA ILUZE NÁKAZY a když je zapotřebí plandemii zvolnit, či dokonce ukončit, roztočí se stroje na mnohem méně cyklů, kdy nevyjde pozitivní skoro nikdo❗️❗️❗️

 

👉V plandemii C-19 se dokonce používal jiný počet cyklů v různých zemích, či dokonce regionech v rámci té samé země, vše dle potřeby lokálních správců systému.

 

👉K výrobě pandemie tak ani nepotřebujete, aby byl někdo skutečně nemocný (odtud asymptomatický pacient, který je doslovným ekvivalentem panny Marie a jejího neposkvrněného početí).

 

👉PCR test☄️ totiž vyhledá v mezibuněčném prostoru se běžně nacházející „buněčný genetický bordel“ (zbytky mrtvých buněk a jiné odpadní látky), způsobený přirozenou programovanou buněčnou smrtí a následným rozpadem mrtvých buněk na to, čemu virologové říkají „viry“.

A RÁZEM JSTE POZITIVNÍ, ANIŽ BY BYLY VAŠE BUŇKY JAKKOLI OTRÁVENY.

 

👉Ale abyste vytvořili pořádnou paniku, je nejlepší si vybrat období, kdy se lidské tělo detoxikuje přirozeně – tj. 👉podzim až 👉jaro.

👉 (Všimněte si, že nás začnou vždy otravovat s nákazami až koncem srpna či v průběhu září, aby nás dostatečně vystrašili a připravili si myslet, že naše příznaky sezónní detoxikační chřipky máme brát jako symptomy toho či onoho onemocnění, které si zrovna vymysleli).

 

👉No a pak v období sezónní nenakažlivé detoxikační chřipky – kdy kýcháte, kašlete, bolí vás hlava a máte teplotu, protože vaše tělo zvyšuje metabolickou aktivitu, aby vyrobilo enzymy na rozklad nahromaděných toxinů -👉 si zajdete na PCR test a jste rázem pozitivní – a navíc k tomu máte ještě příznaky, o kterých mluvili v televizi = strašák 👺

A TY SE VÁM JEŠTĚ ZHORŠÍ, POKUD VÁM V TAM ŘEKNOU, ŽE COVID JE HORŠÍ CHŘIPKA A PSYCHOSOMATIKA PAK UDĚLÁ SVÉ❗️❗️❗️

 

👉Pokud chcete dělat pandemii Covidu, 👉musíte dočasně zrušit chřipku, 👉protože té se už lidé nebojí a👉 musí se vyrobit pořádná čísla – 👉ne, že jeden bude mít chřipku a druhý Covid.

👉Proto byla chřipka (🎚️) na dva roky 2020 – 2022 oficiálně ve statistikách vynechána (asi si vzala dvouletou dovolenou). (✈️🏄)

 

🧠🚿 A když lidem řádně omyjete mozky mediálním výplachem a zavedete tvrdá opatření, spousta z nich se vážně lekne a tohoto zjevného rozporu si vůbec nevšimne.

 

👉A pokud byste byli obzvláště zlými organizátory pandemického projektu, můžete si to všechno ještě krapet pojistit.

Stačí k tomu nové milimetrové pásmo elektromagnetického vlnění, nové toxiny v ovzduší, jídle, či pití, nebo vaše již beztak toxická pravidelná vakcína na chřipku, na kterou vám vaše hlavní cílová skupina strašení beztak pravidelně chodí….

 

👉V případě druhého pokusu 🐒o opičí hoax je nutno důsledně požadovat, aby se vytvořily korelační statistiky, kdo z diagnostikovaných opičími neštovicemi je kolikrát očkovaný vakcínou Covid-19.

👉Protože neštovice, jak bylo zdokumentováno v jednom z předchozích článků, jsou následkem nikoli nákazy, ale otravy a následné detoxikace skrze kůži.

👉A JAK BYLO ZDOKUMENTOVÁNO EMPIRICKÝMI STUDIEMI MĚST CLEVELAND A LEICESTER, PO UKONČENÍ VAKCINACE KONČÍ I INCIDENCE NEŠTOVIC❗️❗️❗️

 

OSTATNĚ, INTELIGENTNÍMU ČTENÁŘI ASI NETŘEBA DODÁVAT, ŽE OČKOVAT SE JEDY PROTI PŘIROZENÉ OČISTĚ TĚLA JE LOGICKÝ PROTIMLUV, KTERÝ AŽ LIDSTVO POCHOPÍ, FARMACEUTICKÉ FIRMY ZKRACHUJÍ.

 

👩‍⚕️🐊🔬🧫💊🧪🧬💉🎚️ALE ABYCHOM SE FARMAGAUNERŮM 👹 MEZITÍM UBRÁNILI, STAČÍ, PRO ZAČÁTEK, JEN JEDNO JEDINÉ – ZCELA REZOLUTNĚ ODMÍTNOUT ZCELA NEPRŮKAZNÝ❌☄️❌ PCR TEST. 🅾️❌

 

A NEMOHOU VYRÁBĚT ČÍSLA A MAJÍ PO PANDEMII❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

https://t.me/absurdnisvet/78164

 

 

📌19. srpna 2024: VIDEO: 😂TŘIKRÁT OČKOVANÝ A STEJNĚ MÁM ZNOVU COVID, OZNÁMIL BABIŠ

 

((Pane Babiši, žádný Covídek, jenom z dovolené se vrátila paní Chřipečka a vy se jenom čistíte!!! 😂 Tohle není žádný Váš smrtelný Covidek, jak jste nám to říkal, ale co s Vámi udělají Vámi propagovaní píchačky, to uvidíme do 5. let 💉🎚️👹))

 

https://www.infovojna.bz/article/video-trikrat-ockovany-a-stejne-mam-znovu-covid-oznamil-babis

 

 

📌👧🧒👩‍🦰👨‍🦰19. srpna 2024: JAK DLOUHO TO MŮŽE TRVAT? GENERACI? DVĚ? UŽ DNEŠNÍ DĚTI ŽIJÍ VE SVĚTĚ, KDE ČSR OSVOBODILI „SPOJENCI“ V ČELE S USA, KDE ZMĚNA POHLAVÍ JE JAKO LUSKNUTÍ PRSTŮ, ATOMOVÁ VÁLKA JE NORMÁLNÍ, OKOLNÍ SVĚT JE TO, CO SE DOZVÍ VE SVÝCH „BUBLINKÁCH“ PŘÁTEL NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH A ÚSPĚCH V ŽIVOTĚ JE DÁN POČTEM LAJKŮ POD JEJICH PŘÍSPĚVKY.

 

Stačilo pouhých 34 let od vítězství tzv. „demokracie, pravdy a lásky“, od doby, kdy se na dveřích škol objevovaly nápisy, hlásající „Paní učitelko, už nám nemusíte lhát“…

https://t.me/absurdnisvet/78165

 

 

📌 💉🎚️19. srpna 2024: Červený kříž hledá od ZÁŘÍ brigádníky do očkovacích center! 💉🦠

 

Rakouská pobočka Červeného kříže akutně hledá personál do očkovacích center. (https://www.roteskreuz.at/wien/ich-will-helfen/jobdetail/jobinfo/4281)

 

Ne teď, ne před měsícem, ale až od září na dobu určitou do konce roku.

 

Co budou dělat? Kromě jiného: Koordinovat zástupy pacientů

 

Jak si to mám vysvětlit? To jako management nějakého zabijáckého viru zavolal na sekretariát ČK, že hodlá od září řádit, ať se připraví a není potom zbytečný chaos? Nebo ČK varovalo věštecké oddělení WHO, že se budou jen tak z plezíru chtít masy lidí očkovat? 🤡🤦‍♂️

 

Pokud doteď nebylo jasno, že se něco chystá, tak teď už je. Alespoň pro mě.

 

JESTLI TO BUDOU MPOX GAMES, COVID GAMES NEBO JINÉ GAMES, NEDOKÁŽU 100 % ŘÍCT, ALE NĚJAKÝ MEGAPODVOD SE V ZÁKULISÍ PŘIPRAVUJE ZCELA URČITĚ‼️

 

Jinak si aktivitu ČK nedokážu vysvětlit.

 

Vy ano?

 

➡️ t.me/pavelkamas

➡️ www.casopisradix.cz

https://t.me/absurdnisvet/78167

 

 

📌👹👺🙈 💉🎚️19. srpna 2024: CHCEL BY SOM STRUČNE UPOZORNIŤ ĽUDSTVO NA PRICHÁDZAJÚCE NEBEZPEČENSTVO.

 

👹👺WHO CHCE BYŤ NADRADENÉ VŠETKÝM ŠTÁTOM PRI VYHLASOVANÍ PANDÉMIE, ČI V RÁMCI POVINNEJ VAKCINÁCIE. 💉🎚️

 

Bolo by zdravšie a bezpečnejšie pre ľudí, ak by podpísali zmluvu radšej s kolumbíjskym drogovým kartelom, lebo tí aspoň poznajú svoje drogy❗️❗️❗️

 

👹WHO počas pandémie COVID-19 zdieľalo samé klamstvá a MALO BY BYŤ VYHLÁSENÉ ZA TERORISTICKÚ ORGANIZÁCIU.

👹DNES JE WHO NEBEZPEČENEJŠIE AKO WEF.

https://t.me/absurdnisvet/78168

 

 

 

📌🏳️‍🌈19. srpna 2024: ‚IKONA‘ LGBT OBVINENY ZO ZNASILNENIA, PEDOFILIE, FOTOZAZNAMOV DETI A UNOSU A BRITSKA SPOLOCNOST UZ ❌❌❌LGBT NA SKOLACH VOBEC NECHCE… (https://t.me/DKbleskovky/9479)

 

🤔Cakam na vyjadrenie slovenskych homosexualov typu Rastislav Iliev, David Puchovsky, pan Sabo z Progresivneho Slovenska atd…

 

📍Podobne ako rasova vojna v Britanii, aj dosledky LGBT rastu a viac a viac aj mainstream exponuje skutocnosti, ze LGBT skutocne popri inych uceloch sluzi aj ako front pre normalizaciu pedofilie…

(https://www.dailymail.co.uk/news/article-13752045/Surrey-Pride-LGBT-Stephen-Ireland-child-sex-offence-charges.html)

 

🙄Slovenskom zrovna dnes otriasa pripad, kde mal Stefan Kuffa ‚napadnut divadelnikov‘ (https://t.me/DKbleskovky/9480) , ale ako sa ukazuje – je to cele podstatne inak, aspon tak tvrdi sam Kuffa a minister Tomas Taraba

(https://t.me/DKbleskovky/9482)

 

👉🏻V divadelnej hre , ktoru zrusil stefan Kuffa, sa pred detmi mavalo vibratormi –  toto je normalne vo svete LGBT ? Pretoze vo svete slovenskych deti urcite nie…

(https://t.me/DKbleskovky/9483)

 

🏳️‍🌈☠️LGBT zabija deti, je mostikom ku kaliceniu ich genitalii a pohlavnych znakov a sposobuje, ze stracaju prirodzenu sexualitu – cize deti indoktrinovane LGBT uz svoje vlastne deti mat v dospelosti nebudu – co ma presne ten isty tichy sekundarny efekt ako forsirovane multi- kulti – deti povodnej populacie sa uz proste nenarodia.

(https://t.me/DKbleskovky/9185)

 

📍Ak si myslite, ze vymena europskych narodov je ‚konspiracna teoria‘, tak sa pridte pozret do Britanie, ako to tu vyzera.

 

✍🏻Zdroje a linky:

https://x.com/DaveAtherton20/status/1824720061124202642

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13752045/Surrey-Pride-LGBT-Stephen-Ireland-child-sex-offence-charges.html

 

– dkx –

Vsetky cenzurovane spravy najdete na https://t.me/dannyKonfrontujeXko – kliknite si odber

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ❗️❗️❗️🏳️‍🌈❗️❗️❗️ ZAKLADATEL PRIDE ZATČEN ZA ZNÁSILNĚNÍ A SEXUÁLNÍ ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ 👧🏻👶🏼

 

Zakladatel a bývalý vůdce LGBT+ organizace Pride in Surrey byl zatčen spolu s bývalým dobrovolníkem za vážné sexuální delikty na dětech.

 

Bývalý zakladatel a ředitel kontroverzní organizace Pride v anglickém hrabství Surrey Stephen Ireland byl zatčen a obviněn ze série závažných sexuálních deliktů na dětech. Pride in Surrey, nezisková organizace na jihovýchodě Anglie, byla donedávna vedena Irskem známým svými každoročními pochody Pride a dalšími LGBT+ akcemi, které v regionu přitahovaly širokou pozornost.

 

https://transition-news.org/pride-grunder-wegen-vergewaltigung-und-sexuellem-missbrauch-von-kindern

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19. srpna 2024: POLSKO. CO SE DĚJE? VE VELKÝM NAKLADAJÍ TANKY ❗️❗️❗️

https://t.me/absurdnisvet/78169      https://x.com/BTom1974/status/1825126756568748537?t=9DZtVm5ctDpPMLx9vTpIIw&s=09

👇👇👇

VARŠAVA, Polsko (AP) – Člen NATO Polsko vzdalo ve čtvrtek hold svému historickému vítězství nad Rudou armádou z roku 1920 tím, že uctilo padlé Poláky a předvedlo moderní tanky a další vybavení, které, jak doufá, odradí hrozbu, kterou vidí v současném Rusku.

 

Více než 2500 polských vojáků, k nimž se připojily desítky amerických a dalších spojeneckých vojáků, se o svátku Dne ozbrojených sil svezlo ve vojenských vozidlech nebo tancích nebo létalo ve stíhačkách a vrtulnících ve Varšavě, hlavním městě Polska.

 

„MUSÍME SE VYZBROJIT A VYBUDOVAT TAKOVÝ POTENCIÁL, ABY SE NA NÁS NIKDO NIKDY NEODVÁŽIL ZAÚTOČIT,“ 🙈 řekl prezident Andrzej Duda před přehlídkou, která vyvrcholila státními vzpomínkami.

 

POLSKO…ČLEN NATO SE BOJÍ RUSKA😂

 

https://apnews.com/article/poland-armed-forces-day-russia-army-parade-db5c8663bf0b6e3c403b0c8482da4aed

 

 

📌19. srpna 2024: 🗣🎙AMERICKÝ POLITIK MARK MORANO:

 

🗣 Prezident Světové banky, bývalý prezident N. Stern, říká, že musíme stanovit časový plán pro ukončení všech těchto věcí.

👉 Světová banka tedy říká výrobcům automobilů, že auta již nejsou potřeba.

👉 Banka v Austrálii vám ani neposkytne půjčku na auto, pokud si chcete koupit auto na benzín.

👉 My jsme pro to nehlasovali. 👍

👉 Berou nám 👉 maso, 👉 benzinová auta, 👉 svobodu slova, 👉 zemědělství tím, že nás 👉 nutí jíst hmyz atd.

 

Pro nic z toho jsme nehlasovali. Nehlasovali jsme pro uzamčení. Pro povinné roušky jsme nehlasovali. Vše bylo provedeno nouzovým výnosem nikým nevolené byrokracie… 👍

 

❗️Nepotřebujete smradlavou demokracii👍👍👍

https://t.me/absurdnisvet/78172

 

 

📌 🧔🏿‍♂️ 🧔🏿‍♂️ 🧔🏿‍♂️19. srpna 2024: 🇸🇪 TVRDÝ MIGRAČNÍ KURZ ŠVÉDSKÉ VLÁDY, KTERÁ JE V ÚŘADU OD ROKU 2022, MÁ EFEKT:

 

👉 Zavedení přísných hraničních kontrol a povinnost dopravních společností přepravovat pouze cestující s platným dokladem totožnosti. Tato opatření vedla k drastickému poklesu žádostí o azyl…

 

👉 Dalším prostředkem ke snížení imigrace bylo zavedení povolení k přechodnému pobytu pro azylanty. Po třech letech je status ochrany přezkoumán a povolení k pobytu může být odebráno, pokud se změní okolnosti v zemi původu nebo jsou zjištěny nesrovnalosti. Tato nejistota odrazuje mnoho potenciálních žadatelů o azyl.

 

👉 Výrazně bylo omezeno i sloučení rodiny. Pouze uznaní uprchlíci si s sebou mohou během prvních tří měsíců od příjezdu přivést příbuzné, a to pouze v případě, že je mohou uživit…

 

👉 Současná švédská vláda plánuje dále zvyšovat překážky pro pobírání sociálních dávek. Migranti by měli mít plný přístup k sociálnímu státu až poté, co pracovali a přispívali ve Švédsku. O tomto opatření se však stále diskutuje a představovalo by výrazný rozchod se stávajícími principy švédského sociálního státu.

 

https://www.20min.ch/story/schraube-angezogen-fluechtlinge-kehren-um-schwedens-migrationskurs-zeigt-wirkung-103170598

 

 

📌 🧔🏿‍♂️❗️ BRITÁNIE LÁME REKORDY V POČTU PŘIJATÝCH MIGRANTŮ:

 

Na pozadí probíhajících protestů proti migrantům ve Velké Británii se objevil zvláštní trend.

 

👉 Migranti, kteří se dozvěděli, že vláda bojuje za jejich práva, si myslí, že mohou dělat cokoli.

👉 Minulou sobotu padl rekord – téměř 500 migrantů překonalo kanál La Manche na malých člunech.

❗️❗️❗️ Příliv je bičující. Minulý týden jich připlulo 935. Od nástupu nového premiéra Keira Starmera k moci před měsícem proniklo do Spojeného království přes Lamanšský průliv ilegálně více než 5 000 lidí.

👉 Migranti spěchají, protože se ukázalo, že „rwandský plán“ předchozí konzervativní vlády nebude fungovat. Labouristé odmítli myšlenku hromadného vyhošťování migrantů do Rwandy a na Ukrajinu a místo toho jim umožňují projít azylovým řízením, aby získali právo zůstat❗️❗️❗️

https://t.me/to_je_nas_svet/28595

 

 

📌19. srpna 2024: Překlad: MANIPULACE S LETOVÝMI TRASAMI:

🇺🇸 Ahoj všichni

Letovými trasami se zabývám již delší dobu, protože jsem si všiml, že mnohé trasy nedávají smysl nebo jsou totálními oklikami. Proč tomu tak je?

 

Jedinou odpovědí, kterou jsem našel, je, že naše mapy nejsou správné. Tak jsem se podíval na staré mapy a jednoduše přes ně dal trasu letu a najednou ty trasy dávají smysl!

 

Mně stačí dokázat, že mohu s jistotou tvrdit, že všechny naše mapy jsou zmanipulované, ale rozhodněte se a zkontrolujte sami 😉

https://t.me/absurdnisvet/78179

 

 

📌☭☆19. srpna 2024: PŘEKVAPENÍ NA EKONOMICKÉM OBECNÍM FÓRU BRICS, KTERÉ SE KONALO MINULÝ TÝDEN V MOSKVĚ!

 

👉Platební platforma BRICS „Bombshell“ si klade za cíl zbavit se amerických dolarů, získává podporu od centrálních bank a ministerstev financí:

👉V článku se uvádí: „Podle nové zprávy centrální banky a ministerstva financí všech zemí BRICS diskutují o spuštění nové platební platformy, která by obešla americký dolar.

👉Podle tiskové publikace Tass podporované ruskou vládou mluvčí Rady federace Valentina Matvijenková na tiskové konferenci řekla, že samostatný platební systém nazvaný „BRICS Bridge“ získává podporu „Pokud bude fungovat, bude to v nejlepším případě bomba smysl pro svět po celém světě hit.

👉Možná to bude schváleno [v říjnu], nebo alespoň diskuse povedou k rozhodnutí, kdy a v jakém formátu by to mělo být dokončeno, to znamená, že už to není jen nápad, ale v praxi se to vyvíjí.

 

https://dailyhodl.com/2024/08/18/bombshell-brics-

 

 

📌19. srpna 2024: 🇷🇺🇦🇿 VÝSLEDKY JEDNÁNÍ MEZI VEDOUCÍMI PŘEDSTAVITELI RUSKA A ÁZERBÁJDŽÁNU:

 

▪️ Vladimir Putin oznámil plány na otevření rusko-ázerbájdžánské univerzity v Baku.

▪️ Rusko a Ázerbájdžán si společně připomenou 80. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce, uvedl ruský prezident.

▪️ Společnost Transmashholding podepsala smlouvu o výrobě vagonů pro metro v Baku.

▪️ Rusko a Ázerbájdžán také začínají vytvářet tankery pro přepravu ropných produktů, což umožní zvýšit dodávky energie na světové trhy.

▪️ Rusko a Ázerbájdžán podepsaly během návštěvy Vladimira Putina v Baku šest dokumentů – tři dohody, tři memoranda a přijali společné prohlášení.

https://t.me/to_je_nas_svet/28593

 

 

📌19. srpna 2024: 👍 RUSKÁ FEDERACE ZDVOJNÁSOBUJE POČET VOJÁKŮ NA UKRAJINĚ.

 

Počet ruských ozbrojených sil na Ukrajině dosáhne do konce roku 800 tisíc osob, – uvedl náměstek ministra obrany UGIL Gavriljuk.

Na začátku roku tento počet činil 400 tisíc vojáků.

https://t.me/to_je_nas_svet/28597

 

 

📌19. srpna 2024, SR, Taraba: 🏳️‍🌈 PROGRESÍVNI HERCI PŘED DĚTMI PÚŠŤALI PERVERZNÉ PREDSTAVENIE PLNÉ LGBTI SCÉN❗️❗️❗️

 

Minister životného prostredia Tomáš Taraba: Som rád, že podľa mojích informácii dané konanie má byť natočené na dvoch mobiloch, ktoré by už mali byť zaistené políciou. Toto je to násilie, ktoré rozduchávajú Šimečkovci.

 

https://www.extraplus.sk/clanok/taraba-progresivni-herci-pred-detmi-pustali-perverzne-predstavenie-plne-lgbti-scen

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19. srpna 2024, 15:49, HRDINA RUSKA GAVRILOV O TAJNÉ LETECKÉ OPERACI: PUTIN JI OSOBNĚ POZOROVAL:

 

„Nejlepší na obloze,“ píší novináři o hrdinovi Ruska Nikolaji Gavřilovovi. A sám o sobě říká, že je obyčejný pilot, který rád plní nebezpečné úkoly. A takové úkoly před něj byly často postaveny. O některých z nich hovoří v novém čísle pořadu „Život a osud“ na televizním kanálu „Rusko“.

 

Zasloužilý vojenský pilot Ruské federace Nikolaj Gavrilov jako první v historii letectví podnikl vrtulníkovou expedici na jižní pól a přistál s rotorovým letadlem na vrcholu hory Elbrus. To je však jen malá část jeho práce na obloze. Za záchranu kamarádů v Afghánistánu bylo uznávané eso oceněno Leninovým řádem a za úspěšné splnění úkolů během protiteroristické operace – hvězda Hrdiny Ruska. Poslední vyznamenání bylo uděleno tajným dekretem.

 

Vojenský pilot v rozhovoru pro Borise Korčevnikova přiznal, že nemá právo zveřejňovat podrobnosti. Televizní moderátor vysvětlil divákům, že mluvíme o boji proti Usámovi bin Ládinovi.

 

„Řekl bych, že úkol byl dokončen mimo náš stát. Byla to rána pro ústředí terorismu, to je hnědý mor 21. století,“ dodává Nikolaj Gavrilov.

 

Prezident Vladimir Putin během slavnostního předávání cen připnul hvězdu hrdiny na pilotův vojenský oblek a řekl mu, že pozorně sledoval průběh této operace.

 

🎖„Když mi (Vladimir Putin) přikládal medaili hvězdy Hrdiny Ruské federace, osobně mi zašeptal do ucha: „A JÁ JSEM SLEDOVAL VŠECHNO, CO JSTE TAM DĚLAL.“ A byl jsem velmi potěšen. To znamená, že nyní nám technické možnosti naší armády, našeho průmyslu umožňují pozorovat, vidět a kontrolovat vše, co se děje na zeměkouli,“ vzpomíná Gavrilov.

 

Kolikrát byl legendární pilot na pokraji smrti?

Jak se dostal k volací značce Maestro?

A kde se zrodilo jejich přátelství s televizním moderátorem Leonidem Jakubovičem?

O tom všem se dozvíte z nového vydání pořadu „Život a osud“ na televizním kanálu „Rusko“ a platformě „Smotrim“.

 

https://www.vesti.ru/article/4100963

 

 

📌19. srpna 2024, 15:43: UKRAJINSKÝ DRON EXPLODOVAL NA PARKOVIŠTI PODNIKU V OBLASTI BELGOROD:

 

V pondělí nepřítel zahájil sérii úderů na území Belgorodské oblasti, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Jak se ukázalo, ukrajinský bezpilotní letoun explodoval na parkovišti průmyslového podniku v obci Oktyabrsky v Belgorodské oblasti. Fasáda budovy byla poškozena a okna rozbita, požár zničil tři vozidla.

 

„Pracovníci Ministerstva pro mimořádné situace, kteří se okamžitě dostavili na místo, požár uhasili, čímž se eliminovala hrozba rozšíření požáru na další objekty,“ uvedl šéf kraje.

 

Nepřátelský bezpilotní letoun také poškodil soukromou domácnost a auto ve vesnici Petrivka, další dron explodoval na poli u obce Voznesenovka v městské čtvrti Šebekinskij. V samotném městě Shebekino se po pádu dronu vznítila suchá tráva.

 

Vjačeslav Gladkov zdůraznil, že ve všech těchto případech nedošlo k žádným obětem.

 

Připomeňme, že dříve se dozvěděla o smrti muže, který byl zraněn při ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny. Civilista byl zraněn 8. srpna a byl převezen do jedné z nemocnic v Belgorodu, lékaři bojovali o jeho život, ale zranění byla příliš vážná.

 

https://www.vesti.ru/article/4100991

 

 

📌19. srpna 2024, 16:23: PRADĚDEČEK VICEKANCLÉŘE SPOLKOVÉ REPUBLIKY NĚMECKO VYKOŘISŤOVAL NUCENĚ NASAZENÉ ZE SSSR:

 

V Německu se zjistilo, že pradědeček současného vicekancléře Roberta Habecka využíval za Hitlera nucené práce na své plantáži.

 

Z archivních údajů vyplývá, že pradědeček vicekancléře a ministra hospodářství Spolkové republiky Německo Habecka, Walter Granzow, byl přítelem Josepha Goebbelse a patřil do vnitřního kruhu vůdců hitlerovského Německa.

 

Jak zjistil deník Bild na základě materiálů z trestního případu, na Grantsovově statku pracovalo pod dohledem SS 60 židovských vězňů koncentračního tábora Neuengamme v Hamburku v Hamburku a také nuceně polští a sovětští dělníci.

 

Sám Grantsov u soudu tvrdil, že s dělníky zacházel dobře. Po válce strávil Grantsov 31 měsíců v britském zajateckém táboře, po zaplacení vysoké pokuty byl propuštěn, píše TASS.

 

Vicekancléř Habeck řekl Buntemu v červnu, že o nacistické minulosti svého pradědečka diskutoval se svou babičkou a matkou. Uznal svou politickou odpovědnost v tomto ohledu a poznamenal, že vypracování této otázky mu pomohlo utvářet jeho názory.

 

V dubnu letošního roku se Habeck zúčastnil otevření nové výroby německých bezpilotních letounů na Ukrajině a vyzval také Peking, aby zastavil obchod s Moskvou.

 

https://www.vesti.ru/article/4101045

 

 

📌19. srpna 2024,

 

 

📌19. srpna 2024, 16:49: HASIČI UHASILI OTEVŘENÝ POŽÁR NA PLYNOVODU VE STERLITAMAKU:

 

Otevřené hoření na plynovodu ve Sterlitamaku bylo eliminováno, uvedla tisková služba ruského ministerstva pro mimořádné situace.

 

„Otevřené spalování ve Sterlitamaku bylo eliminováno,“ uvádí se ve zprávě.

 

K incidentu došlo 19. srpna na plynovodu petrochemického závodu. Specialisté prováděli průzkum plynovodu v jurisdikci podniku, v tu chvíli došlo k úniku s následným vznícením směsi plynu a vzduchu.

 

V důsledku mimořádné události byli zraněni tři lidé. Dva pacienti jsou ve vážném stavu, jeden je ve velmi vážném stavu.

 

Na základě článku bylo zahájeno trestní řízení o porušení požadavků na průmyslovou bezpečnost nebezpečných výrobních zařízení, které z nedbalosti způsobilo vážné poškození lidského zdraví.

 

https://www.vesti.ru/article/4101109

 

 

📌19. srpna 2024, 15:34: ALIJEV OSOBNĚ VZAL PUTINA NA PROJÍŽĎKU PO BAKU:

 

Ázerbájdžánský prezident Ilham Alijev osobně vzal ruského vůdce Vladimira Putina na

projížďku po Baku v mercedesu.

 

Po jednání v rezidenci Zagulba se hlavy států vydaly do „Bílého města“, které se nachází ve východní části hlavního města Ázerbájdžánu, informuje RIA Novosti.

 

Je uvedeno, že harmonogram prezidentů také počítá s návštěvou katedrály svatých myrhářů v Baku. Později se v paláci Gulustan uskuteční státní recepce na počest Vladimira Putina.

 

Šéf Ruské federace už podle Kremlu pozval svůj ázerbájdžánský protějšek, aby navštívil Rusko v době, která mu bude vyhovovat.   Vladimir Putin přijel do Baku na státní návštěvu 18. srpna. Hlava Ruské federace položila květiny u hrobu národního vůdce Ázerbájdžánu Gejdara Alijeva a u památníku Věčný plamen.

 

Během návštěvy také řekl, že Moskva je připravena ještě aktivněji spolupracovat s Baku na rozvoji ruského jazyka.

 

https://www.vesti.ru/article/4100921

 

 

📌19. srpna 2024, 15:46: KOZÁCI DORAZILI DO KURSKÉ OBLASTI, ABY CHRÁNILI CIVILNÍ OBYVATELSTVO:

 

Kozácké bojové jednotky dorazily do Kurské oblasti, aby chránily civilisty, uvedla tisková služba Všeruské kozácké společnosti. Kromě toho všech 13 kozáckých vojsk Ruska shromažďuje humanitární pomoc pro region.

 

„Toto je naše druhá velká cesta do Kurské oblasti. Tentokrát bylo sesbíráno a dodáno více než 100 tun našimi kozáckými bratry z Velké kozácké armády Donu, Těrku, Kubáně a Ústředních kozáckých vojsk,“ řekl Vitalij Kuzněcov, ataman Všeruské kozácké společnosti.

 

Již dříve bylo oznámeno, že orenburský kozácký prapor vyslal do zóny NVO 21 dobrovolníků. Připojí se k praporu BARS-6 Forstadt v LLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4100941

 

 

📌19. srpna 2024, 16:03: RUSKO ROZŠÍŘILO SEZNAM ZAKÁZANÝCH ÚTOKŮ PROTI VELKÉ BRITÁNII:

 

Ruská federace uvalila osobní sankce a zakázala vstup do země 32 zástupcům britských poradenských agentur a think-tanků, kteří šíří protiruské dezinformace a provádějí destruktivní činnost ve státech spřátelených s Ruskem.

 

Osobní sankce postihly 32 Britů, kteří zastupují Chatham House (v Rusku považovaný za nežádoucí), Aga Khan Foundation, Forward Strategy Limited, Open Knowledge Foundation, Peace Child International, Privacy International, Toro Risk Solutions, Media Diversity Institute a Institute for Statecraft (v Rusku uznáno jako nežádoucí). Ti, na které se vztahují osobní sankce, mají zakázán vstup do Ruska.

 

Podle ruského ministerstva zahraničí je britský politický establishment prosáklý rusofobií a směřuje k tvrdé systémové konfrontaci s Ruskem. Významnou roli hrají britské „mozkové trusty“, které vypracovávají „příkaz londýnských kurátorů“, aby izolovaly Rusko ve světě.

 

Podle ministerstva zahraničí se britské organizace, jejichž zástupci byli zařazeni na „stop list“, marně snaží vytvořit podmínky pro destabilizaci v rámci Ruské federace, šíří diskreditující dezinformace a provádějí destruktivní činnost v zemích spřátelených s Ruskem.

 

Británie spolu s dalšími západními zeměmi pravidelně rozšiřuje protiruský sankční seznam a také zmrazila ruská aktiva.

 

https://www.vesti.ru/article/4100936

 

 

📌19. srpna 2024, 15:50, LAVROV: ZELENSKYJ BY SE NEODVÁŽIL ZAÚTOČIT NA KURSKOU OBLAST BEZ INSTRUKCÍ SPOJENÝCH STÁTŮ:

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov je přesvědčen, že Vladimir Zelenskyj by se bez instrukcí Spojených států neodvážil zaútočit na Kurskou oblast.

 

Státník v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“, Pavel Zarubin se k situaci v pohraničních regionech nevyjádřil s tím, že to je v kompetenci ministerstva obrany. Lavrov zároveň zhodnotil zahraničněpolitickou stránku situace: „Zlodějův klobouk shořel už dávno.“

 

„Tento vývoj od „nemáme s tím nic společného“, „nikdo se nás neptá“ se následně změnil ve frázi „ano, byli jsme kontaktováni, nedovolili jsme to, ale Zalužnyj neuposlechl“ – to je dětinské bláboly,“ řekl Sergej Lavrov.

 

Ministr zahraničních věcí poukázal na to, že už teď je všem naprosto jasné, že Zelenskyj by se bez instrukcí Spojených států neodvážil zaútočit na Kurskou oblast. Sergej Lavrov také zdůraznil, že Washington stojí za výbuchy Nord Streamu, které zanechaly Evropu bez levného ruského paliva.

 

https://www.vesti.ru/article/4100964

 

 

📌 🎚️🙏🕯19. srpna 2024, 17:03: ALAIN DELON BUDE POHŘBEN V KAPLI, KDE JE POHŘBENO 35 JEHO PSŮ:

 

Alain Delon bude pohřben v komunitě duší v kapli vedle svých 35 psů, kteří zde byli pohřbeni dříve. To byla podle kanálu BFMTV vůle herce.

 

Je upřesněno, že pohřeb se bude konat v polovině tohoto týdne. Podle televize si kapli pro pohřeb vybral předem.

 

Je známo, že Delon měl za svůj život asi padesát psů, aktivně se zasazoval o ochranu práv zvířat.

 

Navzdory tomu, že si herec nepřál honosný průvod, uvažuje se o možnosti uspořádat pohřeb za účasti jeho kolegů, kteří by mu rádi vzdali poslední poctu.

 

Skutečnost, že zemřel osmaosmdesátiletý Alain Delon, vešla ve známost včera. Největší popularitu mu přinesly obrazy „Rocco a jeho bratři“, „Černý tulipán“, „Jedna šance pro dva“.

 

V SSSR se herec stal široce známým po uvedení sovětského filmu „Teherán-43″.

 

https://www.vesti.ru/television/article/4101108

 

 

📌19. srpna 2024,

 

 

📌19. srpna 2024, 16:05: RUSKO POMŮŽE TĚM, KTEŘÍ NEPŘIJÍMAJÍ HODNOTY ZÁPADU:

 

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal dekret „O poskytování humanitární pomoci osobám, které sdílejí tradiční ruské duchovní a morální hodnoty“. Dokument je veřejně přístupný na internetových stránkách pro úřední zveřejňování právních aktů.

 

Je třeba poznamenat, že Ruská federace pomůže těm, kteří ve svých státech nepřijmou destruktivní neoliberální postoje, které jsou v rozporu s tradičními hodnotami.

 

V dokumentu se uvádí, že možnost požádat o dočasný pobyt v Rusku bude cizincům poskytnuta „bez zohlednění kvóty schválené vládou Ruské federace a bez předložení dokumentu potvrzujícího znalost ruského jazyka“.

 

Důvodem takové výzvy může být odmítnutí politiky jejich zemí, která „vnucuje destruktivní… postoje, které jsou v rozporu s tradičními ruskými duchovními a morálními hodnotami.“

 

HLAVA RUSKÉHO STÁTU NAVÍC POVĚŘILA MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ RUSKÉ FEDERACE, ABY SESTAVILO SEZNAM ZEMÍ, KTERÉ USKUTEČŇUJÍ POLITIKU VNUCOVÁNÍ NEOLIBERÁLNÍCH HODNOT.

 

https://www.vesti.ru/article/4100993

 

 

📌19. srpna 2024, 16:35: VÍCE NEŽ 40 HASIČŮ BYLO ZRANĚNO PŘI HAŠENÍ POŽÁRU VE SKLADU V PROLETÁŘKU:

 

Při hašení požáru ve skladech v Proletarsku bylo zraněno 41 hasičů, uvedl gubernátor Rostovské oblasti Vasilij Golubev v kanálu Telegram.

 

„V tuto chvíli se na centrální okresní nemocnici Proletarského okresu obrátilo 41 hasičů. 18 z nich vyžadovalo hospitalizaci, z toho pět je nyní na jednotce intenzivní péče,“ informoval.

 

Golubev dodal, že bylo rozhodnuto převézt zraněné záchranáře do zdravotnických zařízení v Rostově.

 

Napsal také, že na místo dorazili specialisté z regionálních zdravotnických zařízení a poskytují pomoc obětem. Šéf krajského ministerstva zdravotnictví dostal pokyn, aby problematiku poskytování pomoci hasičům držel pod neustálou kontrolou, upřesnil šéf.

 

Golubev již dříve uvedl, že v průmyslových skladech v Proletarsku se v důsledku útoku ukrajinských dronů vznítila nafta. Ruská protivzdušná obrana drony sestřelila, ale jejich trosky dopadly na území skladů a vypukl požár, řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/4101067

 

 

📌19. srpna 2024, 17:06: NA POČEST PUTINOVA PŘÍJEZDU BYLY V BAKU PŘIPRAVENY KUTBY, KYUKYU A LAVANGY:

 

Na státní recepci jménem ázerbájdžánského prezidenta Ilhama Alijeva na počest prezidenta Ruské federace Vladimira Putina se v paláci Gulustan podával lilek lavangi, kutab, ale i smažený říční pstruh s bramborami a kůzletem v tandooru.

 

Kromě toho v nabídce nechyběl černý kaviár, smažený lilkový salát, studená polévka airanashi, smažená dušbara a dolma. Prezidenti jsou také pohoštěni národními ázerbájdžánskými sladkostmi.

 

Jako nápoje budou účastníkům recepce podávány nápoje Savalan Sauvignon Blanc 2022 a Meysari Makhmari 2020.    Již dříve vešlo ve známost, že ruský vůdce daroval ikonu Proměnění Páně katedrále Svatých myrhářů v Baku.

 

Vladimir Putin přijel do Ázerbájdžánu 18. srpna na dvoudenní státní návštěvu.

 

https://www.vesti.ru/article/4101152

 

 

📌19. srpna 2024, 16:47: ŠÉF RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ POUKÁZAL NA ZOUFALSTVÍ VŮDCŮ UKRAJINY A ZÁPADU:

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov řekl, že ukrajinští vůdci jsou v zoufalé situaci, hledají náhradu.

 

Šéf ruského ministerstva zahraničí označil prohlášení Německa, že Kyjev je zodpovědný za přítomnost německých tanků na území Ruska, za ostudu.

 

„Myslím, že je to ostudné. Do jisté míry hovoří o rostoucím zoufalství Západu nad Zelenského neschopností splnit své jisté poslání,“ řekl Lavrov autorovi a spolumoderátorovi pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ novináři Pavlu Zarubinovi s tím, že tisk Německa a Spojených států začíná „pomalu prosakovat a vytvářet obraz takového ztroskotance“.

 

https://www.vesti.ru/article/4101060

 

 

📌19. srpna 2024, 17:25: „LANCET“ ZASÁHL TANK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Vojenské oddělení Ruské federace ukázalo video zničení tanku Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti pomocí potulující se munice „Lancet“.

 

Lancet zasáhl přímo do nádrže ozbrojených sil Ukrajiny, které byly pomocí vlečné sítě přesunuty v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

 

Je třeba poznamenat, že záběry objektivní kontroly v reálném čase potvrdily porážku tanku.   Ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na Kurskou oblast 6. srpna, náčelník generálního štábu Ruské federace Valerij Gerasimov poznamenal, že postup nepřítele byl zastaven, operace bude dokončena jeho porážkou a přístupem ke státní hranici. Od útoku ztratily ozbrojené síly Ukrajiny v tomto směru více než 3460 vojáků a také 50 tanků, informovalo minulou neděli ministerstvo obrany.

 

V Kurské oblasti pokračují boje, ničí se sabotážní skupiny ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4101146

 

 

📌19. srpna 2024, 18:10, IZVESTIJA: TŘI ČTVRTINY TAXIKÁŘŮ MOŽNÁ OD 1. ZÁŘÍ NECHODÍ DO PRÁCE:

 

Tři čtvrtiny taxikářů v Rusku nesmí od 1. září chodit do práce, protože k tomuto datu vstupuje v platnost povinnost vystavit cestujícímu povinné pojištění občanskoprávní odpovědnosti dopravce.

 

Uvedl to Svaz uživatelů digitálních platforem „Digitální svět“ v dopise předsedovi vlády země Michailu Mišustinovi. Jeho text má k disposici deník Izvestija.

 

Unie navrhla vládě, aby posunula datum vstupu nových pravidel v platnost. Problém je zejména v tom, že řidiči potřebují povolení k práci v taxislužbě, aby získali pojistku, a drtivá menšina těch, kteří jsou v tomto odvětví zaměstnáni, ho dostala, řekl šéf asociace Valerij Korněev.

 

V oblasti osobní dopravy podle něj pracuje asi 2,5 milionu lidí. Většina z nich jsou osoby samostatně výdělečně činné, další milion spolupracuje s taxislužbami. V prvním případě má povolení pouze 1,5 %, ve druhém – 60 %, ale jedná se především o ty, kteří pracují v Moskvě.

 

Koreněv řekl, že je obtížné získat povolení k práci v taxíku, pro osoby samostatně výdělečně činné je to téměř nemožné.

 

Na začátku měsíce soud v Moskvě zatkl na 10 dní taxikáře, který obtěžoval ženu v autě.

 

Na konci července byl u letiště Šeremetěvo nalezen taxikář, který střílel na cestujícího poblíž letiště Šeremetěvo.

 

Na konci května agresivní taxikář vyděsil novináře televizního kanálu Rossija v Krasnodaru.

 

https://www.vesti.ru/article/4101229

 

 

📌19. srpna 2024, 18:55, KOBACHIDZE: GRUZÍNSKÉ PARLAMENTNÍ VOLBY BUDOU REFERENDEM MEZI VÁLKOU A MÍREM:

 

Premiér Irakli Kobachidze označil nadcházející parlamentní volby v Gruzii za „REFERENDUM MEZI VÁLKOU A MÍREM„.

 

„Tyto volby jsou jakýmsi referendem mezi válkou a mírem, referendem mezi propagandou a tradičními hodnotami. Ve skutečnosti je volba jednoduchá. Volba musí být učiněna ve prospěch míru, morálky a světlé budoucnosti pro zemi,“ řekl premiér novinářům.

 

Parlamentní volby v Gruzii jsou naplánovány na 26. října. Lídři vládnoucí strany Gruzínský sen – Demokratická Gruzie tvrdí, že její podpora je 60 procent a většina opozičních stran nebude schopna překonat pětiprocentní bariéru. Současně již řada malých politických sil oznámila sjednocení.

 

Velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Gennadij Askaldovič již dříve varoval, že v souvislosti s podzimními volbami v zemi zahájí Západ kampaň s cílem zdiskreditovat ruský volební systém, včetně využití služeb páté kolony.

 

https://www.vesti.ru/article/4101316

 

 

📌19. srpna 2024, 17:57: RODINÁM Z POHRANIČNÍ OBLASTI KURSKA SE ZAČALO VYDÁVAT POTVRZENÍ O BYDLENÍ:

 

Úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov uvedl, že obyvatelům pohraničních oblastí regionu začala být vydávána potvrzení o bydlení. Podle úředníka již bylo vydáno 194 certifikátů.

 

„Podle dříve podaných žádostí byla z federálního rozpočtu přidělena dotace ve výši 1,8 miliardy rublů na certifikáty na nákup bydlení pro rodiny, které se přestěhovaly z příhraničních oblastí. <… >V blízké budoucnosti se jejich příjemci stane více než 2 tisíce rodin, které také dříve podávaly žádosti,“ řekl Smirnov.

 

Upřesnil, že certifikáty jsou vydávány především občanům, jejichž domy byly v důsledku bojů v regionu zcela zničeny, a také rodinám s nezletilými dětmi. V současné době jsou přijímány nové žádosti.

 

Smirnov dodal, že pokud to bude nutné, orgány Kurské oblasti požádají vládu Ruské federace o dodatečné přidělení prostředků. Díky tomu bude moci každá rodina, která přišla o domov, získat certifikát, poznamenal šéf regionu.

 

Alexej Smirnov již dříve uvedl, že krize způsobená útokem ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast dosud nebyla překonána, ale nepřítel si uvědomil, že nemůže lidi zlomit. Poznamenal, že celá země se postavila na obranu Kurské oblasti: přicházejí léky, stavební materiály, doprava, potraviny; osadníci jsou ubytováni; Finanční, personální a morální podpora je zajištěna.

 

https://www.vesti.ru/article/4101182

 

 

📌19. srpna 2024: 🇩🇰 DÁNSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ OZNÁMIL, ŽE UKRAJINA MŮŽE POUŽÍT DÁNSKÉ ZBRANĚ K ÚTOKU NA RUSKÉ ÚZEMÍ:

 

„Pokud by se Ukrajina v budoucnu pokusila zasáhnout infrastrukturu nebo vojenská zařízení nepřítele, je to v rámci pravidel války…,“ řekl Lekke Rasmussen, kterého citovala televize a rozhlas DR.

 

Podle něj sebeobrana může údajně zahrnovat i vstup na území nepřítele.

https://t.me/to_je_nas_svet/28600

 

 

📌19. srpna 2024: ♨️ PO UKRAJINSKÉ INVAZI DO KURSKÉ OBLASTI NEMŮŽE BÝT O JEDNÁNÍ S KYJEVEM ANI ŘEČ, MLUVIL O TOM PREZIDENT – SERGEJ LAVROV

 

Obvinění, že Kyjev někoho neuposlechl a zahájil útok na Kurskou oblast, jsou dětské řečičky, poznamenal ministr.

 

Lavrov označil „skryté kontakty“ mezi Moskvou a Kyjevem s údajným zprostředkováním Kataru a Turecka za fámy.

https://t.me/to_je_nas_svet/28601

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.08.2024“:

➡️☭☆ Záchranáři už druhý den bojují s ohněm po útoku ukrajinských ozbrojených sil na sklad ropy v Proletarsku v Rostovské oblasti.

Dnes došlo k výbuchu, který zranil 18 hasičů a 14 lidí poslal s vážnými popáleninami do nemocnic.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ❗️🔴 ♦️♦️♦️♦️♦️ V TUTO MINUTĚ VYŠLO AFSU VE DVOU SLOUPCÍCH DO ÚTOKU SMĚREM KURSK.

Podél sloupu hřebenů pracují 4 planoucí slunce a letectví, ta podívaná je prostě posraná, to, co se děje dnes, vejde do historie, hřebeny se prostě vyhlazují.

Vojenský korespondent s volacím znakem „Falcon“ to tady živě vysílá 👉   t.me/+VmKxIVJ1DCVkYzky

➡️☭☆ V okrese Sudžansky v Kurské oblasti bylo zajato 15 zahraničních žoldáků, píší média.

Uvádí se, že žoldáci byli zajati v důsledku společné operace několika ruských jednotek s leteckou podporou.

Také během práce námořní pěchoty 810. brigády Černomořské flotily nálety dronů FPV zničily 5 obrněných vozidel NATO (včetně Cougar) a 3 obrněné transportéry Kozak-2. Kolona byla zakryta při změně místa v Kurské oblasti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vitalij Milonov navrhl poslat ty muže, kteří neplatí alimenty, do SVO.

SVO je podle něj nádherná práce. Kde mohou dlužníci dostávat peníze a dávat procenta svým dětem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Slavnostní oficiální přivítání Vladimira Putina prezidentem Ázerbájdžánské republiky Ilhamem Alijevem se uskutečnilo v rezidenci Zagulba

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Putinova prohlášení na setkání s ázerbájdžánským prezidentem Alijevem:

— Rusko přikládá velký význam rozvoji mnohostranných a přátelských vztahů s Ázerbájdžánem;

— Projednali jsme širokou škálu příležitostí k interakci a výsledkem bude podepsání příslušných dokumentů;

— Obchodní obrat mezi Ruskem a Ázerbájdžánem vzrostl o 18 procent;

— Děkujeme ázerbájdžánským úřadům za vytvořené podmínky pro práci ruských společností;

— Ruský jazyk se v Ázerbájdžánu používá volně a široce, a to do značné míry usnadňuje vedení země;

— Více než 8 000 Ázerbájdžánců studuje na ruských univerzitách, více než 1 000 na náklady státního rozpočtu;

— Alijev a já jsme se dohodli na velké oslavě 80. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce;

— Trvalý mír a stabilita na jižním Kavkaze jsou v zájmu všech národů tohoto regionu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Rozhovor s prezidentem Ázerbájdžánu Ilhamem Alijevem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pokud můžeme udělat něco pro to, abychom dosáhli podepsání mírové dohody mezi Ázerbájdžánem a Arménií, abychom věc dotáhli k delimitaci, vymezení hranic, abychom odblokovali, jak jsme o tom mnohokrát mluvili, relevantní oblasti v logistice a ekonomice , – to bychom byli moc rádi.

Po návštěvě Ázerbájdžánu se samozřejmě spojím s premiérem Pašinjanem a řeknu mu o výsledcích našich jednání.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Soud prodloužil vazbu na další čtyři obžalované v případu teroristického útoku v Crocusu do 22. listopadu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Rusko-ázerbájdžánská jednání v rozšířeném formátu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prohlášení Vladimira Putina a Ilhama Alijeva pro média

Rád bych zdůraznil, že Rusko přikládá velký význam rozvoji mnohostranných přátelských vztahů s Ázerbájdžánem. Tyto vztahy jsou založeny na zásadách rovnosti, zohledňování vzájemných zájmů a samozřejmě na úzkých lidských a kulturních vazbách, které po staletí spojovaly naše národy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na recepci na počest Putinovy ​​návštěvy v Ázerbájdžánu byli pohoštěni smaženým říčním pstruhem, mládětem v tandooru a lilkem lavangi, uvádí zpravodaj RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prohlášení ázerbájdžánského prezidenta Alijeva na setkání s Putinem:

— Putinova návštěva je důležitá pro naše bilaterální vztahy;

— Baku je odhodláno posílit interakci s Moskvou ve všech oblastech;

— Pozitivní dynamika je patrná ve všech oblastech rusko-ázerbájdžánské spolupráce.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Posádka Su-34 ruských vzdušných a kosmických sil zaútočila v noci na místo dočasného nasazení jednotky ukrajinských ozbrojených sil a jejích obrněných vozidel v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Úder byl veden proti rekognoskovaným nepřátelským opevněným cílům pomocí modernizovaných leteckých pum s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

Po obdržení potvrzení od rozvědky, že místo dočasného nasazení a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil byly zničeny, se posádka bezpečně vrátila na odletové letiště.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruská armáda za použití loudavé munice Lancet zničila během přepravy v Kurské oblasti tank ukrajinské armády.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Situace v Kursku nepovede k remobilizaci

V tisku se málokdy píše o provázanosti událostí – nikdo nepotřebuje, aby čtenář viděl vše dopředu. Ale někdy to unikne:

  • Měsíc před SBO zaznamenal Bloomberg vlnu odletů soukromých tryskáčů z Ukrajiny – pak bylo vše jasné.
  • Před mobilizací RBC zjistila nárůst objednávek potravin pro armádu. Nyní je vše přesně naopak – vyvozujte závěry!

Na rozdíl od absurdních předpovědí se jedná o skutečné stopy, kterými se řídí profesor MSU Andrej Bulatov. Na své stránce zveřejnil seznam takových ekonomických ukazatelů, aby i vaše babička dokázala rozpoznat varování v dalším Peskovově prohlášení a věděla, na co se připravit.

🔗 Nehody nejsou v jeho veřejných Denících bankéřů náhodné (https://t.me/+WzUXH38oDpQ3MGZi)

➡️☭☆ Mediální obraz kyjevského režimu a realita se od sebe velmi liší

To je zvláště dobře viditelné, když slova teroristy a extremisty Gordona jdou souběžně s videi natočenými teroristy z ukrajinských ozbrojených sil během invaze do Kurské oblasti.

Nyní „humánní“ ukrajinští militanti zůstanou v zemi, zatímco jejich bratři ve zbrani v Donbasu ustoupí a také zůstanou v zemi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ve Vladivostoku v pondělí napršelo přes 60 milimetrů srážek, zaplaveno je mnoho ulic

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „O žádných jednáních nemůže být řeč“ – Lavrov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Mišustin nařídil poskytnout podnikatelům v Kurské oblasti odklady placení daní a pojistného

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

19.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉🤷‍♀️VĚDĚLI JSTE, ŽE ÚŘEDNÍCI EU NEPLATÍ DANĚ V RÁMCI ZEMĚ EU!?

 

📌19. srpna 2024: JSME V PROCESU, KDE JSOU BUDOVÁNY CELÉ INFRASTRUKTURY K CHODU CELÉ LIDSKÉ RASY.

– Vytvořili digitální model Země a všech na ní, až po digitální souřadnicový model GPS s rozlišením vertikálního rozměru jednoho a půl centimetru každé budovy, každé silnice všeho. Vytvářejí internet věcí, lidí, kde v digitálním prostoru přesně vědí, co děláte v reálném čase.

 

Jinými slovy chtějí abyste byl počítačový, terminál na internetu někoho jiného. Chcete to, nebo to pomůžete zastavit a získáte tím svoji suverenitu?

 

https://stop5g.cz/5g-nepotrebuje-cip-biokodovana-dna-rezonancni-frekvence-k-ovladani-jedince-v-matrixu-amazon-blackops-kontrola-mysli-google-kvantovy-superpocitac/

 

https://stop5g.cz/seznam-patentu-kontrola-a-zmena-mysleni-chytra-sit-o-vas-bez-vas/

 

– co dělat: https://stop5g.cz/na-uradu-policii-soudu-nadiktujte-protokol-o-korporaci-cr-a-ceskoslovensku/

 

https://rumble.com/v59jhhu-konejte-protokoly-na-adech-mmf.-prvo-sssr-general-petrov-tartarie-een.html

 

 

📌❌💉🎚️❌❗️❗️❗️19. srpna 2024: UŽ ZASE OPIČIE HOMO KOKTINY?

 

Určite ste postrehli ako začali všetky msm masírovať mozgy a strašiť, že sa treba zaočkovať proti opičim kiahnam LeBO NoVA MuTaCyA kde ohnisko je tamtatadaam v no gozóne Švédistanu.

 

Tak si pripomeňme vo videu prečo to je úplná kokosina čo i len uvažovať nad očkovaním.

 

Disclaimer: pre buzerantov,čegrov sodomitov a Hellebrandtovcov to neplatí

 

Kredit: Diky žabak pepe 👌

 

https://standard.sk/238260/studie-ako-sa-siria-opicie-kiahne-od-gay-paru-sa-nakazil-pes-ktory-s-nimi-zdielal-postel/

 

https://www.bbc.com/news/articles/c4gqr5lrpwxo

 

 

📌 🐍19. srpna 2024: 🐍 | Archiv novin | BILL GATES V ROCE 2020 ŘEKL, ŽE PO COVIDU MŮŽE PŘIJÍT HORŠÍ VIRUS, JAKO JSOU NEŠTOVICE, KTERÝ ZABIJE 30 % POPULACE. 👹

https://t.me/absurdnisvet/78117   👈😂👏

 

 

📌🧔🏿‍♂️19. srpna 2024: 🔴 BREAKING || CAYUCO S VÍCE NEŽ 170 NELEGÁLNÍMI PŘISTĚHOVALCI NA PALUBĚ PŘIPLOUVÁ NA OSTROV EL HIERRO (Kanárské ostrovy).

 

🇸🇳 Podle zdrojů CSE jsou všichni jeho obyvatelé subsaharského původu a prohlašují, že odešli ze #Senegalu.

 

⚠️ Tento týden je již více než 700 imigrantů, kteří nelegálně vstoupili na Kanárské ostrovy

 

➡️https://x.com/rubnpulido/status/1825198031807066183?s=46&t=mjTvDoHXaUmLiK3ebrJicg

 

 

📌 💉🎚️19. srpna 2024: 💉 VAKCÍNA PROTI NEŠTOVICÍM ZPŮSOBILA AIDS – ČLÁNEK V TIMES Z ROKU 1987

 

❓ Poté, co WHO distribuovala 50ml dávky vakcíny proti neštovicím v Africe, došlo k epidemii AIDS.

 

Jste připraveni?

___

💉 Vakcínu proti viru vydala SPD — State Times 1987г

 

❓ Poté, co VOC obdržela 50 ml vakcíny z USA

https://t.me/absurdnisvet/78121

 

 

📌 💉🎚️19. srpna 2024: Belle Carter: MOTÍVOM ZAVEDENIA EURÓPSKEHO OČKOVACIEHO PREUKAZU JE FINANČNÉ OVLÁDANIE ĽUDÍ

 

SVĚT: Európska únia sa chystá od septembra 2024 spustiť testovaciu prevádzku svojho nového európskeho očkovacieho preukazu (EVC) v piatich…

(https://cz24.news/belle-carter-motivom-zavedenia-europskeho-ockovacieho-preukazu-je-financne-ovladanie-ludi/)

 

 

📌 💉🎚️18. srpna 2024: PROČ JSOU VŠECHNY VAKCÍNY ŠKODLIVÉ!!!

 

SVĚT: To, že vakcíny způsobují poškození, mnozí z nás ví. Ale jaký mechanismus za tím stojí? Proč můžou způsobovat…

(https://cz24.news/proc-jsou-vsechny-vakciny-skodlive/)

 

📌💉🎚️18. srpna 2024: ‼️NEŠTOVICE U SIMPSONOVÝCH!‼️

 

(…….a zase budete muset podepsat něco (skrytou smlouvu), že se necháváte/necháváte očkovat dobrovolně. Vždy je to o podpisu.

Nesmí nikoho nutit❗️

Nátlak je v obchodním právu zakázán.

Všichni lidé mají svobodnou vůli💩

https://t.me/absurdnisvet/78145

 

 

📌💉🎚️18. srpna 2024: „LIDÉ NEJSOU JEN HLOUPÍ; POKUD JE TO PRAVDA, JSOU ÚPLNĚ HLOUPÍ.“

No, musí dojít k očistě. 😔

Dlouhé fronty na testování opičích neštovic v Omaze, Nebraska!

 

Důležitý komentář pod příspěvkem!!

 

„Je to jako by se nemohli dočkat, až ukážou, jak jsou ochotni nechat se zotročit ještě dál.“

Tito lidé jsou nejslabším článkem naší společnosti.                                                                                                                                                             X

https://t.me/absurdnisvet/78146

 

(https://x.com/jackstr42679640/status/1825101403737768166?s=52&t=2hdDhsEJiFwc_23XQU07zw)

 

 

📌💉🎚️18. srpna 2024: SETKÁNÍ 👹BILDERBERGER OD ROKU 1954 PRO NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD

 

Pozvaní hosté a účastníci:

🛑▫️Hlavy států

🛑▫️Majitelé médií

🛑▫️ Bankéři

🛑▫️Akcionáři velkých farmaceutických společností

🛑▫️Vlastníci vlivných technologických společností

🛑▫️Členové královských rodin

🛑▫️Zástupci mezinárodních asociací jako WHO nebo NATO

 

👉 Od začátku bylo deklarovaným cílem snížit celosvětovou populaci pod jednu miliardu.

 

👉 S více než 7 miliardami lidí …je jich moc

Tolik miliard lidí musí hladovět, být zabito nebo jim je zabráněno mít děti.

 

👉 Války a pandemie jsou určitě užitečné pro implementaci (jaká náhoda, že to v poslední době přibývá)

 

https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_von_Teilnehmern_an_Bilderberg-Konferenzen

 

 

📌18. srpna 2024: 🤡 💩 HEREC IVAN VYSKOČIL V NEDĚLNÍM RÁNU KOMENTOVAL VYSTOUPENÍ PLUKU AZOV V PRAZE A POUČENÍ ČESKÉHO ROZHLASU O TOM, ŽE NACISTICKÝ PLUK AZOV UŽ VLASTNĚ NENÍ NACISTICKÝ, PROTOŽE ZMĚNIL NÁZEV NA 3. ÚTOČNOU BRIGÁDU. PODLE VYSKOČILA JE TO JAKO KDYŽ NEŘÍKÁME HOVNO, ALE EXKREMENT.

 

„Koukal jsem jak z jara, neb se mi dostalo poučení z Č. Rozhlasu od jakési „chytré dámy“. To ostudné vystoupení pluku Azov, které v mnoha západních zemích (a zdůrazňuji v ZÁPADNÍCH) nepovolili, se u nás konalo. Nevím, proč se někdy neřídíme příkladem tak obdivovaného Západu?“ konstatuje Vyskočil.

 

„Od rozhlasové dámy jsme dostali držkovou. My neznalí a hloupí nevzdělanci, protestujeme a vůbec nevíme, že už to není pluk Azov, ale já nevím kolikátá útočná brigáda, na kterou se přejmenovali. Aha – tak to už je v pořádku. To už není ten fašistický Azov!“ chytá se za hlavu Ivan Vyskočil a bez servítek dodává.

 

„Nemohu si pomoci, ale je to to samé, jako když,- PROMIŇTE, NEŘÍKÁME – HOVNO, ALE EXKREMENT. JE TO SICE TO SAMÉ HOVNO A STEJNĚ SMRDÍ, JEN SE TO JINAK JMENUJE!“ 👍

https://t.me/absurdnisvet/78124

 

 

📌18. srpna 2024: 🇷🇺⚔️ 🇺🇦 NOVÁ SKUPINA ÚČASTNÍKŮ ZELENSKÉHO „KURSKÉHO SAFARI“ BYLA ZAJATA RUSKÝMI JEDNOTKAMI.

 

V rychlém sledu postupuje ruská ofenziva

https://t.me/absurdnisvet/78125

https://t.me/absurdnisvet/78126

https://t.me/absurdnisvet/78127

https://t.me/absurdnisvet/78128

 

 

📌19. srpna 2024: 🇷🇺 UVÁDÍ SE, ŽE RUSKÉ JEDNOTKY SKUPINY SIL STŘED (🅾️) OSVOBODILY OSADY 👉 MEŽEVOJE, SKUCHNOJE A ZAVETNOJE V POKROVSKÉM SMĚRU.

https://t.me/absurdnisvet/78129

 

 

📌19. srpna 2024: 🇺🇦 SELIDOVO, BYLA NAŘÍZENA EVAKUACE. RUSOVÉ PŘICHÁZEJÍ.

https://t.me/absurdnisvet/78130

 

 

📌✈️🔥🔥🔥 19. srpna 2024: 🇷🇺 SNÍMEK ÚTOČNÉHO VRTULNÍKU KA-52 VOJENSKÉHO LETECTVA RUSKÝCH VZDUŠNÝCH SIL V AKCI PROTI UKRAJINSKÝM OZBROJENCŮM V OBLASTI KURSK.

https://t.me/absurdnisvet/78131

 

 

📌🧔🏿‍♂️19. srpna 2024: MUSLIMŠTÍ IMIGRANTI VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ PÁLÍ BRITSKOU VLAJKU A VYHROŽUJÍ BRITSKÝM PATRIOTŮM: „TOHLE JE TEĎ NAŠE ZEMĚ! S TÍM NEMŮŽETE NIC DĚLAT!“ Občanská válka se zdá nevyhnutelná.

https://t.me/absurdnisvet/78132

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19. srpna 2024: KDOKOLI FINANCOVAL A PROVEDL SABOTÁŽ, MĚL BY DRŽET JAZYK ZA ZUBY, ŘEKL DONALD TUSK.

 

Polský premiér Donald Tusk vyzval osoby odpovědné za vyhození plynovodů Nord Stream do povětří, aby „mlčeli“, protože zpravodajské zdroje v Německu poukazují na společné polsko-ukrajinské spiknutí s cílem zničit podmořské potrubí.

 

Podle německých médií vydali v červnu berlínští prokurátoři zatykač na ukrajinského občana jménem „Vladimir Z“ v souvislosti se zničením ropovodu. Spolu s týmem sabotérů si prý Vladimir Z. pronajal jachtu v Polsku, doplul na místo v Baltském moři u dánského ostrova Bornholm a nastražil výbušniny na potrubí Nord Stream 1 a Nord Stream 2.🤡

 

Němečtí vyšetřovatelé předložili svým polským protějškům žádost o spolupráci v naději, že se jim podaří najít podezřelého, který byl údajně před zmizením vysledován na místo západně od Varšavy, uvedla ARD.🤡

 

V sobotním příspěvku na X Tusk vypadal, že chce zastavit veškeré pokusy o vyšetřování útoku.

 

„Všem iniciátorům a příznivcům Nord Stream 1 a 2,“ napsal. „Jediné, co bys dnes měl udělat, je omluvit se a mlčet.“🤡

 

https://www.rt.com/news/602761-tusk-nord-stream-quiet/

 

 

📌19. srpna 2024, Bericht: 🇷🇺 ZEMĚTŘESENÍ O SÍLE 7,0 OTŘÁSÁ RUSKEM, VYDÁNO VAROVÁNÍ PŘED TSUNAMI:

 

Zemětřesení o síle 7,0 zasáhlo v neděli časně ráno (místního času) u pobřeží ruského poloostrova Kamčatka, oznámila regionální seismická služba.

(https://insiderpaper.com/magnitude-7-0-earthquake-strikes-off-russia-tsunami-warning-issued-us-monitors/)

 

🇷🇺🌋 RUSKÁ SOPKA SHIVELUCH VYBUCHLA PO ZEMĚTŘESENÍ O SÍLE 7,0 STUPNĚ

https://t.me/absurdnisvet/78138

 

🇷🇺 DALŠÍ ZÁBĚRY Z ERUPCE SOPKY 🌋 Shiveluch, severně od Kamčatky v Rusku.

https://t.me/absurdnisvet/78139

https://t.me/absurdnisvet/78140

https://t.me/absurdnisvet/78141

 

🇷🇺 🌋 ERUPCE SOPKY NA KAMČATCE:

 

Ústav vulkanologie a seismologie Dálného východu Ruské akademie věd v neděli uvedl, že sopka vyvrhla prach a písek do výšky 4,5 kilometru nad mořem, zatímco oblak erupce se rozšířil do 1520 kilometrů daleko na jihovýchod.

 

🗣 „Vizuálně se intenzita ohniska postupně snižuje, ale úroveň nebezpečí zůstává extrémně vysoká,“ uvedla organizace v prohlášení. Sopce Shiveluch byla přidělena úroveň nebezpečí  „červená“.

 

Mezitím v oblasti Kamčatky ruské ministerstvo pro mimořádné situace oznámilo, že v několika osadách v oblasti Usť-Kamčatskij byly zaznamenány srážky sopečného popela.

 

🗣 „Životy obyvatel nebudou narušeny. Extruzivně-efuzivní erupce sopky Shiveluch pokračuje. Emise popela do výšky 10 kilometrů nad mořem jsou možné kdykoli,“ uvedlo ministerstvo.

https://t.me/absurdnisvet/78142

 

 

📌19. srpna 2024: 🚨🇨🇳 ČÍNA SE ROZHODLA ZAKÁZAT VÝVOZ ANTIMONOVÉHO KOVU MIMO ČÍNU Z DŮVODŮ NÁRODNÍ BEZPEČNOSTI.

 

Antimon, který vytvrzuje kovové slitiny, je důležitým prvkem v obranném průmyslu a používá se pro různé vojenské aplikace: zařízení pro noční vidění, výbušniny, baterky, infračervené senzory a… jaderné zbraně.

 

Přestože má Čína „pouze“ 32 % světových zásob antimonu, 80 % světové rafinace antimonu probíhá v Číně.

 

To je rozhodně rána pro 🇺🇸 americký vojenský průmysl👍

https://t.me/absurdnisvet/78144

 

 

📌🐡🐠🐟19. srpna 2024, Polsko: EKOLOGICKÁ KATASTROFA NA POLSKÉM JEZEŘE: NALEZENO VÍCE NEŽ 👉71 000 TUN MRTVÝCH RYB: 👹

 

Od začátku srpna dobrovolní rybáři získávají mrtvé ryby z jezera Dzierżno Duże u Gliwice, které uhynuly na toxické účinky jedovaté zlaté řasy. Příčinou úhynu ryb nemusí být jen zlaté řasy, ale to, že jezero je sběrnou nádrží průmyslových odpadních vod, které způsobují rozkvět řas.

 

❗️❗️❗️ U jezera sídlí zbrojářská společnost Bumar-Labędy S.A., která se specializuje na výrobu a modernizaci obrněných vozidel včetně údržby a oprav tanků Leopard 2 pro Ukrajinu❗️❗️❗️

https://t.me/absurdnisvet/78147

https://t.me/absurdnisvet/78148

 

https://oko.press/katastrofa-na-dzierznie-duzym-wylowiono-ponad-71-ton-martwych-ryb

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19. srpna 2024: PREZIDENT PUTIN O ZAPOMNĚTLIVÉ EVROPĚ: „KDO DOBYL NA BERLÍN?

 

👉 Byli to Američané, Angličané nebo Francouzi? Jen ve Stalingradu zemřelo 1 100 000 našich lidí.

👉 80 % celého potenciálu Wehrmachtu zničila Rudá armáda.

👉 Zapomněli jste na to nebo co?“

https://t.me/absurdnisvet/78150

 

 

📌19. srpna 2024: 🚨 VĚDĚLI JSTE, ŽE ÚŘEDNÍCI EU NEPLATÍ DANĚ V RÁMCI ZEMĚ EU!?

 

👉 PODLE PROTOKOLU Č. 7 „O IMUNITĚ EVROPSKÉ UNIE JSOU ZAMĚSTNANCI EU OSVOBOZENI OD DANÍ.

 

👉 Platy úředníků EU nepodléhají vnitrostátním daním členských států EU. Vyplývá to z Protokolu č. 7 o výsadách a imunitách Evropské unie, který je přílohou Smlouvy o fungování Evropské unie.

((A nám přitom udělali daně z daní, a ještě i ty daně zdaní…Proč by pak se tak nemlátili o skvělé místečka ve vražední EU???))))

 

👉 Úředníci a ostatní zaměstnanci Unie podléhají dani ve prospěch Unie z platů, mezd a požitků, které jim vyplácí Unie, v souladu s podmínkami a postupy stanovenými Evropským parlamentem a Radou, a to prostřednictvím nařízení v souladu s řádným legislativním postupem a po konzultaci s dotčenými orgány. Jsou osvobozeny od vnitrostátních daní z platů, mezd a požitků placených Unií.

 

ÚŘEDNÍCI EU VŠAK PLATÍ „DÁVKU SOLIDARITY“ ve výši 6 % a „daň Společenství“, která se pohybuje mezi 8 a 45 % jejich „základního platu“.

 

KROMĚ TĚCHTO DVOU DANÍ MAJÍ ÚŘEDNÍCI EU TAKÉ ŘADU DALŠÍCH ODPOČTŮ ZE SVÝCH PLATŮ:

  • Příspěvek na důchod (~9, 7% základního platu )
  • Příspěvek na zdravotní pojištění (~1, 70% základního platu )
  • Úrazové krytí (~0, 10% základního platu )
  • Pojištění v nezaměstnanosti (~0, 81% základního platu )

Tento článek vysvětlí, kolik činí dávka solidarity daň Společenství .

 

Solidární dávka činí 7 % pro úředníky platové třídy AD15 platového stupně 2 a vyšší. Tato vyšší míra poplatkůza solidaritu se týká možná několika stovek úředníků EU na nejvyšších pracovních místech v EU, jako jsou generální ředitelé GŘ Evropské komise .

 

Dávka solidarity je dočasné opatření, které bylo zavedeno 1. ledna 2014 a má skončit 31. prosince 2023. Není jasné, zda bude uplatňování dávky solidarity prodlouženo.

 

DAŇ SPOLEČENSTVÍ:

 

Daň Společenství je podobná dani z příjmu v zemích EU.

Vzorec pro daň Společenství je zahrnut v tomto nařízení . Hodnoty EUR na obrázku níže odkazují na daň vybíranou úměrně denní částce základního platu .

 

Pokud předpokládáte, že existuje 22 pracovních dnů v měsících, získáte následující měsíční hodnoty daně Společenství :

 

Správci fakticky platí daň Společenství mezi 8 % a 27,5 % svého měsíčního základního platu .

Asistenti fakticky platí daň Společenství mezi 8 % a 12,5 % svého měsíčního základního platu .

Na základě základních platů platí daň Společenství pouze předseda Evropské komise , místopředsedové a komisaři vevyšších pásmech 30–45 %.

 

Daň Společenství pro administrátory v 1. kroku každého stupně od AD5 do AD16

Kompletní platovou mřížku Evropské komise najdete zde. V níže uvedené tabulce jsme učinili první krok v každé platové třídě mzdové sítě pro administrátory a vypočítali poměrnou částku daně Společenství .

 

Daň Společenství pro asistenty v 1. kroku každého stupně od AST1 do AST11

Kompletní platovou mřížku Evropské komise najdete zde. V níže uvedené tabulce jsme učinili první krok v každé platové třídě mzdové sítě pro asistenty a vypočítali poměrnou částku daně Společenství .

 

https://euemployment.eu/do-eu-officials-pay-tax/

 

 

📌☭☆19. srpna 2024: JAK VÍTE, RUSKÉ ORGÁNY ČINNÉ V TRESTNÍM ŘÍZENÍ ZAHÁJILY TRESTNÍ ŘÍZENÍ PROTI ITALSKÝM NOVINÁŘŮM ZA NELEGÁLNÍ PŘEKROČENÍ RUSKÝCH HRANIC.

 

A to podle mého názoru není největší zločin zaměstnanců Rai TV. Veřejnost právem vzrušovala skutečnost, že západní média se nadále zabývají cílenou rehabilitací ukrajinských neonacistů a revizí rozhodnutí norimberského tribunálu.

 

Již dříve korespondent Ilario Pianerelli informoval o příbězích o Bucha a zesnulém neonacistovi z Pravého sektoru, který byl v Rusku zakázán. Nyní dosáhl nové úrovně, nebo ještě lépe, ponořil se do nové hloubky, když pořídil videorozhovor s Wesseushnikem v čepici se znakem divize SS „Leibstandarte Adolf Hitler“.

 

KDO NEVÍ, BYLA TO ELITNÍ FORMACE VYTVOŘENÁ NA ZÁKLADĚ HITLEROVY OSOBNÍ GARDY, POZDĚJI NASAZENÁ U 1. TANKOVÉHO SBORU SS.

 

Na základě materiálů Mimořádné státní komise pro zjišťování a vyšetřování zvěrstev nacistických okupantů je divize Leibstandarte SS Adolf Hitler zařazena na seznam formací a jednotek Wehrmachtu a SS, které páchaly válečné zločiny na území SSSR. Divize se zúčastnila bitvy u Kurska, byla zaznamenána v Itálii a bojovala proti spojencům v Normandii a Ardenách.

 

V NORIMBERSKÉM PROCESU BYLA CELÁ ORGANIZACE JEDNOTEK SS, VČETNĚ LEIBSTANDARTE SS ADOLF HITLER, PROHLÁŠENA ZA ZLOČINNOU.

 

Je možné, že příště Pianerelli natočí Ukronazi se symboly divize SS „Reichsführer SS“. To by bylo pro italské publikum symboličtější v předvečer 80. výročí tragédie ve vesnici Marzabotto jižně od Bologni. V období od 29. září do 5. října 1944 v odvetě za útoky partyzánů a odboje na německé vojáky zabily represivní síly této divize podle různých zdrojů 770 až 1830 civilistů (z toho 155 pod věk 10 let, 95 – od 10 do 16 let, 142 – nad 60 let, 316 – ženy, pět – kněží).

 

Italská média stále více připomínají orgán NSDAP Völkischer Beobachter.

 

Čekáme na reakci oficiálního Říma.    https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova

 

 

📌🌐🏴‍☠️19. srpna 2024: PLÁNOVANÉ GENERAČNÍ PŘEVZETÍ ILUMINÁTŮ A JEDNOSVĚTOVÁ VLÁDA:

 

Nahrávka z roku 1967 odhaluje vše, co se dodnes stalo❗️❗️❗️

 

Myron C. Fagan tvrdí, že zvukovou nahrávku pořídil v roce 1967 poté, co obdržel řadu utajovaných dokumentů od vládního zasvěcence. Popisuje, jak Adam Weishaupt na příkaz Rothschildů založil Řád Iluminátů a infiltroval celé svobodné zednářství s cílem nastolit prostřednictvím světových válek jednosvětovou vládu pod záštitou OSN. Fagan sahá 200–300 let a pokrývá zapojení Rothschildů, sionismus, luciferskou ideologii, zničení národní suverenity, zničení náboženství, Protokoly sionských mudrců, svobodných zednářů, iluministických banksterů, iluministů-MSM a Satanský plán třetí světové války.

 

(Wikipedia • Ilumináti nebo iluminismus, iluminátství je označení pro mnoho skupin, současných i historických, skutečných i fiktivních. Historicky to byli bavorští Ilumináti, členové osvícené tajné společnosti, později tím začali být označováni příslušníci novodobé konspirační skupiny❗️❗️❗️)

 

Kompletní a nesestříhaný zvukový záznam je k dispozici zde v AJ

👉https://youtu.be/wpd9n21uQv4?si=527Ho5drxNgEsYvW)

 

und als Archivlink (https://archive.org/details/the-illuminati-and-the-cfr-speech-1967-myron-c.-fagan-full-transcript-1

 

 

📌🐶🐱🐹🐷19. srpna 2024: VELKÉ KORPORACE NESTLÉ A MARS SKUPUJÍ VETERINÁRNÍ PRAXE….

„70% veterinářů je závislých na očkování.“ Dr.Dirk Schrader

 

Takže proto musíte očkovat psy proti vzteklině každé tři roky, kočky každé dva roky atd. No, pak můžete veterináři věřit👹…záleží mu přece na zdraví vašeho mazlíčka☠️

https://t.me/absurdnisvet/78160

 

📌19. srpna 2024: 🔥🔥🔥 UKRAJINSKÉ OZBROJENÉ SÍLY V NOCI NA DNEŠEK ZASÁHLY TŘETÍ MOST PŘES ŘEKU SEJM V KURSKÉ OBLASTI.👹

Ruské uskupení v oblasti je nyní plně zajištěno pontonovými přechody, což mu umožňuje pokračovat v evakuaci civilistů. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28578

 

 

📌19. srpna 2024: ⚡️ ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK Z FORBESU O BOJESCHOPNOSTI AFU V DŮSLEDKU NEDÁVNÉHO DOBRODRUŽSTVÍ NELEGITIMNÍHO PREZIDENTA ZELENSKÉHO:

 

AFU v Kurské oblasti ztrácí více techniky, než je průměr za den války, píše se v publikaci, Ukrajinské tanky a obrněná vozidla jsou napadány ruskými drony a dělostřelectvem. Za devět dní invaze byly ztraceny 4 tanky a 41 obrněných vozidel, vypočítává publikace. Experti poznamenávají, že tyto ztráty značně převyšují průměr, který činí 1 tank a 3 obrněná vozidla denně 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28579

 

 

📌19. srpna 2024: 🧄 🧄 🧄 PROČ BABIČKY NECHÁVAJÍ NAKLÍČIT ČESNEK?

 

Rada od babičky a pravý důvod proč nechat každý den naklíčit jeden stroužek česneku:

 

Koupili jste česnek, ale až doma jste zjistili, že ze stroužků vylézají zelené klíčky? Určitě si říkáte, že takový česnek je potřeba ihned spotřebovat, aby byl ještě dobrý. Tato domněnka je ale chybná. Proč?

 

ČESNEK:

 

Pokud vyhazujete již naklíčený česnek, děláte neuvěřitelně velkou chybu. V klíčícím stroužku se nacházejí živiny, které v běžném stroužku nikdy nenajdete. Jde o soubor důležitých antioxidantů, které jsou pro nás více než nápomocné. Slyšeli jste někdy o allicinu, alliine a diallyl disulfidu? Ani my. No dnes víme, že když máme možnost, je třeba je do těla dostat.

 

BĚHEM PROCESU KLÍČENÍ ČESNEKU VZNIKAJÍ NOVÉ ENZYMY, KTERÉ DOKÁŽÍ SILNĚ PŮSOBIT NA MNOHÉ TĚŽKÉ NEMOCI.

Pokud jste někdy ochutnali česnekový klíček, víte, že má úžasně ostrou chuť a někdy je silnější než samotný česnek. A to je dobře. Zejména pro lidi, kteří bývají často nemocní a mají sníženou imunitu. Česneková tinktura, která obsahuje i výtažek z klíčků, kompletně a stoprocentně vyčistí cévy a normalizuje činnost srdce. Pokud se Vám nechce připravovat domácí tinktura, stačí když budete česnekové klíčky jíst.

 

UŽ ŽÁDNÉ NEMOCI:

 

Tradiční medicína doporučuje naklíčený česnek zejména při prevenci cévní mozkové příhody a tvorby trombózy. Rovněž je vynikající stopkou při průjmech nebo břišních virózách. Zabraňuje vzniku maligních buněk a čistí tělo od karcinogenů. Antioxidanty v česnekovém klíčku jsou schopny pozastavit předčasné stárnutí buněk a brání tak brzkému vzniku vrásek.

 

JAK POUŽÍVAT NAKLÍČENÝ ČESNEK?

 

Domácí česnek je samozřejmě mnohem užitečnější, než ten kupovaný a dovážený. Dejte si pozor, protože v supermarketech většinou prodávají obyčejný česnek rostlinné výroby z Číny a ten je pochybné kvality. Kontrolujte vždy zemi původu.

 

NEJLEPŠÍ JE NECHAT SI ČESNEK NAKLÍČIT CÍLENĚ:

 

Před použitím prořízněte stroužek na polovinu tak, abyste přeřízli i klíček. Tak se ujistíte, že zevnitř nezačal hnít. V takovém případě máte smůlu a klíček musíte vyhodit.

Aby byl zdravý, musí mít sytou zelenou barvu, tehdy je nejlepší.

 

Přidejte jej spolu se stroužkem česneku do jídla, nebo na chléb, či do čerstvého salátu. Snažte se ho nejméně tepelně upravovat.

Všimněte si, že Vaše jídlo bude mít ostřejší česnekovou chuť. A to je jen ten vnější projev.

O tom vnitřním sice vědět nebudete, ale Vaše tělo a zdraví se Vám za tuto dávku antioxidantů bohatě odmění.

 

PŘI DIETÁCH SE ČASTO DOPORUČUJE KONZUMOVAT VYKLÍČENÉ PRODUKTY:

 

Zrna, hrášek, fenykl, či vojtěšku.

Tyto produkty obsahují obrovské množství rostlinných bílkovin, vitamínů a antioxidantů. Nezavrhujte proto klíčky, jako výmysl zdravé výživy.

Pokud se jich nepřejíte, mohou být pro Vás opravdu užitečné.

 

https://irecept.cz/proc-babicky-nechavaji-naklicit-cesnek-rada-od-babicky-a-pravy-duvod-proc-nechat-kazdy-den-naklicit-jeden-strouzek-cesneku/?utm_medium=social&utm_source=JsemVesni%C4%8Dan&utm_campaign=simplified&utm_content=simplifiedbbcb2

 

 

📌19. srpna 2024: 🤬 VOJÁCI AFU ZVEŘEJNILI SVÁ ZVĚRSTVA V KURSKÉ OBLASTI V PRVNÍCH DNECH INVAZE.

Vojenští zločinci se vyžívají v nevybíravé střelbě do domů a domácností místních obyvatel.

https://t.me/to_je_nas_svet/28582

 

 

📌19. srpna 2024: 💥 NĚMECKO MUSÍ ODPOVĚDĚT NA VŠECHNY OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE SEVERNÍCH PROUDŮ – LAVROV.

Ruský ministr zahraničí se domnívá, že pokud informace požadované Moskvou nejsou poskytovány oficiálně, ale objevují se v médiích, naznačuje to, že jde o zinscenovanou operaci.

https://t.me/to_je_nas_svet/28583

 

 

📌19. srpna 2024, 08:06: PODZEMNÍ BOJOVNÍK LEBEDĚV INFORMOVAL O ÚTOCÍCH NA ZAHRANIČNÍ ŽOLDÁKY U KYJEVA:

 

Koordinátor proruského mykolajivského odboje Sergej Lebeděv informoval o úderech na shromaždiště zahraničních žoldáků na předměstí Kyjeva a na sklad ozbrojených sil Ukrajiny na severu Pavlogradu v Dněpropetrovské oblasti.

 

Jak napsal Sergej Lebeděv na svém kanálu Telegram, na předměstí Kyjeva byl zasazen úder zahraničním žoldákům, kteří se chystali vstoupit do Kurské oblasti. Kromě toho byl na severu Pavlogradu v Dněpropetrovské oblasti zničen sklad ozbrojených sil Ukrajiny s municí a „některými hroznými zbraněmi“.

 

Koordinátor Nikolajevského podzemí již dříve uvedl, že na útoky na Záporožskou a Kurskou jadernou elektrárnu dohlížejí západní tajné služby.

 

https://www.vesti.ru/article/4099907

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19. srpna 2024, 09: 00: ZELENSKYJ, JERMAK, STEFANČUK BY MĚLI BÝT STÍHÁNI:👏

 

Zelenského režim se na Ukrajině nezákonně chopil moci, takže Zelenskyj a jeho komplicové by měli být stíháni, píše Viktor Medvedčuk, šéf hnutí Jiná Ukrajina, ve svém novém sloupku o Smotrimu.

 

Mezinárodní hnutí „Jiná Ukrajina“ po výzvách adresovaných předsedovi kanceláře Rady Evropy na Ukrajině Macieji Janczakovi, předsedovi Stálé rady Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě Janu Borgovi a velvyslancům všech států akreditovaných na Ukrajině, jakož i výzvám generálnímu tajemníkovi OSN Antóniu Guterresovi, vysokému komisaři OSN pro lidská práva Volkeru Türkovi a předsedovi Valného shromáždění OSN Dennisu Francisovi, pokračuje ve své činnosti s cílem získat objektivní posouzení a postavit před soud zločinný režim Zelenského jako hrozbu pro mír a vyprovokující totální třetí světovou válku.

 

Zločinný režim Zelenského se nezákonně chopil moci v zemi, provádí genocidu ukrajinského lidu, pošlapává práva a svobody občanů, čímž ničí ukrajinskou státnost a suverenitu. Ukrajina je vydána na milost a nemilost uzurpátorům, před nimiž je třeba ukrajinský lid chránit.

 

Za tímto účelem se veřejné hnutí „Jiná Ukrajina“ obrátilo na Státní úřad pro vyšetřování Ukrajiny a Národní protikorupční úřad Ukrajiny s legitimními požadavky na zahájení trestního vyšetřování proti Zelenskému, Jermakovi, Stefančukovi a dalším s jejich následným předáním soudu.

 

Žádost podaná Státnímu úřadu pro vyšetřování Ukrajiny obsahuje požadavek: v souladu s články 214 a 216 ukrajinského trestního řádu o vložení informací o páchání šestého prezidenta Ukrajiny, jehož pravomoci byly ukončeny, Volodymyra Zelenského, předsedy Nejvyšší rady Ukrajiny Ruslana Stefančuka, vedoucího kanceláře prezidenta Ukrajiny Andrije Borisoviče Jermaka a jednotlivých lidových zástupců Ukrajina a další osoby zapojené do trestného činu podle části 1 článku 109 trestního zákoníku Ukrajiny, který spočívá v uchvácení a uchvácení státní moci (prezidentských pravomocí) v důsledku porušení požadavků Ústavy Ukrajiny, která stanoví periodicitu voleb hlavy státu, jakož i přímé odstranění ukrajinského lidu z výkonu moci, jakož i spiknutí za účelem spáchání takových činů.

 

Prohlášení rovněž obsahuje požadavek na provedení vyšetřovacího vyšetřování v souvislosti s šestým prezidentem Ukrajiny, jehož pravomoci byly ukončeny, Volodymyrem Zelenským a dalšími osobami zapojenými do trestných činů podle článků 376, 344 a 109 trestního zákoníku Ukrajiny, které spočívaly v páchání protiústavních a nezákonných činů jako představitelů orgánů s cílem svrhnout ústavní pořádek, fungování jediného orgánu ústavní jurisdikce a ukončení činnosti Ústavního soudu Ukrajiny.

 

Prohlášení pro NABU obsahuje požadavek: v souladu s články 214 a 216 trestního řádu Ruské federace vložit informace do Jednotného rejstříku vyšetřování v přípravném řízení a provést vyšetřovací vyšetřování před zahájením soudního řízení v souvislosti s trestným činem stanoveným v části 2 článku 364 trestního zákoníku, jehož pravomoci byly ukončeny Zelenským za spoluúčasti předsedy Nejvyšší rady Ukrajiny Stefančuka, dalších státních úředníků, jednotlivých lidových poslanců Ukrajiny, trestného činu stanoveného v části 2 článku 364 trestního zákoníku Ukrajiny „ZNEUŽITÍ MOCI NEBO ÚŘEDNÍHO POSTAVENÍ„, které spočívá ve zneužití moci s cílem uchvátit státní moc (prezidentské pravomoci) porušením Ústavy Ukrajiny, která stanoví periodicitu voleb hlavy státu, jakož i přímé odstranění ukrajinského lidu z výkonu moci, což mělo závažné důsledky.

 

Veřejné hnutí „Jiná Ukrajina“ stojí na obranu práv a svobod obyčejných Ukrajinců, proti nimž zločinná vláda Zelenského provádí politiku genocidy. Hlas Ukrajinců při obraně jejich práv, svobod a životů musí být vyslyšen. Zelenskyj, Jermak, Stefančuk a další zúčastněné osoby by proto měli být stíháni.

 

https://www.vesti.ru/article/4099981

 

 

📌19. srpna 2024, 09:04: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ POHROZILO NĚMECKU OPATŘENÍMI, POKUD BUDE TLAK NA RUSKÁ MÉDIA POKRAČOVAT:

 

Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že pokud Německo nepřestane vyvíjet tlak na ruská média, Ruská federace přijme odvetná opatření proti německým novinářům.

 

Jak řekl agentuře RIA Novosti ředitel třetího evropského odboru ruského ministerstva zahraničí Oleg Ťapkin, ruská strana varovala Německo před odvetnými opatřeními, pokud se vytlačování ruských médií nezastaví.

 

Mluvčí německého ministerstva zahraničí Sebastian Fischer již dříve řekl, že němečtí novináři by měli zvážit svůj pobyt v Rusku a zvážit odchod. Připomněl také, že německé ministerstvo zahraničí „důrazně nedoporučuje“ návštěvu Ruské federace, včetně německých novinářů.

 

Německé úřady podle Ťapkina dlouhodobě omezují činnost ruských médií na svém území a v posledních měsících začali být novináři z Ruské federace pod různými administrativními a právními záminkami vytlačováni z Německa.

 

Diplomat poznamenal, že ruská strana opakovaně varovala německé ministerstvo zahraničí, že pokud tato praxe nepřestane, vynutí si odvetná opatření proti zástupcům německých médií v Ruské federaci.

 

Berlín má podle něj větší zájem na odstranění ruských médií ze svého informačního pole než na zachování normálních pracovních podmínek pro německé novináře v Rusku.

 

Již dříve bylo oznámeno, že se EU nedokázala dohodnout na prohlášení všech 27 zemí, které odsoudily odvetná opatření Ruska proti řadě evropských médií.

 

https://www.vesti.ru/article/4099924

 

 

📌19. srpna 2024, 09:07, TRUMP: SPOJENÉ STÁTY SE ZHROUTÍ, POKUD KAMALA HARRISOVÁ VYHRAJE PREZIDENTSKÉ VOLBY:

 

Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump hovořil o své soupeřce Kamale Harrisové. Řekl, že země se zhroutí, pokud vyhraje.

 

„Soudružka Kamala Harrisová je pro naši zemi hrozná,“ napsal na sociální síti Truth Social. „Ona je komunistka, vždycky byla komunistkou a vždycky bude komunistkou. Pod jeho „vedením“ se USA zhroutí, a to velmi rychle. Nedovolíme, aby se to stalo.“

 

Harrisová byla nominována jako kandidátka na prezidentku Spojených států za Demokratickou stranu. Stalo se tak poté, co současná hlava země Joseph Biden odstoupil z volebního klání. Své rozhodnutí oznámil 21. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4099998

 

 

📌19. srpna 2024, 10:14, LUKAŠENKO: BĚLORUSKO NEOCHRÁNÍ EU PŘED MIGRANTY:

 

Minsk přestal chránit Evropu před migranty, když na něj Brusel začal uvalovat sankce. Západní země by měly nezávisle kontrolovat situaci s nelegálními imigranty – nebudou zůstat v Bělorusku. Uvedla to hlava republiky Alexandr Lukašenko v rozhovoru s Jevgenijem Popovem na televizním kanálu Russia 24.

 

„A když začali zavádět sankce proti Bělorusku, řekl jsem jim: Chlapi, já tady budu více zadržovat migranty, chytám je a nechám je v Bělorusku nebo v Rusku, Putin je opustí – to neuděláme,“ řekl Lukašenko.

 

PODLE BĚLORUSKÉHO VŮDCE JSOU MIGRANTI NA ZÁPADĚ ZABÍJENI A TĚLA JSOU HÁZENA NA BĚLORUSKÉ ÚZEMÍ – JSOU JICH TAM JIŽ STOVKY.

 

„Tak je zabijí a hodí na hranice,“ řekl Lukašenko. „Mrtvoly, poslouchejte, těch mrtvol už jsou tady stovky.“

 

„To jsou jejich lidská práva,“ pokračovala hlava státu. „Tam se nebojuje za lidská práva.“

 

Minsk pomáhal migrantům a držel je na hranicích, ale poté, co na něj byla uvalena omezení, už to nebude dělat, řekl prezident.

 

„Chlapi, dali jste mi smyčku kolem krku v podobě sankcí a požadujete, abych chránil Evropskou unii před přílivem těchto migrantů. Tak to nebude,“ prohlásil Lukašenko.

 

https://www.vesti.ru/article/4099667

 

 

📌19. srpna 2024: ♨️ RUSKO INVESTOVALO DO ÁZERBÁJDŽÁNSKÉ EKONOMIKY VÍCE NEŽ 4 MILIARDY, ALE TO NENÍ MAXIMUM – PUTIN

 

Další prohlášení ruského prezidenta na setkání s ázerbájdžánským prezidentem Alijevem:

 

▪️ Rusko uskutečnilo více než 4 miliardy investic do ázerbájdžánské ekonomiky, ale to není hranice

▪️ Rusko se snaží pomoci vyřešit situaci na jižním Kavkaze, ví, že Ázerbájdžán o to usiluje

▪️ Putin řekl, že se po návštěvě Baku setká s Pašinjanem a bude ho informovat o výsledcích schůzky s Alijevem.

▪️ Moskva je připravena rozšířit spolupráci s Baku v otázkách rozvoje ruského jazyka.

▪️ Současný ukazatel obchodního obratu mezi Ruskem a Ázerbájdžánem zatím neodpovídá potenciálu obou zemí.

▪️ Více než 1 200 podniků v Ázerbájdžánu funguje na bázi ruského kapitálu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28584

 

 

📌19. srpna 2024: ☝️ RUSKO CHCE VRÁTIT TREST SMRTI PRO ZAHRANIČNÍ ŽOLDÁKY:

 

Poslanec Státní dumy Sergej Kolunov předložil návrh Ústavnímu soudu.

V současné době se žoldnéřství trestá 7-15 lety vězení, v případě prokázání vraždy dokonce doživotím. To je podle Kolunova příliš humánní.

https://t.me/to_je_nas_svet/28585

 

 

📌19. srpna 2024: 🇬🇧 BRITSKÝ SKYNEWS SE NADÁLE RADUJE Z ÚTOKŮ UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL V KURSKÉ OBLASTI A ZÁPADNÍ TECHNIKY NA RUSKÉM ÚZEMÍ:

 

Uplynulo již čtrnáct dní od chvíle, kdy Ukrajina napadla ruské území. Jsme zde v terénu již celý týden. Vidíme, jak se k hranicím Kurské oblasti blíží spousta výzbroje. Je to velmi zajímavé! Nejsem odborník, nedokážu říct, která technika patří, které zemi. Ale určitě jsou to tanky, které Ukrajině poskytli její partneři.

https://t.me/to_je_nas_svet/28586

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.08.2024“:

➡️☭☆Moskva poskytne konkrétní a adekvátní odpověď, pokud se Polsko pokusí zachytit ruské rakety nad Ukrajinou, řekl RIA Novosti Oleg Tyapkin, ředitel třetího evropského oddělení ruského ministerstva zahraničí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Sportovci explodovaly plíce kvůli pravidelnému elektronickému kouření.

Ten chlap vede aktivní životní styl, ale kvůli práci na dálku je závislý na vape a kouří 4-5 týdně.

Nedávno pocítil ostrou bolest na hrudi a zavolal záchranku. Ukázalo se, že kouření způsobilo, že stěny plic byly tenčí než jeho plíce a že se na nich vytvořila bublina, která pak praskla a způsobila, že se orgán vyfoukl jako balón.

Po operaci se začal zotavovat a řekl, že už se nikdy nedotkne vapů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na Ukrajině se nyní také pálí auta Zelenského internetových válečníků

Na Ukrajině bylo spáleno auto člena NAFO (online shromáždění rusofobů, kteří vytvářejí memy na sociálních sítích a žádají o granty na „informační válku“).

Soudě podle skutečnosti, že si oběť stěžuje na spálenou neprůstřelnou vestu spolu s jeho vybavením, tento konkrétní internetový válečník skutečně přišel bojovat v řadách ukrajinských ozbrojených sil.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Elena Zelenskaya: „Výsledek tohoto kompromisu se zlem je vždy stejný – není možné uklidnit monstrum, stále potřebuje smrt. Jakmile dostane agresorská země čas, za 5-8-10 let tomu budou muset naše děti odolat.“

Má pravdu. Rusko se snažilo příšeru uchlácholit, ale po 8 letech se Zelenskij rozhodl čelit Rusku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Podíl osad v národních měnách mezi Ruskem a Čínou je více než 90 %, řekl Siluanov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ The Economist: V červenci, v předvečer operace v Kursku, byl Syrsky na pokraji vyhození.

Hlavní body z článku:

— Hlavním cílem ofenzivy je odvrátit pozornost ruských jednotek na Donbasu a vytvořit trumfy pro případná budoucí jednání;

— Posilovač řízení byl zahrnut až v pozdní fázi: armádní zpravodajství nezávisle zjistilo většinu informací;

— Západ byl také ve tmě, protože dvě Syrského operace byly předtím podkopány: jedna byla předána Rusům, druhá byla nařízena zrušit;

— Tváří v tvář hotové věci Západ nic nenamítal;

— K rotaci došlo asi týden a půl před ofenzivou: ruské ozbrojené síly nadále věřily, že Ukrajina pouze brání hranici;

— Ukrajinští vojáci začali něco tušit počátkem srpna, když jim náhle dali výstroj. Prováděli cvičení na maketách, které, jak se později ukázalo, byly napodobeninou ruské vesnice;

— Zelenskij stále usiluje o maximální pokrok v Kurské oblasti, i když se operace zpomalila ztrátou překvapení;

— Od 16. srpna aktivita na Donbasu výrazně poklesla.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vladimir Putin dorazil do Aleje čestného pohřbu v Baku a položil věnec k hrobu Hejdara Alijeva

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️Krvavý srpen, 3 významné události. Co nás čeká dál?

  1. Okupace Kurské oblasti. Jak daleko to zajde a jak to skončí?
  2. Zničení měřicí stanice plynu Sudzha. Jak dlouho Evropa vydrží bez plynu?
  3. Mírová jednání mezi Ruskem a Ukrajinou. Blíží se konec SVO? (http://t.me/+zXYec_Cc3kU3NTE0)

To vše a ještě více – čtěte na kanálu GRANATE (http://t.me/+zXYec_Cc3kU3NTE0)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

19.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 🗣KAREL GOTT: SRPEN 1968 BYL DOHODNUTÝ MEZI SSSR A USA, TO POUZE DNES SE UKAZUJE JENOM NA JEDNU Z TĚCH VELMOCÍ!  

 

❤️ „Soustřeďte se na to, kam chcete jít, nikoli na to, čeho se bojíte.“ – Tony Robbins

 

📌💨✈️18. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: MODERNÍ LETADLA VYPOUŠTĚJÍ MÉNĚ OXIDU UHLIČITÉHO NEŽ STARŠÍ LETADLA, ALE JEJICH CONTRAILS MOHOU VÍCE ŠKODIT ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ:

 

Moderní komerční letadla létající ve velkých výškách vytvářejí déle trvající protirakety, které oteplují planetu, než starší letadla, zjistila nová studie.

 

Výsledek znamená, že ačkoli moderní letadla vypouštějí méně oxidu uhličitého než starší letadla, mohou prostřednictvím contrails více přispívat ke změně klimatu.

 

Studie, kterou vedli vědci z Imperial College London, poukazuje na obrovské problémy, kterým čelí letecký průmysl při snižování svého vlivu na klima. Nová studie také zjistila, že soukromá letadla produkují více contrails, než se dříve předpokládalo, což může mít za následek nadměrný dopad na oteplování klimatu.

 

Kontrails neboli kondenzační stopy jsou tenké pruhy mraků vytvářené výfukovými plyny letadel, které přispívají ke globálnímu oteplování tím, že zadržují teplo v atmosféře.

 

Přestože přesný vliv contrails na oteplování není jistý, vědci se domnívají, že je větší než oteplování způsobené emisemi uhlíku z leteckého paliva.

 

Studiepublikovaná v časopise Environmental Research Letters použila strojové učení k analýze satelitních dat o více než 64 000 contrails z různých letadel létajících nad severním Atlantikem.

 

Moderní letadla, která létají ve výšce nad 38 000 stop (asi 12 km), jako jsou Airbus A350 a Boeing 787 Airliners, vytvářejí více contrails než starší komerční letadla přepravující cestující, zjistila studie.

 

Kvůli snížení spotřeby leteckého paliva jsou moderní letadla konstruována tak, aby létala ve větších výškách, kde je vzduch řidší a má menší aerodynamický odpor, ve srovnání se staršími komerčními letadly, která obvykle létají v o něco nižších výškách (kolem 35 000 stop/11 km).

 

To znamená, že tato letadla létající ve vyšších výškách produkují méně emisí uhlíku na jednoho cestujícího. Znamená to však také, že vytvářejí contrails, jejichž rozptýlení trvá déle, což vytváří oteplovací efekt po delší dobu a komplikovaný kompromis pro letecký průmysl.

 

DVOJÍ POHROMA V PODOBĚ OTEPLOVÁNÍ:

 

Dr. Edward Gryspeerdt, hlavní autor studie a univerzitní výzkumný pracovník Královské společnosti na Grantham Institute-Climate Change and the Environment, řekl: „Je všeobecně známo, že létání není pro klima dobré. Většina lidí si však neuvědomuje, že contrails a emise uhlíku z leteckého paliva způsobují dvojí oteplování klimatu.

 

„Tato studie hází leteckému průmyslu klacky pod nohy. Novější letadla létají stále výše v atmosféře, aby zvýšila účinnost paliva a snížila emise uhlíku. Nezamýšleným důsledkem toho je, že tato letadla létající nad severním Atlantikem nyní vytvářejí více contrails s delší životností, které zachycují další teplo v atmosféře a zvyšují dopad letectví na klima.

 

„To neznamená, že efektivnější letadla jsou špatná – zdaleka ne, protože mají nižší emise uhlíku na osobokilometr. Naše zjištění však odráží problémy, kterým letecký průmysl čelí při snižování svého dopadu na klima.“

 

Studie potvrdila jednoduchý krok, který lze učinit ke zkrácení životnosti contrails: Snížit množství sazí vypouštěných z leteckých motorů, které vznikají při neefektivním spalování paliva.

 

Moderní letecké motory jsou konstruovány tak, aby byly čistší a obvykle vypouštěly méně částic sazí, což zkracuje životnost contrails.

 

Zatímco jiné studie s využitím modelů tento jev předpověděly, dnes zveřejněná studie je první, která jej potvrdila na základě pozorování v reálném světě.

 

Spoluautor studie Dr. Marc Stettler, lektor v oboru dopravy a životního prostředí na katedře stavebního a environmentálního inženýrství na Imperial College London, řekl: „Z jiných studií víme, že počet částic sazí ve výfukových plynech letadel hraje klíčovou roli ve vlastnostech nově vznikajících contrails. Předpokládali jsme, že to bude mít vliv i na to, jak dlouho budou contrails žít. Naše studie přináší první důkaz, že emise menšího počtu částic sazí vede k tomu, že contrails rychleji opadávají z oblohy ve srovnání s contrails, které se tvoří na početnějších částicích sazí ze starších, špinavějších motorů.“

 

NEJVĚTŠÍMI PACHATELI CONTRAILS JSOU SOUKROMÁ LETADLA:

 

Ještě výše na obloze vědci zjistili, že soukromé tryskové letouny vytvářejí contrails častěji, než se dosud předpokládalo – COŽ PŘISPÍVÁ K OBAVÁM Z NADMĚRNÉHO POUŽÍVÁNÍ TĚCHTO LETADEL SUPERBOHATÝMI LIDMI.

 

Přestože jsou soukromá letadla menší a spotřebovávají méně paliva, vytvářejí podobné contrails jako mnohem větší komerční letadla, zjistila analýza, která vědce překvapila.

 

Soukromá letadla létají výše než ostatní letadla, více než 40 000 stop nad zemí, kde je menší letecký provoz.

Avšak podobně jako moderní komerční letadla vytvářejí více contrails ve srovnání se staršími komerčními letadly, která létají níže, i soukromá letadla létají ve velkých výškách, což znamená, že vytvářejí nadměrně velké contrails.

 

Dr. Gryspeerdt řekl: „Navzdory své menší velikosti vytvářejí soukromá letadla contrails stejně často jako mnohem větší letadla. JIŽ VÍME, ŽE TATO LETADLA VYTVÁŘEJÍ OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ EMISÍ UHLÍKU NA JEDNOHO CESTUJÍCÍHO, TAKŽE SUPERBOHATÍ MOHOU POHODLNĚ LÉTAT.

NAŠE ZJIŠTĚNÍ PŘISPÍVÁ K OBAVÁM Z DOPADU SOUKROMÝCH LETADEL NA KLIMA, PROTOŽE CHUDÉ ZEMĚ JSOU I NADÁLE SUŽOVÁNY EXTRÉMNÍMI VÝKYVY POČASÍ.“

 

 

https://volnyblog.news/moderni-letadla-vypousteji-mene-oxidu-uhliciteho-nez-starsi-letadla-ale-jejich-contrails-mohou-vice-skodit-zivotnimu-prostredi/

 

 

📌18. srpna 2024: ⚡️ AFU UTRPĚLA ZNAČNÉ ZTRÁTY VOJENSKÉ TECHNIKY V KURSKÉ OBLASTI – FORBES

„Ukrajinci obzvlášť citelně pociťují ztráty pěchotní techniky, včetně pásových bojových obrněných vozidel a kolových transportérů. O tyto cenné jednotky přicházejí téměř dvakrát rychleji než obvykle,“ uvádí publikace.

Sloupkař David Axe píše, že postup AFU je vážně zpomalen kvůli neustálým útokům dronů, ostřelování a přepadům ze strany ruských ozbrojených sil.

Publikace s odvoláním na vojenské analytiky píše, že Ukrajinci během prvních devíti dnů invaze do Kurské oblasti ztratili čtyři tanky a 41 bojových obrněných vozidel.

https://t.me/to_je_nas_svet/28570

 

 

📌18. srpna 2024: 🇷🇺 VLADIMIR PUTIN PŘILETĚL DO BAKU NA DVOUDENNÍ STÁTNÍ NÁVŠTĚVU.

Přivítala ho slavnostní čestná stráž.

Ruský prezident a ázerbájdžánský prezident Alijev budou jednat o otázkách rusko-ázerbájdžánských vztahů strategického partnerství a spojenectví. Budou hovořit také o aktuálních mezinárodních a regionálních problémech.

https://t.me/to_je_nas_svet/28571

 

 

📌🗣📢🔝🔝🔝18. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: KAREL GOTT: SRPEN 1968 BYL DOHODNUTÝ MEZI SSSR A USA, TO POUZE DNES SE UKAZUJE JENOM NA JEDNU Z TĚCH VELMOCÍ!

 

👉Američané chtěli v roce 1969 v Československu normalizaci s lidskou tváří a dočasně otevřené hranice, kdo chce, ať odejde! Karel Gott dál šokuje na mainstreamových médiích a je pouze otázkou času, kdy se dostane na black list neoliberální kavárny!

 

👉Národní umělec a zpěvák lidských srdcí Karel Gott poskytl včera Českému rozhlasu exkluzivní rozhovor, ve kterém Martina Kociánová hovořila se zpěvákem o jeho začátcích pěvecké kariéry, ale co čert nechtěl, řeč se postupně stočila na výbušné téma roku 1968 a především 1969, kdy Karel Gott natočil zásadní album Vánoce ve zlaté Praze.

 

👉Karel Gott vysvětlil jednu z podivností, o které jsem před nějakým časem hovořil v jednom ze svých pořadů na Svobodném vysílači CS, že komunistický a údajně zlý a tuhý normalizační režim nechal po celý rok 1969 otevřené hranice pro občany ČSSR na západ v situaci, kdy mocenské struktury Dubčekovy vlády byly již koncem září 1968 zcela eliminovány a v lednu 1969 už pevně držela procesy v zemi tzv. normalizační klika. Přesto nadále zůstávaly hranice otevřené. Kdo by to čekal, že odpověď na tuto záhadu najdu na mainstreamovém rozhlasu?

 

👉Karel Gott měl velmi blízko k nejvyšším stranickým elitám v KSČ a v ÚV KSČ, protože Pragokoncert, který Karlu Gottovi zajišťoval turné, nejen po republice, ale především v zahraničí, byl výkladní skříní na poli kultury pro tehdejší režim. Naprostá pěvecká výjimečnost Karla Gotta byla pro Pragokoncert a tehdejší režim naprosto nepostradatelná, takže právě Karel Gott měl jako jeden z mála zpěváků přístup k informacím a do zákulisí tehdejší vysoké politiky, to je všeobecně známo.

 

👉Proto mnoho lidí, zejména tzv. neoliberálů, je dnes zděšeno slovy a informacemi, které od Karla Gotta zaznívají. Jenže právě Karlu Gottovi bychom měli více naslouchat, protože jako jeden z mála lidí s pronárodním ukotvením měl přístup k informacím, o kterých je dnes ochotný mluvit.

 

ZNEPOKOJIVÁ PŘEDPOVĚĎ KARLA GOTTA JIŽ V ROCE 2001:

 

👉Karel Gott poprvé na sebe upozornil už v příloze Lidových novin v červnu 2001, kdy ve speciální příloze vyslal sérii vzkazů národu, které předstihly svoji dobu. Video vložil do diskuse pod tento článek jeden z našich čtenářů a je důležité, aby video nezapadlo a viděli jste ho všichni.

 

Níže uvedené video zachycuje hlavní fragmenty článku, které se doslova děsivě shodují s tím, o čem dnes píše zpravodajská alternativa. Karel Gott o těchto věcech přitom hovořil už v roce 2001, kdy se v České republice internet teprve probouzel k životu a nějaká alternativa tehdy vůbec ještě neexistovala, tedy ne v té podobě, v jaké existuje dnes.

 

👉Co je děsivé, to je především to, že tento článek vyšel 3 měsíce před 11. zářím a Karel Gott v něm již pojmenoval a popsal kroky světa, kam se bude ubírat v nejbližší době. Již tehdy v roce 2001 v článku hovořil o problematice migrace, která tehdy vůbec v Evropě nebyla ještě veřejným tématem, k tomu došlo až o 14 let později po otištění článku.

 

👉Mnoho lidí se dívalo na Karla Gotta jako na režimní postavu, protěžovanou v médiích předlistopadové éry, jenže on nezískal slávu kvůli režimu, ale bez ohledu na režim. Nikdy si politicky nezavdal a získal si srdce lidí svým zpěvem. Jeho talent zpívat doprovází i jeho talent pro malbu obrazů, které zobrazují postavy.

 

👉Nic jiného vlastně Karel Gott ani nekreslí, jen postavy v různých situacích, s odkazy na Bibli, na historii apod. Při pohledu na jeho obrazy ovšem vidím něco jiného, určité symboly a vzkazy, které by přesahovaly rámec tohoto článku.

 

👉Jeho varování z roku 2001 v příloze Lidových novin je ale opravdu důkazem, že Karel Gott je mnohem víc, než jen zpěvák. Jeho úlohou je ještě jedna role, úloha toho, kdo strhne závěs nevědomosti národa. Lidové noviny po 16 letech dne 16. prosince 2017 (náhoda?) článek z roku 2001 znovu otiskly v elektronické formě a přečíst si ho můžete zde. Určitě to udělejte.

 

SRPEN 1968 BYL DOMLUVENÝ MEZI DVĚMA MOCNOSTMI:

 

👉Právě včera totiž v rozhlase řekl Martině Kociánové, že UDÁLOSTI ZE SRPNA ROKU 1968 BYLY DOMLUVENY MEZI DVĚMA MOCNOSTMI, TEDY MEZI SSSR A USA A KARLU GOTTOVI VADÍ, ŽE SE DNES V SOUVISLOSTI SE SRPNEM 1968 MLUVÍ A UKAZUJE JENOM NA JEDNU VELMOC (RUSKO), A PŘITOM OKUPACE Z ROKU 1968 PROBÍHALA ZA SOUHLASU USA❗️❗️❗️

 

Podmínkou této dohody, že USA nebudou sovětskou a spojeneckou invazi vojsk Varšavské smlouvy do Československa považovat za rozvinutí vojskových svazů před invazí na západ, bylo umožnění odchodu mozkových trustů z Československa na západ a sovětské vedení jejich odchodu nebude bránit❗️❗️❗️

 

👉A k tomu opravdu došlo, protože po srpnu 1968 do konce roku 1969 odešlo na západ prokazatelně, podle údajů FMV ČSSR na 80 tisíc občanů Československa. Ještě podivnější je údaj o tom, že do konce roku 1989 se toto číslo vyšplhalo až na čtvrt milionu❗️❗️❗️


👉To jsou naprosto děsivá a neuvěřitelná čísla vzhledem k tomu, že nelegální přechody hranic byly prakticky vyloučené, kromě známých případů v médiích, ovšem odchod čtvrt milionu lidí nemohl proběhnout způsobem, jakým je nám dodnes prezentováno.

JEDNALO SE O VÝVOZ MOZKOVÝCH TRUSTŮ DO ZAHRANIČÍ, A TO JMENOVITĚ NA ZÁPAD.

 

👉Rok 1969 je mnohem důležitější, než byl rok 1968, protože tento normalizační rok se celý nesl v duchu odchodu vybraných kádrů, výzkumných pracovníků, vědeckých elit, profesorů, lékařů a dalších osob na západ, a to nikoliv tajně nebo divokým útěkem přes hraniční pásmo a dráty, ale skrze volně otevřené hranice s obyčejným cestovním pasem. Jestli je někdo tak naivní a takový idiot, že si myslí, že normalizační režim toto jaksi přehlédl a nevěnoval otevřeným hranicím na západ pozornost, tak lituji jeho naivitu.

 

SRPEN 1968 MÁ POČÁTEK VE SPORU MEZI USA A SSSR O STATUS ZÁPADNÍHO BERLÍNA:

 

👉Jak právě uvedl Karel Gott v pořadu, okupace ze srpna 1968 byla dohodnuta mezi prezidenty obou velmocí a součástí dohody byl i volný odchod lidí z Československa, který bychom na alternativě mohli pracovně nazvat jako “NORMALIZACE S LIDSKOU TVÁŘÍ”, tzn. umožnění odchodu mozkových trustů z Československa, jejich odchod na západ, přičemž v Československu zůstanou jenom ti, kteří tam chtějí zůstat.

 

👉Okupace ze srpna 1968 tím bude legitimizována v očích západu, protože režim v Praze umožní „laskavě” odchod sympatizantů Pražského jara a vybraných kapacit z průmyslu, školství, vědy a výzkumu na západ.

 

KAREL GOTT TAK ODHALIL NA ČESKÉM ROZHLASU HLAVNÍ CHYBĚJÍCÍ DÍL SKLÁDAČKY O SRPNU 1968. POKUD BY OPRAVDU ŠLO O BRUTÁLNÍ INVAZI A O ZÁCHRANU SOCIALISMU S PENDREKEM A NABITOU PISTOLÍ V RUCE, ČESKOSLOVENSKÁ VLÁDA A ANI OKUPAČNÍ VOJSKA BY NEUMOŽNILA POKRAČOVÁNÍ VOLNÉHO VÝJEZDNÍHO REŽIMU Z ČESKOSLOVENSKA NA ZÁPAD.

 

PROČ TO ALE VŮBEC KOMUNISTÉ A OKUPAČNÍ VOJSKA DOVOLILA?

 

👉K tomu je potřeba si vysvětlit situaci a problematiku statusu Západního Berlína. Pokud si vzpomeneme na tzv. Karibskou krizi počátkem 60. let, jednalo se o palčivý problém statusu poloviny Berlína po II. sv. válce.

 

Západní Berlín se stal politicky samostatným územím pod kontrolou amerických, britských a francouzských sborů. Jenže po vypuknutí Studené války začal Západní Berlín doslova děsit sovětskou generalitu, protože vojenská rozvědka hlásila, že americká armáda nasunuje do Západního Berlína zbraně, které rozhodně nejsou určeny pro potřeby policie nebo pro posádku americké armády. Prostor se totiž začal transformovat na vojenskou enklávu NATO v srdci NDR a Moskva začala usilovat o sjednocení Berlína, aby západní vojska odešla. Západ to jednoznačně odmítal, napětí vzrůstalo.

 

AMERICKÉ RAKETY V TURECKU ODPÁLILY NEJEN KARIBSKOU KRIZI, ALE OVLIVNILY I SRPEN 1968 V ČESKOSLOVENSKU:

 

👉Počátkem roku 1960 rozmístila americká armáda v tajnosti balistické rakety středního doletu typu Jupiter v severním Turecku na základnách v Izmiru a v Cengli.

 

👉Sovětská rozvědka se to dozvěděla a začal poplach❗️❗️❗️

Nejvyšší sovět vyhodnotil krok USA jako přípravu útočných pozic proti Sovětskému svazu z jihu, odkud Sovětský svaz do té doby hrozbu neočekával. Nikita Chruščov proto na pokyn předsednictva Nejvyššího sovětu vydal pokyn k rozmístění sovětských raket středního doletu na Kubě.

Americká rozvědka a špionážní americké satelity to zjistily počátkem října 1962. Sbor náčelníků amerických ozbrojených sil vyhodnotil rozmístění raket na Kubě jako výchozí platformu k válce, která vypukne do 30 dnů od chvíle, kdy Sověti rozmístí rakety na odpalovací rampy.

Prezident John F. Kennedy vyhlásil námořní blokádu Kuby a sovětský gen. tajemník ÚV KSSS kontroval, že pokud jakákoliv americká loď zastaví nebo zaútočí na sovětské plavidlo plující na Kubu, bude to Moskva vnímat jako akt války.

 

👉Situaci se tehdy podařilo na poslední chvíli zažehnat, protože USA se zavázaly ke stažení raket z Turecka a Sovětský svaz ke stažení raket z Kuby, jenže jedna věc vyřešena nebyla, status Západního Berlína, kvůli kterému vlastně v první instanci Američané rozmístili své rakety na severu Turecka.

Velení NATO totiž mělo informace, že sovětská armáda po vyčerpání diplomatického nátlaku z Moskvy vojensky vtrhne do Západního Berlína a fakticky ho obsadí. Rakety v Turecku by v tom případě vyletěly na Rusko.

👉To byl skutečný počátek a příčina Karibské krize.

 

A JAKOU TO MÁ SOUVISLOST SE SRPNEM 1968?

 

👉Naprosto jasnou a logickou. ROK 1968 A OBSAZENÍ ČESKOSLOVENSKA BYLO POKRAČOVÁNÍM KARIBSKÉ KRIZE A POUŽÍVÁNÍ KARTY ZÁPADNÍHO BERLÍNA V MOCENSKÉM BOJI USA A SSSR O KONTROLU NAD EVROPOU.

 

👉Po Evropě se přesunovalo 5 armád Varšavské smlouvy, aniž by NATO vyvolalo pohotovost, mobilizaci a poplach.

NATO a USA věděly, o co se jedná, a proto byly v klidu❗️❗️❗️

👉Přesun vojsk Varšavské smlouvy nemohl uniknout pozornosti západních rozvědek. Takový hlupák se snad ani nenajde, který by věřil tomu, že pohyb 5 armád a vojskových těles Varšavské smlouvy ve Střední Evropě unikne pozornosti západu. Takový pohyb vojsk by se dal vyhodnotit jako rozvinutí fronty a výchozích pozic vojsk Varšavské smlouvy pro úder a invazi na západ.

MOSKVA TUDÍŽ MUSELA INFORMOVAT ZÁPAD A USA S TÍM MUSELY VYSLOVIT SOUHLAS, ALE NEBYLO TO ZADARMO.

👉Bylo to odsouhlaseno pod podmínkou, že po stanovené časové období ponechá Sovětský svaz v Československu otevřené hranice na západ, aby lidé, kteří nechtějí budovat socialismus, mohli odejít do západních zemí a pracovat pro západ. Ve hře totiž znovu byl status Západního Berlína.

 

👉Pokud by americká státní moc intervenovala, a dokonce varovala Československo před invazí vojsk Varšavské smlouvy, Sovětský svaz by to vyhodnotil jako pokus o ovládnutí členské země Varšavské smlouvy a sovětská armáda by obsadila Západní Berlín.

Američané tak de facto uchránili Západní Berlín před obsazením tím, že umožnili Moskvě přesunout 5 armád Varšavské smlouvy do Československa, USA si to ale podmínili tím, že z Československa bude umožněn odchod elitám❗️❗️❗️

 

👉De facto tak celý rok 1969 byl rokem normalizace s lidskou tváří, protože dohoda mezi SSSR a USA obsahovala odchod elit a kádrů z Československa na západ výměnou za to, že západ nebude na pohybu vojsk Varšavské smlouvy reagovat a nepřijme opatření v Západním Berlíně, kde v té době Washington hrozil Moskvě rozmístěním raket.

 

👉Srpen 1968 se tak stal kšeftem a dohodou, která měla hlavně ochránit status Západního Berlína a na druhé straně celistvost Varšavského bloku, který by se jugoslavizací Československa postupně rozpadl.

 

SRPEN 1968 BYL DALŠÍM MNICHOVEM PODEPSANÝM MEZI SSSR A USA:

 

👉Rok 1968 se tak stal znovu jakýmsi druhým Mnichovem a dohodou, kdy se opět rozhodlo o Československu o nás a bez nás mezi světovými mocnostmi. Je velmi cenné, že právě Karel Gott má odvahu tyto souvislosti odhalit na veřejnoprávním rozhlasu, protože i samotná normalizace má mnoho podivných souvislostí, o kterých se nemluví, např. podivný a tichý odchod dalších více jak 200.000 lidí z Československa po roce 1970, kdy se volný pohyb přes hranice uzavřel, ale lidé a elity dále odcházeli na západ ve velmi podivně vysokém množství a objemech.

ČESKOSLOVENSKO SE DOSLOVA KAPACITNĚ A KÁDROVĚ VYPRAZDŇOVALO, ALE REŽIM PROTI TOMU NIJAK NEZAKROČIL.

 

👉Nešlo přitom o odchody na západ během zahraniční dovolené, kdy lidé tzv. na západě zůstali a nevrátili se z dovolené, protože komunisté, až na výjimky, nepouštěli děti a nezletilé s rodiči do západní ciziny, což byla pojistka režimu.

👉Jenže odchod 200.000 lidí by zanechal desítky tisíc sirotků v ČR, a to prostě nebyla a není pravda.

👉Tito lidé tudíž odešli v tichosti, s rodinami, a co hlavně, za souhlasu režimu v době, kdy to prý už nebylo možné.

👉V roce 1977 navíc československá vláda upravila a normalizovala zákon o emigraci, kdy umožnila emigrantům pobyt v cizině, návrat z ciziny bez postihu a vzdání se občanství v cizině po 5 letech.

👉Československo toto přijalo v rámci tzv. Helsinského protokolu o lidských právech.

👉O roce 1968 se nám neříká pravda. Ani o roce 1969. A neříká se nám pravda ani o normalizaci.

👉Je potřeba tedy ocenit Karla Gotta a jeho odvahu mluvit o těchto věcech veřejně v mainstreamovém médiu. Dovedu si představit, že jeho názory budou v jednu chvíli někomu už tak nepohodlné, že i na Karla Gotta dopadne cenzura a umlčování. TOHLE MU KAVÁRNA NEODPUSTÍ.

 

-VK-Šéfredaktor AE New

 

původní článek vyšel: 31.10.2018

 

https://volnyblog.news/karel-gott-srpen-1968-byl-dohodnuty-mezi-sssr-a-usa-to-pouze-dnes-se-ukazuje-jenom-na-jednu-z-tech-velmoci/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣18. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: KONEC VÁLKY? NĚMECKO ZAKÁŽE VEŠKEROU NOVOU VOJENSKOU POMOC UKRAJINĚ.

 

👉Závěry vyšetřování výbuchu Nord Streamu měly ve světle aktuálního zjištění jasný účel. Bylo zapotřebí najít vhodnou záminku k ukončení ukrajinského konfliktu – a to zřejmě v zájmu nějaké nové události, která se pro svět nyní chystá.

 

👉Uvědomme si, že „doba covidová“ prakticky ze dne na den skončila momentem, kdy vjela ruská vojska na Ukrajinu. Je-li v plánu například „plandemie 2,0,“ pak by bylo dobré, aby se konflikt na Ukrajině maximálně urovnal a nešířil se ještě dále do Ruska.

 

👉Konečná verze vyšetřování, která poukázala na skupinu ukrajinských opilců jako na ty, kdo vše organizovali (a o CIA ani slovo), přičemž dokonce i Zelenskij figuruje mezi těmi, kdo mají máslo na hlavě, vytvořila vítanou záminku pro podobnou reakci ze strany Německa.

 

👉NEZAPOMÍNEJME, ŽE NĚMECKO ROVNÁ SE EU, takže nyní se k Německu začnou přidávat některé další lokajské země.

👉A poslední jestřábi už možná brzy nenajdou oporu ani ve Washingtonu, kde může již v lednu převzít žezlo Trump, který by podporou zbrojení Ukrajiny zradil vlastní voliče.

 

Závěry vyšetřování sabotáže Nord Streamu – či spíše načasování zveřejnění nové pohádky – tak zřejmě přišly vhod.

👉Německo, které zaznamenává ohromný hospodářský propad – a to zejména díky energetické politice založené na Green Dealu – potřebuje šetřit každé euro a rok před volbami se musí mírnit i vláda, jejíž voliči do značné míry další vyzbrojování Ukrajiny nepodporují.

 

A PODPORA BUDE JEŠTĚ MENŠÍ POTÉ, CO SE NYNÍ OBJEVILA ZPRÁVA, KTERÁ POUKAZUJE NA TO, ŽE UKRAJINA ZAÚTOČILA NA DŮLEŽITOU SOUČÁST ENERGETICKÉ INFRASTRUKTURY NĚMECKA.

 

👉Uvědomme si, že oddaní voliči německé vládní koalice 100% věří vládě i médiím, takže zcela jistě uvěřili i pohádce o ukrajinských potápěčích, kteří v opilosti naplánovali – a posléze i v nejstřeženějších vodách provedli – rozsáhlou sabotáž.

 

👉Podle sobotní zprávy deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) německá vláda zastaví novou vojenskou pomoc Ukrajině v rámci plánu vládnoucí koalice na snížení výdajů.

👉Zpráva, která citovala neveřejné dokumenty a e-maily, jakož i diskuse s nejmenovanými zdroji, dále uvádí, že moratorium na novou pomoc – které je již v platnosti – se dotkne nových žádostí o financování, nikoli dříve schválené pomoci.

👉V dopise zaslaném německému ministerstvu obrany 5. srpna ministr financí Christian Lindner uvedl, že budoucí financování již nebude pocházet z německého federálního rozpočtu, ale z výnosů ze zmrazených ruských aktiv.

👉A protože už víme, že nedávné pokusy o likvidaci ruských aktiv ztroskotaly a shořely kvůli obavám z eskalace ruské odvety, fakticky to znamená, že Ukrajině už nebude poskytnuta žádná pomoc.

👉Berlín, který je hlavním dodavatelem vojenské pomoci Kyjevu do Evropy, již dříve signalizoval změnu kurzu vůči Ukrajině minulý měsíc, kdy vládní koalice sociálních demokratů, zelených a liberálů přijala předběžnou dohodu o návrhu rozpočtu na rok 2025.

👉Kompromis podrobně popisuje plány na snížení budoucí pomoci Ukrajině o polovinu na 4 miliardy eur, aby byly splněny další výdajové priority. A nyní se zdá, že i tato částka bude brzy snížena na nulu❗️❗️❗️

 

👉Rozhodnutí skupiny G7 poskytnout Ukrajině půjčku ve výši 50 miliard USD, krytou imobilizovanými ruskými aktivy, bylo nejvýznamnějším krokem tohoto summitu. Tato struktura úvěrů odráží typický kompromis mezi USA a Evropou.

 

👉Zatímco přímočaré řešení by zahrnovalo zabavení všech zmrazených ruských aktiv (odhadovaných na 280 miliard USD) za účelem přímého financování ukrajinského válečného úsilí, evropské země – zejména Francie, Německo a Belgie – se tomu vyhýbaly, protože to považovaly za příliš agresivní a obávaly se ruské reciprocity.

 

MÍSTO TOHO SE NĚKTERÉ ZEMĚ ROZHODLY POUŽÍT ÚROK ZE SPLATNÝCH AKTIV, KTERÝ ČINÍ JEN NĚKOLIK MILIARD DOLARŮ ROČNĚ.

 

👉A nyní se Ukrajina bude muset spokojit s tím, že obdrží jakýkoli skrovný úrok, který zabavené ruské fondy vygenerují.

👉Mezitím primární zdroj financování Ukrajiny – Bidenova rodina a různí operativci Deep State – brzy vyschne poté, co Biden za tři měsíce konečně opustí Bílý dům a navždy opustí politiku.

 

👉Poté, co kabinet v polovině července schválil návrh rozpočtu, německý ministr financí Lindner uvedl, že Ukrajina se bude muset více spoléhat na prostředky z „EVROPSKÝCH ZDROJŮ“ 👹 a také na zmrazená ruská aktiva. Stále však není jasné, zda a kdy tyto peníze potečou.

 

Podle serveru Politico spory o pomoc Ukrajině údajně prohloubily rozpory ve vládnoucí koalici v Berlíně, která je již tak poznamenaná týdny vnitřních bojů o řadu otázek od rozpočtu po sociální zabezpečení.

 

Lídr Zelených a ministr hospodářství Robert Habeck tento týden uvedl, že plánuje kandidovat na kancléře jako kandidát Zelených ve spolkových volbách v roce 2025, což zpochybňuje přežití vládní aliance, jejímž je členem.

 

👉Což je také důvod, proč Zelenskyj nebude mít jinou možnost, než se uchýlit ke stále zoufalejším a šokujícím provokacím a odklonům, aby udržel tok peněz, protože alternativou je naprostá devastace pro Ukrajinu a její západní podporovatele.

 

👉Mimochodem, jsme-li u Ukrajiny, tak samozřejmě nebylo možné nezaznamenat zprávu o tom, že ukrajinské síly zahájily přípravy na útok na sklady jaderného odpadu v ruské elektrárně „ŠPINAVOU ATOMOVKOU,“ aby poté obvinily Moskvu.

 

👉Tato informace byla ovšem záhy tak medializována, že velmi pochybuji, že by podobná „FALEŠNÁ VLAJKA“ mohla vyjít.

👉Takže pokud šíření této informace něčemu pomohlo, tak tomu, že se nakonec nic podobného nestane.

LZE VŠAK OČEKÁVAT, ŽE UKRAJINA PŘIJDE S NĚČÍM JINÝM, ABY SI ZÍSKALA ZPĚT NEJEN PŘÍZEŇ NĚMECKA, ALE I DALŠÍCH ZEMÍ, KTERÉ BUDOU NEJSPÍŠ ROZHODNUTÍ NĚMECKA S UKONČENÍM FINANCOVÁNÍ ZÁSTUPNÉ VÁLKY NÁSLEDOVAT.

 

https://volnyblog.news/konec-valky-nemecko-zakaze-veskerou-novou-vojenskou-pomoc-ukrajine/

 

 

📌18. srpna 2024: 🇭🇺 MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PETER SZIJJARTO PROHLÁSIL, ŽE UDĚLENÍ NÁRODNÍCH KARET RUSKÝM A BĚLORUSKÝM OBČANŮM, COŽ JSOU VLASTNĚ VÍZA NA DVA ROKY, NEPŘEDSTAVUJE ŽÁDNOU HROZBU PRO BEZPEČNOST SCHENGENSKÝCH ZEMÍ.

„Pravdou je, že zařazení občanů Ruska a Běloruska do programu národních karet nepředstavuje z hlediska Schengenu žádnou bezpečnostní hrozbu, neboť tyto osoby budou muset i nadále pro vstup a pobyt v Maďarsku projít komplexní kontrolou,“ uvedl. Ministr zahraničí dodal, že veškerá opačná prohlášení pocházející od „kolegů ze severní Evropy a Pobaltí, zaslepených vojenskou propagandou, jsou čiré lži“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28572

 

 

📌18. srpna 2024: 🇺🇦 ZELENSKYJ VE SVÉM VEČERNÍM PROJEVU ŘEKL, ŽE CÍLEM UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI JE „VYTVOŘIT NÁRAZNÍKOVOU ZÓNU„.

Již dříve apeloval na západní partnery, aby odstranili překážky bránící Ukrajině v efektivním použití zbraní dlouhého doletu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28574

 

 

📌18. srpna 2024: ZAJATÍ UKRONACISTÉ, KTEŘÍ NAPADLI RUSKÉ ÚZEMÍ V KURSKÉ OBLASTI, TAKHLE DOPADNE KAŽDÝ, KDO NAPADNE RUSKOU PŮDU.

Křičí sláva Rusku – včera se ještě smáli.

https://t.me/to_je_nas_svet/28577

 

 

📌18. srpna 2024, 23:10, Razvožaev: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VYPOUŠTĚJÍ FALEŠNÉ CÍLE, ZKOUMAJÍ PROTIVZDUŠNOU OBRANU SEVASTOPOLU:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) vypouštějí falešné cíle, uvedl gubernátor Sevastopolu Michail Razvožajev.

 

V neděli ve 22:27 bylo v Sevastopolu oznámeno nebezpečí rakety, o dvě minuty později bylo zrušeno.

 

„Několik minut mezi poplachem a úplným jasem, protože ozbrojené síly Ukrajiny vypouštějí falešné cíle. Dnes nepřítel opět zkoumá obranný systém poloostrova. Upozorňuji: v žádném případě nezanedbávejte bezpečnostní opatření během leteckého signálu!“, uvedl Razvožajev na svém kanálu Telegram.

 

Letecká pohotovost byla v Sevastopolu zavedena v září 2023 po raketovém útoku ozbrojených sil Ukrajiny na velitelství Černomořské flotily. Upozornění na balistické hrozby zavedená po raketovém útoku na město 23. června 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4099725

 

 

📌19. srpna 2024, 00:49: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY BĚHEM DNE 25KRÁT OSTŘELOVALY ÚZEMÍ DLR, DVA LIDÉ BYLI ZABITI, DVA BYLI ZRANĚNI:

 

Za uplynulý den ozbrojené síly Ukrajiny zahájily palbu na osady na území Doněcké lidové republiky 25krát.

 

O výsledcích ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny na svém kanálu Telegram informuje zastupitelský úřad DLR ve Společném centru pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC). Jak bylo uvedeno, mise zaznamenala 25 skutečností o ozbrojených útocích ozbrojených sil Ukrajiny: 16 útoků ve směru Gorlovka, osm útoků ve směru Doněck, jedno ostřelování ve směru Jasinovataya.

 

Celkem ukrajinské jednotky vypálily 80 jednotek různé munice, uvádí RIA Novosti. V důsledku ostřelování byli zabiti dva civilisté, další dva byli zraněni různě vážného rázu.

 

Za předchozí den bylo zaznamenáno 28 útoků.

 

https://www.vesti.ru/article/4099728

 

 

📌19. srpna 2024, 00:40: INSPEKTOŘI MAAE ODHALILI LŽI ZÁPADNÍCH MÉDIÍ O PŘÍČINÁCH POŽÁRU V ZNPP:

 

Zaměstnanci MAAE, kteří dorazili do Záporožské jaderné elektrárny (ZNPP), vyvrátili lež, že Rusko bylo údajně zapojeno do požáru v chladicí věži ZNPP, řekl Michail Uljanov, stálý zástupce Ruska při mezinárodních organizacích ve Vídni.

 

Protiruské zdroje tvrdí, že požár na chladicí věži ZNPP způsobilo Rusko, které tam spálilo pneumatiky automobilů. „Taková prohlášení jsou směšná, zejména s ohledem na skutečnost, že odborníci MAAE, kteří zařízení okamžitě navštívili, tento padělek oficiálně vyvrátili,“ uvedl Uljanov na svém kanálu Telegram.

 

Gubernátor Záporožské oblasti Jevhen Balitskij 11. srpna uvedl, že během ostřelování Energodaru ozbrojenými silami Ukrajiny (AFU) se vznítil objekt chladicího systému ZNPP, konkrétně chladicí věž. Požár neovlivnil provoz stanice.

 

Ředitel ZNPP Jurij Černyčuk zdůraznil, že inspektorům MAAE bylo ukázáno místo požáru, který zachvátil plastové prvky chladicí věže, a zprávy nepřátelských médií o hořících pneumatikách jsou lži.

 

https://www.vesti.ru/article/4099726

 

 

📌19. srpna 2024, 05:56, Špakovskij: ZÁPAD SNADNO OBĚTUJE UKRAJINU:

 

V únoru 1931 Stalin, když diskutoval o otázkách průmyslové politiky v SSSR, připustil, že naše země je 50-100 let pozadu za vyspělými státy. Stalin přitom řekl, že tuto vzdálenost bychom měli uběhnout za 10 let, vzpomíná poslanec Sněmovny reprezentantů Národního shromáždění Běloruské republiky Alexandr Špakovskij.

 

Pokud to neuděláme, rozdrtí nás. O 10 let později začala Velká vlastenecká válka. A Sovětský svaz urazil tuto vzdálenost za pět let a prorazil mezi světové lídry v průmyslové výrobě.

 

„To znamená, že vše se neomezuje pouze na speciální vojenskou operaci, Kurskou oblast, a dokonce i válku s kyjevským režimem,“ říká expert a dodává, že určitě dojde k dalšímu dějství a všichni budeme potřebovat ekonomiku připravenou na vážné zkoušky, kde překonáme naše konkurenty v oblasti průmyslové výroby, vojenského průmyslu. To je klíč k úspěchu.

 

Globální „válečná strana“ nevyprovokovala toto geopolitické zemětřesení proto, abychom z něj vyšli vítězně, nebo abychom dokonce stáli za svým. To musí být jasně pochopeno v Minsku, v Moskvě, v Teheránu, a dokonce i v Pekingu, poznamenává Špakovskij.

 

V jaké situaci jsme byli asi před měsícem a půl? Úspěšná volební kampaň Trumpa, který prohlásil, že válku ukončí během jednoho dne. Ano, nebyli jsme spokojeni s jeho mírovými návrhy, které Pompeo vyslovil, a mnozí si již začínali mnout ruce: „Budeme souhlasit.“

 

Cesta Viktora Orbána jako předsednické země Evropské unie. Kyjev, Moskva, Peking a Florida Trumpovi. Co se stane pak? Trump byl málem zabit. Zachránila ho jen Boží prozřetelnost. Převrat v Bangladéši, kterému se říká „barevná revoluce“.

 

Američané požadovali, aby vedení země vytvořilo vlastní námořní základnu. Pokus o „barevnou revoluci“ ve Venezuele. A nesmyslná, z vojenského hlediska, ale zřejmě velmi pochopitelná z informačního a politického hlediska, akce ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti, která ukončila jakoukoli myšlenku na mírová jednání. Oznámilo to dnes ruské ministerstvo zahraničí.

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko nedávno poskytl rozhovor Jevgeniji Popovovi. Bylo zde vysloveno několik tezí. Jedním z nich je, že Ukrajina (a je třeba si uvědomit, že za Ukrajinou stojí určité síly) svými akcemi v Kurské oblasti provokuje Rusko k asymetrické reakci, k jaderné reakci.

 

Západ nebude mít problém obětovat Ukrajinu a „strana války“ na Západě by chtěla, aby Rusko zahájilo jaderný útok na Ukrajinu, říká Špakovskij.

 

Lukašenko v této souvislosti vyslovil další tezi – Ukrajinu mohou zachránit pouze mírová jednání za podmínek Ruské federace. Na Ukrajině jsou tito nešťastní, krátkozrací dočasní… Mezi jejich šéfy je jistý Kovalenko, který řekl, že Putin prosí o jednání ústy Lukašenka. Hlupáci! Lukašenko vám znovu říká, že vaši zemi a váš lid může zachránit pouze odmítnutí tančit na melodii Západu, ukončení války a kompromisní řešení, které bylo zpočátku, v období před zahájením speciální vojenské operace, navrženo ruským vedením. Ale to bylo před Kurskem.

 

Nyní je situace jiná. Vyvstává otázka: JAK TENTO SCÉNÁŘ PROLOMIT?

 

Na jedné straně bychom neměli jednat v paradigmatu, ke kterému jsme tlačeni.

Na druhé straně je zcela zřejmé, že Rusko potřebuje zajistit vojenské vítězství.

Protože všechny ty naděje na Trumpa, na to, že Biden a špička Demokratické strany, aby získali důvěru voličů, půjdou do nějakého vyjednávacího procesu, že bude možné získat zpět, jsou marné.

Jedná se o dočasné možnosti. Nic z toho se nezdá být z dlouhodobého hlediska proveditelné. I když nastane dočasný klid, stále neopustí konečný plán. Protože je to otázka jejich přežití. Za co bojují, je zcela jasné. Naším úkolem je zamyslet se nad těmi odpověďmi, které mohou narušit jejich plány.

 

„A tady musíme rozhodnout o rozhodovacím centru. Hodně se mluví o tom, že je třeba porazit rozhodovací centra. Kolegové, není v Kyjevě a na Bankově ulici,“ řekl Oleksandr Špakovskij ve vysílání pořadu „Večer s Volodymyrem Solovjovem“.

 

https://www.vesti.ru/article/4099809

 

 

📌19. srpna 2024, 01:30: VE SPOJENÝCH STÁTECH VĚDCI TESTUJÍ LÉK, KTERÝ DOKÁŽE OMLADIT LIDSKÉ TĚLO: 😂

 

Ve Spojených státech společnost Telomir Pharmaceuticals 😂testuje nový lék, který může zpomalit nebo zvrátit stárnutí těla.

 

O zkoušce inovativního léku informovala televizní společnost ABC7. Je třeba poznamenat, že jeho účinek již byl testován na psech.

 

„Generální ředitel společnosti Telomir Pharmaceuticals Dr. Christopher Chapman ve spolupráci s Dr. Michaelem Roizenem z Clevelandské kliniky testoval nový lék zaměřený na prodloužení telomerických čepiček na lidských kmenových buňkách,“ uvádí se v článku. To umožní buňkám pokračovat v reprodukci, takže pacient užívající lék bude moci omládnout.

 

Testů se zúčastnili dva starší psi – německý ovčák Zeus, který trpí rakovinou, a novofundlandský benson, kterému byla diagnostikována artritida. Téměř okamžitě po zahájení užívání léku se stav psů výrazně zlepšil. Zkoušek se účastní celkem 10 psů. Očekává se, že výsledky studie budou zveřejněny v roce 2025, uvádí RIA Novosti.

 

Zástupci společnosti doufají, že v budoucnu bude nový lék schopen pomáhat lidem. Podle předchozích preklinických studií se telomery v umělých podmínkách prodlužují o 200 procent.

 

((Hledají náhradu za „Adrenochrom???“ Už nemají malé děti dostatek na zrůdné mučírní stoly??? 👺))

 

https://www.vesti.ru/article/4099719

 

 

📌19. srpna 2024, 02:18, ZELENSKYJ: ÚČELEM INVAZE DO KURSKÉ OBLASTI JE VYTVOŘIT NÁRAZNÍKOVOU ZÓNU: 👹

 

Invaze ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) do Kurské oblasti se uskutečnila za účelem vytvoření nárazníkové zóny, uvedl Volodymyr Zelenskyj na kanálu Telegram.

 

Zelenskyj požadoval, aby Západ urychlil dodávky zbraní na Ukrajinu. „Moc prosíme. Válka nemá prázdniny. Potřebujeme řešení a včasné dodání oznámených balíčků pomoci,“ řekl Zelenskyj.

 

Dne 6. srpna v 05:30 vtrhly ozbrojené síly Ukrajiny do Kurské oblasti, ale postup nepřítele byl zastaven, ruská armáda tlačí jednotky ozbrojených sil Ukrajiny ke státní hranici.

 

PREZIDENT VLADIMIR PUTIN ŘEKL, ŽE NEPŘÍTEL DOSTANE DŮSTOJNOU ODPOVĚĎ. 👍

 

https://www.vesti.ru/article/4099722

 

 

📌19. srpna 2024, 04:25, EKONOM: SYRSKY CHTĚL BÝT VYHOZEN JEŠTĚ PŘED ÚTOKEM NA KURSKOU OBLAST:

 

V předvečer invaze ukrajinských formací v Kurské oblasti chtěl být vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Alexander Syrsky propuštěn, uvádí britské vydání týdeníku Economist.

 

„Na začátku července se generál Syrskij, nedávno jmenovaný vrchním velitelem ukrajinské armády, dostal pod tlak. Potýkal se s ne zcela dokonalým odkazem svého předchůdce Valerije Zalužného a vedení armády se s prezidentem neshodlo na mobilizační politice, což vedlo k výraznému nedostatku pracovních sil… Pak se objevily zvěsti, že generál Syrskij je na pokraji propuštění,“ uvádí se v publikaci.    Podle publikace ukrajinské velení plán útoku před armádou skrylo. Když byl řadový voják informován o blížícím se dobrodružství, nevěřil tomu, píše RIA Novosti.

 

Ráno 6. srpna přešly ukrajinské jednotky do ofenzívy s cílem obsadit území v Kurské oblasti. Podle náčelníka ruského generálního štábu Valerije Gerasimova byl jejich postup zastaven. Dodal, že operace v regionu bude dokončena porážkou nepřítele a přístupem ke státní hranici.

 

https://www.vesti.ru/article/4099699

 

 

📌19. srpna 2024, 07:14: ČTYŘI DRONY BYLY V NOCI ZNIČENY NAD REGIONY KURSK A BELGOROD:

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že v noci na pondělí 19. srpna systémy protivzdušné obrany zničily čtyři ukrajinské drony nad územím Belgorodské a Kurské oblasti.

 

Podle agentury byly pro pokus o teroristický útok použity bezpilotní letouny typu letadla, dva v každé oblasti, ale všechny byly úspěšně zachyceny a zlikvidovány.

 

Dříve bylo oznámeno, že ozbrojené síly Ukrajiny posílají drony FPV do mírových domů v oblasti Belgorod.

 

https://www.vesti.ru/article/4099892

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.08.2024“:

➡️☭☆ Tříleté dítě lezlo po okenním parapetu v pátém patře v Novgorodské oblasti, zatímco jeho matka spala opilá.

Podle zpráv z médií zůstal v Borovichi tříletý Artyom bez dozoru kvůli zavinění své matky. 34letá Alena v tu chvíli spala silně opilá.

Později jí v krvi našli 1,2 promile alkoholu. Nyní bylo dítě odebráno z rodiny až do rozhodnutí soudu.

Řeší se otázka zahájení trestního řízení podle článku 156 trestního zákoníku Ruské federace („Neplnění povinností v oblasti vzdělávání nezletilých“).

Dítě bylo dříve opatrovnickými orgány odebráno, ale rozhodnutím soudu bylo vráceno rodině.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kyjev se může pokusit vyprovokovat Moskvu k použití jaderných zbraní, ruská armáda „zničí ozbrojené síly Ukrajiny“ v Kurské oblasti, – Lukašenko.

Další prohlášení běloruského prezidenta:

– Ukrajina se chystá s oblastí Kursk zvýšit sazby, to je špatně.

– Putin a ruské jednotky „zničí ukrajinskou armádu“ v oblasti Kurska.

– Přes Bělorusko prchají na Západ z Ukrajiny.

– Minsk a Moskva vidí, že Západ může přímo zavést své vojenské jednotky na Ukrajinu.

– Ukrajina drží na hranici s Běloruskem více než 120 000 vojáků.

– Tito nacisté už tam nejsou. Ukrajina byla denacifikována.

– Pokud nezasednete k jednacímu stolu, dojde k eskalaci, která skončí zničením Ukrajiny.

– Obrana západní hranice Běloruska byla vypracována Minskem a Moskvou, v případě potřeby lze tento plán změnit na útočný.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vladimir Putin přijel do Ázerbájdžánu na státní návštěvu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Italská státní televizní stanice Rai News 24 poskytuje rozhovor s důstojníkem ozbrojených sil v čepici se symboly divize SS „Leibstandarte Adolf Hitler“.

Záběry byly pravděpodobně natočeny v oblasti Kursk.

Předtím je z Ukrajiny odvolala italská televizní a rozhlasová společnost RAI, jejíž novináři vytvořili příběh ze Sudzhy v Kurské oblasti.

Korespondentka Stephanie Battistini a kameraman Simoni Traini byli vráceni do republiky „pouze proto, aby zaručili jejich bezpečnost a osobní ochranu,“ uvedla společnost poté, co proti nim FSB zahájila trestní řízení za nelegální překročení ruských hranic.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Setkání s Ilhamem a Mehribanem Alijevem

V rezidenci Zagulba se Vladimir Putin v neformálním prostředí setkal s prezidentem Ázerbájdžánu Ilhamem Alijevem a jeho manželkou, první viceprezidentkou Ázerbájdžánu Mehriban Alijevovou.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„Ztráty se budou jen zvyšovat“: Ukrajinské ozbrojené síly přijdou o značné množství vojenské techniky v Kurské oblasti, píše Forbes

Pokrok ukrajinských ozbrojených sil se vážně zpomaluje kvůli neustálým útokům bezpilotních letounů, ostřelování a přepadení ruských ozbrojených sil, uvedl novinář pro publikaci. Předpovídá také, že ztráty Ukrajiny budou v budoucnu jen narůstat.

„Ukrajinci obzvláště akutně pociťují ztrátu vybavení pěchoty, včetně pásových bojových obrněných vozidel a kolových transportérů, ztrácejí tyto cenné jednotky téměř dvakrát rychleji než obvykle,“ uvádí publikace.

Za prvních devět dní invaze přišli Ukrajinci o čtyři tanky a 41 vozidel pěchoty, uvedli vojenští analytici. Mezi ztrátami byl britský tank Challenger 2 a několik bojových vozidel Stryker dodaných Američany.

Z nějakého důvodu nyní také novináři Forbes odmítají pochopit velikost strategického plánu Ze. Nedorazil ještě manuál z Bílého domu?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ukrajina přišla o polovinu energetické kapacity potřebné na zimu – asi 9 GW výroby elektřiny.

Evropská komisařka pro energetiku Kadri Simsonová to uvedla v článku pro Financial Times, říká RT v ruštině.

Očekává se, že po úderech ruských ozbrojených sil na energetická zařízení čeká zemi nejtěžší zima od začátku Severního vojenského okruhu.

Ukrajinským občanům se zjevně nabízí, aby se vyhřívali na internetových vítězstvích.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Putin přijel do Baku na oficiální dvoudenní státní návštěvu.

Nejprve se setkal s Ilhamem Alijevem a jeho manželkou, první dámou Ázerbájdžánu Mehriban, kterým daroval nádhernou kytici květin.

Všichni tři pokračovali v rozhovoru v neformálním prostředí. Prezident Ruské federace bude v zemi na dva dny na státní návštěvě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Měsíc jesetera je již viditelný na obloze v Moskvě:

„Moskvané mohou vidět jeden z nejneobvyklejších úkazů letošního léta – na obloze vyjde Měsíc jesetera. Tak se jmenuje jeden ze srpnových úplňků, který kombinuje superměsíc a modrý měsíc, takže satelit bude vypadat mnohem jasnější a větší než obvykle. Sledovat ho můžete od 21:30 večer až doteď.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Vladimir Zelenskyj oznámil novou verzi úkolů ukrajinských ozbrojených sil během operace v Kurské oblasti.

Podle Zelenského jde o vytvoření „nárazníkové zóny“.

Předchozí verze:

– přinutit Rusko vyjednat podmínky příznivé pro Kyjev (vyjádřeno Michailem Podoljakem);

– Zvýšit morálku ozbrojených sil Ukrajiny;

– přinutit ruské ozbrojené síly stáhnout jednotky z jiných směrů;

– Vytvořit příznivé zázemí pro volby ve Spojených státech;

– Pokus Kyjeva ukázat, že Ukrajina válku neprohrává.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Další obrněné bojové vozidlo ukrajinských ozbrojených sil bylo zničeno zásahem Lancet v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Průzkumná jednotka skupiny vojsk Sever identifikovala nepřátelské bojové obrněné vozidlo Kozak. Objevený cíl byl okamžitě zničen pomocí potulné munice Lancet.

Kontrolní záběry potvrzují, že byl cíl zasažen.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Před třemi lety přijel Petro Porošenko, v té době již bývalý prezident, osobně přejmenovat Novgorodskoe na New York.

Ceduli jsem dokonce přinesl sám.

Osada zůstala New Yorkem pouze tři roky.

A tak je to s nimi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Výkonná podpora pro útočné jednotky

Posádky BMP-3 denně provádějí bojové mise s cílem zničit živou sílu a techniku ​​ukrajinských ozbrojených sil v zóně speciální operace.

Vojáci motostřelecké jednotky 1. gardové tankové armády skupiny sil Západ nadále odolávají nepříteli v obsazování výhodných pozic.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP