03.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: NA UKRAJINSKEJ HRANICI PREBIEHA VEĽKÉ POLICAJNÉ CVIČENIE. ZAMERANÉ JE NA NELEGÁLNU MIGRÁCIU A PAŠOVANIE

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02. srpna 2024: SR, Informace Pravdy: MIMORIADNA SPRÁVA! SLOVENSKO JE V OHROZENÍ!

 

Situácia je vážna! Začalo to, čo Fico nečakal.

 

((Politika Evropské unie se zvrtla na diktátorskou politiku s cílem skolonializovaní všech států, zotročení nás všech. a to je nepřípustné pro všechny občany všech států, kteří se bouří proti jejich výmyslům Green Dealu, zelené politiky a LGBTQ!!!!))

 

https://youtu.be/3n7BZVFgK5c?si=hDsoNrNWzru_FluK

 

 

📌📢🔝🔝🔝03. srpna 2024: 10 MINUT S BRUCEM LIPTONEM.

 

Dr. Bruc Liptonem: „Představím Vám nauku o tom, jak vlastně fungují buňky a tím budete mít víc znalostí než většina dnešních lékařů, jelikož ti stále věří v geny. Jste složení z 50 triliónu buněk a buňky jsou živoucí organizmy. Takže jste ve skutečnosti komunita nikoliv individualita, každá buňka ve vašem těle má mínusový náboj uvnitř a pozitivní náboj venku. Každá živoucí buňka je baterie, každá buňka má okolo 1,4 voltů, 50 triliónů buněk v těle krát 1.4 voltů vytváří potenciál 700 triliónu voltů elektrické energie ve vašem těle právě teď. Tréningem a modifikací můžete tuto energii nazývat Chi směrovat a používat ji pro léčení. Takže zatímco vy vnímáte sami sebe jako hmotný organizmus, současní fyzikové na vás nahlížejí jako na energetické vlny, které spolu právě teď navzájem reagují.

 

Všechna zvířata a všechny rostliny komunikují skrze vibrace. Gazela nemusí jít ke lvovi a ptát se ho, zda je její přítel, protože na dálku cítí energii jeho vibrací, a tak gazela k němu nepůjde. Protože pro ni jsou to špatné vibrace.

((Škoda, že lidi nemají vypěstovanou tu gazelí energii vibrací a vycítění špatných vibrací, když nedokázali u voleb vycítit lví prolhané zrůdy v lidské kůži, které se tvářili, jako lev, když se mazlí!!!))

 

Kdybychom se, když jsme byli ještě malí, učili poznávat vibrace, pak bychom se neocitli ve špatných vztazích, na špatných místech. Ale většinou je nám říkáno, abychom se neřídili pocity, ale abychom poslouchali to, co říkají lidé. Jazyk byl vynalezen, aby pocity skryl. Všechny organizmy komunikují skrze vibrace a vědí, zda jsou na dobrém, nebo špatném místě tím, že rozeznávají vibrace. My lidé máme tyto schopnosti, ale nejsme trénování k tomu, abychom je používali. My, když vidíme lidi, jako když já se dívám na vás, nebo když se díváte na nás, vnímáme se navzájem jako fyzické částice, jako stroje. Ale to je iluze. Protože to, co ve skutečnosti jsme, jsou vlny energie v interakcích. A proto jedna osoba může ovlivnit druhou osobu pouze tím, že bude v jejím energetickém poli.

 

A současná fyzika studuje vibrace, nikoliv hmotu. V kvantové fyzice nestudujeme částice, studujeme vlnění. A studujeme vlnové interference. Všechny vlny dohromady nazýváme pole. Takže jste tvoření atomy, ale zároveň jste pole. Jste spokojeni se vším, protože vlny nelze oddělit!

 

Nyní vám ukážu, jak vaše myšlenky ovlivňují život….

 

https://www.facebook.com/watch?v=1203875889791321

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03. srpna 2024: TITANIC – SKUTOCNY DOVOD ‚NARAZU‘ / LEN DALSIA MASOVA VRAZDA, PRESNE AKO 9/11 – PLANOVANE ZHODENIE DVOJICIEK

 

👉ladovec tam nikdy nebol

 

👉Titanic bol potopeny pripravenymi náložami

 

👉preto je dodnes zakazane skumat jeho vrak

 

👉ti, ktori z neho pred vybuchom vystupil na zastavke o ktorej sa v skolach neuci, su ti, ktori o rok na to zalozili FED ( sukromny ‚federalny‘ rezervny financny system USA )

 

👉hollywoodske braky typu Titanic s Leonardom di Capriom (pedofil) su reziserom vzdy sikovne povolene natacat a sirene po celom svete cez media, ktore v konecnom dosledku patria znovu len niekolkym rodinam

 

👉ucelom je implementovat ciru loz ludom, detom, skolam, vsetkym, doslova vytvorit masovu globalnu iluziu

 

👉rovnakym systemom natocil napriklad Steven Spielberg   Schindlerov zoznam ( ktoreho scenar je hrany hollywoodsky vymysel) , alebo Oliver Stone a jeho sice vyborny film JFK, ale ktory sluzi len ako dalsia vrstva pre zvedavcov, aby si mysleli, ze atentat spachala CIA, pricom to bol Izrael a Mossad ( presne ako 9/11) – ( to sa vola layering , alebo gradual bumper zone a sluzi to na info-zasobovanie vsetkych inteligencnych vrstiev  )

 

👉potom svetova kinematografia a rozne doplnky ako Oscary, zablesky kamier, casopisy, rozhovory podpisy len ako sucast psychologickeho efektu dotvoria iluziu, tym padom su skutocni zlocinci opat kryti a my ich nikdy neuvidime, napriek tomu, ze sa rodime do ich otroctva.

 

👉v skolach toto nikdy nehladajte, pretoze skolske osnovy su zaminupolovane a odobrovane tymi, ktori stoja nam ministrami, tak ako v slovenskej NAKE ma posledne slovo vzdy Mossad ( izraelska tajna sluzba ), tak si staci dosadit do kresla ministerstva skolstva napr homosexuala ( Grohling ) , alebo kohokolvek ineho, koho je mozne vydierat a tym padom na zaklade vydierania jednej osoby su deti celeho naroda debilizovane od utleho veku

 

SMRT 3OCH MILIARDAROV, ktori oponovali vzniku FEDU – dolozene oficialnym mainstream zdrojom – wikipedia:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Isidor_Straus

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Jacob_Astor_IV

https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Guggenheim

 

 

📌03. srpna 2024: JUST IN – MEZINÁRODNÍ BOXERSKÁ ASOCIACE UDĚLÍ ANGELE CARINIOVÉ, KTERÁ OPUSTILA BOJ PROTI  ALŽÍRSKÉ IMANE KHELIF, ODMĚNU IBA, JAKO BY BYLA OLYMPIJSKOU VÍTĚZKOU, ŘÍKÁ PREZIDENT UMAR KREMLEV.

 

https://www.disclose.tv/id/04bm1bfci2/

 

 

📌03. srpna 2024: JAK MOHL OBAMA S ROČNÍM PLATEM 400 000 DOLARŮ ZVÝŠIT SVÉ ČISTÉ JMĚNÍ Z 1,3 MILIONU DOLARŮ NA ODHADOVANÉ ČISTÉ JMĚNÍ 135 MILIONŮ DOLARŮ?

 

Clintonovo čisté jmění se po jeho prezidentství zvýšilo z 1,5 milionu dolarů na neuvěřitelných 241,5 milionu dolarů.

 

Další výrazné nárůsty:

👉▪️Carter 2,3 milionu $ > 10,7 milionu $

👉▪️George HW Bush 4 miliony $ > 23 milionů $

👉▪️George W. Bush 20 milionů $ > 40 milionů $

 

Jediný rozdíl:

👉▪️Donald Trump 3 miliardy $ < 2,3 miliardy $

 

Zde se dozvíte vše, co musíte vědět.

Na politice nemůžete zbohatnout, pokud nejste gauner.

t.me/Q_Factor_Germany     https://t.me/absurdnisvet/77246

 

 

📌✈️03. srpna 2024: EU PLÁNUJE ÚSPORU PILOTŮ– V BUDOUCNU POUZE JEDNOHO PILOTA NA JEDEN LET:

 

👉 Zdá se, že Evropská unie musí všude upevnit úsporný šroub. V neposlední řadě, jak známo, „ukrajinský sud bez půdy“ ještě není „uzavřen“.

 

👉 Evropská unie má tedy v plánu změnit pravidla letecké dopravy a celkově je uvolnit. Jednou z možností, kterou jsme si v „nápaditém“ Bruselu vymysleli, je umožnit na určitých letech místo obvyklých dvou pilotů na palubě osobního letadla pouze jednoho pilota.

 

OČEKÁVANÝ ODPOR SDRUŽENÍ PILOTŮ:

 

Tyto plány bezpochyby narážejí na silný odpor evropské asociace pilotů, jak informovala watson.ch.

 

👉 Na protest proti tomuto projektu EU zahájilo Evropské sdružení kokpitů (ECA) reklamní kampaň. Tato kampaň, nazvaná „OneMeansNone“ (jeden neznamená žádný), byla zahájena 20. července a trvala až do 27. července. ECA chce upozornit na možná bezpečnostní rizika, která by mohla být spojena se zrušením druhého pilota.

 

Evropská agentura pro bezpečnost letectví (EASA) již dříve uvedla, že reforma by měla vycházet z přání leteckých společností. Technologický pokrok v letecké dopravě, jako jsou dálkové ovládání a autonomní operace, by mohl převzít určité úkoly, které v současné době vykonávají lidé. Podle agentury EASA jsou tedy v současné době projednávány dvě možnosti.

 

Jednou rozšířený minimální provoz posádky (eMCO). Během pravidelného letu by v pilotním prostoru skutečně musel sedět pouze jeden ze dvou nebo více pilotů na palubě. Druhý pilot nebo ostatní piloti mají možnost si odpočinout.

 

Druhou variantou by byla jednopilotní operace (SiPo) na jeden let, tedy od startu do přistání, kdy by byl pouze jeden pilot.

 

VYVÁŽENÍ BEZPEČNOSTNÍCH RIZIK A EKONOMICKÝCH ZÁJMŮ:

 

„Doufáme, že tato kampaň je podnětem k rozhovorům a názorným způsobem ukazuje, proč potřebujeme alespoň dva piloty v kokpitu,“ řekl kapitán ECA Otjan de Bruijn. „Vzhledem k vyhlídkám na snížení provozu posádky jde jednoznačně o bezpečnost jak pilotů, tak cestujících.“

 

De Bruijn argumentoval tím, že letadlo nemá v různých oblastech rezervy nadarmo. Na stroji jsou dva motory a dva generátory. „Jeden pilot prostě nestačí k řešení nouzových situací a k zajištění toho, aby při jednom letu vše probíhalo bez tření. Nesmíme dovolit, aby obchodní zájmy leteckých společností stály v cestě bezpečnosti cestujících,“ zdůraznil kapitán.

 

V současné době regulační a průmyslové normy vyžadují, aby dva piloti seděli za volantem velkého osobního letadla. Letecké společnosti a výrobci letadel, jako jsou Airbus a Dassault, se však zasazují o to, aby pilot během fáze cestovního letu nemusel sedět v pilotní kabině (eMCO). ECA se domnívá, že letecké společnosti chtějí nahradit piloty automatizací, aby ušetřily osobní náklady a zvýšily své zisky. To by však sloužilo pouze hospodářským zájmům leteckých společností, protože by to nezlevnilo cestujícím lety. Umělá inteligence je i zde na radikálním vzestupu.

 

PROTESTY PILOTŮ PO CELÉM SVĚTĚ:

 

👉Kapitáni zjevně správně tvrdí, že dva piloti v pilotní kabině jsou pro bezpečnost 200 až 400 cestujících, včetně posádky na palubě, nepostradatelní. Technologický vývoj a automatizace zlepšily bezpečnost a efektivitu letecké dopravy, ale v žádném případě nebyly odolné vůči výpadkům. Nahrazení pilotů automatizací by bezpochyby zvýšilo zisky leteckých společností, ale pro cestující by to neznamenalo ani levnější, ani bezpečnější lety.

 

Piloti nyní bojují s národními akcemi za bezpečnost letectví. Existuje celosvětové hnutí proti sníženému počtu členů posádky, podporované evropskými piloty, Mezinárodní federací sdružení pilotů v letecké dopravě a největším odborovým svazem pilotů v USA, Sdružením pilotů leteckých společností. Tuto kampaň podporují vnitrostátní snahy, jako je petice v Nizozemsku, demonstrace na letištích ve Francii a Itálii a další vnitrostátní iniciativy.

 

NÁZORY PILOTŮ A CESTUJÍCÍCH:

 

👉 Kampaň OneMeansNone požádala mnoho cestujících a pilotů, aby se vyjádřili k tomu, co si myslí o záměru použít pouze jednoho pilota. Jeden pasažér jménem Alexander řekl: „Jako pasažéra mě děsí skutečnost, že jediný pilot by se měl vypořádat s obtížným scénářem s počasím, rušným letištěm a možná s poruchou letadla s 200 lidmi na palubě. To není dobré!“

 

👉 Nilton Mesquita da Cruz uvedl, že „jediný pilot může být v případě nouze ve výšce 11 km a rychlosti 950 km/h neschopen pracovat, být unavený nebo prostě přetížený.“

 

👉 Pablo Alvarez, kapitán letecké společnosti Cargolux Airlines, uvedl: „Je pravděpodobné, že airbus již uvažuje o přeměně druhého pilotního sedadla v kokpitu na víceúčelovou toaletu nebo další sedadlo pro každého pilota během letu. V průběhu let se posádka výrazně zmenšila z pěti lidí, včetně navigátora, radiátora a leteckého inženýra, na kapitána a prvního důstojníka. To je však zásadní hranice, pod kterou bychom neměli klesnout. Osobně bych se necítil dobře, kdybych létal jako pasažér v dálkovém letadle, kde je jen jeden pilot sám několik hodin.“

 

👉 Dále je třeba ještě uvážit, že vzhledem k „nejvíce mediálně ignorovaným“, avšak hromadícím se „NÁHLÝM A NEOČEKÁVANÝM ÚMRTÍM“ by bylo riziko pouze jednoho pilota v kokpitu nesporně nepřijatelné.

 

https://unser-mitteleuropa.com/143219

 

 

📌03. srpna 2024: Louisiana Strong Step 🎯👏🏼 – OD ČTVRTKA 1. SRPNA MŮŽE SOUDCE POPRVÉ V HISTORII ZEMĚ NAŘÍDIT ODEBRÁNÍ VARLAT NÁSILNÍKŮM, POKUD JE OBĚŤ MLADŠÍ 13 LET A PACHATEL STARŠÍ 17 LET. ZÁKON UŽ SOUDCŮM UMOŽŇUJE NAŘÍDIT CHEMICKOU KASTRACI.

 

„Nakonec doufám, že děti vědí, že se mohou cítit bezpečněji, protože pokud někdo poruší jejich nevinu, budou hrozit opravdu tvrdé tresty,“ řekla autorka zákona, senátorka Regina Barrow (demokratka, Baton Rouge).

 

Zákon také činí zobrazování pornografie pro mládež trestným činem a neomezuje se pouze na mužské pachatele.

 

 

https://www.fox8live.com/2024/08/01/la-becomes-first-legalize-surgical-castration-child-rapists/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=snd&utm_content=wvue

 

 

📌02. srpna 2024: ♨️ VENEZUELA MŮŽE POSKYTNOUT ZEMÍM BRICS PRÁVA NA TĚŽBU ROPY A PLYNU, UVEDL MADURO.

 

Podle jeho slov je BRICS obrovský trh pro národní výrobce a Venezuela se na něj zaměřuje, protože se snaží rozvíjet exportní model ekonomiky.

„Největší investice, které nyní máme v odvětví ropy a plynu, pocházejí z BRICS,“ řekl prezident.

https://t.me/to_je_nas_svet/28150

 

 

📌03. srpna 2024: 💥 MACRON SI UŽÍVÁ DOVOLENOU S POLONAHÝMI MUŽI V BREGANSONU, ZATÍMCO OLYMPIONICI SE CÁKAJÍ V ŠPINAVÝCH VODÁCH SEINY

https://t.me/to_je_nas_svet/28151

 

 

📌03. srpna 2024: OLYMPIJSKÝ VÝBOR VYLOUČIL LEAH THOMAS ZE SOUTĚŽE

 ŽEN V PLAVÁNÍ, VYLOUČEN/A BEZ UDÁNÍ DŮVODŮ PRO TOTO ROZHODNUTÍ.

 

Ptáme se proč? 🤪

https://t.me/absurdnisvet/77251

 

 

📌03. srpna 2024: DALŠÍ, KDO CHTĚL PŘISPĚT OLYMPIJSKÝM PŘÍNOSEM JAKO „ŽENA“ – V JUDU -63KG:

 

Prisca Awiti Alcaraz z Mexika.

Jen ho zmlátila skutečná žena/dáma…

Andreja Leski ze Slovinska vyhrála zlato.💪😅

https://t.me/absurdnisvet/77255

https://t.me/absurdnisvet/77256

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣03. srpna 2024: Slovensko: NA UKRAJINSKEJ HRANICI PREBIEHA VEĽKÉ POLICAJNÉ CVIČENIE. ZAMERANÉ JE NA NELEGÁLNU MIGRÁCIU A PAŠOVANIE: 👍

 

Na cvičení participuje veľké množstvo príslušníkov polície.

 

👉 Proti nelegálnej migrácii a pašovaniu je zameraná policajná preventívna bezpečnostná akcia, ktorá sa v piatok koná na východnej hranici s Ukrajinou. 👍

 

👉 Cieľom akcie je podľa ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka zníženie nelegálneho migračného tlaku na vonkajšej schengenskej hranici, zadržanie a odradenie prevádzačov a boj proti pašovaniu, ktoré sa týka najmä cigariet, drog a zbraní. 👍

 

Cvičenie má taktiež preveriť koordináciu rôznych bezpečnostných zložiek Policajného zboru v teréne aj v súčinnosti s Hasičským a záchranným zborom.

 

PREČO JE TO DÔLEŽITÉ:

 

👉 Na Slovensko aktuálne prúdi väčší počet nelegálnych migrantov z Ukrajiny. Títo ľudia však na Slovensku nepredstavujú nebezpečenstvo a zostávajú tak pod ochranou Slovenskej republiky.

 

CITÁT:

 

👉 „Na akcii participujú v prvom rade príslušníci hraničnej a cudzineckej polície, príslušníci dopravnej polície, mobilná zásahová jednotka, služobná hipológia a letecký útvar ministerstva vnútra. Technickú podporu vykonáva Hasičský a záchranný zbor,“ povedal policajný prezident Ľubomír Solák.

 

ŠIRŠÍ KONTEXT:

 

Na akcii, ktorá sa začala o 6.00 h, sa podľa prezidenta PZ Ľubomíra Soláka zúčastňuje viac ako 400 policajtov. Zvýšený počet síl a prostriedkov bude na hranici do soboty 3. augusta 6.00 h. 👍

 

https://news.refresher.sk/164661-Na-ukrajinskej-hranici-prebieha-velke-policajne-cvicenie-Zamerane-je-na-nelegalnu-migraciu-a-pasovanie#:~:text=Na%20cvi%C4%8Den%C3%AD%20participuje%20ve%C4%BEk%C3%A9%20mno%C5%BEstvo%20pr%C3%ADslu%C5%A1n%C3%ADkov%20pol%C3%ADcie.%20Proti,v%20piatok%20kon%C3%A1%20na%20v%C3%BDchodnej%20hranici%20s%20Ukrajinou.

 

 

📌03. srpna 2024: USA A VELKÁ BRITÁNIE VYZÝVAJÍ SVÉ OBČANY, ABY OPUSTILI LIBANON KVŮLI OBAVÁM Z VÁLKY MEZI IZRAELEM A HIZBALLÁHEM.

 

https://www.timesofisrael.com/liveblog-august-03-2024/

 

 

📌03. srpna 2024: SCOTT RITTER: IZRAEL BUDE ZNIČEN VE VÁLCE PROTI HIZBALLÁHU A ÍRÁNU, KONEC NETANJAHU? 👍

 

V tomto videu analyzujeme nedávný projev Benjamina Netanjahua a podíváme se na realitu blízkovýchodního konfliktu, která je často přehlížena. Scott a Dan diskutují o problémech, kterým Izrael čelí, a zdůrazňují napětí mezi Izraelem a Palestinci. Zkoumáme také geopolitické důsledky Netanjahuovy návštěvy ve Spojených státech a roli americké podpory Izraeli.

 

Netanjahu popisuje konflikt jako bitvu mezi barbarstvím a civilizací, ale mnoho hlasů tvrdí, že barbarství pochází z Izraele. Mezinárodní soudní dvůr označil Izrael za stát apartheidu a na Netanjahua jsou zatykače na základě obvinění z genocidy.

 

Zdůrazňujeme také situaci v Gaze, kde podle The Lancet zemřelo nejméně sto osmdesát šest tisíc Palestinců. Humanitární krize v regionu se zhoršuje a není jasné, jak bude Izrael nadále tento konflikt zvládat.

 

https://youtu.be/CgPHo9xKTV4?si=M4HwH7QWV8_eZ8ZM

 

 

📌03. srpna 2024: JUST IN: 🇻🇪 VENEZUELA JE „NA PRAHU VSTUPU DO BRICS,“ ŘÍKÁ VÝKONNÁ VICEPREZIDENTKA ZEMĚ DELCY RODRIGUEZOVÁ.

 

„BRICS zavádí multiměnový systém. Venezuela je in. BRICS zavádí alternativu k SWIFT. Venezuela je in. BRICS předložila návrhy v oblasti obchodu. Venezuela je in,“ říká Nicolas Maduro.

 

Venezuela také potvrdila, že byla pozvána na říjnový summit BRICS+ v Kazani.

 

@BRICSNews https://t.me/absurdnisvet/77262

 

🇻🇪 VENEZUELSKÝ PREZIDENT NICOLÁS MADURO BYL POZVÁN NA SUMMIT BRICS, KTERÝ SE BUDE KONAT V ŘÍJNU V RUSKÉ FEDERACI. NA SOCIÁLNÍ SÍTI X TO OZNÁMIL VENEZUELSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ IVAN GIL.

 

Zveřejnil také dopis Vladimira Putina Nicolási Madurovi, ve kterém vyjádřil přesvědčení, že návštěva venezuelského prezidenta „přispěje k dalšímu progresivnímu rozvoji rusko-venezuelských vztahů“.

 

Sám Maduro by přitom mohl převést práva na rozvoj zásob ropy a plynu na svém území na země BRICS, uvedl na tiskové konferenci.

 

„Pokud všichni tito lidé na severu a jejich partneři ve světě udělají životní chybu, všechna již podepsaná [povolení k rozvoji] ropných a plynových oblastí připadnou našim spojencům BRICS. A to vše proto, že Venezuelu nikdo nezastaví, “ zdůraznil Maduro.

https://t.me/absurdnisvet/77266

 

 

📌💉🎚️03. srpna 2024: DR. JOSEF HINGERL – TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA OČKOVAČE/LÉKAŘE A ODPOVĚDNÉ OSOBY NA VŠECH 116 NĚMECKÝCH STÁTNÍCH ZASTUPITELSTVÍCH 👍 …

https://t.me/absurdnisvet/77265

 

 

📌🌋03. srpna 2024: CO2 – KAŽDÁ ERUPCE SOPKY JE „HORŠÍ“ NEŽ MILIONY AUT JEZDICICH NA NAFTU. NE VŠECHNY SVĚTOVÉ SOPKY DOHROMADY, ALE JEDNA SOPKA. 👍

 

Situace se ale zlepší, pokud budete jíst hmyz a falešné maso, budete jezdit v elektromobilu a země utratí miliardy z daní za nákup CO2 certifikátů. 🥳💩

https://t.me/absurdnisvet/77267

 

 

📌03. srpna 2024: WikiLeaks přes X: 🇩🇪 BÝVALÝ GENERÁL AMERICKÉ ARMÁDY WESLEY CLARK O VOJENSKÉ STRATEGII PO ÚTOCÍCH Z 11. ZÁŘÍ:

👉 „BĚHEM PĚTI LET ZLIKVIDUJEME SEDM ZEMÍ: IRÁK, SÝRII, LIBANON, LIBYI, SOMÁLSKO, SÚDÁN A NAKONEC ÍRÁN“ [2007] 👹

 

(https://x.com/wikileaks/status/1819709215352438921)

 

 

📌03. srpna 2024: NIKDE V JEJÍM RODNÉM LISTĚ NENÍ UVEDENO, ŽE KAMALA HARRIS JE ČERNÁ NEBO AFRIKÁNKA.

 

Kamala Harris je lhářka.

Donald Trump má pravdu. Kamala Harris NENÍ černá a nikdy nebyla.

Je také potomkem majitelů otroků.

👉 Kamala Harris je dcerou Donalda J. Harrise, který se narodil na Jamajce, a Shyamaly Gopalan Harris z Indie.

 

👉 Čtyřnásobný pradědeček Kamaly Harrisové je muž jménem Hamilton Brown. Narodil se v Co Antrim v roce 1776, ve stejném roce jako americká deklarace nezávislosti. Brown emigroval na Jamajku, když to byla ještě britská kolonie, a po svém příjezdu se stal zaníceným majitelem otroků na jamajských cukrových plantážích.

 

👉 Hamilton Brown se postavil proti zrušení otroctví v Britském impériu a podporoval otroctví a vlastnictví otroků až do dne, kdy zemřel.

https://t.me/absurdnisvet/77277

 

 

📌03. srpna 2024: ⚡️ THE TELEGRAPH: BRITSKÉ PONORKY POUŽÍVAJÍ SOFTWARE VYVINUTÝ V RUSKU A BĚLORUSKU.

Britské ministerstvo obrany uznalo bezpečnostní riziko a zahájilo vyšetřování.

Softwarová firma to zatajila a diskutovala o tom, zda může utajit místo pobytu pracovníků tím, že jim dá falešná jména mrtvých Britů.

Existují obavy, že kód by mohl odhalit polohu lodí a že ruský kód je i v dalších projektech.

https://t.me/to_je_nas_svet/28154

 

 

📌✈️03. srpna 2024: 🇮🇱 IZRAELSKÉ NOVINY MAARIV INFORMOVALY, ŽE DELTA, UNITED AIRLINES, LUFTHANSA, AUSTRIAN AIRLINES, BRUSSELS AIRLINES A AIR INDIA ZRUŠILY VŠECHNY PŘÍCHOZÍ LETY DO IZRAELE.

@Megatron_ron https://t.me/absurdnisvet/77278

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ DRUHÁ NEJVĚTŠÍ DRONOVÁ A RAKETOVÁ PALBA ZASÁHLA UKRAJINU; HOŘÍ MOSKEVSKÉ LETIŠTĚ A SKLAD ROPY.

 

https://youtu.be/KR2BS5NmVWU?si=hjSydJg7lLikjZIa

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEPŘEDPOVĚDITELNÝ ÚTOK…“: ÍRÁNSKÉ STRAŠIDELNÉ MLČENÍ VYSTRAŠILO IZRAEL A USA; ZNALEC ÍRÁNU ODHALUJE DETAILY MOŽNÉHO ODVETNÉHO ÚTOKU ZA ZABITÍ ŠÉFA HAMÁSU A VELITELE HIZBALLÁHU

 

https://youtu.be/kBUftalDopo?si=S8yNa3bLNjq8x__K

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÁ VÁLKA NA VÍCE FRONTÁCH STRAŠÍ USA; PENTAGON POSLAL LETADLOVOU LOĎ ROOSEVELT DO RUDÉHO MOŘE

 

https://youtu.be/4E3xjFNOo4o?si=CFpAgXGswFE7_dEf

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OBAVY Z ÍRÁNU STRAŠÍ ALIANCI NATO; ČLENSKÉ ZEMĚ RYCHLE UZAVÍRAJÍ SVÁ VELVYSLANECTVÍ V LIBANONU A DIPLOMATÉ SPĚCHAJÍ PRYČ ZE SVÝCH KANCELÁŘÍ A BUDOV

 

https://youtu.be/Nfm1RpzyYgo?si=o9JHuxt_rJcjCKSw

 

 

📌03. srpna 2024: BIG PHARMA EXPOSED: OBJEVTE STŘÍZLIVÉ PRAVDY DR. PETER GLIDDEN ODHALUJE KLAM FARMACEUTICKÉHO PRŮMYSLU A NEBEZPEČÍ KONVENČNÍ MEDICÍNY.

 

Tento bystrý článek odhaluje, jak společnost 👉Big Pharma 👉upřednostňuje zisk 👉před péčí o pacienty, a zdůrazňuje výhody holistických praktik zdravotní péče. 👹

👉Odhalte skutečný příběh chemoterapie, lékové krize a cesty ke zdravější budoucnosti.

 

https://amg-news.com/bombshell-big-pharma-exposed-how-big-pharma-and-your-doctor-scam-you-to-death-the-truth-about-chemo-and-radiation-exposed-by-dr-glidden/

 

 

📌03. srpna 2024: 😘 ŽRALOČÍ MLÁDĚ.

Žraloci jsou většinou živorodí a někteří z nich kladou vejce. Jako například kočičí žraloci. Jejich vajíčka jsou zvláštní, se spirálovitými přívěsky. Jsou potřebné, aby vajíčko bezpečně přilnulo k řase a nenechalo se unášet proudem 👍

https://t.me/absurdnisvet/77281

 

 

📌03. srpna 2024, 14:59: EVROPSKÝ PARLAMENT SE OBÁVÁ, ŽE BY SE DROGA FENTANYL MOHLA STÁT NOVOU EPIDEMIÍ:

 

V zemích Evropské unie roste popularita drogy fentanyl, která hrozí vážnými následky podobnými morové epidemii. Uvedl to zástupce Evropského parlamentu z Itálie Paolo Inselvini ve svém projevu k Evropské komisi.

 

Politik poznamenal, že nekontrolovaná distribuce tohoto syntetického opioidu se již stala vážným problémem pro Spojené státy a nyní hrozí, že zlomí životy milionů Evropanů. Inselvini odkázal na údaje z roku 2021, podle nichž z 87 milionů uživatelů návykových látek v Evropě užíval opiáty bez lékařského předpisu asi milion.

 

Inselvini zdůraznil, že vzhledem k nízké ceně a rostoucí dostupnosti fentanylu na kontinentu by se tato droga, známá také jako „zombie droga“, mohla stát novým „černým morem“ pro Evropu. V této souvislosti položil Evropské komisi otázky týkající se plánů na omezení šíření fentanylu a jeho používání pro lékařské účely, jakož i opatření k informování veřejnosti o nebezpečích spojených s touto látkou.

 

V USA je nyní předávkování fentanylem hlavní příčinou úmrtí u lidí ve věku od 18 do 45 let. V roce 2020 zemřelo na předávkování fentanylem 37 tisíc lidí a v roce 2021 přes 41 tisíc lidí. Pro srovnání, za období od 1. ledna 2020 do 15. prosince 2021 (tedy v nejaktivnější fázi pandemie) zemřelo na koronavirus asi 53 tisíc Američanů ve věku 18 až 49 let.    https://www.vesti.ru/article/4077828

 

 

📌03. srpna 2024, 13:31, MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ V GAZE: POČET PALESTINSKÝCH OBĚTÍ OD 7. ŘÍJNA PŘESÁHL 39 500:  🙈

 

Ministerstvo zdravotnictví v Gaze oznámilo počet Palestinců zabitých v důsledku útoků Izraele. Počet obětí podle agentury přesáhl 39,5 tisíce lidí.

 

„Počet obětí izraelské agrese od 7. října vzrostl na 39 550 lidí, 91 280 lidí bylo zraněno,“ uvedlo v prohlášení ministerstvo zdravotnictví Gazy.

 

Ministerstvo navíc poznamenává, že za poslední den byly nemocnice v pásmu Gazy doplněny o 31 těl lidí, kteří byli zabiti v důsledku izraelských náletů. Dalších 62 Palestinců bylo zraněno.

 

Také po nedávných útocích izraelské armády na území Palestiny jsou lidé stále pod troskami zničených budov, jejichž přesný počet dosud nebyl stanoven. Záchranáři pokračují v práci.

 

https://www.vesti.ru/article/4077770

 

 

📌03. srpna 2024, 14:31, WP: VÝMĚNA VĚZŇŮ MEZI RUSKOU FEDERACÍ A SPOJENÝMI STÁTY UPOZORNILA UKRAJINU:

 

Kyjev se obává dohody mezi Ruskem a Západem o výměně zajatců a obává se „velké katastrofy“.

 

„Někteří Ukrajinci“ byli upozorněni tím, že se Ruská federace a Spojené státy po měsících pečlivých diplomatických jednání dohodly na výměně, uvádí americké vydání Washington Post.

 

Deník uvádí jako příklad prohlášení starosty Kyjeva Vitalije Klička, který vyjádřil obavy, že se takové dohody stanou trendem.

 

Na Ukrajině si uvědomují závislost Kyjeva na dodávkách zbraní a financování ze Západu a obávají se „velké katastrofy“, pokud Západ odmítne jakýkoli směr podpory, píší noviny.

 

Jak zdůrazňuje Washington Post, „historie ukazuje“, že Kyjev má dobrý důvod obávat se nátlaku na kompromis.

 

  1. srpna Rusko a Západ uspořádaly rozsáhlou výměnu zajatců.

 

https://www.vesti.ru/article/4077810

 

 

📌03. srpna 2024, 14:38: ŠÉF UKRAJINSKÉ ROZVĚDKY OZNÁMIL PŘÍPRAVY NA ZNIČENÍ KRYMSKÉHO MOSTU:

 

Šéf Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny Kyrylo Budanov (zařazený na seznam teroristů a extremistů v Ruské federaci) v éteru národního telethonu opět oznámil přípravu útoku na Krymský most.

 

Podle něj „všichni pracují na úderech na dálku“, včetně „tohoto“ (zničení Krymského mostu).

 

„Šance jsou,“ odpověděl na otázku, jaká je pravděpodobnost úspěchu takového útoku v budoucnu.

 

Šéf Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny zároveň objasnil, že „to vše vyžaduje komplexní řešení“ a „práce probíhají“.

 

Není to poprvé, co kyjevské úřady vyhrožují zničením krymského mostu.

 

Britský Guardian již dříve s odvoláním na vysoce postavené představitele Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny psal o plánech Ukrajiny znovu zaútočit na ni v roce 2024.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová znovu upozornila na skutečnost, že ze strany „liberálních médií“ se neobjevují žádné kritické komentáře k nekonečným hrozbám Rusku (včetně od představitelů Berlína, že vyhodí do povětří Krymský most).

 

„Ale bylo na něj několikrát zaútočeno, v důsledku čehož umírali lidé,“ připomněl diplomat.

 

Nemají žádný soucit, poznamenala Zacharovová, s tisíci těch, kteří jsou zabiti a zmrzačeni americkými HIMARS a ATACMS.

 

A nyní další Budanovovo prohlášení s hrozbami útoku na Krymský most. A opět, obránci liberální morálky a etiky nebyli rozhořčeni. „Je to proti ruskému lidu a oni ve skutečnosti potřebují jen to,“ uvedla oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí ve svém kanálu na Telegramu.

 

https://www.vesti.ru/article/4077723

 

 

📌03. srpna 2024: 16:36: V REHABILITAČNÍM CENTRU MYTIŠČI BYLI PACIENTI DRŽENI BEZ JÍDLA A BYLA PROTI NIM POUŽITA SÍLA:

 

Zaměstnanci rehabilitačního centra v Mytišči u Moskvy drželi pacienty trpící závislostí na alkoholu a drogách bez jídla.

 

Jak uvedlo na svém kanálu Telegram Vyšetřovací oddělení Vyšetřovacího výboru Ruska pro

 

Moskevskou oblast, bylo zahájeno trestní řízení proti dvěma zaměstnancům rehabilitačního centra Mytišči. Jsou obviněni z nezákonného omezování osobní svobody pacientů se závislostí na alkoholu a drogách.

 

Podle vyšetřování obžalovaní nezákonně zadržovali pacienty, nekrmili je a používali proti nim fyzickou sílu. Příslušníci donucovacích orgánů pokračují ve shromažďování a konsolidaci důkazů.

 

https://www.vesti.ru/article/4077879

 

 

📌03. srpna 2024, 14:41: RUSKÉ JEDNOTKY ZASÁHLY DVA SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY S-125 A MÍSTO NASAZENÍ ŽOLDNÉŘŮ:

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že ruské ozbrojené síly během speciální vojenské operace na Ukrajině v uplynulém dni zasáhly 2 odpalovací zařízení systému protivzdušné obrany S-125 a také místo nasazení zahraničních žoldnéřů.

 

Ruské ministerstvo obrany upřesnilo, že radarová stanice P-18 pro detekci a sledování vzdušných cílů, sklady pohonných hmot ozbrojených sil Ukrajiny, nahromaděný personál a vojenská technika ukrajinské armády ve 138 okresech byly také zasaženy operačně-taktickým letectvem, raketovými vojsky, dělostřelectvem a bezpilotními letouny skupin vojsk.

 

Dříve vyšlo najevo, že nepřítel ztrácel až 1975 ozbrojenců a 4 tanky denně.

 

https://www.vesti.ru/article/4077816

 

 

📌03. srpna 2024, 16:39: RUSKÉ SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY 4. DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD OBLASTÍ BELGOROD ZA DEN:

 

Další pokus ozbrojených sil Ukrajiny o provedení teroristického útoku pomocí dronu na Rusko selhal. V oblasti Belgorod byl zničen dron leteckého typu.

 

Bezpilotní letoun vypuštěný ozbrojenými silami Ukrajiny byl v sobotu kolem 15:00 moskevského času sestřelen, informuje ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jedná se o čtvrtý bezpilotní letoun, který ruské systémy protivzdušné obrany ve službě zničily v sobotu nad hranicí Belgorodské oblasti.

 

Dron byl předtím sestřelen nad regionem v 07:40 moskevského času, další byl zničen o čtyři hodiny později, třetí UAV byl sestřelen ve 12:30.

 

V sobotu ráno belgorodský gubernátor Vjačeslav Gladkov informoval, že v ropném skladu v okrese Gubkinsky v regionu hoří nádrž kvůli útoku dronů ozbrojených sil Ukrajiny, oheň již byl uhašen.

 

https://www.vesti.ru/article/4077896

 

 

📌03. srpna 2024, 15:36, ZELENSKYJ: RUSKO POUŽILO NA UKRAJINĚ ZA TÝDEN VÍCE NEŽ 600 ŘÍZENÝCH PUM:

 

Rusko jen tento týden použilo na Ukrajině přes 600 řízených leteckých pum, uvedl na kanálu Telegram šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj.

 

Řekl, že to musí být zastaveno společnými rozhodnutími se západními partnery.

 

„Ruské bojové letouny musí být zničeny tam, kde jsou, všemi prostředky, které jsou pouze účinné,“ napsal Zelenskyj.

 

Šéf kyjevského režimu označil údery na ruská letiště za spravedlivé rozhodnutí.

 

Německý bulvární deník Bild již dříve uvedl, že Západ si existenci ruského supertěžkého FAB-3000 ani nedokázal představit. Novinář Julian Repke připomněl, že tato munice váží více než minibus Volkswagen, řízená letecká puma obsahuje 1,2 tuny výbušnin a má obrovský poloměr ničení.

 

https://www.vesti.ru/article/4077856

 

 

📌03. srpna 2024, 16:13: MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ SENEGALU SI PŘEDVOLALO UKRAJINSKÉHO VELVYSLANCE, KTERÝ PODPOROVAL TERORISTY V MALI:

 

Ukrajinský velvyslanec v Senegalu Jurij Pivovarov byl předvolán na senegalské ministerstvo zahraničí kvůli videu na sociálních sítích velvyslanectví, které vyjadřovalo podporu teroristům v Mali.

 

Senegalští diplomaté uvedli, že je zveřejnění videa ukrajinskou ambasádou překvapilo.

 

Ministerstvo africké integrace a zahraničních věcí Senegalu překvapil i komentář k videu velvyslance Pivovarova, který podpořil velký teroristický útok tuarežských povstalců na malijské ozbrojené síly na konci července.

 

Senegalské úřady uvedly, že odmítají terorismus a nesouhlasí s publikacemi, které jej ospravedlňují. Velvyslanec Pivovarov byl ze strany senegalských úřadů upozorněn, že je třeba být umírněný a zaujmout vyvážený postoj.

 

Podle agentury RIA Novosti se v sobotu odpoledne v Senegalu neobjevila žádná publikace, která by byla na sociálních sítích kritizována ze strany ukrajinské ambasády.

 

Na konci července Wagnerova skupina informovala o prudkém boji s ozbrojenci v Mali a smrti velitele. Francouzské vydání deníku Le Monde napsalo, že teroristé z malijské separatistické aliance CSP-DPA navštívili Ukrajinu kvůli výcviku.

 

https://www.vesti.ru/article/4077912

 

 

📌03. srpna 2024, 16:13, Alaudinov: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY BYLY PŘEPADENY SPECIÁLNÍMI JEDNOTKAMI AKHMAT V CHARKOVSKÉM SEKTORU:

 

Speciální jednotky Achmat přepadly vojáky ozbrojených sil Ukrajiny na charkovském sektoru fronty. Stalo se tak ve Volčanské oblasti díky úsilí skupiny velitele „Aidy“.

 

Oznámil to zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany Ruské federace generálmajor Apty Alaudinov.

 

„Skupina Aida provedla v posledních dnech tři velmi vážné speciální operace. Přepadl rotační skupinu ozbrojených sil Ukrajiny a zničil ji. V jiné oblasti tatáž skupina zcela vytlačila nepřítele z této oblasti, obsadila ji asi kilometr a postoupila hluboko do území,“ citovala ho agentura RIA Novosti.

 

Kromě toho Alaudinov obecně zaznamenal úspěchy ozbrojených sil RF ve směru na Charkov. Ruská armáda podle něj pomalu přesouvá ukrajinské bojovníky od hranic. „V některých oblastech fungovaly všechny jednotky ministerstva obrany dohromady velmi dobře,“ řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/4077861

 

 

📌03. srpna 2024, 13:54, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY ZA DEN AŽ 1975 OSOB A 4 TANKY:

 

V průběhu aktivní práce jednotek skupin Sever, Západ, Jih, Střed, Východ a Dněpr ruských ozbrojených sil za uplynulý den ztratila ukrajinská armáda až 1975 ozbrojenců.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že jednotky „severní“ skupiny zasáhly lidskou sílu a vybavení několika brigád ozbrojených sil Ukrajiny, územní obrany a národní gardy nepřítele v oblastech osad Liptsy, Zarozhne, Prikolotnoye, Vovchansk a Staritsa v Charkovské oblasti.

 

Ukrajinská armáda ztratila až 200 vojáků, 4 pickupy a také 155mm samohybné dělostřelectvo Krab vyrobené v Polsku.

 

Ministerstvo obrany informovalo, že jednotky skupiny vojsk Západ porazily formace 14., 67. a 115. mechanizované brigády nepřátelské armády v oblastech dvou osad Charkovské oblasti, jakož i osad LPR a DLR.

 

Ztráty nepřítele činily až 470 osob, tanku a bojového vozidla pěchoty Bradley vyrobeného Spojenými státy.

 

„Zničeny byly také dva polní muniční sklady,“ zdůraznilo ruské ministerstvo obrany.

 

Uvádí se, že jednotky Jižní skupiny sil vylepšily své taktické postavení a odrazily dva protiútoky jednotek 5. útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny a 117. brigády územní obrany.

 

V důsledku aktivní práce ruské armády bylo zničeno až 710 ukrajinských vojáků, tank, 105mm dělo L-119 vyrobené ve Velké Británii a 100mm protitankové dělo „Rapira“, stejně jako 2 stanice elektronického boje „Enkláva“ a 3 muniční sklady.

 

Jednotky „Centrální“ skupiny vojsk pokračovaly v postupu hluboko do obrany nepřítele a zasáhly formace několika brigád Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech sedmi osad DLR.

 

Nepřítel ztratil až 400 vojáků, dvě americká bojová vozidla pěchoty Bradley a Marder vyrobená v Německu.

 

Díky akcím jednotek skupiny vojsk Vostok došlo k porážce personálu a techniky 58. samostatné motostřelecké brigády ukrajinské armády a 128. brigády územní obrany v oblastech Vodiane a Storoževoj DLR.

 

Nepřátelské ztráty činily až 115 ozbrojenců, tanku, 6 vozidel a také 122mm samohybné dělostřelecké lafetě „Gvozdika“.

 

Ministerstvo obrany informovalo, že jednotky skupiny vojsk Dněpr zasáhly formace několika brigád ukrajinské armády v oblastech osad Kamianske, Shcherbaky v Záporožské oblasti a Burgunka, Sadovoye v Chersonské oblasti, v důsledku čehož bylo zničeno až 80 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, tank a 155mm houfnice M777 vyrobené Spojenými státy.

 

https://www.vesti.ru/article/4077792

 

 

📌03. srpna 2024, 17:50, SOSKIN: UKRAJINSKÉ ÚŘADY PŘIVEDLY ZEMI K ÚPLNÉMU BANKROTU:

 

Rozhodnutí agentury S&P snížit úvěrový rating Ukrajiny na „selektivní platební neschopnost“ je důkazem, že úřady dohnaly zemi k bankrotu a úplnému kolapsu, řekl Oleg Soskin, bývalý poradce bývalého ukrajinského prezidenta Leonida Kučmy.

 

Mezinárodní ratingová agentura S&P snížila dlouhodobý úvěrový rating Ukrajiny na „selektivní platební neschopnost“, což vysvětlila tím, že Kyjev včas nevyplatil kupónový příjem z eurobondů na rok 2026.

 

Podle Soskina toto rozhodnutí ukazuje, že ukrajinské úřady dovedly zemi „k úplnému krachu a bankrotu“.

 

Jak uvedl Soskin na svém Youtube kanálu, situace lidí bude ještě horší, protože výši deficitu ve výši 12,1 miliardy dolarů nelze pokrýt zvýšením daní. Soskin si je „na 100%“ jistý, že úřady budou muset zapnout tiskařský lis, dojde ke kolapsu hřivny, a to zasáhne státní zaměstnance, postižené lidi a armádu.

 

Expert se domnívá, že „samotná logika života“ vede ke zhroucení režimu prezidenta Volodymyra Zelenského. Předpovídá „někdy v říjnu“ začátek otevřené fáze občanské války nebo „průlom fronty“ a pak „každý sám za sebe“.

 

Ukrajinské ministerstvo financí již dříve informovalo, že do konce června přesáhl veřejný DLUH ZEMĚ 152 MILIARD DOLARŮ.

PODLE ÚŘADŮ MUSÍ UKRAJINA V ROCE 2024 ZAPLATIT VEŘEJNÝ DLUH VE VÝŠI 25 MILIARD DOLARŮ.

 

https://www.vesti.ru/article/4077967

 

 

📌03. srpna 2024, 18:02, Poslanec Rady Rady Buzhansky: UKRAJINA SE MĚNÍ V ZEMI ZTRACENÝCH SMYSLŮ:

 

Hromadné přejmenovávání toponym mění Ukrajinu v zemi neznámých ulic a ztracených významů, říká poslanec Nejvyšší rady Maxim Buzansky.

 

Na svém kanálu Telegram docela poeticky popsal, jak Ilf a Petrov (název ulice, která bude přejmenována) „jdou pěšky“ z Oděsy a Babel je „dohání, kulhá“ – mávne rukou, aby vyčkával, a „klopýtá na útěku“.

 

„Někam jdou v kolonách,“ pokračuje Bužanskij, „stíny dávno mrtvých vojáků.“

 

Zanechávají po sobě znamení domů pluk za plukem, nechávají je nahé a bezbranné, domnívá se poslanec Rady.

 

Před více než rokem vstoupil na Ukrajině v platnost zákon „o dekolonizaci toponym“, podle kterého by měly být změněny všechny zeměpisné názvy spojené s Ruskem a sovětským obdobím.

 

Onehdy bylo oznámeno, že v Oděse byla jména rodáků z tohoto města – Ilja Ilf, Jevgenij Petrov, Izák Babel a mnoho dalších – mezi „nežádoucími režimu“ a byla přejmenována.

 

https://www.vesti.ru/article/4077987

 

 

📌03. srpna 2024, 16:43, Alaudinov: OZBROJENÉ SÍLY RF PŘEVZALY KONTROLU NAD POLOVINOU OBLASTI S VÝŠKOVÝMI BUDOVAMI VE VOLČANSKU:

 

Ruská armáda převzala kontrolu nad téměř polovinou oblasti s vícepodlažními budovami ve městě Vovchansk v Charkovské oblasti.

 

Oznámil to velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany RF generálmajor Apti Alaudinov.

 

Ve městě pokračují boje a speciální jednotky Achmat spolu s dalšími jednotkami zde plní bojové mise, vysvětlil Alaudinov agentuře RIA Novosti.

 

Velitel 116. samostatné brigády speciálních sil Ruské gardy s volacím znakem Mistr již dříve uvedl, že útočný potenciál ozbrojených sil Ukrajiny ve Volčansku byl vyčerpán, ozbrojenci kyjevského režimu se střídají.

 

https://www.vesti.ru/article/4077880

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.08.2024“:

➡️☭☆ Vyšetřovací výbor RF zveřejňuje záběry autobusu vjíždějícího do příkopu na území Krasnojarska.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nedal nepříteli šanci

Záběry bojové práce posádky protiletadlového raketového systému Buk-M3 skupiny sil 20. gardové kombinované armády Západ na zachycení a zničení americké taktické rakety ATACMS ukrajinských ozbrojených sil v zóně speciální vojenská operace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Co se teď děje v Moskvě?😱

Všechny podrobnosti na kanálu👇https://t.me/+qrKlQHyDZ2VmOWM6

➡️☭☆Více než 50 domů bylo zaplaveno kvůli povodním ve městě Petrovsk-Zabajkalskij a ve vesnici Orlovský, lidé jsou evakuováni do provizorního detenčního centra a také jim pomáhá dostat se k příbuzným, uvedl guvernér Transbaikalie. , Alexander Osipov (fotografie a videa z jeho kanálu Telegram).

V sousedním Burjatsku byl zaznamenán přepad přes přehradu u přehrady Khonkholoi. Podle šéfa regionu Alexeje Tsydenova je ohroženo pět osad.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Šéf Burjatska oznámil zavedení republikového nouzového režimu kvůli obtížné povodňové situaci, která již zasáhla několik obcí

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Útočný letoun Su-25 zasáhl neřízenými střelami letounů S-8 a zničil nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Vostok.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

03.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉 MY JSME UBOHÁ NĚMECKÁ KOLONIE A JEDINÉ, CO NÁS MŮŽE ZACHRÁNIT, JE ODCHOD Z EU

 

 

📌03. srpna 2024: RECEPT NA KATASTROFU👉 PROGRAM URSULY VON DER LEYENOVÉ:

 

Již jen způsob „zvolení“ této zkorumpované političky nám opět názorně ukazuje nedemokratičnost celého totalitního molocha. Program, který staronová šéfka EK představila, vyvolává dojem, jako kdyby ve volbách drtivě vyhráli Zelení. Přitom právě tato politika byla evropskými voliči odmítnuta nejvíce.

 

Program na další pětiletku představila ve svém projevu v Evropském parlamentu 18. července 2024. Zde jsou některé z hlavních aspektů jejího návrhu, který je přísně v souladu s jejím předchozím funkčním obdobím.

 

Cíl snížit emise skleníkových plynů – snížení o 90 % do roku 2040 a o 100 % do roku 2050 – je zachován. Toto snížení ze své podstaty strukturuje a určuje celý program Komise, protože veškerá lidská činnost – průmyslová, komerční i soukromá – vypouští skleníkové plyny. V programovém dokumentu, který Komise zveřejnila v únoru 2024, již pod záštitou Ursuly von der Leyenové, jsou totiž plány investovat 1,5 bilionu eur ročně do dekarbonizace Evropské unie a za tímto účelem přijmout autoritářská opatření ve všech oblastech lidské činnosti. Tato částka se rovná 10 % evropského HDP – každý rok. Tato politika samozřejmě povede k chudnutí Evropanů vlivem ztráty konkurenceschopnosti kontinentu zejména díky drahým energiím.

 

Evropské fondy, které jsou různým způsobem rozdělovány členským státům EU, budou od nynějška „podmíněny respektem k právnímu státu“. Právním státem EU míní velmi konkrétní a zároveň vágní pojem, který jí umožňuje diskvalifikovat všechny země, které vedou v jakémkoli směru politiku, která není v absolutním souladu s EU. Jinými slovy, jakákoli odchylka od ideologické linie EU v jakékoli oblasti bude podléhat finančním sankcím – jak se již děje s Maďarskem. Toto nové směřování EU povede k tomu, že totalitní ideologie EU bude vnucována i zemím, kde ji většina voličů odmítne: otevřené hranice, environmentalismus, boj proti „NENÁVISTI“ – ALE POUZE „NENÁVISTI“ z pravé části politického spektra. V EU je totiž nenávist povolená (či dokonce podporovaná) a nenávist zakázaná.

 

„Začneme tím, že se zaměříme na provádění a prosazování digitálních zákonů přijatých v minulém funkčním období. Technologičtí giganti musí převzít odpovědnost za svou obrovskou systémovou moc v naší společnosti a ekonomice. Zahájili jsme aktivní prosazování aktu o digitálních službách a aktu o digitálních trzích. V nadcházejícím funkčním období zintenzivníme naše prosazování,“ vysvětluje Ursula von der Leyenová. To je samozřejmě program započatý již naštěstí končící Jourovou. Konkrétně je zjevně cílem potrestat sociální sítě, které odmítají cenzurovat své uživatele způsobem, jakým si to přeje EU. Prvním, na koho se zaměří, má být X, dříve známý jako Twitter, jak se netajil komisař Thierry Breton: buď se X podřídí ideologii a cenzuře EU nebo bude X zkonfiskována část jeho globálních příjmů.

 

Byl také oznámen plán na vybudování „evropské obrany.“ Znovu a znovu se objevuje návrh na vybudování evropské armády, v zásadě podporované státy jako Německo a Belgie, které jsou v čele prosazování tohoto projektu, na který by mělo jít 1% HDP každé členské země. Lze očekávat, že by byla využita ke zcela jiným účelům než k obraně. Hovoří se o tom, že její skutečný účel by byl potlačování protestů původního obyvatelstva – ať už v případě, že zde bude další „plandemie“ či třeba klimatické lockdowny nebo tehdy, kdy se začne bouřit původní obyvatelstvo proti výměně obyvatel, jak to již aktuálně vidíme třeba v Irsku nebo Velké Británii.

 

Ursula von der Leyenová rovněž oznámila ztrojnásobení počtu příslušníků pohraniční stráže agentury FRONTEX na 30 000. Problém spočívá v tom, že podle práva EU a judikatury Evropského soudu pro lidská práva (ESLP) tito příslušníci pohraniční stráže, bez ohledu na jejich počet, v podstatě poskytují bezplatnou trajektovou dopravu mezi Afrikou a Evropou.

 

V souladu s judikaturou ESLP musí být každý ilegál zadržený ve Středozemním moři – a to i na dohled od afrického pobřeží – převezen do Evropské unie, aby mohl uplatnit svá „práva.“ Desetinásobné zvýšení počtu příslušníků pohraniční stráže by na platném zákoně nic nezměnilo, nicméně více příslušníků znamená více lodí – a tedy i více převezených Afričanů. Výměna obyvatel tak bude pokračovat a je zřejmé, že bude uplatňován i migrační pakt. Jak zdůrazňuje von der Leyenová: „Vždy budeme respektovat lidská práva a zajistíme, aby ti, kteří mají právo zůstat, tak mohli činit a mohli získat nezbytnou podporu při integraci do komunit.“

 

V neposlední řadě je oznámena celá řada nových nařízení s globálními ambicemi, která potvrzují nárok EU vytvářet právní předpisy nejen pro Evropu, ale pro celý svět. Například je vyhlášen „Pakt o evropských oceánech“ – všimněte množného čísla –  EU evidentně tvrdí, že reguluje všechny světové oceány, což jen potvrzuje ambice těch, kteří za tímto molochem stojí, mít vliv na celosvětovou politiku.

 

Výše uvedené body neobsahují další velmi zásadní plány, o kterých se sice šéfka EK přímo nezmínila, nicméně životy Evropanů velmi zásadně ovlivní.

 

K těmto plánům patří například zavedení CBDC (digitální euro), zavádění povinných digitálních očkovacích průkazů a plošné zavádění eID. Digitální identitu by mělo mít podle plánů EU do roku 2030 nejméně 80% obyvatel v rámci celého bloku.

 

V případě, že přijde očekávaná plandemie 2,0, tak se zaváděni digitální diktatury ještě urychlí. V neposlední řadě je nutné zdůraznit, že příštích 5 let zřejmě plně postačí k odebrání posledních reziduí suverenity evropských zemí, takže na konci pětiletky už bude existovat jeden velký superstát.

 

Co se také v programu nezmiňuje je nadále klesající konkurenceschopnost evropských zemí, která souvisí s deindustrializací a pokračující likvidací zemědělství. To samozřejmě souvisí zejména s EU zaváděnou klimatickou politikou, která je založena na jednom velkém podvodu.

 

EU je symbolem dekadence – a to i díky zvolení této zkorumpované osoby, kterou již v prosinci čeká další soudní stání ohledně neprůhledných nákupů takzvaných „Covid vakcín.“

 

 

Není se však čemu divit, celý moloch je založený na korupci. Jde o vysoce nedemokratickou instituci, která může nadále fungovat jen díky masám, které věří, že bez EU by byla Evropa zničena.

 

PŘITOM JE TO PŘESNĚ NAOPAK: JE TO PRÁVĚ EU, CO EVROPU SPOLEHLIVĚ ZNIČÍ

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/recept-na-katastrofu-program-ursuly-von-der-leyenove/

 

 

📌03. srpna 2024: 🆕 Koller: MY JSME UBOHÁ NĚMECKÁ KOLONIE A JEDINÉ, CO NÁS MŮŽE ZACHRÁNIT, JE ODCHOD Z EU👍

 

„Evropská unie není nic jiného než zločinný konstrukt. Je to v podstatě reaktivace fašismu po řadě desítek let. A tady to přesně vidíme, kam jsme to dopracovali lezením do německého zadku. A je úplně jedno, jestli mluvíme o levici nebo pravici, lezou všichni jak o závod,“ tvrdí bezpečnostní analytik Martin Koller.

https://t.me/absurdnisvet/77161

 

 

📌03. srpna 2024: POČÍNAJE DNEŠKEM BUDE LOUISIANA ZAVÁDĚT CHIRURGICKOU KASTRACI JAKO TREST PRO JEDNOTLIVCE ODSOUZENÉ ZA ZLOČINY PROTI DĚTEM. 👏

 

Návrh zákona představila státní senátorka Regina Barrow a podepsal jej guvernér Jeff Landry.

 

Odstranění mužských varlat nebo ženských vaječníků – jako trest pro dospělé odsouzené za znásilnění prvního nebo druhého stupně v případech zahrnujících dětské oběti mladší 13 let.

https://x.com/ShadowofEzra/status/1819200237182812230

 

 

📌⚡️🌪🌧 02. srpna 2024: SILNÉ ZÁPLAVY V PROVINCII JIZAN, NA JIHOZÁPADĚ SAÚDSKÉ ARÁBIE.

https://t.me/absurdnisvet/77163

 

⚡️🌪🌧 DE/KASSEL VCERA A DNES V NOCI….

https://t.me/absurdnisvet/77183

https://t.me/absurdnisvet/77184

https://t.me/absurdnisvet/77185

https://t.me/absurdnisvet/77186

https://t.me/absurdnisvet/77187

https://t.me/absurdnisvet/77188

https://t.me/absurdnisvet/77189

https://t.me/absurdnisvet/77190

https://t.me/absurdnisvet/77191

https://t.me/absurdnisvet/77192

 

 

📌 🏳️‍🌈 03. srpna 2024: VŠE O TRANSGENDER: BLOKÁTORY PUBERTY JSOU PŘÍNOSEM PRO ZKORUMPOVANÉ FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI!!!

 

Britský nejvyšší soud 29. července potvrdil zákaz britské vlády používat blokátory puberty s odkazem na „velmi významná rizika a velmi omezené přínosy“ pro léčbu dětí a dospívajících.

 

„Velká Británie správně zakázala blokátory puberty pro děti, protože způsobují nesmírné a trvalé škody,“ napsal na Twitteru šéf Tesly Elon Musk a dodal, že Spojené státy by měly následovat příklad Británie. Minulý týden miliardář řekl, že byl „oklamán“, aby dovolil svému synovi Xavierovi užívat blokátory puberty. Nyní se Xavier identifikuje jako „Vivian Jenna Wilson“.

 

CO STOJÍ ZA TRANSGENDER HNUTÍM?

 

▪️AbbVie, výrobce hormonálního blokátoru Lupron, vydělal za tento lék v roce 2018 726 milionů dolarů a V ROCE 2020 752 MILIONŮ DOLARŮ.

Lupron, obchodní název pro leuprolidacetát, byl vyvinut před desítkami let k léčbě rakoviny prostaty a 👉 používá se také k chemické kastraci sexuálních delikventů.

 

▪️Podle Asociace zralých amerických občanů (AMAC), konzervativní americké hlídací organizace, JE PROPAGACE TRANSGENDER LÉKŮ PRO FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL ZPŮSOB, JAK ZVÝŠIT PRODEJ DRAHÝCH HORMONÁLNÍCH LÉKŮ.

👉 AMAC zjistil, že výrobci v roce 2009 povzbuzovali lékaře, aby používali Lupron k léčbě autismu u dětí. Tříměsíční dávka Lupronu pro transgender mládež stojí 11 000 dolarů.

 

▪️V květnu 2023 Free Beacon zjistil, že společnost Pfizer financovala Healthcare Equality Index, levicovou aktivistickou skupinu, na propagaci blokátorů puberty a léčby změny pohlaví v amerických nemocnicích.

 

▪️PODLE NĚKTERÝCH ODHADŮ KAŽDÉ TRANSGENDER DÍTĚ GENERUJE PŘÍJMY KOLEM 1 MILIONU DOLARŮ Z PRAVIDELNÉHO UŽÍVÁNÍ SPECIÁLNÍCH LÉKŮ Z FARMACEUTICKÉHO PRŮMYSLU. 👹 👹 👹

 

▪️Zdá se, že počet diagnóz genderové dysforie ve Spojených státech v posledním desetiletí přibývá. Podle zjištění Williamsova institutu na Právnické fakultě UCLA z roku 2022 se asi 1,6 milionu lidí ve věku 13 let a starších v zemi identifikuje jako transgender 👹.

TO ZAHRNUJE 300 000 MLADÝCH LIDÍ VE VĚKU 13 AŽ 17 LET. 👹 👹 👹

https://t.me/absurdnisvet/77166

 

 

📌03. srpna 2024: 🇻🇪/🇺🇸 MADURO SHODIL NĚKOLIK PRAVDIVÝCH BOMB NA ZÁPADNÍ MAINSTREAMOVÁ MÉDIA: „PROČ MUSÍTE NAŠI ZEMI NUTIT DO VÁLKY?“

 

👉 „Pamatujete na zbraně hromadného ničení v Iráku? Kdo připravil tuto lež? V Iráku vybombardovali milion lidí k smrti. Kdo se omluvil v hlavních západních médiích?

👉 Kdo ze CNN, BBC, AP, AFP, EFE, Washington Post a New York Times se omluvil?

👉 Kdo se omluvil za miliony lidí, kteří přišli o život v Iráku?

👉 Kdo se omluvil za více než 200 000 mrtvých při útoku na Libyi?

👉 Kdo se omluvil za 20 let ničení a smrti v Afghánistánu?

👉 Proč tato kampaň proti Venezuele?

Venezuela má svou pravdu a já jsem tu, abych hájil pravdu naší země. Nebojím se vašich lží.“ 👏 👏 👏

https://t.me/absurdnisvet/77171

 

 

📌03. srpna 2024: 🇮🇷 TEHERÁN: ÍRÁNŠTÍ ŽIDÉ POŽADUJÍ POMSTU SIONISTŮM.

Prohlášení výboru odsuzuje teroristický sionistický atentát na Mučedníka odporu. Během války se íránská židovská komunita účastnila protestů proti genocidě v Gaze; nebo podle agentury Reuters při „protiizraelských protestech“. 👏

https://t.me/absurdnisvet/77175

 

 

📌03. srpna 2024: ⚠️🇨🇳🚫 OD 1. ZÁŘÍ ČÍNA ZAKÁŽE VÝVOZ CIVILNÍCH DRONŮ, KTERÉ MOHOU BÝT POUŽITY PRO VOJENSKÉ NEBO TERORISTICKÉ ÚČELY:

 

Ministerstvo obchodu uvedlo, že toto rozhodnutí bylo učiněno s cílem zabránit šíření zbraní hromadného ničení.

Různé součásti navíc podléhají vývozním kontrolám, jako jsou infračervená zařízení a lasery pro značení cílů.

https://t.me/absurdnisvet/77176

 

 

📌03. srpna 2024: ⚠️🇬🇧 NEPOKOJE V ANGLII: OBČANSKÉ NEPOKOJE V BRITÁNII DEMONSTRANTI  V CENTRU SUNDERLANDU ZAPÁLILI VOZIDLO A STŘETLI SE S POLICIÍ, KDYŽ PROTESTOVALI PROTI VRAŽDĚ MALÝCH DĚTÍ V SOUTHPORTU.

Totální chaos… Policejní stanice v Sunderlandu

https://t.me/absurdnisvet/77177

https://t.me/absurdnisvet/77178

 

 

📌02. srpna 2024: 🇷🇺 RUSKO CHCE ZABLOKOVAT GOOGLE, IOS A ANDROID.

 

Poslanec ruské Státní dumy Aleksei Didenko uvedl, že Google včetně operačního systému Android a iOS od Applu bude v Rusku brzy zablokován.

 

Didenko doporučila veřejnosti, aby nelpěla na službách, jako je YouTube: „Brzy bude Google zablokován spolu s Google Androidem. Zablokován bude i iOS, a to nebude naše iniciativa.“                                                                                                                                            https://x.com/BRICSinfo/status/1819475105837470159?t=eqoL_NLxtXEk0CvVjDGslw&s=09

 

 

📌📉 03. srpna 2024: ⚠️ BURZA ‼️ KRACH V CELÉ EVROPĚ – AKCIOVÝ TRH JDE DOLŮ!

https://t.me/absurdnisvet/77193

 

 

📌💉🎚️ 👧🏻👶🏼 03. srpna 2024: 💥 „V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ BYCH SVÉ DĚTI NENECHALA OČKOVAT„💥

 

Každý, kdo se rozhodne proti očkování dětí, musí být silný! Protože je obrovský protivítr.                                                                                                                              https://www.tiktok.com/@ayse_meren/video/7377354760178978080

 

 

📌💉🎚️ 👶🏼 03. srpna 2024: ÚMRTNOST KOJENCŮ OD ZAVEDENÍ OČKOVÁNÍ REKORDNĚ VZROSTLA

  1. 1. 2024

 

Oficiální údaje amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) odhalily, že dětská úmrtnost nyní rekordně vzrostla.

Nově zveřejněná data z CDC ukazují, že úmrtnost amerických kojenců v roce 2022 prudce vzrostla.

 

Jde o první zvýšení kojenecké úmrtnosti za posledních dvacet let.

Prudký nárůst úmrtí mezi dětmi mladšími jednoho roku začal v roce 2022, rok poté, co byla vakcína Covid mRNA uvedena na veřejnost.

 

V červnu 2022 americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) rozšířil schválení injekce mRNA Covid pro kojence a malé děti ve věku od 6 měsíců do 5 let.

 

https://uncutnews.ch/todesfaelle-bei-saeuglingen-stieg-seit-einfuehrung-von-impfung-auf-rekordhoehe/

 

 

📌03. srpna 2024: 😂 NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH SE ŠÍŘÍ VIDEO, NA KTERÉM SE JOE BIDEN SNAŽÍ LETĚT DO RUSKA.

Americký prezident spolu s Kamalou Harrisovou dorazili na letiště, aby se setkali s americkými občany, kteří se vrátili z Ruské federace v důsledku výměny vězňů. Oficiální část již skončila, když Biden vystoupil po rampě do prázdného speciálního letadla. Seděl tam tak dlouho, dokud ho nevyvedli. 😂 😂 😂 😂 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28144

 

 

📌03. srpna 2024: CO MÁ SPOLEČNÉHO PRAHA, VILNIUS A AMSTERDAM?

 

Jde sice o téma, které bylo nejen v našich médiích v posledních týdnech přetřásáno víc než dost, nicméně nakonec mi nedalo než se k němu také vyjádřit. A to zejména proto, že Praha zůstala spolu s Vilniusem jedním ze 2 z 9 evropských měst, kde nakonec nezakázali vystoupení neonacistické bojůvky.

 

👉Co se týká Amsterodamu, tak tam se jednalo o spontánní akci místní starostky, která umožnila akci pod širým nebem, tedy šlo v podstatě – podobně jako v Praze – o náhradní prostory.

 

👉Ještě v roce 2014 a kolem toho období psalo mnoho mainstreamových médií z celého západního světa o této bojůvce jako o neonacistech, aby později propagandisté náhle otočili a bojůvku, jejíž členové se pyšnili vytetovanými hákovými kříži a jinými nacistickými symboly, začali považovat za hrdiny.

 

👉Takový náhlý obrat nyní zdůvodňují tím, že se údajně i Azov proměnil😂 a nemá již s nacisty nic společného😂. Přitom mnohé indicie napovídají, že to tak úplně není pravda.

 

☝️Prapor Azov byl opakovaně obviňován různými mezinárodními organizacemi z válečných zločinů a zločinů proti lidskosti spáchaných během války proti civilnímu obyvatelstvu východní Ukrajiny, dlouho před ruskou invazí v roce 2022.

 

Jde o organizace, které většinou uznávají i mainstreamová média, která se na ně v jiných případech velmi ráda odvolávají.

 

☝️Amnesty International, Human Rights Watch a dokonce i Organizace spojených národů odsoudily násilí páchané různými neonacistickými skupinami, které se od roku 2014 zapojily do války proti proruskému regionu východní Ukrajiny, Donbasu.

 

👉SVÉVOLNÉ ZADRŽOVÁNÍ, MUČENÍ, VRAŽDY A MNOHO DALŠÍHO JSOU ZÁVAŽNÁ OBVINĚNÍ. Dokonce i Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) vypracovala v roce 2016 zprávu o válečných zločinech spáchaných ukrajinskými ozbrojenými silami a bezpečnostními silami proti rusky mluvícímu obyvatelstvu.

 

NYNÍ JIM VŠAK BYLO UMOŽNĚNO CESTOVAT PO EVROPĚ V RÁMCI VELKÉHO „PROPAGAČNÍHO TURNÉ.“

 

Od 21. července do 2. srpna měli členové ukrajinského neonacistického praporu Azov navštívit devět měst v šesti zemích EU – Polsku, Německu, Nizozemsku, Belgii, České republice a Litvě. Z těchto devíti měst je nakonec přijala jen dvě. 👹

 

V samotném Německu, kde měly být tři akce (25., 26. a 30.7.) v Berlíně, Hamburku a Kolíně nad Rýnem, byl nakonec nátlak odpůrců tak značný, že si zde nedovolili neonacisté uspořádat jedinou – byť jen malou – akci. 👍

 

Přitom právě v Německu aktuálně žije nejvíc Ukrajinců v rámci celé EU (v přepočtu na počet obyvatel je jich však nejvíc u nás). Ani fakt, že se k našim západním sousedům uchýlilo nejvíc možných příznivců Azova nakonec nevedl k tomu, že by se konala. byť jediná náborová akce. 👍

 

Podobně byli nuceni akci zrušit také organizátoři v Bruselu, kde kvůli protestům proti akci Azova došlo k nepokojům. 👍

 

Hodně jsem také sledovala, co se dělo v souvislosti s návštěvou Azova v Holandsku. Tam se nakonec do protestů zapojilo mnoho různých vzájemně zcela nesourodých uskupení – dokonce včetně islámské strany, která je v parlamentu. 👹

 

Lze říci, že hlavní postavou protestů v Holandsku byla Sonja van der Ende, která zaslala e-mail do Rotterdamu, kde měla být akce uspořádána v tzv. „Ukrajinském domě.“ V něm uvedla:

 

„Byla jsem šokována a znechucena, když jsem se dočetla, že váš takzvaný Ukrajinský dům navštěvuje nacistický prapor Azov. Víte vůbec, kdo to je? Jako holandská novinářka jsem byla svědkem a navštívila jsem ocelárnu Azov, kde byli zalezlí. 👍

 

Byla jsem prvním holandským novinářem v továrně, když ji podle obyvatel Mariupolu (kde se továrna nachází) osvobodili Rusové. Z příběhů, které jsem slyšela a důkazů, které jsem viděla, lze vyvodit, že prapor Azov je otevřený nacistický prapor, který nenávidí Rusy a Židy. 👍

 

Budou všechno popírat a říkat, že už nepatří k Pravému sektoru a ke Svobodě, samé lži. Jak smutné pro Nizozemsko a Rotterdam (mé rodné město), které se prezentuje jako multikulturní město, že přijaly tuto nacistickou skupinu, která spáchala ty nejstrašnější činy a žádá za to peníze a také chce verbovat vojáky ve vašem centru, aby zabíjeli ještě více Rusů a obyvatelstva na Donbasu.“ 👍

 

👉Tento dopis se dostal do některých holandských médií a zřejmě ještě dále podnítil odpor proti účasti Azova na akci v Rotterdamu.

 

V nizozemských médiích byl tedy kolem účasti Azova velký poprask, což nakonec vedlo ke zrušení akce v Rotterdamu. Nicméně jedna akce – neplánovaná a předem nepovolená – se nakonec v Holandsku přece jen konala.👹

 

Starostka Amsterdamu dala Azovákům k dispozici tamní největší náměstí Dam, kde se nakonec akce uspořádala. Amsterdam se tak díky aktivistické zelené starostce stal dalším z měst, kde akce proběhla, byť ne oficiálně a s pozvánkami předem. A samozřejmě ani vstupné se nevybíralo. 👹

 

Paradox je, že stejné politické síly, které narychlo uspořádaly akci pro Azov, zakázaly vstup do země (potažmo do celé EU) 👍 Davidu Ickemu, o kterém tvrdí, že je extremista a antisemita.

 

O akci v Praze, která se nakonec konala v náhradních prostorách, se již psalo mnohé, takže ji netřeba komentovat. Litevská akce ve Vilniusu pak byla zřejmě jediná, která se konala na předem deklarovaném místě a bez nějakých velkých protestů.

 

Na závěr je nutno podotknout, že na většině míst, kde byla akce zrušena, to bylo zdůvodněno tím, že nebylo možné zabezpečit bezpečnost nahlášené akce. To jen ukazuje, kolik odpůrců se v daných zemích našlo. 👍

 

Pro evropské politiky možná nepříjemné probuzení – a pro Ukrajince konečně poučení. Příště si na náborové akce zřejmě pošlou někoho, kdo nevyvolá tolik povyku. 👍

 

Otázka je, proč to neudělali nyní. Kdyby se jednalo o členy pravidelné armády, zřejmě by to nikdo tolik neřešil a akce by bez jakýchkoli velkých protestů proběhly ve všech městech, kde byly naplánovány…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/co-ma-spolecneho-praha-vilnius-a-amsterdam/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Ovalion Eddie 2, Roman Kirsch: NASTOUPIL JOE BIDEN VČERA VEČER DO ŠPATNÉHO LETADLA? (JEŠTĚ ŽE TO NEBYLA RAKETA NA MARS…) 😄

 

https://youtu.be/a25JsKOpOuI?si=vbWiLcKq9AYxmxSZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, TN Televitní noviny, Roman Kirsch: PŘIPOMEŇME SI KRÁTCE JEŠTĚ NAŠE NOSITELE „NOVÝCH HODNOT“, KTERÝMI NÁS OBŠŤASTŇUJÍ JIŽ 34 LET…😨👎😨👎😨

 

https://youtu.be/I3AFYKaWcN4?si=IIkRt44M0iRzHEaA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: ŠOKUJÍCÍ VIDEO ODHALUJE POSLEDNÍ ZOUFALÝ BOJ WAGNEROVCŮ HÁZENÍM KAMENÍ NA TUAREGY A JEJICH REAKCI

 

Spojenci Ukrajinců, kteří tam bojovali. Asi hodně pomohli zpravodajskými informacemi vládní kolonii Malijské armády a společně s nimi tam byli Wagnerovci. Členové Wagnerovské skupiny si vybrali radši smrt před tím, než by byli zajati při napadaní ze strany Tuaregyjských militantů a bránili se kamením. Dost drsné video ukazuje Wagnerovské bojovníky a závěreční chvíle jejích života v boji proti Turegyjským vzbouřencům. Konvoj převážející žoldnéře Wagnerovců byl přepaden poblíž Tinzawatenu v republice Mali, poblíž Alžírských hranic. Tucty Wagnerovských bojovníků byli zabiti při přepadení vzbouřenci Tuaregy, kteří vzali rukojmí, ale někteří radši zaútočili kamením a dali se zastřelit…. „Ať žije nerozborné přátelství s úžasnou demokratickou Ukrajinou“ 👹

 

https://youtu.be/kn4gN58Wc8Q?si=aSJ4X-qlUEHY1RYk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN SE ZLOBÍ NA SPOJENÉ STÁTY: „BIDEN DOVOLIL IZRAELI ZABÍT HANIYEHA V TEHERÁNU“; INFORMAČNÍ BOMBA💣.

 

https://youtu.be/Hv4OidhFSso?si=aIWZWz8WKMNVcfhI

 

 

📌02. srpna 2024: 🇮🇷 „DEN ZÚČTOVÁNÍ SE BLÍŽÍ,“ ZNÍ TITULEK V ÍRÁNSKÝCH NOVINÁCH TEHRAN TIMES.

Podle agentury Axios Washington očekává íránský útok na Izrael již tuto sobotu. USA přesouvají na pomoc spojenci bojové letouny, aby pomohly zvládnout raketovou palbu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28148

 

 

📌03. srpna 2024: inNovinky.cz, Tomáš Skoupý, Jakub Štěpánek: ČTVRTEČNÍ ZÁPAS IMÁN CHALÍFOVÉ Z ALŽÍRSKA S ITALKOU ANGELOU CARINIOVOU VYVOLAL VÁŠNĚ NEJEN VE SPORTOVNÍM SVĚTĚ, ALE PŘENESL SE I NA KOLBIŠTĚ KULTURNÍCH VÁLEK ODEHRÁVAJÍCÍCH SE PŘEVÁŽNĚ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH.

 

Veřejným prostorem kolují nepřesné informace považující Chalífovou za biologického muže či transgender sportovkyni, která má proti ženským soupeřkám výhodu.

 

Boxerský zápas mezi Chalífovou a Cariniovou, jenž skončil po pár desítkách vteřin, nenechal chladnými bojovníky za práva žen, kteří se opakovaně vyslovují proti startu transgender sportovkyň. Na sociálních sítích účast Chalífové odsoudila tenisová legenda Martina Navrátilová či spisovatelka J. K. Rowlingová.

 

„Tohle jde za MOV (Mezinárodním olympijským výborem, pozn. red.) a těmi, kteří určují pravidla. Je to parodie a výsměch všem olympijským sportům,“ napsala Navrátilová na síti X.

 

V rozhořčených příspěvcích, mezi kterými nechyběl ani ten italské premiérky Meloniové, téměř zapadlo, že samotná Angela Cariniová se za to, že své soupeřce nepodala ruku, omluvila. Jak uvedla v rozhovoru pro La Gazzetta dello Sport, vyvolaná kontroverze Cariniovou „rozesmutnila“. „Je mi líto i mé soupeřky,“ uvedla Cariniová. „Když MOV říká, že může bojovat, tak toto rozhodnutí respektuji,“ dodala.

 

„Nebylo to něco, co jsem plánovala udělat. Vlastně bych se chtěla omluvit jí i všem ostatním. Byla jsem naštvaná, protože můj olympijský sen se rozplynul,“ uvedla Cariniová s tím, že kdyby se s Chalífovou znovu potkala, objala by ji.

 

DVĚ NEPRAVDY A JEDNO TVRZENÍ BEZ DŮKAZŮ:

 

Pozornost přilákala nejen Imán Chálífová boxující ve váhové kategorii do 66 kilogramů, ale i tchajwanská boxerka Lin Jü-tching, které byly obě loni diskvalifikovány během probíhajícího mistrovství světa v boxu pořádaného Mezinárodní boxerskou asociací (IBA).

 

V případě boxerek kolují ve veřejném prostoru tři informace: Je to další případ transgender sportovkyň, boxerky neprošly testem na hladinu testosteronu a jde o „biologické muže“.

 

Na první otázku je nejsnazší odpověď. Imán Chalífová ani Lin Jü-tching nejsou transgender sportovkyně. Neexistuje jediný důkaz či náznak, že by se boxerky narodily jako muži.

 

Chalífová vyrostla v malé alžírské vesnici, dříve se věnovala fotbalu, ve kterém podle vlastních slov vynikala navzdory tomu, že fotbal v zemi není považován za hru pro dívky. A byli to právě její chlapečtí protihráči, kteří se s Chalífovou prali jako první. Když od fotbalu přešla k boxu, musela se vyrovnat i s nesouhlasem vlastního otce, který pracoval jako svářeč na Sahaře a ženský box pro něj byl tabu. Podporu Chalífová našla u matky.

 

zdroj: rozhovor pro organizaci UNICEF z 8. března 2024 (Chalífová je ambasadorkou organizace):

 

Informace, že sportovkyně neprošly testem na testosteron, je rovněž nepravdivá. Některé sporty tyto testy vyžadují, některé zase podmiňují účast tím, že sportovkyně nesměla projít mužskou pubertou. Ve středu IBA nicméně prohlásila, že obě sportovkyně zmiňovaný test nepodstoupily.

 

Argumenty, že jde v případě žen o „biologické muže“ či že boxerky mají mužský chromozom XY, jsou již složitější. Informace vychází z již zmíněné diskvalifikace, kterou IBA odůvodnila tím, že boxerky neprošly „nezávislým, samostatným a uznávaným DNA testem“.

 

Organizace už však neuvedla, o jaký typ testu šlo, která laboratoř ho vykonala a kdy se vlastně test odehrál. Obě sportovkyně se turnajů účastnily již několik let a předtím nikdo žádné protesty nevznesl. Na předchozí olympiádě rozhodně nedominovaly, jak to bývá v případech některých transgender sportovkyň. Pro úplnost, alžírská boxerka vypadla na předchozí olympiádě ve čtvrtfinále.

 

Tyto dvě sportovkyně byly obětí náhlého a svévolného rozhodnutí IBA. Ke konci loňského mistrovství světa byly diskvalifikovány bez řádného řízení.

 

MOV:

 

Diskvalifikaci navíc schválil pouze šéf IBA Rus Umar Kremljov, představenstvo ho schválilo až dodatečně. Záznam jednání navíc ukazuje, že asociace neměla žádné předem nastavené procesy pro genderové testování sportovkyň. „Současná agrese proti těmto dvěma sportovcům je založena výhradně na tomto svévolném rozhodnutí, které bylo přijato bez jakéhokoli řádného postupu,“ uvedl ve svém prohlášení MOV.

 

Ani jedno z těchto tří tvrzení tedy není momentálně podpořené žádnými důkazy, kromě tvrzení IBA. A to nelze brát jako bernou minci, protože IBA své tvrzení není schopna nijak doložit.

 

NEDŮVĚRYHODNÁ IBA:

 

Důvěryhodnosti IBA vedené Kremljovem nenahrávají ani důvody, proč byl zbaven organizace olympijských turnajů v roce 2019. S MOV měla IBA dlouhodobé spory ohledně netransparentního financování. Kremljov navíc uzavřel v roce 2020 exkluzivní sponzorství s ruským ropným gigantem Gazprom, který podle všeho financuje podstatnou část aktivit IBA.

 

Po vypuknutí války Kremljov odmítl na žádost MOV vypovědět Gazpromu smlouvu, a definitivně tak přišel o možnost pořádání olympijského turnaje. IBA se proti tomuto rozhodnutí odvolala k Mezinárodní sportovní arbitráži, ale toto rozhodnutí bylo zamítnuto, mimo jiné z důvodů přetrvávající finanční netransparentnosti a přetrvávajících problémů s rozhodčími, připomíná server USA Today.

 

IBA navíc dál navzdory doporučením MOV povolovala účast ruským a běloruským sportovcům. Za zmínku stojí, že diskvalifikace Chalífové přišla až během probíhajícího mistrovství světa a tři dny poté, co Chalífová porazila Rusku Azalii Aminevovou.

 

Zastání MOV

Ve čtvrtek vydal Mezinárodní olympijský výbor prohlášení, ve kterém se ohrazuje proti kritikům účasti obou boxerek. Mimo jiné uvádí, že umožnil oběma sportovkyním start na základě pravidel z roku 2016.

 

„Tyto dvě sportovkyně byly obětí náhlého a svévolného rozhodnutí IBA. Ke konci loňského mistrovství světa byly diskvalifikovány bez řádného řízení,“ uvedl v prohlášení MOV. Dodal, že jeho pravidla o oprávněnosti startu jsou založena na regulích platných pro předchozí OH v Tokiu a nedají se během soutěže měnit.

 

„Alžírská boxerka se narodila jako žena, je registrována jako žena, boxovala jako žena a v pasu je uvedena jako žena. Z vědeckého hlediska nedošlo k tomu, že by muž boxoval proti ženě,“ uvedl v dnešním prohlášení mluvčí MOV Mark Adams.

 

„V online prostoru je neuvěřitelné množství neinformovaného napadání a my jsme v úzkém kontaktu se sportovkyněmi a jejich doprovodem,“ dodal.

 

RUS NABÍZÍ BOLESTNÉ:

 

Jen několik hodin před čtvrtfinálovým bojem Chalifové proti maďarské soupeřce (utkání je na programu v sobotu po 17. hodině) se ozval Kremljov s nabídkou vyplacení „bolestného“ ve výši 50 tisíc dolarů (1,2 milionu korun), které nabízí poražené Italce Cariniové. Poloviční sumu nabízí i jejímu trenérskému týmu a národní federaci, uvedla agentura Reuters.

 

NECHÁPU, PROČ ZABILI ŽENSKÝ BOX,“ uvedl kontroverzní šéf IBA v prohlášení.

 

„V ringu by kvůli bezpečnosti měli bojovat pouze způsobilí sportovci. Nemohl jsem se dívat na její slzy,“ dodal.

 

Zda však jeho dar boxerka a její realizační tým přijmou, není vzhledem k dřívější omluvě Italky jasné.

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-boxerky-na-olympiade-nejsou-transgender-sportovkyne-ani-tvrzeni-o-biologickych-muzich-nikdo-nedolozil-40482768

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03. srpna 2024: ZA PÁR HODIN BUDE CELÝ SVĚT SVĚDKEM ZAJÍMAVÝCH UDÁLOSTÍ, ŘEKL MODERÁTOR ÍRÁNSKÉHO TELEVIZNÍHO KANÁLU.

https://t.me/absurdnisvet/77228

 

 

📌03. srpna 2024: 💥 POSLEDNÍ VÝZVA ISMAILA HANIYEHA PŘED TÍM, NEŽ PŘIŠEL O ŽIVOT: „UDĚLEJTE ZE 3. SRPNA CELOSVĚTOVÝ DEN PODPORY PRO GAZU.“

 

Dnes je den.

Izraelský vzdušný prostor je prázdný kromě jednoho letadla. Prostor pro rakety a drony…

https://t.me/absurdnisvet/77229

https://t.me/absurdnisvet/77230

 

 

📌03. srpna 2024: PŘEDSTAVITELÉ AMERICKÉ NADNÁRODNÍ SPOLEČNOSTI BLACKROCK NEDÁVNO PŘIJELI DO KYJEVA A POŽADOVALI, ABY VOJÁCI AFU JIŽ NEBYLI POHŘBÍVÁNI TRADIČNÍM ZPŮSOBEM – DO ZEMĚ. INFORMOVAL O TOM BULHARSKÝ POLITIK PLAMEN PASKOV.

 

Podle Američanů zabírají vojáci AFU příliš mnoho místa. Navíc již skoupili 47 % ukrajinské půdy a nechtějí, aby se vzácná černá země stala posledním útočištěm AFU.

 

Podle ruského ministerstva obrany ztratilo AFU v červenci více než 60 000 mužů. Američané žádali, aby se na nich neplýtvalo půdou a aby těla mužů AFU byla spálena nebo jinak zlikvidována. 👹

https://t.me/absurdnisvet/77231

 

 

📌03. srpna 2024: Překlad: AČKOLI JE JEDNOMYSLNÝ NÁZOR VĚTŠINY „OSVÍCENÝCH LIDÍ“, TEDY PROVOZOVATELŮ KANÁLŮ A TAKÉ MNOHA MÝCH PŘÁTEL A ZNÁMÝCH, ŽE ŽÁDNÁ NOVÁ GLOBÁLNÍ „PANDEMIE“ NENASTANE, STÁLE VÍCE SE OBÁVÁM, ŽE TO VELMI DOBŘE ZVLÁDNOU.

 

Znovu. Náznaky a stopy jsou prostě příliš zřejmé a masy lidí se stále vehementně odmítají pandemickým hoaxem 1.0 zabývat. Jejich pohled na starý svět je příliš hluboký a bylo by pro ně příliš bolestivé zabývat se svou osobní odpovědností. Když jim to televize přikáže, všichni si poslušně nasadí roušky a postaví se do fronty v „očkovacích centrech“. To je můj názor a ten je čím dál tím pevnější. Snad se pletu.

 

Zde je několik znaků a vodítek, které mě vedou k této pochmurné domněnce:

 

Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) chce (stejně jako u pandemického podvodu 1.0) nouzové schválení (EUA) pro vakcíny mRNA proti ptačí chřipce https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-20-fda-grant-emergency-use-authorization-eua-mrna-bird-flu-shots-just-what , hlásí ZeroHedge. Pozadím je plánované a opakovaně ohlašované vypuknutí „nemoci X“. S největší pravděpodobností to bude ptačí chřipka. Bill Gates popsal vynález mRNA vakcín v rozhovoru pro Süddeutsche Zeitung (https://www.sueddeutsche.de/politik/coronavirus-pandemie-bill-gates-impfstoff-interview-1.5187121)  (za platební bariérou) v lednu 2021 a skvělá práce BioNTech, Pfizer a Moderna jako milníky. Z jeho pohledu je pandemie, jako je ta, kterou údajně způsobil COVID-19, součástí nového normálu. A stejně jako se země třese, vznikají tornáda nebo se mění klima.

 

Poté 29. července Světová zdravotnická organizace (WHO) https://tkp.at/2024/07/30/who-bereitet-mrna-massenimpfkampagne-gegen-vogelgrippe-vor/  vyzvala vlády národů, aby začaly přípravky pro hromadné očkování mRNA pro boj s ptačí chřipkou. Vakcína proti ptačí chřipce již existuje a 15 států EU podepsalo smlouvu „jako preventivní opatření“ na nákup 665 000 dávek vakcíny a opce na dalších 40 milionů dávek byla uzavřena.

(https://www.epochtimes.de/meinung/impfstoffe-lager-tests-die-preparations-auf- die- next-pandemic-seems-to-be-in-progress-a4779631.html)

 

Ani plánovaný pandemický tábor v Bavorsku https://t.me/DDDDofficial/13690  se nejeví jako ojedinělý případ. Porýní-Falc chce také vybudovat pandemický tábor v Andernachuhttps://www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/koblenz/materiallager-andernach-pandemie-maske-schutzanzug-landeskrankenhaus-100.html. Mají tam být internováni budoucí odpůrci očkování nebo co plánují? Jako čistý sklad materiálu o velikosti 3 200 m² v Andernachu a 21 670 m² v Bavorsku se mi to zdá trochu příliš velké. Během Corony nebyly potřeba. Durynsko již má pandemický tábor, ve kterém jsou podle Mitteldeutscher Rundfunk (mdr)  3. března kolem dvou milion Stack masek.

(https://www.mdr.de/nachrichten/thueringen/pandemie-masken-lager-100.html)

 

Zatím se nedá odhadnout, zda s tím na podzim začnou, aby svět znovu uvrhli do chaosu, zabránili Trumpovi v druhém funkčním období, nebo až příští rok, ale ZeroHedge cituje právníka z Ohia Toma Renze:

(https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-20-fda-grant-emergency-use-authorization-eua-mrna-bird-flu-shots-just-what)

 

„Očekávám, že další pandemie nastane, až bude Donald Trump zpět v úřadu, pokud nenajde způsob, jak ji zastavit. Nebo si dokážete představit další pandemii s Kamalou Harris jako prezidentkou? Nemožné.“

 

Ohio je stát, který varoval, že ptačí chřipka bude s největší pravděpodobností dalším pandemickým podvodem.

 

Jak jsem řekl, doufám, že se mýlím, ale jak vidíte, existuje spousta náznaků, že to udělají znovu. Proto vás žádám o sdílení tohoto příspěvku, aby se o jejich plánech dozvědělo a připravilo se co nejvíce lidí. Zjistěte více o MMS a CDL a získejte je sami. Ať se v příštích měsících stane cokoliv, nenechte se zahnat strachem, trvejte na svých svobodách, nedodržujte jejich směšné výzvy k nošení roušek, jejich distanční pravidla a rozhodně se nenechte očkovat. Možná, že když dost lidí ví, na čem jsou, můžeme jim zničit párty.  Dirk Dietrich

https://t.me/absurdnisvet/77232

 

 

📌03. srpna 2024: EXISTUJÍ POUZE 2 POHLAVÍ!

 

Italský ústavní soud rozhodl v přelomovém rozhodnutí, že údajnou „nebinární“ genderovou identitu, tedy ani mužskou ani ženskou, nelze právně uznat. Ústavní soud poukázal na to, že italské právo „zavádí zásadu korespondence mezi jménem a pohlavím“, o tom informovala italská média jako LaRepublicca a portál IlSole24Ore.

 

https://www.nius.de/ausland/herbe-niederlage-fuer-gender-ideologie-italienisches-verfassungsgericht-sagt-es-gibt-nur-zwei-geschlechter/04d28fb5-75f9-4e73-9943-6742af0e5f25

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.08.2024“:

➡️☭☆Posádka ZU-23 protiletadlové jednotky skupiny vojsk „Střed“ zničila průzkumné UAV ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr Avdeevskoe

Posádky protivzdušné obrany plní nepřetržitě mise s cílem zničit nepřátelský průzkum a útočit na drony. O zvláštnostech bojové práce protiletadlových střelců hovořil servisní technik s volacím znakem „Generál“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 36 bezpilotních letounů typu UAV nad Rostovskou, osm nad Kurskou, devět nad Belgorodskou, 17 nad Orlovskou, dva nad Rjazaňskými oblastmi, po jednom UAV nad Voroněžskou oblastí, Azovským mořem a Krasnodarským územím.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Celkový počet obětí mimořádné události v Nižném Tagilu byl 26, tři jsou ve vážném stavu, informovalo Hlavní ředitelství ministerstva pro mimořádné situace.

Pátrací a záchranná operace v Nižním Tagilu byla dokončena a začalo odklízení trosek částečně zničeného domu, uvedly úřady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Platby za úplnou ztrátu majetku obětem mimořádné události v Nižním Tagilu byly zvýšeny na 500 tisíc rublů, uvedly úřady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Moskvě bylo nalezeno tygří mládě, které bylo nelegálně drženo a přepravováno po městě, rostoucí predátor bude převezen do hlavního rehabilitačního centra pro divoká zvířata, uvedla prokuratura.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Putin poblahopřál vietnamskému prezidentovi To Lamovi u příležitosti jeho zvolení generálním tajemníkem Ústředního výboru komunistické strany: Těším se na pokračování konstruktivního dialogu a společné práce

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dva civilisté byli zraněni v důsledku ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny ve městě Šebekino, řekl Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

V. Putin: Varování před výrobou jaderných raket, pokud budou v Evropě rozmístěny střely SM-6 a Tomahawk

2.8.2024

Evropa bude plná jaderných zbraní

Ruský prezident Vladimir Putin pohrozil, že Rusko obnoví výrobu jaderných zbraní středního doletu, pokud USA potvrdí svůj záměr rozmístit rakety v Německu nebo jinde v Evropě.

„Pokud USA zavedou plány tohoto druhu, budeme se považovat za osvobozené od dříve přijatého jednostranného moratoria na rozvoj schopností úderů středního a krátkého doletu ,“ řekl Putin v projevu na námořní přehlídce v Petrohradu.

Takové zbraně s doletem 500 až 5 500 kilometrů byly kdysi předmětem smlouvy o omezení jaderných zbraní mezi Washingtonem a Moskvou, smlouvy o jaderných silách středního doletu (FNI) z dob SSSR.

Rusko a USA odstoupily od této smlouvy v roce 2019 a vzájemně se obviňují, že již nerespektují její podmínky. Moskva však oznámila, že neobnoví výrobu raket tohoto typu, dokud USA nezahájí jejich rozmístění v zahraničí.

V červenci Washington a Berlín oznámily svůj záměr „zahájit v Německu v roce 2026 sporadickou palbu na dlouhé vzdálenosti“ s odkazem na střely SM-6, střely Tomahawk a hypersonické zbraně, které jsou stále ve vývoji.

„V dosahu těchto raket budou důležitá místa ruské státní a vojenské správy (…) Doba letu těchto raket, které by mohly být v budoucnu vybaveny jadernými hlavicemi, na naše území bude asi 10 minut ,“ poznamenal. dnes Putin.

„Tato situace připomíná události studené války spojené s rozmístěním amerických raket středního doletu Pershing v Evropě ,“ upozornil také ruský prezident.

Kreml už v polovině července varoval, že se evropské metropole stanou pro Rusko legitimním cílem v případě rozmístění amerických raket na evropském kontinentu. Ruský prezident tato prohlášení učinil u příležitosti každoroční přehlídky ruské flotily v Petrohradu, které se letos zúčastnily čínské, indické a alžírské lodě.

 

ZDROJ:

https://warnews247.gr/diethnh/rwsia/b-poutin-proeidopoiei-me-paragwgh-purhnikwn-puraulwn-an-anaptuxthoun-purauloi-sm-6-kai-tomahawk-sthn-eurwph/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

Nový Zéland: Nově schválený pandemický plán umožňuje přinutit odpůrce k povinnému očkování s využitím policejní síly

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

3.8.2024

Stále více indicií naznačuje, že se blíží „plandemie 2,0,“ s čímž nejspíš velmi úzce souvisí i alarmující pandemické plány, které nedávno schválili na Novém Zélandu.

Hlavním kandidátem na „plandemii 2,0  je aktuálně ptačí chřipka, proti níž se již distribuují vakcíny, zatímco další jsou ve vývoji. Lze očekávat, že jakmile bude „plandemie 2,0“ vyhlášena, dojde nejen na již dobře známé restrikce, ale také na nucené očkování.

Nicméně za „plandemie 1,0“ nebyly země dostatečně připraveny na nucené očkování, což se zřejmě nyní výrazně změní. To tedy v případě, že si Nový Zéland vezmou další země za příklad.

Nový „pandemický plán“ novozélandské vlády uděluje policii pravomoc „zadržovat a omezovat“ členy veřejnosti kvůli nucenému očkování, mezi řadou nových autoritářských opatření.

„Akční rámec“ byl aktualizován v červenci 2024 a zahrnuje „zvláštní pravomoci“ schválené ministrem zdravotnictví, které se uplatní v případě pandemie vyhlášené Světovou zdravotnickou organizací nebo nouzového stavu vyhlášeného podle zákona o nouzovém řízení civilní obrany z roku 2002.

Na základě zvláštních pravomocí bude mít policie pravomoc zadržovat a omezovat veřejnost kvůli nucenému očkování ze strany zdravotnického personálu.

Konkrétně bude mít policie pravomoc učinit vše, co je přiměřeně nutné (včetně použití síly), aby pomohla zdravotníkovi nebo jakékoli osobě pověřené zdravotníkem při výkonu pravomocí nebo funkcí podle § 70 nebo 71.

 

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/novy-zeland-nove-schvaleny-pandemicky-plan-umoznuje-prinutit-odpurce-k-povinnemu-ockovani-s-vyuzitim-policejni-sily/

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/novy-zeland-nove-schvaleny-pandemicky-plan-umoznuje-prinutit-odpurce-k-povinnemu-ockovani-s-vyuzitim-policejni-sily/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

 

03.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: NA UKRAJINE NABERÁ NA OBRÁTKACH OBCHOD S ĽUDSKÝMI ORGÁNMI

 

❤️ „Musíte být schopni dělat dnes věci, které ostatní nedělají, abyste zítra měli věci, které ostatní nikdy mít nebudou.“ – Les Brown

 

 

📌02. srpna 2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu: „CENTRÁLNÍ PARK PRAHY 11 JIŽ BRZY DOSTANE NOVOU TVÁŘ.

 

Mám z toho obrovskou radost, nejen protože jsem na jeho přípravě strávil roky práce.

 

POJĎME SI ŘÍCT, CO NÁS ČEKÁ A PROČ TO TRVALO TAK DLOUHO:

 

Dostavba parku Jižního Města, který se line mezi stanicemi Opatov a Háje, přinese celou řadu novinek.

👉 🍨🍰🥂Přibude kavárna, altán, amfiteátrové schody, podium, mlhoviště, gril, pítko a také bohaté vybavení mobiliářem.

👉 🌲🌳 Vysadí se nové stromy, rostliny a parkový trávník. Jak vidíte na vizualizačních fotkách, nově bude park ještě příjemnějším místem pro rodiny s dětmi, maminky s kočárky a každého, kdo bude chtít hezky strávit volný čas. 👶 👨‍👩‍👧‍👧

👉 Kromě toho bude vybudována areálová kanalizace, vodovodní přípojka pro rozvod vody v areálu, veřejné osvětlení, obvodová zeď a tak dále.

Zkrátka se náš Centrální park konečně promění v moderní park 21. století, jaký si Jižňák vážně zaslouží.

 

👉 A TEĎ PROČ TO TRVALO TAK DLOUHO?

 

Jak asi víte, na dobudování parku se čeká už mnoho let.

👉 Hlavní potíž tady byla v tom, že se park rozkládal částečně na pozemcích restituentů a rodin, kterým byl po 89. roce vrácen komunisty zabavený majetek, kvůli čemuž si s ním městská část nemohla dělat jen tak, co chtěla.

 

👉 V době, kdy jsem na Jižňáku byl ještě místostarostou, jsem věnoval spoustu času jednáním s restituenty, abychom situaci dokázali konstruktivně vyřešit. Nakonec jsme se dohodli, že si Praha 11 s těmito rodinami pozemky vymění. Radnice dostala klíčové pozemky v centrálním parku a restituenti na oplátku získali městské pozemky v okolí jejich stavebních parcel. To nám umožnilo celou věc po 30 letech odblokovat z patové situace.

 

👉 Současně jsme tehdy ve spolupráci s magistrátem vytvořili projekt dodělání parku, který nyní po několika letech konečně bude realizován. Rada Prahy totiž konečně vybrala stavební firmu a dala věci do pohybu.

 

👉 Jako občané Prahy 11 se tak můžeme těšit, až se tohle naše oblíbené místo promění v moderní oázu klidu a hezky strávených chvilek. Já jsem nadšený. Co na to říkáte vy? Taky se těšíte?“ ❤️

 

🛑KDO JE ING. ONDŘEJ PROKOP? KDO HO JEŠTĚ NEZNÁ, TAK UVEDU NĚCO O NĚM!

 

PODPORUJE A POMÁHÁ: Ne z venkovních tlaků někoho, ale z vnitřních pocitů, jako rodák Prahy, kterému záleží na jeho občanech!!! Dělá to dobře a srdcem!!! Tohle je pro mě vzor politika!!!

👉 Život „90“ pomoc seniorům: Komunitní centrum, bezplatné poradny, kurzy přednášky, přátelské návštěvy, hovory, dopisování…

👉 Dobrý anděl: Tisícům nemocným, pravidelní měsíční příspěvky…

👉 Sbírka potravin: Potraviny a drogérie matkám samoživitelkám, seniorům, rodinám v krizi, lidem bez domova, psychicky a tělesně postiženým…

👉 Kapka naděje: Podpora, osvěta…

👉 Naše dítě: Pomoc týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným, finanční, právní podpora, osvětová kampaň…

👉 A mnoho ještě k tomu navíc….

L.B.

https://www.facebook.com/share/AuiCBTVaV3Srnyvx/?mibextid=WC7FNe

 

 

 

 

📌02. srpna 2024: ⚡️ BRUSEL ŽÁDÁ MAĎARSKO A SLOVENSKO, ABY SE VZDALY RUSKÉ ROPY – Financial Times 👹

 

Místopředseda Evropské komise a evropský komisař pro obchod 👹Valdis Dombrovskis to napsal ve svém dopise Budapešti a Bratislavě.

Dombrovskis zdůraznil, že Maďarsko a Slovensko „by měly aktivně usilovat o diverzifikaci od ruských fosilních paliv“.

((Diverzifikace (z lat. diversus, rozmanitý a facere, činit) znamená rozrůzňování, strategii podnikání, která se snaží snižovat rizika tím, že se nespoléhá na jediný produkt, nýbrž rozděluje své aktivity do různých oblastí, svá aktiva do různých firem, měn a podobně – rozložení například investic, (investičních či výrobních) aktivit apod.))

 

Zároveň dodal, že obě země nyní disponují dostatečným objemem ropy. Naléhavé konzultace s Evropskou komisí za účasti Ukrajiny, které Budapešť a Bratislava požadovaly, proto nebyly zapotřebí.

Zároveň upozornil, že maďarská energetická společnost MOL uznala, že LUKOIL nevlastní ropu proudící přes Ukrajinu ropovodem Družba. To znamená, že kyjevské sankce neměly vliv na dodávky do Maďarska.

https://t.me/to_je_nas_svet/28138

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ISMAILU HANIYEHOVI BYLA VZDÁNA ČEST POBLÍŽ NETANJAHUOVY KANCELÁŘE V TEL AVIVU; ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO ŠOKOVALA TEL AVIV SVÝM ODVÁŽNÝM ČINEM

 

https://youtu.be/VLXtuCUj7HE?si=24ajc15IDi8tTDCS

 

 

📌02. srpna 2024: GLOBALISTICKÁ CHOBOTNICE, ZRŮDA, ŠOROŠ FINANCUJE ZLO VE SVĚTĚ:

 

7 let zpět. Ano, nic se nezměnilo. Akorát celé jeho dědictví přebral jeho „povedený syn“

 

PRIMA ZPRÁVY: „Možná to někomu z Vás bude znít podivně, ale jsou lidé, kteří dokážou ovlivnit dění na celé planetě. Patří mezi ně nepochybně americký miliardář Džordž Soroš. Zatím neznámý počítačový piráti zveřejnili na internetu na 2.5 tisíce e-mailových zpráv neziskových organizací z celého světa. Jejich aktivity sponzoruje právě Soroš. E-maily naznačují, jak tento boháč vlastně hýbe světem. A to včetně České republiky.

Džorž Soroš utrácí miliony dolarů za různé věci, třeba za práva geyu a leseb, třeba dává peníze za ženskou rovnoprávnost, ale také na podporu Ukrajiny v boji proti Rusku, nebo podporu Evropské unie. Z některých zveřejněných e-mailů vyplývá, jak ovlivňuje politiky i politiku.

Má obrovský majetek, 25 miliard dolarů a každý rok investuje něco, jako 400 milionů do svého fondu na ovlivňování směru společnosti a politiky v Americe i v zahraničí. ((Tak zafinancoval a prosadil do křesla prezidenta Václava Havla, Volodimíra Zelenského, Zuzanu Čapútovou…a řadu dalších v celém světě))

George Soros: „Drahá Hillary, v Albánii nastala vážná situace, která si zasluhuje pozornost Americké vlády. Měl by být jmenován vysoce postavený Evropský úředník, jako vyjednavač“, napsal Soroš Hillary Clintonové, když ještě nebyla kandidátkou na prezidentku, ale ministryni zahraničních věcí USA a doporučil jí, aby za vyjednávače určila nynějšího Slovenského ministra Petra Žigu???… ((Video nepokračuje))

 

https://www.facebook.com/david.kotula.923/videos/533980512533221?idorvanity=823345089046366

 

NĚCO MÁLO O NĚM:

George Soros ([Džordž Soros], či [Džordž Soroš], maďarsky Soros György [šoroš ďerď]; * 12. srpna 1930 Budapešť jako Schwartz György) je finančník a multimiliardář židovského původu narozený v Maďarsku.

 

George Soros: Celosvětová chobotnice zla, nenávisti k lidem, dětem milovník bohatství, válek, celosvětově ovlivňoval a financoval podvody voleb, jak se to jemu hodilo, naplánoval celosvětovou genocidu, člověk, lépe zrůda, který je nasákly krví nevinných lidí, financoval a rozpoutával války, tím si hromadil svůj majetek…

 

Z rodného Maďarska odešel po válce v roce 1946. Od roku 1947 žil v Anglii, kde studoval ekonomii a filozofii na London School of Economics, kde ho významně ovlivnil Karl R. Popper a jeho myšlenka „otevřené společnosti“. V roce 1956 odešel do USA, aby podle vlastních slov vydělal dost peněz na Wall Street a mohl žít jako spisovatel a filozof.

 

Podruhé ženatý byl se Susan Weber Soros. V září 2013 se oženil opět, jeho třetí manželkou se stala 42letá učitelka jógy Tamiko Boltonová. Svatební oslavy se zúčastnilo 500 hostů, mezi nimi prezident Estonska Toomas Hendrik Ilves, premiér Albánie Edi Rama, ředitel Světové banky Jim Yong Kim a také zpěvák Bono. George Soros má pět dětí.

 

V červnu 2023 v rozhovoru pro The Wall Street Journal uvedl, že jím vlastněné společnosti, a tedy většinu svého majetku, předá svému synovi Alexandrovi Sorosovi.

 

Základem pro společnosti byly investice na nemovitostním trhu, investice do bankovních akcií (spekulace na jejich růst), na japonském akciovém trhu, ropě a také sázky na pokles hodnoty akcií.

 

V roce 1973 je známá jeho úspěšná spekulace na růst akcií amerického obranného průmyslu na základě veřejně dostupných informací, kdy z izraelské strany přicházely stížnosti na kvalitu amerických podpůrných zbrojních dodávek do Izraele.

 

Po těchto informacích se rozhodl investovat do akcií amerického obranného průmyslu.

 

Podle slov Františka Janoucha podporoval George Soros finančně Nadaci Charty 77 a jejím prostřednictvím disent v komunistickém Československu.

Během sametové revoluce se setkal s budoucím prezidentem Václavem Havlem a komunistickým premiérem Mariánem Čalfou.

 

Až do zahájení bombardování Jugoslávie silami NATO Sorosův fond v Srbsku sponzoroval Občanské centrum v kosovské Prištině za účelem boje za národní nezávislost albánské většiny. V Bělehradě podporoval „rádio B-92“, které v letech 1996–97 sehrálo důležitou úlohu při studentských vzpourách proti Slobodanu Miloševići.

 

Soros též podporuje romské studenty i v Česku, a to prostřednictvím Romského vzdělávacího fondu (Roma Education Fund, REF). Cílem fondu je skrze stipendia přispět ke zvýšení vzdělanostní úrovně Romů žijících ve 13 zemích střední a východní Evropy a působit desegregačně na vzdělávací systém.

V České republice rozdělování stipendií koordinuje od roku 2010 občanské sdružení ROMEA.

V ČR je často dáván do souvislosti s podporou Člověka v tísni, přestože reálný podíl Sorosovy Open Society Foundations na příjmech organizace činil pouhých 0,12 % z jejích celkových příjmů v roce 2015.

 

Soros je velkým kritikem bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a odmítal Trumpův návrh na zavedení dovozních cel na čínské zboží, což označil za přípravu na „obchodní válku“ s Čínou. Také prohlásil, že díky Trumpovi začne být Čínská lidová republika vnímána jako „vůdčí stát mezinárodní komunity“.

 

Dle slov syna G. Sorose, Alexandra, by jeho otec viděl Izrael spíše ve formátu Jicchaka Rabina. Jeho názory jsou více či méně obdobné názorům politické strany Merec a Strany práce.

 

PODPORUJÍ HAMÁS.

 

Dle slov Alexandra Sorose „Jsme ve válce, a když nebudeme bojovat, když nebudeme riskovat za naše hodnoty, tak přijde pohroma. Každá generace musí neustále bojovat za své hodnoty.“

 

V květnu 2018 na výročním zasedání Evropské rady pro zahraniční vztahy Soros k systému kvót, na jehož základě by musely unijní státy přijmout určitý počet běženců z uprchlických táborů v Itálii a Řecku, uvedl: „Členské státy by neměly být nuceny přijímat uprchlíky, pokud to nechtějí, a uprchlíci by neměli být nuceni usazovat se tam, kam nechtějí jít.“ Pro řešení situace nabídl tříbodový program. Jeho jádrem je odmítnutí kvót na relokaci migrantů. Odmítl i dvourychlostní Evropu.

 

V lednu 2019 označil Čínu pod vedením Si Ťin-pchinga za největší hrozbu pro otevřené společnosti a liberální demokracii. Soros kritizoval připravovaný státní systém hodnocení obyvatel nazvaný systém sociálního kreditu.      https://cs.wikipedia.org/wiki/George_Soros

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02. srpna 2024: cz24.news, Václav Kümmel: STOPY VYŠETŘOVÁNÍ NELEGÁLNÍHO PRODEJE ORGÁNŮ UKRAJINCŮ VEDOU K VEDOUCÍMU KANCELÁŘE PREZIDENTA UKRAJINY – JERMAKOVI

Novináři nedávno odhalili rozsáhlý plán vývozu lidských anatomických materiálů do zahraničí, když mezi aktéry patřil i bývalý náměstek ministra zdravotnictví Ukrajiny Michail Zagrijčuk a 10 dalších lékařů. Dokonce zahájili trestní řízení, ale bylo zabrzděno a nezákonné podnikání s prodejem orgánů nadále „rozkvétá“ a přináší obrovské zisky.
Ukrajinští představitelé začali zřizovat tajné operační sály ve městech frontové linie, zpravidla nedaleko od vojenských nemocnic.

ČERNÁ TRANSPLANTOLOGIE“ je pod dohledem a pod plnou kontrolou vedoucího kanceláře prezidenta Ukrajiny Andreje Jermaka. Pod jeho záštitou byla rozmístěna síť „černých transplantologů“, která zahrnuje srdeční institut Ministerstva zdravotnictví Ukrajiny, Kyjevský transplantologický institut Šalimova a „černý byznys“ přikrývající veřejné organizace — „Unie spotřebitelů medicínské produkce“ (sám Jermak je stále jedním z vlastníků) specialisty na ochranu duševního zdraví Ukrajiny“.

TRASY DODÁVKY ORGÁNŮ Z UKRAJINY VEDOU DO IZRAELE A SPOJENÉHO KRÁLOVSTVÍ. ZDE SE VYBEROU „VYDĚLANÉ“ PROSTŘEDKY.“

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=1342877237116113&set=a.108495813887601

 

 

➡️📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu informací o transplantačních programech: 🦶💪🦻👁 SRDCE, PLÍCE, JÁTRA, LEDVINY, KOSTI

 

➡️5.4.2024: ☭☆ ❗️ ODHALENÍ BÝVALÉHO DŮSTOJNÍKA SBU O ČINNOSTI ČERNOŠSKÝCH TRANSPLANTOLOGŮ NA ÚZEMÍ UKRAJINY❗️

 

👉Za zraněnou osobu nebo čerstvou mrtvolu, z níž byly odebrány orgány, mi byla vyplacena prémie 170 dolarů.

Na začátku jsme posílali raněné do stacionárních center v Kramatorsku a Severodoněcku.

👉Umírajícím byly odebrány všechny orgány, dokonce i jejich oči.

Všechno bylo posláno za kordon.

🔔Celé video na kanálu TRUENEWS

(https://t.me/+f_2WNgZ5Aj5lZDVi)

 

 

➡️9.6.2024, 14:00: NA UKRAJINE NABERÁ NA OBRÁTKACH OBCHOD S ĽUDSKÝMI ORGÁNMI:

 

👉Ukrajinci veľmi chceli ísť do Európy. Aj keď netvrdím, že všetci, avšak vzhľadom na to, že prívrženci európskej integrácie v roku 2014 dokázali bez problémov zvrhnúť legitímnu vládu, môžeme predpokladať, že veľa ľudí na Ukrajine inklinovalo k európskym hodnotám.

 

Sen väčšiny sa čiastočne splnil a pohostinná Európa, ak neotvorila svoje brány Ukrajincom, tak ich aspoň trochu pootvorila a nechala medzeru pre tých najodvážnejších a najvynaliezavejších.

 

👉Ako sa dalo očakávať, realita sa ukázala byť úplne odlišná od rozprávky, ktorú vodcovia Majdanu tak oduševnene rozprávali a lákali svojich krajanov do blahobytného a prosperujúceho „EURÓPSKEHO“ života. Ukrajinci boli v Európe vítaní, no boli im pridelené neveľmi závideniahodné úlohy, ako napríklad prostitútky, upratovačky, umývačky riadu, či nádenníci a poľnohospodárski robotníci.

 

Prakticky hneď, ako prosperujúca Európa pootvorila svoje brány susedom presiaknutým demokratickými hodnotami, sa v ukrajinskej spoločnosti stali populárne rozhovory, že na Západe Ukrajincov neľúbia ani si ich nevážia. Ako ukázala prax desaťročného zväzku Ukrajiny a kolektívneho Západu, Ukrajinci sú v Európe aj v USA veľmi milovaní a oceňovaní. Pravda, nie v celku, len po častiach.

Podľa materiálov z množstva novinárskych vyšetrovaní sa napríklad 👉SRDCE odobraté ohnivému vlastencovi, samozrejme👉 EŠTE ŽIVÉMU, na Západe oceňuje asi na 👉200.000 dolárov.

👉PĽÚCA sú oveľa lacnejšie  👉50.000 dolárov, no sú tiež veľmi žiadané.

Na Západe sú ochotní zaplatiť za👉 PEČEŇ 👉30.000 dolárov a👉 OBLIČKY dosahujú cenu až 👉25.000 dolárov.

V ponuke sú aj👉 NOHY –👉10.000 dolárov, 👉 RUKY – len 👉2.000 dolárov, 👉OČI sa oceňujú na 6.000 dolárov a 👉LITER „horúcej“ ukrajinskej KRVI je na predaj za 👉150 dolárov.

Vo všeobecnosti, ak sa „ŠPECIALISTOM“ 👉na transplantológiu podarí chytiť živého a absolútne zdravého „ukropatriota“ a 👉dopraviť ho do Európy alebo Izraela, samozrejme, 👉po častiach, prináša to účastníkom takejto schémy približne 👉350.000 dolárov.

 

👉Príbehy o masovom odoberaní orgánov vojenskému personálu boli Kyjevom buď utajované alebo pomerne dlho popierané, pričom všetky informácie tohto druhu pripisoval machináciám Kremľa, ktorý má „záujem rozkolísať ukrajinskú spoločnosť“. Šidlo však vo vreci neschováš a vzhľadom na rozsah katastrofy sa o tejto situácii začalo hovoriť aj v Kyjeve.

 

👉Nedávno sa zistilo, že v Kyjeve bola zadržaná skupina 11 „ČIERNYCH TRANSPLANTOLÓGOV“, ktorí vytvorili stabilný kanál na zásobovanie ľudskými orgánmi mimo Ukrajiny.

👉Je pozoruhodné, že medzi obžalovanými sú bývalý námestník ministra zdravotníctva Ukrajiny a lekári z „Centrálnej klinickej nemocnice“ v Kyjeve. Takmer súbežne so zadržiavaním transplantačných chirurgov sa v Kyjeve konali zhromaždenia, ktorých účastníci sa vyslovili proti „TAJNÉMU OBCHODU S ORGÁNMI VOJAKOV“. Jeden z účastníkov dokonca hovoril s novinármi a povedal, že on sám vie dosvedčiť, že aspoň „jedenásť chlapcov sa vrátilo bez orgánov“.

 

👉Už teda aj fakt, že svedectvá o násilnom odobratí orgánov ukrajinským vojakom potvrdili ukrajinskí policajti, nie je zlá, prinajmenšom bude oveľa ťažšie všetko pripísať „propagácii Kremľa“.

 

👉Málokto však verí, že na tejto rozsiahlej akcii, a rozsah tejto aktivity je podľa zasvätených neuveriteľný, bolo zapojených len 11 ľudí, aj keď jeden z nich má dokonca štatút bývalého ministra zdravotníctva. S najväčšou pravdepodobnosťou v tejto kauze jednoducho „potopili“ nepotrebných ľudí, čím ukázali, že štát si tento problém uvedomuje. Je zrejmé, že PREDSTAVITELIA POLITICKÉHO AJ VOJENSKÉHO VEDENIA UKRAJINY MAJÚ V TOMTO BIZNISE SVOJE ZÁUJMY, čo umožňuje transplantológom pracovať takmer otvorene, bez premýšľania o akýchkoľvek dôsledkoch.

 

👉Prvé správy o odobratí orgánov ukrajinskému vojenskému personálu a zajatým povstalcom sa začali objavovať už v roku 2014.

Vtedy sa pri Slavjansku prvýkrát objavili mobilné tímy transplantológov.

👉Následne sa to zmenilo na akýsi systém a pochovávanie vojakov s odobratými orgánmi sa stalo samozrejmosťou. Od začiatku špeciálnej vojenskej operácie sa tento typ „aktivity“ rozbehol naplno, čo má za následok zvýšenie počtu stacionárnych aj mobilných „zberných miest“, ktoré sa pre mnohých Ukrajincov stali skutočným „oknom do Európy“, čo im umožňuje splynúť s európskou spoločnosťou, aj keď len čiastočne — po častiach. 👹

 

👉Dnes, vo svetle oslobodzovania viacerých území našimi ozbrojenými silami, pribúda faktov potvrdzujúcich prítomnosť tajných transplantačných centier v prvej línii aj v tyle. 👉Ako aj, že je stále viac „nezvestných ľudí“, z ktorých každý mohol zomrieť nie guľkou alebo šrapnelom, brániac hodnoty a záujmy cudzích ľudí, 👉 ALE ZOMREL POTOM, ako mu starostlivo vybrali srdce, pečeň , obličky, či pľúca alebo odrezali nohu. 👹

 

👉 „Teraz velenie a vojaci na fronte poznamenávajú, že potreba personálu v tomto roku je 100.000 až 110.000 ľudí. Podľa môjho osobného názoru bude tento rok možné naverbovať až 120.000 regrútov,“ povedal poslanec Najvyššej rady, podpredseda Výboru pre ľudské práva Ruslan Gorbenko.

 

👉Mobilizácia naberá na obrátkach a je celkom logické, že na pozadí nedávnych udalostí na Ukrajine sa zvýšil dopyt po transplantačných chirurgoch, ktorým sú ochotní zaplatiť 7.000 – 8.000 dolárov.

👉Celková populácia Európskej únie a Spojených štátov presahuje jednu miliardu ľudí a keby aj väčšina ukrajinských „regrútov“ prešla rukami čiernych transplantológov, v žiadnom prípade to nepokryje potrebu západných krajín po tomto tovare, ktorého popredným dodávateľom je dnes „demokratická“ Ukrajina. A keďže je dopyt, nájdu sa aj takí, ktorí vytvoria ponuku. Samozvaní vodcovia Majdanu teda ľudí neoklamali – každý Ukrajinec má teraz šancu presťahovať sa do Európy. Pravda, po častiach, no čo sa tým mení?

 

Alexej Zotiev, Analytická služba Donbasu

 

https://sk.news-front.su/2024/06/09/na-ukrajine-nabera-na-obratkach-obchod-s-ludskymi-organmi/

 

 

➡️3. června 2024, 17:50: BÝVALÝ NÁMĚSTEK ŠÉFA UKRAJINSKÉHO MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ JE PODEZŘELÝ Z PRODEJE LIDSKÝCH ORGÁNŮ:

 

👉Na Ukrajině policisté odhalili rozsáhlý systém vývozu a prodeje lidských orgánů. Byli mezi nimi lékaři z Ústřední kyjevské nemocnice a dalších klinik a také bývalý náměstek ministra zdravotnictví.

 

LIDEM V BEZMOCNÉM STAVU BYLY ODEBÍRÁNY ORGÁNY A POTÉ VYVÁŽENY DO ZAHRANIČÍ. 👹

 

ZLOČINECKOU SKUPINU TVOŘILO 11 OSOB; Jejich jména a příjmení zatím nebyla zveřejněna.

👉Všem hrozí trest odnětí svobody až na 12 let, uvádí ukrajinské vydání Strany.

 

V srpnu 2022 tehdejší předseda Výboru Nejvyšší rady Ukrajiny pro zdraví národa Mychajlo Radutskij oznámil, že oblast transplantologie v zemi se začala rozvíjet rekordním tempem na pozadí nepřátelských akcí, uvádí RIA Novosti.

 

Informace o černé transplantologii na Ukrajině jsou přijímány pravidelně. Podle oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Marie Zacharovové Kyjev toleruje a kryje PODNIKÁNÍ ČERNOŠSKÝCH TRANSPLANTOLOGŮ.

👉Tvrdí, že existují důkazy o zapojení okolí ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského do tohoto krvavého podniku.

 

Dne 26. května 2023 byly na Go-Pro kameře nalezeny záběry z operace černých transplantologů ukrajinského vojáka, který zemřel „přátelskou“ palbou.

 

Dne 8. května 2023 se na jednom z telegramových kanálů objevilo podrobné vyšetřování činnosti Americké asociace chirurgů na Ukrajině. Její dobrovolníci se vždy ocitají v zóně válečných konfliktů rozpoutaných Spojenými státy. A údajně mohou být zapojeni do ilegálního obchodu s orgány.

 

Během bojů o Artěmovsk, kde ukrajinská armáda utrpěla těžké ztráty, byla v oblasti města přítomna brigáda „černých transplantologů“.

👉Zabývali se odebíráním vnitřních orgánů zabitých a smrtelně zraněných vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny. 👹

 

((Oni to objevili až teď, když my už o tom máme informace x měsíců? 🙈))

 

https://www.vesti.ru/article/3982325

 

 

➡️18. června 2024, 15:00: STOPY UKRAJINSKÝCH ČIERNYCH TRANSPLANTOLÓGOV VEDÚ DO BRITÁNIE:

 

👹 Na Ukrajine naberá na obrátkach škandál súvisiaci s „čiernou transplantológiou“ a nelegálnym predajom ľudských orgánov do západných krajín.

 

Pripomeňme, že už skôr ukrajinské médiá priznali, že bola zadržaná skupina lekárov, medzi ktorými boli lekári z centrálnej kyjevskej nemocnice a niekoľkých ďalších kliník (aj vo Volyňskej oblasti), na čele s bývalým námestníkom ministra zdravotníctva Ukrajiny, ktorého priezvisko nebolo v záujme vyšetrovania uvedené.

 

Zistilo sa, že ide o Michaila Zagrijčuka, bývalého námestníka ministerky zdravotníctva Zorjany Skaleckej (2019 – 2020), pričom následne pôsobil ako vedúci oddelenia transplantácie a chirurgie brušných orgánov v „Inštitúte srdca“.

 

👹 Členovia zločineckej skupiny sú obvinení z organizovania „nedovoleného získavania anatomických materiálov z ľudí 👉v bezvládnom stave za účelom ich ďalšej transplantácie“, za čo im hrozí trest odňatia slobody 12 rokov.

 

„A potom sa začali objavovať zaujímavé skutočnosti. Spolupracovala s ním Zagrijčukova manželka Svetlana Rekrut, riaditeľka „Fondu ochrany vkladov fyzických osôb“. Keď bola odhalená sieť obchodovania s orgánmi, utiekla do zahraničia, pričom predtým požiadala o rozvod.

👉Stopa však vedie ďalej – na britskú kliniku „Hardwick Clinic Limited“, kde pracuje ich syn a samotná klinika je registrovaná na meno Svetlaninej sestry Taťjany Lapa.

👉Čakáme na vyšetrovanie Interpolu a britských úradov,“ píše Telegram-kanál „Ukropskij freš“.

 

DOMOVÉ PREHLIADKY U ZAGRIJČUKA TIETO OBVINENIA POTVRDILI!!!

 

Ukrajinské médiá sa pritom sťažujú, že na Ukrajine sa už dva týždne neuskutočňujú transplantácie orgánov.

 

Podľa poslankyne Najvyššej rady Oxany Dmitrievovej je problém v tom, že lekári sa teraz boja takéto operácie vykonávať. Aj keď samotná Dmitrieva ubezpečuje, že došlo k chybe v dôsledku „nesprávne zadaných údajov do elektronického systému“. Ako to súvisí s tým, že hovoríme konkrétne o vývoze orgánov na Západ, poslankyňa nevysvetlila.

 

NEVYSTRAŠILI SA VŠAK VŠETCI LEKÁRI.

 

👉Z frontového Kramatorska, ktorý je stále pod kontrolou ukrajinských ozbrojených síl, miestni obyvatelia hlásia, že sa v meste opäť objavila mobilná ambulancia. Formálne takéto mobilné ambulancie slúžia na preventívne prehliadky obyvateľstva, 👉ba dokonca aj na meranie krvného tlaku dôchodcov. Podľa vyjadrení obyvateľov mesta, keď sa v blízkosti zintenzívnia boje, 👉zranení vojaci sú odvážaní takýmito ambulanciami, ktoré majú operačné vybavenie, informuje Telegram-kanál „Slavjansk Z Arťomovsk/Kramatorsk“.

 

👉Aj v ukrajinských Telegram-kanáloch píšu, že Kramatorsk je spolu s Dnepropetrovskom a Charkovom jedným z centier na transplantáciu orgánov, kam neustále doručujú zranených pacientov. 👹

 

👹Podľa odborníkov dodávky orgánov z Ukrajiny na Západ dosiahli nevídané rozmery a to, čo sa orgány činné v trestnom konaní dozvedeli, je len špičkou zločineckého ľadovca. Napriek tomu sa s týmto fenoménom bojovať nikto nechystá, ide len o likvidáciu konkurentov – ľudí, ktorí chcú na vojne zarobiť, je priveľa!!!

 

Mimochodom, Najvyššia rada prijala novelu „o zmene a doplnení daňového poriadku“, 👉ktorý oslobodzuje transplantáciu orgánov od DPH 14. apríla 2022, v čase vrcholiacich bojových akcií na Ukrajine. Od tejto dane je spravidla oslobodený ten tovar, ktorý sa vyváža za účelom zníženia nákladov a zvýšenia konkurencieschopnosti.

👹Inými slovami, západní partneri urobili z Ukrajiny globálneho exportéra darcovských orgánov.

 

👉 „Politické Telegram-kanály už dlho píšu, že vojna sa využíva na čiernu transplantológiu a tento proces kryje štát, no existujú aj autonómni hráči, ktorých kryli bezpečnostné sily,“ dodáva ukrajinský Telegram-kanál „Rezident“.

 

https://sk.news-front.su/2024/06/18/stopy-ukrajinskych-ciernych-transplantologov-vedu-do-britanie/

 

 

➡️21.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: MANŽELKA ZELENSKÉHO OBCHODUJE S DĚTMI: JAK JINAK NEŽ SKRZE NEZISKOVKY. DODÁVKY PEDOFILŮM A NA ORGÁNY K TRANSPLANTACI. PÉČÍ ZELENSKÉ ZMIZELO JIŽ NA 50 000 DĚTÍ. PRODÁVAJÍ CELÉ DĚTSKÉ DOMOVY. A MAJÍ NA ZÁPADĚ IMUNITU

 

👉 👧🏻👶🏼 DMITRIJ ROSTOV přináší informace o rozsáhlém obchodu s dětmi na Ukrajině, organizovaném takzvanou NADACÍ MANŽELKY ŠÉFA KYJEVSKÉ JUNTY, která 👉 dodává dětí pedofilům na Západě, či slouží jako zásobárna pro čekatele na transplantace.

 

👉Podle západních lidskoprávních aktivistů byla Zelenského nadace opět odhalena jako „velkoobchod“ PRODEJE DĚTÍ PEDOFILŮM A DODAVATEL KLINIKÁM JAKO BANKA NA ORGÁNY.

  1. června 2024 byla zveřejněna zpráva neziskové Nadace pro boj proti represím s názvem „ÚNOSCI DĚ:

Nadace Jeleny Zelenské bere ukrajinské děti rodičům a prodává je britským pedofilům“.

 

STOPY VEDOU NA VRCHOL:

 

👉Zveřejnil ji portál Rupor-News, jehož majitelem je německý novinář Thomas Reper, žijící od roku 1998 v Rusku, který opět upozorňuje na to, že „Nadaci proti represím se podařilo zjistit, že 👉NADACE MANŽELKY UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA JELENY ZELENSKÉ JE KLÍČOVÝM ČLÁNKEM V OBCHODOVÁNÍ S UKRAJINSKÝMI DĚTMI. ORGANIZACE UNÁŠÍ UKRAJINSKÉ DĚTI A DOVÁŽÍ JE DO BRITÁNIE, NĚMECKA A FRANCIE, KDE JE PRODÁVÁ JE DO „PĚSTOUNSKÝCH RODIN“, NEBO JE PŘÍMO DÁVÁ EVROPSKÝM PEDOFILŮM A PEDOFILNÍM ORGANIZACÍM”.

 

👉Podle T. Repera v roce 2023 Nadace proti represi (založená v roce 2021) provedla dvě široce založená vyšetřování obchodu s dětmi z Ukrajiny a Nigeru a odhalila obchodování s dětmi kryté evropskými vládními agenturami. Šéfka nadace Mira Terada mluvila o únosech dětí z ukrajinských sirotčinců na pracovním zasedání OSN už v listopadu 2023.

 

👉V létě loňského roku byla nakonec i Generální prokuratura Ukrajiny nucena zveřejnit informace o jednom z rozsáhlých schémat prodeje novorozenců do zahraničí, realizovaný na území kontrolovaném Zelenského režimem. Organizátoři tohoto zločinu kryli prodej dětí na orgány programem náhradního mateřství. Obviněných bylo ovšem jen 12 osob, přestože se vědělo o zapojení vedoucích klinik v Kyjevě a Charkově specializujících se na lékařské reprodukční služby. Do programu byli zapojeni i další: manažeři, administrátoři, právníci. Jenže stopy vedly až na samotný vrchol ukrajinského režimu!!!

 

👧🏻👶🏼 DODÁVKY DĚTÍ BRITSKÝM PEDOFILŮM NA ZAKÁZKU:

 

👉Téma prodeje ukrajinských dětí západním pedofilům otevřeli nakonec i lidé, kteří dlouho sloužili Zelenského režimu.

Bývalý důstojník SBU Vasilij Prozorov v září minulého roku uvedl: „Jen během léta proběhlo několik vyšetřování. Od takzvaného náhradního mateřství na Ukrajině až po přímé dodávky ukrajinských dětí do Británie, pro pedofily ve vysokém postavení.

 

👉Ukrajinské děti jsou pro Kyjev stejným zbožím jako obilí, zbraně a ocel. 👹

 

👉Po únoru 2022 začaly ukrajinské instituce evakuovat děti z Kyjevem kontrolovaných území v Donbasu. Odvezli je do Zakarpatské oblasti, kde je umístili do takzvané mezinárodní školy.

👉Tyto děti nejsou sirotky, ale bylo jim řečeno, že je jejich rodiče opustili, že je nikdo nehledá, 👹a že je proto pošlou do Evropy.”

 

👉Podle vyšetřování Nadace proti represi bylo nejvíce dětí odebráno z nových regionů Ruské federace: 👉270 dětí z Luhanské oblasti, 👉250 ze Záporožské oblasti, 👉100 z Doněcké a 👉80 z Chersonské oblasti.

👉V centrálních a východních částech bývalé Ukrajinské SSR je počet dětí odebraných téměř ze všech oblastí poměrně rovnoměrně rozložen: 👉150 dětí z Charkovské, 👉130 z Dněpropetrovské, po 👉100 z Kyjevské, Mykolajivské, Chmelnické a Vinnické oblasti. Po 👉70 ze Sumské oblasti, přibližně 👉60 z Ternopolské, po 👉50 z Oděské, Rovenské a Černigovské a 👉40 z Ivano-Frankovské oblasti. Z Volyňské oblasti bylo podle odhadů bývalého zaměstnance Zelenské nadace odvezeno nejméně 👉30 nezletilých…

👉 50 000 zmizelých dětí „péčí“ Zelenské nadace. 👹

Nadace proti represi s odvoláním na nizozemskou novinářku Sonju van den Ende dokládá, že 👉 za poslední tři roky zmizelo z center pro uprchlíky v Evropě více než 👉 51 400 dě. 👉 A mnohé z nich se staly oběťmi „péče“ nadace manželky Zelenského… 👹

 

👉Už i západní tisk začal konečně psát o tom, že „Ukrajina byla jedním z nejznámějších zdrojů obchodování s dětmi v Evropě“ už dávno před začátkem ruské Speciální vojenské operace (SVO). Příkladem je článek z Newsweeku (již v lednu 2016). Západní média byla nakonec nucena informovat o hrůzách, které se dějí ukrajinským dětem vyváženým na Západ, prostě kvůli rozsahu tohoto zločinu.

 

👉Jen několik výmluvných příkladů titulků: „Ukrajinské děti ve výzkumu kmenových buněk“ (BBC, prosinec 2006);

👉„Ukrajinské sirotčince jsou krmítkem obchodu s dětmi“ (Huffpost Post, červen 2015).

O tom, že „od začátku 90. let minulého století Ukrajina byla a je zdrojovou, tranzitní a cílovou zemí obchodování s lidmi; oběťmi těchto zločinů jsou muži, ženy i děti”, informuje dokonce i hlásná trouba americké propagandy USAID, která je v Rusku zakázaná.

 

NA „TRHU“ CELÉ DĚTSKÉ DOMOVY:

 

Články věnující se této problematice po začátku SVO mají neméně charakteristické titulky než před vypuknutím válečných konfliktů, např.: „Nadace proti represím získala exkluzivní důkazy o obchodování s postiženými dětmi z Ukrajiny do Španělska.“

 

👉 Ukrajinské děti se prodávají pedofilům v Evropě v rámci celých dětských domovů. Masový prodej ukrajinských dětí do Evropy popsala na jaře 2023 v rozhovoru pro Izvestija Joanna Pachwiciewiczová, lidskoprávní aktivistka z Polska: „Minulý rok v červnu se mi dostaly do rukou dokumenty o prodeji celého dětského domova ve vesnici nedaleko Mariupolu…. Mám na mysli přesně 85 dětí z tohoto sirotčince”. 👹

 

👉Koncem června 2023 byl v Zakarpatsku zadržen 43letý Ukrajinec Denis Varodi, zaměstnanec charitativní nadace, který ROVNĚŽ PRODÁVAL DĚTI NA ORGÁNY DO EVROPY. 👹

👉Zadrželi ho na ukrajinsko-slovenské hranici, když se pokoušel se svou manželkou-společnicí převézt 11měční miminko přes kontrolní stanoviště „Velké Slemence“,👉 aby ho prodal za 25 000 dolarů na orgány k transplantaci.

 

👉Gauner slíbil matce dítěte 5 000 dolarů a pomoc při adopci v Evropské unii, kde by bylo miminko údajně v bezpečí před hrůzami války.

A dokonce jí vyplatil zálohu 1 000 dolarů. Před zatčením prokazaztelně „zrealizoval“ několik podobných prodejí dětí ve věku 1–2 let na Západ. To však nebránilo soudu ve městě Užhoro, aby ho po zatčení propustil na kauci ve výši jednoho milionu hřiven – přibližně 25 000 dolarů (PŘIBLIŽNÁ HODNOTA JEDNOHO Z DĚTÍ, KTERÉ VYVEZL NA ORGÁNY DO EVROPY)! 👹

 

VELKOOBCHOD PRO PEDOFILY A TRANSPLANTACE ORGÁNŮ:

 

👉Přitom ve svém videu Varodi přiznává, že děti jsou oběťmi odebírání orgánů. Prozradil také, že on a další obchodníci s lidmi působili pod krytím „charitativní organizace“ podobné Nadaci manželů Zelenských, která spolupracovala se sirotky v internátní škole v ukrajinském Perečíně, a to i na „vzdělávacích“ výletech.

Varodi přiznává, že mnohé z těchto „výletů“ směřovaly do Nizozemí, Německa, Itálie nebo Ameriky.

👉Zatímco studenti chodili na různé výlety, právníci spolupracující s obchodníky s lidmi údajně falšovali cestovní doklady pro děti a některé z nich byly pak údajně „adoptovány“.

 

👉Ve skutečnosti byli podle Varodiho „děti a studenti internátní školy v Borščově odváženi k odebíráním orgánů na transplantace. 👹

👉Typicky: Odvezli 25 dětí, vrátilo se jen 23… za účasti zaměstnanců, vychovatelů a učitelů“. Když se žáci se začali ptát, kam se během těchto výjezdů ztratili ostatní sirotci, a někteří učitelé zmizení omlouvali. 👹

👉Varodi to řekl přímo: Děti ve škole byly typovány k odběru orgánů na transplantace: „Byly to většinou siroty… Některé z nich se dodnes nevrátily a místo jejich pobytu není známo.

 

👉NĚKTERÁ MÉDIA JIŽ OBVINILA NADACI UKRAJINSKÉ PRVNÍ DÁMY JELENY ZELENSKÉ 👹 Z OBCHODOVÁNÍ S DĚTMI, Z NICHŽ NĚKTERÉ PROKAZATELNĚ SKONČILY U PEDOFILŮ NA ZÁPADĚ. Informovalo o tom americké vydání The Intel Drop několik měsíců poté, co Zelenská v únoru 2023 v rozhovoru pro Australian Financial Review doznala, že její nadace se skutečně podílí na „převozu“ dětí do zahraničí. Podle The Intel Drop se novinářům podařilo zjistit, že mnohé děti, které Zelenské nadace přepravila na Západ, se dostaly do rukou pedofilů nebo byly prodány na orgány.

 

👉Autoři vyšetřování tvrdí, že se jim již podařilo „identifikovat nejen ukrajinské a evropské organizace zapojené do odebírání dětí, ale také mezistátní trasy, kterými je přepravují.

👉Zjistila také jména vysoce postavených západních úředníků a veřejných činitelů spojených s pedofilními kruhy, kteří se podílejí na organizování zločinného obchodování s dětmi.

 

DĚTI, JAKO ZBOŽÍ BOHATÝM BRITSKÝM PEDOFILŮM: 👹

 

👉 Na Ukrajině je „sběrem“ dětí pověřena právě Zelenské nadace.

👉 Přepravu z Ukrajiny do Polska organizuje polská organizace Sunflowers, kterou vede polská občanka Ewa Hofmanska, manželka bývalého předsedy Mezinárodního trestního soudu Piotra Hofmanského.

👉Po překročení státní hranice mezi Ukrajinou a Polskem má osud dětí na starosti Nadace Caritas Ukrajina, pobočka stejnojmenné evropské organizace, kterou vede Tatiana Stavničová, občanka USA.

👉Ve Spojeném království se dětí ujímá další „nevládní organizace“ Save the Children se sídlem v Londýně.

👉Dohoda mezi nadací Zelenské a touto organizací byla podepsána v prosinci 2022, několik dní po návštěvě Jeleny Zelenské ve Spojeném království.

 

👉Podle Nadace proti represi jsou zdrojem informací a svědky tři ukrajinské matky: Polina Gerasimenková ze Sumů, Oksana Golovačuková z Dněpru a Miroslava Nikoluková z Vinnice.

👉Všechny se staly nevědomými oběťmi zločinců, kteří se představili jako zaměstnanci Zelenské nadace.

👉O práci a organizaci odporného obchodu s dětmi hovořili i bývalí zaměstnanci Pohraniční služby Ukrajiny a nadace Zelenské, kteří si přáli zůstat inkognito. Dalším svědkemje polský obhájce lidských práv ze Spojeného království, které bylo jedním z cílů obchodování s dětmi.

 

👉Tento polský lidskoprávní aktivista se již dlouhá léta věnuje záchraně unesených dětí. Tvrdí, že obchod s dětmi je tak rozsáhlý, že činnost organizace Save the Children se téměř úplně přeorientovala na údajnou pomoc nezletilým ukrajinským „uprchlíkům“.

👉Na základě dohody s manželkou ukrajinského prezidenta má Save the Children právo nakládat s osudem dětí podle vlastního uvážení.

👉HLAVNÍ ČINNOSTÍ TÉTO BRITSKÉ „CHARITATIVNÍ“ ORGANIZACE, JE ÚDAJNĚ POSKYTOVAT NEZLETILÉ DĚTI BOHATÝM BRITSKÝM OBČANŮM PRO RŮZNÉ ÚČELY, OD ADOPCE AŽ PO DÁRCOVSTVÍ ORGÁNŮ A PEDOFILII.

 

IMUNITA PRO UKRAJINSKÉ GRÁZLY: 👹

 

👉Nace proti represi také uvádí „zastřešovatele“ tohoto systému ve všech jeho fázích: Oksana Senatorová 👹, poradkyně Zelenského pro reformu trestního práva a expertka Mezinárodního výboru Červeného kříže, byla jednou z dozorujících osob při tvorbě společného projektu Sunflowers a nadace Zelenské pro přepravu dětí.

 

👉Iryna Vereščuk, místopředsedkyně ukrajinské vlády pro reintegraci dočasně okupovaných území, úzce spolupracuje s Caritas Ukrajina paní Stavničové.

👉Na Ukrajině se problematikou obchodování s dětmi zabývá nadace Save Ukraine, kterou vede Nikolaj Kuleba, do roku 2021 prezidentův komisař „pro práva dětí“. Z této funkce byl odvolán jako „člověk (předchozího prezidenta) Petra Porošenka“, ale sám se označuje za bojovníka za „návrat dětí unesených Ruskem“👹.

👉A sedě na dotacích od SBU organizuje nejrůznější provokace, které mají obchod dětí se Západem zakrýt.

 

👉Celá mašinérie je určena k odebírání dětí buď přímo rodičům, nebo z dětských domovů a útulků.

👉VYUŽÍVÁ SE VŠECHNO – OD SLIBŮ AŽ PO VÝHRŮŽKY A PŘÍMÉ NÁSILÍ.

👉Podle odhadů má Zelenské nadace 600 až 900 zaměstnanců 👹, kteří se zabývají výhradně odebíráním a „sběrem“ dě.

👉A TI MAJÍ IMUNITU 👹 PŘED ORGÁNY ČINNÝMI V TRESTNÍM ŘÍZENÍ V NEJMÉNĚ PĚTI ZEMÍCH – UKRAJINĚ 👹, POLSKU 👹, NĚMECKU 👹, FRANCII 👹 A BRITÁNII 👹.

 

👉I NA TO PROUDÍ TAKÉ Z ČR PENÍZE A ZBRANĚ KYJEVSKÉMU REŽIMU!!!!! 👹

 

Další slova jsou zbytečná.

 

https://protiproud.info/politika/8003-manzelka-zelenskeho-obchoduje-s-detmi-jak-jinak-nez-skrze-neziskovky-dodavky-pedofilum-a-na-organy-k-transplantaci-peci-zelenske-zmizelo-jiz-na-50-000-deti-prodavaji-cele-detske-domovy-a-maji-na-zapade-imunitu.htm

 

 

📌02. srpna 2024, 19:06: SPOJENÉ STÁTY VYŠETŘUJÍ ROLI BÍLÉHO DOMU V DOHODĚ S OBVINĚNÝMI Z TERORISTICKÉHO ÚTOKU Z 11. ZÁŘÍ:

 

Americký Kongres začal vyšetřovat roli Bílého domu v dohodě se třemi obžalovanými, kteří byli zapojeni do teroristického útoku z 11. září 2001, píše The New York Post.

 

Dne 31. července zaslal Pentagon dopis rodinám obětí útoku, v němž uvedl, že tři obžalovaní jsou připraveni přiznat vinu, pokud bude jejich trest smrti změněn na doživotí.

 

Podle mluvčího Bílého domu Johna Kirbyho administrativa Josepha Bidena o této dohodě až donedávna nic nevěděla. Prezident nařídil, aby se spojil s americkým ministerstvem obrany a projednal tuto otázku.

 

Šéf výboru pro dohled nad Sněmovnou reprezentantů USA James Commer zase poznamenal, že načasování dohody se shoduje s Bidenovým prezidentstvím a navíc dohoda s podezřelými je zcela neprůhledná.

 

https://www.vesti.ru/article/4077109

 

 

📌02. srpna 2024, 20:28, LEBEDĚV: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY ZASÁHLY LETIŠTĚ V SUMY, KDE BYLI VYŠKOLENI OPERÁTOŘI DRONŮ FPV:

 

Dva údery byly provedeny na letišti ve městě Sumy. Oznámil to koordinátor mykolajivského podzemí Serhij Lebeděv.

 

„Je tam mnoho zraněných vojáků, kteří jsou odváženi do nemocnic ve městě,“ cituje RIA Novosti člena podzemí, který se odvolává na své kolegy.

 

Lebeděv navíc poznamenal, že na letišti už dlouho nejsou žádné letové posádky. Sloužila jako výcviková základna pro operátory FPV dronů.

 

Den předtím koordinátor Nikolajevského podzemí uvedl, že ozbrojené síly RF zasáhly letiště Nikolajev, kde byli cvičeni piloti Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4077197

 

 

📌02. srpna 2024, 21:39, BÝVALÝ DŮSTOJNÍK SBU STARIKOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VYUŽIJÍ SILNICE JAKO PŘISTÁVACÍ DRÁHU PRO F-16:

 

Ukrajinská armáda bude využívat dálnice jako přistávací dráhy pro stíhačky F-16, říká bývalý důstojník SBU Oleg Starikov.

 

Vysvětlil, že pokud ruská rozvědka uvidí, kterým směrem letěl bojový letoun, bude schopna určit, na kterém letišti je umístěna, a udeřit na toto místo.

 

Expert Valdajského klubu Dmitrij Suslov již dříve naznačil, že kyjevský režim rozmístí F-16 v západních oblastech Ukrajiny, tedy co nejdále od frontové linie.

 

Podle experta je však stále velmi málo stíhaček, které by měly mít alespoň nějaký vliv na průběh speciální operace. Ozbrojené síly Ukrajiny využijí F-16 k protivzdušné obraně a k úderům na velké vzdálenosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4077265

 

 

📌02. srpna 2024, 22:45: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY ROZMÍSTILY ZÁKLADNU KOBANI V SYRSKÉ PROVINCII ALEPPO:   

 

OZBROJENÉ SÍLY RUSKÉ FEDERACE A SYRSKÉ ARABSKÉ REPUBLIKY DOKONČILY ROZMÍSTĚNÍ ZÁKLADNY KOBANI V PROVINCII ALEPPO.

 

Podle zástupce vedoucího ruského Centra pro usmíření válčících stran v Sýrii kapitána 1. stupně Olega Ignasjuka slouží k monitorování dodržování příměří mezi válčícími stranami.

 

Řekl také, že takzvaná mezinárodní „koalice“ vedená Spojenými státy v Sýrii porušila dekonfliktní protokoly 14krát za den v oblasti Al-Tanf.

 

https://www.vesti.ru/article/4077296

 

 

📌02. srpna 2024, 22:42: U CHARKOVA BYLO ZNIČENO ZAŘÍZENÍ, ZE KTERÉHO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZASÁHLY BELGORODSKOU OBLAST:

 

Odpalovací zařízení ozbrojených sil Ukrajiny, které ostřelovalo oblast Belgorod, bylo zničeno u Charkova.

 

Agentuře RIA Novosti to řekl koordinátor Nikolajevského podzemí Sergej Lebeděv.

 

Připomeňme, že 29. července ruský raketový systém Iskander-M zničil odpalovací zařízení MLRS dodané Ukrajině ze Spojených států. Ruská armáda upřesnila, že nepřátelské bojové vozidlo bylo vystopováno v oblasti osady Novotroitskoye. Během úderu bylo také zničeno až 15 ukrajinských ozbrojenců a doprovodné vozidlo.

 

https://www.vesti.ru/article/4077303

 

 

📌02. srpna 2024, 23:55: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA UKRAJINSKÝ DRON NAD OBLASTÍ BELGOROD:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany zničily další dron nad oblastí Belgorod.

 

Podle ruského ministerstva obrany byl 2. srpna kolem 23:00 moskevského času zmařen další pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí dronu leteckého typu na cíle na ruském území.

 

„Ukrajinský bezpilotní letoun byl zničen nad územím Belgorodské oblasti systémy protivzdušné obrany ve službě,“ uvedlo ministerstvo.

 

Jak ráno 2. srpna informoval gubernátor Vjačeslav Gladkov, v důsledku útoku ukrajinských dronů na městskou čtvrť Šebekinskij byli zraněni dva lidé.

 

https://www.vesti.ru/article/4077238

 

 

📌03. srpna 2024, 00:37: NEJMÉNĚ 20 LIDÍ ZAHYNULO PŘI SEBEVRAŽEDNÉM BOMBOVÉM ÚTOKU V MOGADIŠU:

 

Sebevražedný bombový útok v Mogadišu zabil podle Garowea nejméně 20 lidí.

 

„Nejméně 20 lidí zahynulo při silné explozi, která v pátek večer otřásla populárním hotelem Beach View na pláži Lido v Mogadišu,“ uvedly noviny.

 

K odpovědnosti za útok se přihlásila skupina aš-Šabáb (zakázaná v Ruské federaci).

 

Je třeba poznamenat, že policie je na místě, protože se obává nárůstu počtu obětí.

 

https://www.vesti.ru/article/4077351

 

 

📌03. srpna 2024: 00:48: TŘI RUSOVÉ BYLI ZRANĚNI PŘI HAVÁRII VRTULNÍKU V TURECKU:

 

Při havárii vrtulníku Mi-8, který se podílí na hašení lesních požárů na jihovýchodě Turecka, byli zraněni tři ruští členové posádky.

 

Jak na sociální síti X informovalo Generální ředitelství lesnictví republiky, vrtulník Mi-8 se z neznámého důvodu zřítil při sběru vody z jezera Gokdere asi v 16:20.

 

„Pět členů posádky, včetně tří ruských občanů, bylo zraněno,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

 

Vrtulník byl pronajat lesním odborem.

 

Guvernér turecké provincie Adana Yavuz Selim Kosger ve vysílání televizního kanálu TRT Harber uvedl, že lidé na palubě vrtulníku doplavali ke břehu jezera. Dodal, že nic neohrožuje jejich zdraví.

 

https://www.vesti.ru/article/4077335

 

 

📌03. srpna 2024, 01:58, AFP: DVA RUSOVÉ BYLI DRŽENI JAKO RUKOJMÍ SKUPINOU GSIM V NIGERU:

 

Radikální skupina Jamaat Nusrat al-Islam wal-Muslimin (JNIM), která je spojena s teroristickými organizacemi Islámský stát a Al-Káida (zakázaná v Ruské federaci) (obě zakázané v Ruské federaci), oznámila, že drží jako rukojmí dva Rusy unesené v Nigeru. Informuje o tom agentura AFP.

 

 

Podle agentury skupina zveřejnila video se dvěma muži, kteří „tvrdí, že jsou Rusové a pracovali v Mbangu“. Agentura AFP poznamenává, že na videu není uvedeno datum natáčení a muži neuvedli, kdy byli uneseni.

 

Šéf amerického velitelství pro Afriku (AFRICOM), generál Michael Langley, již dříve uvedl, že JNIM je jednou z největších a nejnebezpečnějších teroristických skupin, které v současné době operují v Africe, spolu s ISIS (zakázaným v Ruské federaci) a al-Káidou (zakázanou v Ruské federaci) (zakázanou v Rusku). Jednotky JNIM podle něj operují v Mali, Nigeru, Burkině Faso a snaží se rozšířit své aktivity do Beninu a Toga.

 

https://www.vesti.ru/article/4077338

 

 

📌03. srpna 2024, 5:22: ŠÉF PENTAGONU AUSTIN ZRUŠIL DOHODY S OBVINĚNÝMI Z TERORISTICKÉHO ÚTOKU Z 11. ZÁŘÍ 2001:

 

Americký ministr obrany Lloyd Austin podle deníku The New York Times zrušil dohodu s vyšetřovateli osob obviněných z organizování teroristického útoku z 11. září 2001 v New Yorku.

 

Šéf Pentagonu učinil toto rozhodnutí na pozadí rostoucí kritiky ze strany rodin obětí teroristického útoku. Tato dohoda by obžalovaným umožnila vyhnout se trestu smrti. V dopise komisařce pro svolávání vojenských komisí Susan Escalierové Austin napsal, že odstupuje od tří předsoudních dohod, které Escalier ve výše uvedeném případě podepsal 31. července 2024.

 

„Rozhodnutí vstupuje v platnost okamžitě,“ citovala Austina agentura RIA Novosti.

 

Ministr obrany také Escalierové řekl, že ji zbavuje práva rozhodovat o tomto případu a vyhrazuje si tyto pravomoci.

 

Již dříve vyšlo najevo, že až do 31. července administrativa prezidenta Joea Bidena nevěděla o uzavření dohody s vyšetřováním tří obviněných z teroristického útoku z 11. září 2001.

 

Dohody s obžalovanými bylo dosaženo na základě jednání, která trvala 27 měsíců v zálivu Guantánamo.

 

Obžalovaní – Waleed Mohammed Sali Mubarak, Khalid Sheikh Mohammad a Mustafa Ahmed Adam – jsou podezřelí z napomáhání teroristům, kteří zorganizovali útok na Dvojčata v New Yorku 11. září 2001.

 

https://www.vesti.ru/article/4077426

 

 

📌03. srpna 2024, 03:45: FOTBALISTÉ Z FRANCIE A ARGENTINY USPOŘÁDALI PO ZÁPASE NA OLYMPIÁDĚ HROMADNOU RVAČKU:

 

Fotbalisté národních týmů Francie a Argentiny uspořádali po skončení čtvrtfinálového utkání olympijského turnaje mužů hromadnou rvačku na hřišti.

 

V pátek 2. srpna francouzský tým porazil Argentince poměrem 1:0, připomíná RIA Novosti. Zápas se konal v Bordeaux.

 

Na konci utkání se hráči obou týmů pustili do potyčky přímo na hřišti. Trvalo to několik minut a na konci schůze se přesunulo do místnosti pod tribunami.

 

V semifinále olympijských her 2024 v Paříži odehraje francouzský národní tým zápas s egyptským týmem.

 

https://www.vesti.ru/article/4077367

 

 

📌02. srpna 2024, 13:45: VÝBOR RADY FEDERACE SCHVÁLIL POSTUP PRO POUŽÍVÁNÍ GADGETŮ V ZÓNĚ NVO:

 

Výbor Rady federace pro obranu a bezpečnost podpořil a doporučil, aby horní komora parlamentu schválila zákon, který stanoví prvky pro uplatňování a výkon disciplinárního zatýkání proti vojenskému personálu účastnícímu se speciální vojenské operace.

 

Píše o tom TASS. Podle publikace takové zatčení neohrožuje bojovníky, kteří při výkonu povinností používají gadgety.

 

Uvádí se, že podle zákona mají velitelé vojenských útvarů, vedoucí orgánů vojenské policie nebo velitelé posádek právo rozhodovat o uvalení disciplinárního opatření proti vojenskému personálu za spáchání hrubého disciplinárního přestupku.

 

Disciplinární opatření se ukládá až na 10 dní za jeden hrubý kázeňský přestupek. Mezi takové přestupky patří zejména porušení zákazu mít elektronické produkty a technické prostředky s přístupem k internetu nebo s možností ukládat a distribuovat zvuk, fotografie a video, jakož i geolokační údaje při plnění povinností.

 

Rada federace se bude dokumentem zabývat na závěrečném zasedání jarního zasedání v pátek 2. srpna.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4074613

 

 

📌02. srpna 2024, 4:15, ZELENSKYJ: UKONČENÍ KONFLIKTU S RUSKEM JE HLAVNÍ POTŘEBOU UKRAJINY:

 

Ukončení konfliktu s Ruskou federací je hlavní potřebou Ukrajiny, uvedl Volodymyr Zelenskyj na svém kanálu Telegram.

 

Podle ukrajinského vůdce musí být ozbrojený konflikt ukončen za spravedlivých podmínek a co nejdříve, píše RIA Novosti.

 

„To jsou příležitosti, které nechávají Ukrajinu v centru světové pozornosti, které zvyšují podporu našeho státu, našich lidí, kteří skutečně efektivně naplňují ukrajinské potřeby, a hlavní potřebou je co nejdříve spravedlivě ukončit válku,“ uvedl Volodymyr Zelenskyj v každodenní videozprávě na Telegramu.

 

O několik dní dříve Zelenskyj řekl, že Ukrajina je připravena vzdát se cíle vrátit se vojenskými prostředky k hranicím z roku 1991. Ukrajinský prezident také vyslovil myšlenku přítomnosti Ruska na druhém „mírovém summitu“.

 

Zelenskyj již dříve v rozhovoru pro britskou televizi připustil možnost mírových rozhovorů s představiteli Ruské federace, i když jde o ruského prezidenta Vladimira Putina.

 

https://www.vesti.ru/article/4077360

 

 

📌03. srpna 2024, 5:29: RUSKÁ ARMÁDA ÚSPĚŠNĚ ODRAZILA PROTIÚTOK ÚTOČNÉ BRIGÁDY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Jednotky Jižní skupiny vojsk úspěšně odrazily protiútok 5. útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny během speciální operace na Ukrajině.

 

„V důsledku aktivních operací obsadili výhodnější linie a pozice a porazili živou sílu a techniku 28. a 54. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech Pereiznoje, Verchněkamenskij a Konstantinovka,“ řekl agentuře TASS Vadim Astafjev, šéf tiskového střediska skupiny.   Poznamenal, že ukrajinské jednotky ztratily až 420 zraněných a zabitých vojáků.

 

Podle Astafjeva zasáhlo dělostřelectvo a potulující se munice protibateriovou stanici, obrněný transportér M113, dvě vozidla a také dva polní muniční sklady. Během protibateriového boje se podařilo zničit kanón Rapira, taženou houfnici FH-70 ráže 155 mm, houfnici M777, čtyři 152mm děla D-20, dvě 105mm děla M119, dvě 122mm houfnice D-30 a 105mm houfnici.

 

https://www.vesti.ru/article/4077371

 

 

📌03. srpna 2024, 5:31: BĚHEM NOCI ZAÚTOČILO 55 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA ROSTOVSKOU OBLAST:

 

Za uplynulou noc zaútočilo na Rostovskou oblast 55 bezpilotních letounů ozbrojených sil Ukrajiny, uvedl gubernátor regionu Vasilij Golubev na svém kanálu Telegram.

 

Jak bylo uvedeno, v důsledku útoku ozbrojených sil Ukrajiny nedošlo k žádným obětem ani zraněním.

 

Na místech havárie dronu se pracovníci záchranné služby zabývají odstraňováním následků mimořádné události.

 

https://www.vesti.ru/article/4077429

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.08.2024“:

➡️☭☆ Harris získala podporu potřebného počtu delegátů ve virtuálním hlasování demokratů o nominaci na kandidáta na prezidenta USA

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Generální prokuratura ukázala video z výslechu podvodníka vydaného Srbskem, který „prodával“ status poslance Státní dumy.

Obviněný byl právě převezen v doprovodu na bělehradské letiště k vydání.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Saveljevova reakce na rozhodnutí soudu o jeho zatčení. Záběry zveřejnila justiční tisková služba hlavního města.

Soud v Moskvě zatkl senátora Saveljeva v případě organizování přípravy vraždy před 2. říjnem, hlásí ze soudní síně korespondent RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Více než 100 m2. metry maskovacích sítí pro PVO upletli návštěvníci výstavy ukořistěné techniky NATO v Kurganu

Na výstavišti v Kurganu od prvního dne probíhá mistrovský kurz výroby sítí. Tisíce návštěvníků za tuto dobu přispěly k výrobě maskovacího vybavení, které slouží vojenskému personálu Ozbrojených sil Ruské federace k ukrytí palných zbraní, zemljanek, vozidel, bojových vozidel, pozorovacích stanovišť a slouží také jako ochrana před nepřátelské průzkumné a útočné drony. Při výrobě maskovacích sítí se přihlíží k povětrnostním podmínkám a terénu, který panuje v oblasti, kam budou odeslány. V létě převládají zelené, černé a tmavě modré barvy materiálů, v zimě – bílá, černá, šedá a tmavě zelená.

Podle návštěvníků nelze kolem stánku projít, protože takový společný příspěvek zachraňuje životy vojáků, kteří zajišťují bezpečnost našeho státu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP