Silnější než chemoterapie: bylina proti rakovině, která roste přímo pod nosem

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

25/04/2015

Je to jedna z nejrozšířenějších květin. Roste doslova všude, na loukách a trávnících na sídlištích, zejména teď na jaře.

Roste však po celý rok, a dokonce ji můžeme najít i v zimě, když půda není pokryta sněhem.

Není snad dítěte nebo dospělého, který by ji neznal. Málokdo však ví o jejích mimořádně silných léčivých vlastnostech.

Ano, řeč je o pampelišce lékařské.

Pampeliškový čaj má tak silný účinek na rakovinné buňky, že se začnou rozpadat již po 2 dnech. Zároveň nemá žádné škodlivé účinky na zdravé buňky.

Tato rostlina je často opomíjena, přestože má široké lékařské využití.

Jediné, co musíte udělat pro její získání, je sbírat ji na čistých místech, která neleží příliš blízko silnice.

Naše babičky vyráběly z květů pampelišky sirup, protože věděly, že má mnoho léčivých vlastností. Nevěděly však, že kořen pampelišky může pomoci i pacientům s rakovinou.
Kořen je silnější než chemoterapie

Vědci zjistili, že kořen pampelišky je při ničení rakovinných buněk účinnější než chemoterapie. Ve skutečnosti dokáže rakovinné buňky zcela zničit, aniž by nějak poškodil ty zdravé.

Kromě protirakovinných účinků má pampeliška i následující vlastnosti:

diuretikum
vylučování žluči
detoxikace jater
pomáhá při alergiích
snižuje hladinu cholesterolu v krvi

obsahuje mnoho důležitých vitamínů a minerálů, např. vitamín B6, thiamin, riboflavin, vitamín C, železo, vápník, draslík, zinek, hořčík a kyselinu listovou.

V jedné misce 55 gramů pampeliškových listů najdete až 535 % potřebné denní dávky vitaminu K a 112 % vitaminu A. To všechno jsou fakta, která jsou o pampelišce známa již léta.
Přírodní léčba osteoartrózy

Zázračný pampeliškový čaj

Výzkum provedený na kanadské Windsorské univerzitě dal naději také pacientům s rakovinou. Zjistilo se, že kořen pampelišky účinně ničí rakovinné buňky a zároveň nemá žádné vedlejší účinky.

Pampeliškový čaj má poměrně rychlý účinek. Již do 48 hodin po jeho užití dochází k dezintegraci (rozpadu) prvních rakovinných buněk.

Odhaduje se, že pravidelná dlouhodobá léčba kořenem pampelišky dokáže odstranit většinu nádorů. Vzhledem k těmto nečekaným výsledkům byly výzkumnému týmu přiděleny další finanční prostředky na pokračování výzkumu.

John di Carlo, 72letý pacient s rakovinou, podstoupil intenzivní léčbu agresivní chemoterapií. Po jejím selhání ho lékaři poslali domů, aby zemřel obklopen svými blízkými.

Jako poslední možnost se rozhodl pro léčbu čajem z kořene pampelišky. O pouhé 4 měsíce později byl muž v remisi (ústupu rakoviny).
Jak připravit čaj z kořene pampelišky

Pampeliškový čaj se obvykle připravuje ze sušeného rozemletého kořene. Můžete však použít i jemně nasekaný čerstvý kořen.

Vezměte asi 1 až 2 čajové lžičky kořene (podle chuti a závažnosti onemocnění), zalijte 2,5 dcl vroucí vody a nechte asi 15 minut louhovat.

Čaj pijte 2 až 3krát denně, nejlépe před jídlem. Lze jej užívat po dobu několika měsíců.

Některé zdroje uvádějí, že listy pampelišky mají také určité protirakovinné účinky. Proto můžete zvážit použití směsi kořene a listů k přípravě čaje.

 

Zdroj: This Amazing Plant is 100X More Effective Than Chemotherapy

 

ZDROJ:https://www.badatel.net/mocnejsia-nez-chemoterapia-bylinka-na-rakovinu-co-vam-rastie-priamo-pod-nosom/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Bejvávalo: Z modré fialová. Z hrdé a sebevědomé rozpuštěná a vypuštěná. Z českého premiéra německý lidovec. Výprask s mrtvolami. Korunu tomu dal Pavel 107. Když extremista volá chyťte extrémisty! Už jich máme plné zuby

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

11. 6. 2024

Ivo Strejček konstatuje, že za pouhé dvě dekády dokázala havlistická pátá kolona perfektně vytunelovat modrou hráz proti bruselské nadvládě – a dnes si na úkor celé země léčí své mindráky SPOLU s bývalým komunistickým rozvědčíkem na Hradě na úkor životních zájmů naší země

Máme za sebou volby do Evropského parlamentu a ještě dlouho budou doznívat nejrůznější analýzy a komentáře jejich výsledků. Ovšem právě dnešní den – 11. červen – je shodou okolností i historickým datem, které nám nabízí i jiný úhel pohledu na to, jak volby dopadly.

Přesně před dvaceti lety, 11. června 2004, začaly v České republice historicky první volby do Evropského parlamentu. Zúčastnilo se jich 28,32 % oprávněných voličů a jejich výsledky byly následující: 1. ODS, 30,04 % (9 mandátů); 2. KSČM, 20,26 % (6 mandátů), 3. SNK-ED, 11,02 % (3 mandáty); KDU, 9,57 % (2 mandáty); ČSSD, 8,78 % (2 mandáty) a Nezávislí, 8,18 % (2 mandáty). Byl jsem tehdy jedním z oněch devíti poslanců ODS, kteří byli do EP zvoleni, cítím tedy jisté oprávnění hodnotit dnešek očima naší tehdejší politické zkušenosti.

V roce 2004 kandidovala ODS samostatně jako sebevědomý politický subjekt s přesvědčivým a věrohodným programem. Jmenoval se „Modrá šance pro Evropu – stejné šance pro všechny“. Tehdejší volič v něm mohl najít následující věty: „ODS nepodpoří mechanické ‚prohlubování‘ evropského integračního procesu“, „jsme proti federalizaci EU“, „odmítáme další papírové konstrukce nových funkcí a orgánů EU“, „jsme výhradně jen pro takové rozhodovací procedury, které zajistí co největší rovnoprávnost mezi všemi členskými státy“, „trváme na zachování fiskální, daňové a sociální politiky v pravomoci národních států“ atd., atd. .

Získali jsme s takovým programem ohromnou podporu a s ní i devět (dnes už v ODS nepředstavitelných) poslaneckých mandátů. „Evropská“ politika ODS byla občany ČR považována za důvěryhodnou a důsledně stavěla na myšlenkách – tehdy bývalého předsedy strany a v oné době již prezidenta naší země – Václava Klause.

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://protiproud.info/politika/7982-bejvavalo-z-modre-fialova-z-hrde-a-sebevedome-rozpustena-a-vypustena-z-ceskeho-premiera-nemecky-lidovec-vyprask-s-mrtvolami-korunu-tomu-dal-pavel-107-kdyz-extremista-vola-chytte-extremisty-uz-jich-mame-plne-zuby.htm

 

ZDROJ:

https://protiproud.info/politika/7982-bejvavalo-z-modre-fialova-z-hrde-a-sebevedome-rozpustena-a-vypustena-z-ceskeho-premiera-nemecky-lidovec-vyprask-s-mrtvolami-korunu-tomu-dal-pavel-107-kdyz-extremista-vola-chytte-extremisty-uz-jich-mame-plne-zuby.htm

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

12.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 12. června 2024  8:24,  aktualizováno 12:00, iDNES.cz: JE ÚPLNĚ MIMO, ZBLÁZNIL SE, TEPE BABIŠ FIALU. DOPORUČIL MU ODPOČINEK:

 

Poslanci začali ve středu schvalovat zavedení možnosti korespondenční volby pro Čechy žijící v zahraničí. Vládní tábor nechal svolat ke koaliční novele mimořádnou schůzi, která zužuje možnosti opozičních obstrukcí v debatě o návrhu programu. Jednání předcházel projev šéfa hnutí ANO Andreje Babiše, který se pustil do premiéra Petra Fialy. „Pan premiér by si měl odpočinout,“ pronesl Babiš.

 

Na začátku schůze exministryně financí Alena Schillerová zkritizovala vládu za to, že si nepředvolala velvyslance Ruska, a to ani po útocích na vozy městské hromadné dopravy v Praze. Chce po vládě vysvětlení, jinak hrozí svoláním mimořádné schůze.

Předseda ANO Andrej Babiš se opřel do premiéra Petra Fialy, označil ho za „patologického lháře“. Fiala v jednacím sálu nebyl, byl omluven. Ministerského předsedu kritizoval Babiš v souvislosti s rozhovorem pro středeční MF DNES, v němž se Fiala vyjadřoval k výsledkům voleb do Evropského parlamentu.

 

„MÁM OBAVY O JEHO ZDRAVÍ“

 

Fiala mimo jiné uvedl, že nešlo o posílení opozice, když strany vládní koalice získaly devět mandátů, zatímco opoziční strany osm mandátů. „Pan premiér by si měl odpočinout, pokud tvrdí, že opozice v evropských volbách neposílila,“ komentoval to Babiš. Fiala je podle něj „úplně mimo“ a „zbláznil se“. „Je to patologický lhář. Mám obavy o jeho zdraví,“ uvedl lídr ANO. O Fialovi také řekl, že zničil ODS.

 

Předseda klubu KDU-ČSL Aleš Dufek v reakci na Babišův asi půlhodinový projev poznamenal, že ve volbách uprostřed volebního období mají voliči sklon se spíš vymezovat proti vládnoucí garnituře  a naopak podporovat opoziční strany.

 

Poté Schillerová opět požádala o informace ohledně Ruska. „Prosím, aby někdo na dané téma vystoupil. Občany to zajímá více než korespondenční volba,“ vyzvala exministryně financí. Současný ministr financí Zbyněk Stanjura na její slova reagoval tím, že na středečním jednání chybí premiér i ministr vnitra. „Můžeme to probrat zítra,“ odvětil s tím, že prostor pro dohodu existuje.

 

Hlavním tématem středeční schůze je však korespondenční volba ze zahraničí. Tu by podle předlohy mohli využít čeští občané, kteří budou zapsáni u místně příslušného zastupitelského úřadu do voličského seznamu. Návrh se týká prezidentských, sněmovních a evropských voleb.

 

Poprvé by Češi v cizině mohli podle předlohy hlasovat dopisem už v řádných volbách do Sněmovny v příštím roce. Opoziční hnutí SPD žádá zamítnutí volební novely, hnutí ANO zejména odklad její účinnosti až na rok 2026 a vyloučení voleb do Evropského parlamentu kvůli údajně největšímu riziku dvojího hlasování.

 

Předseda poslanců hnutí SPD Radim Fiala při středečním závěrečném schvalování koaliční volební novely řekl, že jde o pokus o atentát na ústavu. Fiala vystoupil jako řečník s přednostním právem. Kolem 10:30 evidoval sněmovní systém dvě desítky poslaneckých přihlášek do běžné debaty, výhradně od zástupců opozice.

 

„Jsem přesvědčený, že tento předložený návrh je veskrze nekvalitní, nebezpečný a protiústavní,“ prohlásil Fiala. Korespondenční volba je podle něho nejnebezpečnějším průlomem do ústavního systému v novodobé historii Česka a „brutálním omezením“ principu tajnosti voleb. Fiala varoval, že pokud lidé ztratí důvěru v to, že můžou volbami změnit vládu, můžou pak snáze sahat k násilí.

 

STARÁ SE, JAK ZVÝŠIT ŠANCE NA ZNOVUZVOLENÍ

 

Schillerová se nejprve kriticky věnovala hospodářské politice vlády. „Místo, aby se vláda starala o nápravu, stará se o to, jak zvýšit své šance na znovuzvolení,“ řekla. Hnutí ANO se podle Schillerové ale neobává toho, že „zoufalá“ snaha koaličních stran ovlivnit výsledek voleb ve svůj prospěch povede k zamýšlenému cíli.

 

Předsedkyně poslanců ANO varovala před hrozbou zmrzačení volebního systému a stejně jako Fiala v ohrožení důvěry ve volby. „Naší zemi bez přehánění hrozí, že přijde o demokratickou jistotu nevyčíslitelné hodnoty,“ prohlásila.

 

 

KOALIČNÍ PŘEDSTAVITELÉ S VÝTKAMI NESOUHLASÍ

 

Obě opoziční hnutí se u krajanů v minulých volbách do Sněmovny netěšila takové oblibě jako vládní strany. Kritiku opozičních zástupců spojují opakovaná tvrzení, že korespondenční volba je účelová a nezaručuje dodržení ústavní zásady o rovnosti, přímosti a tajnosti hlasování.

 

Poslanci těchto hnutí varují také třeba před rozšířením možností manipulace s hlasy a před snížením důvěry veřejnosti ve volby. Koaliční představitelé s takovými výtkami nesouhlasí. Hlasování poštou podle nich zlepší Čechům pobývajícím v zahraničí dostupnost práva volit. Podobnou možnost dává svým občanům většina evropských zemí.

Zákony můžou poslanci schvalovat jen o středách a pátcích vždy mezi 09:00 a 14:00. Opozice může zablokovat případné koaliční snahy o vyčlenění dalších dnů či hodin pro třetí čtení předloh. Závěrečné kolo projednávání korespondenční volby tak bude pokračovat pravděpodobně v pátek a možná také v následujícím týdnu.

 

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-poslanci-zavedeni-moznosti-korespondencni-volby-pro-cechy-zahranici.A240612_080816_domaci_vank

 

 

📌♨️KUBA ODSUZUJE POSTOJ USA A NATO, ZEJMÉNA SANKCE UVALENÉ NA RUSKOU FEDERACI

– kubánský ministr zahraničí na tiskové konferenci s Lavrovem

– Odsuzujeme pokusy Západu nahradit mezinárodní právo řádem založeným na pravidlech.

– Budeme spolupracovat s Ruskem na posílení spravedlivého světového řádu

https://t.me/to_je_nas_svet/26953

 

 

📌💥💥💥12.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSOVÉ SHODILI BOMBU NA UKRAJINSKOU STÍHAČKU SU-25; ÚTOK PŘIŠEL PO UKRAJINSKÉM PROHLÁŠENÍ, ŽE BYLA ZNIČENA NEJMODERNĚJŠÍ RUSKÁ STÍHAČKA SU-57 NA LETIŠTI V ASTRACHANI

 

https://youtu.be/9xVZK1RWe5Q?si=eh2_djJTAagNrCO7

 

 

📌💥💥💥12.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ SEBEVRAŽEDNÉ DRONY ZAPÁLILY DESÁTÝ AMERICKÝ TANK M1 ABRAMS NA UKRAJINSKÉM BOJIŠTI

 

https://youtu.be/S0GqaMdOBNg?si=ENTvZQMN98deteOO

 

 

📌💥💥💥12.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO ROZBILO NA KOUSKY UKRAJINSKÝ MUNIČNÍ SKLAD; PROČ SE ZINTENZÍVŇUJE BITVA O VELKOU ŘEKU DNĚPR

 

https://youtu.be/5dBBZUqtGgc?si=z_WN1jffSCO6hN2U

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putin posílá své válečné lodě do blízkosti USA, připluly jen 40 km od amerického pobřeží: ruská námořní cvičení v Atlantském oceánu společně s Kubou…

 

https://youtu.be/LMR5Zb8YURc?si=Vf3vz5bLXOX1J5M_

 

 

📌 12. června 2024: 🇺🇦 UKRAJINSKÉ VEDENÍ SE CHYSTÁ PRODAT STÁTNÍ SPOLEČNOSTI A AKTIVA ZA BABKU, ABY DOPLNILO STÁTNÍ POKLADNU – PÍŠE NEW YORK TIMES S TÍM, ŽE UKRAJINSKÁ VLÁDA SE CHYSTÁ VYDRAŽIT ASI 20 STÁTNÍCH PODNIKŮ, VČETNĚ HOTELU UKRAJINA, NÁKUPNÍHO CENTRA V KYJEVĚ A TĚŽAŘSKÝCH A CHEMICKÝCH PODNIKŮ.

 

Noviny se odvolávají na ukrajinské představitele, kteří připouštějí, že majetek se prodá levněji než před vypuknutím konfliktu. Je to však „třeba udělat, aby získali peníze do státního rozpočtu, kterému letos chybí 5 miliard dolarů na vojenské výdaje“.

Navíc prodej státních společností a aktiv „by měl pomoci posílit slábnoucí ekonomiku Ukrajiny přilákáním investic“.

https://t.me/to_je_nas_svet/26955

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. června 2024, echo24.cz: DODÁNÍ SLOVENSKÝCH STÍHAČEK UKRAJINĚ OZNAČIL KALIŇÁK ZA VLASTIZRADU. PODÁVÁ TRESTNÍ OZNÁMENÍ:

 

((ČR by potřebovala klon pána Kaliňáka jako sůl!!!))

 

Slovenský ministr obrany Robert Kaliňák přirovnal k vlastizradě postup jednoho ze svých předchůdců v úřadu Jaroslava Nadě, který za bývalé vlády prosadil darování vyřazených slovenských vojenských stíhaček Ukrajině bránící se ruské agresi. V této souvislosti před novináři Kaliňák oznámil podání trestního oznámení. Jeho úřad předtím tvrdil, že bývalá vláda neměla kompetence se stíhaček sovětské konstrukce MiG-29 zbavit. Naď v reakci řekl, že ministerstvo obrany zakrývá svou neschopnost prázdnými řeči a že tehdejší kabinet měl právo zvolený postup při darování migů využít.

Nynější slovenská vláda po nástupu do úřadu loni v říjnu zastavila vojenskou pomoc Ukrajině ze státních zásob, kterou Bratislava poskytovala Kyjevu po ruské invazi na Ukrajinu z února 2022. Komerční dodávky zbraní nadále umožňuje.

 

Slovensko loni darovalo Ukrajině 13 migů na základě mezivládní dohody s Ukrajinou. Tehdejší opozice, ve které byla rovněž strana Směr-sociální demokracie současného slovenského premiéra Roberta Fica, Kaliňákova stranického kolegy, transakci zpochybňovala. Kabinet totiž po předchozím vyslovení nedůvěry ze strany sněmovny zůstal v úřadu jen s omezenými kompetencemi a podle ústavy například nemohl rozhodovat o zásadních otázkách zahraniční politiky. Vláda tehdy uvedla, že se rozhodla pro předání techniky Ukrajině prostřednictvím uzavření mezinárodní dohody, k čemuž podle svého názoru pravomoc měla.

 

Zmíněný postup bývalé slovenské vlády pak kritizovalo nynější vedení ministerstva obrany. Rovněž tvrdilo, že nenašlo k transakci právní analýzu, kterou v minulosti zmiňoval Naď.

 

„Samozřejmě, že k tomu byla vypracována právní analýza, a to nejen na ministerstvu obrany. Zabýval se jí rovněž ministr spravedlnosti. Ministerstvo zahraničních věcí se ztotožnilo s jejich názory, téma řešila i kancelář prezidentky a úřad vlády. Na základě toho vláda učinila jako kolektivní orgán rozhodnutí a schválila podpis mezinárodní smlouvy, na což měla právo,“ řekl dnes v reakci Naď. Dodal, že ohledně předání migů jedno trestní oznámení již bylo „smeteno ze stolu“.

 

Zmíněné migy Slovensko předloni vyřadilo z výzbroje a s několika zeměmi včetně Česka se dohodlo na jejich výpomoci se zajištěním ochrany slovenského vzdušného prostoru. První dříve objednané nové americké stíhačky F-16 by Bratislava měla dostat letos.

 

https://echo24.cz/a/HGm2D/zpravy-svet-klinak-ounacil-darovani-stihacek-za-vlastizradu-podlava-trestni-oznameni

 

 

📌 12. června 2024, Uncutnews.ch.: POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ:

 

Moderátor: Dobré odpoledne, vážení diváci, posluchači a hosté ve studiu! Dnes je 03. června 2024.

Minulý týden byla konečně vyřešena otázka takzvané „kolize“. Otázkou bylo, zda zbraně dodané Západem mohou být použity k útoku na ruské území – zejména na objekty umístěné ve vnitrozemí. Nyní západní země, včetně Francie, Spojených států, Velké Británie a Německa, postupně daly povolení k použití zbraní dodaných z těchto zemí v hlubinách ruského území. Valerij Viktorovič a jaké zbraně Ukrajina používala k boji předtím? Nebyly to západní zbraně? A pokud ano, proč tento souhlas ze Západu?

 

Valeriy Pyakin: Samozřejmě, že taková otázka má právo na existenci, i když měla být vyřešena mnohem dříve. Na stůl to ale bylo položeno teprve minulý týden a teprve minulý týden se to vyjasnilo.

 

Skutečnost, že tento problém byl vyřešen Západem, nám ukazuje, že naše státní politika je jasně druhořadá nebo podřízená

 

Shrnutí první otázky vysílání „OTÁZKA A ODPOVĚĎ“ ZE DNE 03.06.2024

Moderátor: Dobré odpoledne, vážení diváci, posluchači a hosté ve studiu! Dnes je 03. června 2024.

 

Minulý týden byla konečně vyřešena otázka takzvané „kolize“. Otázkou bylo, zda zbraně dodané Západem mohou být použity k útoku na ruské území – zejména na objekty umístěné ve vnitrozemí. Nyní západní země, včetně Francie, Spojených států, Velké Británie a Německa, postupně daly povolení k použití zbraní dodaných z těchto zemí v hlubinách ruského území. Valerij Viktorovič a jaké zbraně Ukrajina používala k boji předtím? Nebyly to západní zbraně? A pokud ano, proč tento souhlas ze Západu?

 

https://fktdeutsch.wordpress.com/2024/06/09/einsatz-westlicher-waffen/

 

 

📌 12. června 2024, Uncutnews.ch.: PRODÁNO NEJVYŠŠÍ NABÍDCE: TRUMP DAL ZELENOU DARŮM NA KAMPAŇ PRO IZRAELSKOU ANEXI:

 

Bývalý prezident Donald Trump, který čelí finančnímu krachu kvůli probíhajícím právním sporům, je ochoten prodat americkou zahraniční politiku za příspěvky na kampaň.

 

Miliardářka Miriam Adelsonová, která je nakloněna Izraeli, nabízí financování jeho kandidatury, pokud dovolí Izraeli anektovat Západní břeh Jordánu.

 

Podle zprávy izraelského deníku Haaretz chce proizraelská miliardářka Miriam Adelsonová financovat volební kampaň Donalda Trumpa pod podmínkou, že podpoří anexi Západního břehu Jordánu.

 

Adelsonová, šestá nejbohatší žena ve Spojených státech, zdědila své jmění po zesnulém Sheldonu Adelsonovi, prominentním hlavním dárci Republikánské strany. V roce 2017 Sheldon Adelson slavně řekl: „Mám jen jeden předmět. A tím problémem je Izrael.“

 

Jako prezident byl Trump označován za nejvíce proizraelského vůdce v americké historii a často se chlubil svou podporou Tel Avivu. V listopadu 2017 Trumpova administrativa oznámila, že uzná okupovaný Jeruzalém za hlavní město Izraele. Tím se rozešla s mezinárodním konsensem a zasadila ránu takzvanému dvoustátnímu řešení.

 

Otevření nového amerického velvyslanectví v Jeruzalémě v květnu 2018 se časově shodovalo s masakrem asi 60 neozbrojených palestinských demonstrantů v pásmu Gazy během nenásilných masových protestů Velkého pochodu za návrat.

 

Trump podporoval myšlenku, aby se Jeruzalém stal nedělitelným hlavním městem Izraele, i když východní Jeruzalém byl v roce 1980 nezákonně anektován, což OSN odmítla. Oficiálně také uznal nelegálně okupované syrské Golanské výšiny, které Izrael anektoval v roce 1981, jako součást židovského státu.

 

Jmenoval také Davida Friedmana svým velvyslancem v Izraeli. Friedman odmítl hovořit o územích okupovaných Palestinci jako o takových, místo toho hovořil o „údajné okupaci“.

 

Kromě schválení dohody, kterou popsal jako „dohodu století“, Trump podpořil plán na vyřešení konfliktu mezi Palestinou a Izraelem tím, že se pokusí realizovat dohodu, která by Palestincům odepřela skutečnou autonomii a vyměnila okupovaný východní Jeruzalém za Abú Dís jako plánované „hlavní město Palestiny“. Dohodu vypracoval Trumpův zeť Jared Kushner, jehož rodinná nadace financovala nelegální osady na Západním břehu Jordánu a extremistické sionistické ješivy.

 

Později vyšlo najevo, že Trump obdržel rozsáhlé dary na kampaň od Sheldona Adelsona výměnou za přesun americké ambasády z Tel Avivu do okupovaného Jeruzaléma.

Adelson „daroval 20 milionů dolarů super PAC, který vedl kampaň za jeho zvolení“, a předpokládal, že super PAC na oplátku přijme proizraelský postoj a politiku.

 

V určitém okamžiku během Trumpova prezidentství bylo jím jmenovanému velvyslanci v Izraeli, bývalému bankrotovému právníkovi Davidu Friedmanovi, umožněno „zběhnout“ a falešně sdělit izraelskému premiérovi Benjaminu Netanjahuovi, že Trumpova administrativa podpoří anexi území na Západním břehu Jordánu, jak uvádí Jared Kushner ve své knize „Breaking History“ z roku 2022.

 

Zatímco bývalý americký prezident bojoval o dary uprostřed čtyř velkých právních bitev, objevily se obavy, že by Trump mohl uznat izraelskou anexi Západního břehu Jordánu, pokud by se v Izraeli narozená Miriam Adelsonová stala jeho hlavní dárkyní kampaně.

 

V roce 2019 Netanjahu oznámil svůj záměr anektovat údolí Jordánu na okupovaném Západním břehu Jordánu, přičemž se mu dostalo velké podpory od osadnického hnutí a jeho pravicové základny. Později svůj slib o anexi odvolal s odkazem na normalizační dohody Trumpovy administrativy („Abrahámovské dohody“), které vedly k navázání vztahů mezi Spojenými arabskými emiráty a Bahrajnem a Izraelem. Později se k těmto dohodám připojily také Súdán a Maroko.

 

Pokud Izrael získá de iure kontrolu nad Západním břehem Jordánu, je nepravděpodobné, že by bylo anektováno celé území. Místo toho by oblast známá jako Oblast C, která tvoří asi 60% okupovaného Západního břehu, byla začleněna do takzvaného „vlastního Izraele“. Důvodem je to, že většina izraelských osad a osadnických základen se nachází v této oblasti, kterou Izrael již plně vojensky kontroluje.

 

V oblastech A a B na Západním břehu Jordánu, kde žije většina z 3,3 milionu Palestinců, vykonává Palestinská samospráva částečnou kontrolu a má své vlastní bezpečnostní síly.

Robert Inlakesh je politický analytik, novinář a dokumentarista, který v současné době žije v Londýně ve Velké Británii. Reportoval z okupovaných palestinských území, žil tam a moderuje pořad „Palestine Files“. Je režisérem filmu „Steal of the Century: Trump’s Palestine-Israel Catastrophe“ (Krádež století: Trumpova palestinsko-izraelská katastrofa). Sledujte ho na Twitteru @falasteen47

 

ZDROJ: PRODÁNO NEJVYŠŠÍ NABÍDCE: TRUMP DAL ZELENOU ANEXI IZRAELE KVŮLI FINANCOVÁNÍ KAMPANĚ

 

https://uncutnews.ch/verkauft-an-den-meistbietenden-trump-gibt-fuer-wahlkampfspenden-gruenes-licht-fuer-israelische-annexion/

 

📌 12. června 2024, Uncutnews.ch., Anis Raiss: „Digitální vražedné řetězce“: Temná stránka technologie ve válčení:

Využívají Palantir Technologies, Starlink a další technologičtí giganti příležitosti k testování válečných aplikací svých produktů na civilním obyvatelstvu v Gaze a promění obléhané pásmo Gazy v testovací místo pro své technologie?

V posledních letech se průsečík mezi technologií a válčením dostal do hledáčku veřejnosti, což vyvolává hluboké etické a právní otázky ohledně vojenského využívání pokročilých technických nástrojů státem. Role pokročilé analýzy dat a umělé inteligence (AI) v moderních konfliktech je pod intenzivním drobnohledem, zejména když jsou v sázce životy civilistů.

 

Jak genocida v pásmu Gazy postupuje, pozornost se obrací ke společnostem, jejichž technologie mohou usnadnit každodenní zvěrstva Izraele, včetně americké společnosti Palantir Technologies.

 

Zatímco Mezinárodní trestní soud (ICC) se zabývá obviněním z genocidy, technologičtí magnáti, kteří vyvíjejí a dodávají válečné nástroje, zůstávají do značné míry nedotčeni.

Od 8. října bylo zabito více než 36 000 Palestinců v brutálním konfliktu, který si za poslední dva roky vyžádal více obětí než všechny ostatní války dohromady. Tato ohromující ztráta nevinných životů přitáhla pozornost k technologiím, které se falešně a systematicky zaměřují na civilisty místo na bojovníky.

Integrace společnosti Palantir v Izraeli

Společnosti jako Palantir Technologies, vedené generálním ředitelem Alexem Karpem, se zapletly do umožnění některých z těchto zvěrstev. Jejich pokročilá analýza dat a nástroje umělé inteligence, které údajně umožňují „přesné zaměřování“, masově zabíjejí civilisty a proměnily válku v promyšlenou a systematickou vyhlazovací kampaň s malým lidským dohledem.

 

Společnost Palantir Technologies, kterou v roce 2003 založili Karp a Peter Thielovi, se rozrostla z tajnůstkářského startupu pro analýzu dat na základní kámen moderních vojenských a zpravodajských operací. Technologické produkty společnosti Palantir, původně financované odnoží rizikového kapitálu CIA, In-Q-Tel, jsou nyní nedílnou součástí mnoha amerických vládních agentur, včetně FBI, ministerstva obrany a různých agentur pro vymáhání práva.

 

Tato úzká vzájemná závislost s americkými zpravodajskými službami a vojenskými zařízeními vydláždila cestu pro strategickou orientaci společnosti Palantir na Izrael.

Angažovanost technologického giganta v Izraeli se datuje mnoho let před oficiálními dohodami. Společnost otevřela kancelář v Tel Avivu v roce 2015, strategicky umístěnou s výhledem na Rothschild Boulevard na jedné straně a ulici Yehuda Halevy na straně druhé.

 

Toto umístění zdůrazňuje hlubokou integraci společnosti do izraelského technologického ekosystému. Sám Karp v rozhovoru pro Fox Business v prosinci 2023 zdůraznil silné vazby společnosti Palantir na Izrael: „V Izraeli jsme velmi dobře známí. Izrael oceňuje náš produkt.“

Formalizace partnerství

Partnerství mezi společností Palantir a izraelskou armádou bylo stvrzeno 12. ledna 2024 – tři měsíce po začátku palestinské genocidy v pásmu Gazy – podpisem formální dohody podepsané po návštěvě vedoucích pracovníků společnosti v Izraeli, kde se v Tel Avivu konalo první letošní zasedání představenstva.

 

Josh Harris, výkonný viceprezident společnosti Palantir, uvedl: „Obě strany se dohodly na použití pokročilé technologie společnosti Palantir k podpoře válečných operací“ – což je eufemismus pro to, co bylo označováno jako umožnění genocidy.

 

Technologický arzenál společnosti Palantir, který je ekvivalentem digitálních zbraní hromadného ničení, je v současné době využíván okupační armádou a nenechává nikoho na pochybách o spoluvině společnosti na probíhající genocidě.

Krutá realita přesnosti

Nedávné krveprolití v Rafáhu 26. května, při němž Izrael bombardoval uprchlický tábor a zabil desítky Palestinců, stejně jako smrt sedmi zaměstnanců World Central Kitchen v dubnu při náletech, ilustrují brutální zneužití takzvané „přesné“ technologie společnosti Palantir.

 

Systém TITAN společnosti, nabízený jako vysoce přesný model umělé inteligence pro zlepšení přesnosti, je reprezentativní pro problémy s deklarovanými schopnostmi vysoké přesnosti společnosti Palantir. I když neexistují žádné přímé důkazy, že TITAN je specificky používán Izraelem, technologická tvrzení společnosti jsou nedílnou součástí její širší nabídky produktů, z nichž některé jsou nasazeny v Tel Avivu.

 

Systém TITAN společnosti Palantir je uváděn na trh jako systém, který poskytuje užitečné informace v reálném čase a integruje data ze senzorů pro naprostou přesnost. V pásmu Gazy však použití technologie Palantir nezabránilo civilním obětem a rozsáhlé destrukci, ale spíše ji usnadnilo. Tragédie v Rafáhu a smrt humanitárních pracovníků ukazují groteskní ironii a zničující lidskou cenu takové „přesnosti“.

 

Tato spolupráce hluboce zakotvila Palantir v izraelské vojenské infrastruktuře a vytvořila technologickou nebo „digitální“ páteř pro zvěrstva v Gaze a na dalších okupovaných palestinských územích.

Techničtí titáni ve válčení

Vzhledem k tomu, že Palantir působí v Izraeli od roku 2015, načasování strategické dohody, nazvané „Partnerství pro bojové technologie“, na začátku roku 2024 vyvolává vážné otázky.

 

Byl to vypočítavý tah společnosti Palantir, která chtěla využít vyostřený konflikt jako příležitost otestovat své modely umělé inteligence na civilistech a proměnit pásmo Gazy v kruté testovací místo pro svou technologii? Tento předpoklad by vrhl další temný stín na etiku společnosti Palantir, což by naznačovalo, že obchodní strategií společnosti může být využití lidského utrpení k technologickému pokroku.

 

Hluboké zapojení společnosti Palantir do izraelské vojenské infrastruktury je součástí širšího, znepokojivého vzorce technologie, která umožňuje vedení války. Toto spojení se vztahuje i na dalšího technologického giganta – Starlink společnosti SpaceX, kterou vede Elon Musk. Abychom pochopili, jak jsou moderní konflikty stále více poháněny pokročilými technologiemi vyvinutými soukromými společnostmi, je důležité porozumět tomuto

komplikovanému vztahu.

 

Spolupráce mezi společnostmi Palantir a Starlink na Ukrajině jasně ilustruje hluboký dopad integrovaných technologií na válčení. Modely umělé inteligence společnosti Palantir poskytují ukrajinské armádě kritickou analýzu dat a přeměňují nezpracované snímky z dronů, satelitů a pozemních zpráv na užitečné informace v reálném čase.

 

Tento proces, který generální ředitel společnosti Palantir Karp chladně označuje jako „digitální řetězec zabíjení“, je ústředním bodem ukrajinské obranné strategie, protože umožňuje přesné zaměření cíle a vyhodnocení bojiště. Starlink Elona Muska zároveň zajišťuje nepřetržitou komunikaci mezi ukrajinskými ozbrojenými silami, a tím i nepřetržitý tok důležitých informací, které jsou pro moderní válku nezbytné.

 

Válka na Ukrajině se samozřejmě ukázala jako katastrofální. Počet ukrajinského vojenského personálu se překvapivě zvýšil, zatímco prezident Volodymyr Zelenskyj – navzdory podpoře špičkových technologií ze strany technologických baronů – a jeho spojenci v západních hlavních městech tvrdí opak.

 

Nyní se zdá, že izraelská válka proti pásmu Gazy sklouzává do podobné bažiny. Zdá se, že premiér Benjamin Netanjahu, stejně jako Zelenskyj, je politicky odtržen od ponuré vojenské reality na zemi a spoléhá se na to, co se zdá být falešnou iluzí kontroly, kterou mu techničtí baroni poskytují prostřednictvím „sofistikované“ technologické podpory.

Kontroverzní schválení Starlinku v Gaze

  1. ledna izraelská vláda schválila používání služeb Starlink v nemocnici Al Shifa v Gaze, údajně pro lékařské účely.

 

Toto zmocnění by nemělo být vnímáno jako čistě humanitární gesto. Spíše to pokládá základy pro další potenciální zákeřné propletení Palantiru a Starlinku, což odráží jejich spolupráci na Ukrajině.

 

Povolením pokročilé satelitní komunikace podporuje schválení Starlinku v Gaze potenciálně vojenské operace, což naznačuje vytvoření „digitálního řetězce zabíjení“ za fíkovým listem humanitární pomoci.

 

Brutální obléhání nemocnice Al-Shifa izraelskými silami, které vyústilo ve vážná zvěrstva proti civilistům a zdravotnickému personálu, je v ostrém kontrastu s údajně altruistickými záměry, které stojí za používáním Starlinku. Po dvoutýdenním obléhání, které skončilo 1. dubna, byla nemocnice Al-Shifa z velké části zničena a v nemocnici a jejím okolí byly nalezeny stovky mrtvých Palestinců, včetně masových hrobů.

 

Vyvstává otázka: Bylo schválení Starlinku v nemocnici Shifa jemnou PR salvou, která položila základy pro integraci produktů společnosti do izraelských vojenských operací v pásmu Gazy? Načasování a kontext tohoto vývoje vyvolávají znepokojivé otázky o skutečných záměrech Starlinku i Tel Avivu.

Vstupte do světa Musk

Muskova hojně medializovaná návštěva Izraele 27. listopadu 2023, během níž se setkal s Netanjahuem, byla vším, jen ne čistě diplomatickou událostí. Musk, který si vybudoval image bojovníka za svobodu projevu tím, že převzal platformu sociálních médií X – roli, kterou si pěstuje jako pečlivě ušitý lesklý oblek brnění – se ocitl v propagandistické show pořádané Izraelem.

 

Tento scénář připomíná mýtus o Ikarovi, který navzdory horku letěl příliš blízko ke slunci s křídly vyrobenými z vosku a peří.

 

Stejně tak Muskovo angažmá s Netanjahuem a izraelskou vládou uprostřed rostoucího vyšetřování válečných zločinů hrozí zničit jeho pečlivě budovanou image. Při zpětném pohledu vrhá toto setkání dlouhý stín na Muskovu pečlivě upravenou osobnost ve světle rostoucího vyšetřování válečných zločinů Mezinárodním trestním soudem.

Vedení technologických lídrů k odpovědnosti

Nedávné žaloby, jako je ta, kterou proti britským ministrům podalo Mezinárodní centrum spravedlnosti pro Palestince (ICJP), ilustrují rostoucí úsilí pohnat pachatele genocidy k odpovědnosti.

 

Prominentní osobnosti z technologického průmyslu však zůstávají pozoruhodně nerušené. Ale proč? Tato situace připomíná stíhání jednotlivců v nacistickém Německu, kteří svou technologickou a logistickou podporou umožnili holokaust, a podtrhuje potřebu plné odpovědnosti v dnešním světě.

 

Stanovy Mezinárodního trestního soudu (ICC), Mezinárodního trestního tribunálu pro bývalou Jugoslávii (ICTY) a Mezinárodního trestního tribunálu pro Rwandu (ICTR) výslovně uznávají různé formy spoluviny. To zahrnuje napomáhání a účastenství, což zahrnuje poskytování nezbytných nástrojů a podpory k páchání válečných zločinů a genocidy.

 

Z tohoto právního rámce vyplývá, že technologičtí lídři, jejichž inovace usnadňují rozsáhlé násilí, by měli být pohnáni k odpovědnosti podle mezinárodního práva.

 

Průsečík nejmodernějších technologií a válčení, řízený mocnými technologickými magnáty, odhaluje děsivou realitu: nástroje určené k propojení a ochraně jsou znovu využívány k ničení a devastaci. Ještě horší je, že se zdá, že válečné zóny, jako je pásmo Gazy, jsou považovány za relativně bezrizikové testovací místo pro tyto technické systémy. Je načase, aby se spolupráce korporací s genocidami stala vysoce riskantním úsilím, a toto úsilí musí začít v soudní síni.

 

ZDROJ: „DIGITÁLNÍ VRAŽEDNÉ ŘETĚZCE“: TEMNÁ STRANA TECHNOLOGIÍ VE VÁLČENÍ

 

https://uncutnews.ch/digitale-toetungsketten-die-dunkle-seite-der-technologie-in-der-kriegsfuehrung/

 

📌 12. června 2024, Uncutnews.ch., Anis Raiss: MITOCHONDRIÁLNÍ ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÝM PROTIOPATŘENÍM KE GLOBÁLNÍMU INDOKTRINAČNÍMU PROGRAMU:

 

Analýza Dr. Josepha Mercoly

 

*Mitochondrie nebo mitochondrie je buněčná organela, která je uzavřena dvojitou membránou a obsahuje svůj vlastní genetický materiál, mitochondriální DNA. Mitochondrie se vyskytují jako kulovité nebo tubulární struktury v buňkách téměř všech eukaryot, ale ne u prokaryot.

Historie v kostce

👉 Dr. Michael Nehls ve své knize „INDOKTRINOVANÝ MOZEK: JAK ÚSPĚŠNĚ ODRAZIT GLOBÁLNÍ ÚTOK NA VAŠI DUŠEVNÍ SVOBODU“ vysvětluje, jak chronický stres a vyvolávání strachu vedly k inhibici neurogeneze v hipokampu a snížení duševní odolnosti, což usnadňuje indoktrinaci

👉 Vaše neurologie je napadána různými způsoby, což může ovlivnit vaše kognitivní funkce. Dobrou zprávou je, že jakmile pochopíte, jak k tomu dochází, můžete podniknout proaktivní kroky k ochraně svého neurologického zdraví a zároveň se „očkovat“ proti indoktrinaci

👉 Existují dva systémy myšlení: nemyšlení (systém 1) a kritické myšlení (systém 2). Stres a špatné mitochondriální zdraví narušují aktivaci Systému 2

👉 Faktory životního stylu, jako je smysluplnost, přísun všech důležitých mikroživin, zejména vitaminu D a jódu, sociální kontakty, cvičení a spánek, podporují hipokampální neurogenezi, která je nezbytná pro celoživotní neurologické zdraví

👉 Mezi základní nutriční faktory pro zdraví mitochondrií a produkci energie patří omezení příjmu kyseliny linolové, konzumace správných sacharidů v optimálním množství a omezení tuků a také udržování nízké hladiny serotoninu a estrogenu. Užitečné jsou také některé doplňky stravy

 

Výše uvedené video ukazuje rozhovor s Dr. Michaelem Nehlsem, autorem knihy „Indoktrinovaný mozek: Jak úspěšně odrazit globální útok na vaši duševní svobodu“, který z neurovědeckého hlediska popisuje, jak nás určité změny v mozku činí náchylnějšími k indoktrinaci a kolik faktorů to může být které tyto změny v první řadě způsobují, byly v posledních čtyřech letech zavedeny po celém světě.

 

Média a světoví lídři vytvořili dokonalý začarovaný kruh, který začíná šířením poplašných zpráv, posouváním cílů a špatnými zdravotními radami, které způsobují chronický stres a důležité nutriční nedostatky, což vede k chronicky zvýšeným hladinám stresových hormonů, což zase vede k chronicky inhibované neurogenezi v hipokampu, což zase vede k chronicky snížené duševní odolnosti, což zase podporuje chronický stres.

 

Výsledkem tohoto cyklu je neustálé zhoršování autobiografické paměti, což usnadňuje indoktrinaci.

 

Jak je zřejmé z názvu jeho knihy, celý svět byl podroben jakémusi indoktrinačnímu protokolu – a to velmi úspěšnému – který vedl k tomu, že mnozí již zdánlivě nebyli schopni samostatně myslet nebo logicky vyhodnocovat informace.

 

Výskyt deprese a Alzheimerovy choroby také celosvětově raketově stoupá a věk nástupu obou nemocí rychle klesá. Příčiny nárůstu duševních a neurologických problémů však nejsou odstraněny. Naopak, příčiny se ještě zintenzivňují. „Může to být jen náhoda?“ ptá se Nehls ve své knize.

Dva myšlenkové systémy

Jak vysvětlil Nehls, existují dva typy myšlenkových systémů. Systém 1 je nemyšlení a systém 2 je myšlení. Chcete-li vědomě změnit své chování, musíte si nejprve uvědomit, že změna je nezbytná nebo alespoň prospěšná, a to vyžaduje ochotu investovat mentální energii do myšlení.

 

Systém 2 je aktivován pouze vědomým rozhodnutím, když si uvědomíte: „Hej, měl bych se zastavit a přemýšlet o tom.“ Pokud však nemáte mentální energii, aktivace Systému 2 je nepravděpodobná, i když na tom může záviset váš život. Jak Nehls zdůrazňuje ve své knize, když je člověk psychicky vyčerpaný, je „téměř nemožné najít nejlepší řešení problému“.

 

Pokud nemáte energii na přemýšlení, uvíznete v Systému 1, v navyklém stavu, kdy nemyslíte a jednáte na autopilota. Systém 1 nás také vede k tomu, abychom následovali myšlení mas nebo masových hnutí, protože ve většině vidíme určitou jistotu. Stát sám je riskantní a v podstatě nepředstavitelné, pokud pro to nemáte logický základ nebo ospravedlnění.

 

Špatnou zprávou tedy je, že vaše neurologie je napadána různými způsoby, což může ovlivnit vaše kognitivní funkce. Dobrou zprávou je, že jakmile pochopíte, jak k tomu dochází, můžete podniknout proaktivní kroky k ochraně svého neurologického zdraví a zároveň se „očkovat“ proti indoktrinaci.

Jak funguje vaše autobiografická paměť

Vaše autobiografická paměť vám umožňuje vytvořit si jedinečnou individualitu. Čtyři klíče k autobiografické paměti jsou: kde se co stalo, kdy se to stalo, co se stalo a jak se to cítilo. Ve výše uvedeném videoklipu Nehls vysvětluje, jak funguje autobiografická paměť.

 

Z těchto čtyř paměťových faktorů je nejdůležitější emocionální asociace (jak jste se cítili). Když je něco vzrušující nebo děsivé, vzpomínka na kde, kdy a co je zabetonována v paměti a může být snadno připomenuta jednoduše tím, že si připomeneme stejný pocit.

 

Krátkodobá paměť je uložena v čelním laloku mozku. Nic se zde nezaznamenává, takže neexistují žádné dlouhodobé vzpomínky. Autobiografické vzpomínky jsou uloženy v hipokampech, které se nacházejí ve spánkových lalocích mozku. I když jsou dva, jeden na každé straně, většina z nich je označuje jednoduše jako jeden hipokampus.

 

Bez hipokampu byste si nedokázali vzpomenout na nic delšího než několik sekund. Ale ani s plně funkčním hipokampem nemůžete zachránit každý okamžik svého života. Váš hipokampus se neustále rozhoduje o tom, co si zapamatovat a na co zapomenout, a primární volby jsou založeny na úrovni emocionálního náboje.

 

Úzkost je osvědčený způsob, jak zajistit, aby si někdo něco pamatoval. Hipokampus ukládá emocionální reakce na čas a místo (kdy a kde), kdy došlo k emocionálně nabité události v gyrus dentatus, oblasti uvnitř hipokampu, zatímco podrobnosti o události a o tom, jak jste se cítili (co a jak) jsou uloženy v cornu ammonis, další oblasti v hipokampu, lze uložit.

Funkce vašich mitochondrií má přímý dopad na vaši schopnost aktivovat myšlení Systému 2

Důvodem, proč se na konci náročného dne cítíte psychicky vyčerpaní, je to, že váš hipokampus dosáhl své maximální kapacity a již nemá energii zpracovávat další informace.

„Dobře fungující mitochondrie produkují energii efektivněji, což se přímo promítá do zvýšené schopnosti kriticky myslet v systému 2.“

To je jen jeden z důvodů, proč je tak důležité optimalizovat zdraví vašich mitochondrií. Dobře fungující mitochondrie produkují energii efektivněji, což se přímo promítá do zvýšené schopnosti využívat schopnosti kritického myšlení Systému 2.

V pozdější části se budu zabývat nejdůležitějším faktorem při optimalizaci produkce mitochondriální energie.

Aby byl váš hipokampus vnímavý k více informacím, potřebuje přenést dojmy z dne do trvalého úložiště v neokortexu, a to se děje během hlubokého spánku. Zajímavé je, že pouze emocionálně nabité části paměti „co“ a „jak“ jsou přenášeny na neokortikální „pevný disk“ pro dlouhodobé ukládání.

 

„Kde“ a „Kdy“ zůstávají v gyru dentatus po celý život. Když se něco stane s těmito indexovými neurony (nazývanými tak proto, že fungují jako registr pro fragmenty paměti), nelze v neokortexu najít příslušné „co“ a „jak“. A teď přichází ta důležitá část.

 

Váš gyrus dentatus může produkovat tisíce nových neuronů každý den po celou dobu, kdy jste naživu. To zajistí, že si budete moci vybudovat své autobiografické paměťové zásoby až do dne, kdy zemřete.

 

Pokud je vaše schopnost tvořit nové indexové neurony narušena nebo inhibována, musí být použity staré indexové neurony, a tím budou přepsány fragmenty starého času a místa.

 

V průběhu času tedy dochází ke ztrátě paměti. Jak poznamenal Nehls, chronická dlouhodobá inhibice neurogeneze v hipokampu vede k Alzheimerově chorobě.

Zvědavost jako indikátor neurologického a mitochondriálního zdraví

Vzhledem k tomu, že nové indexové neurony jsou „hladové“ po informacích, zvědavost také klesá, když se jich tvoří méně. Vaše zvědavost může v zásadě sloužit jako indikátor vašeho neurologického zdraví. Řekl bych, že vzhledem k tomu, že mentální energie je nutná k reakci na zvědavost, může také sloužit jako indikátor produkce mitochondriální energie.

 

Stručně řečeno, pokud jste kritický myslitel s velkým smyslem pro dětskou zvědavost, vaše produkce mitochondriální energie bude pravděpodobně vysoká. Pokud jste příliš vyčerpaní na to, abyste mysleli kriticky nebo kreativně, váš metabolismus je pravděpodobně pomalý.

 

Je důležité pochopit, že zvědavost je nezbytným předpokladem pro schopnost rozhodovat se v životě. Čím více rozhodnutí učiníte, tím je pravděpodobnější, že budete pociťovat větší radost. Pokud nemáte dostatek buněčné energie, vaše zvědavost klesá a s ní i vaše schopnost rozhodovat se. Vřele doporučuji, abyste udělali vše, co je ve vašich silách, abyste zvýšili svou zvědavost, abyste mohli ve svém životě zažít maximální radost.

Příklad z reálného světa

Ashley Armstrong, spoluzakladatelka Angel Acres Egg Co. a Nourish Cooperative, je toho dokonalým příkladem. Ve výše uvedeném videu sdílí svou cestu k opětovnému získání schopnosti generovat buněčnou energii a jak to změnilo její život, protože neměla dostatek energie na správné myšlení.

 

Mozek tvoří asi 2 % tělesné hmotnosti, ale spotřebovává 20 % energie, kterou tělo vyprodukuje. Z tohoto důvodu je přebytek buněčné energie nezbytný pro optimální fungování vašeho mozku.

 

Ashley by jednoduše neměla dostatek buněčné energie na to, aby mohla činit rozhodnutí, která učinila, kdyby nezlepšila své zdraví. Faktory, jako je nadbytek kyseliny linolové, estrogenu a endotoxinů, vyčerpaly jejich buněčnou energii, která je zásadní pro energeticky náročná rozhodnutí.

 

Jejich proměna zdůrazňuje důležitost péče o své zdraví, abyste získali energii, kterou potřebujete k významným změnám v životě. Klíčovou roli na této cestě sehrálo vyhýbání se výživovým pastem, jako jsou oleje ze semen, což jí umožnilo využít nově nalezenou schopnost činit odvážná rozhodnutí – což svědčí o hlubokém dopadu obnovené buněčné energie na její schopnost činit životní rozhodnutí.

 

Je mým upřímným přáním a nadějí, že vás vaše cesta inspiruje a posílí k tomu, abyste učinili podobná rozhodnutí ve svém vlastním životě a získali zpět radost, kterou si zasloužíte. Představte si, že zažíváte téměř bezmeznou radost, kterou má Ashley se svými 1 000 kuřaty a čtyřmi hlídacími psy pod nimi.

Co podporuje a ničí autobiografické indexové neurony?

Aby byla zajištěna celoživotní produkce zdravých nových indexových neuronů, je třeba vzít v úvahu následující faktory. Naopak nedostatek některého z těchto faktorů ovlivní produkci hipokampálních neuronů.

 

👉 Mít smysl života – Podle Nehlse se riziko vzniku hipokampální demence, tj. Alzheimerovy choroby, exponenciálně zvyšuje, pokud nemáte smysl života.

 

👉 Výživa – Pro optimální růst hipokampu by neměla chybět žádná ze základních mikroživin. Mezi ty nejdůležitější však patří jód a vitamín D. Podle Nehlse jsou hladiny vitaminu D 40 až 60 ng/ml (100 až 150 nmol/l) nezbytné pro imunologické a neurologické zdraví.

 

👉 Společenský život – Láskyplné, intimní vztahy podporují uvolňování oxytocinu, který je jedním z nejsilnějších hipokampálních růstových faktorů, které jsou v současné době známy. Naopak izolace a osamělost mají významný škodlivý vliv na výkon hipokampu. Dalším důvodem, proč je společnost tak důležitá, je to, že umožňuje emocionální zážitky a rozhovory, které jsou nezbytné pro přežití hipokampálních neuronů. Ať už jsou neurony produkovány jakkoli, umírají, když nejsou žádné nové zkušenosti, které by bylo možné uložit, a produkce klesá, když je nedostatek zkušeností chronický.

 

👉 Cvičení – Bylo prokázáno, že cvičení je velmi účinné při stimulaci růstu hipokampu (neurogeneze). Nehls ve své knize cituje výzkum, který ukazuje, že senioři, kteří hodinu denně chodí svižnou chůzí, mohou během jednoho roku zvětšit svůj hipokampus o 2 %. Pro srovnání, pacienti s Alzheimerovou chorobou ztrácejí asi 5 % svého hipokampálního objemu ročně, jakmile proces onemocnění začne.

 

👉 Spánek – Váš hipokampus může během spánku vytvářet nové neurony pouze tehdy, když není zaneprázdněn získáváním nových zkušeností. Je známo, že melatonin stimuluje neurogenezi v hipokampu, a to je pravděpodobně důvod. Podle Nehlse trvá asi dva týdny, než se neurogeneze obnoví po chronické spánkové deprivaci.

 

👉 Čas – Chtít nebo muset udělat více, než je možné, vytváří stres a stresové hormony nejen inhibují neurogenezi, ale také podporují neurodegeneraci. Ale nuda (mít příliš mnoho času) také není dobrá, protože chybí růstové impulsy pro nové neurony. Ideálním stavem je podle Nehlse v jeho knize eustres – „pozitivní stres způsobený náročnými, ale zvládnutelnými úkoly“.

Globální útok na lidskou duši

Nehls si ve své knize klade otázku, zda by indoktrinační úsilí posledních čtyř let nemohlo být součástí ještě větší agendy. Cituje ze své knihy „Indoktrinovaný mozek“:

 

„Aby společnost přijala operační systém technokratů, nesmí již být patrné rozpory s vlastní historií. Nesmí existovat žádný nesoulad mezi vlastními zkušenostmi z dřívějších dob a novými očekáváními, sliby a požadavky technokratů nebo každodenní realitou budoucí existence řízené umělou inteligencí.

 

Aby [sociální operační systém] SOS fungoval, musí být nejen součástí autobiografické paměti, ale také bezkonkurenčním základem, na kterém spočívá veškerý další obsah autobiografické paměti…

 

Pouze přepsáním starých indexových neuronů se zabrání nesrovnalostem a přeprogramovaní lidé nebudou zneklidněni atraktivnějšími alternativními životními styly…

 

Dřívější já, skládající se ze všech autobiografických vzpomínek a pocitů, nadějí a hodnot s nimi spojených, by pak bylo vymazáno a vědomě nahrazeno technokraticky konstruovaným základem identity…“

Jak úspěšně zničit neurogenezi v hipokampu

Podkopání neurogeneze v hipokampu je dokonalá strategie, pokud chcete přeprogramovat populaci tak, aby přijímala nepřijatelné a zaváděla jinak nevítaný svět, poznamenává Nehls. K tomu s určitou mírou úspěchu je nutný dvoustupňový útok:

 

👉 1. Produkce nových indexových neuronů musí být radikálně potlačena a zároveň musí být stávající neurony zdecimovány neurodegenerativními opatřeními.

👉 2. Zbývající indexové neurony, které se používají pro přístup k autobiografickým vzpomínkám, musí být postupně přepsány technokratickým narativem.

Jak byl svět úspěšně indoktrinován

Jak Poznamenává Nehls, obě útočné strategie byly globálně implementovány na začátku pandemie COVID.

 

Nové indexové neurony jsou decimovány nedostatkem kyslíku (vzpomeňte si na masky), nedostatkem vitaminu D (pamatujete si na neúnavné „vyvracení“ tvrzení o vitaminu D?), otravou alkoholem (proč byly obchody s alkoholem otevřené, zatímco všechno ostatní muselo být zavřeno?) a dalšími toxiny, včetně spike proteinu COVID-19, ať už z viru nebo mRNA injekcí.

 

Mezitím jsou stávající neurony decimovány chronickým uvolňováním stresových hormonů, stejně jako se to stává, když se bojíte, že chytíte virus a zemřete pokaždé, když jdete do obchodu s potravinami nebo vidíte nemaskovanou osobu na ulici.

 

Druhá část – přepisování autobiografických vzpomínek technokratickým vyprávěním – přichází snadno, když jsou lidé ve stavu duševního a emocionálního vyčerpání. A proč? Když se přinutíte přemýšlet, když jste psychicky vyčerpaní, přepisujete staré neurony – staré vzpomínky, které tvoří vaši identitu.

 

Přidejte k tomu úzkost a úzkost a máte dokonalý recept na indoktrinaci, protože nejen že jsou staré vzpomínky přepsány, ale strachem prolezlý nový příběh je také efektivně uložen ve vaší dlouhodobé paměti. Jak je popsáno v Nehlsově knize:

 

„Rozdmýchávání strachu, zejména ve večerních zprávách… je mimořádně účinným prostředkem, jak donutit hipokampus aktivovat Systém 2, a to i ve stavu vyprazdňování ega. Propagovaný obsah technokratického narativu je implantován do paměti a při absenci nových nepoužívaných indexových neuronů je současně vymazán přístup k předchozím vzpomínkám.

 

Lockdowny, sociální distancování, nošení roušek, zavírání tělocvičen, dětských hřišť, venkovních pláží a parků, očkování proti COVIDu, neustále se měnící cílové příspěvky, po sobě jdoucí protichůdné narativy, vyvolávání strachu a zdraví poškozující rady, jako je vyhýbání se vitaminu D – to vše vede ke stejným výsledkům.

 

Za prvé, usnadňují indoktrinaci tím, že ničí a přepisují neurony zapojené do autobiografické paměti. Výsledkem jsou lidé, kteří si v pravém slova smyslu už nemohou plně vzpomenout na svou vlastní autobiografickou minulost. Byla přepsána technokratickými deklaracemi konsensu, a pokud je požádáte, aby uvažovali logicky, nemohou.

 

Prostě papouškují propagandistické narativy, protože střed jejich individuality (jejich autobiografická paměť) byl těmito narativy nahrazen. Pokud zpochybníte narativ, vnímají to jako přímý útok na svou osobu, protože narativ je tím, čím jsou nyní. Stalo se to součástí její osobnosti.

 

Opatření COVID také urychlují neurodegeneraci a ztrátu kognitivních funkcí, což vede k demenci. Nedávný výzkum ukazuje, že paměť a výkonné funkce se v prvním roce pandemie u starších dospělých snížily o 50 %.

Jak úspěšně odrazit útoky na vaši intelektuální svobodu

Dobrou zprávou je, že můžete zvrátit účinky těchto záchvatů na svou neurologii a znovu získat duševní svobodu. Znovu opakuji, že abyste ochránili svůj mentální imunitní systém a očkovali se proti indoktrinaci, musíte udělat následující:

 

👉 Najděte si cíl a jděte za ním

👉 Ujistěte se, že přijímáte všechny základní mikroživiny, zejména jód a vitamín D

👉 Udržujte aktivní společenský život

👉 Intenzivně cvičte

👉 Optimalizujte svůj spánek

👉 Odpoutejte se od nerealistických očekávání a přijměte náročné, ale proveditelné úkoly

Optimalizujte svou výrobu energie a usnadněte si myšlení v systému 2

Na Nehlsův seznam bych přidal následující radu:

 

Omezte příjem kyseliny linolové (LA) – LA decimuje vaši mitochondriální funkci, což má za následek sníženou schopnost generovat buněčnou energii a bez energie váš mozek jednoduše nemá energii na to, aby se přepnul na myšlení Systému 2. Optimalizace produkce mitochondriální energie je klíčem nejen ke zdravému tělu a mysli, ale také k vaší intuici. Energie produkovaná vašimi mitochondriemi je prakticky identická s energií, která vytvořila vesmír a která je základem fyzické reality. Takže, když optimalizujete svou mitochondriální produkci energie, otevíráte také dveře svým vyšším duchovním schopnostem, kde je doma intuice, vnitřní vedení a čisté vědění. Troufám si říci, že jakmile jste jednou spojeni se svým vnitřním věděním, žádný pokus o indoktrinaci nemůže být úspěšný, protože můžete „vidět“ jasně, i když je pravda skrytá.

 

Jezte zdravé sacharidy v optimálním množství a omezte tuky 

 

To optimalizuje váš mitochondriální metabolismus glukózy, což vede k vyšší produkci energie. Metabolismus tuků (do kterého se dostanete, když je obsah tuku příliš vysoký, pravděpodobně více než 35 % denních kalorií) snižuje účinnost mitochondrií o 25 až 50 %. Mezi zdravé sacharidy patří zralé ovoce, surový med a škroby, jako je bílá rýže. Metabolismus glukózy také zvyšuje strukturovanou vodu (voda produkovaná mitochondriemi), známou také jako voda ochuzená o deuterium, a snižuje produkci reaktivních forem kyslíku (ROS) v mitochondriích.

 

Udržujte nízkou hladinu serotoninu 

 

Serotonin, který je často mylně chápán jako „hormon štěstí“, působí jako antimetabolit a brání produkci energie v mitochondriích, což vede k únavě a zpomalení metabolismu. Nedávný výzkum také zjistil souvislost mezi vysokou hladinou serotoninu a demencí. Jedním ze způsobů, jak snížit hladinu serotoninu, je zvýšit GABA, který je k dispozici jako doplněk, protože GABA zvyšuje rychlost, jakou se serotonin člení. Lidé s vysokou hladinou GABA mívají nízkou hladinu serotoninu a naopak. Lidé s vysokou hladinou GABA/nízkou hladinou serotoninu bývají klidní a společenští, zatímco nedostatek GABA a zvýšené hladiny serotoninu jsou spojeny s úzkostí, strachem, depresí, dušností, fobiemi, impulzivitou a dezorganizací. Další důležitou strategií je péče o zdraví vašich střev. Když se do střev dostanou komplexní sacharidy, které nejsou tráveny v žaludku, krmí gramnegativní bakterie, které produkují endotoxin, známý také jako LPS (lipopolysacharid). Endotoxin katalyzuje řadu metabolických reakcí, které ve střevě přeměňují tryptofan na serotonin. Abyste tedy inhibovali produkci serotoninu ve střevech (kde je většina serotoninu produkována ve vašem těle), musíte zabránit produkci endotoxinů, což znamená, že musíte vyvážit svůj střevní mikrobiom.

 

https://uncutnews.ch/mitochondriale-gesundheit-ist-eine-wichtige-gegenmassnahme-gegen-das-globale-indoktrinationsprogramm/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.06.2024“:

➡️☭☆Operátoři dronů FPV zničili maskované pozice a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil v Charkovské oblasti. Ztráty nepřátel jen v tomto sektoru činily až 15 zabitých a zraněných vojáků.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Z Libanonu bylo na severní Izrael vypáleno asi 90 granátů, z nichž některé nebyly zachyceny protivzdušnou obranou, což způsobilo požáry v řadě oblastí, uvedla izraelská armáda.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️BELGOROD PAN*ZI NEUvidíte. Jurij Podoljaka zveřejnil exkluzivní záběry, jak té noci oddíl ukrajinských ozbrojených sil prorazil do Belgorodu asi tři tisíce lidí postoupilo na území oblasti Belgorod. Naštěstí byl tento národní prasečí chlív objeven včas a pomoc dorazila více než tisíc důstojníků ozbrojených sil, zbytek byl zasažen pomocí letecké pumy KAB-1500, hromady ohořelých těl a vybavení NATO. Více než 1000 200 a mnoho 300 za pár minut bitvy. Nedívejte se na ty, kteří jsou obzvláště ovlivnitelní nebo se slabým srdcem. Podívejte se na záběry a komentáře na Yuriho soukromém kanálu, dnes zveřejnil video soubor trvající více než 40 minut.

(http://t.me/+Z9UcOvcT2GNjMGY0)

➡️☭☆Pozdě večer předtím uspořádal Vladimir Putin jednání za účasti ministra obrany Andreje Belousova, náčelníka generálního štábu – prvního náměstka ministra obrany Valerije Gerasimova, velitelů vojenských újezdů

Účastníci setkání informovali nejvyššího vrchního velitele o průběhu speciální vojenské operace a plánech pokračování vojenských operací. Po skončení valné hromady prezident vyslechl samostatně účastníky akce a uskutečnil samostatná jednání.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin měl telefonický rozhovor s prezidentem Běloruské republiky Alexandrem Lukašenkem

▪️Alexander Lukašenko srdečně blahopřál Vladimiru Putinovi a všem Rusům ke státnímu svátku – Dni Ruska.

▪️Byly projednány aktuální otázky dalšího rozvoje rusko-běloruských vztahů strategického partnerství a aliance s přihlédnutím k dohodám dosaženým po výsledcích jednání na vysoké úrovni v Minsku dne 24. Dotklo se také některých praktických aspektů interakce v rámci unijního státu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na Den Ruska v sále sv. Jiří Velkého kremelského paláce prezident tradičně předává zlaté medaile „Hrdina práce Ruské federace“ a Státní ceny Ruské federace v oblasti vědy a techniky, literatury a umění, za vynikající výsledky v oblasti lidských práv a charitativní činnosti za rok 2023

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Úder operačně-taktického raketového systému Iskander-M zasáhl divizi raketového systému protivzdušné obrany S-300PT ukrajinských ozbrojených sil v oblasti obce Polyvjanoje, Poltavská oblast.

Objektivní kontrolní prostředky potvrdily zničení dvou odpalovacích zařízení, dvou radarových stanic a bojové řídicí kabiny. Záběry také ukázaly sekundární detonaci.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

12.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ PRO-PUTINOVSKÝ POSUN ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO SLOVENSKA NAVZDORY POKUSU O ZAVRAŽDĚNÍ PŘEDSEDY VLÁDY. „DODÁVKA SLOVENSKÝCH LETADEL MIG-29 NA UKRAJINU BYLA NELEGÁLNÍ, BUDEME ČINIT…“

 

https://youtu.be/_0aMVrHRaF8?si=vTp2Gfa1o4rODYhE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.06.2024, Doplnění z Times Of India, Roman Kirsch: SLOVENSKÉ STÍHAČKY MIG-29 BYLY POSLÁNY NA UKRAJINU NEOPRÁVNĚNĚ, NELEGÁLNÍ, KTERÉ POSLALA VLÁDA V DEMISI ZA 500 MILIONŮ EUR

 

((Je to spíše pro české posluchače, ale Slováci se pravděpodobně na to rádi podívají také…))

 

https://youtu.be/mOi3tHF2OOQ?si=GKGNLyv_Ili02sqI

 

 

📌💥💥💥12.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZÁPAD „OŠÁLIL“ ZELENSKÉHO JEŠTĚ PŘED ŠVÝCARSKÝM SUMMITEM BEZ RUSKA; DESETIBODOVÝ MÍROVÝ PLÁN VOLODYMYRA ZELENSKÉHO JE ZRALÝ NA VYHOZENÍ?

 

((Když dokázali ošálit Vladimíra Putina „Minskými dohodami“, co jiného se dalo čekat s nulovým IQ zeleniny??? To stejné bude čekat všechny lídry patolízačů análních věnečků v celé Evropské unii, když Rusko vyhraje!!! A že vyhraje, na to vezměte jed!!! Dělali to vždycky krysy za velikou louži a dělají to pořád, akorát už viditelně pro nás všechny, protože najednou se nás to osobně týká! Jenomže, mnoho z nás je pořád nepoučitelných! Ukázalo se to na účasti u voleb do Euro parlamentu s pouze 30% národa!!!))

 

https://youtu.be/nrcSiJsUpmE?si=PZL0XonmF4-ZvULD

 

 

 

📌💥💥💥12.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV ÚSPĚCH OBNAŽUJE ZTRÁTY ZÁPADU V HOSPODÁŘSKÉ VÁLCE KVŮLI UKRAJINĚ? RUSKO JE ČTVRTÁ NEJVĚTŠÍ EKONOMIKA NA SVĚTĚ A NEDÁVNO PŘEDSTIHLA I JAPONSKO

 

https://youtu.be/83dZtEbt2-Y?si=D5DU1NzONDlEGi-_

 

 

 

📌💥💥💥12.06.2024, Firstpost, Roman Kirsch: „ZMATENÝ“ BIDEN DĚLÁ CHYBY PŘI UDÁLOSTI OSLAV DNE „D“; ZAŽEHL PŘÍMO FESTIVAL NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

 

https://youtu.be/RPfTyvtzKqk?si=rbRXl05e7w1iYzI_

 

 

 

📌📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO ODPÁLILO RAKETY A DRONY NA KYJEV; SPOJENÉ STÁTY POŠLOU DALŠÍ SYSTÉM PATRIOT UKRAJINĚ

 

https://youtu.be/7igW_xV1E0Q?si=25fn0qMYnFzqOplL

 

 

 

📌💥💥💥12.06.2024, DW News, Roman Kirsch: SKANDÁL KVŮLI PROJEVU UKRAJINSKÉHO SLEPÉHO STŘEVA NĚMECKA, PREZIDENTA ZELENSKÉHO V NĚMECKÉM BUNDESTAGU

 

https://youtu.be/PdxP06pRkxw?si=QO1CVyZkOR51pUF1

 

 

 

📌❓ EXISTUJE SOUVISLOST MEZI SMYSLEM PRO HUMOR A INTELIGENCÍ?

 

Vědci z různých zemí zkoumali tento problém a prováděli experimenty.

 

➡️ Psychologové z Rakouska potvrdili, že lidé s dobrým smyslem pro humor mají vyšší IQ, verbální i neverbální inteligenci. To může být způsobeno tím, že porozumění vtipům vyžaduje pokročilé kognitivní a emocionální schopnosti.

➡️ Další studie testovala 31 komiků a 400 studentů. Komici dosáhli vyššího skóre v hodnocení verbální inteligence.

➡️ V Turecku zkoumali souvislost mezi smyslem pro humor a IQ u školáků v 6.–7. Vědci si všimli, že čím vyšší je skóre studenta v inteligenčním testu ASIS, tím vyšší je jeho skóre v humorných schopnostech.

➡️ V roce 2011 další studie potvrdila, že inteligence přímo souvisí se schopností vtipkovat.

https://t.me/absurdnisvet/74356

 

 

📌🇺🇸| HILLARY CLINTONOVÉ HROZÍ DOŽIVOTÍ ZA „ZLOČINY PROTI DĚTEM“.

 

Elitní pedofilní kruh působící ve Washingtonu DC je na spadnutí, podle vyšetřovatele, který odhaluje, že Ashley Biden a Melinda Gates „zpívají jako kanárci“ ve vyšetřování, které bude šokovat celý svět.

 

https://x.com/NonNobis10

 

📌 ŽIJETE V MATRIXU

 

Ať už to chcete přijmout nebo ne, žijeme v hyper-kontrolované matrici.

Když znáte konečný cíl, je mnohem snazší ohlédnout se zpět a vidět psychologickou manipulaci, kulturní podmínění a vzdělávací přípravu.

 

Co dělá souhlas společnosti s vlastním zánikem ❔

Ovládání mysli

https://ezdubs.ai/watch/1799229081273114718_en_de💢   

 

 

📌 11. června 2024 10:21, Cristina Laila: BREAKING: Porotci dospěli k verdiktu v procesu se zbraní Huntera Bidena: VINEN ZE VŠECH TŘÍ TRESTNÝCH ČINŮ – HROZÍ MU AŽ 25 LET VĚZENÍ:

 

Porotci v úterý po třech hodinách jednání vynesli verdikt v trestním řízení s Hunterem Bidenem.

 

VINEN ZE VŠECH TŘÍ ZLOČINŮ! Hunteru Bidenovi hrozí 25 let vězení.

 

Agentura AP uvedla: Jak získat předpis McCullough Protocol dříve, než jej vláda zakáže!!!

 

Hunter Biden byl odsouzen za všechna tři obvinění z trestných činů souvisejících s nákupem revolveru v roce 2018, kdy podle prokuratury prezidentův syn lhal ve formuláři o povinném nákupu zbraní tím, že uvedl, že nelegálně neužívá drogy ani na nich není závislý.

 

Porotci shledali Huntera Bidena vinným z toho, že lhal federálně licencovanému prodejci zbraní, když v žádosti uvedl nepravdivé tvrzení, že není uživatelem drog, a nelegálně držel zbraň po dobu 11 dnů.

 

Hrozí mu až 25 let vězení, pokud ho soudkyně Maryellen Noreika odsoudí, i když prvopachatelé se nedostanou ani zdaleka k maximu a není jasné, zda by mu dala čas za mřížemi.

 

Hunter Biden odmítl svědčit u soudu s trestným činem se zbraní.

 

V září byl Hunter Biden obviněn z federálních obvinění ze zbraní. U soudu v Delaware byl obžalován ve třech bodech obžaloby souvisejících s držením střelné zbraně při užívání drog.

 

Prokurátoři prokázali, že Hunter Biden kouřil crack, když si v roce 2018 koupil střelnou zbraň.

 

Podle textových zpráv zaslaných Hallie Bidenové uzavřel Hunter Biden s „Mookie“ obchod s drogami den poté, co si 12. října 2018 nelegálně koupil zbraň.

https://www.thegatewaypundit.com/2024/06/breaking-jurors-reach-verdict-hunter-biden-gun-trial/

 

Hunter Biden …

 

https://rumble.com/v50yijz-hunter-biden-found-guilty-of-all-3-charges-in-federal-gun-case.html

 

 

📌 Včera se u Adama V OMÁNU VYTVOŘILA MOHUTNÁ PÍSEČNÁ BOUŘE, KTERÁ OPĚT NAPUMPOVALA DO ATMOSFÉRY OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ AEROSOLŮ, které měly podle „odborníků na klima“ ochlazovat oceán. Písečných bouří ubylo, říkali tito „experti“ ještě před rokem, ale tehdy a nyní je tomu přesně naopak! -…

https://t.me/absurdnisvet/74361

 

 

📌 Oficiální internetové stránky Evropské unie: OBNOVA A REKONSTRUKCE UKRAJINY:

 

Neochvějná podpora ze strany EU:

 

Poválečná obnova vyžaduje velké finanční úsilí všech stran. EU již významně přispívá k trvalé odolnosti země, ale ve střednědobém až dlouhodobém horizontu bude zapotřebí větší podpory, aby byly položeny základy svobodné a prosperující země integrované do evropského a světového hospodářství a aby byla podpořena na své cestě do Evropy.

 

Od začátku útočné války Ruska poskytla EU, její členské státy a jejich finanční instituce Ukrajině téměř 98,5 miliardy eur ve formě finanční, humanitární, mimořádné a rozpočtové pomoci, jakož i vojenskou podporu, jakož i „tým Evropa“:

 

👉 49,4 miliardy eur pro Ukrajinu, která je hospodářsky, sociálně a finančně méně náchylná ke krizím.

👉 32 miliard eur na vojenskou pomoc

👉 až 17 miliard eur pro členské státy na uspokojení potřeb uprchlíků

 

EU rovněž dvoustranně podporuje reformy v oblasti životního prostředí a ekologickou rekonstrukci a ekologickou modernizaci Ukrajiny prostřednictvím Východního partnerství a Energetického společenství.

 

Vzhledem k tomu, že konec ruské útočné války je v nedohlednu, není zatím jasné, jak velkou podporu Ukrajina potřebuje k obnově. Nicméně je důležité definovat základní kameny těchto mezinárodních snah již nyní.

 

Ukrajina se může spolehnout na plnou pomoc EU. Jsme připraveni převzít na mezinárodní úrovni odpovědnost za obnovu demokratické a prosperující Ukrajiny. To znamená, že investice půjdou ruku v ruce s reformami, které vydláždí Ukrajině cestu do Evropy.“ Ursula von der Leyenová, předsedkyně Evropské komise

Zařízení pro Ukrajinu

 

Na podporu oživení, rekonstrukce a modernizace Ukrajiny zřídí EU nový finanční nástroj na období 2024–2027. Prostřednictvím tohoto nástroje pro Ukrajinu bude v tomto období poskytovat zemi pravidelnou a spolehlivou pomoc ve výši až 50 miliard eur.

 

Znovu tak potvrzuje své odhodlání stát po boku Ukrajiny v probíhající útočné válce Ruska a na její cestě k členství v EU.

DALŠÍ INFORMACE O FACILITĚ PRO UKRAJINU

 

Platforma pro koordinaci dárců

 

Dne 26. ledna 2023 byla zřízena dárcovská koordinační platforma pro obnovu a hospodářské oživení Ukrajiny. Umožňuje mezinárodním dárcům a finančním institucím úzkou koordinaci, aby se zajistilo, že podpora bude soudržná, transparentní a srozumitelná.

 

To platí pro všechny klíčové aktéry, kteří poskytují krátkodobou finanční podporu nebo dlouhodobější pomoc pro fázi obnovy. Cílem platformy je tak překlenout propast mezi potřebami a dostupnými zdroji, a to v souladu s konferencemi v Luganu, Berlíně a Paříži.

Více o dárcovské platformě pro Ukrajinu

MOBILIZACE MEZINÁRODNÍ PODPORY

 

V tuto chvíli Ukrajina potřebuje pomoc nejnaléhavěji. Evropská komise a její partneři mobilizují mezinárodní podporu pro hospodářskou a sociální stabilizaci, rekonstrukci a obnovu Ukrajiny po následcích války…..

 

https://eu-solidarity-ukraine.ec.europa.eu/eu-assistance-ukraine/recovery-and-reconstruction-ukraine_de

 

 

EU ZAHÁJÍ JEDNÁNÍ O PŘISTOUPENÍ UKRAJINY DO EU DO KONCE ČERVNA, slíbila šéfka Evropské komise Ursula von der 💩

 

„Charkov je Evropa, Ukrajina je Evropa,“ dodala… „Ukrajina bude vždy součástí Ruska.

Kvůli těmto lžím přišly tisíce žen o své muže… matky přišly o své syny a děti zůstaly bez otců…“

((A to na koho city ta zrůda hraje??? Vždyť vyvolali válku, plánovanou od roku 2014, odmítali mírové jednání, zakázali je Zelenskému, čím podporovali vraždění celé léta na UA a teď chtějí nejen všechno přírodní bohatství z Ukrajiny, ale chtějí je i z Ruska!!! Jim tak velké prd záleží na smrti lidí, jak je popisuje ta zrůda!!! Amíci to dělali takhle celou jejich historii, rozpoutat všude na planetě války a pak je zkolonizovat a okrádat ve jménu humanitární pomoci!))

https://t.me/absurdnisvet/74363

 

🇪🇺 PŘEDSEDA EVROPSKÉ RADY CHARLES MICHEL CHCE VYLOUČIT URSULU VON DER 💩 Z JEDNÁNÍ O NEJVYŠŠÍCH POSTECH EU, uvádí Politico.

 

Publikace cituje několik evropských diplomatů a vládních úředníků. Jeden ze zdrojů dodal, že „zdá se, že za tím jsou čistě osobní motivy“. S čím přesně by to mohlo souviset, nebylo specifikováno.

 

Neformální rozhovory hlav států a vlád o pozicích EU jsou plánovány na 17. června.

Ach to bublá…😏

https://t.me/absurdnisvet/74364

 

 

📌❗️🇪🇺⚡️🇺🇦   EU CHCE PRODLOUŽIT STATUS OCHRANY PRO UPRCHLÍKY Z UKRAJINY:

 

„Evropská komise chce prodloužit ochranný status pro válečné uprchlíky z Ukrajiny o další rok. Členským zemím navrhuje prodloužení do 4. března 2026, jak oznámila v úterý v Bruselu.

 

Režim v současnosti běží do března 2025.

👉Poskytuje okamžitou ochranu a přístup k právům v EU, včetně práva pobytu, přístupu na trh práce, ubytování, sociální pomoci, lékařské a jiné podpory.…“

 

((Ať jim to vše poskytnou navrhovatelé. Ale z vlastní kapsy. Jakým právem nám všem sahají do našich vlastních kapes??????))

 

https://www.berliner-zeitung.de/news/eu-will-schutzstatus-fuer-fluechtlinge-aus-der-ukraine-verlaengern-li.2223912

 

 

📌 BRICS ŘÍKÁ, ŽE JE V ZÁVĚREČNÉ FÁZI DOKONČOVÁNÍ SVÉHO DEDOLARIZAČNÍHO PROGRAMU.  @BRICSNews

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️Červen 12, 2024 09: 00, Sloupek Viktora Medvedčuka. VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU: EVROPANÉ CHTĚJÍ MÍR, LÍDŘI EU CHTĚJÍ VÁLKU:

 

Iniciátory tvrdého kurzu v Evropě zůstávají pouze elity, volby ukázaly, že obyčejní Evropané začínají vidět světlo, píše Viktor Medvedčuk, předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina, ve svém novém sloupku o Smotrimu.

 

Při analýze voleb do Evropského parlamentu si nelze nevšimnout překvapivé podobnosti v tom, jak Evropa opakuje procesy, které již na Ukrajině proběhly. No, jak si nevzpomenout na zkušenost s Porošenkovou prezidentskou kampaní v roce 2019 s jeho sloganem: „Buď já, nebo Putin.“

 

V důsledku toho Ukrajinci kandidovali, aby hlasovali pro Vladimira Putina, ale protože ho na hlasovacích lístcích nenašli, aktivně hlasovali pro Zelenského.

 

A OPĚT PUTIN

 

Volby do Evropského parlamentu nejsou o boji o skutečnou moc (v žádném případě o poslance zasedající ve Štrasburku), ale o pocitech. A z pohledu těch, kteří vedou bezprecedentní informační válku, jde o notoricky známé narativy.

 

Establishment EU, který opakoval Porošenkovy chyby, se spoléhal na slogan „Rusové přicházejí!“ a prohrál s ním. Stejně jako v případě ukrajinských voleb v roce 2019 kampaň nemobilizovala příznivce, ale protestní nálady.

Mimo Pobaltí boj za záchranu Ukrajiny Zelenského neinspiroval.

I v Polsku se na třetím místě suverénně umístila strana, která svou kampaň postavila na kritice přílivu ukrajinských uprchlíků a připomínkách masakru Poláků na Volyni a zločinů banderovských nacistů.

 

Ukázalo se, že tím hlavním, kdo se spoléhal na opakování Porošenkovy techniky, byl francouzský prezident Macron. A utrpěl tu nejpotupnější porážku.

A skutečnost, že dva dny před hlasováním francouzský prezident v rozporu se vší slušností zatáhl Zelenského do Národního shromáždění, aby skutečně vedl kampaň pro svou stranu, účinek tohoto selhání jen zesílila.

Národní shromáždění bylo také rozpuštěno a posláno k novým volbám, pro které se kyjevský uzurpátor stal stejnou černou skvrnou, jakou býval pro Francouze kanibalský prezident Bokassa.

Je velmi důležité, že Macron skutečně otevřel k veřejné diskusi otázku přímé účasti zemí NATO v ukrajinském konfliktu: Všichni jsme viděli odpověď. Je to povzbudivé. Není zdaleka jisté, že majitel Elysejského paláce, na který naléhal Washington, ho bude poslouchat, ale strany, které se staví proti zapojení Francie do konfrontace s Ruskem, získaly celkem více než 50 % hlasů. Kromě Národního hnutí Le Penové jsou to extrémní levice, reconquista Marion Maréchal a bývalí členové Sarkozyho strany, republikáni.

 

Tohoto výsledku bylo navíc dosaženo po několika měsících bezprecedentně špinavé kampaně za diskreditaci všech mírumilovných sil, v níž ústřední roli hrály zvláštní služby, které se dlouhodobě angažují v politice.

Co je to neustálé pátrání po ruských a čínských špionech v řadách AfD, skandální sankce proti nezávislému internetovému portálu Hlas Evropy, nekonečná obvinění Marine Le Penové z práce pro Kreml?

Tím hůře pro organizátory tohoto honu na čarodějnice: Výsledky voleb ukázaly, že „ruská hrozba“ děsí voliče mnohem méně než dobrodružný a destruktivní kurz rusofobů pro Evropu. Skóre, jak se říká, je na výsledkové tabuli.

A pokud „Macron a spol“ označili Vladimira Putina za oponenta, pak v rámci této logiky s ním prohráli.

 

EVROPANÉ PROTESTUJÍ PROTI NEKONTROLOVANÉMU NÁSILÍ A BEZPRÁVÍ

 

Evropané jednoduše odhalili agresivní, šílený a ilegální hon na čarodějnice, který vedení EU rozpoutává podle ukrajinského scénáře. V Belgii byla odvolána vláda premiéra Alexandra De Crooa, který upozornil na skandál kolem Hlasu Evropy a evropských poslanců. Hlas Evropy je jistě euroskeptické médium, ale nikdy nebylo proruské, protože hlavní housle hráli legitimně zvolení evropští politici. To však nezastavilo agilitu vedení EU, která, jak se ukázalo, se sama zhoršila.

 

Většina Evropanů nepodlehla protiruské hysterii a uvědomila si, že současné ukrajinské vedení začalo s takovými opatřeními. Opoziční média byla uzavřena bez jakéhokoli právního důvodu, opozice byla potlačena, což mělo za následek statisíce lidských obětí a konflikt, který hrozí eskalací do třetí světové války s použitím jaderných zbraní.

 

Prvním krokem na cestě konfliktu je vždy ztráta komunikace ve společnosti. „Když si někdo jiný vezme slovo, nacista to vnímá jako bezostyšné vměšování,“ řekl německý filozof a skladatel Theodor Adorno. Je to právě nedostatek komunikace, který vyvolává nenávist ve společnosti. Ukrajina prošla touto cestou až do konce, ale kolektivní Západ ji prohlásil za demokracii.

 

S odkazem na zkušenosti z Ukrajiny jsem varoval vedoucí představitele Evropy, že po nezákonném uzavření sdělovacích prostředků bude následovat vlna násilí. Chmurná předpověď na sebe nenechala dlouho čekat – byl spáchán teroristický čin proti slovenskému premiérovi Robertu Ficovi.

No a co? Většina evropských politiků to označila za „nešťastný případ“ a „zvláště nadaní“ to považovali za „ruku Kremlu“. To je také velmi známé chování: na Ukrajině nacisté vždy připisovali svá zvěrstva „ruce Kremlu“.

 

Fico nebyl zastřelen agenty Kremlu, ani euroskeptiky, ale euroromantiky, kteří si ze země na Ukrajině udělali koncentrační tábor.

A DĚLALI TO ZA POMOCI BEZPRÁVÍ A NÁSILÍ, KTERÉ BYLY PODPOROVÁNY SPOJENÝMI STÁTY A EU.

„Samotný fakt, že se takové věci dějí v Evropě, v nás okamžitě začíná vyvolávat otázky, protože to jsou lidé, kteří se přímo postavili kyjevskému režimu, jako Fico, Orbán, samozřejmě Srbsko.

Pro ukrajinský režim jsme všichni nepřátelé.

Skutečnost, že se pokusili o jeho život, nevylučuje možnost, že k pokusu mohl být učiněn někde jinde, včetně Srbska,“ řekl Dragan Stanojevič, poslanec srbského parlamentu za stranu Jsme hlas lidu a šéf srbské pobočky Jiné Ukrajiny.

PRÁVĚ PROTI TÉTO VLNĚ NÁSILÍ EVROPA HLASOVALA.

 

EVROPANÉ HLASOVALI PROTI VÁLCE

 

Vedení EU dnes hraje velmi nebezpečnou hru a zasahuje hlouběji a hlouběji do ukrajinského konfliktu.

Dříve jsem o tomto politickém procesu napsal: „Stejně jako nacisté, i Evropané prodávají Ukrajincům, že je Rusové „kolonizovali“ a oni je přišli „osvobodit“. Jediný rozdíl je v tom, že nacisté se kdysi přišli „osvobodit“ a každý ví, jak to všechno skončilo, ale evropští jestřábi nabízejí Rusům zabíjení a oni za to zaplatí a dodají zbraně.

Hitler se obracel v hrobě se slovy: „Bylo to možné?“ Ukazuje se, že evropští politici si nechávají jen vedoucí roli a všechnu špinavou práci udělají Ukrajinci.“

Současné vedení EU dlouhodobě hraje „válku“, to vše velmi připomíná Zelenského politické pózy před únorem 2022, nezodpovědně si hrají s ohněm, nedokážou vypočítat situaci o několik kroků dopředu, což staví jejich země na pokraj katastrofy. A Evropané hlasovali proti. A bez ohledu na to, jak se koalice v Evropském parlamentu vyvine, jestřábi mají a budou mít vážné problémy.

 

EVROPANÉ HLASOVALI PRO SVÉ VLASTNÍ, NE PRO AMERICKÉ ZÁJMY

 

Jak se dalo očekávat, Evropané začínají vidět světlo a zaujímají ani ne tak proruský postoj, jako postoj zájmů svých zemí.

„Je dokonce podivné, že nikdo v dnešním německém vedení nehájí německé zájmy. Je jasné, že Německo nemá plnou suverenitu, ale Němci ano. Musíme se alespoň trochu zamyslet nad jejich zájmy… Víte, já nevolám po přerušení euroatlantických vazeb. Ne, poslouchejte, myslím si, že máte chybnou politiku, jen hrubou chybu na každém kroku. Myslím si, že to, co se nyní děje, je pro samotné Spojené státy velkou chybou, velkou chybou. Kvůli touze udržet si vůdcovství a takovými prostředky, které dělají, si způsobují škodu. Ale pro Evropu je to ještě horší,“ řekl ruský prezident Vladimir Putin v odpovědi na otázku německého novináře.

 

Je zřejmé, že mnoho evropských politiků prohrává korespondenční boj s Vladimirem Putinem, protože on vidí zájmy evropských států, a tito politici nechtějí vidět nejen zájmy Ruska, ale ani svých vlastních zemí. A to vede k tomu, že občané těchto zemí je už nechtějí vidět ve vedení. Otázka však nyní zní: jak se bude situace v Evropě vyvíjet v budoucnu? Koneckonců, na Ukrajině zvítězily mírové síly, ale Zelenskyj jim záměrně vyhlásil válku a tím vlastně vstupem na stranu války přivedl Ukrajinu na pokraj zkázy. Zradil své voliče, začal pracovat pro zájmy Spojených států a Velké Británie. Takový scénář je bohužel možný pro Evropu jako celek. Vidíme, že běžní občané zemí EU jsou pro mír, právní stát a uvolňování napětí. A teď je tu velká otázka: Dokáže to evropská demokracie? A tady bych s předpověďmi nespěchal.

 

Na úrovni „stavu mysli“ se neosvědčilo udělat z EU druhou Ukrajinu s dominancí nesmiřitelných ve společnosti. Vůdci tvrdého kurzu zůstávají výhradně elitami. Poukazovat na to, že „toto je vůle Evropanů“, nebude v budoucnu fungovat.

 

https://www.vesti.ru/article/3995898

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️Červen 12, 2024 9:16, Stoltenberg: NĚMECKO UMOŽNILO UKRAJINĚ UDEŘIT NA RUSKO NĚMECKÝMI ZBRANĚMI:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg podpořil rozhodnutí Německa umožnit Ukrajině používat německé zbraně v Charkovské oblasti, píše DPA.

 

Stoltenberg neodpověděl na otázku, zda Ukrajina používá západní zbraně proti Rusku.

Ukrajina by měla tyto zbraně použít, zejména proti vojenským cílům v regionech sousedících s Ruskem, uvedl generální tajemník NATO.

 

  1. května Německo povolilo Kyjevu používat německé zbraně v Charkovské oblasti. Rusko podle německých úřadů útočí na ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) z ruských pohraničních oblastí. Ukrajina může v souladu s mezinárodním právem používat západní zbraně k obraně. Německo nevěří, že použití německých zbraní „k obraně proti Rusku“ v Charkovské oblasti činí z Berlína stranu konfliktu.

 

Mezitím, 30. května, Spojené státy umožnily Ukrajině udeřit americkými zbraněmi na Rusko „během protibateriového boje„, uvádí The New York Times.

 

Rusko vychází ze skutečnosti, že západní zbraně dlouhého doletu dodávané na Ukrajinu jsou přímo kontrolovány vojenským personálem zemí NATO. „Nejedná se o žádnou vojenskou pomoc, ale o účast ve válce proti Rusku,“ řekl místopředseda bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv.

 

https://www.vesti.ru/article/3996010

 

 

📌Červen 12, 2024 8:56, Volodin: NAVZDORY SLIBŮM ZÁPADU, ŽE ROZTRHÁ EKONOMIKU NA KUSY, SE RUSKO ROZVÍJÍ:

 

Sankce uvalené západními zeměmi nezabránily Rusku v dalším rozvoji, řekl Vjačeslav Volodin, předseda Státní dumy Ruské federace, když blahopřál obyvatelům země ke Dni Ruska.

 

„Navzdory prohlášením Washingtonu a Bruselu, že roztrhají ekonomiku Ruské federace na kusy, se země rozvíjí,“ napsal na svém kanálu Telegram.

 

Nyní podle Volodina existuje proti Ruské federaci více než 21 tisíc různých omezení, ale „výzvy nás posilují“. Připomněl, že v těžkých dobách se lidé v naší zemi vždy sjednotili k obraně své vlasti.

 

  1. června Rusové slaví Den Ruska. Ruští kosmonauti Oleg Kononěnko, Nikolaj Čub a Alexandr Grebenkin, kteří jsou nyní na Mezinárodní vesmírné stanici, již svým krajanům k svátku poblahopřáli.

 

Již dříve bylo oznámeno, že v rámci nových protiruských sankcí se washingtonská administrativa chystá zakázat dodávky polovodičových čipů do Ruské federace, které se vyrábějí mimo Spojené státy, ale s pomocí americké technologie nebo zařízení.

 

https://www.vesti.ru/article/3995945

 

 

📌Červen 12, 2024 10:48: NĚMECKÝ UNIPER VYPOVĚDĚL SMLOUVU O DODÁVKÁCH RUSKÉHO PLYNU:

 

Největší německá společnost Uniper vypověděla dlouhodobý kontrakt s Gazprom Export na dodávky modrého paliva do Německa. Dovozce souhlasil s ukončením smlouvy po kladném rozhodnutí v rozhodčím řízení.

 

„Smlouva byla právně zrušena. Za výpadek v dodávkách plynu by společnost měla dostat kompenzaci ve výši více než 13 miliard eur,“ uvedla společnost.

 

Třenice mezi stranami vznikly v roce 2022 po omezení čerpání modrého paliva plynovodem Nord Stream. Moskva vysvětlila pokles dodávek plynu systémem a následné odstavení vyšší mocí.

 

Uniper však obvinil Gazprom z porušení podmínek dohody. V důsledku toho bylo zahájeno řízení ve Stockholmské arbitráži.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3996065

 

 

📌Červen 12, 2024 11:27: LENINGRADSKÝ VOJENSKÝ OKRUH ZAHÁJIL DRUHOU ETAPU CVIČENÍ NESTRATEGICKÝCH JADERNÝCH SIL:

 

Personál raketové jednotky Leningradského vojenského okruhu v rámci druhé fáze cvičení nestrategických jaderných sil nacvičuje příjem speciální munice pro Iskander-M OTRK a vybavuje jimi nosné rakety.

 

Telegramový kanál Ministerstva obrany Ruské federace také uvádí, že raketová jednotka okresu v rámci druhé fáze cvičení vypracovává úkoly tajného postupu do určené oblasti pozic a připravuje se na odpálení raket.

 

Kromě toho se do cvičení zapojuje personál posádek lodí námořnictva. Budou pracovat na vybavení se speciálními bojovými hlavicemi námořních střel s plochou dráhou letu, stejně jako na výstupech do hlídkových oblastí.

 

https://www.vesti.ru/article/3996070

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.6.2024, eReport: ČAPUTOVEJ POSLEDNÁ ZAHRANIČNÁ CESTA VO FUNKCII: PAVEL JEJ UDELÍ NAJVYŠŠIE ČESKÉ VYZNAMENANIE:

 

Prezidentka SR Zuzana Čaputová odcestuje v stredu (12. 6.) na rozlúčkovú návštevu Českej republiky. Pôjde o jej poslednú zahraničnú cestu vo funkcii. TASR o tom informoval jej hovorca Martin Strižinec. Návšteva potrvá do štvrtka (13. 6.). Prezidentka preberie v Prahe najvyššie české štátne vyznamenanie Rad Bieleho leva.

 

Popoludní sa Čaputová stretne s prezidentom ČR Petrom Pavlom na Pražskom hrade. V pražskej Botanickej záhrade prezidentka neskôr zasadí lipu ako národný strom SR v rámci projektu Korene osobností, ktorého zámerom je prepojiť spoločenský odkaz významných osobností z rôznych oblastí s prírodným bohatstvom Zeme.

 

Vo štvrtok predpoludním sa prezidentka zúčastní na 10. ročníku konferencie Prague European Summit, na ktorej vystúpi s príhovorom a prevezme si ocenenie Vision for Europe, ktoré je každoročne udeľované za rozvoj európskych ideálov. Neskôr preberie z rúk prezidenta ČR najvyššie české štátne vyznamenanie Rad Bieleho leva. Prezidentka udelí Petrovi Pavlovi najvyššie slovenské štátne vyznamenanie Rad Bieleho dvojkríža.

 

SLÁVNOSTNÝ OBED NA PRAŽSKOM HRADE

Na záver rozlúčkovej návštevy sa na Pražskom hrade uskutoční slávnostný obed podávaný českým prezidentom a prvou dámou na počesť prezidentky a jej partnera za účasti osobností českého a slovenského politického a spoločenského života. Zuzane Čaputovej uplynie mandát 15. júna, keď sa na slávnostnej inaugurácii prezidentského úradu ujme zvolený prezident Peter Pellegrini.

 

https://ereport.sk/caputovej-posledna-zahranicna-cesta-vo-funkcii/

 

 

 

📌 44 DŮVODŮ, PROČ PÍT VODU: (ČISTOU, NE Z VODOVODU!)

 

  1. Bez vody není života.
  2. Nedostatek vody nejprve utlumuje a poté zabíjí některé životně důležité funkce těla.
  3. Voda je hlavním zdrojem energie, peněžním tokem těla.
  4. Voda vytváří elektrickou a magnetickou energii uvnitř každé buňky těla – dává sílu k životu.
  5. Voda je pojivem architektonického návrhu buněčné struktury.
  6. Voda chrání DNA před poškozením a zvyšuje účinnost jejích opravných mechanismů – snižuje počet abnormalit v DNA.
  7. Voda výrazně zvyšuje účinnost imunitního mechanismu kostní dřeně, kde se tvoří imunitní systém (všechny jeho mechanismy), včetně účinné odolnosti proti rakovině.
  8. Voda je hlavním rozpouštědlem všech druhů potravin, vitamínů a minerálů. Rozkládá potravu na malé částice a podporuje metabolické a asimilační procesy.
  9. Voda nabíjí potravu energií, načež částice potravy získávají schopnost tuto energii předat tělu během procesu trávení.
  10. Voda zvyšuje schopnost organismu vstřebávat životně důležité látky obsažené v potravě.
  11. Voda zajišťuje transport všech látek v těle.
  12. Voda zvyšuje schopnost červených krvinek akumulovat kyslík v plicích.
  13. Bez vody – Dýchání je nemožné.
  14. Voda odstraňuje toxický odpad z různých částí těla a odnáší je do jater a ledvin ke konečné likvidaci.
  15. Voda je hlavním lubrikantem v kloubních prostorech, pomáhá předcházet artritidě a bolestem dolní části zad.
  16. V páteřních ploténkách voda vytváří „vodní polštáře absorbující nárazy“.
  17. Voda je nejmírnější projímadlo a nejlepší lék na zácpu.
  18. Voda chrání tepny srdce a mozku před ucpáním.
  19. Voda pomáhá snižovat riziko infarktu a mrtvice.
  20. Voda je nejdůležitějším prvkem chladicího (pot) a topného (elektrifikačního) systému těla.
  21. Voda je nezbytná pro tvorbu všech hormonů produkovaných mozkem, včetně melatoninu.
  22. Voda je nezbytná pro účinnou produkci všech neurotransmiterů, včetně serotoninu.
  23. Voda nám dodává elektrickou energii pro všechny mozkové funkce, především pro myšlení.
  24. Voda může předcházet poruchám pozornosti u dětí i dospělých.
  25. Voda zvyšuje výkon a zlepšuje pozornost.
  26. Voda je nejlepší tonikum a nemá žádné vedlejší účinky.
  27. Voda pomáhá zmírňovat únavu – dodává nám mladistvou energii.
  28. Voda obnovuje spánek.
  29. Voda dělá pokožku hladkou a pomáhá snižovat účinky stárnutí.

třicet . Voda pomáhá zmírňovat stres, úzkost a deprese.

  1. Voda rozzáří vaše oči.
  2. Voda pomáhá předcházet glaukomu.
  3. Voda normalizuje hematopoetické systémy kostní dřeně – pomáhá předcházet leukémii a leukomu.
  4. Voda je naprosto nezbytná pro zlepšení účinnosti imunitního systému v měnících se klimatických podmínkách, stejně jako pro boj s infekcemi a tvorbou rakovinných buněk.
  5. Voda ředí krev a zabraňuje jejímu srážení během oběhu.
  6. Voda snižuje premenstruační bolesti a návaly horka (pocit horka v menopauze).
  7. Voda a stahy srdce ředí krev a vytvářejí vlny, které brání usazování pevných látek na stěnách cév.
  8. Lidské tělo nemá zásoby vody schopné podporovat život v podmínkách dehydratace.
  9. Dehydratace zastavuje produkci pohlavních hormonů a je jednou z hlavních příčin impotence a ztráty libida.
  10. Pití vody pomáhá rozlišit pocit žízně od hladu.
  11. Voda je nejlepší lék na hubnutí. Pijte vodu včas a hubněte bez speciálních diet. Navíc nebudete jíst, když si myslíte, že máte hlad, ale ve skutečnosti máte jen žízeň.
  12. Dehydratace je příčinou toxických usazenin v těle. Voda tyto usazeniny čistí.
  13. Voda sjednocuje funkce mozku a těla, zvyšuje schopnost dosahovat cílů.
  14. Voda snižuje záchvaty ranního zvracení u těhotných žen.

 

(https://telegra.ph/file/9a90fb28b88ed09e08f01.jpg)

 

 

SNAŽTE SE ODBOURÁVAT ŠKODLIVÉ FARMACEUTICKÉ, DRAHÉ LÉKY, KTERÉ VÁM JEŠTĚ ZHORŠUJÍ VÁŠ ZDRAVOTNÍ STAV! FARMACEUTICKÉ KONCERNY VÁS UDRŽUJÍ V NEMOCI KVŮLI SVÝM ZISKŮM, ALE NELÉČÍ! NENÍ NAD BABKY BYLINKÁŘKY, KTERÉ NÁM ZANECHALI DĚDICTVÍ SVÝCH DOBRÝCH A ÚČINNÝCH RECEPTŮ!!!

 

 

📌 SKOŘICE A MED NA POMOC:

 

  1. Onemocnění srdce.

Každý den snídejte chléb, místo džemu potřete pastou z medu a skořice. To snižuje hladinu cholesterolu a zabraňuje infarktu. Dokonce i ti, kteří to měli, se mohou vyhnout tomu, aby se příznaky znovu objevili.

 

  1. Zvýšená únava a slabost.

Denní příjem 1/2 polévkové lžíce. lžíce medu s přídavkem skořice ve sklenici vody, poté ráno nalačno a odpoledne, cca v 15:00, zvyšuje životní funkce organismu.

 

  1. Artritida.

Každý den, ráno a večer, vezměte 1 šálek teplé vody se 2 lžičkami medu a 1/2 lžičky skořice. Pravidelné používání dokonce léčí chronickou artritidu.

 

  1. Cholesterol.

2 polévkové lžíce medu a 3 lžičky skořice smíchané se 2 sklenicemi teplé vody snižují hladinu cholesterolu v krvi o 10 % během 2 hodin.  Lidé, kteří denně berou čistý med k jídlu, si také méně stěžují na cholesterol.

 

  1. Imunita.

Každodenní příjem medu a skořice posiluje obranyschopnost organismu a chrání před bakteriemi a viry a zvyšuje schopnost bílých krvinek bojovat proti bakteriálním a virovým onemocněním.

 

  1. Cystitida.

Vezměte 2 polévkové lžíce skořice a 1 lžička medu, rozmíchané ve sklenici mírně teplé vody. Odstraňuje infekce močového měchýře.

 

  1. Vypadávání vlasů.

Namažte vlasové kořínky pastou ze směsi zahřátého olivového oleje, 1 polévková lžíce medu, 1 lžička skořice před mytím vlasů po dobu 15 minut. Poté vlasy opláchněte mírně teplou vodou. Dokonce 5 min. je dost na to, aby byl efekt patrný.

 

  1. Plíseň kůže a nehtů.

Směs medu a skořice (ve stejném množství) aplikovaná na postižené části kůže a nehtů léčí plísně a další typy kožních infekcí.

 

  1. Akné.

Pasta ze 3 polévkových lžic medu a 1 lžičky skořice. Aplikujte na pupínky před spaním a druhý den ráno smyjte teplou vodou. Za 2 týdny pupínky úplně zmizí.

 

  1. Pocit tíhy v žaludku.

1/2 lžičky skořice a 2 polévkové lžíce medu užívané před jídlem snižují  kyselost a pomáhají trávit nejtěžší jídla.

 

  1. Plynatost.

Skořicový med snižuje nadýmání.

 

  1. Svěží dech.

Jihoameričané si hned po ránu kloktají horkým roztokem medu a skořice, aby jim ústa voněla po celý den.

 

  1. Nachlazení a chřipka.

Vezměte 1 polévkovou lžíci teplého medu se 1/4 lžičky skořice 3x denně. Léčí kašel, nachlazení a čistí nosní cesty.

 

  1. Bolest v důsledku osteochondrózy, modřiny.

Důkladně promíchejte 1 lžičku skořice s 1 polévkovou lžící medu. Aplikujte lehkými masážními pohyby na bolestivé místo, přikryjte jako obklad. V případě silného pálení odstraňte.

 

  1. Dlouhý život.

1 polévková lžíce  skořice, spařené ve 3 sklenicích vody a ochlazené, 4 polévkové lžíce  medu. Pijte 1/4 šálku 3-4krát denně. To udržuje pokožku svěží a jemnou a oddaluje stárnutí.

 

(https://telegra.ph/file/64510cc984318ee469889.jpg)

 

 

📌 KOŘENÍ), KTERÉ NÁM POMÁHÁ:

 

  1. Modřiny a jiná poranění doprovázená otoky.

Naneste prášek ze 2 dílů kurkumy a 1 dílu soli na oteklé místo a obvažte ho.

 

  1. Chřipka a nachlazení.

0,5 lžičky zázvoru a 1 lžičku mleté ​​skořice povařte 10 minut v 0,5 litru vody. Každé 3 hodiny vypijte 1 sklenici s trochou medu.

 

  1. Nespavost, neklidný spánek.

Večer vypijte sklenici teplého mléka s 0,5 lžičky muškátového oříšku, nebo smíchejte 1 lžičku opečeného mletého kmínu s dužinou zralého banánu. Jezte před spaním.

 

  1. Spálenina

Ve šťávě z aloe rozpusťte špetku kurkumy. Na popáleninu můžete nanést i ghí nebo kokosový olej.

 

  1. Svalová zátěž.

Udělejte si horkou lázeň s 0,5 šálky mletého zázvoru a 0,5 šálku jedlé sody po dobu 15 minut. Dvakrát denně přikládejte na bolavé místo teplý pastový obklad (1 lžička mletého zázvoru + 1 lžička kurkumy a trochu horké vody).

 

  1. Rýma, ucpaný nos.

Vdechujte kouř hořící kurkumy. To vám rychle vyčistí nosní průchody.

Nebo: abyste se dobře vysmrkali, inhalujte prášek ze stejných dílů mleté ​​skořice, černého pepře, kardamomu a kmínu – nepotřebujete žádné kapky!

 

  1. Palpitace, bolest v srdci.

Rozdrťte stejné díly semínek anýzu, koriandru a hnědého cukru a vezměte si špetku orálně.

Nebo: 5 gramů semínek anýzu, 3 gramy koriandru a 11 rozinek, namočte přes noc do 1 sklenice teplé vody. Sceďte a vypijte ráno.

 

  1. Faryngitida, laryngitida.

Pomelte 7 mandlí se 7 zrnky černého pepře, přidejte trochu vody a cukru. Vezměte 1/4 čajové lžičky každé 3-4 hodiny, důkladně žvýkejte.

 

  1. „Líná“ střeva.

Vypijte sklenici teplého mléka s 1 lžičkou ghí. Účinek pocítíte během několika minut.

 

  1. Bolesti břicha při menstruaci.

1 polévková lžíce. Smíchejte lžíci šťávy z aloe s 1/4 lžičky mletého černého pepře. Užívejte 3x denně až do zlepšení.

 

(https://telegra.ph/file/c5c78ab50884089bfdac7.jpg)

 

 

📌33 UŽITEČNÝCH VLASTNOSTÍ ČESNEKU:

 

  1. Pomáhá léčit aterosklerózu.
  2. Pomáhá snižovat hladinu cholesterolu.
  3. Snižuje krevní tlak.
  4. Pomáhá při dně.
  5. Pomáhá při léčbě a prevenci chřipky a infekcí dýchacích cest.
  6. Zabraňuje růstu a šíření bakterií.
  7. Pomáhá při léčbě tuberkulózy.
  8. Používá se při léčbě hnisavých ran.
  9. Pomáhá léčit trichomoniázu (sexuálně přenosné infekce.)
  10. Stimuluje metabolismus.
  11. Zabraňuje vzniku rakoviny: střeva, žlučníku, konečníku, prsu, prostaty.
  12. Pomáhá při trávení.
  13. Rozpouští krevní sraženiny.
  14. Zvyšuje chuť k jídlu.
  15. Zabíjí červy a parazity.
  16. Pomáhá léčit šedý zákal.
  17. Pomáhá léčit artritidu.
  18. Pomáhá léčit cukrovku.
  19. Pomáhá léčit stafylokokové infekce.
  20. Zmírňuje bolesti zubů.
  21. Léčí akné.
  22. Zabíjí bradavice.
  23. Pomáhá léčit kožní onemocnění.
  24. Pomáhá při léčbě vředů na kůži.
  25. Má uklidňující účinek na střeva.
  26. Fytoncidy v česneku se používají k léčbě astmatu, chronické bronchitidy a černého kašle.
  27. Pomáhá při nespavosti.
  28. Zpomaluje proces stárnutí.
  29. Potlačuje růst diploidní houby (Candida Albicans.)
  30. Posiluje lidský imunitní systém.

 

(http://telegra.ph/file/c2c955a4a55f288550622.jpg)

 

 

📌 ~OREGANO OLEJ ~ ✨🌿✨

 

Věděli jste, že oreganový olej může pomoci zabít streptokoka lépe než jakékoli prášky?!

 

  • Pomáhá zmírnit streptokok
  • Antibiotikum
  • Bojuje proti rakovině
  • Protizánětlivé
  • Antivirová
  • Podporuje zdravé trávení
  • Lék na respirační infekce
  • Zmírňuje plísňové infekce
  • Zbavuje se parazitů
  • Zlepšuje příznaky alergie
  • Zmenšuje nádory

 

Jedním z nejlepších způsobů, jak zůstat zdravý, je užívat oreganový olej každý den!

https://t.me/absurdnisvet/74354

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

12.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Kdo chce hýbat světem, musí pohnout nejdříve sám sebou.“ —  Sókratés

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. června 2024 18:50: POROTA SHLEDALA HUNTERA BIDENA VINNÝM V PŘÍPADU DRŽENÍ ZBRANÍ:

 

Porota vynesla verdikt o vině v případu porušení předpisů při skladování zbraní synem amerického prezidenta Huntera Bidena. Podle Fox News byl shledán vinným ve všech třech bodech obžaloby.

 

Slyšení v případu se konají u soudu v Delaware. První den slyšení, 10. června, porota, která sledovala debatu stran téměř týden, nemohla vynést verdikt.

 

Hunter Biden byl 14. září 2023 obviněn z užívání drog a držení zbraní. Hrozí mu až 25 let vězení a pokuta 750 tisíc dolarů.

Biden Jr. odmítá přiznat vinu za lhaní o své drogové závislosti při nákupu zbraně v říjnu 2018 při vyplňování formuláře. Poté, i když vlastnil zbraně, pokračoval v užívání zakázaných látek. Dva týdny po koupi vdova po jeho bratrovi vyhodila zbraň do popelnice.

Synovi amerického vůdce navíc hrozí až 17 let vězení v novém případu federálního daňového úniku ve výši 1,4 milionu dolarů ve státě Kalifornie.

 

Syn současného prezidenta byl poprvé v americké historii shledán vinným ze spáchání trestného činu, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/3995495

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.6.2024, LewRockwell.com, Eric Zuesse: JAK JE NĚMECKÁ VLÁDA BUĎ ŠÍLENÁ, NEBO PŘÍMO ZLÁ:

 

👉Poté, co Hitlerovo Německo podepsalo v roce 1939 mírovou dohodu s Ruskem, že nenapadne Rusko, jak Hitlerovy dvě knihy (v roce 1925 a 1928) tvrdily, že to udělá jeho imperialisticko-fašistický režim (napadne Rusko, aby Rusko použil jako „Lebensraum“ pro Němce), ale pak Německo napadlo Rusko v největší německé vojenské operaci všech dob, operaci Barbarossa, která trvala čtyři roky, ale selhala, a tak Německo prohrálo 2. světovou válku, kterou začalo!!!

 

👉Dnešní Německo, pod kontrolou fašisticko-imperialistického amerického režimu po 2. světové válce, tentokrát ve skutečnosti vyhrožuje, že se spojí s tímto fašisticko-imperialistickým americkým režimem, aby napadlo Rusko v údajné „sebeobraně“ proti Rusku, které nakonec v roce 2022 napadlo nikoli Německo nebo jakýkoli jiný národ NATO, ale místo toho nejbližšího souseda Ruska (pouhých 317 mil od Kremlu) Ukrajinu.

 

👉Americký režim uchvátil kontrolu nad Ukrajinou v roce 2014, aby dostal Ukrajinu do NATO, aby tam mohla být umístěna americká jaderná raketa a bleskově zničit ruské centrální velení během pouhých pěti minut letu rakety od Kremlu. Rusko pak nakonec 17. prosince 2021 požadovalo od amerického režimu a jeho protiruské vojenské aliance NATO slib, že nikdy nedovolí Ukrajině vstoupit do NATO;

👉7. ledna 2022 to však USA i NATO odmítly; a tak 24. února 2022 Rusko napadlo Ukrajinu, protože je to JEDINÝ ZBÝVAJÍCÍ ZPŮSOB, JAK MŮŽE RUSKO ZABRÁNIT TOMU, ABY SE AMERICKÁ JADERNÁ HLAVICE DOSTALA DO VZDÁLENOSTI POUHÝCH 317 MIL OD KREMLU.

 

👉 👉 👉 Ve skutečnosti je záměr amerického režimu zmocnit se Ruska nyní očividně zřejmý; a tak se Německo nyní připravuje na vstup do plánované operace Barbarossa #2 amerického režimu, což je jasný návrat k nacismu, ale tentokrát pod americkým vedením.

Je to očividné, protože když se Finsko v roce 2022 připojilo k americké protiruské vojenské alianci NATO, 👉 americká vláda požadovala, aby finská vláda povolila na území Finska americké jaderné zbraně, aby USA mohly umístit své jaderné zbraně pouhých 507 mil od Kremlu – ne tak blízko, jako kdyby mohly být umístěny na Ukrajině pouhých 317 mil od Kremlu. ale přesto je blíže, než dosud existuje – 👉a Finsko řeklo ano tomuto nehoráznému požadavku amerického režimu.

👉FINSKO TEDY V TÉ DOBĚ VĚDĚLO, ŽE SKUTEČNÝM ÚČELEM VSTUPU FINSKA DO NATO NENÍ OBRANA PROTI RUSKU (JAK TVRDILI PROLHANÍ FINŠTÍ VŮDCI), 👉 ALE EXTRÉMNÍ OFENZÍVA PROTI RUSKU.

👉 Za 2. světové války se Finsko účastnilo operace nacistického Německa Barbarossa s cílem dobýt Rusko; 👉A NYNÍ CHCE FINSKÁ VLÁDA DÁT TÉTO OPERACI DRUHÝ POKUS, ale 👉tentokrát pod americkým, nikoli německým vedením.

 

👉Německo plánuje invazi („odstrašení“) v roce 2029. Zde je úvod článku Der Spiegel z 5. června 2024 na toto téma:

 

Pistorius vyzývá k vojenské připravenosti do roku 2029: Ministr obrany vyzývá Německo, aby bylo připraveno se v případě nouze bránit. Nevěří, že Putinova touha po válce se zastaví na hranicích Ukrajiny.“

 

Kvůli hrozbě z Ruska chce ministr obrany Boris Pistorius posílit operační připravenost Bundeswehru.  

👉 „Musíme být připraveni na válku do roku 2029,“ řekl politik SPD ve středu během vládního jednání v Bundestagu.  

👉 „Nesmíme věřit, že se Putin zastaví na hranicích Ukrajinypokud se dostane tak daleko,“ řekl Pistorius. Rusko není hrozbou jen pro Ukrajinu, ale také pro Gruzii, Moldavsko a v konečném důsledku i pro NATO.

👉 „Musíme poskytnout odstrašení, abychom zabránili tomu, aby se věci dostaly do nejhoršího.“

 

👉VÍ, ŽE TOTO „ZASTRAŠOVÁNÍ“ JE POUHÁ LEŽ.

Ví, že válka na Ukrajině začala v roce 2014, jak přiznal jak Stoltenberg z NATO, tak ukrajinský Zelenskyj, a NE v roce 2022, jak neustále tvrdí samotný americký režim – a jak papouškují Pistorius a další němečtí představitelé.

👉Válka na Ukrajině byla zahájena v únoru 2014 AMERICKÝM PUČEM, který nahradil demokraticky zvoleného a neutrálního prezidenta Spojenými státy vybraným a zuřivě protiruským vůdcem, který okamžitě zavedl program etnických čistek, zbavit se obyvatel regionů, které drtivou většinou hlasovaly pro svrženého prezidenta.

 

👉Rusko odpovědělo vojensky 24. února 2022, aby zabránilo, aby Ukrajina dovolila USA UMÍSTIT RAKETU DO VZDÁLENOSTI POUHÝCH 317 MIL NEBO PĚTI MINUT LETU RAKETY OD KREMLU, a tedy příliš krátká na to, aby Rusko reagovalo dříve, než by jeho centrální velení bylo již sťato americkým jaderným úderem.

 

TAKŽE:

👉Je německá vláda šílená, nebo je to přímo zlo, že to dělá?

Ale není to jako ptát se, zda byl Hitler šílený, nebo byl přímo zlý?

👉A především, JE AMERICKÁ VLÁDA ŠÍLENÁ, nebo je naopak přímo zlá?

Odpověď na takovou otázku bude samozřejmě záviset na tom, jak jsou tyto dva pojmy („šílený“ a „zlý“) definovány.

👉Fakta této záležitosti však nejsou ani v jednom případě vážně zpochybňována.

JEDNÁ SE O PLÁNOVANÉ OPAKOVÁNÍ OPERACE BARBAROSSA, ALE 👉TENTOKRÁT PRO AMERICKÝ IMPERIÁLNÍ REŽIM, 👉NIKOLI PRO NĚMECKÝ.

A tisk ve všech těchto zemích skrývá, místo aby informoval o realitě.

 

https://www.lewrockwell.com/2024/06/no_author/how-germanys-government-is-either-insane-or-outright-evil/

 

 

📌📢🔝🔝🔝💉🎚️11.6.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: PRŮLOMOVÝ SOUDNÍ VERDIKT: AMERICKÝ ODVOLACÍ SOUD ROZHODL, ŽE INJEKCE MRNA PROTI COVIDU NEJSOU VAKCÍNY:

 

ODVOLACÍ SOUD SPOJENÝCH STÁTŮ PRO DEVÁTÝ OBVOD PRÁVĚ SHODIL BOMBU NA AGENDU HROMADNÉHO OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU.

 

Odvolací soud vydal výbušné rozhodnutí o povaze injekcí mRNA proti Covidu. Rozhodnutí by mohlo změnit zdravotní politiku v celé zemi.

 

Rozhodnutí přišlo v kontroverzním případě, ve kterém Health Freedom Defense Fund a další žalobci žalovali Los Angeles Unified School District (LAUSD).

 

Ve svém rozhodnutí soud zjistil, že injekce mRNA COVID-19 by neměly být považovány za vakcíny podle tradiční lékařské definice.

 

Případ se týkal očkovací politiky společnosti LAUSD. Zásady vyžadovaly, aby všichni zaměstnanci byli do určitého data plně očkováni proti COVIDu.

 

Žalobci tvrdili, že požadavek okresu na očkování porušil jejich ústavní právo odmítnout lékařské ošetření.

 

Tvrdili, že očkování mRNA nezabrání přenosu Covidu, ale v nejlepším případě zmírní symptomy příjemce.

 

Stanovisko soudu sepsal okresní soudce R. Nelson a podpořil jej soudce Collins. Soudci tvrdí, že injekce mRNA prodávané jako vakcíny nejsou účinné v prevenci přenosu COVIDu-19.

 

Soudci ve svém stanovisku uvádí, že injekce zmírňují pouze příznaky lidí nakažených virem. Injekce proto nemohly být nazývány vakcínami.

 

TOTO DŮLEŽITÉ ROZLIŠENÍ PODKOPÁVÁ ZÁKLADNÍ PREMISU OČKOVACÍCH NAŘÍZENÍ VYNUCOVANÝCH RŮZNÝMI VLÁDNÍMI A VZDĚLÁVACÍMI INSTITUCEMI.

 

Soudce Nelson poznamenal, že povinné očkování je v rozporu s rozhodnutím Nejvyššího soudu ve věci Jacobson v. Massachusetts.

 

Tento případ potvrdil právo státu vyžadovat očkování proti neštovicím, protože bylo prokázáno, že brání šíření nemoci. Naproti tomu vakcíny Covid mRNA neposkytují žádný takový přínos pro veřejné zdraví.

 

Nesplňují proto kritéria stanovená v uvedeném rozhodnutí.

 

Rozsudek uvádí, že tradiční vakcíny jsou navrženy tak, aby poskytovaly imunitu a zabraňovaly přenosu.

To nebylo přesvědčivě prokázáno u injekcí mRNA proti Covidu.

KROMĚ TOHO BYLY INJEKCE MRNA PROTI COVIDU SPOJENY S ROZSÁHLÝM POŠKOZENÍM A NÁHLÝMI ÚMRTÍMI.

 

Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) změnilo definici „vakcíny“ tak, aby zahrnovala injekce mRNA.

 

ZDE JE DEFINICE POUŽÍVANÁ CDC OD 26. SRPNA 2021:

 

Vakcína – „produkt, který stimuluje imunitní systém člověka k vytvoření imunity proti konkrétní nemoci“.
Očkování – „proces, kterým je vakcína zavedena do těla, aby vytvořila imunitu proti konkrétní nemoci“.

 

Místo aby přiznali, že vakcína proti Covidu nefunguje tak, jak bylo slíbeno, CDC si vzalo za vzor stránku z Orwellova románu „1984“.

 

Místo toho se agentura financovaná daňovými poplatníky rozhodla pro nový výklad jazyka.

Současná definice CDC je:

 

👉VAKCÍNA PŘÍPRAVEK POUŽÍVANÝ KE STIMULACI IMUNITNÍ REAKCE TĚLA NA NEMOC.

 

Janine Smallová, prezidentka Pfizeru pro mezinárodní trhy, na slyšení v EU v říjnu 2022 připustila, že 👉vakcína nebyla nikdy testována na schopnost zabránit přenosu.

👉TOTO PŘEVRATNÉ PŘIZNÁNÍ BYLO V ROZPORU S DŘÍVE UVEDENÝMI TVRZENÍMI, KDYŽ ZDRAVOTNÍCI, POLITICI A MÉDIA TLAČILI NA LIDI, ABY SE NECHALI OČKOVAT, A TVRDILI, ŽE MAJÍ ODPOVĚDNOST CHRÁNIT OSTATNÍ.

 

V souhlasném stanovisku soudce Collins poznamenal, že povinná lékařská ošetření ve prospěch zdraví jednotlivce porušují základní právo takové ošetření odmítnout.

 

TENTO NÁZOR JE V SOULADU S ÚSTAVNÍMI PRINCIPY OCHRANY OSOBNÍ SVOBODY PŘED NEOPRÁVNĚNÝMI ZÁSAHY VLÁDY.

https://volnyblog.news/prulomovy-soudni-verdikt-americky-odvolaci-soud-rozhodl-ze-injekce-mrna-proti-covidu-nejsou-vakciny/

 

 

 

📌💥💥💥11.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: RUSKÝ POSTUP NA FRONTĚ OHROMUJE UKRAJINU; RUSOVÉ OBSADILI DVĚ VESNICE V OBLASTI CHARKOV A LUHANSK

 

https://youtu.be/GtT8UH4JUOQ?si=WhbWRcOWOvmRMdW9

 

 

📌11. června 2024 15:52, Moskalková: NĚKOLIK VĚZEŇKYŇ POŽÁDALO O ÚČAST NA SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACI, ALE BYLY ODMÍTNUTY:

 

Novináři se ptali komisařky pro lidská práva v Rusku Taťány Moskalkovové, zda obdržela výzvy od vězeňkyň, aby trest nahradila službou v zóně zvláštní operace.

 

Veřejný ochránce práv odpověděl, že taková odvolání byla přijata, ale „bylo jich jen několik“, píše Interfax.

 

„Tyto kategorie žen nemohly jít do SVO podle článku a podle věku,“ dodala Moskalková.

Podle ruských zákonů mohou odsouzení (stejně jako vyšetřovaní, obvinění a podezřelí) odejít sloužit do zóny zvláštní operace pouze v případě, že se na ně nevztahují závažné a zvláště závažné články trestního zákoníku Ruské federace. Mezi nimi jsou trestné činy proti sexuální nedotknutelnosti, teroristické a extremistické orientaci, špionáž, vlastizrada.

V říjnu loňského roku vojenský zpravodaj Všeruské státní televizní a rozhlasové vysílací společnosti Alexander Sladkov uvedl, že obranu ozbrojených sil Ukrajiny u Avdijivky prolomili zajatci.

 

https://www.vesti.ru/article/3995185

 

 

📌11. června 2024 17:12: STÁTNÍ DUMA PŘIJALA PROJEKT, JEHOŽ CÍLEM JE UZNAT ORGANIZACE ZÁPADNÍCH VLÁDNÍCH AGENTUR ZA NEŽÁDOUCÍ:

 

Státní duma přijala v prvním čtení návrh zákona o uznání nežádoucích organizací, jejichž zakladateli jsou cizí státní orgány.

 

„Organizace vytvořené vládními agenturami ze Spojených států, Británie a dalších evropských zemí provádějí aktivity namířené proti Rusku,“ řekl předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin. Dodal, že jejich zastavení je otázkou bezpečnosti a ochrany zájmů našich občanů.

 

Podle současných norem mohou být za nežádoucí uznány pouze aktivity zahraničních nevládních organizací.

 

A podle těch nových mohou být jakékoli zahraniční organizace uznány za nežádoucí, včetně těch, jejichž zakladateli jsou státní orgány.

 

Existuje také řada omezení. Nová pravidla se například nebudou vztahovat na mezinárodní mezivládní organizace, jichž je Rusko členem, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/3995365

 

 

📌12. června 2024 1:34, Bloomberg: EU CHCE UVALIT SANKCE NA SOVCOMFLOT:

 

Evropská unie navrhuje uvalit sankce na ruskou lodní společnost Sovcomflot.

 

Podle agentury Bloomberg s odvoláním na dokument, který má EU k dispozici, EU také diskutuje o uvalení sankcí na 13 lodí podílejících se na přepravě „zboží a technologií pro obranný sektor“, které se podílejí na přepravě ropy nebo ropných produktů a také „přispívají k rozvoji ruského energetického sektoru“.

 

Bloomberg také píše, že Sovcomflot hraje jednu z hlavních rolí při přepravě ruské ropy tváří v tvář západním omezením. Jak agentura zdůrazňuje, k přijetí rozhodnutí je zapotřebí podpora všech členských států EU. Je třeba poznamenat, že plány komunity pro tuto společnost se mohou ještě změnit.

 

V březnu 2024 Spojené státy zpřísnily sankce proti společnosti Sovcomflot a uvalily omezení na 14 ropných tankerů, které jsou s ní spojeny.

 

https://www.vesti.ru/article/3995795

 

 

📌12. června 2024 0:16, Novák: RUSKO NENÍ VE VÁLEČNÉ EKONOMICE:

 

Rusko není ve válečné ekonomice a nadále se rozvíjí tak, aby uspokojilo všechny existující potřeby. Uvedl to ruský vicepremiér Alexandr Novak.

 

„Rozhodně si nemyslím, že je to válečná ekonomika. Jedná se o ekonomiku na straně nabídky, ve které se rozvíjíme tak, abychom pokryli všechny potřeby, včetně sociálních, a investujeme do high-tech odvětví, aby tradiční průmyslová odvětví fungovala udržitelně,“ řekl v rozhovoru s novinářkou Hedley Gamble pro televizní kanál Al Arabiya.

 

Novak také uvedl, že za prvních pět měsíců letošního roku vzrostl ruský HDP o 5,1 %. Stát si podle něj klade za úkol udržet do roku 2030 průměrnou úroveň kolem 3 %, což Rusku umožní zajistit stabilní růst HDP v ekonomice jako celku. Pomůže také splnit důležitý úkol k dosažení ekonomické transformace, který zahrnuje výstavbu nových podniků, rozvoj infrastruktury a high-tech sektorů ekonomiky, zajištění udržitelného provozu základních průmyslových odvětví s cílem „usnadnit investiční procesy“.

 

Novák zdůraznil, že vláda se zaměří na zvýšení produktivity práce a zlepšení efektivity všech složek ekonomiky.

 

Ruský vicepremiér poznamenal, že západní sankce nedokázaly izolovat ruskou ekonomiku.

„Rozhodnutí o omezení našich ekonomických aktivit pro nás podle našeho názoru nevytváří žádné překážky. Tato jednostranná omezení byla uvalena tam, kde ekonomika nemůže být izolována, takže spolupracujeme se spřátelenými zeměmi a jsme také schopni komunikovat a spolupracovat s mnoha dalšími zeměmi,“ dodal Novak.

 

Dodal, že Ruská federace je stále zapojena do procesu mezinárodní distribuce pracovních sil, udržuje si vedoucí postavení v některých odvětvích ekonomiky a rozvíjí obchodní vztahy se spřátelenými zeměmi. Názor, že sankce mohou srazit ekonomiku země s tak velkým domácím trhem, označil Novák za mylný.

 

Podle jeho názoru lze ekonomiku přebudovat tak, aby vyhovovala domácím potřebám a byla schopna se přizpůsobit omezením změnou logistiky, a to navzdory vývozním nákladům.

 

Vicepremiér také uvedl, že v Rusku pod sankcemi nadále funguje palivový a energetický komplex, který poskytuje možnost vývozu zdrojů do jiných států. Novak je přesvědčen, že sankční režim vytváří pobídky pro rozvoj průmyslu a technologií v Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3995794

 

 

📌12. června 2024 4:06, Antonov: RUSKÁ AMBASÁDA VE SPOJENÝCH STÁTECH DOSTÁVÁ VÝHRUŽNÉ ZPRÁVY TÉMĚŘ KAŽDÝ DEN:

 

Ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov uvedl, že diplomatická mise Ruské federace pravidelně dostává výhrůžky.

 

Antonovova slova cituje Velvyslanectví Ruské federace ve Spojených státech na svém kanálu Telegram. Jak již bylo uvedeno, diplomatická mise dostává zprávy s výhrůžkami téměř denně. Navíc jsou přijímány výhrůžky nejen proti vedení mise, ale také proti obyčejným diplomatům.

 

Podle Antonova americké úřady se svou rusofobní politikou „pouze přehlížejí takové trendy“.

 

V současné době teroristická aktivita ve světě stále roste. A Spojené státy nejsou mezi ostatními státy výjimkou.

 

https://www.vesti.ru/article/3995807

 

 

 

📌12. června 2024 2:04: JEDEN ČLOVĚK BYL ZABIT A TŘI ZRANĚNI PŘI OSTŘELOVÁNÍ ŠEBEKINA Z MLRS:

 

V důsledku přímého zásahu granátem v bytě během ukrajinského ostřelování města Šebekino z MLRS byl zabit muž.

 

Město Šebekino bylo ostřelováno ozbrojenými silami Ukrajiny z MLRS. V důsledku přímého zásahu granátem v bytě byl zabit jeden civilista. Muž zemřel na místě svým zraněním před příjezdem lékařů,“ napsal na kanálu Telegram šéf Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov.

 

Poznamenal, že při ostřelování byli zraněni další tři lidé. Dvě ženy s různými zraněními od šrapnelů na rukou a nohou posádky sanitky byly převezeny do městské nemocnice č. 2 ve městě Belgorod. Další muž utrpěl otřes mozku – na místě mu byla poskytnuta lékařská péče, odmítl hospitalizaci.

 

Gladkov poznamenal, že předběžně byly zaznamenány škody v šesti soukromých obytných budovách a 11 bytových domech – v několika bytech byla rozbita okna, byly proříznuty fasády a střechy, poškozeny balkonové desky. V důsledku přímého zásahu byla vážně poškozena jedna soukromá domácnost. Kromě toho bylo poškozeno devět aut a elektrické vedení.

 

https://www.vesti.ru/article/3995796

 

 

📌12. června 2024 5:34: RUSKÝ „GRAD“ ZNIČIL PEVNOSTI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA PRAVÉM BŘEHU DNĚPRU:

 

Výpočet BM-21 Grad MLRS dělostřelecké jednotky skupiny vojsk Dněpr způsobil v noci palebné škody nepřátelským pevnostem na pravém břehu Dněpru v Chersonské oblasti.

 

„Určení a nastavení cíle bylo prováděno z dronu v reálném čase,“ uvádí RIA Novosti s odkazem na ruské ministerstvo obrany.

 

Ministerstvo poznamenalo, že interakce s průzkumnými jednotkami a posádkami UAV umožňuje zasáhnout cíle s minimální spotřebou munice na různé vzdálenosti. Výsledkem práce je zničení techniky a pevností ozbrojených sil Ukrajiny na pravém břehu Dněpru.

 

https://www.vesti.ru/article/3995779

 

 

📌🇷🇺 RUSKO VÍTÁ ZÁJEM TURECKA O PRÁCI V RÁMCI BRICS A PODPOŘÍ TUTO SNAHU O ŘEŠENÍ SPOLEČNÝCH ÚKOLŮ, UVEDL PUTIN.

Hlava státu očekává, že se s Erdoganem setká v červenci v Astaně.

Vladimir Putin uvedl, že pokles obchodního obratu s Tureckem na začátku roku byl způsoben úpravou cen zboží, doufá, že se situace v blízké budoucnosti zlepší.

https://t.me/to_je_nas_svet/26932

 

 

📌⚡️Diplomaté z „bukurešťské devítky“ chtějí ze skupiny vyloučit Budapešť kvůli jejímu postoji k Ukrajině, uvádí Financial Times s odvoláním na zdroje.

 

Maďarsko na nedávných jednáních vetovalo prohlášení společné skupiny o navýšení pomoci Kyjevu a rovněž neschválilo posílení vojenské podpory NATO a zrychlené členství Ukrajiny v alianci.

 

Budapešť dnes při jednání v Rize opět odmítla schválit návrh prohlášení, na kterém se shodli ostatní. Mnoha spojencům došla trpělivost, píší noviny.

 

BUKUREŠŤSKÁ DEVÍTKA“ ZAHRNUJE BULHARSKO, ČESKOU REPUBLIKU, ESTONSKO, MAĎARSKO, LOTYŠSKO, LITVU, POLSKO, RUMUNSKO A SLOVENSKO.

https://t.me/to_je_nas_svet/26933

 

 

📌 🤡 BERLÍNSKÁ ZEĎ, STEJNĚ JAKO PUTIN, NETRVÁ VĚČNĚ – ZELENSKYJ

„Jistě si vzpomínáte, že pouhý rok nebo dva před pádem Berlínské zdi nikdo nepředpokládal, jak rychle se to může stát. Některým se zdálo, že zeď je navždy, ale byla pryč. Také nyní: některým se zdá, že Putin je věčný a že válka nemá konce. Ale není to tak.“

https://t.me/to_je_nas_svet/26934

 

 

📌🤷‍♀️Musíme umět odpouštět, řekl šéf sněmovní frakce ODS Marek Benda po úterním jednání výkonné rady. Návrh na vyloučení Novotného nakonec ani nepodal.

 

Rozhodl jsem se vyloučení Pavla Novotného Výkonné radě ODS NENAVRHNOUT. 👹 Přestože překročil hranice slušnosti, zaznamenal jsem jeho veřejný projev omluvy, lítosti i odpovědného závazku odpracovat sto hodin na onkologickém pracovišti. Musíme umět odpouštět,“ sdělil Benda Právu a Novinkám s tím, že výkonná rada jeho stanovisko přijala

https://t.me/to_je_nas_svet/26935

 

 

📌Chmelár: ČAPUTOVÁ SA SAMA VYHLÁSILA ZA SVÄTÚ!

Blahoželám všetkým NAŠIM zvoleným poslancom a verím, že v spolupráci s ostatnými zvolenými poslancami posilnia aj hlas Slovenska. Teda, už dlho upozorňujem na to, že Čaputová sa už ani len nesnaží predstierať nadstraníckosť, ale táto úprimnosť mi vyrazila dych. Slovensko potrebuje skutočnú hlavu štátu, nie rezidentku našich ľudí. Už nikdy viac, priatelia, už nikdy viac.

https://t.me/to_je_nas_svet/26936

 

 

📌12.6.2023, cz24news: VOJENSKÁ LETIŠTĚ MIMO UKRAJINU SE STANOU LEGITIMNÍMI TERČI PRO RUSKO, POKUD SE BUDOU PODÍLET NA BOJOVÝCH MISÍCH PROTI RUSKÝM SILÁM, PROHLÁSIL RUSKÝ POSLANEC:

 

UKRAJINA / RUSKO: Letouny F-16 a vojenská letiště mimo území Ukrajiny se stanou legitimními terči pro Rusko, pokud se budou podílet na bojových misích proti ruským silám, prohlásil dnes šéf branného výboru dolní komory ruského parlamentu Andrej Kartapolov. S odvoláním na ruská média to uvedla agentura Reuters…..

 

https://cz24.news/vojenska-letiste-mimo-ukrajinu-se-stanou-legitimnimi-terci-pro-rusko-pokud-se-budou-podilet-na-bojovych-misich-proti-ruskym-silam-prohlasil-rusky-poslanec/

 

 

📌12.6.2023, cz24news: EUROPOSLANKYŇA LAŠŠÁKOVÁ NEVYLÚČILA, ŽE JEJ ASISTENTOM BUDE INVESTIGATÍVNY NOVINÁR DANNY KOLLÁR:

 

SLOVENSKO: Smer-SD dosiahol fantastický výsledok, zhodnotila po sobotných (8. 6.) voľbách do Európskeho parlamentu (EP) líderka kandidátnej listiny Monika Beňová.

 

Spolu s ňou sa do EP za vládnu stranu Smer-SSD dostala, okrem iných, aj právnička Judita Laššáková.

 

KTO JE JUDITA LAŠŠÁKOVÁ.

 

V tohtoročných eurovoľbách úspešne kandidovala ako nestraníčka za Smer-SSD, pričom dosiahla vynikajúcich 87.166 preferenčných krúžkov.

Vyštudovala právo na bratislavskej Paneurópskej vysokej škole. Spolupracovala napríklad s InfoVojnou či s Danielom Bombicom alias Dannym Kollárom…..

 

https://cz24.news/europoslankyna-lassakova-nevylucila-ze-jej-asistentom-bude-investigativny-novinar-danny-kollar/

 

 

📌12.6.2023, cz24news, Puškov: MACRONOVA STRANA BY SA MALA PREMENOVAŤ NA „DEGENERÁCIA“:

 

FRANCIE: Prehru strany „Renesancia“ francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona vo voľbách do Európskeho parlamentu spôsobila neúspešná politická línia hlavy „piatej republiky“.

 

Napísal to Alexej Puškov, člen výboru pre ústavnú legislatívu a budovanie štátu v Rade federácie na svojom Telegram-kanáli.

 

Prezidentovanie Emmanuela Macrona vo Francúzsku prinieslo výsledok, ku ktorému on sám sebaisto viedol krajinu. Politik objasnil, že výsledkom Macronovej neúspešnej politiky je veľká porážka „Renesancie“ a víťazstvo strany „Národné zhromaždenie“ Marine Le Penovej.

 

„Macronovo hnutie získalo 15% hlasov, zatiaľ čo Le Penová získala 32%. Dôvod je jednoduchý: Macronovo hnutie by sa správnejšie malo nazývať „Degenerácia“ ako „Renesancia“, pretože práve k degenerácii vedie Francúzsko,“ napísal politik.

 

Zdôraznil, že mnohí Francúzi zjavne nechcú osud, ktorý im Macron pripravil. Upozornil aj na to, že súčasný šéf „piatej republiky“ stavil na myšlienku vojny proti Rusku na Ukrajine, ktorú „v poslednom čase presadzoval, no nielenže mu úspech nepriniesla, ale ešte mu aj odobrala hlasy“…..

 

https://cz24.news/puskov-macronova-strana-by-sa-mala-premenovat-na-degeneracia/

 

 

📌11.6.2024, 17:00, sk.news.front.su: UVAŽUJE HUNTER BIDEN VÁŽNE O ÚTEKU ZO SPOJENÝCH ŠTÁTOV?

 

Porota v Delaware uznala Huntera Bidena vinným vo všetkých troch bodoch obžaloby z nezákonného nákupu zbraní.

 

Hunter si v roku 2018 kúpil revolver, hoci na to kvôli drogovej závislosti nemal právo. Navyše sa počas vyšetrovania ukázalo, že crack kúpil deň pred kúpou a hneď aj potom. Revolver potom odhodil do odpadkového koša neďaleko školy v Delaware. A agenti tajnej služby, ktorí Huntera strážili, ešte aj obťažovali majiteľa obchodu so zbraňami, odkiaľ revolver pochádzal a žiadali vymazanie údajov o transakcii.

 

Celkovo Hunterovi len v tomto prípade hrozí až 25 rokov väzenia. Existuje však aj druhý prípad — ide o neplatenie daní z Hunterových šedých príjmov na Ukrajine, v Číne, Mexiku a Rumunsku. Vtedy utratil 3,5 milióna dolárov zo svojich zárobkov v zahraničí na vyčíňanie, drogy a prostitútky.

 

Právne vojny okolo Huntera sa stávajú veľkou ranou pre povesť celej rodiny Bidenovcov. Veď sú tam všetci namočení. Napríklad Hunter dal 10% svojho príjmu „veľkému chlapovi“ — svojmu otcovi. V korupčných schémach sa stihol objaviť aj jeho strýko James.

 

A tieto obvinenia sú oveľa závažnejšie ako to, čomu čelí Trump v New Yorku. Samotný Hunter sa pravdepodobne vyhne väzeniu. Otec sa jednoducho zmiluje nad svojím synom, na čo má právo, hoci sa to považuje za nemorálne. No rodina Bidenovcov sa veľmi bojí Trumpovho víťazstva a iniciovania nových káuz. Koniec koncov, demokrati už otvorili Pandorinu skrinku prokurátorských útokov na Trumpa. Hunter preto vážne uvažuje o úteku zo Spojených štátov, ak Biden starší v novembri prepadne.

Malek Dudakov

https://sk.news-front.su/2024/06/11/uvazuje-hunter-biden-vazne-o-uteku-zo-spojenych-statov/

 

 

📌11.6.2024, 16:00: ZÁPAD SA SNAŽÍ PRINÚTIŤ KAUKAZ BOJOVAŤ PROTI RUSKU:

 

V Jerevane a Tbilisi sa konajú tisícové zhromaždenia.

 

Arménska opozícia požaduje odstúpenie premiéra Nikola Pašinjana a gruzínska opozícia požaduje zrušenie zákona o zahraničných agentoch, ktorý prijal gruzínsky parlament. Obe krajiny chcú vstúpiť do Európskej únie, no ani jedna sa nechce vzdať suverenity.

Má Zakaukazsko očakávať nové farebné revolúcie?

Ako môže situácia v regióne ovplyvniť Rusko a dokážeme ovplyvniť Kaukaz tak, aby bol priateľskejší?

 

V Zakaukazsku je horúco. Od 9. mája sa v Jerevane konajú masové zhromaždenia požadujúce odstúpenie premiéra Nikola Pašinjana a zabráneniu delimitácie hranice s Azerbajdžanom. Podstata delimitácie spočíva v tom, že niekoľko arménskych dedín sa stáva územím Azerbajdžanu. Ich obyvatelia budú musieť opustiť svoje domovy a odísť, pretože pre Arménov je nebezpečné žiť v Azerbajdžane.

 

Opozícia žiada tento proces zastaviť, napáda vládne budovy a blokuje cesty. Zaujímavosťou je, že lídrom protestov je kňaz, hlava Tajušskej diecézy Arménskej apoštolskej cirkvi, arcibiskup Bagrat Galstanjan.

 

Pašinjan vrátil úder – nariadil ministerstvu spravodlivosti pripraviť dokumenty o pozastavení činnosti Arménskej apoštolskej cirkvi. Dôvodom je vraj účasť cirkvi na „destabilizácii spoločnosti“. Navyše Pašinjan nedávno nariadil polícii, aby nepustila katolíckeho predstaviteľa Arménov Karekina II. a duchovných do pamätného komplexu Sardarapat. Tento pamätník je venovaný pamiatke Arménov, ktorí zahynuli v bojoch za nezávislosť republiky.

 

„Arménsku apoštolskú cirkev založili Kristovi apoštoli – svätí Tadeáš a Bartolomej na začiatku 1. storočia. Pozastavenie jej činnosti je spôsob, ako sa zapísať do histórie, a to tým najnegatívnejším spôsobom. Napríklad Pravoslávna cirkev fungovala aj za boľševikov, ktorí popierali náboženstvo. Pozastavením činnosti cirkvi Pašinjan odcudzuje obrovské množstvo Arménov, z ktorých väčšina je nositeľmi tradičných hodnôt. Dôležitá je pre nich rodina, náboženstvo,“ vysvetlil politológ Grigorij Saveljev.

 

Arménsky premiér sa však chopil zbraní aj proti Rusku. Arménske úrady zablokovali ruský „Prvý kanál“. Dôvodom je dlh za retransmisiu za 2,5 mesiaca.

 

„Urobili to po prejave poslanca Štátnej dumy Zatulina na „Prvom kanáli“, kde povedal, že arménske orgány vedú protiruskú politiku a robia to otvorene a agresívne,“ napísal Sergej Markov, politológ, riaditeľ „Inštitútu politických štúdií“ vo svojom Telegram-kanáli.

Arménske úrady teda svojimi činmi Zatulinove slová potvrdili.

 

TRPKOSŤ PORÁŽKY A TÚŽBA PO EÚ

 

Grigorij Saveljev verí, že protesty v Arménsku sú prirodzené.

 

„Pašinjan sa dostal k moci v roku 2018 a počas tejto doby sa mu podarilo prehrať dve vojny. Práve za neho prestala existovať Republika Náhorný Karabach, státisíce Arménov boli nútené utiecť z území, kde žili po generácie. To sa, samozrejme, ťažko odpúšťa. Aby sa Pašinjan udržal pri moci, prišiel s rozprávkou, že za všetko môže Rusko. Podľa jeho logiky sme mali zaútočiť na priateľský Azerbajdžan, dobyť od neho Náhorný Karabach a darovať ho Arménsku. Vtedy sme skutoční priatelia. A ak sme za Arménsko nebojovali, nestojíme za nič a treba hľadať nových,“ vysvetlil odborník.

 

Poznamenal, že Pašinjan sa snaží, spoliehajúc sa na arménsku komunitu vo Francúzsku, spriateliť sa s Francúzmi. Do Arménska dokonca poslali inštruktorov, aby vycvičili ich armádu. A Arménsko chce veľmi vstúpiť do Európskej únie.

 

Na kodanskom summite o demokracii v odpovedi na novinársku otázku: „Ak by ste si želali, v ktorom roku by ste chceli, aby sa Arménsko stalo členom EÚ?“, okamžite odpovedal: „V ktorom roku? V tomto“.

 

„Na jednej strane sa arménska ekonomika rozvíja. HDP neustále rastie, sú obdobia, keď ceny nerastú, ale dokonca klesajú. Na druhej strane, načo ich potrebuje Európska únia? Ich vývozným artiklom je hrozno, broskyne, marhule, čerešne a vlašské orechy. Čiastočne mäso. Väčšinu z toho však v tichosti pohltí moskovský trh „Food City“. Nič z toho Európska únia nepotrebuje. Dokonca zakázala Bulharsku pestovať ich slávnu papriku z čias ZSSR, pretože v Európe je dosť iných producentov. Z ekonomického hľadiska EÚ nemá o Arménsko záujem. Už teraz združuje veľa malých krajín: Litvu, Lotyšsko, Estónsko, Bulharsko. Načo potrebuje nových parazitov?“ vysvetlil Viktor Kudrjajcev, kandidát ekonomických vied z „Moskovskej štátnej univerzity“.

 

JE POTREBNÝ NOVÝ PREMIÉR?

 

„Arménsko je teraz na križovatke. Na jednej strane mladšia generácia chce ísť do Európy, no berú ich tam len „individuálne“. Spolu s krajinou — určite nie.

Na druhej strane je tu Rusko. Áno, „nechránilo“ pred Azerbajdžanom, hoci vo všeobecnosti to nikto ani nesľúbil. Rusko je však susedom a najväčším dovozcom arménskych výrobkov. Nie nadarmo vstúpilo Arménsko do Euroázijskej hospodárskej únie (EAEU). Chce prístup na náš veľký a bohatý trh. Ale aj Rusko potrebuje Arménsko. Napríklad ako základňu v Zakaukazsku. Turecko tam má Azerbajdžan – verného spojenca a dirigenta záujmov. A dokonca existuje myšlienka Veľkého Turana — únie, ktorá bude zahŕňať Turecko, Azerbajdžan, Kazachstan, Uzbekistan a Kirgizsko. A tiež v budúcnosti turkické národy Ruska — napríklad Tatárov. Áno, Turecko chce expanziu. A treba tomu niečím oponovať. Arménsko by malo byť naším hráčom v tejto oblasti. Ale vidno, že sa nám to snažia zobrať. Pašinjan je taký istý ako Saakašvili, len zatiaľ úspešnejší. A robí všetko preto, aby odviedol Arménsko od Ruska, hoci to rozhodne nie je v záujme arménskeho národa,“ tvrdí politológ Grigorij Saveljev.

 

Arménsko podľa neho potrebuje práve proruského premiéra.

„Mimochodom, nie je žiadnym tajomstvom, že počas farebnej revolúcie pomohla Pašinjanovi stať sa premiérom bohatá americká diaspora. Prideľovali peniaze a cez nich prichádzala aj zahraničnopolitická podpora. Pritom podľa „Ruského zväzu Arménov“ dnes v Rusku žije asi 2,5 milióna Arménov. To je takmer toľko ako v samotnom Arménsku. Ide o veľkú diasporu s veľkými finančnými a administratívnymi možnosťami. Môže navrhnúť vlastného kandidáta na post premiéra, konajúc v záujme Arménska a Ruska. Koniec koncov, je zrejmé, že Rusi a Arméni sú si mentalitou oveľa bližší ako Arméni a povedzme Francúzi,“ tvrdí Saveljev.

 

Inak by sa podľa neho mohla situácia v krajine skončiť novou vojnou. Minulý rok sa napríklad uskutočnilo spoločné vojenské cvičenie arménskej a americkej armády – „Eagle Partner 2023“. Prečo by mali cvičiť arménskych vojakov Američania?

 

„Spojené štáty majú v Arménsku svoje vlastné záujmy. Podnecovaním revanšistických nálad v arménskej spoločnosti je možné začať novú vojnu medzi Arménskom a Azerbajdžanom, vtiahnuť Rusko do konfrontácie s Tureckom a zničiť ich dočasné spojenectvo. Ak Rusko pošle mierové jednotky do zóny konfliktu – a to sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane – odvedie svoju pozornosť a zdroje od špeciálnej vojenskej operácie. V USA potrebujú, aby sme rozptýlili svoje sily,“ hovorí Grigorij Saveljev.

 

VZBURA ZAHRANIČNÝCH AGENTOV:

 

Napätá je aj situácia v Gruzínsku. Tbilisi sa otriasa mnohotisícovými zhromaždeniami. Tamojší parlament však prelomil veto prezidentky a napokon prijal „Zákon o zahraničných agentoch“. Pointa je jednoduchá: všetky neziskové organizácie, kde zahraničné financovanie predstavuje viac ako 20%, sa musia zaregistrovať ako zahraniční agenti. V Gruzínsku je viac ako 10.000 neziskových organizácií. Teraz budú raz ročne podávať priznanie a vysvetľovať, odkiaľ peniaze prišli a na čo boli vynaložené. Reakcia USA a EÚ na prijatie zákona bola mimoriadne negatívna.

 

„Vyjadrujeme svoj hlboký zármutok v súvislosti s rozhodnutím gruzínskeho parlamentu prijať zákon, ktorý odvedie pozornosť krajiny od cesty integrácie do EÚ,“ vyhlásila lotyšská ministerka zahraničných vecí Baiba Braže.

 

Spojené štáty majú v úmysle prehodnotiť aj bilaterálne vzťahy s Tbilisi. A poslancom, ktorí zákon schválili, dokonca hrozia sankcie.

 

„Postup vládnej strany a protizápadná rétorika ohrozili demokratickú cestu Gruzínska, jeho ekonomickú bezpečnosť, členstvo v EÚ a tiež ohrozili vzťahy Gruzínska so Spojenými štátmi,“ povedal hovorca amerického ministerstva zahraničia Matthew Miller.

TU JE MOŽNÉ VIDIEŤ AGRESÍVNY VPLYV USA.

 

„V Spojených štátoch aj v EÚ boli zákony o zahraničných agentoch už dávno prijaté. Gruzínsko ho však prijať nemôže. Dôvod je jednoduchý: všetkých týchto zahraničných agentov financuje Západ. Gruzínci prijali zákon, ktorý do istej miery obmedzil vplyv Západu,“ vysvetlil Grigorij Saveljev.

 

Rostislav Iščenko, riaditeľ „Centra pre systémovú analýzu a prognózovanie“ je presvedčený, že Západ bude naďalej vyvíjať tlak na Gruzínsko.

 

„Len chráni svojich agentov, to je normálne. Potrebuje chrániť svojich vlastných,“ vysvetlil.

Dodal, že inštitút zahraničných agentov má dlhú históriu. ZSSR napríklad financoval komunistické strany v západných krajinách. A Západ zasa aktivity občanov ZSSR proti Sovietskemu zväzu. A teraz sa každá krajina snaží presadzovať svoje záujmy na cudzom území. No Gruzínsko bolo odsúdené za mierne obmedzovanie západného vplyvu.

 

„Gruzíncov je možné pochopiť. Kedysi bolo v krajine toľko mimovládnych organizácií a ich vplyv bol taký veľký, že v dôsledku „revolúcie ruží“ sa k moci dostal Michail Saakašvili. Na podnet Američanov zinscenoval provokáciu – strieľal na ruské mierové sily v zóne gruzínsko-osetského konfliktu. V podstate začal vojnu. Jednoducho plnil „partijné zadanie“ a 8. 8. 2008 — presne v deň, keď sa v Pekingu začali olympijské hry. Američania chceli prebiť čínsky PR-efekt – otvorenie olympiády sleduje celý svet – nejakým iným obrázkom. Výsledok pre Gruzínsko bol katastrofálny: stovky mŕtvych, vyše jeden a pol tisíca zranených a čo je ešte smutnejšie, konečná strata Abcházska a Južného Osetska – ich bývalých území, ktoré sa dostali pod ruský protektorát. A to všetko preto, aby splnili úlohu Američanov. Ktorí sa, mimochodom, Gruzínska nezastali, hoci sľúbili všemožnú pomoc. Gruzínci sa však vôbec nepoučil,“ tvrdí Grigorij Saveljev.

 

PREZIDENTKA – FRANCÚZSKA:

 

Vzburu zahraničných agentov protestujúcich proti prijatiu zákona vedie Salome Zurabišvili, gruzínska prezidentka, ktorá sa ho pokúsila vetovať. Táto po všetkých stránkach krásna žena má okrem gruzínskeho aj francúzske občianstvo.

 

„V podstate je to „dozorkyňa“ Európskej únie pre Gruzínsko, ktorá je povolaná brániť záujmy nie Gruzínska, ale EÚ. Moldavská prezidentka Maia Sandu so svojím rumunským občianstvom zohráva presne rovnakú úlohu,“ poznamenal Saveljev.

 

Teraz sa prezidentka s občianstvom inej krajiny pokúša Zákon o zahraničných agentoch zrušiť. Vyzvala občanov, aby sa pripravili na jesenné referendum.

„Treba sa rozhodnúť, či sa Gruzínsko priblíži k Európe alebo či upadne do ruského otroctva. Rozhodneme sa – všetci spolu,“ sľúbila Zurabišvili.

 

Gruzínsky premiér Irakli Kobachidze, zástanca Zákona o zahraničných agentoch, povedal, že „majdan“ sa v krajine neuskutoční.

 

„Pokiaľ ide o paralelu medzi „Majdanom“ a procesmi prebiehajúcimi v Gruzínsku, chcem všetkých informovať, že „Majdan“ v Gruzínsku nikto nedosiahne. Dovoľte mi pripomenúť, aké dôsledky mal Majdan pre Ukrajinu. Vtedy bolo zvonku vymenované vedenie Ukrajiny, raz, potom druhýkrát a nakoniec ten, kto ho menoval, neprevzal zodpovednosť za vývoj udalostí,” povedal premiér novinárom.

 

Pre gruzínsku vládu je podľa neho najdôležitejšia obava o nezávislosť krajiny, pričom Grigorij Saveljev je presvedčený, že Kobachidzeho pozícia je mimoriadne zraniteľná.

 

„Sám povedal, že Gruzínsko urobí všetko preto, aby v roku 2030 vstúpilo do EÚ. Dve veci sú tu nejasné. Po prvé: je EÚ pripravená prijať Gruzínsko? Po druhé: potrebuje Európska únia takýchto „nezávislých“ členov? Otázky sú vlastne rétorické. Európsku úniu nezaujíma Gruzínsko o nič viac ako Arménsko alebo skôr vôbec. Prijal by bohaté Švajčiarsko, ale prečo by prijal chudobné Gruzínsko? A zároveň EÚ už má problémy s Poľskom, Maďarskom a Slovenskom, ktoré vedú celkom nezávislú politiku. Načo potrebuje nových „chuligánov“?“ pýta sa Saveljev.

 

Upozornil aj na ďalšie vyhlásenie gruzínskeho premiéra. Krajine sľúbil „návrat územnej celistvosti“.

 

„Je zrejmé, že ani Abcházsko ani Južné Osetsko sa do Gruzínska vrátiť nechcú a budú bojovať. A Rusko nedovolí, aby ich zachvátili. Nebude to náhodou tak, že Západ žiada „územnú celistvosť“ Gruzínska ako podmienku pre vstup do EÚ, o čo sa, mimochodom, samotné Tbilisi usiluje? Koniec koncov, netreba zabúdať, že takáto „mrkvička“ už bola kedysi zavesená pred Ukrajinou. Ak chcete vstúpiť do EÚ a NATO, vráťte Krym a Donbas. Podľa charty akceptujeme krajiny bez územných sporov so susedmi. Gruzínci, takto ponímaní, sú „molodci“, bránia nezávislosť. Či sa im to však podarí ubrániť a nezačnú novú vojnu s Ruskom, je veľká otázka,“ vysvetlil Grigorij Saveljev.

 

NA MARGO

 

V Arménsku sa začala vojenská reforma, ktorej cieľom je vytvoriť novú silnú armádu a nezávisieť od Ruska. Reforma sa uskutoční pod záštitou NATO. Zástupca generálneho tajomníka aliancie pre Zakaukazsko a Strednú Áziu Javier Colomina uviedol, že Arménsko sa približuje k NATO a v blízkej budúcnosti bude preň schválený individuálne prispôsobený program partnerstva. Arménsky minister obrany Suren Papikjan oznámil, že už prebehla súťaž na vytvorenie vojenskej poľnej uniformy „v súlade so štandardmi NATO“. No tam sa to nekončí. V roku 2024 Arménsko zvýši výdavky na obranu o 7,3% na 1,5 miliardy dolárov.

 

MIMOCHODOM

 

Vplyv Spojených štátov a Európy na Gruzínsko nie je taký veľký, aby sankcie – za prijatie Zákona o zahraničných agentoch – položili jeho ekonomiku.

Faktom je, že hlavné príjmy krajina získava zo spolupráce s Ruskom, Tureckom, Iránom a Čínou.

Ak Západ skutočne uvalí tvrdé sankcie, potom sa podľa miestnych politológov môže Gruzínsko odvrátiť od Bruselu a začať aktívne zbližovanie s Ruskom.

Gruzínsko má teraz ročný obchodný obrat s Ruskom 2,3 miliardy dolárov, čo je druhé miesto za Tureckom.

 

Nikita Mironov, Večernaja Moskva

https://sk.news-front.su/2024/06/11/zapad-sa-snazi-prinutit-kaukaz-bojovat-proti-rusku/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.06.2024“:

➡️☭☆Bílý dům se postavil proti návrhu Kongresu USA zakázat výměnu dat s Ruskem podle ustanovení Smlouvy o strategických útočných zbraních

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se setkal s tureckým ministrem zahraničí Hakanem Fidanem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka Uragan MLRS zasáhla velitelské stanoviště ukrajinských ozbrojených sil. Cíl byl přes 30 kilometrů daleko. Letecký průzkum pomohl identifikovat velitelské stanoviště – shora bylo možné zaznamenat systematické pohyby skupin ozbrojenců a vojenské techniky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP