Ukrajinští vojáci: „Munice, konec!“ – Rusové postupují hluboko do ukrajinské obrany – Rojem bezpilotních letounů a dělostřelectva zlikvidovali 10 opěrných bodů.

Neuspořádaný ústup ukrajinské ED je za rohem.

10.12.2023

Ukrajinské síly na Bachmutské frontě jsou v zoufalé situaci, protože se potvrdily zprávy WarNews247 o vážném problému s municí.

Podle ukrajinských zdrojů „ukrajinské síly skutečně hromadí munici a nejsou schopny odrazit ruský postup“.

Zprávy uvádějí, že problém Ukrajinců se stává obecnějším, neboť existuje příkaz šetřit municí i na Záporožském a SV Charkovském, Lymansko-kupjansko-svatovském frontu.

A to vše v době, kdy ruský generální štáb vydal rozkaz zrušit omezení na používání munice a bezpilotních letounů. Různá videa za posledních 24 hodin potvrdila, že Rusové dokonce vypálí protitankovou střelu nebo dron, aby zabili jediného ukrajinského vojáka.

 

Výsadkáři a námořní pěchota ruských ozbrojených sil zničili deset ukrajinských opěrných bodů
Situace na bahmutských stranách se pro ukrajinské ozbrojené síly nadále zhoršuje. V poslední době zaznamenala ruská armáda několik taktických úspěchů, které vedly k hlubšímu postupu do ukrajinské obrany.

Hlavní údernou silou ruské armády u Artemovska jsou nyní jednotky výsadkových vojsk.

Zejména 106. výsadková divize „Tula“ provedla úspěšné útočné operace proti opěrným bodům ukrajinských ozbrojených sil u obce Veselje.

Výsadkové jednotky postoupily 3,5 kilometru hluboko do obrany ukrajinských ozbrojených sil a zničily deset ukrajinských opevnění.

Spolu s výsadkáři operují mechanizované střelecké jednotky, které způsobují obraně ukrajinských ozbrojených sil obrovské škody.

Níže si můžete prohlédnout video ze zničení dočasného bodu rozmístění sil Azov dělostřelectvem 200. motostřelecké brigády Severní flotily. Video ukazuje peklo odehrávající se na pozicích ukrajinských ozbrojených sil.

Podívejte se na video z postupu ruských sil a vyklízení ukrajinského zákopu jednotkami VDV

Video: VDV vypustila drony k vyčištění ukrajinských pozic

Video: 123. brigáda ničí pozice pěchoty ukrajinských ozbrojených sil u Berestovoe
Video ukazuje, jak 123. brigáda ničí pozice pěchoty a ukrajinských ozbrojených sil u osady Berestovoe v Bachmutu.

Vojáci skupiny sil „Jih“ pomocí dělostřelectva a bezpilotních letounů kamikadze ničí ukrajinské pozice a personál.

Podívejte se na videa

Video: Ruské dělostřelectvo kryje pozice ukrajinské armády v Bogdanovce

ZDROJ:https://warnews247.gr/oukranoi-stratiotes-den-echoume-pleon-pyromachika-oi-vdv-proelavnoun-vathia-stin-oukraniki-amyna-dielysan-me-smini-drones-kai-pyrovoliko-10-propyrgia/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

10.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – denní zprávy, které Vám posílám 2 – 3x denně:

📌10.12.2023, Redacted, Roman Kirsch: Bidenův podvod s „Ukrajinským“ VYDÍRÁNÍM je ODHALEN! Biden říká, že Putin provede invazi do Evropy…

„Bidenův podvod s vydíráním přes Ukrajinu je odhalen. Říká, že putin provede invazi do celé Evropy. Buďte připraveni, protože Putin chce napadnout Spojené státy. A také naše spojence v NATO. Slyšeli jste strýčka Joe Bidena? Když nepošleme další miliardy dolarů na Ukrajinu, tak nás Putin napadne. Tak si pro Vás Putin přijde. 🤣🙈 Je jedno, že Ukrajina je nejzkorumpovanější na světě. Chcete opravdu, aby Putin vyhrál? Říká Biden. Komu to vlastně vadí, že Ukrajina je zkorumpovaná? Poslali jsme tam miliardy dolarů a nevíme kde jsou. Ale opět – Putin vyhraje, když nepošleme ještě více. A může taky přijít do našich obchoďáků a zruinovat Vánoce. 🤣🙈

Tak se podívejte, Biden je náš vrchní velitel a co všechno dovolí, aby na nás padlo! Joe Biden: „Dobré odpoledne. Chtěl bych hovořit dnes o naši urgentní odpovědnosti, abychom zabezpečili národní bezpečnost Spojených státu, a i pro naše partnery. Putin nesmí vyhrát. Kongres musí schválit dodatečné peníze pro Ukrajinu předtím, než dojde k průlomu, než nás obsadí Putin. Je to ohromující, toto potřebujeme vyřešit na 1. místě. Pokud Putin si vezme Ukrajinu, on se tam nezastaví.

Podívejme se na to, jako na dlouhodobý výhled. On bude pokračovat. On to jasně řekl. Putin napadne spojence NATO. Nejdřív Ukrajinu a pak bude pokračovat k opravdovým spojencům. (Na to ty troubo jsi měl dostatek času předem myslet, že to tak může dopadnout, zrůdo! O tom se přece dobře ví z historie, Když ho napadl díky Vám Napoleon, Rusko se zastavilo až v Paříži, Když opět díky Vám ho napadl Hitler, tak se Rusko zastavilo až v Berlíně. No co myslíš, ono by se mělo tentokrát za ty Vaše nenažrané prasečí plány, zastavit ve Washingtonu, přes Brusel!!!!

Rusko nikdy nikdo neporazil a nikdy se tak nestane!!! Na takové válkychtivce, jako jste mnoha desetiletí sami Vy, by to bylo snad i zapotřebí, aby to udělal. Jinak, nikdo jiný není lepší na to, aby konečně někdo s Vámi udělal pořádný pořádek, jako zrovna Putin. To je totiž jediná osoba téhle planety, která se Vás vůbec nebojí a teď už jste celí 💩 strachy, to je skvělé. A troufla bych jsi říct, že si to i přeje 90% státu a jejich obyvatel. Kdo s čím zachází, tím taky schází.) A my jsme se zavázali, jako člen NATO, že budeme bránit své spojence uvnitř NATO, každý palec území NATO. (Jasně, aby jste si ty vaše zrůdné plány dokonali a zotročili jsi nás všechny!

Už jste průhlední s těma psychopatickými plány.) A budeme mít tady to, co jsme nechtěli. Nebudeme mít dne, kdy Američané budou bojovat s Ruskými vojáky. (To už se stejně děje. Vás tak prd zajímají vaše mrtvé vojáky, což historicky vidíme, jak jste je posílali po celém světě do mlýnků na maso! Kolik válek jste vyprovokovali, kolik bezbranných státu napadli. A mimochodem, tyhle všechny 💩 jste napíchali celé Evropské unii i jejího parlamentu, i prezidentům státu EU, včetně jejím pochlebovačů do jejich dutých hlav.)

To, co jsme nechtěli, aby naši vojáci bojovali s Ruskými vojáky. „Moris: „Zachytili jste tu techniku posledního vydírání? Je lepší schválit peníze pro Ukrajinu, kdy my jsme tam poslali miliardy dolarů, neptejte se kde skončili a Biden říká, že jiná volba není, jako tam poslat další peníze. (Kolik peněz poslali Ukrajině, 200 miliarda za to je ještě obsadí Putin😂 a stovky miliard dostali ještě z Evropských zemí!!!) Abychom my, jako Amerika nemuseli posílat naše dcery a syna umírat v boji proti Putinovi, tak raději nacpeme naše peníze do Ukrajiny, aby bojovala proti Rusku (Za nás!). Pokud se Vám to nezdá, že je to obrovské vydírání, tak Vám to tady zopakuji. Poslouchejte.“

Biden: „Jsme zavázání, jako člen NATO bránit každý palec našeho území (Od kdy je Ukrajina Americké území ty hňupe), ale budeme mít něco, co jsme žádali, to znamená, Americké jednotky budou bojovat proti Ruským jednotkám. Američtí vojáci budou bojovat proti Ruským vojákům. I V OSTATNÍCH ČÁSTECH ALIANCE NATO.“ Pod ním titulek: Nejsem připraven na to, abych odstoupil, utekl od Ukrajiny.“ (Jasně, pak si to sám vyžereš, ty následky. Mně je jen líto, že nejsi mladší, aby si tak rychle neskapal a následky si pak díl vychutnával.) „Moris: „Takže raději pošlete peníze, To je vzkaz, Putin prostě klidně provede invazi do celé Evropy.

On přijde zaútočit na spojence NATO. Napadne prostě Americké spojence. A dokonce samotnou Ameriku. Půjde více křížovou cestou na západ. Je tu taková šance, kterou by mohli využít. Oni říkají, že ji prostě využije. Že napadne prostě tu Evropu. (Americké zrůdy i s celou EU!!!) Tak my nepošleme více miliard Ukrajině a Ukrajina bude nucena se bezpodmínečně se vzdát. A pak se Putin přesune na NAŠI část západní Evropy. Pude do Polska, pak do Německa, bude pít vodku nakonec v Lisabonu, v Portugalsku?

To je plán, který nám tady předstírá Biden. Tam se nezastaví. Pak pude na Aljašku a do Spojených států. Putin si pro Vás přijde, sakra. (To je mocný člověk téměř jako Fantomas). To posunuje do roviny nemožného. Problém je v tom, že mnoho lidí tomu nerozumí, nechápou, že Ruská vláda nikdy nevyjádřila touhu jít až za Dombašský region. Nikdy to Putin neřekl. Jemu jde jen o východní Ukrajinu. (Jasně, že si tam, kde ho NATO napadlo, jsi brání své hranice!) Putin tam šel se svoji speciální operaci a to bylo schváleno Ruským parlamentem.

Zdůvodnili to tak, že vstoupují do Donbašského regionu, aby tam zachránili žijící Ruskou, rusky mluvící většinu, která tam žije. V Americe se to vykládalo tak, že Putin chce více a více země a bude pokračovat dále a dále. (Opět ty jejich klasické lži!) To je takové stupidní uvažování. Všicni v Bílém domě jsou na té stejné vlně, jako je Biden. (Kterou natloukli i do EU) To je tam ten zásadní bod. Bílý dům je řízen a provozován vojensko – průmyslovým komplexem. Nejjasněji to řekl mluvčí národní bezpečnostní rady, John Kerby: „Nemylme se, Putin neopustil strategický cíl, on nechce, abychom fungovali jako suverénní stát, respekt. Ukrajina.

Pokud nemůžeme podporovat Ukrajinu, tak tuto válku prohrajeme. To nemůžeme, Putin zabere celou Ukrajinu, pak už bude stát na východním křídle proti východnímu křídlu NATO. Nyní jsou náklady na Ukrajinu vysoké, ale uvědomte si, jak podstatně vysoké by byly pro naši pokladnu a Americkou krev, kdyby nastoupili naše spojence a NATO. Takže ty svoje závazky bereme vážně. V posledních dvou letech Ukrajinská armáda se snažila zatlačit Rusy zpět, to znamená Ruské boty zatlačit zpět.

Americké boty budou mnohem více zapojeny do toho konfliktu, pokud Putin dosáhne strategického vítězství na Ukrajině a půjde na naše spojence v Alianci NATO“. (My jsme dali dohromady 200 miliard dolarů na Ukrajinu a za to nás obsadí Putin?😂 To je úžasný debakl, logika šílenců. Tak to mělo být 800 miliard, tisíc miliard dolarů dát? Tohle jsou jejich typické kecy pro naivní veřejnost a média, a je jen otázka, kolik procent hlupáků ve Spojených státech na tohle naletí. Stejný problém je tady u nás. Kolik procent hlupáků naletí na ty propagandistické kecy vlády. Proto jsi tady nasadili pětidemolici i s generálem, aby jejich nesmysly nám tloukli do hlav. A je ještě hodně blbců u nás, kteří jim ještě tohle žerou z dlaně.)

https://youtu.be/en0qc6_dLKk?si=D5pOfzahkAFOV2U-

 

📌Poptávka slábne: VW zastavuje výrobu dvou modelů elektromobilů – a zaměstnanci musí odejít. Volkswagen byl ohledně poptávky po svých modelech elektromobilů VW ID.3 a Cupra Born příliš optimistický. Výroba se zastaví do konce roku. Wolfsburg/Mnichov – Volkswagen zatím špatně kalkuloval se svou strategií elektromobilů. Poptávka po modelech jako VW ID.3 a Cupra Born je nižší, než úspěšný automobilový gigant z Dolního Saska očekával. Výroba řady kompaktních tříd v Drážďanech a Zwickau byla dočasně zastavena a zřejmě nebude znovu zahájena dříve než na začátku roku 2024.

https://www.hna.de/wirtschaft/nachfrage-pause-vw-elektroauto-produktion-zwickau-dresden-id3-cupra-born-zr-92712410.html

 

📌Dr. Joel Wallach Bs, DVM, ND: Alzheimer je nemoc způsobená lékaři!!! U lidí nad 40 let se ani nevyskytla!!! A nyní je to čtvrtá příčina smrti u lidí starších 65 let v USA!!! Co je to Alzheimer? No, je to zmizení izolace mozku, myelinu!!! Z čeho je vyroben myelin? Je to CHOLESTEROL!!! „Pokud držíte nízkocholesterolovou dietu nebo užíváte léky na cholesterol, je to nejrychlejší cesta k Alzheimerově chorobě. https://t.me/absurdnisvet/63611

 

📌🔴 EU již není financována hlavním investorem Německem.♦️Bez peněz je v Bruselu konec.

Navíc ECB už peníze netiskne. Je pro ně stále těsnější…GAME OWER💥

https://t.me/absurdnisvet/63612

 

📌🔥🔥🔥 12 největších amerických bank oznámilo společnostem vydávajícím kreditní a debetní karty, že od půlnoci 14. prosince 2023 již nebudou moci využívat jejich služby.

https://t.me/absurdnisvet/63613

 

📌v Rakousku se dostávají do problémů lékaři, kteří hlásí poškození vakcínou? Zajímavý…

https://t.me/absurdnisvet/63614

 

📌9.12.23 Výstava obětí vakcín: Bitva názorů: Poškození vakcínou vs. „Long-Covid“. Systém chce mluvit pouze o Long Covidu, skutečnost, že jde většinou o „dlouhé očkování“, je utajena!

https://t.me/absurdnisvet/63615

 

📌„Ohromené ticho v místnosti“ – Maďarsko konfrontuje ministry EU  videem o bezpečnosti hranic

Politici EU by měli na vlastní oči vidět, co znamená migrační krize, říká maďarská vláda. Ministrům vnitra EU v Bruselu bylo ukázáno video maďarské hranice s násilnými pokusy o vstup.   https://www.epochtimes.de/politik/ausland/fassungsloses-schweigen-im-saal-ungarn-konfrontiert-eu-minister-mit-video-zur-grenzsicherheit-a4509563.html?utm_source=partner&utm_medium=telegram&utm_campaign=direktdemokratisch

 

📌Migranti z celého světa nelegálně vstupují do Jacumba Hot Springs na kalifornské hranici. Představitelé okresu San Diego vyčlenili 3 miliony dolarů v krajských fondech na služby migrantů s odkazem na nedostatek federální pomoci.

https://t.me/absurdnisvet/63619

 

📌Čím lepší je vaše sociální kreditní skóre, tím lepší školy mohou vaše děti v Číně navštěvovat.

Rodiče spěchají darovat svou krev čínské vládě, aby zvýšili své sociální kreditní skóre. Takže jejich děti mohou být přijaty lepšími školami. Darujte každých 100 ml krve a jako komunističtí otroci získate 2 body.                                                                                          https://twitter.com/songpinganq/status/1733090094532440518?t=A8XxQwEFgIgGhsrNP0RNyg&s=19

 

📌Podívejte se, co se stalo, když začalo hořet elektrické auto.

https://t.me/absurdnisvet/63621

 

📌 V Kanadě k listopadu 2023 shořelo přes 45 milionů akrů (18,4 milionů hektarů), neboli asi 5 % lesů v zemi. Poznámka: velmi neobvyklé pro tuto sezónu.

https://t.me/absurdnisvet/63622

 

📌 Zemětřesení o síle 4,7 v okolí hřebene Reykjanes. Hloubka hypocentra je asi 10,0 km.

https://t.me/absurdnisvet/63625

 

📌👀🌬 Konkrétní formace tajemného čočkovitého mraku nad Outat el Haj, provincie Boulemane, Fès-Meknès, Maroko, 8. prosince 2023🤔

https://t.me/absurdnisvet/63628

 

📌 BREAKING – Japonsko: Mohutná erupce  sopky Sakurajima dnes ráno.

https://t.me/absurdnisvet/63634

 

📌 9.12.23 Obrovské demonstrace v britském hlavním městě Londýně na podporu Palestiny a za požadavek příměří v pásmu Gazy.👇 https://t.me/absurdnisvet/63629

https://t.me/absurdnisvet/63630

 

📌 JAPONSKO – Demonstrace ve městě Shinjuku v hlavním městě Tokiu na podporu Palestiny a Gazy a za zastavení masakrů na civilistech.

https://t.me/absurdnisvet/63632

 

📌 AKTUALIZACE – Japonsko: Nejméně 9 záznamů výbuchu sopky Mount Sakurajima v Kagošimě, 10. prosince 2023.

https://t.me/absurdnisvet/63635

 

📌 Umělé produkty Billa Gatese: Brokolice, umělá rostlina vyráběná v laboratořích. Je to jeden z produktů, které Bill Gates nazývá zdravými. (Takhle se pohybují spike proteiny i v krvi)

https://t.me/absurdnisvet/63633

 

📌 BREAKING – Chile: Stav nouze v sektoru Limachito v obci Limache, Valparaíso poté, co se v oblasti nekontrolovaně rozšířily lesní požáry.BREAKING – Chile: Stav nouze v sektoru Limachito v obci Limache, Valparaíso poté, co se v oblasti nekontrolovaně rozšířily lesní požáry.

https://t.me/absurdnisvet/63636

 

📌 Silné tornádo způsobuje vážné škody v oblastech Clarksville, Tennessee.

https://t.me/absurdnisvet/63638

 

📌 V Austrálii propuká masivní krize bezdomovectví. Podél řeky Brisbane vyvěrá stanové městečko. Místní říkají, že je to „nejhorší věc, kterou kdy viděli“, a je to srdcervoucí stav nákladů krize v Austrálii.

https://t.me/absurdnisvet/63640

 

📌 80 zatceni pri razii ve francii proti pedofilum. mimo dalsi i 2 ucitele, jeden vychovatel a komunalni politik….jeden vychovatel byl odsouzen za znasilneni….

https://t.me/absurdnisvet/63641

 

📌 Rakouský ministr zdravotnictví Johannes Rauch propagoval neúčinné očkování proti chřipce pomocí falešného očkování. Jménem farmaceutického průmyslu? Je dobře známo, že ministr zdravotnictví Rauch prosazuje očkování, kde jen může. Neznal žádné limity, zvláště pokud šlo o očkování proti koronaviru. Na rozdíl od lékařských důkazů doporučuje také očkování proti koronaviru pro děti a dokonce prosazoval povinné očkování, i když v době přijetí příslušného parlamentního rozhodnutí ještě nebyl ve funkci

https://tkp.at/2023/12/07/gesundheitsminister-rauch-glaubwuerdigkeit-mit-fake-impfung-verspielt/

tkp.at (https://tkp.at/2023/12/07/gesundheitsminister-rauch-glaubwuerdigkeit-mit-fake-impfung-verspielt/)

 

📌 To se stalo opravdu rychle. 92 % bylo pro, aby se Alex Jones mohl vrátit na Twitter (X). Elon Musk dal svůj souhlas. To bude začátek odblokování všech zablokovaných účtů vlastenců a hledačů pravdy. Levice se bude vztekat.

https://twitter.com/alx/status/1733418941517558002

 

📌185 miliard eur v dodatečných nákladech pro země EU díky sankcím za zemní plyn vůči Rusku.

https://tkp.at/2023/12/09/185-milliarden-euro-mehrkosten-fuer-eu-laender-dank-erdgas-sanktionen-gegen-russland/

 

📌 Kanadské vojenské základny musí do 15. prosince poskytovat menstruační produkty včetně tamponů a vložek na pánských toaletách.

https://www.disclose.tv/id/gwv1byn52k/

 

📌 EU financuje Observatoř EU proti dezinformacím v rámci své rozsáhlé činnosti proti disentu a informacím. Její krátké jméno „Soma“ pochází z dystopického románu Brave New World.

V Brave New World Aldouse Huxleyho je Soma drogou používanou ke zklidnění populace, když dochází k emočním výbuchům nebo deviantnímu chování z davu.

https://t.me/absurdnisvet/63646

 

📌Války na Ukrajině a v Izraeli mají také značné finanční důsledky pro průměrné daňové poplatníky. V EU to lze pozorovat na Ukrajině – jen na financování zbraní a státních funkcí se vydalo přes 200 miliard, další miliardy stojí sankce a uprchlické vlny. Další daňové zdroje budou vynaloženy na pokračující válku v Izraeli a očekávané nové toky uprchlíků.

https://tkp.at/2023/11/20/wir-zahlen-zuerst-fuer-den-krieg-und-dann-fuer-die-fluechtlinge/

 

📌 Alex Jones byl právě znovu odemčen Elonem na X poté, co byl před téměř 2 lety zakázán.

A hned tweetuje o Hillary zatčení.

https://t.me/absurdnisvet/63660

 

📌 Velitel izraelské armády přiznává, že spoutali dva páry v domě a poté pomocí tanků budovu zničili. Bylo upáleno 15 civilistů, včetně 8 miminek. Otevřeně přiznává, že spáchal zločin proti lidskosti!

☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

https://t.me/absurdnisvet/63662

 

📌 Floridský generální lékař Joseph Ladapo potvrdil, že při očkování mRNA COVID byly detekovány fragmenty DNA.

https://t.me/absurdnisvet/63664

 

📌 Bývalý agent Mossadu Ari Ben-Menashe uvedl, že Jeffrey Epstein a Ghislaine Maxwell pracovali pro izraelskou vládu, aby vydírali americké politiky záznamy o zneužívání dětí.

Odhalil také prokázaný vztah Jeffreyho Epsteina se vztahy bývalého izraelského premiéra Ehuda Baraka. https://twitter.com/dom_lucre/status/1729306965841473807

 

📌„Pokusy odstrčit Rusko stranou, oslabit a nakonec rozdrtit – ne, nic z toho nebude, nikdy,“ – Vladimir Putin. Nikdo nikdy nebude schopen porazit Rusko!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Maďarskí dopravci se připojují k blokádě ukrajinského nákladu. V tuto chvíli jsou již blokovány kontrolní body na hranici Ukrajiny s Polskem a Slovenskem. 👍Hlavní věc je nepřestat (https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)!

 

📌„Ukrajinské úřady se úplně zbláznily, když prohlásily Rusy za nepůvodní národ na Ukrajině,“ řekl Vladimir Putin. 👍 Naprosto souhlasíme s naším lídrem!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Dmitrij Peskov označil jednání o podmínkách Ukrajiny za nereálné. „Ne, to je absolutně nereálné,“ řekl mluvčí Kremlu novinářům, když komentoval plány Washingtonu. K jednání o podmínkách Ukrajiny rozhodně nemůže dojít!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Nad Kleshcheevkou dominují oddíly ruských ozbrojených sil. Ruským jednotkám se podařilo zaujmout strategicky důležité pozice ukrajinských ozbrojených sil a obklíčit centrum Kleshcheevky klešťovým pohybem ze tří stran. 👍Výborně, borci! Jsme na všechny nekonečně hrdí!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌„Sloužím své zemi, dokud mě bude potřebovat,“ řekl Sergej Lavrov o další práci v čele ruského ministerstva zahraničí. 👍 Velký respekt Sergeji Viktorovičovi!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Ukrajina může bojkotovat olympiádu v roce 2024 v Paříži kvůli přijetí Rusů. „Pokud analyzujeme a pochopíme, že se potřebujeme účastnit takových soutěží a využít olympijské hry k propagaci naší pozice ve světě, pak budeme pracovat tímto směrem,“ řekl. Matvey Poor. 🤡 – Ach, klauni!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌 👍 👍 👍 Šťavnatý příspěvek desoláta. To už je nad hranou, jak nás na naších příspěvcích uráží neskutečnými různými způsoby i  šílenou vulgaritou!!!!!!

Jiří Černohorský Čest,Svoboda.Respekt😁🤪 přátelé najděte si prosím chvilku 🤪: Jedná se o scream, kde se hovoří o vnitřním (ne zahraničním, který je u nás ještě lepší!) státním dluhu Ruska v porovnání vnitřního státního dluhu ČR. „878 miliard rublů (zhruba 214 miliard Kč) je státní dluh. Na jednoho Ruského občana 1.456 Kč. ČR: 3.115.000.000.000 Kč = na každého z nás 296.666 Kč…

https://fb.watch/oRxSIYtvdy/

 

📌CORONA A NÁSLEDKY: „NEJVĚTŠÍ SKANDÁL, KTERÝ SVĚT KDY VIDĚL.

Wolfgang Koydl, dlouholetý dopisovatel listu „Süddeutsche Zeitung“, který také pracoval pro tak renomovaná média, jako jsou „Washington Post“ a BBC, napsal do článku pro hosty švýcarského týdeníku „Weltwoche“ Rogera Köppela nezapomenutelné řádky: „Je to pravděpodobně ten největší skandál, jaký kdy svět viděl: Očkování proti Covidu, které bylo vnuceno milionům lidí – bylo to pro kočku. To říkají nenapravitelní ‚Covidioti‘. To říká Evropská léková agentura (EMA): Vakcína nechrání před infekcí ani dalším šířením viru. Podle EMA k tomu nikdy nebyl schválen. Všechno je to velké ‚nedorozumění‘.“ 👉https://ansage.org/corona-und-die-folgen-der-groesste-skandal-den-die-welt-je-gesehen-hat/

 

📌Institut Paula Ehrlicha ze sebe dělá blázna. CÍSAŘ JE NAHÝ. Skandál Plasmidgate se stále více ukazuje jako skandál zahrnující dozorčí orgány, jmenovitě Institut Paula Ehrlicha (PEI) a odpovědného ministra Karla Lauterbacha. Autor: Lothar Krimmel. Situace je velmi jednoduchá: V posledních měsících různé pracovní skupiny zjistily extrémní kontaminaci starších šarží modRNA vakcín bakteriální a plazmidovou DNA. Nežádají nic jiného než okamžité nezávislé přezkoumání svých zjištění. A ve skutečnosti: Výsledky měření z těchto evropských a severoamerických laboratoří jsou tak znepokojivé, že je nutné okamžité vyjasnění, zda je podezření správné či nikoli. Místo okamžitého zahájení tohoto nezávislého přezkumu však odpovědný spolkový ústav PEI a odpovědný spolkový ministr Karl Lauterbach ustupují do pozic, které z hlediska jednoduchosti nelze překonat. Zvyšují tak neklid mezi pacienty a lékaři a podporují podezření, že farmaceutické společnosti a regulační úřady mají co skrývat. https://www.tichyseinblick.de/gastbeitrag/paul-ehrlich-institut-pei-plasmidgate-rna-impfstoffe-verunreinigt/

 

📌Podle policie bylo při rozsáhlé razii proti pedofilům ve Francii zatčeno 80 podezřelých. Jsou mezi nimi zástupci všech sociálních vrstev včetně místního politika, dvou učitelů, vychovatele v domově pro postižené děti, sportovních trenérů a inženýra, uvedl vedoucí nového oddělení mládeže na kriminální policii. Podle Bevana, který zátahy z tohoto týdne koordinoval, policie zaměřila své pátrání na muže, kteří měli pravidelný kontakt s dětmi. Při domovních prohlídkách vyšetřovatelé zabavili více než 100 000 videí a fotografií s pedokriminálními tresty uloženými na počítačích, pevných discích nebo jiných digitálních médiích. Asi tucet zatčených, včetně vychovatele, je podezřelých ze sexuálně obtěžovaných nebo znásilňovaných nezletilých.

https://t.me/absurdnisvet/63669

 

📌Společnost Pfizer získala souhlas FDA k experimentování na těhotných ženách s novou vakcínou proti RSV v souvislosti s předčasnými porody.                                                                                               https://telegra.ph/Versuchskaninchen-Pfizer-erh%C3%A4lt-FDA-Zulassung-f%C3%BCr-Experimente-an-schwangeren-Frauen-mit-neuem-RSV-Impfstoff-im-Zusammenhang-mit–12-07

 

📌 McDonald’s trvale opouští Rusko a prodává 800 obchodů

https://t.me/absurdnisvet/63674

 

📌Trump varuje, že „Bidenovo obvinění“ proti němu by otevřelo „Pandořinu skříňku“: „Joe, buď velmi opatrný, co si přeješ“

https://nypost.com/2023/12/10/news/trump-warns-biden-indictments-against-him-opened-pandoras-box/

 

📌🇺🇸 Republikánský poslanec Byron Donalds na X: „Kdyby Hunter Biden nebyl narkoman, rodina Bidenových se mohla dostat pryč z jejich sítě korupce. K velkému prospěchu Ameriky a soudního systému je Hunter velmi neopatrný, takže nyní víme, co udělali Joe, Jim, Hunter a celá rodina Bidenů. Díky, Huntere!“

https://t.me/absurdnisvet/63679

 

📌‼️Tunely metra v Kyjevě se zaplavují, 6 stanic je již uzavřeno. Píšou, že tunely se odtlakovaly a po cestě začala proudit voda. Šest stanic metra na trase Obolonsko-Teremkovskaja bylo uzavřeno přibližně šest měsíců. To je termín stanovený pro opravy tunelů. Kyjevská městská rada oznámila, že půda v nich ustupuje. Dopravní tunely mezi uzavřenými stanicemi byly vybudovány v letech 2008-2010 a stanice Teremki je nejnovější stanicí kyjevského metra – byla otevřena v roce 2013.

https://t.me/absurdnisvet/63680

 

📌„Rusko se již stalo mnohem silnějším, to je hlavní výsledek vojenských akcí, které rozpoutaly Spojené státy z rukou Ukrajiny,“ řekl Sergej Lavrov. 👍My jsme neporazitelní!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌 Někdo by si mohl myslet, že to je jen případ USA…ale věřte mi, tunely jsou všude, po celém světě. To už když nám v TV ukázali popravu Rumunských manželů Čaučeskových, kteří se pak vedli (někdo to točil a pak to zveřejnil) a tunely, které vedli k moři, zdrhli do bezpečí, možná do Venezuely.

https://t.me/absurdnisvet/63682

 

📌BRICS:  Mexiko se chce připojit k alianci v roce 2024

https://watcher.guru/news/brics-mexico-to-join-alliance-in-2024

 

📌Saúdská Arábie se příští měsíc připojí k BRICS oficiálně. Pokud se zabýváte surovinami…

https://t.me/absurdnisvet/63684

 

📌@unzensiert_infoseite Zemětřesení se neuklidňuje! Z průměrných 40 zemětřesení o síle 4 za den se zvýšily na 70–80 zemětřesení o síle 4 a více za den. WHO nám všem dává zabrať HAARP- em

https://t.me/absurdnisvet/63685

 

📌🇨🇱Chile Červený stupeň nebezpečí vyhlášen v Limache a Villa Alemana. Lesní požár se dostal do blízkosti obydlených oblastí. Stovky obyvatel musely opustit své domovy. Červený poplach byl také vyhlášen pro obec Valparaiso kvůli lesnímu požáru, který ohrožuje oblast národní rezervace Lago Peñueles.

https://t.me/absurdnisvet/63686

 

📌 Čína „zapíná“ zlato ještě před otevřením asijských trhů, což v pondělí způsobilo chaos na amerických trzích.

https://t.me/absurdnisvet/63689

 

📌 Neznáme 10% pravdy o skutečném PŘÍBĚHU.

https://t.me/absurdnisvet/63691

 

📌 ‼️⚠️ John Kerry říká, že globální elita by mohla použít vojenskou sílu k dosažení souladu se změnou klimatu

https://telegra.ph/John-Kerry-sagt-dass-die-globale-Elite-milit%C3%A4rische-Gewalt-einsetzen-k%C3%B6nnte-um-die-Einhaltung-des-Klimawandels-zu-erreichen-12-05

 

📌Bundeswehr – generální inspektor Breuer. Musíme se připravit na „obrannou válku“ 🤡🤣💩🍌 Není to blízký příbuzný pávka?

https://t.me/absurdnisvet/63693

 

📌Dnes v Karlsruhe doprovází více než 6 000 lidí předání trestního oznámení proti 599 lidem ohledně zavedení požadavků na očkování v zařízení. 👏                                              https://www.youtube.com/live/_skjmK0u7cc?si=_-ihvxHTgwoVKpCJ

 

📌 💢 Dr. Riedl: „Tohle není očkování. To je genetická manipulace. Zde se přidává látka, informace, která způsobí, že tělo produkuje smrtící spike protein ze samotného viru a pak proti němu v sobě bojuje. To je šílené. Válka proti sobě. A pak jsou tu lipidové nanočástice, které to celé vyztužují, které pak zůstanou v těle navždy a zničí orgány. To zní jako hrozný plán a pracuje se na něm bez ohledu na ztráty. Zločin!“ Výzkumná univerzita ve Stockholmu to nyní prokázala ve studii. Covid mRNA v tzv. vakcíně proniká do buněčného jádra a ničí mechanismus opravy DNA v buňce. To znamená vyhynutí lidstva – alespoň jeho většiny. Gatesem oznámený plán snížit světovou populaci prostřednictvím „očkování“ je tak potvrzen. https://www.bitchute.com/video/yOp9idL9AK0L/

Ivan David:Ústava České republiky je cár papíru?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

IVAN DAVID

To není moje cynické prohlášení. Takto to vidí stále ještě většina Evropského parlamentu. Před dvěma týdny totiž schválili zásadu, že právo Evropské unie, je nadřazeno právu členských států. Nikdo to našim poslancům neřekl. Fialově vládě to vyhovuje. Je služkou cizích zájmů.

Podle tohoto rozhodnutí tedy neplatí to, co říká Ústava České republiky ve svém prvním článku, tedy že Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát.

Svrchovanost totiž znamená, že Česká republika je plnoprávným subjektem mezinárodního práva a je nezávislá na cizí moci.

Podle většiny poslanců Evropského parlamentu máme být zcela závislí na vůli nikým nevolených úředníků Evropské komise, dojmech a představách poslanců cizích zemí a domácích zrádcích a premiérech v Evropské radě včetně Petra Fialy o němž už snad nikdo nepochybuje, že slouží cizí moci.

Pro tento návrh hlasovalo 430 poslanců včetně právníka Polčáka zvoleného za StaN, Niedermayera a právníka Pospíšila zvolené za TOP09, lidovce Zdechovského, Charanzové z hnutí ANO, Maxové za jakousi Socdem, Tošenovského z ODS a všech Pirátů. To je 12 z 21 poslanců zvolených za ČR. Ti všichni si přejí udělat z naší Ústavy cár papíru.

Plivu na ně! Hluboce jimi pohrdám. Už dlouho. Toto je jen další důkaz jejich zrady. Ti všichni pošlapali naši státnost vybojovanou ve světových válkách.

Jenže Evropská unie není žádný stát a nemá ústavu. Její přijetí bylo totiž opakovaně odmítnuto referendem v několika státech.

Evropská unie je jen mezinárodní organizace založená Smlouvou o Evropské unii. Sama Evropská unie není ani smluvní stranou této smlouvy.

Přijatý návrh přiznává, že Smlouva o Evropské unii nikde ani nenaznačuje, že by nařízení a směrnice Evropské unie byly nadřazeny právu členských států.

Dokument se snaží vzbudit dojem, že jde o drobné nedopatření. To je lež. Toto ustanovení bylo i v Lisabonské smlouvě záměrně vynecháno, protože návrh „evropské ústavy“ s principem nadřazenosti práva Evropské unie v referendech neprošel.

Pokud se nevzepřeme, Česká republika jako subjekt mezinárodního práva zanikne, protože už vůbec nebude moci uplatňovat vůli svých občanů. Zrádci ve zločinném spolčení s poslanci a premiéry jiných států a úředníky Evropské komise sloužícími nadnárodním korporacím chtějí zrušením zbytků práva veta dokonat likvidaci naší státnosti.

My v SPD nechceme čtvrtou říši. To, co se vojensky nezdařilo nacionálně socialistickému Adolfu Hitlerovi, pokládá za už jisté vítězství velvyslanec Německa Kühne, zastupující zelenosocialistickou koalici. Drze prohlásil: „Pokud se budeme schovávat za to, že si potřebujeme symbolicky zachovat zdání státní suverenity, a prosazovat do společných ujednání vlastní banální proklamace, nesmíme se divit, že se brzy ocitneme na smetišti dějin.“. A dodal: „Jednoduše zde není žádný zbytek suverenity, který by mohly členské státy uplatnit proti Společenství.“.

Pirátovi Lipavskému se to jako sluhovi cizích zájmů určitě libí.

Ještě jsme nepřestali být svrchovaným státem, jak se o to zrádci snaží.

Podle přijatého dokumentu náš stát byl zrušen judikaturou Soudního dvora Evropské unie. Ten se odvolává na vlastní rozsudky a „duch“ Smlouvy o Evropské unii. Jednotlivé státy prý nesmějí uplatňovat vlastní vůli, protože by to prý ohrozilo cíle Smluv.

Jenže my jejich cíle nesdílíme. Ve všech členských státech Evropské unie sílí odpor proti vzniku „čtvrté říše“  z mezinárodní organizace, která měla sloužit občanům členských států, ale dnes jim chce diktátorsky vládnout.

Chceme Evropu nezávislých států, odmítáme diktaturu nadnárodních korporací.

Toto volební období Evropského parlamentu se chýlí ke konci. Sílí politické strany které s námi souhlasí. V mnoha zemích vyhrají volby. Svět se prudce mění a věřím, že zastavíme stoupence diktatury globálního zla a jejich velvyslance zlé vůle.

Na smetišti dějin se musí ocitnout oni. A všechna moc musí znovu vycházet z lidu.

 

 

ZDROJ:https://svobodny-svet.cz/ustava-ceske-republiky-je-car-papiru/?fbclid=IwAR0ay7cofbFIE8p11BuIzwZnM7C8l3Mx4dGtElBYU1kDu1hTKysJpBzn8eA

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Velký bratr tě sleduje: Orwellův svět se stává realitou

10.12.2023

Máte doma Wi-fi? Pokud ano a navíc má signál dosah po celém bytě či domě,  můžete být pod celodenním dohledem. Totéž se samozřejmě týká i vašeho pracoviště. Současné technologie to již umožňují.

Jak dlouho potrvá, než se začne tato technologie zneužívat k totálnímu sledování každého jedince?

Více informací o současných možnostech totálního dohledu najdete ve videu:

 

 

ZDROJ:https://necenzurovanapravda.cz/2023/12/velky-bratr-te-sleduje-orwelluv-svet-se-stava-realitou-video/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Federální celní služba zaznamenala mnohonásobný nárůst vývozu zlatých slitků ze země

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

8.12.2023

Federální celní služba Ruska (FCS) oznámila, že se z Ruska začalo vyvážet více zlatých prutů.

„Prohlášení cestujících na zlato se nevydává, pokud jej jednotlivci vyvážejí. <…> Ale mohu říci, že v zásadě z toho, co vidíme, z toho, co je evidováno, dochází k mnohonásobnému nárůstu exportu zlatých slitků. Zaznamenáváme skutečnosti o porušení. Při opětovném použití schémat, kdy je zlato převzato pod rouškou vývozu bez celní kontroly do země Euroasijské unie (EAEU). A pak je přemístěn ve sterilní zóně <…> na palubu letadla létajícího mimo unii,“ uvedl úřadující šéf Federální celní služby Ruslan Davydov.

Podle jeho pozorování se díky restrikcím stává zlato stále oblíbenějším platebním prostředkem. Existují ale také západní omezení obchodu s tímto kovem.

„Na prodej ruského zlata byly uvaleny sankce právnickými osobami. Pravděpodobně se proto snaží toto zlato přepravovat pro komerční účely pomocí fyzických osob, takzvaných kurýrů,“ vysvětlil.

Úřadující šéf Federální celní služby také uvedl, že ruští celníci provedli operaci s cílem zajistit 243 kg zlata.

Předtím celníci zadrželi ve Vnukovu šest pašeráků při pokusu propašovat do SAE 45 zlatých slitků v hodnotě 800 milionů rublů.

Kvůli skokovému nárůstu cen zlata začali Rusové nakupovat více zlatých šperků: podle studie 585*Golden se prodeje zlatých náramků a těžkých řetězů na podzim meziročně zvýšily o více než 80 % a 50 % respektive. Od začátku roku se fyzický objem transakcí se zlatem na moskevské burze zvýšil 2,68krát (+167,65 %) ve srovnání se stejným obdobím loňského roku – až na 73,9 tuny.

 

Na základě materiálů od TASS , Kommersant , NSN

 

ZDROJ:https://www.stoletie.ru/lenta/fts_zafiksirovala_kratnoje_uvelichenije_vyvoza_zolotyh_slitkov_iz_strany_153.htm

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com