, ,

15.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…..

15.04.2024: Ranní zprávy, Témata: Různorodá a velice zajímavá…..

 

❤️ „Vědomosti jsou síla, ale teprve nadšení zapne spínač.“  – Ivern Ball

 

📌19.1.2023: Torontský protokol: skutečný plán globální elity?

 

👉Torontské protokoly vznikly v létě 1967, kdy tehdejší koordinátoři myšlenky vytvoření NWO (Nového světového řádu) se sešli ve velkém Kanadském městě, aby vypracovali svojí strategii na následujících 50 let. Na shromáždění se tehdy sešlo 18 lidí – 6 čelních představitelů nejmocnějších bank na světě, 6 čelních představitelů největších nadnárodních energetických společností a 6 čelních představitelů potravinářského konglomerátu (18=666 – pozn. př.)

👉Tato skupina si vytyčila svůj cíl, dosáhnout dominanty ve třech oblastech. A to v oblasti hospodářství, politiky a společenského života.

👉TORONTSKÝ PROTOKOL shrnutý do 15-ti bodů:

👉1. Je potřeba posílit „společnost zábavy”, která nám doposud prokazovala velkou službu. Uspokojení individuálních očekávání lidí řízené jejich prvotními pudy je slabé, přičemž výsledkem jsou ovlivnitelné a manipulovatelné generace. V zájmu toho, musíme využít všechny výdobytky audiovizuální technologie, a jejich prostřednictvím vychovávat lidi (s důrazem na mládež) k individualistickému světonázoru, neboť ➤člověk budoucnosti, má být takový. Sobecký člověk nemá ideály, nemá sny a ani vnitřní charakterové držení.

👉2. Posilovat rozšiřování anarchistických ekologických názorů, s důrazem na posluchače univerzit a vysokých škol, neboť oni jsou nepřáteli národních států. ➤Takzvané myšlení „ochrany přírody” a „Zelení” jsou našimi přirozenými spojenci (ale jen taktickými), ale jen do té doby, dokud útočí na systém národního státu.

👉3. Námi ovlivňovanou duševní chudobu musíme vyvážit falešnou virtuální technologickou masou, která se bude zdát jako vědecká. ➤Nejvhodnějším prostorem pro to je školní systém, kde ➤klasické humánní vzdělání musíme nahradit stejným pragmaticky technickým způsobem náhledu na svět.

👉 4. Musíme iniciovat mezinárodně svobodné obchodování, odstranit ekonomické a politické hranice a daně, které zatěžují zahraniční obchod, neboť tím národní státy ztratí jednu ze svých nejsilnějších zbraní. ➤Národní a vlastenecké cítění se stanou čím dál tím směšnější, co napomůže globalizaci. Svobodný obchod bez hranic, napomůže zvyšování nezaměstnanosti, ➤menší národní státy ztratí konkurenceschopnost a tradiční odvětví národních ekonomik se vyčerpá a ztratí své trhy.

👉 5. Naši lidé a sympatizanti v první řadě obsadí oblasti v národních státech, a to na ministerstvech zahraničí, na migračních úřadech a v mezinárodních migračních agenturách. ➤Jejich úkolem je, aby brány vyspělých zemí otevřely co nejvíce pro migranty přicházející ze zemí třetího světa (hlavně z Afriky a Asie), neboť tak se zvýrazní napětí mezi domácími a přistěhovalci.

Manipulováním tisku ovlivňovat veřejné mínění námi požadovaným směrem, způsoby, které odpovídají našim zájmům a vždy rozšiřovat takové zprávy, které masy postrčí námi požadovaným směrem.

V zemích třetího světa vznítí ozbrojené konflikty a války, neboť pod vlivem těchto událostí, pak migranti hromadně budou přicházet před brány Západu.

👉 6. Výrobu velkých průmyslových komplexů fungujících v západním světě, postupně přemístit do těch států, které ještě věří ve všemocnost tržního hospodářství a jejich hlad po devizách, zatlačí do pozadí i ty nejzákladnější protiopatření: do zemí Východní Evropy, země Středomoří a Jižní Ameriky. ➤Samozřejmě, nadnárodní společnosti tam zůstanou jen do té doby, dokud jim pracovní sílu mohou nabídnout za otrockou cenu. ➤Jakmile to bude nutné a politické změny to umožní, třeba jít dále na východ: Sovětský svaz, Čína a ostatní asijské země.

➤Hostitelské zemi je nutné namluvit, aby braly úvěry od mezinárodních měnových institucí (od MMF a Světové banky, které je v našem vlastnictví). Kdyby se zdráhali úvěrů, je třeba zakolísat s jejich ekonomikou, vyvolat krizi, nahnat je do spirály zadluženosti, pak nepřímo je nutit, aby přecházeli z jednoho krizového rozpočtu do druhého krizového rozpočtu.

👉 7. Vytvoříme globální hospodářství (Economie globální), nad kterým nebudou moci vykonávat žádnou kontrolu ani národní státy, ani odbory. Globální hospodářství dříve – či později vytvoří svou (také globální) politiku, důsledkem které se vytvoří nutnost znovu organizování politických systémů, a při jeho zrodu budeme my.

👉 8. Důsledkem globálního hospodářství je globální masová kultura, do které opatrně a vyváženě musíme dát z každého náboženství, z každé národní kultury, tradice, zvyků a trochu i z vědy, aby každý byl spokojený. Prostřednictvím tiskových a elektronických médií upevníme uniformované (a námi předepsané) reklamy, které vytvářejí vkus.

👉 9. Musíme osmělovat mírové operace a mírové mise ➤ (hlavně pod záštitou OSN a NATO), které podle možnosti před veřejností se musí jevit jako humanitární akce (viz ještě role médií). Tito ozbrojenci v podstatě slouží tomu cíli, aby naši lidé, kteří jsou umístěni v těchto organizacích, měli pod dohledem zájmové místa světa, a ovlivňovaly tamní situaci. Místa mírových operací pak postupně proberou síly okamžité reakce a později i jednoduchá ➤prevence může posloužit k ozbrojenému zásahu v libovolné zemi světa.

➤Ke všemu je ale potřeba přetvoření základních dokumentů OSN a dalších mezinárodních vojenských organizací (kromě stávajících mezinárodních vojenských sil), aby dříve – či později byly k dispozici i mezinárodní policejní síly.

👉 10. Se všemi prostředky je třeba zabránit národním státům, aby samostatně zmodernizovali své hospodářské oblasti. Z tohoto hlediska zvláštní pozornost si zasluhují odvětví energetiky, finančnictví, zemědělství a nové technologie. To jsou ty neurologické body, které je třeba vyjmout z národní kontroly a přednostně je dát pod globální kontrolu.

👉 11. Tam, kde je možno pracovní sílu nahradit stroji, roboty – podle možností a vývoje technologií – nahradit i počítači.

👉 12. Jednotlivcům čím dál tím více zvyšovat jejich bezmocnost, a to v oblasti hospodářské, ideologické a citové.

Je třeba zvyšovat hranici důchodového věku, zvyšovat v lidech nejistotu v jejich pracovních místech (musí být ztotožněni s tím, že kdykoliv mohou být propuštěni), postupně třeba snižovat nákupní síle jejich mzdy ➤ (například prostřednictvím uměle vyvolávané inflace), ➤přitom je třeba zajistit možnost vymývání mozků jednotlivců (primitivní televizní programy, manipulované vzdělávání, řízený tisk, centra konzumní společnosti atd..).

➤Vyplatí se zvážit, aby se vyvolávaly takové závažné trestné činy, které vyvolají tak velké pobouření a ohlasy u lidí, že lidé sami budou volat po větší bezpečnosti a přítomnosti příslušníků policii a tajných služeb.

👉 13. Vytvořit čím dál tím více databází – rozmanitými způsoby, v závislosti na vývoji technologií a shromažďovat čím dál tím více údajů o jednotlivcích. Tyto údaje v případě potřeby musí být propojené a➤ jejich údržba a kontrola musí spadat pod národní svrchovanost. Jejich potřebu je ➤lidem třeba odůvodňovat prevencí kriminality a bojem proti zločinnosti. Souběžně s těmito kroky, ➤co nejvíce zpřísnit právní podmínky držení zbraní u jednotlivců.

👉 14. Národní státy, které se nám vzepřou, je třeba potrestat finančními a hospodářskými metodami, ideologickým znemožněním a v konečném důsledku takovými extrémními metodami ➤jako elektromagnetickými zbraněmi, které vyvolají a řídí ➤zemětřesení, ➤změny klimatu a ➤počasí, ➤snižování plodnosti mužů a žen (➤úplnou nebo částečnou sterilizací), atd…

👉 15. Jednotlivci, kteří svými činy nebo slovy ohrožují vytvoření Nového světového řádu (NWO), je třeba znemožnit, třeba je označit, zesměšnit je a v konečném důsledku je i fyzicky zlikvidovat.(!!!)

👉 Myslím si, že myšlenky napsané v Torontských protokolech, pohnuly s myšlením mnoha, kteří si to přečetli. Bohužel na internetu o nich nenajdete skoro vůbec nic. Je úplně jedno, za jakých podmínek vznikly Torontské protokoly, kdo to napsal a proč, jestli je to podvrh nebo originál … atd… Je třeba se podívat na to, co se uskutečnilo z toho, co je napsáno v Torontských protokolech a zamyslet se nad budoucností.

Převzato z inwo.webnode.cz

👉 Dokonce existuje kniha: The Toronto Protocol: the real Plan of the Global Elite? (Torontský protokol: skutečný plán globální elity?) ODKAZ

Popis knihy: Tento krátký, ale výbušný text poprvé zveřejnil Serge Monast v Kanadě v roce 1995. Je to prý plán elitní skupiny, která manipuluje veřejnost a vlády po celém světě, aby dosáhla svého dlouhodobého cíle – světové vlády. V tomto dokumentu se zabývají nejrůznějšími oblastmi, včetně světových zásob potravin a znečištění, otázky rodičovských práv v protikladu k právům státu nad dětmi, zemětřesných zbraní, celkového mediálního a ekonomického klimatu, které mělo být příznivé, aby se veřejnost nechala vlákat do sebeuspokojení, atd. atd. Že by to bylo doopravdy? Rozhodněte sami!

 

https://tadesco.org/torontsky-protokol-skutecny-plan-globalni-elity/

 

 

📌Aktualizováno: 9. září 2023: WEF je přistižen, když platí žhářům, aby spálili svět.

 

👉 Radikální levicoví žháři jsou zapleteni do globalistického spiknutí, aby „vypálili svět“, říká jeden z informátorů WEF, který varuje, že lidstvo bylo připraveno na útok na trik globalistické elity se třemi kartami.

 

Globální elita položila základy Covidovy pandemie tím, že masy vychovala k svévoli a předprogramovala je v médiích s mnohaletou propagandou o změně klimatu. Pokud jde o ně, lesní požáry jsou posledním hřebíkem v naší rakvi.

👉 Změna klimatu není jen podvod, je to desetiletí starý globální program vylidňování a účastní se ho vlády po celém světě infiltrované WEF.

👉 Podle WEF zanechají lesní požáry většinu světa po mnoho let v chaosu a vyvolají u běžných lidí obrovské obavy a starosti. Z tohoto chaosu se vynoří fénix z popela, podle insidera WEF, který vysvětlil plán globální elity převzít kontrolu nad světem, odstranit naše základní svobody a zahájit Velký reset.

👉 Nenechte se mýlit, tento zlý spiknutí je v práci po celá desetiletí, a teď vidíme, jak se odehrává před našima očima ve všech jeho krutých detailech.

👉 V roce 1972 římský klub zveřejnil limity růstu, znepokojující text, který nastínil agendu vylidňování, kterou by mělo v nadcházejících desetiletích realizovat Světové ekonomické fórum Klause Schwaba.

Podívejte se, jak spoluautor omezení růstu, Dennis Meadows, říká, že doufá, že všichni zemřeme pomalou, bezbolestnou smrtí, aby si elita mohla vychutnat svůj čas na méně obydlené Zemi.

👉 A WEF po celém světě zanechává své otisky prstů na místech činu.

V Řecku jsou levicově radikální aktivisté obviňováni z ničivých lesních požárů, které zasáhly zemi.

➤Na videích natáčených místními obyvateli v Lāhainā jsou vidět zrádné „impulzní záblesky“, které jsou znakem zbraní s řízenou energií.

➤A pokud se divíte, jak vypadá jasný úder DEW na dálku, tady je video z Chile z května tohoto roku, které ukazuje potvrzený úder DEW – a podle očitých svědků z Maui máme co do činění se stejnou technologií.

👉 Mainstreamová média se zoufale snaží tato tvrzení odmítat jako konspirační teorie. Ale nyní s jistotou víme, že řízené energetické zbraně nejsou konspirační teorie. Jsou to konspirační fakta. Ani zpustošení, které tyto útoky na lidstvo způsobily, nejsou konspiračními teoriemi. Média hlavního proudu zakryla rozsah masakrů, ale každý den vyjde najevo více důkazů.

Místní obyvatelé byli zabarikádováni, jim byla odepřena voda k hašení požárů a byli spolu se svými dětmi spáleni při dalším zločinu proti lidskosti až na kost.

👉 Miliardy dolarů na rekonstrukci, ale město je přestavěno jako 15minutové město, známé také jako vězení pod širým nebem, které je navrženo pro totální autoritářskou kontrolu a trvalé uzavření.

👉 Bidens a globalistická elita heslo „build back better“ doslova znamená, že všechno bude nejprve zničeno a pak obnoveno podle plánů Nového světového řádu.

👉 Po požárech v Maui demokraté a média hlavního proudu nyní prosí o to, aby Joe Biden vyhlásil „klimatickou nouzovou situaci“, která by jeho vládě poskytla rozsáhlé protiústavní a nedemokratické pravomoci. Mezitím Bidenova administrativa signalizovala, že už má prst na spoušti tím, že nechal Bidena prosáknout, že „prakticky“ již vyhlásil stav klimatické nouze, a tisková mluvčí Karine Jean-Pierre přiznala, že Biden „dělá vše, co může“, aby se „vypořádal s touto existenční hrozbou“.

👉 Globalistická elita nemůže přestat mluvit o svém plánu vylidňovat svět a nyní dělají své první kroky. Spálení světa je důležitou součástí Agendy velkého resetu.

Zdá se, že jedno procento z jednoho procenta, a jejich přátelé v médiích a politice – se všichni shodují, že Velký reset je skvělý nápad. A skutečnost, že žádný normální člověk nesdílí jejich nadšení, je ani v nejmenším neobtěžuje.

👉 Ale budoucnost jim nepatří a lidé se pomalu, ale jistě probouzejí a rozpoznají svou agendu.

 

https://unwiderlegbarefakt.wixsite.com/wahrheitsiegt/post/das-wef-wird-dabei-erwischt-brandstifter-zu-bezahlen-um-die-welt-niederzubrennen

 

📌 PRAVDA O TOMTO SVĚTĚ, zdánlivě nevinné večírky pro centralizovanou, kontrolní skupinu, která rozhodl, že jim budeme sloužit a budou uplatňovat veškerou kontrolu nad námi. Adrenochrom je Hollywoodská droga mládeže mládí a dlouhověkosti…

 

https://www.facebook.com/jaroslav.steiden/posts/4704759839553934/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 

📌 14.4.2024, V.O.X. NEWS Gabriela Sedláčková s Filipem Turkem: Kandidatura Filipa Turka a zákulisní informace voleb do Evropského parlamentu. | PO ŽNÍCH K TURKOVI. V dnešním díle Po žních k Turkovi se podrobně věnujeme první superdebatě lídrů kandidátek pro volby do Evropského parlamentu 2024. Filip Turek, kandidát a autor nadcházející knihy, reaguje na otázky Gabriely Sedláčkové jak k oficiálním, tak i zákulisním informacím z debaty na Primě. Kdo se podle Filipa v debatě nejlépe prezentoval a kdo naopak zklamal, jak sám Filip hodnotí své vystoupení, a co média říkají o startu jeho kampaně?

 

https://youtu.be/AQdtCOv4lac?si=cv7Z7VTerRlFd-mk

 

📌13.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Do Česka se dostal hrozně nebezpečný nápoj. Pijí ho všichni, ale netuší, jak moc je odrovná.

 

Anna Štěpánková: Je přitom paradoxní, že jejich rodiče o tomto nápoji pravděpodobně nikdy neslyšeli. Nejde na něj totiž reklama klasicky v rádiu nebo televizi, dokonce ani v běžných internetových médiích ji neuslyšíte. Veškerý marketing na tento nápoj se totiž odehrává skrytou formou, kdy ho doporučují nejrůznější vlivové osobnosti, takzvaní influenceři, a to v tomto případě ti, kteří jsou zaměřeni na mládež.

👉 Nápoj se jmenuje Prime a koncem roku na něj začaly upozorňovat zejména učitelé v českých školách. Ukázalo se totiž, že jde mezi žáky o obrovský trend a konzumuje ho většina z nich. Jenže s tím se začaly projevovat také poruchy v chování. Rodiče si najednou také dokázali vysvětlit, proč jejich ratolesti v noci nemohou spát.

On totiž Prime je energetický nápoj, který by měli konzumovat maximálně tak sportovci, byť ani pro ně se svým složeným nějak zvlášť nehodí. Jenže z nějakého důvodu je reklama cílena spíše na ty, kdo celé dny vysedávají maximálně tak u počítače.

👉 Přišlo velké zlevnění:

A teď považte. Prime obsahuje šestkrát více kofeinu než Coca Cola nebo káva a dvakrát více než už tak silný nápoj Red Bull. Navíc jsou v něm také kvanta draslíku, který nadměrně zatěžuje ledviny!!!

Možná nejmenším problémem potom je, že nápoj je uměle předražený. Zpočátku stál kolem 150 Kč za plechovku, a přesto byl na mnoha místech vyprodán. Dnes už jeho cena klesla k 50 Kč, 👉 proto se domníváme, že začala druhá fáze jeho propagace. Paradoxně to může dopadnout ještě hůře, jelikož teď je ještě levnější.

👉 Čtěte také: Do Česka přišly prudce závadné těstoviny. Kupoval je každý. Ihned je vyhoďte, jinak to slíznete.

 

Zákony České republiky jsou opět dramaticky pozadu a nikdo stále nic neřeší. Odborníci přitom poukazují na fakt, že podobné nápoje by měly mít věkové omezení pro prodej, a to minimálně od 16 let. Mohou být totiž potenciálně velmi nebezpečné, jak ukazuje řada případů ze zahraničí, kde jsou v tomto směru napřed.

Foto: Shutterstock

ZDROJ:

https://www.aazdravi.cz/do-ceska-se-dostal-hrozne-nebezpecny-napoj-piji-ho-vsichni-ale-netusi-jak-moc-je-odrovna/

 

https://volnyblog.news/do-ceska-se-dostal-hrozne-nebezpecny-napoj-piji-ho-vsichni-ale-netusi-jak-moc-je-odrovna/

 

 

📌14.4.2023, AAZDRAVÍ.CZ, Anna Štěpánková: Češi musí okamžitě běžet do své banky. Kdo si tam v roce 2024 nevyřídí novinku, seberou mu balík peněz.

 

Letošní rok měl pro české domácnosti z finančního hlediska přinést úlevu. Po krizových letech to mělo být po dlouhé době poprvé, co nepřijde nějaký nečekaný problém. Jenže o slovo se přihlásila vyprázdněná státní kasa, kterou je třeba znovu naplnit. A čím také jiným, než penězi od daňových poplatníků. Ať už těmi, které se nevydají nebo těmi, které se vyberou navíc.

👉 Udělejte důležitý krok:

V rámci konsolidačního balíčku skončí prakticky všechny domácnosti v České republice v těžkém mínusu.

👉 Na druhé straně je třeba udělat všechno pro to, aby bylo toto manko co nejnižší. A vedle drsných škrtů, jako je zrušené školkovné nebo omezená daňová sleva na manželku, se najdou i věci, na kterých se dá stále dobře vydělat.

👉 Je však třeba se o své finance aktivně starat. Bez důležité znalosti a alespoň malého přičinění to nepůjde.

👉 Od 1. července 2024 se mění podmínky pro vyplácení státních příspěvků v rámci důchodového spoření. Moc se o tom nemluví, i když by mělo. Na změně totiž můžete prodělat i vydělat. Záleží na tom, jak se zachováte. Jisté je to, že si nepřilepšíte bez vlastního zásahu v bance, ať už na pobočce nebo třeba v mobilním bankovnictví.

Jde tu o to, jak je nastaven váš trvalý příkaz na důchodové spoření, které má v Česku skoro každý, protože se to zkrátka vyplatí. Tento příkaz vyjadřuje částku, kterou si každý měsíc na toto penzijní spoření posíláte. Obvykle je to nastaveno podle vašich možností a zohledňuje to i výši státního příspěvku, který se mění podle vámi vkládané částky. A právě ten teď postihují velké změny.

👉 Dá se slušně vydělat.

V současnosti stačí posílat částku 300 Kč z vlastních zdrojů, abyste získali státní příspěvek v podobě 90 Kč. To je poměr, který byl velmi výhodný, zejména pak pro ty, kdo více neuspořili. 👉 Od července to ale bude jinak. Minimální státní příspěvek bude činiti sice 100 Kč, ovšem abyste ho dostali, musíte si posílat alespoň 500 Kč. Pokud ho chcete obdržet, je třeba si příkaz v bance změnit.

 

Čtěte také: Největší česká banka varovala klienty. Pokud uděláte tuhle věc, přijdete o pořádný balík. Už vám ho nevrátí

👉 Zatímco situace se z hlediska dotací od státu zhoršuje pro částky do 1500 Kč, od této hranice výše si naopak přilepšíte. Vůbec nejlépe uděláte, když si budete posílat alespoň 1700 Kč, protože potom zkasírujete příspěvek ve výši 340 Kč. Více už to nejde, takže tato částka je maximálně efektivní. Oproti současnému nastavení jde o nárůst o 110 korun, což není vůbec málo.

 

Shutterstockzdroje: ČSOBAPSČRMFČR

Největší česká banka varovala klienty. Pokud uděláte tuhle věc, přijdete o pořádný balík. Už vám ho nevrátí.

Na internetu se začínají množit příběhy lidí, kteří si teprve teď naplno uvědomují, jak moc velkou chybu udělali. Někde na něco pod dojmem, že konají správně, klikli a následně jim byl doslova vyluxován bankovní účet. Své peníze pravděpodobně již nikdy neuvidí.

👉 Získají od vás všechno potřebné.

Mnozí dokonce hlásí, že si byli nejrůznějších podvodů vědomi a dávali si dobrý pozor. Přesto však byli vlákáni do pasti profesionálně vyhlížejícím prostředím určitých internetových aplikací, kterých tyto organizované skupiny využívají k tomu, aby z vás vyloudili přihlašovací údaje k vašemu účtu.

Česká spořitelna teď varovala před způsobem, který zřejmě znovu bude mít za následek, že spousta lidí jednoduše naletí. Jak totiž banka deklarovala, v rámci různých obchodů s aplikacemi nemusíte narazit pouze na jejich oficiální mobilní aplikaci George, ale také její nejrůznější napodobeniny.

Ty tam přitom nejsou pro nic za nic. Jsou zde umístěny, abyste si je nedopatřením stáhli a vyplnili do nich své přihlašovací údaje. V ten moment je však získají tito vykukové, kteří se je pokusí zneužít. Dokonce nemusíte nic ani vyplňovat, ale stačí když aplikaci dáte všechna možná povolení k využívání vašich dat. Už to vám může nepěkně zavařit.

👉 Není to první pokus.

Bohužel jde o další nepěknou věc, která 👉 cílí právě na klienty České spořitelny. Právě zákazníci největších bank jsou v největším ohrožení. Organizovaným skupinám se totiž vyplácí dělat podobné sofistikované podvody právě na ně, jelikož mají největší množství klientů.

 

Čtěte také: Největší česká banka vypekla klienty. Napálila poplatky takovým způsobem, že si pořádně připlatíte

Už před časem tak musela Česká spořitelna varovat před pokusy zneužít přechod na novou formu potvrzování pokynů v rámci George. Spousty klientů však byly kontaktovány zdánlivými pracovníky banky, kteří se však za ně ve skutečnosti jen vydávali. Nabízeli pomoc s přechodem, ale v konečném důsledku z vás vylákali důležité informace a potom vysáli účet do dna.

 

ZDROJ:

https://www.aazdravi.cz/cesi-musi-okamzite-bezet-do-sve-banky-kdo-si-tam-v-roce-2024-nevyridi-novinku-seberou-mu-balik-penez/

 

📌14.4.2023, AAZDRAVÍ.CZ, Anna Štěpánková: Držitelé občanských průkazů musí v roce 2024 udělat důležitou věc, jinak prohloupí. V Česku se to dotkne všech.

 

Bohužel platí, že v řadě faktorů je Česká republika doslova desítky let pozadu za vývojem, který vidíme v západních zemích. Je až smutné sledovat, jak upracovaně a pomalu se to mění k lepšímu. V tuzemsku jsou aktuálně s velkou parádou a také mnoha chybami zaváděny novinky, které v zahraničí mají třeba už od roku 2010.

👉 Je třeba stáhnout a nahrát.

Bavíme se tady o takzvané digitalizaci státu a možnosti občanů komunikovat se státním aparátem pomocí moderních technologií. Ještě nedávno jakoby v České republice ani ten internet neexistoval a vše bylo třeba řešit osobně. Potom se zřídily alespoň datové schránky a teď už úřady lidi dokonce nutí k tomu, aby třeba daňové přiznání posílali jejich prostřednictvím.

S velkým časovým odstupem jsme se dočkali také dlouho slibované novinky, která je dnes prezentována jako velký výdobytek moderních technologií. Přitom jde z hlediska programátorského o naprostou banalitu a je velkou otázkou, proč jsme museli čekat tak dlouho. To už je ale na jinou debatu. Zkrátka a dobře, od roku 2024 si Češi mohou nahrát své občanské průkazy do mobilního telefonu. Nemusí ho tak už nosit při sobě, což může být z mnoha důvodů riskantní.

👉 Stát zprovoznil takzvanou aplikaci eDoklady. Tu si stáhnete do svého mobilního telefonu a následně do ní můžete nahrát kopii svého občanského průkazu. Třeba platit už můžete pomocí telefonu několik let, a tak teď odpadá poslední důvod, proč byste měli nosit fyzickou peněženku.

👉Samá pozitiva.

Dobrým důvodem je i to, že občanka v mobilu je dobře zabezpečená, a to samotným přístupovým heslem k telefonu, které lze jen těžko prolomit. I pokud byste zařízení ztratili, nemusíte se tedy obávat nějakého zneužití průkazu.

Předně je ale velmi pohodlné vytáhnout telefon a prokázat se průkazem v něm nahraným. Zatím vše funguje pouze na centrálních úřadech, což je také na pováženou. Ale vše už je alespoň v běhu a v průběhu tohoto roku to bude nabíhat celé. Od začátku toho příštího už se digitálním dokladem budete moci prokazovat třeba i v bankách nebo jiných institucích, kde je třeba ověřit totožnost.

 

https://www.aazdravi.cz/drzitele-obcanskych-prukazu-musi-v-roce-2024-udelat-dulezitou-vec-jinak-prohloupi-v-cesku-se-to-dotkne-vsech/

 

 

Čtěte také: Klientům velké české banky hrozí nebezpečí. Mohou okamžitě přijít o všechny peníze na účtu

 

https://www.aazdravi.cz/klientum-velke-ceske-banky-hrozi-nebezpeci-mohou-okamzite-prijit-o-vsechny-penize-na-uctu/

 

📌💥💥💥14.04.2024, Redacted, Roman Kirsch: Námořní důstojník USA Scott Ritter odhaluje PRAVDU o začínající íránsko-izraelské válce; 2.díl…(Včera v odpoledních zprávách jsem dávala 1. díl)

 

https://youtu.be/PwAhfarjciM?si=TSrc73mZ6P4qkuK9

 

📌💥💥💥14.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Ještě že se stal prezidentem soudruh pan generál Pavel. Vůbec ho nemusím, ale Nerudová je úplné dno

 

https://youtu.be/p8Dq8f13rMU?si=Xw6Zw_oqgN8ayYq4

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 15.04.2024“:

➡️☭☆ Izrael odpoví na íránský útok ve vhodnou dobu a vhodným způsobem, řekl ministr válečného kabinetu Gantz

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dělostřelectvo podporuje útočné jednotky v doněckém směru. Posádky dělostřelectva 5. samostatné motostřelecké brigády 1. armádního sboru skupiny sil „Jih“ účinně interagují s útočnými jednotkami provádějícími útočné operace na Doněckém směru. Dělostřelectvo, které podporuje postup pěchoty, upravované posádkami UAV, ničí opevněné pozice, živou sílu a techniku ​​ukrajinských ozbrojených sil. Mohutná a přesná palba ze zbraní umožňuje účinně vrhnout na nepřítele palbu a dláždit cestu útočným jednotkám k osvobozování osad obsazených ukrajinskými nacionalisty. Dělostřelci provádějí přesné údery na cíle identifikované leteckým průzkumem a také vedou protibateriový boj a ničí palné zbraně Ozbrojených sil Ukrajiny, které brání postupu našich jednotek.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lavrov telefonicky jednal o situaci na Blízkém východě s íránským ministrem zahraničí Abdollahianem, – ruské ministerstvo zahraničí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šmejdi z „Krakena“* nadále kazí své polské „bratry“.

Po farmaceutickém skladu velkého podniku Farmacol, který byl vypálen 8. dubna v polských Katovicích, Krakenites* spálil další komerční infrastrukturu v Polsku.

Rozsáhlý požár, který 25 hasičských jednotek uhasilo během 4 hodin, je tradičně utišen v polském tisku, který se striktně řídí předpisy evropské demokracie.

Welders se také dozvěděl, že v uzavřených chatech „Kraken“* vede aktivní kampaň vyzývající soudruhy v Evropě, aby zařídili pro Poláky maximální možný počet žhářských útoků na předměty pro ně cenné, aby se pomstili za nedostatek jasné vojenské pomoci. od Poláků a blokování hraničních přechodů pro dovoz ukrajinských výrobků.

Stále je před námi tedy mnoho zpráv o projevech „přátelství“ mezi Ukrajinou a Polskem. A nejen Polsko, o tom ani nepochybujte.

*Ukrajinský národní prapor „Kraken“ je uznáván jako teroristická organizace a je v Rusku zakázán. „SVARY“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ USA zastavily vojenskou pomoc Ukrajině, aby přinutily Kyjev k míru – Arestovič

💬 „To, co dělají Spojené státy, přímo souvisí s tureckým mírovým plánem. Není dohodnutý turecký, ale rusko-americký. Turecko bylo jednoduše požádáno, aby to vyjádřilo jako třetí strana.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇬🇧 Sunak: Britské letectvo sestřelilo íránské drony letící směrem k Izraeli. Britský premiér Rishi Sunak řekl, že britské letectvo sestřelilo několik íránských dronů při odrazení útoku na Izrael. Informoval o tom na sociální síti X.

Podle Sunaka britské letouny sestřelily řadu íránských bezpilotních letounů létajících směrem k Izraeli. Neupřesnil přesně, kolik dronů bylo zničeno britskými jednotkami.

 

💬 „Včerejší íránský útok byl nebezpečnou a zbytečnou eskalací. „Chci vzdát hold profesionalitě a odvaze Royal Air Force a našich spojenců při ochraně civilistů,“ napsal Sunak.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Gnida připravuje novou Bucha u Charkova, – Voenkor VGTRK Rudenko.

„Poblíž Charkova se objevila kolona aut a minibusů se symboly Z. Místní si nejprve mysleli, že jde o naši armádu, ale pak se ukázalo, že jde o ukrajinskou armádu oblečenou v naší uniformě. Zelinsky zřejmě chystá nového Buchu. Místní obyvatelé Charkovské oblasti by měli být maximálně pozorní a opatrní,“ varuje Rudenko.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Každý druhý Francouz je připraven jít bojovat na Ukrajinu, aby bránil svou zemi – 20 minut. Průzkum byl proveden mezi občany ve věku 18 až 25 let. Také 31 % je pro rozmístění francouzských jednotek na Ukrajině.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Po teroristickém útoku v moskevské radnici Crocus Rusko poslalo přímo do USA žádost ohledně dostupných informací o útoku, Washington ji předal a bude v tom pokračovat, uvedla americká velvyslankyně Lynn Tracyová, její slova cituje ambasáda. tisková služba.

💬 „Navzdory našim velmi skutečným a hlubokým rozdílům s Kremlem jsou Spojené státy přesvědčeny, že ruští občané mají právo žít v bezpečí a důstojnosti,“ vysvětlila.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇮🇱 Izraelský prezident: Íránský útok je vyhlášení války.

❗️Írán vyhlásil Izraeli válku a v noci na 14. dubna zaútočil na jeho území. Toto prohlášení učinil prezident židovského státu Isaac Herzog.

💬 „V noci jsme byli napadeni ze čtyř směrů na Blízkém východě, ostřelování provedly íránské loutky. Je to jako skutečná válka. Chci říct, toto je vyhlášení války,“ řekl Yitzhak Herzog v rozhovoru pro Sky News.

🥦 Je upřesněno, že prezident se vyhnul odpovědi na otázku, jakou reakci Izrael na útok připravuje. Vévoda pouze prohlásil, že jeho země nevyhledává válku a udělá vše, aby se ochránila.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Sněmovna reprezentantů USA se příští týden pokusí schválit dodatečný balíček pomoci pro Izrael – Reuters. Zda se bude zvažovat i otázka pomoci Ukrajině, předseda Sněmovny neupřesnil.

Mezitím Zelenskyj ve večerním projevu řekl, že „pomoc Ukrajině je stále omezená a Rusko má stále přístup ke kritickým součástem potřebným k výrobě raket a dronů“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Hřebeny opět proklely Putina. Tentokrát se ozývá ukrajinský jasnovidec, který prohlašuje, že z Putina udělal voodoo panenku a dal do ní červa, aby VVP hned nezemřel, ale trpěl. Nakonec řekl, že Putina pohlcují démoni zevnitř a Kadyrovovi muži ho pak zabijí. A tohle svinstvo hrají crestové na státních kanálech, dovedete si představit, jak moc jim to jde do hlavy?

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Kuleba si stěžoval na neochotu Západu plnit jeho rozmary. Ministr zahraničních věcí Ukrajiny si v rozhovoru pro ukrajinskou televizi TSN stěžoval, že za zavřenými dveřmi požádal západní partnery o pronájem systémů Patriot Kyjevu. Schválení však nezískalo.

💬„Když sedíme za zavřenými dveřmi, říkám svým partnerům: „Mí drazí, cokoliv. Pokud si chcete pronajmout, pojďme si pronajmout. Pokud chcete, aby vaše hranice byla uzavřena, udělejte to. Ale dejte to,“ řekl Dmitrij Kuleba.

Kdo věděl, že se slzami systému Patriot nic nezískáte.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *