, ,

08.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: RADIKÁLNÍ VĚDCI KLIMATU…..

08.04.2024: Večerní zprávy, Témata: RADIKÁLNÍ VĚDCI KLIMATU…..

 

📌✈️☣️Chemtrails na ČT24! Zde se tomu samozřejmě neříká chemtrails – protože to by měli dezoláti pravdu – ale „umělá infekce mraků“. 🙈 Šiřte všude, ať se nemusíte nadále dohadovat o něčem, co Pepík s Jarmilou popírají, neboť jim to v televizi nepojmenovali chemtrails. Respektive podle logiky ČT 24 chemtrails neexistují, ale „umělá infekce mraků“, která je naprosto totéž, existuje.

Chemtrails totiž špatně zní a je to jazyk dezolátů, zatímco „umělá infekce mraků“ zní odborně a Pepík s Jarmilou za tím chemtrails neuvidí, dokud jim to tak sami nepojmenujeme i to že nás vědomě a cíleně zabíjejí!!!!! Ale hlavně to hodí na Čínskou vládu, když vidíme sami, že nám to stříkají sami a vítr to přináší ze západu!!!!! Skvělý dokument o tom, o čem sama ČT lže, kde může. A tak proto už druhý týden máme „saharský prach, vesmírný, hvězdný magnetický prach“ protože nám „vylepšují“ počasí☠️☠️☠️

 

https://t.me/absurdnisvet/71461

 

✈️☣️Rozptyl prachových částic, aby se omezily klimaticky škodlivé částice sazí z naftových vozidel apod., geoinženýři, jako jsou Dr. David Keith a Dr. Ken Caldeira, trvají na tom, že na oblohu by mělo být každoročně vypuštěno až 20 MILIONŮ tun hliníkových nanočástic, 10 milionů tun jemného hliníkového prachu, prach, který je považován za karcinogen.

 

https://www.nespokojeny.cz/skutecni-zabijaci-klimatu-chemtrails-haarp-zamerna-manipulace-s-pocasim/

 

✈️☣️Scott Stevens pracoval 20 let jako meteorolog/předpověď počasí. Poté, co se dostal hluboko do chemtrails/geoinženýrských úprav počasí, opustil svou práci, aby varoval svět před tím, co se děje!!!

https://t.me/absurdnisvet/69863

✈️☣️Praha 31.3.2024 a tzv. saharský prach z okna…magnetizuje..?!!!🙈🙈🙈

https://t.me/absurdnisvet/71027

 

✈️☣️1.4.2024, IN Počasí: Česko nepokryl saharský prach, ale vesmírný prach ukázala překvapivá měření.“   

👉 Nebe nad Českem zakalilo o víkendu značné množství prachu, kvůli kterému musela být na řadě míst vyhlášena smogová situace a obtížně byla rozpoznatelná i obloha. Původní informace hovořily o tom, že se u nás vyskytuje saharský písek. Dnes zveřejněná měření a analýzy prachu to ovšem nepotvrdila. Ani na autech nebyl pozorován klasický žlutohnědý povlak, který se u nás běžně při výskytu saharského písku vyskytuje.

👉 Co tedy zakalilo oblohu a znečistilo ovzduší? Šlo překvapivě o vesmírný prach. Ten se v minulém týdnu dostal do stratosféry a postupně klesal až do atmosféry. Jeho původ je zatím neznámý, ale zřejmě pochází ze vzdálených planet nebo rozpadajících se asteroidů. Není dokonce vyloučeno, že by mohlo jít i o mnohem vzácnější hvězdný prach 😂🙈, což ale budou muset potvrdit nebo vyvrátit podrobnější analýzy. V každém případě je tento prach vzácný a drahý. Meteorologové, kteří mají speciální přístroje na zachytávání prachu v ovzduší, tak nyní v laboratořích disponují vzácným materiálem, jehož hodnota se může pohybovat kolem několika milionů korun😂. V mikroskopickém množství obsahuje totiž i kovy, které se na naší planetě běžně nevyskytují😂. To vedlo řadu lidí k pokusům prach z ovzduší dostat bez speciálních přístrojů. Nejčastěji k tomu využívají mokrý hadr natažený na šňůře😂, do kterého se prach vsákne a potom ho lze s vodou vymačkat do kýblu a po vyschnutí vody zbyde vzácný prach, jehož hodnota může činit několik tisíc korun😂.

Někteří lidí na sociálních sítí měření vědců zpochybňují s tím, že jde o chemikálie cíleně vypouštěné z letadel (tzv. chemtrail), nebo HAARP👍. Taková tvrzení jsou ovšem nepravdivá😂. Výskyt vesmírného prachu v ovzduší potvrdila také Americká vesmírná asociace😂 pomocí dálkových měření Země. Oblak vesmírného prachu se nejvíce držel nad střední Evropou a dle vývoje v čase nepřišel z Afriky, nýbrž sedavými pohyby ze stratosféry😂.
V dalších dnech se vesmírný prach z atmosféry rozptýlí a vzduch se opět vyčistí. Jestli se daný jev bude opakovat i v budoucnu je aktuálně nejisté. V minulosti ještě pozorován nebyl☝️. Podle predikcí by se ovšem mohl vrátit přesně za rok☝️. 🤡

 

Přístroje na měření kvality ovzduší, které zachytily vzácné množství prachu, zdroj: en.wikipedia.org

 

https://www.in-pocasi.cz/clanky/vyznacne/prach-vesmir-1.4.2024/

 

👇👇👇

✈️☣️30.3.2024, Ovčiansky trubunál: 👉Výzkumníci z VŠ Života již zkoumají „saharský prach“ a samozřejmě opět zjistili, že je spouštěn letadly, aby nás elity mohly ovládat pomocí   👉magnetek.

https://fb.watch/ranWwc7IBY/

 

✈️☣️Žádný saharský písek! Šokující chemický rozbor prachu setřeného z automobilu odhaluje, že z nebe padají těžké kovy a prvky používané pro modifikaci počasí! Bosenská laboratoř zjistila ve vzorku nikl, barium a hliník překračující známý limit více než 700x spolu s dalšími těžkými kovy! Letadla pokrývají oblohu modifikátory počasí pro kontrolu slunečního svitu a na blokaci UV záření dopadajícího na planetu. Léto potřebuje UV paprsky na likvidaci virů, ale co se stane, když se UV záření zablokuje práškováním?

Naše redakce byla v pondělí upozorněna na zajímavý materiál bosenského právníka a aktivisty Mirnese Ajanoviče, který si nechal v bosenské Tuzle v certifikované laboratoři vypracovat analýzu onoho hnědého pískovitého prášku, který motoristé nacházejí na svých autech. Informaci přinesl před několika dny jeden slovenský youtuber, více v jeho videu zdeTyto povlaky podle médií prý způsobuje saharský jemný písek, který nesou větry do Evropy a tento písek potom padá na krajinu v Evropě. Mnoho lidí si dodnes myslí, že jde o pyl z řepky, ale pozor, ten vypadá jinak, má jasně a zářivě žlutou barvu, kterou si s ničím nespletete, přičemž vrstva tohoto pylu je opravdu taková, že přes přední sklo auta není skoro ani vidět.

Povlaky na autech se však objevují před začátky pylových sezón a i dlouho po nich. Odkud se to tedy bere? Jednou z příčin je právě tento saharský písek, který nesou pasátové větry přes Středozemní moře a Alpy až do Evropy. Objem písku může být opravdu značný, ovšem mnoho lidí si všimlo, že toto je nový fenomén, který se před 20 nebo 30 lety prakticky neobjevoval. Je to úplně nová věc. Tento písek ale je čímsi zvláštní. Je totiž dle informací obohacen o takové těžké kovy a látky, které rozhodně z písku Sahary pocházet nemohou.

Tabulka jako z hororu: Srbský aktivista a právník z Bosny vyrazil do boje proti chemtrails a covidu

Že by se najednou změnilo vzdušné proudění nad Středozemním mořem a začalo přinášet do Evropy písek ze Sahary, a to tak pravidelně? Někteří lidé tomu chtějí přijít na kloub a tak prostě setřou z auta vzorek a pošlou na rozbor do laboratoře. Přesně toto provedl Mirnes Ajanovič a nestačil se divit, co mu přišlo za výsledky.

Údajný písek ze Sahary je tomuto písku na hony vzdálený, protože známý saharský písek, tedy ten pravý a skutečný, má přesně známé parametry a složení, které laboratoř do testu uvedla a porovnala referenční hodnoty saharského písku s těmi hodnotami získanými z odebraného vzorku z povrchu automobilu. Laboratorní zpráva je psána v alfabetické srbštině. První sloupec hodnot označuje referenční hodnoty, jaké by měl pravý saharský písek mít, druhý sloupec uvádí skutečné naměřené hodnoty ze vzorku stěru z auta. Dokument z laboratoře máte níže.


Naměřené hodnoty jsou doslova jako z hororu a nikoliv ze Sahary. Hliník překračuje referenční objem v písku z pouště 728-krát v tabulce, arzen překračuje limit 44-krát a barium překročilo limit 660-krát. Železo překročilo limit 23-krát, olovo o 8-krát, zinek o 64-krát. Největším šokem a peckou je ale naměřená hodnota niklu.

Objem niklu ve vzorku setřeném z auta překročilo referenční objem niklu v pouštním písku o neuvěřitelný 2500-násobek běžného limitu niklu v pouštním písku. Pokud bychom to vyjádřili v procentech, potom se jedná o překročení limitu o 250 000% v celkovém úhrnu. Ano, je vymalováno a je naprosto jasno! Nikl a oxidy hliníku jsou hlavními složkami chemtrails, jsou to hlavní modifikátory počasí a právě nikl a hliník jsou nejvíce zastoupeny ve všech stěrech provedených v místech, kde lidé nejvíce pozorují chemtrails.

Bez potřebného UV záření lidská populace nepřežije, jediná účinná a plošná dezinfekce na viry

Tyto chemické látky rozprašované z letadel do atmosféry mají hned několik úkolů. Prvním úkolem je omezování dopadu tvrdého UV záření na povrch planety. UV záření způsobuje rakoviny kůže, především kožní sarkom. A protože naše Slunce se blíží k vysoké fázi svého cyklu a začne generovat v příštích desítkách let mohutné dávky tvrdého záření (proto globalisté staví bunkry po celé planetě, nebo s nimi obchodují, nejen kvůli válce na Ukrajině), tak by se mohlo zdát, že jde o činnost na ochranu populace. Ale pozor, než začnete globalisty podezřívat ze šlechetných úmyslů k lidstvu.


Věděli jste, že UV záření je nezbytné k našemu přežití jako lidské rasy? Ano, je to překvapení nejen pro laiky, ale i pro některé odborníky. UV záření totiž slouží jako jediná a doopravdy účinní dezinfekce a zbraň proti virům. Tvrdé UV záření, v rozumné míře a pro člověka relativně neškodné po kratší dobu, zabíjí i ty nejodolnější viry, na které jinak chemické dezinfekce vůbec neúčinkují. A proč přes léto a letní měsíce v minulosti obvykle nebývaly pandemie chřipek a respiračních chorob? Ne, nemá to nic společného s teplým počasím, jak se většina laické veřejnosti domnívá.

Chemtrails odráží UV záření zpátky do vesmíru a viry se tak mohou mezi lidmi spokojeně šířit i v letních měsících

Naopak, virům teplé počasí náramně svědčí, snadněji se totiž množí v buňkách. Ale proč tedy v letních měsících prakticky, až donedávna, nehrozila chřipka nebo podobná respirační nemoc? Odpověď je překvapivá a současně šokující: Je to kvůli tomu, že v létě má Slunce tak silný výkon, že objem dopadajícího UV záření na povrch planety je tak obrovský, že viry jsou zabíjeny takovou rychlostí, že se nejen nemohou šířit, ale ani potenciální vironosiči je nemohou předávat dál. Pokud vironosič zakašle a vyprskne kapénky s virem, mohutné letní UV záření ve zlomku vteřiny viry zabije. To je přesně ten důvod, proč v létě nebývají velké epidemie chřipek a podobných respiračních nemocí. Tedy až donedávna.


V posledních letech se děje něco děsivého. Uprostřed června a přes léto se objevují případy respiračních chorob, obligátně Covid-19 a lidé se diví, jak je to možné, vždyť je teplo. Ano, je sice teplo, ale objem dopadajícího UV záření je uměle snižován pomocí rozprašování chemtrails. Modifikátory oblohy proti průniku UV záření k povrchu planety se skládají primárně ze 3 prvků, z baria, niklu a hliníku. To je potřeba vědět.

Chemtrailová směs z těchto prvků má za úkol odrážet zpátky do vesmíru určité vlnové délky slunečního záření, a to zejména ultrafialové spektrum, což je hlavní důvod přítomnosti baria, které na sebe váže tuto vlnovou délku. Nikl slouží jako odrazový reflektor, který odráží tuto vlnovou délku záření zpátky do vesmíru. A k čemu je ten hliník? To je nosič, de facto podložka pro barium-niklovou strukturu. Hlavním úkolem podložky je spojení baria a niklu do podoby odrazového reflektoru.

Všechno to práškování nakonec končí ve vodě, v půdě, v rostlinách a potravinách

Arzen naproti tomu slouží jako lepidlo, které drží tyto části pohromadě na úrovni nanočástic. Existují různé konfigurace modifikátorů počasí, např. Čína využívá barium a tantal pro rozhánění oblačnosti nad městy. Technologie funguje na opačném principu, cílem je zadržování IR záření a odpařování molekul vody, přičemž tantal zabraňuje v atmosféře sekundární kondenzaci. Největším zlem je, že všechno, co se na obloze z letadel rozpráší, musí dříve či později spadnout dolů.

Lidé to potom dýchají, narůstají armády astmatiků, obrovské armády dětí s alergiemi, látky se dostávají do rostlin, do zemědělské půdy, skrze ní do brambor, do obilí, do potravin. Obrovský pozor si dnes dejte na označení BIO u potravin. Zajímejte se o to, jestli jde o hydroponické pěstování ve skleníku, anebo o pěstování na otevřeném poli. Pokud je produkce pěstována venku na poli pod širou oblohou, tak si domyslete, jaký vliv asi tak ty chemtrails budou mít na to pole s plodinou označenou BIO.

Tady vůbec teď nejde o automobily pokryté tímto svinstvem. Mluvíme zde o polích, o zemědělské půdě, na kterou tato svinstva padají. Všichni mlčí a tváří se, že je to normální. Co je normální? No, přece práškování oblohy. Ráno vstanete a vidíte krásné modré nebe, nikde ani mráček. Najednou začnou létat letadla a zanechávají za sebou chemtrails, které se ale nerozplývají do dvou nebo tří minut jako v minulosti za našich mladých let.

Ne, ne. Dnes vám stopa po letadla na obloze vydrží i 24 hodin, nezmizí, pouze se rozteče a rozmaže a rozšmatlá po obloze jako mléko. A zůstane to tam. A jak dlouho. Někdy i celé 3 dny. Tyhle sračky tam sypou, aby na povrch planety nedopadalo UV záření, aby nezabíjelo viry, které někdo nutně potřebuje pravidelně distribuovat po planetě, aby mohl násilně očkovat celou populaci. To je celé! A Sluníčko s tvrdým výkonem a tvrdým UV zářením by globalistům kazilo jejich práci s nasunováním Total Control.

Modré nebe na Ukrajině díky válce vs. plán na Total Control skrze permanentní vakcinační diktaturu

Víte, kde se dnes nepráškuje v Evropě? Na Ukrajině! Samotní Ukrajinci na sociálních sítích hlásí, že díky válce mají znovu čirou a krásně modrou oblohu, že to nepamatují. Chápete? Globalčiky létali dopravními letadly celé poslední dva roky virové pandemie naprázdno, bez cestujících. Dokonce i Greta Thunberg se rozčilovala, proč to dělají. No jo, když oni museli zatemňovat oblohu.

Pamatujete na rok 2020 na jaro? Tehdy v důsledku zavření cestovního ruchu asi 4 měsíce nic nelétalo a vyjasnila se obloha nad celou Evropu. Potom schválila EU tzv. kompenzační balíček pro aerolinky, aby nekrachly, ale podmínkou čerpání balíčku bylo, že aerolinky musí s letadly dál létat, i když jsou prázdná. A najednou obloha byla v Evropě znovu zapráškovaná. Poslechněte si bývalého šéfa CIA Johna Brennana v projevu na konferenci CFR v roce 2016, kde hovořil o modifikaci počasí na celé planetě.

Létání s prázdnými letadly bez cestujících během pandemie prostě odhalilo a dokázalo, že to zatemňování oblohy je tak pro globalisty klíčové, že museli vymyslet program na létání prázdnými letadly nad Evropou během pandemie. Vůbec nešlo o pomoc aerolinkám, klidně by je nechali zkrachovat. Jenže globalčiky potřebovali, aby ta letadla dál práškovala. Bez chemtrails by aerolinky ty dva roky nedaly. Takže dnes, když chcete žít zdravě, tak abyste si koupili bunkr a pěstovali si jídlo v podzemí a rovnou tam i žili. To není vtip, ono to najednou začíná do sebe všechno zapadat, i s generálem Andorem Šándorem, dokonale a postupně jako konceptuální skládačka. Nechte si udělat rozbory a uvidíte, že ten šílený rozbor z Bosny se prakticky v ničem nebude lišit od toho, co naměří ze vzorků laboratoře v ČR nebo na Slovensku.

-VK- Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/zadny-saharsky-pisek-sokujici-chemicky-rozbor-prachu-setreneho-z-automobilu-odhaluje-ze-z-nebe-padaji-tezke-kovy-a-prvky-pouzivane-pro-modifikaci-pocasi-bosenska-laborator-zjistila-ve-vzorku/?fbclid=IwAR0i7PnibbuPOEkuNk3UG2Zf5dcafWwSAjT_IrIiezSHoxNB3HDpWY7h02Q

 

📌Včera to bylo zesměšňováno jako konspirační teorie… „RADIKÁLNÍ VĚDCI KLIMATU“!

Tento mrakový experiment má tiše a tajně ochladit Zemi. Před veřejností dříve utajení klimatologové na bývalé letadlové lodi v Kalifornii rozprašují do mraků částice, které mají ochlazovat Zemi. Projekt je vysoce kontroverzní a důsledky lze jen těžko předvídat. „Jak lidé pokračují ve spalování fosilních paliv a pumpování stále více oxidu uhličitého do atmosféry, cíl omezit globální oteplování na relativně bezpečnou úroveň 1,5 stupně Celsia ve srovnání s předindustriální dobou zaostává. „To přiblížilo myšlenku cíleného zásahu do klimatických systémů realitě,“ píše New York Times.

Je to o experimentu, který byl dříve veřejnosti utajen a který nedávno začal v San Franciscu a jehož cílem je vystřelit malé částice do atmosféry, aby se mraky nad mořem rozjasnily, odrážely více slunečních paprsků zpět do vesmíru a zpomalily globální oteplování. Chemtrails ‼️‼️‼️

 

https://apollo-news.net/still-und-heimlich-soll-dieses-wolken-experiment-die-erde-abkuehlen/

 

📌BEZ PRESSU: „Tucker Carlson v rozhovoru s dr. Michaelem Nehlsem“.

Proč lékařský a vládní establishment vnucoval světu covid vakcínu, i když věděl, že nefunguje? Dr. Michael Nehls říká, že nešlo o peníze, šlo o ovládnutí lidské mysli. Podezření tzv. konspiračních teoretiků se potvrdilo, vakcíny, mimo jiné, „ohlupují“ populaci a dr. Nehls vysvětlil proces, jak spike protein z vakcín útočí na hipokampus. – Alzheimerova nemoc – Lithium – Vitamin D. Více v dalším skvělém, ale informačně třeskutém dílu TuckerCarlsonNetwork.

https://bezpressu.news/videa/tucker-carlson-v-rozhovoru-s-dr-michaelem-nehlsem/

 

📌 👉 Němečtí zelení v panice: Po Pellegriniho volebním vítězství vyzývá Röttgen, aby Slovensko opustilo EU 😂🙈 (Jen provokujte Slováky, neznáte jejich náturu tak dobře, připojí se k Putinovi, Ukrajina je stejně ztracená už dávno a sousedíte přímo Ruskem a máte po ptákách!!!! Provokujete hada bosou nohou!!! 😂)

https://t.me/absurdnisvet/71465

 

👉 Röttgen navrhuje, aby Maďarsko a Slovensko opustily EU. Zahraniční politik CDU Norbert Röttgen navrhuje, aby Maďarsko a Slovensko opustily Evropskou unii. Nově zvolený slovenský prezident Peter Pellegrini a premiér Robert Fico „otevřeně sympatizují“ s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, maďarský premiér Viktor Orbán je „Putinovým trojským koněm v EU,“ řekl Röttgen.

Ruská válka proti Ukrajině má pro EU také existenční rozměr, pokračoval Röttgen. „Každý, kdo se zde postaví na stranu agresora, nepatří do EU.“ Orbánova „politika vydírání“ by již neměla být respektována, „musí se jim ukázat dveře,“ řekl bývalý federální ministr. Slovensko se pak bude muset rozhodnout, zda chce následovat Orbána, nebo zůstat v EU.

 

https://www.oldenburger-onlinezeitung.de/nachrichten/roettgen-legt-ungarn-und-slowakei-eu-austritt-nahe-126124.htm

 

📌8.4.2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO: Pellegrini vyhrál. Fiala a pětikoalice zuří. „Proruští švábi a Putinův trojský kůň“.

Čau Praho! 🇨🇿🇸🇰 Pellegrini demokraticky vyhrál slovenské volby. Pětikoalice zuří. Podle ní se Slovensko stává „dalším trojským koněm Putina v EU”. Neuvěřitelná arogance a ostuda, když naše vláda mluví o komkoliv, kdo má odlišné názory než pětikoalice. Nedávno označila za proruské šváby české zemědělce, teď skoro slovenské voliče.

👉 Za proruskou hlásnou troubu označil Ivan Bartoš i předsedu Andreje Babiše. Vzápětí řekl, že chce v Česku legalizovat konopí. Nálepkování a nesmyslné priority, to by jim šlo.

👉 Potlačování nepohodlných názorů pokračuje kromě ODS, TOP09, STAN a Pirátů i mezi lidovci. Ministr Hladík chce ze strany vyhodit Cyrila Svobodu, protože si v jednom rozhovoru dovolil říct, co si myslí.

👉 „Fialova” kampelička, kde měl premiér a další kmotři z ODS miliony a která byla napojená na Krejčířův gang, plánuje svoji likvidaci. Bez udání důvodů. No jo, média se na ní začala příliš zaměřovat, tak je na čase zamést stopy! Jako v devadesátkách. Hnutí ANO to takhle nenechá. Budeme žádat ve sněmovně prošetření.

👉 Chudoba v České republice: čtvrtina lidí je na jejím pokraji. Každá šestá rodina je na dávkách. Takhle bohužel dopadá naše země s vládou pětikoaličních stran. Už aby byly volby.

👉 Starostové plánují sloučení Prahy a Středočeského kraje. Pražanů se na to sice neptali, ale už teď přemýšlí, že by Praha jako kraj mohla zmizet, že by mohla přijít o okrajové části a ty by se připojily pod vládu hejtmanky za STAN. Velmi úsměvné.

👉 Ekoteroristé opět zablokovali dopravu v Praze. Nemám nic proti pokojným demonstracím, ale zablokovat most, kde pak neprojedou ani hasiči a záchranka? Absolutně odmítám! Takové chování se musí trestat.

👉 Začal se bourat Libeňský most. Hnutí ANO navrhovalo tento postup už v roce 2018. Kdyby to pětikoalice a Zdeněk Hřib šest let neodmítali, ušetřila by Praha více než miliardu korun. To vše a mnohem víc se dozvíte v 78. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

 

https://youtu.be/QZ2tqpjPfs0?si=Bp_-KRK9Zx8T6EAE

 

📌JUST IN: Jemenští Húsíové říkají, že 400 000 vojáků je připraveno bojovat za Írán, pokud vypukne regionální válka s Izraelem. https://t.me/absurdnisvet/71466

 

📌Medveděv – k výrokům pachatelů útoku v „Krokus“: Inu, vážení vůdci USA a evropských zemí! Nestačí vám výroky teroristů, kteří hlásili v Kyjevě slíbený milion rublů a okno na hranici mezi Ruskem a Ukrajinou? Je útok stále ve prospěch IS? Skuteční klienti, banderovci, vaši chráněnci. A ti, kdo jsou spolupachateli této vraždy, jste vy všichni, Biden, Macron, Sunak, Scholz a ostatní. Na tohle nezapomeneme!

https://t.me/absurdnisvet/71467

 

📌3.4.2024: Velká farmaceutická manažerka přiznává, že ministerstvo obrany vynalezlo mRNA, aby vylidnilo svět.

 

Článek napsal Baxter Dmitry . Tento příspěvek je výhradně názorem autora. Nemusí nutně reprodukovat pohled na antiilluminátskou televizi. Antiilluminate TV nenese žádnou odpovědnost za jakýkoli obsah tohoto překladu!

Začátek překladu:Vakcíny Covid-19 mRNA byly záměrně vyvinuty tak, aby nemohly zastavit přenos viru, zatímco fungují jako časovaná bomba v lidské biomase a v podstatě trénují tělo, aby se zničilo,“ 🙈  říká Alexandra Sasha“ Latypova, bývalá manažerka od BigFarmacie.

Latypova potvrdilzprávy Roberta F. Kennedy Jr., podle něhož se americké ministerstvo obrany (DoD) v zákulisí podílelo na vývoji mRNA a mělo velmi jasné úmysly ublížit“🙈  tím, že provedlo masovou genocidu Američanů„.

Pod kontrolou a velením ministerstva obrany začali farmaceutičtí giganti jako Pfizer, Moderna a Janssen hromadně vyrábět vakcíny pro operaci Warp Speed  dlouho předtím, než hysterická mainstreamová média nahlásila první případy Covid.

Tato „galionská postava“ farmaceutických společností, podle Latypové, pouze poslouchala příkazy ministerstva obrany.

👉 To znamená, že americká armáda dohlížela na vývoj a zavedení těchto „protiopatření covid„, jak byly klasifikovány dříve, než byly nesprávně označeny jako „vakcíny“. To je důvod, proč tomu říkali Operace Warp Speed: 👉 protože to byla vojenská válka, ne operace „veřejného zdraví“.

👉 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) a Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) také hrály roli tím, že urychlily nouzové schválení (EEA) pro smrtící léky, následované oficiálním schválením některých z nich – a zbytek je historie.

Již v prosinci to Latypova vysvětlila ve forenzní videopřednášce.

👉 Covidočkování trénuje tělo, aby „zničilo sebe“, varuje Latypova

Jádrem Latypovy prezentace je, že ministerstvo obrany, velká farmaceutika a velká regulace (FDA a CDC) se vzájemně spikly , aby spáchaly masové vraždy po celém světě prostřednictvím bioterorismu a informační války“.

👉Důkazy jsou ohromující, že existuje záměr poškodit lidi injekcemi Covid-19, takzvanými vakcínami“ a dalšími nesmyslnými covid reakcemi, které vlády po celém světě provádějí stejným způsobem!řekla.

👉 Ještě jednou, není to tak, že by vakcíny byly vyvinuty, aby pomohly lidem, ale byly náhodně nebezpečné!!! Latypova říká, že byly záměrně navrženy jako biologická zbraň proti lidu, což podle jejího názoru dokládá rozsáhlé množství literatury, studií, vědeckých diskusí a důkazů na toto téma.

Existuje mnoho mechanismů zranění zabudovaných do injekcí Covid -19,“ vysvětlila dále. 👉 Nejdůležitější je, že tato očkování jsou navržena tak, aby způsobila, že vaše buňky napadají samy sebe, což způsobuje, že jejich buňky exprimují antigeny, které jsou toxickými spikovými proteiny, a pak vytvářejí protilátky k útoku na buňky. Takže trénuje vaše tělo, aby se zničilo!!!

Na těchto injekcích není nic bezpečného, natož účinného – pokud skutečným cílem nebylo pomalu, ale jistě vytlačit světovou populaci. V tomto případě injekce fungují přesně podle plánu – a to nejhorší teprve přijde!

Od začátku byly bezpečnostní signály zřejmé“, říká Latypova. Přesto se zdálo, že si toho nikdo v žádné mocenské pozici nevšimne, nebo možná tyto bezpečnostní signály ignorovali, protože cílem bylo snížení počtu obyvatel.

V těchto očkováních není žádná účinnost.“ Latypova prozrazuje.          👉 👉 👉 Ve skutečnosti víme, že existuje negativní účinnost, což znamená, že tato očkování zvyšují pravděpodobnost, že onemocníte a zemřete.

Během výroby střílek byly správné výrobní postupy (GMP) zcela ignorovány, což se také zdálo být úmyslné, aby se zajistil smrtelný výsledek produktu. Pokud by byly dodrženy odpovídající bezpečnostní normy, střelba by mohla být méně smrtelná, což by bylo v rozporu s agendou.

Zjistili jsme, že tyto výrobky jsou špinavé a znečištěné a vůbec neodpovídají tomu, co je uvedeno na štítku,“ říká Latypova. 👉A už od začátku jsou jedovaté!!!

👉 „Všechny by měly být okamžitě zastaveny, a to by mělo být důkladně vyšetřeno. A měli bychom pohnat ty, kdo jsou za to zodpovědní, k odpovědnosti. Dokud se to nestane, nemůžeme to nechat za sebou.

Zdroj: Thepeoplesvoice.tv

https://telegra.ph/Big-Pharma-Managerin-gibt-zu-dass-das-Verteidigungsministerium-mRNA-erfunden-hat-um-die-Welt-zu-entv%C3%B6lkern-04-03  

 

📌Obchodní model Corona 💉💶💉💶💉

Mekrel, Kurz, Spahn, Anschober, Scholz, Nehammer, Rauch a Lauterbach nebo jejich protějšky v jiných zemích mohou mluvit o neznalosti, protože evidentně ničemu nerozumí.

Ale šéf amerických lékařů Fauci, Gates, šéf BioNTech Sahin a šéf Pfizer Bourla, stejně jako alespoň někteří virologové a imunologové, jistě věděli, že lžou.

„Nakonec bylo údajné nebezpečí viru pouze ‚zvětšeno‘, aby se mRNA dostala do lidí. Virus byl docela bezvýznamný a myslím si, že mnoho diskusí o původu v laboratoři byly kouřové granáty nebo mediální humbuk s cílem vytvořit stop k viru připisování významu, který ani NIKDY neměl, nešlo o virus, ale o mRNA‼️ Tento obchodní koncept je nyní zřejmý.“

https://tkp.at/2024/04/06/wusste-man-es-2020-nicht-besser-oder-doch/

 

📌 NĚMECKÉ MSM:::TOTO SE NETÝKÁ JEN NĚMECKÝCH DĚTÍ‼️‼️‼️                                                                                                                                    Ztracená léta. Je povolána celostátní studijní komise, aby zjistila, jaké závěry je třeba vyvodit z koronavirové krize. To je velmi potřebné, zejména pokud jde o děti a mládež.

Politici musí prosit o odpuštění, zvláště pokud jde o děti a mladé lidi. Nesměli chodit do sportovního kroužku, byla uzavřena hřiště, zrušena škola nebo probíhala pouze digitálně. Pokud byl doma chytrý telefon, tablet nebo počítač, kvůli zákazu vycházení nebylo úniku z domova – noční můra každého teenagera. Těžko snesitelné pro ty, kteří žili ve stísněných životních podmínkách. Mladí lidé, kteří se tajně scházeli v parcích, byli veřejně pranýřováni, zavírání škol je vnímáno jako zbytečné, obezita, deprese, obrovské mezery ve vzdělání – různé studie dokazují traumata generace Corona. Někteří dětští a dospívající psychoterapeuti dokonce mluví o „ztracené generaci“. Zpětně se měsíce zavírání škol považuje za chybu a zbytečné. Odpovědní za politiku se odvolávají na doporučení tehdejších virologů a RKI. Ti zase kontrují, že rozhodnutí bylo vždy na politicích.

Za tohle by měla být gilotina!

http://is.gd/ONu1Ze

 

📌 A další, který musel přijít o život rukou „jednoho muže“ (Jak jde o migranta, píše MSM „jeden muž“!) Smrtící násilí v Magdeburgu. Jednapadesátiletý muž se při hádce v tramvaji vážně zranil a nyní zemřel. Nyní to vyšetřuje policie.e“®! (ON SE ZRANIL🙈)  👉  𝕏

 

(https://twitter.com/anti_grune/status/1776947002552578342?t=imm4-LhlHUieHOIVGiHWyg&s=19)

 

📌🌋Island kolem 18:00. Pak dnes (před 4 hodinami) náhle přes okraj vyteklo velké množství lávy. „Páni, něco se dramaticky změnilo,“ napsal Volcaholic na Twitteru.

https://t.me/absurdnisvet/71477

 

📌 🔝🔝🔝 💥💥💥08.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Válečných cílů nebylo dosaženo“: Gaza získává „svobodu“!!! v době, kdy se izraelští vojáci stahují bez toho, aby zcela porazili Hamás – jak bylo plánováno…

 

https://youtu.be/5MR2-QKbqWg?si=VGO-6ckOobrzXBGZ

 

📌 🔝🔝🔝 💥💥💥08.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Úder bleskem pro Zelenského od nového lídra členské země aliance NATO Slovenska Petra Pellegrini; „Je absolutní  tragédií podporovat konflikt, který za dva roky nepřinesl žádné výsledky…“

 

https://youtu.be/ieqmGdcD9JU?si=eITT75la2QPEfELR

 

📌🔝🔝🔝💥💥💥08.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Velké vítězství pro ruské vojáky. Ruský „pán oblohy“ shodil bomby FAB-500 na ukrajinské pozice; konvoj praporu Azov smeten z bojiště

 

https://youtu.be/e62c0NJ8rIs?si=2HtWSMzRCN7J1m2X

 

📌 🔝🔝🔝 💥💥💥08.04.2024, CRUX, Roman Kirsch: „Části Ukrajiny budou v pohodě po připojení k Rusku“; Trump požaduje „postoupení území Putinovi“, Kyjev ten plán napadá a striktně odmítá… (Tak co demoliční komando? Kde se schováte, až Vám dementní Biden bude nucen odejít navěky??? Cestu nebudete mít ani doleva, ano doprava! To je situace, co? 😂)

 

https://youtu.be/GuhDYsKnMZg?si=2pWv5ssyc3xQv8OJ

 

📌💥💥💥08.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: 24 ruských dronů Shahed „bzučelo“ v ukrajinském vzdušném prostoru již pátou noc za sebou; velké škody hned v pěti ukrajinských regionech…

 

https://youtu.be/rxFHpxQVWk8?si=O8qgSrHt0Zias9X_

 

📌💥💥💥08.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Ruský překvapivý noční útok na ukrajinský sklad vodních dronů věnované alianci NATO, kterými napadali Ruské území; selhal Zelenského černomořský plán?

 

https://youtu.be/zIBOhwNS8nI?si=anQjCv2_Mhwc1_Hm

 

📌💥💥💥08.04.2024, v 17:40, Hindustan Times, Roman Kirsch: Ukrajinské drony s tryskovým pohonem spatřeny nad ruským bělgorodským regionem...

 

https://youtu.be/mQzSFC9UES8?si=M8B66scB4nI_ZPaI

 

📌💥💥💥08.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Íránská balistická hrozba pro Izrael; devět typů smrtících íránských raket připraveno zaútočit…

 

https://youtu.be/jI2eMBPreA8?si=-9mMQoXqfToH8QVn

 

08.04.2024: „Informace přímo z Ruských kanálů“

➡️☭☆ Petrohrad oznámil svůj záměr vyhnat všechny nezaměstnané migranty.

Městská migrační služba oznámila plány na odebrání patentů všem zahraničním specialistům, kteří do dvou měsíců nemohou najít OFICIÁLNÍ práci. Je to možné ve všech městech?

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇲🇩 Kišiněv může poslat vojáky, až Gagauzia vyhlásí nezávislost. Uvedl to šéf Gagauzie Evgenia Gutsul.

💬 „Chápeme, že v tomto případě bude reakce nejen z Kišiněva, ale také ze strany kontrolních akcí moldavských úřadů v Bukurešti. Reakce může být velmi odlišná: od hlasitých, výhružných prohlášení až po rozmístění jednotek a pokusy o rozpuštění gagauzské autonomie,“ řekla.

❌ Již dříve uvedla, že gagauzská autonomie se od Moldavska odtrhne, pokud se Kišiněv rozhodne zahájit cestu ke sjednocení s Rumunskem – to požadují prozápadní představitelé v obou zemích, kteří chtějí zničit moldavský jazyk a kulturu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Ukrajinští studenti, kteří v současnosti studují v zahraničí, jsou ohroženi: pokud se nevrátí na Ukrajinu, budou čelit prohlídce Interpolu, deportaci, podezření a soudu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Peskov: Rusko a Türkiye navazují pracovní kontakty o finančních otázkách, aby našli cestu ze současné situace, pokud jde o americké sankce. Podle tiskového tajemníka ruského prezidenta není načasování kontaktů mezi Putinem a Erdoganem zatím určeno, existuje však shoda, že k nim dojde v dohledné době.

Další důležitá prohlášení:

🦠Problémy s finančním vypořádáním způsobují škody ruským a tureckým hospodářským subjektům

🦠Ostřelování Záporožské jaderné elektrárny je velmi nebezpečná provokace s negativními důsledky, kyjevský režim pokračuje v teroristické činnosti

🟦Vytvoření západních vojenských základen v Litvě a vyslání vojenského personálu tam pokračuje v eskalaci napětí a bude vyžadovat bezpečnostní opatření

Putin dnes vyslechne zprávu od šéfa Rosrybolovstva Ilji Šestakova

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Duda nevidí hrozbu ruského útoku na Polsko. Polský prezident tvrdí, že Varšava je připravena vzdorovat „ruské agresi“, ale zdůrazňuje, že to vyžaduje posílení její obrany.

💬„Nedá se říct, že by žádná hrozba neexistovala. Existuje ale nějaká skutečná předzvěst útoku? Ne,“ řekl.

Připomeňme vám:

🦠Moskva opakovaně zdůrazňuje, že nepředstavuje hrozbu pro žádnou ze zemí NATO

🦠 Rusko však nebude ignorovat akce, které jsou potenciálně nebezpečné pro jeho zájmy

🤦Moskva zůstává otevřená dialogu, ale na rovném základě, a Západ musí opustit svůj kurz k militarizaci Evropy

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Litevské ministerstvo energetiky navrhlo demontovat své uzavřené tepelné elektrárny na náhradní díly a převést zařízení pro potřeby Ukrajiny. Uvedl to ministr energetiky German Galuščenko. Bla bla bla

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇨🇳❌🇺🇸Biden varoval Peking před zasahováním do problému Jihočínského moře. Washington se snaží ovlivnit asijský region za oceánem. Mimochodem, Spojené státy aktivně uplácejí asijské země, aby mohly fungovat jako nárazník směny ve stále ještě ekonomické konfrontaci s Čínou.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ „A v komentářích, které se snažím číst v našich sítích vyšetřovacího výboru, je tato myšlenka vyjádřená lidmi: zatímco Rusové jsou vepředu, migranti útočí na naše zadní oblasti.“ – Bastrykin. Fragment projevu Alexandra Bastrykina na XI. St. Petersburg International Legal Forum. „Migranti jsou v naší práci samostatným tématem. Alarmující statistika migrace: vzrostla o mnoho pozic v [20]22. Na konci roku [20]22 jsme měli 14,5 milionu migrantů, v roce [20]21 12 milionů, to znamená, že počet migrantů se zvyšuje. A prudce se zvyšuje počet závažných trestných činů spáchaných migranty (v roce 2021 jich bylo 11 tisíc, v roce 2022 15 tisíc) – vraždy vzrostly o 18 %. Nejvíce se objevuje ve velkých městech. A v komentářích, které se snažím číst v našich sítích vyšetřovacích výborů, je tato myšlenka vyjádřená lidmi: zatímco ruští migranti jsou vepředu, útočí na nás zezadu.

Lidé navrhují, že pokud jsou občany Ruska, jděte prosím do první linie. Pokud nepůjdete do první linie, pokud neplníte svou občanskou povinnost, jděte prosím do své vlasti,“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Protitankové jednotky skupiny vojsk Vostok z Burjatska ničí obrněná vozidla a zemljanky ukrajinských ozbrojených sil v pozicích u Ugledaru. Protitankové posádky zasáhly stovky obrněných cílů ukrajinských ozbrojených sil. Náhlými a přesnými útočnými akcemi ze zálohy způsobují nepříteli značné poškození a poskytují podporu akcím útočných jednotek.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Orsku se lidé shromáždili poblíž budovy místní správy, informuje zpravodaj RIA Novosti. O situaci kolem povodně přitom orenburský hejtman jedná s iniciativní skupinou.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry z místa zřícení nadjezdu ve Smolenské oblasti. Vlakový provoz v úseku Vjazma – Semlevo byl z důvodu mimořádné události přerušen.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Dnes, 6.4.2024 v 18:00, kdy jsem posílal večerní zprávy, opět po 2 dnech blokace, ihned nová blokace na 3 dny proti jejím zásadám za článek dnešní článek: 26 patentů na manipulaci s klimatem, naséváním mraků nebo jejich rozpouštěním….. Prosím přeposílejte dál. Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *