, ,

07.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

07.05.2024: Večerní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌♨️♨️♨️ 🙈 👹 7. května 2024 10:30, Denník N: ÚSTAVNÍ SOUD ZRUŠIL KASTRACI JAKO PODMÍNKU PRO ZMĚNU POHLAVÍ.

Operace spojená s kastrací už nebude podmínkou pro úřední změnu pohlaví. Rozhodl o tom dnes Ústavní soud, podle kterého jsou taková ustanovení zákona „v rozporu s lidskou důstojností“. Za legislativu je Česko dlouhodobě kritizované mezinárodními organizacemi.

 

Nejnovější zprávy z témat: LGBTQLidská právaÚstavní soud

Ministr vnitra Rakušan uvítal rozhodnutí Ústavního soudu ohledně změny pohlaví bez podmínky operace. Dlouhodobě tento postoj podporuje a prosazuje. (ČTK)

10:35: Rozhodnutí Ústavního soudu ohledně změny pohlaví je podle zmocněnkyně pro lidská práva Kláry Šimáčkové Laurenčíkové skvělá zpráva. Věří, že vláda se bude připravenou legislativou zabývat co nejdříve.

9:46: Zákon, který nepodmiňuje změnu pohlaví operací, je dva roky připraven. Nebyla na něm ale politická shoda, napsal ministr spravedlnosti Pavel Blažek na síti X v reakci na rozhodnutí Ústavního soudu. Nyní dal ÚS podle Blažka jasný pokyn.

9:43: Ústavní soud rozhodl o zrušení zákona, který podmiňuje úřední změnu pohlaví sterilizací. Zákonodárci musí změnit zákony do poloviny roku 2025. Do té doby platí dosavadní podmínky, protože vykonatelnost dnešního nálezu je odložená.

9:11: Pro přibližně 600 000 dětí, které se tísní v Rafáhu na jihu Pásma Gazy, budou případné evakuace a chystaná ofenziva katastrofou, varovala organizace Dětský fond OSN (UNICEF).

 

  1. května 2024 15:15: Izrael opět zakázal šéfovi úřadu OSN pro palestinské uprchlíky UNRWA Philippu Lazzarinimu vstup do Pásma Gazy.Lazzarini to uvedlna sociální síti X. Izraelské úřady, se kterými UNRWA opakovaně vede spory, se k tomu nevyjádřily.

 

Výborně! Takže úchyláci budou v ženských šatech chodit na dámské toalety a znásilňovat holčičky a ženy….Jako v  Německu a Americe a jinde!!! 🤮🤮🤮

 

https://denikn.cz/minuta/1419495/#:~:text=Operace%20spojen%C3%A1%20s%20kastrac%C3%AD%20u%C5%BE,%C4%8Cesko%20dlouhodob%C4%9B%20kritizovan%C3%A9%20mezin%C3%A1rodn%C3%ADmi%20organizacemi.

 

 

📌07.05.2024 10:25, Parlamentní listy: DALŠÍ ZHROUCENÍ, NADÁVAJÍ NA UKRAJINĚ. V MOSKVĚ MEZITÍM ČILÝ RUCH

 

Provokace, intriky, faleš. Takhle to prý dnes funguje mezi Ruskem a Západem. V reakci na dodávky americké pomoci na Ukrajinu Rusové hrozí, že od teď mohou udeřit kdekoliv na světě. Nejen na území Ukrajiny. V Rusku mezitím nabírá na obrátkách boj o moc ve formující se nové Putinově vládě. Washingtonský Institut pro studium války (ISW) popsal, co má teď vedle vítězství na Ukrajině Putin ještě v plánu. Mezitím se prý u Očeretyne zhroutila ukrajinská obrana. A prý může být ještě hůř.

 

Válka na Ukrajině trvá už 804 dní a podle washingtonského institutu Rusové roztočili další kolo informační války.

„Zdá se, že Kreml znovu zesiluje reflexivní kontrolní kampaň zaměřenou na rozhodování Západu pomocí jaderných hrozeb a diplomatické manipulace. Reflexivní kontrola je klíčovým prvkem ruského nástroje hybridní války – je to taktika, která se opírá o tvarování protivníka cílenou rétorikou a informačními operacemi takovým způsobem, že protivník dobrovolně podniká akce, které jsou pro Rusko výhodné,“ upozornil washingtonský Institut pro studium války (ISW).

 

Sovětský matematik Vladimir Lefebvre definoval reflexivní kontrolu jako „proces přenášení důvodů k rozhodnutí“ na protivníka prostřednictvím „provokací, intrik, přestrojení, vytváření falešných objektů a lží jakéhokoli typu“.

Do tohoto typu akcí patří i mávání jadernými šavlemi, ke které se uchýlil ruský vládce
Vladimir Putin, který nařídil armádě provést cvičení s netaktickými jadernými zbraněmi.

Ruské ministerstvo obrany a ruské ministerstvo zahraničních věcí (MFA) uvedly, že Rusko provede jaderná cvičení v reakci na „provokativní prohlášení a hrozby“ učiněné západními představiteli vůči Rusku. Ruské ministerstvo zahraničních věcí také prohlásilo, že bude považovat příjezd F-16 na Ukrajinu za provokaci, protože Rusko bude považovat F-16 za nosiče jaderných zbraní. Místopředseda Ruské rady bezpečnosti Dmitrij Medveděv obvinil americké, francouzské a britské představitele, že zvažují vyslání svých jednotek na Ukrajinu, a tvrdil, že to ospravedlňuje Rusko k testování jeho taktických jaderných zbraní. Přímo hrozil „světovou katastrofou“ v důsledku zapojení Západu na Ukrajině a hřímal, že Rusko udeří proti Washingtonu, Paříži a Londýnu.

Putin a jeho lidé hrozí jadernými zbraněmi v době, kdy má na Ukrajinu po mnoha měsících dorazit americká vojenská pomoc. Z Ruska zaznělo varování.

 

Ruské MZV upozornilo, že si předvolalo britského velvyslance v Rusku Nigela Caseyho v souvislosti s nedávným prohlášením britského ministra zahraničí Davida Camerona, že Ukrajina má právo udeřit na vojenské cíle v Rusku. Ruské ministerstvo zahraničí obvinilo Camerona z „eskalace“ konfliktu a že Rusko může reagovat úderem „na jakýkoli britský vojenský objekt a zařízení na území Ukrajiny a za jejími hranicemi“.

 

V samotném Rusku mezitím nabírá na obrátkách boj o moc ve formující se nové Putinově vládě.

Ruský opoziční server Meduza 6. května uvedl, že jeho zdroje v Kremlu říkají, že ruské elity začaly aktivně spekulovat o tom, kdo se připojí k nové ruské vládě po Putinově inauguraci, a poznamenal, že některé elity jsou „napjaté“, doufají v povýšení a mají obavy z degradace. Jiný zdroj blízký ruské vládě Meduze řekl, že kremelští představitelé a ruské elity se v současné době snaží obsadit „nejvyšší možnou pozici“ pro případ, že by Putinovo nadcházející šestileté prezidentské období bylo vzhledem k jeho věku posledním. ISW však jedním dechem dodává, že se Putin v žádném případě nechystá opustit svou pozici.

„Zdroj blízký ruské prezidentské administrativě tvrdil, že Putin se soustředí na konzervatismus, odstranění všech disidentů, vítězství ve válce na Ukrajině a ‚obracení na východ‘, což pravděpodobně odkazuje na prohlubování ruských vztahů s Čínou, Íránem a Severní Koreou,“ uvedl institut.

 

Server Kyiv Post upozornil, že na samotné Ukrajině ruská armáda zesiluje tlak na bránící se Ukrajince.

Ukrajinské ministerstvo obrany v neděli uvedlo, že během 24 hodin zaregistrovalo celkem 125 ruských útoků podél frontové linie dlouhé 700 kilometrů. Více než polovina těchto útoků se odehrála v oblasti kolem Očeretyne a města Časiv Jar. Pro srovnání, v jeden z březnových dní Ukrajina uvedla, že došlo k 53 útokům včetně 21 v těchto dvou oblastech.

Kanál DeepState Telegram, který má blízko k ukrajinské armádě, obvinil velení brigády rozmístěné v Očeretyne ze „zhroucení obrany v oblasti, což vedlo ke značným ztrátám“.

„Nepřítel chápe, že (americká) munice se začne objevovat… za dva měsíce,“ řekl Jurij Fedorenko, velitel bezpilotního praporu Achilles 92. brigády operující na východní frontě. „Tyto dva měsíce války budou velmi, velmi, velmi intenzivní. Nepřítel se do té doby pokusí vzít co nejvíce,“ řekl.

 

Server Ukrajinská pravda tvrdí, že tento ruský postup je poměrně nákladný. „Jen za poslední den obranné síly zneškodnily více než tisíc útočníků, spálily 37 dělostřeleckých systémů a 25 tanků,“ napsal server.

 

Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran

 

 

📌7.5.2024, RDH 092 Nela Lisková – ODSOUDILI MĚ ZA TO, ŽE ODMÍTÁM NACISMUS.

 

  1. 4. 2024: „Tento soudní proces je bizarní, jestliže ve 21. století stojím před soudem a musím se obhajovat za to, že odmítám nacismus,“ říká Nela Lisková, předsedkyně Institutu Ochrana práv občanů a politická aktivistka odsouzená Okresním soudem v Ostravě za její slova, že je potřeba denacifikovat ČR.

 

https://www.youtube.com/watch?v=D71jqG-jcfc

 

 

📌⚠️💉💉💉 BILL GATES: MRNA A LIPIDOVÉ NANOČÁSTICE PRO KAŽDOU NEMOC. „Pro každou nemoc, na kterou nemáme vakcínu, vyzkoušíme mRNA.“ „Potřebujeme si jen trochu pohrát. Existuje spousta lipidových nanočástic a některé z nich se mohou samy sestavit. Budeme schopni postavit továrny po celém světě, které dokážou vyrobit vakcíny za 2 dolary s ještě kratší dobou přípravy než jsme to museli udělat během ‚pandemie‘.“

 

https://eu.usatoday.com/videos/news/health/2021/01/27/bill-gates-explains-magic-mrna-vaccines-multitude-diseases/4276472001/

 

 

📌💉💉💉BILL GATES UŽ DÁVNO PRODAL SVÉ PODÍLY VE SKANDÁLNÍ SPOLEČNOSTI, KTEROU VYBUDOVAL A KTERÉ JSOU STÁLE V NEPORUŠENÉM SESTUPNÉM TRENDU, ZA ŠPIČKOVÉ CENY. „Vakcína“, která vydělala miliardové zisky, zaujímá historicky první místo v systémech hlášení škod a v očích mnoha kritiků je zodpovědná za miliony úmrtí.

 

https://finanzmarktwelt.de/biontech-umsatz-fast-komplett-futsch-dazu-satter-verlust-309490/

 

 

📌💉💉💉Astra Zeneca: EU ZASTAVUJE SCHVALOVÁNÍ VAKCÍNY PROTI KORONAVIRU.

Stažení přichází poté, co bylo v Německu nastříkáno téměř 13 milionů dávek a na státní náklady byla provedena intenzivní reklamní kampaň.

 

https://www.berliner-zeitung.de/gesundheit-oekologie/astrazeneca-eu-stoppt-zulassung-fuer-corona-impfstoff-li.2212473  

 

 

📌💉💉💉 od Dr. Petr F. Mayer: FATÁLNÍ ZÁCHVATY V DŮSLEDKU INJEKCÍ CORONA MRNA – studie

 

Nová recenzovaná studie zjistila, že injekce mRNA mohou způsobit náhlou smrt v důsledku záchvatů. Stále více studií potvrzuje mnohočetné negativní důsledky hromadného očkování nebezpečnými přípravky. A kauzalita je stále jasnější.

Patologové již hodně přispěli k objasnění škodlivých účinků přípravků mRNA. Zejména dva němečtí patologové Walter Lang a Arne Burkhardt prokázali několik cest působení špiček LNP mRNA, které mohou vést ke smrti. Studie publikovaná v prestižním Cureus Journal zkoumala smrt muže, který zemřel na záchvaty do 40 hodin po injekci mRNA.

 

To je případ 73letého muže, který dostal od společnosti Pfizer očkování mRNA Covid. Objevily se u něj bolesti hlavy, po kterých následovaly prudké záchvaty, ztráta vědomí a nakonec smrt. Případ je znepokojivý, protože muž zemřel méně než dva dny po obdržení injekce, uvedli vědci.

 

více čtěte zde: https://tkp.at/2024/05/05/toedliche-krampfanfaelle-als-folge-von-corona-mrna-injektionen-studie/

 

 

📌💉💉💉 POLITIK SPD MÁ RAKOVINU TEPRVE VE 30TI LETECH…..

 

https://www.bild.de/politik/inland/nachwuchstalent-im-bundestag-mit-30-spd-jungpolitiker-hat-krebs-6634e5b0763a460859c0f0c4

 

 

📌💉💉💉🚨🚨🚨“Navzdory nyní rozšířenému používání výrazu „Covid-19“ není nozologická jednotka sama o sobě, to znamená, že se nejedná o konkrétní onemocnění. Diagnóza závisí pouze na přítomnosti pozitivního laboratorního testu na SARS-CoV- 2 Bez tohoto testu je „Covid-19″ nespecifická virová rýma, laryngitida, bronchitida, zápal plic.“

Autor: Manfred Horst, MD, PhD, MBA, studoval medicínu v Mnichově, Montpellier a Londýně. Většinu své kariéry strávil ve farmaceutickém průmyslu, naposledy v oddělení výzkumu a vývoje společnosti Merck & Co/MSD.

https://de.brownstone.org/articles/covid-is-not-a-specific-disease/

 

 

📌💉💉💉 POTVRZENA ŠOKUJÍCÍ SOUVISLOST MEZI AUTISMEM A COVIDOVÝMI VAKCÍNAMI‼️

Dříve byla čistá konspirační teorie tvrdit, že svatý grál medicíny, „vakcíny“, byly příčinou autismu, neurologické a vývojové poruchy, která začíná po narození, rozvíjí se v prvních letech života a často trvá desítky let.

👉V 90. letech 20. století, kdy míra autismu raketově rostla, nemohla společnost Big Pharma vinit „Long Covid“, výmluvu, kterou dnes používají pro téměř každý zdravotní stav. V 90. letech CDC ztrojnásobilo očkování dětí, a to bylo jasné. Příběh naznačuje, že vakcíny byly skutečně přímým spojením s miliony případů autismu, 👉protože míra vzrostla z 1 z 10 000 dětí na 1 z 68 dětí, většinou mužů. Jaké přísady ve vakcínách tedy vedly k této hrozné poruše a jak jsou injekce genové Fauci terapie  (injekce proteinu Covid Spike) spojeny s tímto zvěrstvem, které deaktivuje centrální nervový systém a oslabí mozek?

 

👉Je známo, že rtuť prochází hematoencefalickou bariérou, stejně jako toxické, viry napodobující vrcholové proteiny z mRNA „vakcín“!

👉Věděli jste, že hliník ve vakcínách (uvedený jako fosforečnan hlinitý) pomáhá rtuti (uvedené jako thimerosal) v mnoha vakcínách, včetně více dávkových očkování proti chřipce, překonat hematoencefalickou bariéru? Staré pořekadlo lékařů, že vakcíny neobsahují dostatek rtuti, aby způsobily poškození lidského těla, je fraška, stejně jako dnešní lékaři, kteří vyvracejí lež, že spike proteiny zůstávají v místě vpichu, i když je cévní systém přenáší do orgánů, včetně mozku.

👉Podobně jako se rakovina katapultuje, když dosáhne lymfatických uzlin (lymfom).

 

👉‼️Rtuť je nejjedovatější neradioaktivní prvek na Zemi. Věděli jste, že průměrná vakcína proti chřipce obsahuje 25 mikrogramů a bezpečnostní limit EPA je 5 mikrogramů? To znamená, že děti očkované více vakcínami současně mohou dostat více než 10násobek bezpečnostního limitu rtuti za jeden den. Slyšeli jste, že Big Pharma nyní kombinuje očkování proti Covidu s očkováním proti chřipce a dalším očkováním? Je to pravda ‼️

 

👉Protože autismus může být zhoršen oslabeným a oslabeným imunitním systémem a zánětem (zejména mozku), takzvané „vakcíny“ proti Covid-19 katapultují kognitivní poruchy u dětí, včetně těch, které již trpí podobnými zdravotními katastrofami. Ve skutečnosti jen od zavedení očkování proti Covidu zaznamenal nizozemský zdravotní systém 24% nárůst návštěv u lékaře kvůli problémům s koncentrací a pamětí u očkovaných lidí.

 

Nyní CDC důrazně doporučuje dostávat injekce genové terapie pro smrtící vrcholový protein 👉V KOMBINACI S OČKOVÁNÍM PROTI CHŘIPCE obsahujícím rtuť a vakcínami proti RSV (respiračnímu viru) ve stejnou dobu. Je to super velká, super toxická, all-in-one vakcína. Co by se mohlo pokazit? Uvědomte si, že existuje NULOVÁ klinická data, která ukazují, že tyto tři vakcíny je bezpečné získat současně, ale vysoce zkorumpované CDC říká, že byste měli.

 

👉 Autistické děti a ti, kteří trpí syndromem spike proteinu, jsou pro Big Pharma typicky „pacienty na celý život“ a VYDĚLÁVAJÍ MILIONY PRO PRŮMYSLOVÝ KOMPLEX ZÁPADNÍ MEDICÍNY.

 

 

https://telegra.ph/Schockierender-Zusammenhang-zwischen-AUTISMUS-und-COVID-IMPFSTOFFEN-best%C3%A4tigt-05-02

 

 

📌💉💉💉 VÍCE NEŽ POLOVINA TRPÍ PO INJEKCI FIBRILACÍ SÍNÍ (A TO JSOU DŮSLEDKY)👇👇👇👇👇

Překlad: Více než polovina lidí, kteří dostali vakcínu Covidien, trpí fibrilací síní, poruchou srdečního rytmu často charakterizovanou rychlým a nepravidelným srdečním tepem. Americká lékařka Lynn Fynn to prozradila v rozhovoru s technologickým podnikatelem Stevem Kirschem.

 

👉Na každých 100 lidí, kteří užívají více mRNA vakcín, se u 55 vyvine fibrilace síní, říká Dr. Fin.

 

Kirsch se jí dále zeptal, jak je možné, že americké CDC nevidí souvislost mezi vakcínami Covidia a fibrilací síní, i když 55 procent lidí, kteří vakcínu dostali, mělo fibrilaci síní.

 

Věří, že CDC nad tím úmyslně zavírá oči.

 

Lidé s fibrilací síní mají zvýšené riziko trombózy. Elektrická aktivita srdce je narušena. Je narušen rytmus a často i frekvence stahů srdce. To způsobí, že krev v srdci proudí pomaleji a může se vytvořit krevní sraženina.

 

👉Zvýšené riziko trombózy v důsledku fibrilace síní může mít vážné následky. Krevní sraženina, která se tvoří v srdci, se může dostat do krevního řečiště a dostat se do mozku. Může dojít k mrtvici.

 

https://t.me/absurdnisvet/72733

 

 

📌💉💉💉23.2.2024 FARNACEUTICKE NOVINY: „EVROPSKY LEKOVY URAD DOPORUCIL SCHVALENI DVOU VAKCIN PROTI PTACI CHRIPCE PRO LIDI!!! Jsou pripravou pro „MOZNOU PANDEMII“

https://t.me/absurdnisvet/72735

 

 

📌VIRUS ŠÍLENSTVÍ: 200 000 DOKONALE ZDRAVÝCH SLEPIČÍCH VAJEC ZNIČENO

https://t.me/absurdnisvet/72736

 

 

📌Mgr Petr Hanning, kandidát do Parlamentu EU: „LES JE TO JEDINÉ BOHATSTVÍ PRO OBYČEJNÉHO ČLOVĚKA, KTERÉ JEŠTĚ MÁME. 👉A teď by nám Ministerstvo zemědělství chtělo zakázat přístup do lesů. Chce totiž dát větší pravomoc vlastníkům lesů zřizovat obory a zakazovat tam vstup. Tím by běžní lidé vůbec do lesa nemohli chodit. Ani sbírat houby, chodit po značených turistických cestách, či využívat lesního vzduchu.“

https://t.me/absurdnisvet/72737

 

 

📌NEJVĚTŠÍ PŘEDSTAVENÍ NA SVĚTĚ: Toto video v současné době filtruje americkou populaci a většinu lidí nechává zcela beze slov.

👉V přibližně 80minutovém dokumentu Nicka Alvea „The Greatest Show on Earth“ jsou velmi přesně a s právním podtržením zdokumentovány všechny právní kroky, které White Hats proti Deep State od roku 2014 podnikli. Jak to začalo v roce 1871 únosem Republiky USA, přes FED v roce 1913 až po velkého podvodníka Obamu. Speciální vrchol v 1:12:00: 👉Pohřeb skutečného Joea Bidena 20. ledna 2021 jako státní pohřeb.

Verze s německými titulky

https://t.me/akasha_tv/7172

 

Více informací o tomto na AKASHA TV https://t.me/akasha_tv/7167

 

Dirk Dietrich https://t.me/DDDDofficial

 

BIDEN HEREC Č. 1: STRUAN RODGER: https://t.me/absurdnisvet/72742

BIDEN HEREC Č. 2: ARTHUR ROBERTS: https://t.me/absurdnisvet/72743

 

 

📌 5.5.2024 🇷🇺🤝🇩🇪 Frankfurt: „NESMRTELNÝ PLUK“ POCHODUJE NA DEN VÍTĚZSTVÍ.

 

Na pozadí nadcházejícího 79. výročí vítězství nad nacistickým Německem se tuto neděli ve Frankfurtu nad Mohanem uskutečnil pochod „Nesmrtelného pluku“. Účastníci se sešli na vzpomínkové akci na počest veteránů, kteří bojovali ve druhé světové válce.

 

Uživatelé sociálních sítí zveřejňují fotografie a videa z pochodu. K vidění jsou nejen sovětské vlajky a prapor vítězství, ale také ruské vlajky a plakáty se vzkazy jako „Stop the NATO wars“ a 👉„Děkujeme sovětskému lidu za osvobození od fašismu“. Stuha svatého Jiří, symbol Dne vzpomínek, byla policií zakázána a na akci nesměla být v žádné podobě vystavena.

https://t.me/absurdnisvet/72748,

https://t.me/absurdnisvet/72749,

https://t.me/absurdnisvet/72750

 

 

📌NOVÁ EPIDEMIE MEZI MLADÝMI LIDMI. Rychlý nástup Genderová dysforie

(najednou začíná Genderová dysforie v dospívání) https://t.me/absurdnisvet/72751

 

 

📌DNES VE 12:00 BYL VLADIMIR PUTIN INAUGUROVÁN PRO SVÉ PÁTÉ FUNKČNÍ OBDOBÍ VE FUNKCI PREZIDENTA RUSKA. Snahy Západu oslabit Rusko a svrhnout Putina opět selhaly. Zdá se, že nejhrozivější nepřátelé Deep State jen sílí.

https://t.me/absurdnisvet/72752

 

 

📌HUMOR: OLYMPIJSKÉ HRY BUDÚCNOSTI 😂 @Miro_Del https://t.me/absurdnisvet/72753

 

 

📌Práve TV WELT totální panika, Putin je OPET prezidentem a názorná ukázka nukleárních bomb😂

https://t.me/absurdnisvet/72754,

https://t.me/absurdnisvet/72755?single

 

 

📌📣 Repostujem video MUDr. Igora Bukovského, ktorému YouTube, pravdepodobne na základe úkladného marenia jeho snahy o zlepšovanie zdravia Slovákov, opätovne zrušil kanál. Dialo sa tak možno na podnet aktivistov z denníka SME, ktorí sú preukázateľne napojení priamo na Georga Sorosa. (Soros vlastní polovicu denníka SME)

 

Je najvyšší čas zasiahnuť proti svojvôli nadnárodných koncernov, ktoré si na území kolonizovaného Slovenska uplatňujú svoje vlastné práva a predpisy a nerešpektujú našu suverenitu. 🗝

 

Facebook maže účty opozičným politikom (Ľuboš Blaha, Marián Kotleba a pod.)

YouTube maže účty našim občanom. Cancel kultúra je podporovaná priamo zahraničím financovanými médiami na Slovensku a my to máme trpieť?

 

Kde je tá zmena??? Ja ju nevidím!!! Zotročujú ma vo vlastnej krajine a ja sa mám na to len prizerať!?!?!

 

👉KTO MA TU OCHRÁNI???  Ja si za tú ochranu platím dane. Patrí mi za ne ochrana!!! Kde je!!!

 

Na čele Národného bezpečnostného úradu sedí ešte stále človek, ktorý dal vypnúť alternatívne spravodajské weby. Navyše to je ten istý človek, ktorý dal Lipšicovi nezákonnú bezpečnostnú previerku. Mikas dostane odstupné za spolupáchateľstvo na genocíde a Machaj sa pretŕča na čele RTVS ako nejaký zemepán.

 

Facebook aj YouTube porušujú Ústavu SR. Novinári beztrestne škodia ľuďom, šikanújú osobnosti s iným názorom a prokuratúra nekoná.‼️ Páchajú trestné činy v priamom prenose, sami sa k nim priznávajú a my sa na to len prizeráme? Zahraničný koncern Orange, ktorý využíva náš vzdušný priestor pre svoje bohatnutie, zakáže nominovať na Majstrovstvá sveta našich hráčov, ktorých sa rozhodol kádrovať podľa svojich kritérií! 🍀

 

⁉️KDE TO ŽIJEM ⁉️ SOM CUDZINCOM VO VLASTNEJ ZEMI ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

!!! TOTO MUSÍ PRESTAŤ!!!

 

Keď nepomôžu ani voľby, musíme pritlačiť, lebo nás tu uvaria ako tie žaby v hrnci.

 

https://t.me/absurdnisvet/72757

 

 

📌 8.2.2011: FIGEĽA A JEHO ĽUDÍ VYŠKOLÍ POLITICKÝ EXPERT Z IZRAELA:

 

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/5756882/figela-a-jeho-ludi-vyskoli-politicky-expert-z-izraela.html

 

📌 ŠVAJČIARSKY DOKUMENT O ADRENOCHRÓME A DEŤOCH!!!

Slovenské titulky priamo vo videu:

 

https://www.kla.tv/Dokumentarfilme/28454#s=sk

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI DÁLE POSTUPUJÍ V DONĚCKÉ OBLASTI; OBSADILI ČTYŘI VESNICE BĚHEM SEDMI DNÍ A „ZABILI TÉMĚŘ TISÍC UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/mjQGwGrR4ps?si=ztpPVewexsc1kKLn

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTIN ODHALUJE PLÁN NA UKONČENÍ ZÁPADNÍ DOMINANCE V „UNIPOLÁRNÍM“ SVĚTOVÉM POŘÁDKU, A TO V RÁMCI SVÉHO INAUGURAČNÍHO PROJEVU NA ZAČÁTKU NOVÉHO FUNKČNÍHO OBDOBÍ

 

Vladimír Putin: „Tento dialog je možný, ale ne z pozice arogance a exkluzivity. Je to na nich, tedy na západu, aby se snažili překážet rozvoji Ruska a pokračovat s jejích politikou agrese a trvajícího tlaku na naši zemi, anebo si tady radši můžou zvolit…“

Putinův vzkaz západu, po tom, co učinil prezidentský slib a přísahu. Řekl, že dialog je možný se západem dokonce i uprostřed války na Ukrajině. Řekl západu, aby se vzdal agrese a arogance. Vladimír Putin složil slib, prezidentskou přísahu v době v době, kdy začíná 5. prezidentské funkční období dnes. 7.5.2024. Ve svém prvním projevu po přísaze Putin ukázal západu olivovou ratolest, projev míru. Prohlásil, že Moskva není proti dialogu se západními zeměmi. Ruské takhle již temné vztahy se západem se ještě zhoršili po tom, co Putin provedl invazi na Ukrajinu v únoru 2022. Prohlásil, že rozhovory s vedením Spojených státu a západem jsou možné, a dokonce i pokud pokračuje válka na Ukrajině. Prohlásil, že Rusko spolupracovalo s ostatními zeměmi na vytvoření multipolárního světového pořádku.

Vladimír Putin: „Neodmítáme se zapojit do dialogu se západem. Je to na nich, jestli chtějí překážet rozvoji Ruska a pokračovat s politikou agrese a vyvíjení tlaku na naši zemi, anebo jestli budou radši shlížet k možné spolupráci a mírovým vztahům s naši zemi. Jestli chtějí diskutovat strategickou stabilitu a bezpečnost, ovšem ne z pozice arogance a exkluzivity, ale pouze s respektováním zájmů obou stran. A my budeme spolupracovat s našimi partnery v rámci suverenity a budeme se snažit vytvořit multipolární svět a světový pořádek, vybudovat systém bezpečnosti a ve světě, který se rychle mění musíme být soběstační a konkurence schopní.“  👏 👏 👏

 

https://youtu.be/HSMhIBYziYs?si=4I0zgI-NCVZIS2gN

 

 

📌💥💥💥07.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „VYSTRAŠENÝ“ MACRON ŘÍKÁ „NEJSME VE VÁLCE S RUSKEM“; VELKÉ PROHLÁŠENÍ PO PUTINOVĚ ROZKAZU K VELKÉMU ARMÁDNÍMU CVIČENÍ S JADERNÝMI ZBRANĚMI

 

https://youtu.be/JeH7uDx5MrY?si=ytAZ9-FsEik5X-lu

 

 

📌💥💥💥07.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BRITSKÝ OBČAN AIDEN MINNIS, KTERÝ SE PŘIPOJIL K RUSKÉ ARMÁDĚ, ABY BOJOVAL PROTI UKRAJINĚ, ODHALUJE DŮVOD TOHOTO ZVLÁŠTNÍHO A PŘEKVAPIVÉHO ROZHODNUTÍ

 

Britský občan odhaluje, proč se připojil k Ruské armádě….

👉(Co na to náš hrad a podhradí, kteří stojí na straně Ukrajiny a za zabíjení Ukrajinců do posledního člověka??? Jasně tady říká britský občan, že sledoval celou dobu Majdan a zabíjení i upálení obyčejných, nevinných občanů nacisty, fašisty, Banděrovci, a proto se rozhodl s Ruskem bojovat na Ukrajině proti nim…!!!)

 

https://youtu.be/boj6jq1F2aw?si=1w0LiKTaTjI0cBSe

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: JSOU ZELENSKÉHO DNY V KYJEVĚ SEČTENY? RUŠTÍ ZPRAVODAJCI ODHALUJÍ SENZAČNÍ SPIKNUTÍ: „USA CHTĚJÍ VYKOPNOUT ZELENSKÉHO S KYJEVSKÉHO CENTRA MOCI???

 

Senzační prohlášení o Kyjevě ruskými zpravodajci. Bílý dům připravil spiknutí na odstranění prezidenta Zelenského? Ruská zahraniční zpravodajská služba SVR prohlásila, že Spojené státy chtějí nahradit Ukrajinského prezidenta Volodymira Zelenského. SVR prohlásila, že Spojené státy zvýšili svoje úsilí o nahrazení Zelenského. Prohlašuji, že Spojené státy jsou již v rozhovorech s různými politickými lídry na Ukrajině. Moskevští zpravodajci: Bývalý prezident Ukrajiny Pyotr Porošenko a starosta Kyjeva Vitaly Klitschko se údajně zúčastnili nějakých konzultací s Američany. Vzpomeňte si, Ukrajina původně měla plánováno, že budou prezidentské volby 31.3.2024. Zelenský však zrušil plánované volby odvolávajíc se na výjimečný stav a probíhající válku. (Diktátorské chování!!!) Zelenský zcela jasně ztrácí boj o srdce a mínění Ukrajinců, zvláště od doby, kdy jeho legitimita, jako prezidenta bude úplně ztracená potom, co vyprší termín jeho působení v úřadu prezidenta 20.5.2024, uvádí Ruská zahraniční služba. Nedůvěra ve vládní instituce na Ukrajině a apatie se šíří velmi rychle. Počet dezercí a dobrovolných kapitulaci v ukrajinských ozbrojených silách roste. Spojené státy se nyní snaží najít alternativy k Zelenskému. Washington nyní dokonce neskrývá fakt, že v zásadě mu je jedno, kdo bude dále vést Ukrajinu. Pro západ je klíčové, že nový prezident musí být schopný pokračovat v tom ozbrojeném konfliktu, takže válka až do posledního Ukrajince se nezastaví. Tak ta tajná práce Američanů také se provádí ve spolupráci s hlavou prezidentského úřadu Andrejem Ermakem, bývalým vrcholným Ukrajinským generálem Valeryjem Zálužným a bývalým šéfem Ukrajinského parlamentu Dmitrijem Razumkovem. Spojené státy a Evropská unie jsou znepokojeny z toho rostoucího nesouhlasu se Zelenského diktaturou mezi Ukrajinci. Nyní Zelenský bude pokračovat, ale bude držet moc, objasnila SVR. Oficiálně chce západ od Zelenského, aby pokračoval ve vedení Ukrajiny v době probíhající války. Spojenci Kyjeva na západě říkají, že Ukrajinské výsledky proti Rusku jsou stále ještě cílem v tomto čase. Válka na Ukrajině začala 2/2022, když Ruské síly provedli invazi na UA. Válka bude pravděpodobně pokračovat, protože žádná ze stran nemá ochotu jednat bez předběžných podmínek.

 

https://youtu.be/fp2zvzRLjK8?si=ytOVwSCYPZWzVXU2

 

 

📌💥💥💥07.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VELKÉ „NE“ Z ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO MAĎARSKA KVŮLI NÁSILNÝM ODVODŮM DO UKRAJINSKÉ ARMÁDY

 

https://youtu.be/H2-RJdAaooU?si=tXdE_tsgm0sSiMhk

 

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 07.05.2024“:

➡️☭☆ ☢️ Celé vyjádření Ministerstva zahraničních věcí v souvislosti s nadcházejícími cvičeními o použití nestrategických jaderných zbraní. Ruské diplomatické oddělení uvedlo, že cvičení na testování nestrategických jaderných zbraní zchladí „horké hlavy“ v západních metropolích a pomohou si uvědomit možné katastrofické důsledky strategických rizik, která vytvářejí.

Další prohlášení ruského ministerstva zahraničí:

🦁Cvičení souvisí s agresivními prohlášeními Západu a akcemi ke zvýšení tlaku na Rusko;

🥦Ruská federace bude vnímat výskyt letounů F-16 na Ukrajině jako nosiče jaderných zbraní bez ohledu na jejich úpravu;

🦠 Agresivní touha zemí NATO podkopat bezpečnost Ruské federace nabírá na síle;

🟦Spojené státy začaly dovážet rakety INF do Evropy a asijsko-pacifické oblasti, údajně po dobu cvičení se spojenci – to naznačuje, že výroba a „testování“ těchto zbraní je v plném proudu;

🟦 Kdykoli a kdekoli se objeví pozemní rakety INF americké výroby, Ruská federace si vyhrazuje právo reagovat zrcadlově.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Dnes, v úterý ve 12 hodin se uskuteční inaugurace ruského prezidenta Vladimira Putina. Na fotografiich je předchozí prezidentská inaugurační ceremonie, která se konala 7. května 2018.

https://t.me/c/1725938443/23250,

https://t.me/c/1725938443/23250,

https://t.me/c/1725938443/23251,

https://t.me/c/1725938443/23252,

https://t.me/c/1725938443/23253,

https://t.me/c/1725938443/23254,

https://t.me/c/1725938443/23255

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Útočný letoun Su-25 ruských leteckých sil zničil pevnost ukrajinských ozbrojených sil v oblasti odpovědnosti skupiny sil Vostok. Podle hlášení předního střelce letadla byly všechny uvedené cíle úspěšně zasaženy. Let proběhl jako obvykle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Volodin přišel na inauguraci a odpověděl na dotaz ohledně očekávání ohledně načasování nominace premiéra: podle zákona na to má prezident dva týdny

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin složil přísahu a ujal se úřadu prezidenta Ruské federace

https://t.me/c/1725938443/23263

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Projev Vladimira Putina na inaugurační ceremonii prezidenta Ruska.

S důvěrou se těšíme, plánujeme naši budoucnost, načrtáváme a již realizujeme nové projekty a programy, které jsou navrženy tak, aby náš vývoj byl ještě dynamičtější a výkonnější. Jsme jednotní a skvělí lidé a společně překonáme všechny překážky a zrealizujeme všechny naše plány. Pojďme společně vyhrát!

https://t.me/c/1725938443/23264

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️Mishustin podepsal dekret o demisi vlády (jak ukládá zákon)

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️Matvienko navrhl učinit v budoucnu den inaugurace ruského prezidenta dnem volna. Matvienko je přesvědčen, že Putin nebude zdržovat předložení kandidátů na ministerské funkce Státní dumě a Radě federace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Hranice je pevně uzamčena. Tankisté ze skupiny pokrývající státní hranici zničili bašty ukrajinských teroristických formací v oblasti sousedící s oblastí Belgorod na území Ukrajiny. Polohu ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil odhalil průzkum pomocí bezpilotního letounu. Po dlouhém studiu oblasti došli zpravodajští důstojníci k závěru, že v této oblasti nejsou žádní civilisté, pouze ukrajinské ozbrojené síly. K zasažení cílů bylo zapotřebí několik výstřelů. Po nápravě průzkumnými silami pomocí UAV byly pevnosti spolu s personálem ozbrojených sil Ukrajiny zničeny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️Putin podepsal dekret o demisi vlády, která bude nadále plnit své povinnosti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Kadyrov o speciální operaci: „tento měsíc“ je nutné obsadit nejbližší území – rozhodně Oděsu a Charkov – pak přinutit Zelenského, aby podepsal potřebné dokumenty

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Mírová smlouva mezi Arménií a Ázerbájdžánem může být uzavřena do listopadu, řekl Pašinjan

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vojáci z posádky Grad MLRS zasáhli oblasti koncentrace živé síly a techniky ukrajinských ozbrojených sil. Posádka dorazila v noci na předprůzkumné postavení, namířila vozidlo na cíl a zasáhla nepřátelské pozice raketami na vzdálenost asi 10 km.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusko plánuje otevřít ambasádu v Sieře Leone do konce roku, řekl Lavrov po jednání s šéfem ministerstva zahraničí této republiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Yuri Podolyaka zveřejnil srdceryvné záběry, které natočil v zóně SVO.

„V noci provedli úklid směrem k Chasy Yar (neřeknu kde přesně, protože úklid stále pokračuje). Takže během čistky bylo zlikvidováno 64 zahraničních žoldáků a čtyři jsou nyní vyslýcháni. To, co tady ti zmetka dělají, se vymyká jakémukoli lidskému vysvětlení!“ Všechny záběry, fotografie a výslechy jsou zveřejněny zde: (—T.me/YuraSumy výlet do zóny Severního vojenského okruhu)

(http://t.me/+ErTim0hKfIw1Mjhk)

➡️☭☆ Byla podepsána vyhláška o národních rozvojových cílech Ruské federace pro období do roku 2030 a pro budoucnost do roku 2036

Dokument definuje následující národní rozvojové cíle Ruské federace:

▪️zachování populace, posílení zdraví a zlepšení blahobytu lidí, podpora rodin;

▪️realizace potenciálu každého člověka, rozvoj jeho nadání, výchova vlastenecké a společensky odpovědné osobnosti;

▪️pohodlné a bezpečné životní prostředí;

▪️ekologická pohoda;

▪️stabilní a dynamická ekonomika;

▪️technologické vedení;

▪️digitální transformace státní správy a samosprávy, ekonomiky a sociální sféry.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🇷🇺 Ruské ministerstvo zahraničí varovalo britského velvyslance, že jakákoli vojenská zařízení v Londýně na Ukrajině i mimo ni by mohla být reakcí na útoky na ruské území britskými zbraněmi. Neúplné prohlášení ruského diplomatického oddělení se šíří online, protože je naznačeno, že britská vojenská zařízení daleko za hranicemi Ukrajiny mohou být napadena.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Byl pokousán Zelenským? Stoltenberg požádá Řím o zvýšení vojenských výdajů, píše list Repubblica. Generální tajemník NATO však nevzal v úvahu, že italský rozpočet není na takové výdaje dimenzován. Materiál uvádí, že Stoltenberg vysílá „jasnou a nepohodlnou zprávu“ o nutnosti urychlit růst vojenských výdajů na úroveň NATO ve výši 2 %. Italské orgány již dříve uvedly, že považují za reálné dosáhnout této úrovně nejdříve v roce 2028. Aktuální údaj je 1,43 %, v příštím roce se plánuje na 1,45 % HDP.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Nejsme ve válce s Ruskem ani s ruským lidem a netoužíme po změně režimu v Moskvě – Macrone

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇷🇺 Kupjanský směr. Kislovka je naše

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆⚡️Objevilo se video z mučení azovského válečného zajatce

(https://t.me/+Jk_-9FLPXn81ZWIy)

Nejprve se nechtěl vzdát svého, ale pár zlomených kostí mu rozvázalo jazyk

Video je příliš drsné, takže ho zde nemůžeme zveřejnit a nahrát na náš soukromý kanál (https://t.me/+Jk_-9FLPXn81ZWIy)

➡️☭☆🇷🇺🇺🇸Zatímco Ukrajina vyzvala ostatní země, aby nejvyššího velitele neuznávaly, ministerstvo zahraničí oznámilo, že Spojené státy uznávají Putina jako prezidenta Ruské federace.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇻🇪 Vladimir Putin je jedním z největších vůdců moderního světa – venezuelský prezident Nicolas Maduro

👔 Putin podle něj nasměroval Rusko na cestu rozvoje, která ze země udělala novou supervelmoc.

❗️ Maduro zdůraznil, že ruský vůdce po rozpadu Sovětského svazu obnovil stát a zajistil nejvyšší úroveň ekonomického, sociálního, technologického a vojenského rozvoje.

💬 „Z Venezuely vám říkám, prezidente Putine, naši lidé vás milují, podporují a respektují vás a společně půjdeme vpřed směrem k multipolárnímu světu – to je náš osud,“ řekl venezuelský prezident ve Venezolana de Television.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🙎‍♂️ Si Ťin-pching se rozzlobil v reakci na Macronův požadavek vyvinout tlak na Rusko – The New York Times

🇫🇷🇨🇳 Podle publikace se francouzský prezident snažil přesvědčit čínského vůdce, aby ovlivnil Ruskou federaci pro urychlené dokončení Severního vojenského okruhu na Ukrajině. V reakci na to Si Ťin-pching namítl, že krize je využívána k „přesunutí odpovědnosti na třetí země a pošpinění jejich pověsti“.

💬 „Zdálo se, že rozzlobená poznámka směřovala hlavně na Spojené státy, které věří, že Čína kromě nákupu obrovských objemů ruské ropy a plynu i nadále pomáhá Moskvě,“ píše se v článku.

❌ Předseda Čínské lidové republiky se rozhodně postavil proti kritice své země za úzké vztahy s Ruskem.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Dnes ve 12 hodin inaugurace Vladimira Putina.

https://t.me/c/1911828111/7380

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆„USA a většina zemí EU bojkotují Putinovu inauguraci“: Demarší západní diplomacie je předstírat, že se nic neděje.

💬„Velvyslanec EU a zástupce Spojeného království se nezúčastní Putinovy ​​inaugurace. „Náš velvyslanec se ceremoniálu nezúčastní,“ řekl mluvčí EU pro zahraniční politiku Peter Stano. Britské ministerstvo zahraničí také oznámilo, že země nevyšle svého zástupce na Putinovu inauguraci. Kanada učinila podobné prohlášení. Dvacet členských států EU bude akci bojkotovat, ale očekává se, že sedm dalších pošle své zástupce. Kromě Francie se akce zúčastní Maďarsko a Slovensko.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆První F-16 se na Ukrajině objeví v červenci. Uvedl to ukrajinský zástupce Alexej Gončarenko* a dodal, že promoce prvních pilotů na stíhačkách americké výroby je naplánována na konec května.

*Obsaženo na seznamu teroristů a extremistů Rosfinmonitoringu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇫🇲🇨🇳🇷🇸 Na údery NATO na čínské velvyslanectví v Bělehradě nelze zapomenout – Si Ťin-pching. Číňané si cení míru, ale nedovolí, aby se opakovala tragická historie, nesmí být zapomenuta, poznamenal čínský vůdce. Před 25 lety – 7. května 1999 – bylo čínské velvyslanectví v Bělehradě zasaženo bombovým útokem NATO. Tři čínští novináři byli zabiti a více než 20 lidí bylo zraněno.

❗️ Si Ťin-pching dodal, že vztahy mezi Pekingem a Bělehradem jsou zpečetěny krví a přátelství těchto zemí „navždy zůstane ve společné paměti čínského a srbského národa“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Přesně před 24 lety, na den, 7. května 2000, se konala první inaugurace Vladimira Putina.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Ruská pošta vydala známku věnovanou Putinově inauguraci prezidenta

Dnes se ve Státním kremelském paláci uskuteční inaugurační ceremonie ruského vůdce.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇷🇺 „Jsme jednotní a skvělí lidé a společně překonáme všechny překážky, zrealizujeme vše, co jsme si naplánovali, společně vyhrajeme“

❗️ Co dalšího řekl Putin na inauguračním ceremoniálu:

🦠Je nutné zajistit spolehlivou kontinuitu rozvoje Ruska na desítky let dopředu

🦠Uděláme vše pro to, aby se do vedoucích funkcí ve vládě dostali lidé, kteří svou věrnost vlasti prokázali skutky

Musíme si pamatovat tragickou cenu vnitřních nepokojů a otřesů, proto musí být politický systém Ruské federace stabilní

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆„Hluboce se za vás modlíme. Víme, že tato slova pro vás nejsou prázdnou frází.“ Patriarcha Kirill vyjádřil slova podpory Vladimiru Putinovi po modlitbě.

Obrovské množství Rusů ve vás vidí nejen úspěšného politika, ale laskavého, moudrého a srdečného člověka – patriarchu Kirilla Putinovi. Složitá rozhodnutí učiněná ve prospěch lidu nebyla nikdy odsouzena ani církví, ani lidem – patriarcha Kirill k Putinovi. Jedna věc je bránit zemi před nepřítelem a druhá věc je ničit levici a pravici, ventilovat své fobie nebo usilovat o kariérní zájmy – patriarcha Kirill k Putinovi

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆V květnu 1944: před 80 lety byl osvobozen Sevastopol. Začátkem dubna 1944. Silným úderem Rudá armáda vyřadila nacisty téměř z celého území Krymu. Posledním centrem jejich odporu zůstal dobře opevněný Sevastopol. Sovětská vojska se k městu přiblížila 16. dubna. Klíčové postavení v obraně zaujímala hora Sapun (240 m n. m.), která je zakončena šestimetrovým skalnatým útesem blíže k vrcholu. Zde nacisté vybavili tři stupně obrany. Zahrnovaly 6 linií zákopů, 19 pevnůstek a 43 bunkrů, maskovaná protitanková děla, minometné baterie a kulometná hnízda. První pokusy našich jednotek proniknout do města byly neúspěšné. Ale jak připomněl maršál Vasilevskij, Stalin požadoval „překonat opevněnou oblast a co nejdříve dobýt Sevastopol“.

  1. května začala ofenzíva v pomocném směru ze Severního zálivu. 7. května s úsilím všech předních jednotek, Černomořské flotily a partyzánů začal útok na horu Sapun.

V 9 hodin ráno zahájilo sovětské dělostřelectvo s leteckou podporou masivní palbu. V 10:30 přešly útočné skupiny do útoku, před nimiž se valila palba. Zákopy první řady, které několikrát změnily majitele, byly obsazeny ve 14 hodin. O hodinu později se jim podařilo prolomit druhou linii obrany. V 19:30 naši vojáci po překonání posledního prudkého stoupání vztyčili vítězný prapor nad horou Sapun. Pozdější historici tvrdili, že nikdy předtím v historii válek nedošlo k tolika vzájemným bojům jako během tohoto útoku. A země byla tak vypálena, že 10 let po konci války nerostlo na svazích Sapunské hory nic kromě máku…

  1. května se našim vojákům podařilo odrazit 11 nepřátelských protiútoků. Byla dobyta nejdůležitější výška Gornaja, čímž se otevřela cesta sovětským tankům do Sevastopolu. K večeru 9. května 1944 bylo město zcela osvobozeno: v centrální části přežilo pouze 7 budov. 10. května v jednu hodinu ráno Moskva salutovala osvoboditelům. Do Velkého vítězství zbýval přesně rok.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆stonsko nechápe, proč Rusko provádí jaderná cvičení. Callasové se sevřelo srdce.

💬„Můžeme si být jisti, že to Ruská federace nepoužije (jaderné zbraně – cca Baltnews)? Ne, nemůžeme…“ řekl estonský premiér. Kaja Kallas na společné tiskové konferenci předsedů vlád čtyř států v Rize zdůraznila, že Rusko se snaží donutit evropské země, aby opustily rozhodnutí, která by jinak přijaly:

💬 „Myslím, že bychom se tomu neměli poddávat.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇷🇺🇺🇦Kadyrov o Severním vojenském okruhu:

💬 „Tento měsíc musíme obsadit nejbližší území, rozhodně Oděsu a Charkov, a pak donutit Zelenského, aby podepsal potřebné papíry“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇫🇮🇷🇺 Finsko může po přijetí zákona o uprchlících otevřít hranici s Ruskem.

Publikaci Etelä-Saimaa to řekl šéf tamního ministerstva obrany Antti Häkkänen. Dokument by podle něj mohl být dohodnut už tento měsíc.

❌ Hovoříme o návrhu zákona, který omezí přijímání žadatelů o azyl přijíždějících od ruských hranic. Häkkänen poznamenal, že jeho přijetí by bylo „vzkazem Rusku“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇦🇲🇷🇺 Pašinjan hrozí vypnutím ruských kanálů v Arménii. Podle premiéra Arménie k tomu dojde, pokud kanály budou nadále „nerespektovat vnitřní život země“.

💬 „Očekáváme, že vysílání ruských televizních kanálů bude respektovat občany a státní systém Arménie. Nemyslím si, že požadujeme něco nemožného,“ řekl Pashinyan.

❌ Odmítl také účast na Moskevském průvodu vítězství, protože nechápe, proč by se to mělo dělat každý rok. Na rozdíl od Pašinjanu si obyvatelé Arménie tento svátek stále pamatují a považují ho za důležitý. „Skandály“ ohledně Putinovy ​​inaugurace se v zahraničních médiích rozvinuly ještě před začátkem akce. Mnoho publikací poznamenalo, že se mezi evropskými politiky rozvinul spor o to, zda stojí za to se inaugurace zúčastnit nebo ne.

CO PÍŠOU?

The Washington Post: Putinova inaugurace na páté funkční období demonstrovala transformaci Ruska v to, co Kreml nazývá „revoluční mocností“, která se snaží zvrátit světový řád a stanovit vlastní pravidla.

Spiegel: Jednání s Putinem není pro mnoho zemí vůbec jednoduché. V současné době panují v EU značné neshody ohledně správného budování vztahů s ruským prezidentem

Reuters: Putin dominuje domácímu politickému prostoru. V zahraniční politice je zaměřen na konfrontaci se západními zeměmi. Jedním z prvních Putinových prohlášení po složení přísahy bylo symbolické varování Západu

Bloomberg: Putin opakovaně hovořil o svém záměru vytvořit novou politickou a obchodní elitu z těch, „kteří prokázali svou loajalitu k Rusku“ během SVO. Kreml využívá konflikt na Ukrajině k vybudování nové ideologie založené na paměti sovětské éry a imperiálního Ruska

Associated Press: Putinova inaugurace byla dobře zinscenovaným představením. První oficiální minuty svého pátého volebního období využil k tomu, aby poděkoval hrdinům konfliktu na Ukrajině a kritizoval Západ

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi) KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Lukašenko: Zastavte bláznivé politiky. Běloruský vůdce oslovil obyvatele blízkého i vzdáleného zahraničí:

💬 „Zastavte bláznivé politiky, nedejte jim šanci proměnit veškerý život na planetě v popel.“

Alexander Lukašenko – o jaderných zbraních:

💬„Toto je odstrašující zbraň. Toto je obranná zbraň. S těmito zbraněmi nikdo nepůjde do útoku.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Po oficiálním nástupu do úřadu prezidenta se Vladimir Putin setkal se svou učitelkou Verou Gurevichovou. Ženě je již 91 let, ale v tak významný den přišla za svým studentem.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆💬„Při inauguraci pronesl šéf Kremlu mrazivou desetislovnou hrozbu Západu“ – British Mirror z projevu vybral to nejnebezpečnější pro Západ – „Putin pohrozil: „Osud určíme jen my sami Ruska“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇸🇷🇺 Republikáni naléhají na Bidena, aby zabránil francouzské spolupráci s Rosatomem – Reuters. Zákonodárci uvedli, že Electricite de France může získat dceřinou společnost americké společnosti, která se spolu s Rosatomem podílela na projektech jaderné energetiky v Maďarsku, Turecku a Egyptě.

Společné projekty mezi Ruskem a Francií byly pozastaveny kvůli sankcím.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Krymský most nemusí být schopen vydržet zatížení po poškození způsobeném ukrajinskými útoky. Tady jsou klauni))

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ❗️Yuri Podolyaka zveřejnil srdceryvné záběry, které natočil v zóně SVO.

„V noci provedli úklid směrem k Chasy Yar (neřeknu kde přesně, protože úklid stále pokračuje). Takže během čistky bylo zlikvidováno 64 zahraničních žoldáků a čtyři jsou nyní vyslýcháni. To, co tady ti zmetka dělají, se vymyká jakémukoli lidskému vysvětlení!“

Všechny záběry, fotografie a výslechy jsou zveřejněny zde: (—T.me/YuraSumy výlet do zóny Severního vojenského okruhu) (http://t.me/+aet79kLuGKUzZGU0)

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *