, ,

05.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

05.05.2024: Večerní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 „CALIMAS“ NENÍ SAHARSKÝ PRACH.

Předložené analýzy, M. Ajanovic, bosenský poslanec, uvádí, že pokud jde o složení saharského prachu, „opary“ obsahují:

728krát více hliníku

70krát více manganu

64krát více zinku

44krát více arsenu

❌ Odhalení elity 🔥

https://t.me/ExposingLaElite

📖 Vědomosti jsou oficiální mocí

t.me/elknowledgeispower

 

📌 PŮVODNĚ BYLA ZKRATKA UNO/OSN.

UNO znamená JEDEN a poukazuje na centralistický charakter centralistické světové diktatury, s centralisticky řízeným finančním řádem, centralisticky řízenou světovou armádou, centralisticky řízenou světovou policií, centralisticky řízenou světovou justicí, centralisticky řízeným světovým zdravotním systémem = Big Pharma , centrálně řízené světové vzdělávání atd. V poslední době bylo O potlačeno a pro ty, kteří se stále více probouzejí z matrixového vězení, se nazývá pouze OSN.

Proč asi ⁉️

Mohli by v tom probuzení rozpoznat centralismus ⁉️

Z knihy: Síla manipulace – Od rétoriky k MK-Ultra. Od rétoriky k MK-Ultra

 

👉 ZDE 📚 (http://tinyurl.com/Die-Macht-der-Manipulation)

 

📌 STARÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, TATARSKÝ DOKUMENT (2024) SEAN HIBBELER: Váš Richard Wilson.

https://t.me/absurdnisvet/72594

Připojte se k nám: ForbiddenHistoryy (https://t.me/ForbiddenHistoryy)

 

📌 Brazílie (4. května 2024) Porto Alegre, Rio Grande do Sul. Celá oblast je zcela zatopena.

https://t.me/absurdnisvet/72596

Brazílie: Porto Alegre.

https://t.me/absurdnisvet/72597

 

📌5.5.2024, Reuters, Podle Boldizsar Gyori: TISÍCE LIDÍ PROTESTUJÍ PROTI MAĎARSKÉMU ORBÁNOVI V BAŠTĚ VLÁDNOUCÍ STRANY:

 

Tisíce Maďarů protestovaly proti nacionalistickému premiérovi Viktoru Orbánovi na shromáždění v neděli týdny před volbami do Evropského parlamentu a místních voleb, které se mají konat začátkem června.

Peter Magyar, bývalý vládní insider, kterého někteří pozorovatelé považují za první vážnou hrozbu pro Orbána za několik let, uspořádal shromáždění, kterého se zúčastnilo kolem 10 000 lidí ve východním městě Debrecen, baště vládnoucí strany Fidesz.

Kandidáti Fideszu vedou město od konce 90. let, kdy vládnoucí strana získala v posledních volbách asi 60% hlasů oproti zhruba třetině u opozičních stran.

Na adresu příznivců mávajících vlajkami se Magyar zaměřil na jednu z Orbánových stěžejních politik a kritizoval to, co nazval extrémně nízkou úrovní přídavků na děti v Maďarsku.

„Když budete vyprávět tento příběh kdekoliv v Evropě, nikdo vám neuvěří,“ řekl Magyar.

Orbán tvrdí, že mezi zeměmi EU utrácí Maďarsko největší podíl své ekonomiky na podporu rodin.

„Potřebujeme zcela nový systém, kde bude sociální podpora skutečně zaměřena na sociální potřeby,“ řekl Magyar.

Řekl, že Maďarsku vládne to, co nazval dobře propojenou elitou, kterou se bude snažit ukončit, bude-li zvolen.

Mezinárodní hlídací psi tvrdí, že Orbán nasměroval finanční prostředky Evropské unie podnikatelům blízkým Fideszu, aby se upevnil u moci. Orbán tvrdí, že Maďarsko není o nic zkorumpovanější než jiné země.

Hlídací pes pověřený dohledem nad fondy EU tvrdí, že nemá patřičnou pravomoc odhalovat možné protiprávní jednání, a vyzval k dodatečným pravomocím.

 

https://www.reuters.com/world/europe/thousands-protest-against-hungarys-orban-ruling-party-stronghold-2024-05-05/

 

📌 5.4.2024, Podle Nidal Al-Mughrabi: NADĚJE NA PŘÍMĚŘÍ V GAZE SE ZDAJÍ MIZIVÉ, PROTOŽE ROZHOVORY V KÁHIŘE POKRAČUJÍ.

 

KÁHIRA, 5. května (Reuters) – Vyhlídky na příměří Pohled se v neděli zdály mizivé, když Hamás zopakoval svůj požadavek na ukončení války výměnou za osvobození rukojmích a izraelský premiér Benjamin Netanjahu to kategoricky vyloučil.

Obě strany se vzájemně obviňovaly ze slepé uličky.

Ve svém druhém dni rozhovorů o příměří v Káhiře s egyptskými a katarskými prostředníky vyjednavači Hamásu trvali na svém postoji, že jakákoli dohoda o příměří musí válku ukončit, uvedli palestinští představitelé.

Izraelští představitelé neodcestovali do Káhiry, aby se zúčastnili nepřímé diplomacie, ale v neděli Netanjahu od začátku války před téměř sedmi měsíci zopakoval cíl Izraele: odzbrojit a zlikvidovat palestinské islamistické hnutí Hamás nadobro nebo jinak ohrozit budoucí bezpečnost Izraele.

Premiér prohlásil, že Izrael je ochoten pozastavit boje v Gaze, aby zajistil propuštění rukojmích, které stále drží Hamás, jehož počet je údajně více než 130.

„Ale zatímco Izrael projevil ochotu, Hamás zůstává zakořeněn ve svých extrémních pozicích, nejprve mezi nimi požadavek na odstranění všech našich sil z pásma Gazy, ukončení války a ponechání Hamásu u moci,“ řekl Netanjahu. „Izrael se s tím nemůže smířit.“

Šéf Hamásu Ismáíl Haníja v prohlášení zveřejněném krátce po Netanjahuově uvedl, že skupina má stále zájem na dosažení komplexního příměří, které ukončí izraelskou „agresi“, zaručí stažení Izraele z Gazy a dosáhne „vážného“ dohoda o osvobození Izraelců, kteří jsou drženi jako rukojmí výměnou za propuštění palestinských vězňů.

Haniyeh obvinil Netanjahua z „pokračování agrese a rozšíření kruhu konfliktu a sabotáže úsilí vynaloženého prostřednictvím mediátorů a různých stran“.

Válka začala poté, co Hamás ohromil Izrael přeshraničním náletem 7. října, při němž bylo podle izraelských odhadů zabito 1200 lidí a zajato 252 rukojmích.

Podle ministerstva zdravotnictví Gazy bylo za posledních 24 hodin zabito více než 34 600 Palestinců, z toho 29, a více než 77 000 jich bylo při izraelském útoku zraněno. Bombardování zdevastovalo velkou část pobřežní enklávy a způsobilo humanitární krizi .

Naznačil, že toto kolo rozhovorů se může brzy uvolnit, palestinský představitel blízký mediačnímu úsilí v neděli agentuře Reuters řekl: „Pokud Netanjahu nezmění názor, nebude důvod zůstávat. Vždy se mohou znovu sejít, pokud se to změní.“

Izraelský ministr obrany Joav Gallant řekl, že Hamás to s dosažením příměří zřejmě nemyslí vážně.

„Pozorujeme znepokojivé známky toho, že Hamás s námi nehodlá dosáhnout dohody,“ řekl Gallant. „To znamená, že silná vojenská akce v Rafáhu začne ve velmi blízké budoucnosti a ve zbytku Pásma.“

Izrael už měsíce varuje, že plánuje vyslat vojáky do Rafáhu, jižního města sousedícího s Egyptem, kam se uchýlil více než milion vysídlených obyvatel Gazy. Izrael se domnívá, že ve městě jsou zalezlé tisíce bojovníků Hamásu spolu s potenciálně desítkami rukojmích.

Takový vpád by ohrozil statisíce životů a byl by obrovskou ranou pro operace pomoci celé enklávy, uvedl v pátek humanitární úřad OSN.

Obyvatelé a zdravotníci v Gaze uvedli, že izraelská letadla a tanky přes noc dál bombardovaly oblasti po celé palestinské enklávě a zabily a zranily několik lidí.

Ozbrojené křídlo Hamásu se v neděli přihlásilo k odpovědnosti za útok na přechod Kerem Šalom mezi Izraelem a Gazou, který si podle zpráv izraelských a palestinských médií vyžádal izraelské oběti.

MEDIACE:

Katar, kde má Hamás politickou funkci, a Egypt se snaží zprostředkovat pokračování krátkého listopadového příměří, uprostřed mezinárodního zděšení nad prudce rostoucím počtem obětí v Gaze a neutěšenou situací jeho 2,3 milionu obyvatel.

Egyptské zdroje uvedly, že ředitel CIA William Burns, který se také účastnil předchozích rozhovorů o příměří, přijel do Káhiry v pátek. Washington, který stejně jako další západní mocnosti a Izrael označuje Hamás za teroristickou skupinu – jej vyzval, aby uzavřel dohodu.

Izrael předběžně kývl na podmínky, které podle jednoho zdroje zahrnovaly návrat 20 až 33 rukojmích výměnou za propuštění stovek palestinských vězňů a příměří v délce několika týdnů.

V Gaze by tak zůstalo kolem 100 rukojmích, z nichž někteří podle Izraele zemřeli v zajetí. Zdroj, který požádal, aby nebyl identifikován jménem nebo státní příslušností, agentuře Reuters řekl, že jejich návrat může vyžadovat dodatečnou dohodu.

Tisíce Izraelců v sobotu protestovaly a požadovaly, aby Netanjahu přijal dohodu o příměří s Hamásem, která by zbývající rukojmí přivedla domů.

https://www.reuters.com/world/middle-east/gaza-ceasefire-talks-continue-cairo-israel-pounds-palestinian-enclave-2024-05-05/

 

📌 5. května 2024, v 11:18, Podle Reuters: RUSKO VINÍ POBALTSKÉ ZEMĚ Z PŘERUŠENÍ VĚTŠINY VAZEB:

 

„Nepřátelská linie“ pobaltských zemí vedla k přerušení většiny jejich styků s Ruskem, uvedlo ruské ministerstvo zahraničí v poznámkách zveřejněných v neděli a varovalo také, že Moskva odpoví asymetrickými opatřeními.

„Kvůli otevřeně nepřátelské linii Vilniusu, Rigy a Tallinnu byly přerušeny veškeré mezistátní, mezirezortní, regionální a sektorové vazby s Ruskem,“ řekla státní tiskové agentuře RIA Maria Zacharovová, mluvčí ruského ministerstva zahraničí s odkazem na hlavní města Litvy, Lotyšska a Estonska.

Dodala, že Moskva bude i nadále používat diplomatická opatření vlivu na pobaltské země.

Estonsko minulý týden obvinilo Rusko z porušování mezinárodních předpisů o vzdušném prostoru zasahováním do signálů GPS a pobaltské země patří k těm, které jsou „hluboce znepokojeny“ aktivitami, které nazvaly ruskou špionáží , uvedlo minulý týden NATO .

Zacharovová, aniž by upřesnila, jaké kroky podnikly pobaltské země, o nichž hovořila, agentuře RIA řekla, že Moskva bude na nepřátelské akce Lotyšska, Litvy a Estonska reagovat asymetrickými opatřeními.

„Na nepřátelské akce pobaltských států budeme reagovat také asymetrickými opatřeními, především v ekonomické a tranzitní sféře,“ dodala.

Ruská policie v únoru zařadila estonského premiéra Káju Kallase, litevského ministra kultury a poslance předchozího lotyšského parlamentu, na seznam hledaných osob pro ničení pomníků ze sovětské éry.

 

https://www.reuters.com/world/europe/russia-blames-baltic-countries-severing-most-ties-2024-05-05/

 

📌 5. května 2024, v 18:11, Podle Reuters: POČET OBĚTÍ SRÁŽEK V JIŽNÍ BRAZÍLII STOUPL NA 75, MNOHO SE STÁLE POHŘEŠUJE…

 

Počet obětí silných dešťů, které způsobily záplavy v brazilském jižním státě Rio Grande do Sul, se zvýšil na nejméně 75, uvedly v neděli místní úřady a desítky tisíc lidí byly vysídleny.

Prezident Luiz Inacio Lula da Silva přijel v neděli do Rio Grande do Sul spolu s většinou členů svého kabinetu jednat s místními úřady o záchranných a rekonstrukčních pracích.

Počet mrtvých by se mohl ještě podstatně zvýšit, protože v neděli bylo podle státního úřadu civilní obrany pohřešováno 103 lidí, oproti zhruba 70 v předchozí den. Uvedla také, že vyšetřuje, zda dalších šest mrtvých souvisí s bouřemi.

V neděli ráno pršelo v Porto Alegre, hlavním městě Rio Grande do Sul, a v dalších částech státu, což by mohlo záchranné práce ještě ztížit. Záplavy způsobené bouřemi v minulých dnech postihly asi dvě třetiny z téměř 500 měst ve státě, který hraničí s Uruguayí a Argentinou, a zanechaly po sobě více než 88 000 vysídlených.

Povodně zničily silnice a mosty v několika městech. Deště také vyvolaly sesuvy půdy a částečné zřícení přehrady v malé vodní elektrárně.

V Porto Alegre jezero Guaiba prolomilo své břehy o více než dva metry (7 stop) a podle národní geologické služby dosáhlo nejvyšší hladiny vody na rekordech. Mezinárodní letiště Porto Alegre od pátku pozastavilo všechny lety.

Guvernér státu Eduardo Leite v sobotu večer novinářům řekl, že Rio Grande do Sul bude potřebovat „Marshallův plán“, aby se zotavil z bouří a jejich důsledků, s odkazem na Američany vedený plán hospodářského oživení Evropy po druhé světové válce.

Ve městě Canoas nedaleko Porto Alegre byl šestasedmdesátiletý Julio Manichesque zachráněn dobrovolníky poté, co od pátku pobýval na střeše domu, kde žije už 52 let.

„Tolik vody jsem ještě neviděl,“ řekl Manichesque.

Během svého týdenního projevu k davům na Svatopetrském náměstí ve Vatikánu papež František v neděli prohlásil, že se modlí za lid státu.

„Ujišťuji své modlitby za obyvatele státu Rio Grande do Sul v Brazílii, postižené velkými povodněmi. Ať Pán přijme mrtvé, utěšuje jejich rodiny a všechny, kteří museli opustit své domovy,“ řekl papež.

 

https://www.reuters.com/world/americas/death-toll-rains-southern-brazil-climbs-66-over-100-still-missing-2024-05-05/

 

 

📌5. května 2024, v 12:24, Podle Reuters, Afrika: POČET OBĚTÍ POVODNÍ V KENI STOUPL NA 228.

Počet lidí zabitých záplavami a dalšími dopady silných dešťů sužujících Keňu se zvýšil na 228, uvedlo v neděli ministerstvo vnitra.

Přívalové deště, které v posledních týdnech způsobily rozsáhlé záplavy a sesuvy půdy po celé zemi, se podle předpovědí v květnu zhorší.

V prohlášení ministerstvo uvedlo, že další záplavy se „očekávají v nízko položených oblastech, ripariánských oblastech a městských oblastech, zatímco sesuvy/sesuvy bahna mohou nastat v oblastech se strmými svahy, srázy a roklemi.“

Záplavy zničily domy, silnice, mosty a další infrastrukturu napříč největší ekonomikou východní Afriky.

Nepříznivé počasí zranilo nejméně 164 lidí, 212 630 jich bylo vysídleno, uvedlo ministerstvo.

 

https://www.reuters.com/world/africa/death-toll-kenya-floods-rises-228-2024-05-05/

 

 

📌💥💥💥05.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „PUTIN VYHRÁVÁ, UKRAJINA ZTRÁCÍ; VELKÉ POTVRZENÍ OD CNN Z VÝCHODNÍCH OBLASTÍ VÁLKOU TRHANÉ ZEMĚ

 

https://youtu.be/iFrALEYPO30?si=g-DoNjWjL_MewMCl

 

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 05.05.2024“:

➡️☭☆ NATO si vytyčilo dvě červené linie, po kterých by mohl následovat přímý zásah do konfliktu na Ukrajině. O jakých červených čarách mluvíme: Možnost pronikání Ruska přes obrannou linii Kyjeva a „přímá či nepřímá účast třetí strany“ v konfliktu na Ukrajině

🦠Vojenská provokace proti pobaltským zemím, nebo Polsku, nebo cílený útok na Moldavsko

💬 „Na tomto místě je třeba zdůraznit, že neexistují žádné operační plány zahrnující vyslání lidí, ale pouze posouzení možných krizových plánů – skutečný extrém extrémů (poslední možnost) – v případě zapojení třetích stran do války,“ píše deník Repubblica Materiál také hovoří o hlubokém znepokojení západních úřadů nad situací na frontě a „nepříznivými podmínkami“ pro Kyjev.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🌐Lukašenko naznačil blížící se konec konfliktu na Ukrajině

🙎‍♂️ Prezident Běloruské republiky Alexander Lukašenko naznačil, že konflikt na Ukrajině by mohl skončit v květnu. Vyjádřil naději, že tento měsíc „dá mír bratrskému lidu“.

💬 „Opravdu doufáme, že tento jasný měsíc květen dá mír našemu bratrskému lidu. Protože čas si vybral nás, musíme v naší zemi zachovat mír a mír,“ řekl Alexander Lukašenko, který během Velikonoc navštívil kostel sv. Eliáše v Orše. Běloruský vůdce zdůraznil, že modlitby přiblíží den, kdy bratrské národy existovaly společně v míru.

✔️ Alexander Lukašenko nedávno poznamenal, že pokud Ukrajina nebude souhlasit s jednáním s Ruskem, přestane jako samostatný stát existovat. Poznamenal, že nyní je nejplodnější doba na ukončení konfliktu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ČESKÁ REPUBLIKA OFICIÁLNĚ ODVOLALA VELVYSLANCE REPUBLIKY V RUSKÉ FEDERACI VÍTĚZSLAVA PIVONKU. VELVYSLANEC SE VŠAK NA KONCI ROKU 2022 VRÁTIL DOMŮ.

Zvláštní situace.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Auto ve vysoké rychlosti narazí do plotu Bílého domu. Policisté se snažili řidiči pomoci, ten ale na místě zemřel. V současné době probíhá vyšetřování události. Je třeba poznamenat, že incident nepředstavuje žádnou hrozbu pro Bidenovo oficiální bydliště.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ To je konec pohádky. Ruské ozbrojené síly brzy vezmou Chasov Jar a Kupjansk, píše Newsweek.

💬„Mezi potenciální cíle nové ofenzívy patří Chasov Jar, který je již v první linii a mohl by padnout ještě před začátkem léta, a Kupjansk, hlavní brána do Charkova, druhého největšího města na Ukrajině,“ materiál říká. Je třeba poznamenat, že dobytí těchto měst otevře cestu ruské armádě do Kramatorsku a Kupjansku, což donutí ukrajinské ozbrojené síly k ještě většímu ústupu podél celé frontové linie.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Akce „Nesmrtelný pluk“ se konala v Ankaře. Průvod byl organizován na území ruského velvyslanectví. Do akce se zapojily stovky lidí, dokonce bylo nutné posílit bezpečnostní opatření v okolí diplomatické mise.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Posádka ATGM Fagot umlčela hroty kulometů ukrajinských ozbrojených sil.

Průzkumníci informovali posádku o cílech. Pomocí objektivního video monitorovacího zařízení a dronů odhalili práci militantů ukrajinských ozbrojených sil, kteří se snažili zabránit našemu útočnému letounu v pohybu vpřed. Posádka Fagot se okamžitě přesunula do vyznačené oblasti a přesnými střelami ničila nepřátelské cíle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelská policie násilně odstranila a zadržela řeckého policistu ze stráže generálního konzula Řecka, který byl v Chrámu Božího hrobu v Jeruzalémě. K incidentu došlo během obřadu Svatého ohně a před řeckou delegací vedenou náměstkem ministra zahraničí země, uvádí řecký tisk. Řecká opozice označila incident za bezprecedentní a požadovala vysvětlení od svého ministerstva zahraničí. Diplomatické zdroje v Aténách uvedly, že policista byl nakonec po zásahu řeckého ministerstva zahraničí propuštěn. Sociální sítě mezitím zveřejňují moment vytažení a odvedení řeckého policisty z chrámu. Prezident poblahopřál pravoslavným křesťanům a všem ruským občanům, kteří slaví Velikonoce – svaté zmrtvýchvstání Krista. Velikonoční oslavy v naší zemi mají bohaté duchovní tradice, které spojují miliony lidí, předávají se z generace na generaci a inspirují k dobrým skutkům a touhám.

Vladimir Putin se spolu s moskevským starostou Sergejem Sobyaninem zúčastnil noční velikonoční bohoslužby v katedrále Krista Spasitele. Bohoslužbu vykonal patriarcha moskevský a All Rus‘ Kirill.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) 🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na Rudém náměstí začala zkouška Přehlídky vítězství

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Litva poskytuje podporu, včetně finanční podpory, polovojenským silám na svém území, které chtějí svrhnout vládu v Bělorusku, řekl šéf běloruského ministerstva zahraničí Sergej Aleynik v rozhovoru pro RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ PRVNÍ. AKTUALIZOVANÝ VŮZ PRO PREZIDENTA.

https://t.me/c/1725938443/23191

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské jednotky zcela osvobodily vesnici Ocheretino v DLR, hlásí ministerstvo obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izrael je připraven uzavřít dočasné příměří s Hamasem výměnou za rukojmí, ale nevzdá se dosažení všech cílů války, řekl Netanjahu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šíitské ozbrojené skupiny v Iráku se přihlásily k raketovým útokům na přístav Haifa v severním Izraeli

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vojenští pekaři z Dněpru pekli velikonoční koláče pro vojenský personál v Záporoží a Chersonské oblasti. Velikonoční koláče se vyráběly výhradně z přírodních produktů: mouky, cukru, másla, mléka – a pekly se jak v tradičních formách, tak ve formě standardního bochníku chleba. Po přípravě velikonočních koláčů provedli vojenští kněží skupiny Dnepr rituály, aby osvětlili sváteční pochoutku. Poté byly velikonoční koláče doručeny do předních linií pro ruský vojenský personál.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *