, , ,

Zpěvák Ráž: „Američané chtějí VÁLKU! Jedinou jistotou je silné Rusko, které jedná moudře a rozumně“

Zdroj: KOALAFEED

Píše se rok 2016 a zpěvák Jožo Ráž poskytl rozhovor Deníku N.

Na otázku, kdo chystá válku odpovídá, že se jedná o fanatiky a placené žoldáře. A kdo ji chce vyvolat, to jsou Američané. Ti chtějí válku v Evropě, ale neuvědomují si, že to nebude tak jednoduché a že když ji rozpoutají, skončí to špatně pro všechny. Ale nemají jinou volbu, mají strašné dluhy a jdou svou cestou. Jedinou jistotou je silné Rusko, které jedná moudře
a rozumně. Uvidíme, jak dlouho to Putin vydrží. Navíc Rusko má nejlepší zbraně na světě, o tři generace lepší než všichni ostatní. A proto je zatím mír v Evropě, Rusko to tady drží pod kontrolou. Všechno, co se ve světě děje, je válka Američanů proti Rusku. I to, že Islámský stát operuje tam, kde operuje, je jen proto, že tudy Rusové chtěli vést ropovod a plynovod. Rusové mají své zájmy a je logické, že se tam angažují. Rozdíl mezi Rusy a Američany je ten, že když Rusové zaútočí, má to alespoň smysl.

Zdroje: DENIK N

KOALAFEED

2 replies
  1. filipkral8
    filipkral8 says:

    1.) Ruská armáda je monetálně vtip, stačí se kouknout na včerejší přehlídku.( cca 2 ks od každého vozidla, zrušéné letectvo, prý kvůli počasí, ale šlo vidět jak tam mají hezký den)
    2.) Je vidět, jak nemůžete oslavovat Rusáky, protože je to barbarská díra, co nemá vůbec nic a tak sem plácnete článek z roku 2016.
    3.)Věta „ Navíc Rusko má nejlepší zbraně na světě, o tři generace lepší než všichni ostatní.“ je naprostý vtip, třeba jejich nemodernější tanky měli pojízdné 3( jeden dostal Jevellinem, další dva byli na přehlídce a tak to mají se vším, takže, pokud nemají někde schovanou techniku, co je tak moderní, že vyhraje instantně válku na Ukrajině, kterou nechtěli ukazovat aby si jejich občané nemysleli, že je to bůh a začli to uctívat místo Putina, tak jste vtip.

    Odpovědět

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Zpěvák Ráž: „Američané chtějí VÁLKU! Jedinou jistotou je silné Rusko, které jedná mou… […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *