, ,

Humanitární pomoc pro Ukrajince ze západu se na hranicích mění za zbraně.

Cenzura informací z laptopu syna prezidenta Bidena byla chyba, říká nový majitel Twitter Elon Musk. Sledujem, co se bude na Twitteru pod jeho velením dít. Dnes tam má zaměstnánu řádnou bažinu „libdem“ maniaků.

Ukrajinci stále lžou a zneužívají k tomu i utrpení dětí, které sami roky terorizovali a vraždili.

Denní hlášení ruského ministerstva obrany.

Reálný obraz z fronty, zbytečná smrt stovek Kyjevem mediálně obětovaných ukrjinských vojáků a ti rozumnější, kteří nechtějí umírat pro ukrajinské oligarchy, Kyjev, Brusel ani Washington a ani pro americký zkapalněný plyn.

Humanitární pomoc pro Ukrajince ze západu se na hranicích, podle hlášení německých reportérů, vyhazuje a místo ní se nakládají zbraně, které se poté pašují jako „humanitární pomoc“.

Máme video důkazy potvrzeno, že ukrajinské ozbrojené síly, pod vedením loutkového kyjevského režimu, používají kostely, mešity i synagogy jako kasárna a muniční sklady. Jezdí ve školních autobusech a v sanitkách a dnes máme i svědectví německých reportérů o tom, že proti pravidlům války také maskují dodávky zbraní jako humanitární konvoje a skutečnou humanitární pomoc nedodávají svým vlastním občanům.

Video k dispozici i na

FACEBOOKU

TELEGRAMU

TWITTERU

RUMBLE

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Humanitární pomoc pro Ukrajince ze západu se na hranicích mění za zbraně. […]

  2. […] Humanitární pomoc pro Ukrajince ze západu se na hranicích mění za zbraně. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *