Zdravotní sestra: „Svět potřebuje vědět, co se skutečně stalo v posledních několika letech“

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

27.4.2024

S tím jak postupuje čas a „doba covidová“ je za námi, se objevuje stále víc odvážlivců, kteří se neostýchají podávat svědectví o zločinech té doby.

Kennedyho CHD se ozvala zdravotní sestra, která vypovídá o tom, jak to vypadalo v nemocnicích poté, co byla očkovací kampaň „v nejlepším.“

Anna Housworthová pracovala na pohotovosti v nemocnici v Jižní Karolíně. Začátkem roku 2021 vypukl v nemocnici chaos. Bylo tam víc lidí než kdy předtím.

Když vypukl Covid, pohotovost byla opuštěná. Média uvedla, že nemocnice jsou přeplněné pacienty. Anna a její kolegové byli posláni domů, protože tam nebyla skoro žádná práce.

Lidé nejsou nemocní s Covidem, řekla Anna v rozhovoru pro Children’s Health Defense. Když byly vakcíny zavedeny, všichni onemocněli.  „Svět potřebuje vědět, co se skutečně stalo v posledních letech.“

Mnoho jejích kolegů se rozhodlo, že se nebudou očkovat proti Covidu, protože viděli, co se stalo s lidmi, kteří byli očkovaní. Počet mozkových příhod enormně vzrostl, stejně jako počet pacientů s krevními sraženinami v plicích a nohou.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 27.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *