, ,

Zde je návod, jak vás zbankrotují

OD RHODY WILSON DÁLE  

Dle Dr. Vernon Coleman

Jejich plánem je zkrachovat každého z nás a jsou na dobré cestě k úspěchu. Tomu se pravděpodobně vyhnou pouze miliardářští spiklenci. Spiklenci musí být potěšeni tím, jak se věci vyvíjejí.

Začněme samozřejmě tím, že rostoucí náklady na potraviny a energii se odrazí v našich úsporách. Ti bez úspor si nebudou moci nic odkládat. Každá koruna půjde na zaplacení základních náležitostí.

Ve Spojeném království bude inflace krátce po Vánocích 2022 výrazně nad 20 %. V jiných zemích dojde k podobnému nárůstu inflace.

Výdělky společnosti budou zdevastovány špatnými produkčními údaji (umocněnými stávkami, prací z domova a bizarní novou módou, oblíbenou u mladých lidí za co nejméně práce), a tak investice a důchody půjdou do dlouhého a pomalého poklesu. Přicházející recese se rychle změní v depresi.

A pamatujte, nic se neděje náhodou.

Úrokové sazby budou nadále růst a miliony lidí, kteří mají hypotéku, zjistí, že si již nemohou dovolit platit za své domovy.

Výsledkem bude pokles hodnoty domu.

A jak hodnoty klesají, problémy s hypotékami se zhorší. Nebude to dlouho trvat a miliony budou mít větší hypoteční dluh, než je hodnota jejich domu. Jejich domy budou znovu drženy a zůstanou jim obrovské dluhy. Alternativně může vláda říci: „Převezmeme vaši hypotéku a můžete zůstat ve svém domě… ale už jej nebudete vlastnit“. Mám podezření, že mnoho bankrotů bude nevyhnutelných.

Pamatujte, že nic z toho se neděje náhodou. Všechno to bylo zorganizované.

A nepřežijí ani ti, co mají úspory.

Přestože úrokové sazby porostou, nepůjdou dostatečně vysoko, aby porazily inflaci.

Pokud úrokové sazby půjdou na 5 % a inflace je 25 %, pak investoři a střadatelé ztratí každý rok 20 % svého bohatství.

Během pozoruhodně krátkého času se konspirátorům podaří zničit bohatství a nezávislost desítek milionů lidí ve Spojeném království a stovek milionů po celém světě.

Nebudou žádné střední třídy. Staří lidé zemřou v nouzi. Mladí nikdy nebudou vlastnit domov nebo mít jistotu, že budou mít nějaké úspory.

Spiklenci chtějí, abychom zkrachovali, protože vědí, že peníze nám dávají svobodu a nezávislost.

To vše je jasné už léta.

Ale lidé neposlouchali.

A teď se obávám, že už je docela pozdě.

Z praktického hlediska je nyní jediným způsobem, jak se chránit, snížit počet zaměstnanců, snížit své dluhy a výdaje a připravit se na jednodušší způsob života.

Samozřejmě je čas, abychom všichni povstali a řekli spiklencům NE.

(Na začátku roku jsem řekl, že si myslím, že na změnu máme čas do Vánoc . Pořád si myslím, že je to správné.)

Ale bohužel se obávám, že tam nebude žádný skutečný odpor.

Je příliš mnoho spolupracovníků a nás je málo.

A bohužel příliš mnoho z těch, kteří chápou krizi, které čelíme, a hrůzy Velkého resetu, mizení hotovosti, pokrok digitálního světa a paradigma sociálního kreditu, prostě kroutí hlavou a usadí se před televizi a neudělejte nic, abyste to zastavili.

Další čtení:

Dvě ze zakázaných knih Vernona Colemana jsou nyní k dispozici v  sekci KNIHY  na jeho webových stránkách:

Covid-19: Největší podvod v historii  (k dispozici jako brožovaná vazba a e-kniha) obsahuje přepisy všech zakázaných videí doktora Colemana od března 2020 do září 2020.

Covid 19: Exposing the Lies  (k dispozici jako brožovaná vazba a e-kniha) obsahuje přepisy všech videí Vernona Colemana vytvořených mezi lednem 2021 a květnem 2021, spolu s články z listu The Light a jinde. Mnoho videí bylo jednotlivě zakázáno a smazáno. Přepisy v této knize podrobně popisují nebezpečí popichování covid-19 a velmi reálná nebezpečí, kterým čelí pacienti. Existují přepisy článků, které vysvětlují, že blokády zabily v roce 2020 ve Spojeném království 91 000 lidí, nabízejí překvapivá fakta o covidu a chřipce a poukazují na to, proč je test PCR k ničemu. Existují přepisy o hrůzách společenského kreditu a o tom, proč se na seniory záměrně zapomíná.

Vybraný obrázek: Inflace ve Spojeném království dosáhne počátkem roku 2023 15 %, předpovídá Citi

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/09/10/heres-how-theyll-bankrupt-you/

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *