Zaměstnankyně BBC prohlásila, že běloši jsou zlodějské parazitické deviantní plemeno

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

4.2.2024

Jak jistě víte, tak v dnešní době existuje nenávist povolená a nenávist zakázaná. Tedy zatímco o některé „chráněné“ skupiny se nesmíte ani velmi jemně otřít, jiné můžete hanět jak libo. K nenávisti povolené samozřejmě patří i otevřeně projevovaný protibělošský rasismus.

Na druhou stranu, pokud by v téže zemi někdo například o biologickém muži, který se prohlásí za ženu, řekl, že je muž, pak by to bylo prohlášeno za nenávistný projev, který je trestný.

Vysoká představitelka BBC popsala bílé lidi jako „barbarské krvežíznivé a dravé vražedné genocidní zlodějské parazitické deviantní plemeno,“ přičemž Spojené království také označila za „bigotní“ zemi.

Image

Dawn Queva, která je koordinátorkou plánování v BBC Three, učinila kontroverzní poznámky na své facebookové stránce.

I když se zdá, že Queva vehementně nenávidí bílé lidi, nezabránilo jí to žít ve Spojeném království, zemi, kterou označila za bigotní a genocidní, přičemž o Británii hovořila také jako o „UKKK,“ což je odkaz na Ku-klux-klan.

Podle zaměstnankyně BBC jsou běloši „barbarské krvelačné dravé vražedné genocidní zlodějské parazitické deviantní plemeno, které narušuje přirozený řád planety.“

Židy  pro změnu nazvala nacistickými parazity apartheidu, kteří financovali „holohoax.“

„Příspěvky  Quevy byly na Facebooku vytvořeny pod jménem Dawn Las Quevas-Allen, ale má stejný profilový obrázek jako její běžný profil a odborný časopis Deadline uvádí, že její identita byla potvrzena,“  uvádí  Telegraph.

Komentáře Quevy jsou ještě pozoruhodnější v kontextu toho, jaké jsou požadavky BBC na zaměstnance.

Zaměstnanci BBC mají nařízeno, aby nenajímali nikoho, kdo odmítá přijmout indoktrinaci „rozmanitosti,“ což znamená, že kandidáti, kteří odmítají diverzitu a začlenění, nejsou pro práci ve veřejnoprávním britském médiu vítáni.

Náborářům bylo řečeno: „Nepřijímejte kandidáty, pokud jsou odmítaví nebo zesměšňují diverzitu a začlenění a související témata.“

Takže zatímco BBC odmítá kandidáty, kteří plně nepřijímají „rozmanitost,“ najala „rozmanitou“ zaměstnankyni, která popsala bílé lidi jako „parazitické deviantní plemeno a mutantní druh vetřelců.“

Co myslíte, bude potrestána nebo ji povýší? Pokud by se její útoky vztahovaly jen na bělochy, vsadila bych na to druhé. Nicméně do svých nenávistných výlevů zahrnula také Židy, což už by jí případně její post mohlo stát.

I když v poslední době se zdá, že ani to by možná nemuselo být dostatečným důvodem…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *