, , ,

Whistleblower sdělí Sněmovně USA, že americká vláda je „prostředníkem“ v multimiliardovém obchodování s dětmi migrantů

děti migrantů

Whistleblower sdělí Sněmovně USA, že americká vláda je „prostředníkem“ v multimiliardovém obchodování s dětmi migrantů

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

25.4.2023

Ve středu má informátor dosvědčit před podvýborem Sněmovny soudnictví, že vláda Spojených států působí jako „prostředník“ operace obchodování s dětmi migrantů v hodnotě mnoha miliard dolarů, uvedla Fox News .

Předpokládá se, že k údajnému obchodování s dětmi dochází přes nezabezpečenou jižní hranici USA. Soudní podvýbor Sněmovny reprezentantů pro integritu, bezpečnost a vymáhání přistěhovalectví bude během středečního slyšení hodnotit počet dětí bez doprovodu překračujících jižní hranici.

Na slyšení s názvem „The Biden Border Crisis: Exploitation of Unaccompanied Alien Children“ vypovídají tři svědci.

Jedním z těch, kteří svědčí, je Tara Lee Rodas, bývalá zaměstnankyně a informátorka ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb. Kopie Rodina svědectví, kterou získala Fox News , podrobně popisuje údajnou roli americké vlády v obchodování s dětmi na hranicích.

„Dnes budou děti pracovat přes noc na jatkách, v továrnách, v restauracích, aby zaplatily své dluhy pašerákům a překupníkům. Dnes se budou děti prodávat na sex,“ plánuje Rodasová vypovídat. „Dnes děti zavolají na horkou linku, aby oznámily, že jsou zneužívány, zanedbávány a obchodováno s nimi. Téměř deset let trpí děti bez doprovodu ve stínu.“

Rodasová bude s odkazem na své pracovní zkušenosti s úřadem pro přesídlení HHS argumentovat, že americká vláda provozuje „velkou operaci obchodování s dětmi v hodnotě mnoha miliard dolarů, kterou provozují špatní herci, kteří se snaží profitovat ze životů dětí“.

„Myslela jsem, že pomůžu umístit děti do milujících domovů. Místo toho jsem zjistila, že se s dětmi obchoduje prostřednictvím sofistikované sítě, která začíná naverbováním ve své domovské zemi, pašováním na hranici USA a končí, když ORR doručí dítě sponzorovi – někteří sponzoři jsou zločinci a překupníci a členové Transnational Zločinecké organizace. Někteří sponzoři považují děti za komodity a aktiva, která mají být použita k výdělku – proto jsme svědky exploze obchodování s pracovními silami,“ vysvětluje Rodasová.

„Ať už úmyslně nebo ne, lze tvrdit, že vláda USA se stala prostředníkem v rozsáhlé operaci obchodování s dětmi v hodnotě mnoha miliard dolarů, kterou provozují špatní herci, kteří se snaží vydělat na životech dětí.“

Bývalý zaměstnanec HHS má v úmyslu požádat Kongres o vyšetřování federálních agentur dohlížejících na přepravu migrantů do USA. „Už nemůžeme zavírat oči a předstírat, že se to neděje.“ Kongres má moc to zastavit, a proto vás vyzývám, abyste udělali to, co je správné.

Nedávné zprávy ukázaly, že Bidenova administrativa nebyla schopna kontaktovat téměř 100 000 dětských přistěhovalců. „Bidenova administrativa byla otřesena řadou zpráv, že úředníci nebyli schopni navázat kontakt s více než 85 000 dětskými migranty, a nedávno, že úředníci administrativy  ignorovali známky „výbušného“ nárůstu dětské práce,“ uvedl Fox News .

ZDROJ: FoxNews https://www.foxnews.com/politics/whistleblower-tell-house-us-govt-middleman-multi-billion-dollar-migrant-child-trafficking-op

Trending Politics news https://trendingpoliticsnews.com/breaking-whistleblower-to-expose-us-govt-involvement-in-massive-child-trafficking-operation-paub/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *