Vědec říká Senátu: Dr. Fauci lže o výzkumu koronaviru v Číně

Prohlášení představitele NIH před Kongresem „jsou prokazatelně nepravdivé“

Art MooreAutor : Art Moore
Publikováno 3. srpna 2022 v 19:56

Prezident Donald J. Trump naslouchá tomu, jak Dr. Anthony Fauci, ředitel Národního institutu pro alergie a infekční nemoci, přednáší jeho poznámky u kulatého stolu o darování plazmy ve čtvrtek 30. července 2020 v americkém ústředí Červeného kříže ve Washingtonu, DC (Oficiální fotografie Bílého domu od Tia Dufour)

Prezident Donald J. Trump naslouchá tomu, jak Dr. Anthony Fauci, ředitel Národního institutu pro alergie a infekční nemoci, přednáší jeho poznámky u kulatého stolu o darování plazmy ve čtvrtek 30. července 2020 v americkém ústředí Červeného kříže ve Washingtonu, DC (Oficiální fotografie Bílého domu od Tia Dufour)

Prominentní zdravotnický vědec ve středu před Senátem obvinil, že Dr. Anthony Fauci a další federální zdravotničtí činitelé opakovaně lhali Kongresu o vládním financování výzkumu ziskovosti v Číně, o kterém se mnozí odborníci domnívají, že je původcem. pandemie COVID-19.

Dr. Richard Ebright, profesor molekulární biologie na Rutgersově univerzitě, řekl, že prohlášení, která „při opakovaných příležitostech pro veřejnost, tisk a tvůrce politik učinil ředitel NIAID, Dr. Fauci, byla nepravdivá.“

„Nechápu, proč se ta prohlášení dělají, protože jsou prokazatelně nepravdivá,“ řekl.

Slyšení na téma „Revisiting Gain-of-Function Research: Co nás naučila pandemie a kam odsud jdeme“ uspořádal podvýbor Senátu pro vnitřní bezpečnost a vládní záležitosti pro nově vznikající hrozby a dohled nad výdaji.

Senátor Rand Paul, R-Ky., člen panelu v žebříčku, se nad tímto problémem potýkal v četných senátních slyšeních s Faucim, který trval na tom, že NIH nefinancovala výzkum zisků z funkce v Číně navzdory důkazům o opaku .

Ebright byl mezi 16 vědci, kteří napsali dopis zveřejněný loni v září v prestižním britském vědeckém časopise The Lancet, který vyzýval k dalšímu pohledu na důkazy, že pandemie začala únikem z laboratoře. Vědci odsoudili dopis z února 2020, který zorganizoval spolupracovník z Wuhanské laboratoře Peter Daszak, který marginalizoval každého, kdo považoval teorii úniku z laboratoře za spiklence. Ebright a jeho 15 kolegů uvedli, že Daszakův dopis a následný dopis měly „umlčující účinek na širší vědeckou debatu, a to i mezi vědeckými novináři“. Fauci v té době obdržel e-mail od Daszaka, v němž děkoval řediteli Národního institutu pro alergie a infekční nemoci za podporu při jeho zamítnutí teorie o úniku z laboratoře.

Ebright ve svém středečním svědectví tvrdil, že výzkum ve Wuhanském virologickém institutu financovaný Národními instituty zdraví zaměřený na zvýšení letality a přenosnosti netopýřích koronavirů odpovídá definici výzkumu zisku z funkce.

„Výzkum zaměřený na zisk funkce zahrnuje vytváření nových zdravotních hrozeb – zdravotních hrozeb, které dříve neexistovaly a které nemusely existovat přirozenými prostředky po desítky, stovky, tisíce nebo desítky tisíc let,“ Ebright řekl.

Ve výměně názorů s Paulem během senátního slyšení v květnu 2021 Fauci důrazně prohlásil, že NIH „nikdy nefinancovala a ani nyní nefinancuje zisk z funkčního výzkumu ve Wuhanském virologickém institutu“.

Dalším svědkem byl Dr. Steven Quay, jehož výzkum se stal součástí sondy ministerstva zahraničí o původu COVID-19 za prezidenta Trumpa. Quay, generální ředitel společnosti Atossa Therapeutics Inc., loni v prosinci napsal sloupek do Wall Street Journal , kde citoval čtyři studie, včetně dvou od Světové zdravotnické organizace, které poskytují silný důkaz pro teorii laboratorních úniků. Jedna studie publikovaná Nature Medicine dospěla k závěru, že původní patogen SARS-CoV-2 byl z 99,5 % optimalizován pro lidskou infekci, což je silné potvrzení hypotézy o úniku z laboratoře.

Quaye se ve středu zeptal senátor Josh Hawley, R-Mo., jestli ho znepokojuje expanze čínského výzkumu zisku z funkce.

Quay poukázal na to, že v prosinci 2019 čínští vědci „prováděli syntetickou biologii na klonovacím vektoru viru Nipah, který je z 60 % smrtelný“.

„Právě jsme zažili 1% smrtelný virus,“ řekl s odkazem na SARS-CoV-2.

Všiml si, že černý mor byl 20% smrtelnou událostí, která vrátila svět o 250 let zpět, pandemie viru Nipah by nás podle jeho odhadu „vrátila o tisíc let zpět“.

Virus Nipah je spojen s encefalitidou, silným otokem mozku.

Viz odpověď Quay na Hawleyho:

Atossa Therapeutics se sídlem v Quay’s v Seattlu je biofarmaceutická společnost v klinické fázi vyvíjející nová terapeutika pro onkologii a infekční onemocnění.

Kevin M. Esvelt, odborný asistent mediálních umění a věd na MIT Media Lab, dosvědčil, že americké financování zisku z funkce – které popsal jako „asymetrické nástroje hromadné smrti“ – vytváří pro Čínu zvrácené pobídky.

Esvelt ve Washington Post nazvaný „Manipulace s viry riskujícími pandemie je příliš nebezpečná“ kontroval ve Washington Post z roku 2011 od Fauciho a Collinse , že výzkum zisku z funkce je „Riziko viru chřipky, které stojí za to podstoupit“.

Viz část 1 středečního slyšení:

Viz část 2 středečního slyšení:

 

POZNÁMKA REDAKCE: Minulý rok byli američtí lékaři, zdravotní sestry a záchranáři oslavováni jako hrdinové v první linii bojující s děsivou novou pandemií. Dnes, pod vedením Joea Bidena, jsou desetitisíce těchto stejných hrdinů odsuzovány jako rebelové, zastánci konspiračních teorií, extrémisté a potenciální teroristé. Spolu s obrovským počtem policistů, hasičů, agentů pohraniční hlídky, Navy SEAL, pilotů, dispečerů letového provozu a bezpočtu dalších skutečně nezbytných Američanů jsou všichni považováni za tak nebezpečné, že by si zasloužili ukončení, jejich profesní a osobní životy se obrátily vzhůru nohama. kvůli jejich rozhodnutí nebýt injekčně podány experimentálními vakcínami COVID. Bidenův tyranský mandát hrozí ochromit americkou společnost – od vymáhání práva přes letecké společnosti až po komerční dodavatelské řetězce až po nemocnice. Už se to děje. Ale dobrá zpráva je, že obrovské množství „„VELKÉ AMERICKÉ POVSTÁNÍ: ,Nevyhovíme!“ Uchopení moci COVID-19 zažehne novou odvážnou éru národního vzdoru.“

Zdroj: https://www.wnd.com/2022/08/scientist-tells-senate-dr-fauci-lying-coronavirus-research-china/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *