, , , ,

Vědci volají po naléhavých opatřeních: Vyhněte se krvi očkovaných

Vědci volají po naléhavých opatřeních: Vyhněte se krvi očkovaných

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

28.5.2024

Opakovaně se objevují varování před krví očkovaných, přesto drtivá většina zemí krev nijak neselektuje. Některé studie dokazují, že krev očkovaných je kontaminována spike proteinem – a může se to dokonce týkat i neočkovaných, u kterých se tak projeví efekt vylučování spike proteinů z očkovaných.

V metaanalýze, která byla nedávno zveřejněna na preprints.org, japonští vědci varují před potenciálně smrtelnými riziky pro pacienty, kteří dostávají krev od lidí, kteří byli očkováni injekcemi mRNA proti COVIDu, a vyzývají k naléhavým opatřením k zajištění bezpečnosti globálního zásobování krví. Podle autorů:

“…mnoho zemí po celém světě oznámilo, že tzv. genetické vakcíny, jako např. ty, které používají modifikovanou mRNA kódující spike protein a lipidové nanočástice jako transportní systém, vedly k trombóze a následnému kardiovaskulárnímu poškození po očkování, stejně jako k různým onemocněním postihujícím všechny orgány a systémy, včetně nervového systému…

Vzhledem k těmto okolnostem a důkazům, které se nedávno objevily, upozorňujeme zdravotníky na různá rizika spojená s krevními transfuzemi pomocí krevních produktů získaných od lidí, kteří dlouhodobě trpěli COVIDem a od geneticky očkovaných lidí, včetně těch, kteří dostali vakcíny mRNA a my navrhujeme konkrétní testy, testovací metody a předpisy, abychom tato rizika řešili.“

Krev od očkovaných dárců může představovat riziko pro neurologické zdraví

Zvláštním rizikem, kterým se tento dokument zabývá, jsou účinky krve kontaminované prionovými strukturami ve spike proteinu.

Priony jsou špatně poskládané proteiny, které mohou způsobit neurodegenerativní onemocnění, jako je Creutzfeldt-Jakobova choroba (CJD) u lidí tím, že způsobují chybné skládání normálních proteinů v mozku.

Prionová onemocnění se vyznačují dlouhou inkubační dobou, následovanou rychlou progresí a vysokou úmrtností. Návrh, že spike protein SARS-CoV-2, zejména v určitých variantách, může obsahovat domény podobné prionům, je znepokojivý z několika důvodů:

  • Riziko přenosu – Pokud mohou být spike proteiny s prionovými strukturami přenášeny krevní transfuzí, existuje riziko, že mohou u příjemců způsobit prionová onemocnění. Prionové choroby je notoricky obtížné diagnostikovat včas, jsou nevyléčitelné a smrtelné, takže možný přenos prostřednictvím krevních produktů představuje významné bezpečnostní riziko.
  • Výzvy při detekci a eliminaci prionů – Současné metody krevního screeningu netestují specificky priony, a to jak proto, že prionová onemocnění jsou vzácná, tak proto, že detekce prionů v nízkých koncentracích je technicky obtížná. Pokud jsou v krvi lidí, kterým byla podána COVID vakcína se spike proteiny s vlastnostmi podobnými prionům, stávající protokoly o bezpečnosti krve nemusí stačit k zabránění přenosu.
  • Dlouhodobé obavy o bezpečnost – Prionová onemocnění mají dlouhou dobu latence, což znamená, že příznaky se mohou objevit až po letech nebo dokonce desetiletích po expozici. Toto zpoždění ztěžuje vysledování zdroje infekce ke krevní transfuzi a posouzení bezpečnosti dodávek krve v průběhu času.
  • Důsledky pro řízení krevního zásobení – Obavy z potenciálních rizik spojených s prionovými strukturami ve spike proteinech by mohly vést ke změnám kritérií způsobilosti dárců nebo k zavedení dalších screeningových opatření. Tyto změny by mohly ovlivnit dostupnost krevních produktů nezbytných pro běžné lékařské postupy.
  • Důvěra veřejnosti – Povědomí veřejnosti o těchto potenciálních rizicích, i když jsou teoretická nebo mají velmi nízkou pravděpodobnost výskytu, by mohlo ovlivnit ochotu lidí darovat krev nebo přijímat krevní transfuze, čímž by se snížila míra darování krve a celková důvěra v dárcovství krve a snížila by se bezpečnost krevních transfuzí.

 

Autoři zdůrazňují potřebu komplexních studií k lepšímu pochopení důsledků těchto prionových struktur ve spike proteinu, a to nejen ve vztahu k bezpečnosti mRNA injekcí, ale také ve vztahu k širším důsledkům pro intervence veřejné politiky v oblasti zdraví, jako je např. praxe krevní transfuze.

Další možná zdravotní rizika z kontaminované krve

Kontaminovaná krev může také představovat další vážná zdravotní rizika:

  • Snížená imunitní funkce u příjemců krve – Bylo prokázáno, že čím více dávek injekce COVID jste dostali, tím větší je pravděpodobnost, že budete trpět budoucími infekcemi, ať už SARS-CoV-2 nebo jinými viry, což ukazuje na závislost na protilátkách. Darování krve od lidí, kteří dostali více dávek injekcí mRNA, nemusí poskytnout dostatečnou imunitu proti běžným infekcím, což u příjemců vede k subklinickým infekcím a onemocněním.
  • Tvorba krevních sraženin a agregátů amyloidu – Pokud imunitní systém příjemce krve není dostatečně silný, aby neutralizoval spike protein, mohou se také tvořit krevní sraženiny a agregáty amyloidu.
  • Chronický zánět – Dlouhodobé vystavení antigenům z očkování proti COVID-19 může vyvolat tvorbu protilátek IgG4, což vede k chronickému zánětu a imunitní dysfunkci. Protilátky IgG4 se často vyskytují při chronické expozici antigenům, jako:  při přetrvávajících infekcích, některých typech rakoviny a dlouhodobé expozici alergenům. IgG4 protilátky jsou také spojeny s jedinečným stavem známým jako IgG4-Related Disease (IgG4-RD), fibro-zánětlivé onemocnění charakterizované otoky nebo masy v postižených orgánech.

 

Krevní transfuze a riziko autoimunitních onemocnění

Autoři také upozorňují, že kontaminovaná krev může u příjemců spustit autoimunitní onemocnění. Nedávný výzkum ukázal, že pseudouridylace RNA, proces, ve kterém je uracil nahrazen syntetickým methylpseudouridinem, může vést k posunu rámce, což je chyba v dekódování, která může vyvolat produkci aberantních proteinů.

 

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/vedci-volaji-po-nalehavych-opatrenich-vyhnete-se-krvi-ockovanych/

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *