Vášnivá sněmovní debata o přidělování dětí pedofilům

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

Možná jste již narazili na informaci o debatě, která dnes proběhla v souvislosti se schvalováním tzv. „manželství pro všechny“ v Poslanecké sněmovně.

V debatě poslanec SPD dr. Jan Síla varoval před schválením zákona – a to zejména s ohledem na mnohem jednodušší adopce homosexuálními páry s tím,  že jde o podporu pedofilie.

Nebudu rozebírat vše, co bylo řečeno, ale právě proto, že se nyní tento zákon projednává v PS, bych se k němu ráda také vyjádřila a podpořila slova dr. Síly, kterému oponovali zejména jedinci z Pirátů, TOP09, STAN a ANO, tedy ze stran, které i v EU podporují veškeré úchylnosti.

Jak jste si možná všimli, tak hodně sleduji co se děje na západ od nás, zejména v jiných zemích EU a v USA.

Je to hlavně proto, že vím, že vše od nich dřív či později přijde k nám – a to včetně tohoto velmi zvráceného zákona, který má skutečně podle všeho ulehčit pedofilům zajištění  „hračky.“

A další věc, která má být tímto usnadněna, je polygamie, případně polyamorie. Tedy aby se mezi sebou mohl brát jakýkoli počet lidí bez ohledu na pohlaví. Proto jde o „manželství pro všechny“ a ne třeba „manželství pro páry.“

O tom, jak zákon velmi usnadňuje pedofilii, se lze přesvědčit na mnoha případech ze západních zemí. Běžné je, že se dva pedofilové vydávají za homosexuální pár.

Navenek působí velmi seriózně – a co víc – náklonnost k dětem ani nemusí předstírat. Protože ve většině zemí mají při adopcích stejnopohlavní páry přednost před páry normálními, mají většinou velkou šanci, že jim bude dítě přiděleno do opatrování.

Přidělené děti jsou pak zneužívány a pokud se na to přijde, tak spíš jen výjimečně. V minulosti jste si zde již mohli o podobných případech přečíst.

V jednom takovém případě adoptoval pár pedofilů, kteří dokonce stáli v čele nějaké aktivistické LGBTQI organizace, malé chlapce, které oba muži dlouhodobě znásilňovali. Přišlo se na to hlavně proto, že si vše natáčeli.

Při přidělení dětí měli coby LGBTQ aktivisté přednost pro jejich „dobrou pověst“. Navenek se samozřejmě prezentovali jako běžný homosexuální pár, jenže ve skutečnosti  šlo o homosexuální pedofily.

Přesně toto by chtěli u nás zavést politici z „jednotné šestikolky.“

Homosexuálům by mělo stačit registrované partnerství s maximem vzájemných práv (např. dědictví apod.), ale bez možnosti adopce, vyjma adopce vlastních dětí (pokud třeba dříve žil některý z nich v heterosexuálním vztahu a matka se o děti nemůže starat).

Dnes je situace taková, že dětí, které jsou právně volné k adopci, je mnohem méně než zájemců z řad heterosexuálních párů. Tedy poptávka po dětech převyšuje nabídku.

Výmluva, že adopce dětí homosexuály je v zájmu oněch dětí, je tedy sprostá lež, neboť na děti doslova „čekají fronty“ prověřených heterosexuálních párů, které nemohou mít vlastní děti.

Problémy s plodností navíc v současné době díky aplikaci genových injekcí valem narůstají, takže neplodných „normálních“ párů bude přibývat.

Také připomínám, že v poslední době již několikrát OSN vyzvala přímo k legalizaci pedofilie a WHO již vydala pokyny pro školy, kde by měly být děti indoktrinovány tak, aby byly pro pedofily jednodušeji dostupné.

Sexualizace dětí má být zaváděna již od školky, což je zřejmě cesta, kterou má být usnadněn přístup pedofilů k dětem, které by pak měly mít pocit, že to, co s nimi „ten strýček“ či „nový tatínek“ dělá je přece normální.

Přijímat podobné zákony v takto zvrácené době je trestuhodné.

Umím si také představit, jak by dítě se dvěma tatínky dostávalo zabrat například ve škole, obzvlášť pak pokud se i naše země začne obohacovat a běžnějšími začnou být i muslimští spolužáci.

Pak by to bylo podobné jako v Německu, kde si malí Arabové a Turci hledají každou záminku k šikaně dětí z řad původního obyvatelstva.

Podobné zákony se mají vždy dělat jen tak, aby byly v zájmu dítěte. To by mělo být na prvním místě.

Ale u drtivé většiny našich zákonodárců jsou podle všeho děti na místě posledním.

Ostatně, děti nemají volební právo, zatímco pedofilové volit mohou…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail