Už za týden začíná sraz WEF: Jaká jsou hlavní témata?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.1.2024

Tak jako tradičně se již v pondělí 15.1. opět sejdou globalisté se svými loutkami z vlád ve švýcarském Davosu, kde se bude probírat hlavní agenda pro příští rok.

Pokud se podíváte na 4 základní témata summitu, pak zaznamenáte, že všechna odkazují především na klimatickou agendu, umělou inteligenci a digitalizaci, takže to by měla být hlavní témata celého srazu.

Letos se ovšem dělají kolem setkání přílišné tajnosti, protože ani nyní, týden před samotným začátkem akce, nemáte šanci se dozvědět žádné detaily k jednotlivým tématům, vyjma odkazu na různé články, které danou agendu probírají.

Jindy je takto krátce před srazem znám nejen detailní seznam témat – a to rozepsaný hodinu po hodině, ale již většinou také známe jména účastníků z jednotlivých zemí.

Nepochybuji, že i od nás se několik loutek – ostatně, tak jako vždy – zúčastní. Samozřejmě budu vše sledovat a jakmile se objeví seznam účastníků, budu vás o něm informovat.

WEF prezentuje 4 hlavní témata srazu:

  • Dosažení bezpečnosti a spolupráce v rozbitém světě
  • Vytváření růstu a pracovních míst pro novou éru
  • Umělá inteligence jako hnací síla ekonomiky a společnosti
  • Dlouhodobá strategie pro klima, přírodu a energii

Každoročně je pak detailně rozvedeno, kdo bude k danému tématu mluvit a o čem konkrétně, to se zde ovšem zatím nedozvíme, takže nezbývá než čekat, zda se ještě nějaké informace v tomto směru neobjeví.

Nebudu vás nudit omáčkou, kterou WEF na svých stránkách k jednotlivým tématům uvádí. Jisté je, že v popředí bude klimatická agenda, jejímž cílem je zejména likvidace prosperity západního světa, tedy i Evropy.

To samozřejmě WEF neuvádí, ale velmi mne zaujala věta, kterou uvádí v informacích o programu globalistického srazu. Tato věta je uvedena tak jakoby pod čarou, ale – pokud ji umíte rozklíčovat – je velmi důležitá:

Kromě toho bude otázka, jaký typ vedení potřebujeme v tomto složitém, neustále se měnícím prostředí, středobodem všech pracovních proudů a řízení.

Jaký typ vedení potřebujeme? Ano, tato otázka je zřejmě zásadní.

Uvědomme si, že již nyní se připravuje globální diktatura WHO a OSN, což by mohl být přesně ten směr, kterým  se budou debaty, které budou probíhat příští týden v Davosu, ubírat.

Ostatně, za mnohé hovoří i jména těch, kdo tuto organizaci nikým nevolených (j)elit zaštiťují.

Mimo samotného šéfa Klause Schwaba najdete ve správní radě WEF například šéfa BlackRocku Larryho Finka, dále je zde Al Gore, jinak také nazývaný „klimatický car,“ Kristalina Georgieva, šéfka MMF, Christine Lagardeová, šéfka ECB či Ajay S. Banga – šéf Světové banky.

Už je vám jistě o něco jasnější, v čím zájmu WEF pracuje. Má v podstatě pod palcem světový finanční sektor a jistě nebudu daleko od pravdy, pokud budu hádat, že CBDC a ID budou dalšími tématy srazu.

Nás samozřejmě jako vždy zajímá, které české či slovenské loutky si tentokrát pojedou do Davosu pro instrukce. O tom vás samozřejmě budu informovat hned jak se seznam objeví. Předpokládám, že by to mělo být nejpozději v pátek.

zdroj

článek vyšel: 8.1.2024

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/01/uz-za-tyden-zacina-sraz-wef-jaka-jsou-hlavni-temata/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *