USA: Republikáni ve Sněmovně reprezentantů předložili návrh zákona o stažení financování WEF

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.1.2024

Členství v soukromém „Schwabově klubu loutek“ je samozřejmě dobrovolné, nicméně drtivá většina zemí světa si jej platí a zástupci těchto zemí si pak jezdí pro instrukce od svých páníčků.

Samotné členství stojí daňové poplatníky suverénních zemí téměř 200 000 eur ročně, přičemž každá loutka, která se srazu účastní, musí také zaplatit nemalou částku za svoji účast. A to včetně těch loutek, které byly do Davosu pozvány.

Tedy – pokud to řekneme poněkud polopatisticky – politici si jezdí pro instrukce jak konat proti vlastní zemi, za což si ještě občané dané země platí. To je velmi schizofrenní stav, podporovaný především nevědomými spáči, kteří tyto loutky mnohdy s nadšením volí.

Naštěstí se již v některých zemích ozývají hlasy, které požadují odstoupení od členství ve WEF, které není ničím jiným, než známkou podřízenosti dané země globalistickým elitám.

V několika evropských zemích se také vystoupení z členství ve WEF diskutovalo – mimo jiné například v Nizozemsku, Rakousku, Německu nebo Belgii.

Nyní, záhy po konci dalšího davoského setkání, se skupina republikánů rozhodla, že je načase ukončit účast USA ve WEF. Předpokládám však, že návrh na odtržení od této globalistické organizace pravděpodobně nebude příliš úspěšný, protože většina volených politiků jsou pouze loutky globálních zločinců.

Skupina republikánů ve Sněmovně reprezentantů zaujala pevný postoj proti Světovému ekonomickému fóru (WEF) tím, že představila novou legislativu, jejímž cílem je odříznout globalistickou organizaci od veškerého federálního financování, informoval The Daily Caller.

Návrh zákona známý jako Defund Davos Act byl veden poslancem Scottem Perrym (R-PA) a připojili se k němu poslanci Tom Tiffany (WI-07), Paul Gosar (AZ-09), Diana Harshbarger (TN-01), Andy Ogles (TN-05) a Matt Rosendale (MT-02)

Zákon Defund Davos Act se snaží zabránit ministerstvu zahraničí, USAID a dalším federálním agenturám, v nalévání peněz do WEF.

V navrhovaném zákoně se uvádí: „Žádné finanční prostředky, které má k dispozici ministerstvo zahraničí, Agentura Spojených států pro mezinárodní rozvoj, ani žádné jiné ministerstvo nebo agentura, nesmí být použity k financování Světového ekonomického fóra.“

Podle záznamů vláda Spojených států v posledních letech přispěla do WEF miliony. Tento trend utrácení je něco, o čem Perry a jeho kolegové republikánští zákonodárci tvrdí, že by měl náhle skončit.

„Nutit americké daňové poplatníky, aby financovali každoroční lyžařské zájezdy pro izolované, globální elitáře, je absurdní – nemluvě o tom, že je to trestuhodné,“ uvedl ve svém prohlášení republikán Perry. „Světové ekonomické fórum si nezaslouží ani cent amerického financování a je nejvyšší čas, abychom přestali financovat Davos.“

Poslanec Tom Tiffany v souladu s Perryho pocity vydal prohlášení, v němž odsoudil financování WEF.

„Bohatí globalisté z WEF by neměli dostávat těžce vydělané dolary z daní Američanů,“ řekl republikán Tiffany. „Zákon Defund Davos Act by zajistil, že dolary z amerických daní nebudou financovat Světové ekonomické fórum a jejich reset našeho způsobu života. Děkuji kongresmanovi Perrymu za to, že vedl toto důležité úsilí.“

Světové ekonomické fórum (WEF), založené v roce 1971 Klausem Schwabem, se dostalo pod drobnohled kvůli svému vlivu na vládní politiku po celém světě.

Fráze „Nebudete nic vlastnit a budete šťastní“ je spojena s WEF a jeho agendou pro to, co nazývá „Velkým resetem.“ „Velký reset“ je návrh WEF na udržitelnou obnovu ekonomiky po pandemii COVID-19.

Tato fráze pochází z krátkého videa, které WEF zveřejnilo v roce 2016 na Facebooku s názvem „8 předpovědí pro svět v roce 2030.“ Jedna z předpovědí uvedených ve videu byla, že do roku 2030 „nebudete vlastnit nic a budete šťastní.“

WEF překračuje své meze tím, že diktuje nebo nepatřičně ovlivňuje vlády po celém světě. Globalistická agenda WEF je v rozporu s národní suverenitou a demokratickou vůlí jednotlivých národů.

Přesto se stále oddané loutky jezdí klanět svému páníčkovi do Davosu a svojí účastí vyjadřují podporu globalistické agendě.

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *