Souvisí konspirační teorie o Titaniku s nedávným potopením ponorky miliardáře?

25.6.2023

Natural News ) Od potopení Titaniku v roce 1912 se neustále objevovaly teorie, které zpochybňovaly oficiální příběh.

Některé jsou směšné, jako například ta o prokleté mumii na palubě, o které psaly noviny New York Times krátce po potopení. Jiné teorie zase uváděly, že ji potopila německá ponorka ve snaze o nadvládu nad mořem před První světovou válkou.

Zejména jedna teorie vyniká nejen jako pravděpodobná, ale také potenciálně spojená se současnou tragédií, kterou jsme měli možnost sledovat ve zprávách. Jak uvádí informátor Zach Vorhies z Google:

Jelikož nikdo nenabízí konspirační příběh o potopené ponorce Titan, tak tady máte jeden…

Pokud si přečtete primární zdroje od těch, kteří přežili Titanik, všimnete si jednoho znepokojujícího trendu – jeden člověk za druhým nezmiňuje ledovec, ale neuvěřitelně silnou explozi, která otřásla lodí předtím, než se potopila.

Všichni jsme se seznámili s frází „letecké palivo nemůže roztavit ocelové trámy“ (při kolapsu mrakodrapů Světového obchodního centra 11.9.2001 v New Yorku), ale nikdo nezmiňuje to, co je zřejmé – ledovce nedokážou prořezat kalené ocelové trupy.

Proč by tedy měl být Titanik vyhozen do vzduchu? Ukazuje se, že na této lodi byli průmyslníci, kteří se stavěli proti vytvoření Federálního rezervního systému (soukromé centrální banky USA):

  • Jan Jakub Astor IV
  • Benjamin Guggenhei
  • Isidor Straus
  • George Dunton Widene

Zmiňuje se to dokonce i ve filmu Titanic. V jedné scéně je skupina lidí, kteří argumentují proti vytvoření federální rezervy. Je to extrémně krátká scéna, jen pár vteřin, ale je to tam.

Bohužel pro ty, kteří stojí za spiknutím (pravděpodobně současní akcionáři amerického Federálního rezervního systému), Titanic je potopen v mezinárodních vodách, což znamená, že se tam mohou provádět neregulované průzkumné operace.

Co by asi tak mohli nalézt?

Že trup „roztržený ledovcem dovnitř lodi“ je vlastně „vylomený výbušninou směrem ven“? Tento fakt se nedá donekonečna skrývat a média začínají dráždit s vypouštěním omezených odhalení pro veřejnost.

Aby tuto mezeru uzavřeli, globalisté se snaží omezovat návštěvy potopeného místa, aby žádné neoprávněné osoby nemohly navštívit trosky Titaniku bez povolení.

Takže už jen fakt, že tato soukromá ponorka vůbec mohla nabízet výlety k potopené lodi, je poněkud podezřelý.

Skutečnost, že to bylo možné s necertifikovanou experimentální ponorkou ovládanou bezdrátovým herním ovladačem, nedává smysl. A je zde i dodatečný fakt, že majitel ponorky specificky vyloučil najímání zkušených pilotů, protože šlo o „bílé muže kolem 50-ky“.

Co se potom stane? Lidé v této ponorce zahynuli. Jsem však otevřen tomu, že se mýlím. Tato událost se nyní použije jako páka k tomu, aby se Titanik dostal mimo limity návštěv turistů a zachoval se tak oficiální příběh Federálního rezervního systému.

Oh, podívejte se, tuto věc financovala dynastie Rothschildů, jaké je to jen překvapení!

Podle Dereka Broesa vás o ponorce zavádějí. Neslyšeli signály a pokusy o záchranu vedly ke katastrofálnímu selhání a „implozi“ dvou záchranných ponorných člunů. Média chtějí, abyste se naladili na jejich falešné zprávy.

Ponorka je pryč, potvrdily mi zdroje, které mě kontaktovaly, s vazbami na kanadskou a americkou pobřežní stráž. (Poznámka: Mezitím je již potopení ponorky potvrzeno i oficiálně.)

Trup Titanicu byl z 26 mm silné z oceli. To jej řadí do stejné ligy jako ledoborce, jejichž trup se pohybuje od 25 do 75 mm.

Co se týče staré teorie

Vorhies zmínil rodinu Rothschildů, jejichž jména jsou od začátku spjata s teoriemi o potopení Titaniku.

Nezmínil však JP Morgana, dalšího architekta banky Federálního rezervního systému, který měl obrovský zájem na tom, aby se opozice vůči FEDu potopila.

zdroj:https://www.naturalnews.com/2023-06-23-titanic-conspiracy-theory-tied-to-billionaire-submersible.html

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *