Špičkoví klimatologové přiznávají, že měli zatajit, že se teplota na Zemi už 15 let nezvýšila.

15.7.2023

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

(Ethan Huff, Natural News) Mezivládní panel OSN pro změnu klimatu (IPCC) již šest let pilně sestavuje autoritativní zprávu o rozsahu globálního oteplování způsobeného lidskou činností.
Podle úniků informací se však globální teploty za posledních 15 let zřejmě vůbec nezvýšily.
Stovky uznávaných vědců, kteří na zprávě pracovali, potvrdily, že rok 1998 je stále nejteplejším rokem v historii. Od té doby se teploty většinou buď nezměnily, nebo klesly. Tato skutečnost způsobila velké trhliny v oficiálním vládním příběhu o globálním oteplování.
Politici, kteří získali uniklou kopii zprávy, se nyní snaží zakrýt skutečnost, že na základě jejích závěrů je změna klimatu způsobená člověkem pouhým podvodem. A až pravda vyjde najevo, pak se také ukáže, že všechna „zelená“ opatření, která vlády přijímají, jsou také podvodem a pouhým prostředkem k totálnímu uchvácení moci.
(Související: některé školy se uchylují k zastrašování studentů strachem, aby je naverbovaly do klimatického kultu).
Politici požadují vymazání všech odkazů na „zpomalování“ oteplování
Agentura Associated Press ( Agentura AP) získala k této záležitosti uniklé dokumenty, které ukazují, že politický establishment v celém západním světě je závěry zprávy vyděšen.
Někteří z nich dokonce požadují, aby byly části zprávy upraveny nebo vymazány a aby pravda zůstala skryta. Pokud by totiž svět zjistil, že globální oteplování a změna klimatu jsou podvod, mohlo by to vést k masové vzpouře proti vládám, které lžou o stavu planety.
Němečtí představitelé požadují, aby byly rozporuplné údaje ze zprávy jednoduše vymazány.
Maďarští představitelé se zase obávají, že zveřejnění informací poskytne munici „popíračům změny klimatu“, kteří nyní začnou ostatním říkat: „Vidíte, my jsme vám to říkali od začátku“.
Belgičtí představitelé mají námitky proti použití roku 1998 jako základního roku pro statistiku, protože se jedná o nejteplejší zaznamenaný rok. Aby pro ně čísla vypadala lépe, chtějí belgičtí představitelé, aby se za výchozí rok bral rok 1999 nebo 2000, kdy byly teploty nižší.
Vedoucí představitelé Spojených států se rozhodli naléhat na autory zprávy, aby ji vysvětlili pomocí „vedoucí hypotézy“ mezi klimatology, totiž že zeměkoule se stále otepluje, ale veškeré přebytečné teplo pohlcují oceány
Naposledy IPCC zveřejnil „hodnotící zprávu“ v roce 2007, kdy organizace nepravdivě tvrdila, že Himálaje roztají do roku 2035.
Kontroverze kolem tohoto tvrzení by se dala nazvat „Climategate“, protože později vyšlo najevo, že vědci v této zprávě manipulovali s údaji, aby celá věc zněla přesvědčivěji.
První návrh nové zprávy byl vládám poskytnut v červnu 2023, což vyvolalo stovky námitek. Všechny zúčastněné vlády se brzy sejdou ve švédském Stockholmu, aby projednaly případné změny.
Bez ohledu na to, jak se ji budou snažit překroutit, zpráva pravděpodobně ukáže, že míra oteplování v letech 1998-2012 byla jen asi poloviční oproti průměrné míře od roku 1952.
To je způsobeno přirozenými výkyvy, jako jsou oceánské cykly El Niño a La Niña, a také ochlazujícím účinkem sopek (sopečný popel v atmosféře odráží sluneční paprsky).
Německý klimatolog Stefan Rahmstorf ve snaze vysvětlit, co údaje skutečně ukazují, uvedl, že je možné, že autoři zprávy byli pod tlakem, aby vysvětlili zpomalení globálního oteplování a „veřejnou debatu“, která se kolem tohoto problému vede.
„Jde o vyvrcholení čtyřleté práce stovek vědců, kdy vlády dostávají šanci zajistit, aby shrnutí zprávy bylo pro politiky jasné a výstižné v jejich dialogu s vědci, kteří zprávu napsali. Budou mít možnost vznést jakékoli otázky, které by podle jejich názoru měly být zdůrazněny,“ řekl Jonathan Lynn, mluvčí IPCC.
Závěr
Změna klimatu způsobená člověkem je podvod

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Zpracoval: Mgr: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *