Setkání „klimatického kultu“ je jen o depopulaci.

Řešením pro ostatní je přestat jíst úplně.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

„Nemají na chleba? Ať jedí koláče“, věta kterou Jean-Jacques Rousseau slavně připsal Marii Antoinettě, se stala univerzální zkratkou pro panovníkovu naprostou neúctu k hladovějícím občanům, kteří kradou a pustoší ulice, aby přežili. Stejného faux pas se tento týden dopouštějí světoví lídři na svém opulentním pobytu v egyptském Šarm aš-Šajchu, kde se koná COP27, konference OSN o změně klimatu.

Zatímco budou jíst nejlepší jídlo na světě a užívat si luxusních turistických příležitostí, odjedou z konference a budou miliardám lidí říkat, že jediným způsobem, jak bojovat s „klimatickou krizí“, je přestat jíst maso, přestat vyrábět hnojiva na bázi fosilních paliv a přestat jíst úplně. Malthusiánskému kultu klimatu nejde o záchranu světa – jde o depopulaci.

Až svět unaví lži a energetická bída, budou tito vůdci chtít „klimatickou amnestii“, podobně jako o ni nyní zoufale usilují představitelé USA, kteří zavřeli školy? Pravděpodobně. Ale nezaslouží si ji.

Existuje téměř osm miliard lidí, kterých se bude úmluva COP27 týkat. Z toho 800 milionů lidí stále žije v hrozné chudobě bez přístupu k elektřině. 3,3 miliardy lidí má přístup k elektřině menší než průměrná americká lednička. Zatímco 30 000 globalistických elit ohýbá kolena před falešným bohem programu čisté nuly, miliardy lidí čelí v zimě hladu a nedostatku paliva potřebného k udržení tepla. Tento nedostatek je způsoben dekarbonizační agendou, která pronikla do tříd politických elit po celém světě.

Média a světoví vůdci staví lidi do role nepřítele planety. Tato nelidská komunikace je tak účinná, že existuje obrovské množství mladých lidí, kteří skutečně věří, že nemají žádnou budoucnost, a udělají vše, co se jim řekne – včetně toho, že budou na protest sedět na ulicích a blokovat sanitky, házet polévku a koláče na neocenitelné obrazy, lepit se na jakýkoli povrch a opakovat objektivně lživou propagandu. Vypili Kool-Aid, aniž by si uvědomili, že politika, kterou prosazují, zničí životy, aniž by měla sebemenší vliv na klima.

Navzdory tomu se rozvinuté i rozvojové země vrhly do boje proti klimatickým změnám a požadují biliony dolarů na financování klimatických změn a odškodnění. Africká politická elita možná úplatky vítá, ale vládnoucí by měli být varováni. Německo prohlásilo, že se zbaví fosilních paliv a stane se stoprocentně obnovitelným, ale po vynaložení 500 miliard dolarů během 20 let se fosilní paliva stala zdrojem 86 % až 79 % energie v zemi – což je nepatrný posun, který sotva stojí za obrovské náklady. Vzhledem k hrozícím výpadkům proudu v zimě po celé Evropě a rostoucímu počtu úmrtí v zimě v důsledku mrazu se zdá, že se němečtí výrobci energie probudili. Začátkem tohoto měsíce se objevily zprávy, že snaha o zvýšení dodávek energie zahrnuje demolici větrné farmy, aby se dostala k uhlí, které se pod ní nachází.

Všude ve zprávách se v uplynulém týdnu objevovalo volání levice po „pandemické amnestii“ po všech chybách, kterých se dopustili během pandemie COVID-19. Poslední prosba před volbami, kterou se snaží překřtít své spiknutí za účelem získání moci na poctivé chyby. Nebyly to však jen chyby; zničili životy a živobytí milionů lidí tím, že zavřeli podniky, nařídili experimentální vakcíny a snažili se získat moc a kontrolu všemi možnými cestami. Teď jen chtějí, abychom odpustili a zapomněli, a i když odpustíme, nikdy nezapomeneme. Nemůžeme zapomenout, protože nemůžeme dopustit, aby se to opakovalo.

Přesto levice aktivně provádí stejné uchopení moci pod záminkou „klimatické krize“. Tvrzení, že svět nemůže pojmout více než 1,5 miliardy lidí, upřednostňuje planetu před lidskými životy. Zatímco liberální světoví lídři v současnosti volají po nulových čistých emisích uhlíku, v budoucnu se mohou ocitnout na útěku ze svých zemí, až se jejich klimatická politika vymstí. Přesně to se stalo bývalému prezidentovi Srí Lanky Gótabajovi Radžapaksovi, který jako první kandidát na světě vedl kampaň za čisté nulové emise a jako první nám od začátku do konce ukázal, co politika čistých nulových emisí se zemí udělá. Přivedla zemi z blahobytu do chudoby, a to nikoliv během desetiletí, ale během jediného roku. Po zákazu používání a dovozu dusíkatých hnojiv klesla produkce potravin o 50 % a ceny vzrostly o 80 %, což vedlo k ožebračení milionů lidí.

Globalističtí političtí vůdci, kteří démonizují cenově dostupnou a spolehlivou energii z fosilních paliv a jádra, se mohou ocitnout na cestě a prosit o amnestii, až jejich lidé přestanou mrznout a hladovět. Jednou stranou svých úst lídři říkají, že lidé musí přestat létat a jíst maso. Přesto plánují své další extravagantní cesty, aby se mohli předvádět ve svých soukromých tryskáčích. Gatesové a Swiftové jsou dostatečně bohatí na to, aby placení za drahou energii a veganství neovlivnilo jejich život. My ostatní – zejména ti, kteří stále trpí energetickou chudobou v rozvojových zemích – takové štěstí mít nebudeme.