Šéf ukrajinské rozvědky předpovídá další útoky hluboko v Rusku

CELÝ ČLÁNEK SI MŮŽETE POSLECHNOUT V AUDIO VERZI ZDE:

6.1.2023

Kyrylo Budanov věří, že Ukronacisté mohou získat zpět Krym a Donbas.

Kyrylo Budanov, šéf ukrajinské vojenské rozvědky, řekl válečnému propagandistickému kanálu ABC News, že po útoku 26. prosince na leteckou základnu Engels, více než 800 mil od hranic, budou další útoky zasahovat hluboko do Ruska. Budanov odmítl komentovat, zda je za útoky odpovědná Ukrajina. Dodal, že Ukrajina převezme odpovědnost za útoky poté, co vyhraje válku a získá zpět své „anektované“ území.

Je možné, že Budanov bude zajat a převezen do Ruska, kde bude čelit tribunálu pro válečné zločiny, pokud nebude pohřben jako zohavená mrtvola pod ohořelými troskami zničeného ministerstva obrany na ulici Povitroflotskyi 6 v Kyjevě.

Budanov si namlouval, že Ukronacisté jsou schopni dobýt zpět Krym a oblasti Doněck, Charkov, Cherson, Luhansk, Mykolajiv a Záporoží.

A na dotaz ohledně útoků na Krym, který Rusko v roce 2014 nezákonně anektovalo, Budanov řekl: “Krym je ukrajinské území, na našem území můžeme použít jakoukoliv zbraň.”

Nezmíněná je skutečnost, že většina etnických Rusů v těchto oblastech hlasovala pro odchod ze zkorumpovaného a chudobou postiženého ukrajinského státu poté, co dal jasně najevo – nejdramatičtěji po převratu na Majdanu – že plánuje vystěhovat všechny etnicky čisté Rusy nahnat je do koncentračních táborů, uvedl ukrajinský zpravodajský web.

Možná s tím mohou pomoci Britové, kteří byli průkopníky zřizování smrtících koncentračních táborů, které měly za následek smrt tisíců (většinou žen a dětí) během búrské války v Jižní Africe.

Nevím, jestli ukrajinské koncentrační tábory skutečně existují. Není však tajemstvím, že popřevratová kyjevská vláda nechová nic jiného než jedovaté nepřátelství vůči etnickým Rusům, ruskému jazyku (kterým mluví polovina země), ruské kultuře a dokonce i ruské pravoslavné církvi.

Krátce po americkém vládním převratu v Kyjevě vyzval premiér Arsenij Jaceňuk, kterého vybrala Victoria Nuland a americký velvyslanec Geoffrey Pyatt, k „vyhlazení“ „bezprsých“ (etnických Rusů) a „očištění naší země od zla“, jinými slovy, etnické čistky.

Ale neberte mě za slovo. Přečtěte si „ Bílou knihu: o porušování lidských práv a právního státu na Ukrajině “.

Dokument obsahuje důkazy o opakovaném a závažném porušování Všeobecné deklarace lidských práv (1948), Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod (1950), Mezinárodního paktu o občanských a politických právech (1966) a Rámcové úmluvy pro ochranu národnostních menšin (1995).

The Washington Post (klíčový propagandistický aktér, operace CIA Mockingbird) trvá na tom, že Ukrajina je demokracií. Jak ukazuje výše uvedený dokument, „demokratičtí“ Ukronacisté obtěžovali, mlátili, unesli, mučili a zabíjeli novináře a aktivisty, kteří byli proti ukrajinskému převratu podporovanému americkou vládou s cílem svrhnout zvoleného prezidenta Viktora Janukovyče v roce 2014.

Ukrajina vykazuje mnoho aspektů demokracie. Prezident, který je hlavou státu a vrchním velitelem, je zvolen lidovým hlasováním. V zákonodárném sboru se mísí individuální a poměrné zastoupení. Předseda vlády je volen většinou zákonodárného sboru a je předsedou vlády. Nejvyšší soud jmenuje prezident na návrh Nejvyšší rady soudnictví.

Jak je možné, že násilné svržení zvolené vlády, postavení mimo zákon a pronásledování politické opozice, redukce rusky mluvících občanů na druhořadé občanství, zákaz náboženské svobody a četné válečné zločiny proti civilistům a válečným zajatcům lze nazvat demokracií?

Obhájci Ukronazi v amerických vládních propagandistických médiích, kteří se označují za profesionální novináře, tvrdí, že Ukrajina zavedla stanné právo v reakci na ruské SMO, čímž prakticky pozastavila demokracii, dokud válka neskončí a Ukrajina nezvítězí.

Někteří říkají, že Ukronacisté tak jednali roky předtím, než se Rusové rozhodli napadnout Ukrajinu a odzbrojit Ukronacisty. Pro média státní propagandy státní bezpečnosti vlády USA jsou historická fakta zákeřnou dezinformací propagovanou Putinem, novým Hitlerem, a pokud věříte něčemu, co pochází z Ruska, jste ruský hlupák, národní bezpečnostní hrozba pro americkou vládu. Tucker Carlson zřejmě ano, protože se odvážil mluvit pravdu o Ukrajině.

Jak jsem poukázal ve Smrtící „strategii napětí“ CIA k zničení Ruska, americká vláda nemá žádný zájem na prosazování demokracie ve zkorumpované pekelné díře, kterou provozují ukrajinští teroristé a oligarchové. Tohle je dobré PR, záminka k eskalaci války.

Hlavním cílem je „oslabit“ Rusko, svrhnout jeho vládu a, jak požadoval šílený válečný štváč Lindsay Graham, zavraždit Vladimira Putina.

Americká vláda a její CIA strávily desítky let přípravou Ukrajiny na to, aby se stala přední linií ve válce za odstranění Ruska a jeho zvoleného vůdce. To je normální chování americké vlády a jejích psychopatických úředníků.

Kyrylo Budanov ví, že Ukrajina není schopna samostatných útoků uvnitř Ruska, stovky kilometrů od hranic. Ví, že tyto útoky jsou dílem vlády USA, její CIA (která je v zemi desítky let), speciálních jednotek Pentagonu, britských zpravodajských služeb a soukromých žoldáckých společností odpovědných za tolik smrti a neštěstí v Iráku a Afghánistánu.

Po útoku na Makivku, který zabil neznámý počet ruských vojáků, si můžeme být jisti, že Putin a jeho generálové urychlí svou plánovanou zimní ofenzívu, aby konečně zbavili doutnající zadek posledních neonacistů. Ruský lid to požaduje a trestá armádu, která ohrozila jejich vojáky.

Válka však zdaleka nekončí. Americká vláda se připravila na partyzánskou válku proti ruské „okupaci“ Krymu a Donbasu a plánuje exilovou vládu. Zelenskyj, pokud je stále naživu, se tak může stát novým Juanem Guaidó, vyhlášeným prezidentem Venezuely americkou vládou, i kdyby si Venezuelané vybrali někoho jiného.

Guaidó byl nakonec hozen před autobus. Takový bude také osud Zelenského nebo toho, kdo se prohlásí za vůdce zhrouceného a zdevastovaného ukrajinského státu.

Send us mail