Rolling Stone, Daily Beast & Washington Post VŠECHNY kompromitovány CIA, varuje RFK Jr.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

8.9.2023

Ačkoli pravděpodobně nebude v brzké době vpuštěn na debatní pódium s falešným prezidentem Joem Bidenem, kandidát na prezidentský úřad pro rok 2024 Robert F. Kennedy Jr. se nedrží zpátky , pokud jde o veřejné oslovení propagandistického slona v místnosti známé jako Ústřední zpravodajská služba. agentura (CIA).

RFK Jr. znovu a znovu prohlásil, že CIA stojí za mnoha velkými spiknutími, včetně vraždy jeho vlastního strýce. RFK Jr. také říká, že CIA pronikla do řad mnoha hlavních médií, včetně Rolling Stone , The Daily Beast a The Washington Post .

„Bylo tam ustanovení charty CIA, které [říkalo], že CIA nemůže propagovat americký lid,“ prohlásil nedávno RFK Jr. s tím, že Barack Hussein Obama tento zákaz v roce 2016 zrušil.

„To v podstatě znovu otevřelo dveře pro operaci Mockingbird a CIA začala znovu propagovat americký lid – operace Mockingbird byla operací ke kompromitaci amerických novinářů,“ dodal.

(Související: Před několika měsíci jak RFK Jr., tak Ron Paul zavolali CIA na atentát na JFK a na „pandemii COVID“.)

CIA je „největším sponzorem žurnalistiky na světě,“ říká RFK Jr

Komentátor Dave Rubin upozornil na tato a další prohlášení, která nedávno učinil RFK Jr. ve videu – podívejte se níže – spojujícím dohromady všechna jména, která RFK Jr. označil jako spoluspiklence při prosazování propagandy masám.

„Vysocí zpravodajští úředníci nebo lidé spojení se zpravodajským průmyslem vedou tyto časopisy,“ tvrdí RFK Jr. o mnoha nejpopulárnějších korporátních médiích.

„Noah Schlackman, který řídí Rolling Stone … Daily Beast řídil John Avalon (který) má vazby na zpravodajské agentury. Dokonce i časopisy jako Smithsonian a National Geographic , Nature , The Washington Post , The New York Times se zdají být kompromitovány ze strany CIA.“

Odhalení obsažená v souborech Twitter dále odhalují, že Federální úřad pro vyšetřování (FBI) se také podílí na řízení „zpráv“ vedle CIA. Obě agentury, jak říká RFK Jr., „provozovaly portály v rámci Twitteru a Facebooku, které jim umožňovaly manipulovat s informacemi a deplatformovat lidi a… umlčet určité lidi, které neměli rádi.“

„Dnes je CIA největším sponzorem žurnalistiky na světě,“ prohlásil RFK Jr.

Toto jsou silná prohlášení toho druhu, která vedla k předčasnému konci strýce RFK Jr., zesnulého prezidenta Johna F. Kennedyho. Stejně jako Kennedy, ani tento se nebojí říct to tak, jak to je, a to i při velkém riziku pro sebe a svou rodinu.

„Je národní poklad za to, že mluví pravdu o naší zkorumpované vládě,“ napsal někdo na YouTube o RFK Jr. „Je škoda, že mu demokraté nedovolí mít platformu.“

Další vyjádřil vážné znepokojení nad jasným a současným nebezpečím, kterému naše země čelí – nebezpečí, které je ve skutečnosti všudypřítomné po mnoho desetiletí a které se připravuje na zahájení své konečné konečné hry pro lidstvo.

„Pokud mu demokraté nedovolí diskutovat nebo být slyšen, jak to, že to není zasahování do voleb?“ zeptal se další na toto hrubé porušení zákona.

„Žijeme ve dnech, kdy se naplnil slavný citát Williama Caseyho: ‚Když vše, o čem americká veřejnost věří, že je pravda, je lež, naše práce bude hotová‘,“ napsal další.

„Když se stát dostatečně rozroste, aby se dotkl všech aspektů života, veškeré zpravodajství bude stále více závislé na státu a přístupová média se stanou státními médii,“ řekl další.

Myslíte si, že by byl Robert F. Kennedy Jr. skvělým americkým prezidentem? Držte krok s jeho kampaní na VoteDemocrat.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

TheBlaze.com

NaturalNews.com

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
The last comment and 2 other comment(s) need to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *