Premiér Fiala přiznal, že jednal s šéfem CIA přímo v jeho sídle v Langley a po boku měl všechny 3 šéfy českých rozvědek!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.4.2024

Premiér Fiala přiznal, že jednal s šéfem CIA přímo v jeho sídle v Langley a po boku měl všechny 3 šéfy českých rozvědek! Česká strana má strach z výsledku Evropských voleb a i z těch v Česku! Co to vypovídá o údajné suverenitě ČR, když premiér jede na kobereček za šéfem cizí tajné služby? Natvrdo to popsal bývalý ministr financí Alžírska, který vysvětlil funkci petrodolaru!

Český premiér Petr Fiala přiznal v rozhovoru pro česká média ve Washingtonu, že byl na návštěvě u ředitele americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) v Langley ve Virginii a jednal přímo s ředitelem agentury Williamem Burnsem. A to nebylo všechno. Vůbec poprvé v historii přivezl Fiala do Langley všechny 3 ředitele českých tajných služeb [1]. Něco takového představuje nejvyšší stupeň ohrožení bezpečnosti ČR, protože jde o zjevnou kolaboraci s cizí tajnou službou, která nesleduje české, ale výhradně americké zájmy.

Fiala s sebou do USA vzal Michala Koudelku, šéfa Bezpečnostní informační služby (BIS – Kontrarozvědka), Vladimíra Posoldu, ředitele Úřadu pro zahraniční styky a informace (ÚZSI – Zahraniční rozvědka), a také Jana Berouna, ředitele Vojenského zpravodajství (Vojenská rozvědka). V roce 2019 během návštěvy Andreje Babiše v USA byl do sídla CIA pozván vedle Babiše i Michal Koudelka [2], šéf BIS, který tehdy od šéfky CIA Giny Haspel obdržel medaili George Teneta za kolaboraci (The Great Collaboration Prize of George Tenet) jako projev uznání za kolaboraci s americkou CIA v mnoha oblastech spolupráce.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 17.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *