Představitelé Rakouska, Maďarska a Srbska si na schůzce ve Vídni libovali, jak típli imigraci. Přesný opak Sorosovských vlád SR a ČR

EU: Po Ukrajině je imigrace druhým nejožehavějším tématem v Evropě. Na vrcholné schůzce o imigraci konané ve Vídni si rakouský kancléř Nehammer, maďarský premiér Orbán a srbský prezident Vućić libovali jak – ústy Nehammera – „zatáhli za azylovou brzdu“. Premiér Orbán tváří v tvář EU vyzdvihl společný efektivní anti-imigrační model (žádný imigrant nesmí vstoupit na půdu Maďarska bez azylu) oproti neefektivnímu eurounijnímu.

Premiér Orbán si dokonce vypůjčil Zelenského narativ, že Ukrajina chrání Evropu před válkou, a konstatoval, že Maďarsko nyní chrání Rakousko, Německo a potažmo další Evropu před imigrací na její nefrektovanější cestě. Díky spolupráci mezi našimi zeměmi jsme už zabásli na 700 převaděčů. Zastavili jsme na 330tis. imigrantů, z toho 270 tis. na maďarsko-srbské hranici.

Rakouský kancléř Nehammer poděkoval Srbsku, a zejm. Maďarsku za spolupráci a i v Bruselu se maďarského postoje k imigraci zastal.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail