Před šestnácti lety bylo OSN řečeno, že chemtrails jsou špatné pro zemědělství a špatné pro přírodní zdroje

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.7.2023

V roce 2007 měla Dr. Rosalind Peterson prezentaci v OSN, ve které uvedla, že chemtrails tvoří umělá oblaka, která zachycují teplo v atmosféře, zhoršují globální oteplování, přispívají k dlouhodobé změně klimatu a ovlivňují přírodní zdroje a zemědělství. . Chemtrails nejsou „konspirační teorie“, jsou to fakta – vědí a vždy věděli.

Dr. Rosalind Petersonová byla kalifornskou prezidentkou a spoluzakladatelkou Zemědělské obranné koalice („ADC“). ADC byla založena v roce 2006, aby chránila zemědělství před širokou škálou experimentálních programů testování počasí a atmosféry. Dr. Peterson také založilCalifornia Sky Watch v roce 2002, kdy začala zkoumat programy testování atmosféry a modifikace počasí. Zemřela v roce 2019 .

Byla hlavní řečnicí na 60. výroční konferenci DPI/NGO o změně klimatu, která se konala ve dnech 5.–7. září 2007 v sídle OSN v New Yorku. Konference dostala název „ Změna klimatu: Jak nás všechny ovlivňuje“ . Zdá se, že jediným odkazem na tuto konferenci, který zůstává na webových stránkách OSN, je tisková zpráva ze dne 5. září 2007 . Tisková zpráva neobsahovala žádnou zmínku o příspěvku Dr. Petersona, ale závěrečná zpráva konference ano. 

Na konferenci Dr. Peterson hovořil o zemědělství a negativních dopadech experimentálních programů modifikace počasí na zdraví stromů a rostlin, zvyšující se UV záření, dopady letectví na klima a další důležité otázky. Poté také představila svou prezentaci OSN v PowerPointu vysokým školám, univerzitám a zainteresovaným skupinám. 

Níže je záznam prezentace Dr. Petersonové s vlastním úvodem. Byl stažen z webu California Sky Watch ZDE .

„Právě v tuto chvíli jsme v globálním bubnování a mluvíme o změně klimatu a globálním oteplování. Jednou z věcí, které změna klimatu ovlivňuje, je zemědělství. Ale některé z toho, co vidíme, je vytvořeno člověkem, ale člověkem jiným způsobem, než byste mohli hádat,“ začala.

„Programy modifikace počasí – experimentální, prováděné soukromými společnostmi, prováděné vládou Spojených států, prováděné státy po celých Spojených státech – probíhají. Po celých Spojených státech jich funguje více než 50. To vše má dopad na zemědělství, protože mění mikroklima potřebná pro přežití zemědělství.

„Po celém světě existují programy – mezinárodní korporace neustále mění naše počasí. A upravují to způsoby, které pokrývají tisíce a tisíce čtverečních mil. Většina z nich je chemicky pozměněna, takže do nich vkládáme chemikálie – pozemní chemikálie, které jsou vystřelovány do vzduchu nebo chemikálie pocházející z letadel – které mění nebo upravují naše počasí.

„Mnohokrát mluvíme o umělém přidávání chemikálií – jako je síra nebo částice – do atmosféry v rámci toho, čemu říkají geoinženýrská schémata, abychom… pomohli planetě, údajně, pomohla planetě neprocházet tak ohromnou globální změnou klimatu a ke zmírnění globálního oteplování. Nicméně incidenty vnášení chemikálií do naší atmosféry se změní a ovlivní zemědělskou produkci plodin … sníží produkci plodin.“

Dr. Peterson dále uvádí více podrobností o „perzistentních kondenzačních trasách trysek“, které dnes hovorově nazýváme chemtrails, včetně toho, jak zhoršují globální oteplování. Chemtrail se může rozšířit na 4000 kilometrů a trvat 20 hodin, řekla.

„Až koncem 80. let… jsme začali mít kondenzační stopy trysek, které přetrvávají… Jak se vám líbí vaše obloha, přírodní nebo umělá? Právě teď vytváříme umělá oblaka a to zachycuje teplo v naší atmosféře.“

Podle NASA, Dr. Peterson, umělá oblaka také přispívají k dlouhodobým změnám zemského klimatu a ovlivňují přírodní zdroje. „Naše pitná voda je ovlivněna, protože chemikálie se nyní začínají objevovat v naší pitné vodě… Mnoho našich lesů… umírá… věříme, že tyto stromy jsou zasaženy, protože nemohou absorbovat dostatek vody, protože do jejich kořenového systému vstupuje hliník.“ “ ona řekla.

Typy chemikálií, které používají, jsou hliník, baryum, stroncium, hořčík, vápník a mangan.

„Pokud se nepodíváme na problémy, které vytváříme, na programy testování atmosféry – jinými slovy na [trvalé] kondenzační stopy trysek, které oteplují naše klima – a řekneme si, že chceme geoinženýrství udělat něco jiného, ​​chceme abychom přidali více částic, abychom pomohli globálnímu oteplování nebo zastavili změnu klimatu, budeme mít tam nahoře hrachovou polévku s chemikáliemi, které budou škodlivé pro naše zdraví,“ řekl Dr. Peterson. .

Dr. Rosalind Petersen na konferenci OSN o změně klimatu 2007 (43 minut)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *