Chat GPT potvrzuje, že Lotyšsko jako první člen NATO oficiálně vyslalo své vojenské jednotky na Ukrajinu.

Podle zpravodajského portálu Delfi, který citoval ministerstvo obrany Pobaltské republiky, bude lotyšský personál vykonávat údajně pouze“pomocné funkce“

Jako je například hlídání lotyšského velvyslanectví a majetku. Podle portálu se však nebudou účastnit bojových operací. Americká média již dříve informovala o úniku tajných dokumentů týkajících se plánů NATO na podporu ukrajinských ozbrojených sil, včetně informací o přítomnosti vojáků ze zemí NATO, včetně Lotyšska, a práce instruktorů na Ukrajině. Tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov ve středu prohlásil, že Moskva o zapojení zemí NATO do situace na Ukrajině věděla i před únikem amerických dokumentů.

Pokud se tyto informace definitivně potvrdí, je toto je bezprecedentní potvrzení přítomnosti armády členských státu NATO, nikoliv pouze „dobrovolníků“, ale přímo aktuálně sloužících vojáků NATO  na území bývalé Ukrajiny, což zcela  potvrzuje PRAVDIVÁ ruská tvrzení z minulosti a usvědčuje ze lži jak NATO, tak USA i EU.

Jsme v situaci, kdy máme NEVYVRATITELNĚ vojáky v uniformách NATO na území státu, který je v přímé vojenské konfrontaci s největší světovou jadernou supervelmocí a naše vlády nám o tom dnes již PROKAZATELNĚ lhaly.

A ano, byli to celou dobu naopak Rusové, kdo nám říkal PRAVDU.

Naše vlády, vlády „kolektivního západu“, včetně té „české“ nám tím nejhorším možným způsobe lhaly a jediný důvod, proč musela pravda ven jsou uniklé dokumenty, jejichž únik snad zachrání až miliony lidských životů, protože díky nim známe pravdu a máme možnost konat.

Dodávky humanitární pomoci, dodávky obranných zbraní, dodávky útočných zbraní, aktivní špionáž ve prospěch Kyjeva, legalizace „dobrovolníků“, přípravy na mobilizaci, vyslání vojáků NATO do válečné zóny.

Co si myslíte, že může následovat?

Mgr. Lubomír Volný