Pokud nevíme, co je ve vakcínách Covid, jak můžeme vědět, co dělají?

Celý článek si mžete poslechnout v audio verzi ZDE:

co je ve vakcínách Covid

Někteří výzkumníci grafen nacházejí, jiní nikoli.

Existuje mnoho zpráv o degradované mRNA s nízkou čistotou, zatímco jiní výzkumníci nenacházejí žádnou.

Vzhledem k tomu, že smlouvy výrobců vakcín zakazují nezávislou analýzu jejich „vakcín“, je obtížné legálně získat dostatek vzorků z širokého spektra šarží a míst, aby bylo možné zjistit, o co skutečně jde.

Grafen nebo ne, mRNA nebo ne, potřebujeme transparentnost a odpovědnost, a to hned, napsal Spartakus. Nejenže by měly být okamžitě zastaveny injekční kampaně Covidu, ale mělo by také dojít k úplnému vyšetřování a rozsáhlé nezávislé analýze obsahu těchto injekcí.

Rozporuplné důkazy
Ricardo Delgado, Pablo Campra a další již více než rok tvrdí, že injekce Covid obsahují nanočástice oxidu grafenu. A toto téma bylo dokonce vzneseno jako otázka v Evropském parlamentu. Mezitím Dr. Andreas Noack identifikoval, že se jedná spíše o hydroxid grafenu než o oxid grafenu.

Od července 2021 jsme publikovali řadu článků o grafenu nalezeném ve vzorcích injekčních lahviček Covid, ty nejdůležitější uvádíme na konci tohoto článku. Ne všichni výzkumníci však nacházejí stejné složky. Např:

V červnu provedl tým Kevina McCairna vlastní spektroskopickou analýzu vzorků společností Pfizer a Moderna. To, co našli, se jevilo jako solný roztok s různými kovy. Žádný grafen, ale ani žádná mRNA.
V srpnu provedli kolegové Steva Kirsche analýzu čtyř lahviček, dvou od společnosti Moderna a dvou od společnosti Pfizer. Nalezli polyetylenglykol („PEG“), což naznačovalo, že našli lipidové nanočástice, ale mRNA nebyla prokázána.
Minulý týden zveřejnil australský Spectator článek o samoskladných strukturách ve vzorcích vakcín, které se přestaly samoskladat, když byly umístěny do Faradayovy klece. Samočinné sestavování nanočástic pomocí sběru energie je předmětem probíhajícího výzkumu. Odborný termín pro tyto věci je nanoarchitektonika.
Jak poznamenal Spartakus, je možné, že všechny tyto protichůdné analýzy jsou každá zvlášť pravdivé, pokud předpokládáme, že různé šarže injekcí mohou obsahovat různé „pokusy“. Některé mohou obsahovat grafen. Jiné by mohly být placebo nebo by neobsahovaly nic víc než sortiment toxických kovů. „V tuto chvíli je kvůli protichůdným vyprávěním a omezeným údajům obtížné vynášet soudy,“ napsal Spartakus.

Degradovaná mRNA s nízkou čistotou
V březnu během mezistranického vyšetřování, které pořádal australský senátor Malcolm Roberts, vypovídal australský právník na penzi a bývalý advokát Julian Gillespie. Sdělil komisi, že „vakcíny“, které se masově vyrábějí a aplikují do populace, nejsou stejné jako ty, které se zkoušely před schválením:

„Ve spěchu, aby se tyto věci dostaly ven a byly schváleny, najednou regulační orgány, FDA spolu s EMA spolu s anglickým ekvivalentem, MHRA, najednou snížily požadavek na integritu mRNA na 50 %.“

V červnu zveřejnil časopis Trial Site News článek o uniklých e-mailech Evropské lékové agentury („EMA“) a dalších důvěrných zprávách souvisejících se společností Pfizer, které Gillespieho prohlášení potvrdily. Spartakus zdůraznil některé informace z tohoto článku:

Koncem listopadu 2020 si byly regulační orgány, včetně americké FDA, Evropské agentury pro léčivé přípravky, kanadské Health Canada a britské MHRA, vědomy významné ztráty integrity RNA u komerčních šarží (~55 % integrity mRNA) vakcíny Pfizer-BioNTech… EMA to klasifikovala jako „závažnou námitku“ spolu s pozorovanými viditelnými částicemi, které byly klasifikovány jako „nečistoty“.

Z uniklé prezentace v PowerPointu z 26. listopadu z jednání mezi společností Pfizer-BioNTech a EMA vyplynulo, jak byla tato závažná námitka šokujícím způsobem „vyřešena“ – specifikace integrity RNA byla jednoduše snížena na 50 %, tudíž polovina všech molekul mRNA v komerčních šaržích směla být zkrácená (neporušená).

Co je skutečně v záběrech? Spartakus, 11. listopadu 2022
Možná bylo zamýšleno, že protein hrotu odvozený z vakcíny je v podstatě stejný jako protein hrotu SARS-CoV-2, ale existují důkazy, které naznačují, že věci neproběhly podle plánu, napsal list Buďme si jisti. „Ve skutečnosti bychom mohli dostávat neznámé proteiny vytvořené z vakcín Covid-19.“

V září Jonathan Weissman přednesl prezentaci s názvem „Vakcíny Covid-19: Co vám mělo být řečeno“. Weissman je odborník na kybernetickou bezpečnost a nezávislý výzkumník na částečný úvazek v oblasti biologické bezpečnosti, operačního výzkumu a teologie.

Ve své prezentaci se Weissman zabýval příběhem vzniku viru SARS-CoV-2; tím, že známá bezpečnostní rizika „vakcíny“ byla farmaceutickými společnostmi, regulačními orgány a vládami lehkomyslně ignorována; tím, že důkazy o škodlivosti vakcíny jsou zcela nepopiratelné z mnoha hledisek a filozofií vědy.

Kopii jeho prezentačních slajdů naleznete na jeho webových stránkách „Všechna rizika“.

V popisu pod jeho videem na YouTube je podrobný soupis jeho videoprezentace s časovými značkami. Níže jsme vložili video tak, aby začínalo v podsekci nazvané ‚Lessons Learnt from Factor IX Gene Therapy‘ (začátek časové značky 18:16).

MRNA v injekcích Covid byla kodónově optimalizována, aby se zvýšilo množství produkovaného proteinu hrotu. Kodony jsou tvořeny libovolnou trojkombinací čtyř nukleotidových bází: adeninu (A), guaninu (G), cytosinu (C) nebo uracilu (U). Příkladem je kodon CGG.

Optimalizace kodonů je technika, při níž se přidávají nukleotidy C nebo G tak, aby tvořily proporcionálně větší část genetického kódu. Optimalizace se provádí tak, aby se vytvářelo více bílkovin. V případě SARS-CoV-2 a jeho vakcíny je tímto proteinem protein spike. MRNA v injekcích Covid byla kodónově optimalizována, takže se v našem těle vytváří více bílkoviny spike.

Weissman vysvětlil tři rozdíly mezi kodonově optimalizovanou mRNA, jaká je ve vakcínách, a mRNA, která optimalizována nebyla, „divokým typem“. Třetím rozdílem je podle něj „náchylnost k trávení enzymy nebo proteolytickými enzymy, které bílkoviny štěpí nebo rozřezávají“.

Jinými slovy, bílkoviny hrotu vyrobené v našem těle v důsledku injekcí Covidu jsou náchylnější k tomu, aby je enzymy v našem těle rozřezaly. To je kromě toho, že až polovina molekul mRNA není při injekčním podání neporušená a vytváří neznámé bílkoviny, jak poznamenaly Trial Site News a Let’s Be Clear.

Vzhledem k rozdílům ve způsobu, jakým se chová kodonově optimalizovaná mRNA, se bílkovina skládá jinak. „Víme, že nesprávně složené proteiny by mohly potenciálně přispívat k neurodegenerativním poruchám, to je to, co vědí,“ řekl Weissman. „Takže to je neuvážené riziko,“ řekl, „které může vakcínu učinit nebezpečnější než virus.“

Je zcela jasné, že Moderna a Pfizer nebyly zrovna upřímné ohledně bezpečnosti nebo kvality svých produktů. Jak Spartakus uzavřel:

Je zde mnoho informací, které je třeba shromáždit, a každý týden se objevují nové informace.

[Existuje] definitivní důkaz, že záběry obsahují grafen? Ne. Ve skutečnosti neexistuje ani žádný definitivní důkaz, že obsahují mRNA. Lidé však mají nežádoucí reakce na tyto vakcíny, takže za těmito zraněními musí být specifický mechanismus.

Grafen nebo ne, mRNA nebo ne, potřebujeme transparentnost a odpovědnost a potřebujeme to hned. Nejen, že by měly být okamžitě ukončeny očkovací kampaně proti Covid-19, ale také by mělo dojít k úplnému šetření a široké nezávislé analýze obsahu těchto vakcín, protože podle mne, kde sedím, by měli být ředitelé společností Moderna a Pfizer ve vězení.

Co je skutečně v záběrech? Spartakus, 11. listopadu 2022

zdroj

Také jsme psali: 

všechny důležité informace najdete tady  www.volnyblog.cz