Nizozemské mírové shromáždění zrušeno na podporu Davida Ickea – ALE pokud se lidé rozhodnou dát si v neděli v poledne KÁVU na náměstí Dam v Amsterdamu… no, to je samozřejmě na nich… (Prosím sdílejte)

david icke

Amsterdam – 4. listopadu 2022 SPOLEČNĚ ZA NIZOZEMSKO ruší demostraci v Amsterdamu. Spolupracující strany Samen voor Nederland ruší demonstraci v Amsterdamu.

Amsterdam – 4. listopadu 2022

SPOLEČNĚ ZA NIZOZEMSKO RUŠÍ DEMONSTRACI V AMSTERDAMU

Spolupracující strany Samen voor Nederland zrušily demonstraci v Amsterdamu.

Hlavním důvodem je, říká mluvčí a reportér demonstrace Mordechai Krispijn, že kabinet rozhodl, že Davidu Ickeovi je odepřen vstup do Nizozemska.

„Pochopili jsme, že rozhodnutí kabinetu bylo hřebíček do rakve této demonstrace,“ podělil se Krispijn s redaktory. „Pokud by některé strany byly stále ochotny souhlasit s rozhodnutím přestěhovat se na Museumplein, skutečnost, že David Icke je zbaven svobody (vstupu) na ne méně než dva roky, se pro mnohé ukazuje jako nepřijatelná.“

Rozhodnutí Společně pro Nizozemsko bylo dosaženo prostřednictvím konzultací s velkou částí přidružených stran a také kvůli mnoha reakcím jejich příznivců. V pátek odpoledne byl Samen voor Nederland u soudu, aby se domohl povolení demonstrovat na náměstí Dam. Soudce však rozhodl ve prospěch hlavního argumentu předloženého obcí, že by mohlo dojít k možným nepokojům v důsledku protidemonstrací, mimo jiné CIDI.

„Rozhodnutí soudce samozřejmě respektujeme. Jinak k soudu nemusíte ani chodit. Nicméně, zkrácené řízení týkající se relokace bylo podáno předtím, než se IND rozhodlo zakázat Ickemu na dva roky všechny země Schengenu,“ pokračuje Krispijn. „Takže situace se změnila. Vzhledem k tomu, že kabinet k tomuto rozhodnutí dospěl teprve včera, nám jednoduše dává příliš málo času na to, abychom se kvůli tomu také obrátili na soud.“

Co teď udělají spřízněné strany, je podle Krispijna nejisté. „Je velká šance, že velká většina nyní ‚bude pít kávu‘. Tomu nemůžeme bránit.“ Pitím kávy rozumí demonstrace na vlastní pěst. Na otázku, kde to bude, říká: „Myslím, že to nemusím vysvětlovat“.

Zdroj: https://davidicke.com/2022/11/05/dutch-peace-rally-cancelled-in-support-of-david-icke-but-if-everyone-decides-to-have-a-coffee-in-dam-square-amsterdam-at-noon-tomorrow-well-that-of-course-is-up-to-them-please-share/

Všechno důležité najdete ZDE :https://volnyblog.news/