Migrační neziskovka OSN se sídlem ve Švýcarsku bude ve Znojmě a v okolí začleňovat uprchlíky z Ukrajiny a potenciálně v budoucnu i z jiných zemí do regionu!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

27.4.2024

Migrační neziskovka OSN se sídlem ve Švýcarsku bude ve Znojmě a v okolí začleňovat uprchlíky z Ukrajiny a potenciálně v budoucnu i z jiných zemí do regionu! Na radnici to schválila koalice hnutí ANO a SPD! Místní lidé se začali bouřit a sepisovat petici! Nikdo si prý na městě neví s Ukrajinci rady, a tak to dali na starost OSN!

Do naší redakce už několik posledních týdnů přichází ze Znojma a z okolí emaily od našich čtenářů a prosí nás, abychom napsali článek o tom, co se děje ve Znojmě na radnici, kterou ovládá koalice Hnutí ANO a SPD. Minulý rok přímo na konci roku 2023 na Silvestra totiž v tichosti vedení radnice podepsalo [1] smlouvu s neziskovkou [2International Organization for Migration (IOM) na pomoc s integrací uprchlíků ve městě a v regionu do místní populace, protože samotné město Znojmo si prý s tím už neví rady.

Stát prý zaplavil město a region migranty z Ukrajiny a potom se na pomoc městům vykašlal, takže městům Ukrajinci zůstávají na krku. A protože radnice prý nemají zkušenosti s migranty, tak se města začínají obracet na migrační NGO sektor a organizace zajišťující migrační agendu OSN podle Globálního kompaktu a Agendy 2050. Je to stejné, jako kdyby vám někdo kradl peníze z banky, a proto vy byste se rozhodli požádat o pomoc s ochranou peněz v bance na mafii a na nejlepší lupiče v oboru.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 24.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *