, ,

Mezinárodní agentura Morning Consult: Česká republika patří mezí katastrofální země, lidé jsou zoufalí z vlády

česká republika

Mezinárodní agentura Morning Consult: Česká republika patří mezí katastrofální země, lidé jsou zoufalí z vlády

8.3.2023

Mezinárodní agentura Morning Consult vydala nejnovější zprávu, která hodnotí, jak lidé schvalují směřování svojí země pod vedením jejího leadera. Mezi 22 sledovanými zeměmi je Česká republika pod vedením premiéra Petra Fialy na dně. Směřování země pod jeho vedením neschvaluje 67% občanů.

Petr Fiala se mezi 22 hodnocenými leadery vybraných zemí pohybuje trvale na posledních místech. Aktuálně je předposlední. Horší už je jen Jihokorejský prezident Yoon Seok-youl. Tento bývalý prokurátor do úřadu nastoupil v květnu 2022, ale už v srpnu začala jeho popularita rychle klesat, to když se pod jeho vedením nekonal slibovaný návrat ke spravedlnosti a zdravému rozumu. Stejně jako ve Fialově případě i Jihokorejského leadera poškozuje problematická personální politika a skandály členů jeho vlády. Do svého kabinetu a prezidentské kanceláře jmenoval Yoon Seok-youl často naprosto nekompetentní osoby. Do nejvyšších funkcí bylo jmenováno 15 bývalých státních žalobců.

Schvalujete kam se ubira vase zeme scaled 7b9fc

Agentura Morning Consult uvádí, že denně provádí po celém světě více než 20 000 rozhovorů. Výše uvedené údaje vycházejí z dat shromážděných od 15. do 21. února 2023. Odchylka se pohybuje mezi +/- 1-4 %. Ve Spojených státech je průměrná velikost vzorku kolem 45 000. V ostatních zemích se tento počet pohybuje zhruba od 500 do 5 000. Průzkumy jsou v každé zemi váženy podle věku, pohlaví, regionu a v některých zemích i podle vzdělání. Ve Spojených státech jsou průzkumy váženy také podle rasy a etnického původu.

Za Kverulantův tým Vojtěch Razima

Související

Pozor na provokatéry: prosíme všechny účastníky, aby si dávali pozor. A zde ukázka…

ZDROJ: Skrytá Pravda https://skrytapravda.cz/z-domova/1113-mezinarodni-agentura-morning-consult-ceska-republika-patri-mezi-katastrofalni-zeme-lide-jsou-zoufali-z-vlady

Dočetli jste jeden z našich článků?
Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti.
Více o financování zdola se dozvíte ZDE: https://volnyblog.cz/podporit-provoz-volny-blog-cz/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *