, ,

Ľubomíra Bačíková, 30.12.2023, večerní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

30.12.2023: Večerní zprávy, Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️Drazí přátelé. Celosvětová situace je sice hodně napjatá, ale plány oligarchů na roky 2050, pak 204O, 2030, teď už 2025, se jim hroutí jako domeček z karát. Celosvětově se lidstvo probouzí, i díky Vám, kteří jste se začali zajímat o celosvětové dění, které nabralo dominový efekt a příští rok se očekávají už velké změny, ale k dobrému, pro nás všechny, kteří jsme byli kolonializovaní, okrádání, zotročení. Hlavy vzhůru, vše vypadá slibně pro nás všechny. ❤️Pravdaa mír je na cestě k nám.

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥30.12.2023, Military Tube Today, Roman Kirsch: Ukrajina utrpěla největší ruský vzdušný útok za celou dobu od začátku války v únoru roku 2022…

Na jednu věc už upozorňuji dopředu. Samozřejmě naše média, pochopitelně, potažmo UA, protože my všechno převezmeme z UA i s chlupy, vytvářela dojem, že vlastně celý ten útok byl zaměřen na civilní energetickou infrastrukturu a samozřejmě na mateřské školky, nemocnice, domovy důchodců apod. Tenhle vojenský kanál nic takového nezmiňuje! A druhá věc je, ještě v předstihu, tady pustím krátce tohle: „Velké drama v Polsku. Do země vletěla zbloudilá ruská raketa, která mířila na Ukrajinu. Slovo zbloudilá bylo sem dodáno dodatečně. A docela bych si tipnul, že Černochová již volala generální štáb NATO, kvůli aktivaci článku 5. Je nepochopitelné, jak se může raketa otočit a letět zpět!!!

Podle javorového listu tipuji, že tohle je Kanadský kanál. Ruská loď „poškozená“ Kyjevem stála UA vysokou cenu. Jako následek, ruské síly spustili masivní vzdušní útok, nejmasivnější od začátku války. Cílem byli průmyslové a vojenské objekty, vojenská letiště, sklady zbraní a ubytovací místa vojsk UA, tedy ne mateřské školy, nemocnice a školy a tak dále. Během týdne 50 skupinových útoků a jeden obrovský masivní útok s řízenými raketami a drony, tak to bylo posláno na UA. 29.12.2023 informovalo Ministerstvo obrany Ruska o těch útocích. Masivní přílet raket a dronů byl hlášen z mnoha měst UA. Kyjev, Charkov, Lvov, Dněpro, Cherson, Oděsa. Teď jsem zastavil video. Vidíte tam tu Československou tramvaj? No aby ne, když 1/3 tramvají na světě nosila značku ČKD! Samozřejmě, že už nenosí. Už nám demokrati tu fabriku zlikvidovali!!!!!! Teď sice máme v Praze tramvaje značky Škoda, ale jedna stojí kolik? 90 milionů? Tak za to by nakoupili asi tak nejméně 90 těchto tramvají! Krédo téhle demoliční vlády, zničit ve státě vše, co se levně vydělává, abychom pak museli kupovat drahé produkty, že jo. Když už jsme u toho, já jsem provozoval šrotovací firmu a likvidovali jsme na Smíchově, kde je dnes už nové sídliště, když tam ještě bylo nové nádrží, tak jsme likvidovali staré tramvaje a ptal jsem se těch pracovníků, kolik pak stála nová tramvaj a oni řekli, že jedna tramvaj stála kolem 490 tisíc Kč. Dnes stojí ta asi 20x tolik, 1 vůz. A teď si poslechněte. Tady, u té zničené naší tramvaje, byla zasažená i vojenská základna NATO. To zdůrazňuji, vojenská žoldnéřská základna NATO, žádná mateřská školička pro děti, ale pro žoldnéři! Takže tohle byl asi ten hlavní cíl. Také muniční sklady (Na mapě jsou označeny), Chmelnické letiště, Kyjevská továrna na letadla i s příslušným skladem, energetická infrastruktura Charkovského letiště a opět vojenské sklady, také energetická infrastruktura v Oděse, terminály a sklady, Mykolajevské letiště, přístav, palivový terminál, armádní velitelství managementu, zařízení pro letecké rakety, sklady, vojenské zařízení v Novomoskovsku a jejich ubytovací prostory, v Dněpru, WRH letiště, protiletecká zařízení, energetické sklady, v Záporoží protivzdušné obranné systémy, terminály, protiletecké vybavení obrany bylo zasaženo. Celé ty komplexy protivzdušné obrany. Jeden Killjoy byl údajně sestřelen, což je tedy odborníci říkají, že to není možné, ale budiš. Mluvčí Ukrajinského vojenského letectva Yuriy Ignat potvrdil, že to byl největší Ruský útok raketami. Ruská armáda spustila největší raketový útok napříč celou UA a více než 100 raket dosáhlo ty největší města, včetně hlavního města Kyjeva. My jsme neviděli tak mnoho cílů na jedné, jediné obrazovce najednou, řekl Yuriy Ignat v pátek. Podle něho Ruské síly dnes ráno použili všechny druhy raket, vyjímá Kalibrů.

https://youtu.be/7aNhI0X8Ao4?si=Q0tyvxnsIhsRwC_P

 

📌💥💥💥30.12.2023, Kanál The Hill, Roman Kirsch: Prezident Volodymyr Zelenskyj ODVOLÁVÁ virtuální schůzku s americkými senátory (video z 29.12.23)…

Tucker Karlson vytahuje Zelenského na světlo? Prezident mizí před schůzkou s americkými senátory. Ukrajinský prezident Zelenskij ruší briefing s představiteli Spojených států. Přerušujeme zprávy. Ukrajinský prezident Zelenskij se nezúčastní utajeného briefingu v záležitosti nového balíčku pro UA. Zelenskij ani nedokončil minulé virtuální vystoupení před Sněmovnou reprezentantů a zákonodárci, což bylo 6.12.2023. To přichází v době, kdy měl promluvit Zelenskij k americkým senátorům, při utajeném virtuálním video setkání, aby se prodiskutovala ta válka na UA a aby se pokusil prosadit ten nový vojenský balíček pro UA. Senátor Chuck Schumer oznámil toto setkání den před tím dalším hlasováním senátu, kde se má hlasovat o balíčku 106 miliard dolarů, souhrnně na ochranu hraníc Amerických a taky pro Ukrajinu a Izrael. Pro UA tam má být 61 miliard dolarů. Schumer zdůraznil, že jeho účast u senátu je důležitá, aby si mohli i osobně, naživo názor prezidenta Zelenského, jeho argumenty o kritickém významu tohoto hlasování. To pozadí už víme, bylo řečeno už vše, senátoři, republikáni to schválit nechtějí, chtějí to odděleně, po prvé vyřešit ochranu svých hraníc před migranty, potom řešit nějakou UA, ale moc se jim do toho už nechce. Uvidíme, co nám opět k tomu vymyslí naše média, jaké pohádky na dobrou noc? Jestli vůbec něco řeknou.

https://youtu.be/fKvVaQ_73io?si=DQtf3Uc3reTpAsbV

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥30.12.2023 RT DE, Live TV: Moskva připravuje Kyjev a Západ na „nejhorší zprávy“. Ruský velvyslanec při OSN Vasilij Něbenzja v sobotu večer na mimořádném zasedání OSN prohlásil, že Západ a vláda v Kyjevě by se měly brzy připravit na „nejhorší zprávy“, protože vojenské plány ukrajinského vedení zažily totální fiasko. I kdyby Washington a Brusel schválily nové balíčky pomoci pro zemi, nezabránily by agónii režimu prezidenta Vladimira Zelenského, ale pouze ji prodloužily.

„Vojenské vítězství nad Ruskem je absolutně nedosažitelný cíl.“ Živá tickerská ukrajinská válka: několik mrtvých po útoku kyjevských vojsk na Belgorod. Rusko spolu s ozbrojenými silami donbaských republik provádí vojenskou operaci na Ukrajině. Západ reaguje stále novými dodávkami zbraní na Ukrajinu a bezprecedentními sankcemi proti Rusku. Přečtěte si nejnovější vývoj zde. Skupina ruského ministerstva zdravotnictví pod vedením ministra zdravotnictví Michaila Muraschka letěla do Belgoroda na příkaz ruského prezidenta Vladimira Putina. Oznámil to novinářům tiskový mluvčí hlavy státu Dmitrij Peskov:

„Na příkaz prezidenta Vladimira Putina odletěl do Belgoroda tým ministerstva zdravotnictví pod vedením ministra Muraschka, stejně jako tým ministerstva civilní ochrany, aby obětem pomohl.“

➡️ 12:40: Ruský guvernér Saporošje: Kyjev připravuje novou obrannou linii „mnohem severnější“ ze současné fronty. Guvernér ruské části Saporošje, Jevgenij Balizki , píše na Telegram, že ukrajinská armáda ustoupila a nyní připravuje novou obrannou linii „mnohem severnější“ od současné frontové linie. „Vzhledem k tomu, že nepřítel utrpí ztráty a neúspěchy na kontaktní linii, odpočívá a pokračuje ve svých bezhlavých a zločinných útocích na civilní infrastrukturu v obytných oblastech v regionu pomocí vícenásobných odpalovacích zařízení, dělostřelectva a různých bezpilotních letadel západu.“ Ruské jednotky budou pokračovat v dobře koordinovaném boji, uvedl Balizki. Ukrajinskou protiofenzívu, která začala 4. června, označil za neúspěšnou. Ukrajinská armáda od té doby přišla o více než 21 tisíc vojáků. Celkem bylo vyřazeno 300 bojových tanků, 800 ochranných tanků a obrněných bojových vozidel. Ukrajinská armáda v tomto směru ničeho nedosáhla.

➡️ 13:09: Frontová zpráva ruského ministerstva obrany. Ruské ministerstvo obrany v sobotu na Telegramu informuje o nejnovějším vývoji v rámci své zvláštní vojenské operace na Ukrajině. V posledních 24 hodinách ztroskotalo na frontovém úseku Kupjansk šest pokusů ukrajinských ozbrojených sil prosadit se v blízkosti osad Sinkovka a Novoozolovskoje. V blízkosti měst Bereztovje a Péščanoje byl navíc zasažen personál a technika dvou nepřátelských brigád. Během bojů bylo zabito až 50 ukrajinských vojáků. Nepřítel přišel o dva tanky a dva vozy. Jednotka Mitte na sever od města Grigorovka na frontovém úseku Krasny Liman odvrátila nepřátelský útok a zasáhla ukrajinské pozice v lese Serebrjanka. Ruská vojenská agentura odhaduje, že nedávné ztráty ukrajinské armády dosáhly 100 vojáků. Zničena byla tři obrněná bojová vozidla. Na frontovém úseku Doněck udeřil jižní oddíl vojsk proti dvěma útokům nedaleko obcí Schumy a Marjinka. Kromě toho byly v posledních 24 hodinách zasaženy nepřátelské pozice poblíž osad Rasdolovka, Perejesdnoje, Andrejevka, Kurdjumovka, Kleščejevka a Bogdanovka. Zahynulo nebo bylo zraněno až 350 ukrajinských vojáků. Nepřítel také přišel o dva transportní tanky, šest pick-upů, dělo typu M777 a o pancéřovou houfnici typu M109 Paladin. Na kontaktní linii jižně od Doněcka zaútočila východní jednotka na personál a techniku tří ukrajinských brigád v blízkosti měst Ugledar, Novomichajlovka a Wodjanoje. V důsledku toho bylo zabito až 115 ukrajinských bojovníků. Zničeny byly dva tanky, tři vozy a zařízení pro elektronický boj. Na frontovém úseku Saporošje bylo dosaženo ukrajinských pozic poblíž osady Rabotino. Ministerstvo obrany v Moskvě vyčíslilo ztráty personálu až na 20 příslušníků armády. Soupeř také přišel o tři pick-upy. Při nedávných bojích na frontovém úseku Cherson bylo zabito až 25 ukrajinských vojáků. Šest vozů bylo zničeno.

➡️ 13:38: Centrum Belgorodu bylo ostřelováno kyjevskými jednotkami: Zabili dvě děti. Ukrajinští vojáci ostřelovali centrum Belgorod. Podle předběžných informací při něm zemřely dvě děti. Informoval o tom na svém telegramovém kanálu vedoucí Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov: „Ukrajinské ozbrojené síly střílely do centra Belgoroda. Podle předběžných informací jsou tam dvě mrtvé děti a zranění.“ Kromě toho bylo během útoku do bytového sektoru vypáleno několik granátů, řekl guvernér. Slíbil, že později uvede další podrobnosti. Existuje již několik videí z místa tragédie.

➡️ 14:11: Němečtí odpůrci vojenské služby se zasazují o ochranu ukrajinských odmítačů

Politický ředitel Německé mírové společnosti – SBD Michael Schulze von Glaßer vyzval k trvalé ochraně ukrajinských odmítačů vojenské služby v Německu. Redakční síti v Německu (RND) řekl: „Dokud Ukrajina neuzná lidské právo na odepření vojenské služby, nesmí Německo vyhostit uprchlíky, kterým hrozí nucený nábor.“ Ochrana by měla být poskytována všem odmítnutím vojenské služby, a to jak z Ukrajiny, tak z Ruska. S mladými uprchlíky by se navíc nemělo zacházet hůř než s ostatními, vysvětluje Schulze von Glaßer. „Nikdo nesmí být nucen vzít do ruky zbraň a zavraždit jiné lidi – a nikdo nesmí být nucen čelit smrtelnému nebezpečí na frontě.“ Vzhledem k tomu, že konec války nelze předvídat, obává se DFG-VK skutečnosti, že spolková vláda poskytla Ukrajinským uprchlíkům do Německa ochranný status pouze do března 2025. Německá vláda uvedla, že více než 250 000 vojáků opustilo Rusko, aby uniklo válce. V Německu je v současné době téměř 200 000 Ukrajinců v obranném věku, v celé EU je to asi 650 000. Ukrajinský ministr obrany Rustem Umjerov nedávno vyzval své krajany, aby se přihlásili do náborových středisek ukrajinských ozbrojených sil. Německo není povinno je vydat. Odmítnutí vojenské služby však není důvodem k udělení azylu.

➡️ 14:31: 35 ukrajinských dronů bylo zničeno během 24 hodin nad bitevní zónou.

Ruské ministerstvo obrany v sobotu informovalo o úspěšných leteckých, dronových, raketových a dělostřeleckých útocích na 118 míst s personálem a technikou ukrajinských ozbrojených sil za posledních 24 hodin. Mezi zasaženými cíli úřad vyjmenovává vícenásobný raketomet Olcha v blízkosti obce Lipzy v Oblasti Charkov, jakož i sklady s palivem, mazivy a muničními sklady na letišti Starokonstantinov v Oblasti Chmelnicki a v blízkosti obce Černobajevka v Oblasti Cherson. Za posledních 24 hodin ruská protivzdušná obrana zachytila 15 raket HIMARS a Olcha a tři protiradarové rakety HARM. Nad Doněckou lidovou republikou a Chersonskou oblastí bylo zničeno 35 nepřátelských dronů. Podle údajů ministerstva obrany v Moskvě ztratila Ukrajina od zahájení zvláštní operace 24. února 2022 celkem 564 letadel, 263 vrtulníků, 10 241 dronů, 445 protiletadlových raketových komplexů, 14 403 bojových tanků a dalších obrněných vozidel, 1 191 vícenásobných raketometů a 7 566 děl a minometů.

➡️ 15:00: Zpráva z médií: Počet mrtvých po útoku na Belgorod stoupl na pět, zraněných na 44. Podle nepotvrzených informací bylo při ukrajinském útoku na Belgorod zraněno nejméně 44 lidí. Pět lidí, včetně dětí, bylo zabito. Již bylo zveřejněno několik videí, které ukazují okamžik dopadu. Zprávy očitých svědků a novinářů také demonstrují důsledky ukrajinského útoku den před oslavami Nového roku, který je v Rusku jedním z nejoblíbenějších svátků.

➡️ 15:47: Ministerstvo pro mimořádné situace v Belgorod: 14 mrtvých, z toho 2 děti, 108 zraněných, z toho 15 dětí. 14 lidí, včetně dvou dětí, se stalo obětí masivního ostřelování centra Města Belgorod ukrajinskými ozbrojenými silami. Dalších 108 lidí bylo zraněno, včetně 15 dětí, oznámilo ruské ministerstvo pro mimořádné události. Po ostřelování vypuklo v Belgorodu deset požárů. Podle ministerstva pro mimořádné situace již byly vymazány.

Pozor: Znepokojivý obsah! Na obrázku je vidět kočárek se stopami krve v centru Belgorod.

15:20: Požár a smrt v důsledku ukrajinského útoku na Okres Troizkoje v LVR.                                                              Úřady Okresu Troizkoje v Luhanské lidové republice hlásí smrt civilisty v důsledku ukrajinského útoku. Ukrajinská armáda už několik dní ostřeluje region. V neděli ráno udeřila střela v obchodě a v důsledku útoku vypukl požár. Místní úřady na Telegram upozorňují:

„Tento objekt neměl žádný vojenský význam. Byl to jednoduchý obchod, kde obyvatelé kupovali domácí spotřebiče.“ Vedoucí kruhu vyjadřuje soustrast rodině zabitého.

➡️ 16:12: Ruská raketa Iskander zničila německý systém protivzdušné obrany IRIS-T

Záběry ze zóny zvláštní vojenské operace ukazují ruský dron při pátrání po německém protiletadlovém systému IRIS-T. Přitom je vidět zničení jeho radaru ruskou raketou Iskander.

Podle údajů se operace uskutečnila v blízkosti řeky Dněpr v oblasti Cherson. Podle ruských zdrojů byly krátce na to zničeny i tři raketomety IRIS-T, které tam byly umístěny.

https://freedert.online/international/131481-liveticker-ukraine-krieg/

 

📌Rusko: Počet obětí při ukrajinském ostřelování centra Belgorodu vzrostl na 40.

https://t.me/absurdnisvet/65182

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥30.12.2023, Extra.cz, Roman Kirsch: ANALÝZA:

„Marian Jurečka porušil zákon. Mejdan na ministerstvu byl nejen nemorální, ale i nelegální.“

Ministr práce a sociálních věcí Marián Jurečka (42) si podle všeho zničil politickou kariéru. Prasklo na něj, že zatím co ve čtvrtek před Vánoci na půdě Filozofické fakulty vyhasínal po masakru jeden lidský život za druhým, jeho úředníci si na ministerstvu dál vesele „dávali do trumpety“. Přitom navíc naprosto 👉 protizákonně.

(Věří v téhle republice ještě někdo, že by kobra s brýlemi tohoto bezpáteřního, bezcitného🤡odvolal??? To by musel celou vládu rozpustit, kterou by už nikdy nikdo v životě nevolil. Ono by to chtělo požádat Rusko o jeden zatoulaný 🛰na tuhle do morku kostí, prohnilou a neskutečně pro nás prodraženou, zbytečnou budovu!)

I prezident Pávek okamžitě zrušil zbytek programu na návštěvě Francie a vrátil se domů, aby se okamžitě zúčastnil onoho vládního zasedání. Tak by se totiž zachoval každý rozumní politik. Vánoční party pro úředníky (za 400.000 Kč) měla skončit někdy nejpozději kolem půl čtvrté, někdo svéprávní ji měl zastavit. A ne, aby pak svědci říkali, jak v pozdních večerních hodinách slyšeli z budovy stále ještě bujarou zábavu (mluvčí rezortu se to snaží popírat). Že chlapcům a děvčatům nevadilo, že kolem jezdí desítky houkaček, že jim během veselí a juchání všude okolo zuřivě blikají do oken světlá, že měli to svědomí dál se v pohodičce napájet, to mně je záhadou. (To už nejsou žádné děvčata a chlapci!!! TOHLE JDE TĚŽKO POPŘÍT, PROTOŽE KOLEMDOUCÍ O PŮL NOCI VŠE NATOČILI V MOBILU A ZVEŘEJNILI!!!)

PORUŠILI ZÁKON!!! Docela skandální je i jedna principiální záležitost, kterou by nikdo nerozebíral, nebýt masakru na Univerzitě: Večírek nestál 400.000 Kč jen kvůli chlebíčkům. V Česku je zvykem „chlastat“ a zcela bez mrknutí oka, aniž bych tam byl, si troufnu tvrdit, že nalití byli i někteří účastníci tohoto mejdanu. Kdyby nebyli, tak jdou domů truchlit za zemřelé. (V jejich kantýně mají přece ceny, jako za komunistů. 3 – 5 Kč za chlebík a chlast to stejný! Tak za co dali 400.000 Kč???? Drogy, kurvy na objednávku celého večera, nebo za co?

Jenže to znamená, že v tom případě se ministr, ale i všichni ostatní, kteří byli na místě po čtvrté hodině odpolední, kdy už bylo naprosto jasné, že na místě tragédie j spousta mrtvých a zraněných, se dopustili porušení zákoníku práce. (To pro ně vůbec neplatí!) Když jsi přečtete jeho aktuální znění na webu „Zákony pro lidi“, §106, odstavec 4 a písmeno e) zcela vylučuje (to je zakazuje) přítomnost alkoholu a návykových látek na pracovišti!!! Nejen v pracovní době, i mimo ní, kdykoliv. Prostě v práci se nesmí za žádných okolností „kalit“.

V česku jsme zvyklí s přivřením oka vůči různým zákazům a nařízením shovívaví a zákon v tomto ohledu porušují v řadě firem, ale tady je to do nebe volající, když jde o rezort vysoce postaveného místopředsedy vlády.  A vyniká to obzvlášť v takové tragické chvíli. (S tím bych nesouhlasila. Majitelé firem, když to povolí, zvlášť na nějaké zvláštní příležitosti, je to na jejich odpovědnost! Ale tohle jsou zástupci národa, kteří schvalují i zákony a ve finále je sami hrubě a „příkladně“ porušují!

Jurečka musí vysmahnout: V médiích jsem to odpoledne zaregistroval i opilého vysoce postaveného politika, ale zatím není důvod ho jmenovat. (To je tedy důvod! Tak proč to zveřejňuješ?) Nevypadá to, že by mejdan u nich v práci po události okamžitě skončil.

Jurečka místo práce nechal své podřízené požívat, ať už jídlo, nebo nápoje, neměl politický čuch na to, co způsobí, když to nezarazí, zkrátka zachoval se jako papaláš, který může to, co plebs nesmí, takže by měl z ministerstva okamžitě vysmáhnout.

(Tak co pane Zdechovský, máte nějaká fičák? Neměl by jste to taky okomentovat? To se to komentovalo, kazetové bomby a další prasárny. A tady ticho po pěšině, že jo? Novináři taky, je zbytečné se zmiňovat!)

https://youtu.be/kF5PH_BnJuw?si=m3cuuuEGf0CqmVZy

 

📌Putin promlouvá k Severní Americe a Evropě: „Je čas přestat dělat manipulace“. Ruský prezident Vladimir Putin ve svém projevu na zasedání Rady pro strategický rozvoj a národní projekty doporučil západním a evropským zemím, aby „zastavily manipulovat“ a přestaly čekat, až se ruská ekonomika zhroutí. Hlava státu zdůraznila, že Rusko neodmítá Severní Ameriku ani evropské země. Moskva podle ruského prezidenta vyvíjí systém komplexní podpory exportu domácího zboží a služeb. Společnosti, které přecházejí na spolupráci se slibnými partnery v Asii a na Středním východě, v Latinské Americe a Africe, budou podporovány.

https://t.me/absurdnisvet/65162

 

📌„Rusko nemá cestu zpět, zbývá mu jen jedna cesta – k vítězství“. Velitel srbské baterie Zoltan Dani poblahopřál ruským vojákům účastnícím se Severního vojenského okruhu k nadcházejícímu Novému roku. Zoltan Dani poznamenal, že pro Srby i Rusy je nejdůležitější vlast, lidé a rodina. ❤️Rusové a Srbové jsou navždy bratři!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Na podporu Vladimira Putina bylo po celém Rusku shromážděno více než 500 tisíc podpisů. Promluvila o tom tisková tajemnice volebního štábu Vladimira Putina Alexandra Suvorová. Samostatní kandidáti musí nasbírat alespoň 300 tisíc podpisů. Aby se mohli zaregistrovat jako kandidáti, musí být předloženy CEC do 31. ledna.

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌28.12.2023, XTV Premium, pořadad „Pane prezidente“: „Bojím se, že tragédií bude vláda omilostněna od neúspěchů.“ – Václav Klaus. Přesně před týdnem vraždil čtyřiadvacetiletý student filozofické fakulty, jaké hlavní otázky tragická událost otevřela podle prezidenta Václava Klause? Den po tragédii napsal, že „je třeba ocenit zásah policie, který vůbec nebyl snadný, jakož i poděkovat dalším složkám záchranného systému“, ale začínají se objevovat pochybnosti, jak na ně pohlíží? A když se stane událost, která otřese zemí, do jaké míry se do ní mají zapojit čelní představitelé státu?

https://youtu.be/XoMyZWscyyw?si=h_2nqPZ3tz-jxFTm

 

📌 ✅ Kalama Devi Harris alias Kamal Aroush zatčen⛓18 USA kodex § 2381

✅ Zrada 18 USA kodex § 2382

✅ Zpronevěření, zrada 18 USA kodex § 2383

✅ Vzpoura nebo povstání 18 USA kodex § 2384

✅ Pobuřující USA kodex Advocath overspiracy 238

✅ Obhájce spiknutí 238 – vládní vojenský tribunál⚖️Popraveno

☠️Zdroj:…Kalama Harris aka Kamal Aroush

https://amg-news.com/arrests-and-executions/

 

📌Donald Trump: „Musím něco udělat s těmi pohřešovanými dětmi, které unesli zvrhlíci. Příliš mnoho incidentů 🔹 zkrácené procesy 🔹 rozsudky smrti.“ O tom to je. Proto ho nenávidí. Pokud se to dostane na veřejnost po celém světě, lidé se proti těmto zločincům spojí. Bez ohledu na to, jak moc bojovali předtím.

https://t.me/absurdnisvet/65167

 

📌💉🚨🇩🇪 Německý profesor a patolog Arne Burkhardt s ŠOKUJÍCÍM nálezem vakcíny Covid:

„Kdybych byl mladá žena, která se snaží oplodnit, NEVYBRAL bych si očkovaného muže!!

„Všechny spermatocyty byly téměř kompletně NAHRAZENY SPIKE PROTEINEM ” 😳 https://twitter.com/bambkb/status/1740780973069893956?t=SWtSQu71Tibya7tyNaOH9w&s=19

 

📌🎚️💉Švédsko: „Nyní Kammarkollegiet rozhodla, že vakcína Covid 19 zabila Pontuse, kterému bylo pouhých 30 let. Dcera Jasmine a matka Michaela truchlí nad ztrátou milovaného otce a partnera. Rodina dostává pravidelný příspěvek ve výši 30 000 SEK na osobu.“ 2700 eur.  https://t.me/absurdnisvet/65189

 

📌💉DNA lidstva byla původně vytvořena Stvořitelem, nezměněná a nedotčená vědou o člověku. Neočkovaní jsou jediní čistokrevní na celé planetě Zemi. Pokud jste byli očkováni, dovolili 👹 jste těmto novým nimrodům změnit vaši DNA. Jakmile jste jednou očkováni, vaše tělo už nikdy nebude jako dřív, protože jakmile je genová terapie injikována technologií mRNA, nelze ji zvrátit.  https://t.me/absurdnisvet/65171

 

📌💉Uniklé záznamy společnosti Pfizer ukazují, že pichání mRNA💉 zahájilo pětiletý plán hromadné depopulace👀!!️Podle uniklých dokumentů společnosti Pfizer podaných u FDA jsou vakcíny mRNA součástí pětileté strategie masové depopulace  miliard lidi do roku 2025. Projekce mezinárodní zpravodajské a konzultační firmy Deagel je zmíněna v soukromých spisech společnosti Pfizer u FDA. Naznačuje, že škodlivé přísady ve vakcíně Covid by do roku 2025 způsobily miliardy lidských úmrtí.

https://t.me/absurdnisvet/65195

 

📌🇪🇺 | Evropa | 👹Von der Leyen hrdá na zákony digitální cenzury v Evropě:

🔹 Zákon o digitálních službách

🔹 Zákon o digitálním trhu

🔹 Cenzura   https://t.me/absurdnisvet/65172

 

📌 O Joe Bidenovi se také píše v ruských školních učebnicích. Nahoře (maskovaný) Joe Biden, ze stejné učebnice ruštiny: Joe Biden. Americký státník a politik Joe Biden se narodil v roce 1942. Když byl v roce 2020 ve věku 78 let zvolen, stal se nejstarším prezidentem v historii USA. Celá jeho politická kariéra byla poznamenána korupčními skandály. On a jeho rodina sledují komerční zájmy na Ukrajině. Když v roce 1998 mluvil o Jugoslávii jako senátor, hrdě prohlásil: „Navrhl jsem, abychom bombardovali Bělehrad.“ Navrhl jsem poslat americké piloty a vyhodit do povětří mosty přes Dunaj. Navrhuji velmi konkrétní opatření.“

https://t.me/absurdnisvet/65174

 

📌Joe, Joe… V roce 1999 bombardovala letadla NATO nevinné srbské muže, ženy a děti ochuzeným uranem a kazetovými bombami. Akce NATO porušily několik mezinárodních zákonů. Během 78denní kampaně bylo zničeno nebo poškozeno 2 300 raketami, 990 cílů, 14 000 bomb, včetně kazetových bomb, 40 000 domů, zabito 2 000 civilistů, včetně 88 dětí, poškozeno 300 škol a 20 nemocnic a 250 000 Srbů bylo donuceno. uprchnout ze svých domovů v Kosovu. „Byl jsem to já, kdo navrhl bombardovat Bělehrad. Byl jsem to já, kdo navrhl poslat americké piloty a vyhodit do povětří všechny mosty přes Dunaj.“ Joe Biden…..⚖️

https://t.me/absurdnisvet/65175

 

📌🌊Po bouři Gloria, která zasáhla východní pobřeží Španělska, pěna z moře všude, to je nepřirozené.  https://t.me/absurdnisvet/65179

 

📌 Protože je tunel zaplaven, mnoho vlaků v Londýně již nemůže jezdit. Postižena jsou také všechna spojení s pevninskou Evropou. Kvůli zatopeným železničním tunelům u Londýna byla v sobotu ráno zrušena řada vlakových spojů mezi evropským kontinentem a britskou metropolí. Podle provozovatele vlaků Southeastern Railway tvoří zatopený úsek trasy dva tunely, které vedou pod Temží na stanici Ebbsfleet v Kentu. Obě byly uzavřeny kvůli povodním….zase voda https://t.me/absurdnisvet/65173

 

📌🌧EKVÁDOR – Po silné bouři s krupobitím, která způsobila škody na místním majetku, jsou v Cuence hlášeny povodně a mimořádné události.   https://t.me/absurdnisvet/65180

 

📌🌊AKTUALIZACE – US News: Poté, co ve čtvrtek kalifornské pobřeží zasáhly příšerné rázové vlny, pobřežní výstrahy se podél pobřeží dál šíří. https://t.me/absurdnisvet/65181

 

📌🔥BREAKING: V Bridgeportu ve státě Connecticut došlo k několika velkým explozím v palivové společnosti . Evakuace obyvatel  https://t.me/absurdnisvet/65184

 

📌PSYOPS – Mandžuský Kandidát David Kozák – CIA – Myšlenkové hry

🔹 Ovládání lidí přes SMART GRID NANO MOBILNÍ Wi-Fi SÍŤ…

🔹 Zbraň kterou David Kozák použil je oblíbená zbraň masových vrahů z amerických škol, PROGRAM … Jaké další PROGRAMY existují?

🔹 2X ZFILMOVÁNO V HOLLYWOODU v roce 1962 (Frank Sinatra), 2004 (Denzel Washington, Meryl Streep)

🔹 PODOBNÉ PŘÍPADY PO CELÉM SVĚTĚStřelba na Filozofické fakultě UK v Praze a Mandžuský Kandidát David Kozák – PSYOPS. PROGRAMOVÁNÍ LIDÍ – HLASY DO HLAVY – BUDOVA FILOZOFICKÉ FAKULTY PLNÁ ZBRANÍ – BAREVNÁ REVOLUCE A ODEBÍRÁNÍ ZBROJNÍCH PRŮKAZŮ VEŘEJNOSTI ZA POUŽITÍ 5G SMART WI-FI TECHNOLOGIE?

Manzusky-kandidat-David-Kok-Strelba-v-Praze-Filozoficka-fakulka-UK-stop5g.cz_                         Mandžuský kandidát (The Manchurian Candidat) je projekt na ovládání lidí na dálku. Projekt vznikl krátce po druhé světové válce. Různé varianty projektu jsou dodnes aktivní (MK-ULTRA, MONARCH). Cílem originálního projektu bylo vytvoření „mandžuských kandidátů“, naprogramovaných k provádění různých činů, jako jsou atentáty a jiné skryté mise. Manžuský kandidát byl naprogramován tak, aby si nic z toho, co dělal nepamatoval. Dnes je ovládání lidí přes SMART GRID NANO MOBILNÍ Wi-Fi SÍŤ… Je kolem toho hodně patentů, nebo zde.

Zbraň, kterou David Kozák použil je oblíbená zbraň masových vrahů z 🇺🇸 škol, že by stejný program? Jaké další PROGRAMY existují?

Mandžuský Kandidát a Hollywood

Film z roku 2004 Manchurianský kandidát (The Manchurian Candidat) v hlavní roli s Denzel Washington a  Meryl Streep je o tom, že někdo se nám dostal do hlavy, ale jinak je všechno pod kontrolou. Napínavý snímek Mandžuský kandidát režiséra Jonathana Demmeho (Mlčení jehňátek, Philadelphia) představuje aktualizovaný remake stejnojmenného snímku z roku 1962 v hlavní roli s Frank Sinatra (online: The Manchurian Candidate). Ten byl natočen podle slavné knižní předlohy Richarda Condona.

🔹 Mikrovlnné Hlasy do Hlavy

Allen Frey experimentoval s mikrovlnami a snažil se přenést mluvené slovo přímo do sluchového kortexu prostřednictvím pulzního mikrovlnného analogu vibrace reproduktorů. Freyova práce dala vzniknout tzv. Freyovu efektu, který je znám jako mikrovlnné slyšení. Freyova práce měla zjevné využití v tajných operacích.

Seznam Patentů – Kontrola a Změna Myšlení – Chytrá Síť – O Vás bez Vás

Kontrola Lidské Populace pomocí Mobilní Sítě

V roce 1995 Dr. Persinger zveřejnil studii O možnostech přímého přístupu ke každému lidskému mozku pomocí elektromagnetické indukce základních algoritmů.

🔹 Lidská rasa je kontrolována za použití elektromagnetického signálu přilepeného k televizním, mobilním, Wi-Fi nebo rádiovým přenosům.

🔹 Ovládání Mysli, Psychotronické Elektronické Zbraně…Ve spojení s Nanotechnologiemi dochází ke Kontrole z Genetické Úrovně!

Patenty Nanotechnologie – Charles M. Lieber – Nanorouter – Nano rozhraní – Topologie sítě WNSN – Nanonody – Mobil jako Brána      Odhalení CIA

„Odhalení CIA ukončí všechna odhalení CIA.” ― New York „Manchurian Candidate“ je nevědomý zabiják s vymytým mozkem a naprogramovaný k zabíjení. V knize “The Search for the Manchurian Candidate: The CIA & Mind Control“ bývalý důstojník ministerstva zahraničí John Marks vypráví výbušný příběh vysoce tajného programu CIA na experimenty v ovládání mysli. Jeho zvědavost nejprve probudila informace o záhadné sebevraždě. Marks vycházel z tisíců stránek zveřejněných dokumentů a také z rozhovorů a behaviorálních studií a vytvořil knihu, která „dosáhla toho, co dva senátní výbory nedokázaly“ (senátor Edward Kennedy).

Britská „VNITŘNÍ SVATYNĚ” Moderních Výzvědných Služeb Odhalena – Zneužité Technologie.           PSYOPS a Další Nesrovnalosti

David Kozák použil samo-nabíjecí pušku SCHMEISSER AR15 S4F, 223 REM 10.5 s dobrou optikou. To je puška za 100000 Kč, kde na ni vzal student? David Kozák koupil ještě dalších 6 zbraní a měl i další vybavení. Kde na to vzal?

„Střelec” vytvořil telegramový účet, kde napsal, co plánuje udělat, bylo to doopravdy tak? Nemohlo se to někomu hodit proti nepohodlnému telegramu, k nastolení ještě většího TOTALITNÍHO DIGITÁLNÍHO KONCENTRÁKU? Tzv. „někdo” si založí kanál 9 prosince a za 2 týdny má 1.6 tisíc odběratelů. že by práce tajných služeb?

Všechno se to stalo na Filozofické fakultě UK, která je prohnilá systémovými figurkami včetně studentstva. Kdo všechno je do toho namočený, co ministr korporace ČR Vít Rakušan?

Vedení policie mělo informace předem a neudělalo potřebné kroky. Proč?

V celém případu jsou ještě další nesrovnalosti, co se všechno ještě událo?

Proč ho speciální zásahové komando tzv. policie zastřelilo, když podle očitého svědka shodil zbraň ze střechy na zem a dal ruce nad hlavu?

🔹 Bělehrad, Jugoslávie – Podobný scénář

Dne 03.05.2023 ráno v 8:30 na Základní škole „Vladislava Ribnikara“ ve Vračaru zabil žák sedmé třídy Kosta K. (14) osm dětí a školního strážníka. Nezletilý zabiják Kosta K. před vloupáním do Základní školy „Vladislava Ribnikara“ sestavil na papír plán útoku a sestavil také seznam se jmény žáků, které chtěl zabít. Šéf bělehradské policie Veselin Milić uvedl, že v 8:40 volal zástupce ředitele pohotovostní službu, aby nahlásil střelbu, zatímco sám pachatel volal v 8:42 a přiznal, co udělal.

 

🔹 MASAKR U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU! Advokatica otkrila za koja se krivična dela TERETI OTAC DEČAKA UBICE, građani odaju počast ubijenima!

Osmoro učenika i čuvar ubijeni u pucnjavi u školi u Beogradu, teško ranjeno više đaka i nastavnica

ŽIVĚ: Policie zveřejnila záběry ze zásahu na univerzitě

Technologie pro politickou kontrolu – Biozbraň aktivovaná frekvencí viru – Mysl a Bioroboti

Ovládání Mysli, Psychotronické Elektronické Zbraně

Gunman kills 14 people and wounds 25 others at Prague university

Seznam Patentů – Kontrola a Změna Myšlení – Chytrá Síť – O Vás bez Vá

Policie zveřejnila část ze zásahu, ale to, jak David Kozák dal ruce nahoru a shodil zbraň ze střechy nezveřejnila!!!!!!!

https://stop5g.cz/strelba-na-filozoficke-fakulte-uk-v-praze-a-mandzusky-kandidat-david-kozak-psyops/

 

📌😂🤩 „Prosím všechny Ukrajince a všechny země světa: Pomozte prosím našim obětem povodní v Německu.“ Němec žáda Ukrajince o peníze – příběh z paralelního světa? Ne, to je realita. Politici Spolkové republiky Německo byli tak aktivní v rozdělování peněz do celého světa, že…jim asi došly? Na pomoc vlastním obětem povodní nejsou peníze. Proto musí na sociálních sítích prosit o podporu u těch, kteří mají na víc – Ukrajinců a dalších zemí světa. Zde je odkaz na video.  (https://www.tiktok.com/@user.bantu123/video/7317983744034426144?_t=8ic2OhVS3og&_r=1)

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *