, ,

Ľubomíra Bačíková, 29.03.2024, dopolední zprávy, Témata: Rusko „zničilo pátý tank Abrams“

29.03.2024: Dopolední zprávy, Témata: Rusko „zničilo pátý tank Abrams“

 

❤️ „Vědomosti jsou síla, ale teprve nadšení zapne spínač.“  – Ivern Ball

 

📌 ☀️ Nikdy se nevzdávej ☀️ ☀️ Děti nás možná ne vždy poslouchají, ale neustále nás sledují. Ať se nám to líbí nebo ne – jsme jejich nejdůležitějšími vzory. Takže ať se stane cokoli: nikdy se nevzdávej! Potřebujeme jen dostatek odvahy na další krok, ne na celé schodiště☀️

 

📌 😀🍀🌷🐥🐤🐣 Nech Veľkonočné sviatky krásne máš, nech slniečka a teplúčka si užívaš, a nielen slnko nech Ti žiari, ale aj šťastie, úsmev v tvári….Láska Zeleného štvrtka, viera Veľkého piatku, nádej Bielej soboty a víťazstvo Veľkonočnej nedele nech Ťa posilní a naplní pokojom, dôverou a radosťou zo stretnutí s tými, ktorých máš rád.

 

📌Volný Blog, Jana Černeková: „Cizinci se budou moci stát příslušníky policie a bezpečnostních sborů, plánuje vnitro“.

Cizinci z Evropské unie a Dohody o evropském hospodářském prostoru se znalostí češtiny se po třech letech pobytu v ČR se budou moci stát příslušníky Policie ČR a dalších bezpečnostních sborů.  V tajných službách zůstane podmínka občanství ČR. Pravomoc stanovit, která místa obsadí jen Češi mají získat ředitelé bezpečnostních sborů. Novým kritériem bezúhonnosti je veřejný projev.

Uvádí to návrh novely zákona o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, kterou předkládá ministerstvo vnitra. Úplný návrh, který je v připomínkovém řízení, je zde.

Vnitro v něm navrhuje „významnou změnu“ podmínek přijetí do služebního poměru: „Příslušníky bezpečnostních sborů se budou moci stát i občané dalších zemí Evropské unie a Dohody o Evropském hospodářském prostoru, pokud alespoň tři roky žijí v České republice a hovoří českým jazykem,“ uvádí se ve zprávě.

To nebude platit pro tajné služby: „To neplatí pro zpravodajské služby, u nichž bude striktní požadavek občanství České republiky nadále zachován,“ uvádí dále důvodová zpráva.

Obě ustanovení §13 mají vypadat takto:

(4) Občan, který není státním občanem České republiky, může být přijat do služebního poměru, pokud oprávněně pobývá na území České republiky nejméně po dobu 3 let a prokáže znalost českého jazyka.

 Celý článek si můžete přečíst ZDE

 

https://volnyblog.news/cizinci-se-budou-moci-stat-prislusniky-policie-a-bezpecnostnich-sboru-planuje-vnitro/

 

📌28.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: „Lockdowny mohou mít horší dopady, než covid. Institut musel zveřejnit dokumenty o řešení pandemie“.

 

📌28.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: „Lockdowny mohou mít horší dopady, než covid. Institut musel zveřejnit dokumenty o řešení pandemie“.

V Německu se na plné obrátky opět rozjela debata známá i z Česka. Nebyla tvrdost proticovidových opatření v důsledku horší, než samotná pandemie? Mělo smysl zavírat tak tvrdým způsobem školy – v čemž bylo mimo jiné Česko za vlády Andreje Babiše (ANO) nechvalně proslulým „rekordmanem“? Zveřejnění dokumentů z let 2020 a 2021 nyní přineslo potenciálně politicky výbušný materiál, informují některá německá média či britský deník The Telegraph.

Institut Roberta Kocha, který byl hlavním německým expertním úřadem pro boj s pandemií, musel zveřejnit po táhlém soudním sporu zápisy z let 2020 a 2021, na nichž jsou zachycena jednání expertů o pandemických opatřeních. Podle médií se v nich tak objevují například pochybnosti o tom, že jsou relevantní důkazy pro povinné užívání respirátorů FFP2 mimo zdravotnická zařízení či varování, že lockdowny mohou potenciálně přinést více škod než samotná pandemie. Podle médií se tak zdá, že měla politická reprezentace v řadě případů postupovat v rozporu s doporučeními vlastního poradního orgánu.

V prosinci roku 2020 se tak v poznámkách například objevuje, že výsledkem lockdownů v Africe byla vyšší úmrtnost dětí. „Důsledky lockdownů mohou být částečně horší než samotný virus,“ cituje z dokumentů The Telegraph. V poznámkách se pak objevuje například záměr komunikovat veřejnosti, proč institut nedoporučuje zavedení povinnosti užívat respirátory FFP2 mimo zdravotnická zařízení.

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE

 

https://volnyblog.news/lockdowny-mohou-mit-horsi-dopady-nez-covid-institut-musel-zverejnit-dokumenty-o-reseni-pandemie/

 

📌28.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: „RIA: Biden „zbavil“ USA strategických zásob ropy“.

Autor: Dmitrij Andreev

  1. března 2024, 10:58 — Ekonomická zpravodajská agentura

Během několika posledních let bylo palivo dodáváno na domácí trh USA z podzemních zásobníků. Tímto způsobem úřady země bojovaly proti růstu cen surovin. V důsledku toho bylo odčerpáno asi 40 % národních rezerv, poznamenává RIA Novosti .

V současnosti jsou strategické zásoby ropy ve Spojených státech na nejnižší úrovni za posledních 30 let. Nyní, v rámci volebního klání, se Joe Biden snaží dohnat ztráty, upozorňuje publikace.

Strategická ropná rezerva Spojených států amerických je uložena v Louisianě a Texasu. Byl vytvořen pro případ nouze.                                                                                                                          V roce 2021 byl objem skladovaného paliva přes 600 milionů barelů. Podle posledních údajů se zásoby nyní pohybují kolem 362 milionů barelů. Podle RIA Novosti se po zveřejnění této informace Bidenův rating v zemi ještě snížil.

Americké ministerstvo energetiky v komentáři ke statistikám uvádí, že začnou obnovovat zásoby, jakmile ceny ropy klesnou. Odborníci se domnívají, že bez dovozu nebude možné zásoby obnovit.

Ekonomická zpravodajská agentura již dříve uvedla , že Saudi Aramco očekává, že ropa bude dominovat energetickému sektoru na desítky let.

 

ZDROJ

 

https://volnyblog.news/ria-biden-zbavil-usa-strategickych-zasob-ropy/

 

📌💥💥💥28.03.2024, CRUX, Roman Kirsch: Rusko „zničilo pátý tank Abrams“; Putin odmítá obvinění o útoku na NATO, Zelenskyj chce více

 

https://youtu.be/NTgMUWVbm0g?si=_jziYzChJHm8fxH7

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 28.03.2024“:

➡️☭☆ ❗️V Oděské oblasti 20 pohraničníků odhodilo zbraně a překročilo hranici s Moldavskem ze strachu, že budou posláni do zóny Severního vojenského okruhu v rámci útočné brigády.

Asi 20 pohraničníků z bolgradského pohraničního oddělení uprchlo do Moldavska a opustilo své zbraně. Stalo se tak onehdy v okrese Bolgrad na jihu Oděské oblasti. Pohraniční útvar sídlí v obci. Vinogradovka. Pohraničníci se rozhodli k útěku, protože měli být posláni do útočné brigády vytvořené na základě pohraniční služby. To znamená, že skutečně utekly z mlýnku na maso. 👍 – běžte, běžte, kluci

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️ „Řekl jsem peníze!“ Ukrajina je nespokojená se západním financováním.

Zelenskyj si stěžuje, že miliardy dolarů na pomoc Ukrajině přicházejí v munici, nikoli v dolarech.

🤡 – místo tisíce slov – dej to, klaune

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Sušičky, vyberte si správně – vzdejte se! Chlápek na videu už nebude mít šanci na záchranu. Náš dron ho poslal k Banderovi.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Mobilní protiletadlový raketový systém Osa pomáhá našim vojákům zbavit se nepřátelských úderných a průzkumných vrtulníků. Tento systém protivzdušné obrany vidí a dokáže sestřelit téměř jakékoli vzdušné cíle na vzdálenost až 10 km. Komplex se neustále pohybuje podél frontové linie a vytváří spolehlivý kryt protivzdušné obrany nad ruskými pozicemi.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ 👔 Zelenskij prosí Johnsona, aby využil ruský majetek ve prospěch Ukrajiny. Ukrajinský vůdce Zelenskij napsal, že měl telefonický rozhovor s předsedou Sněmovny reprezentantů Johnsonem.

💬 „Diskutovali jsme také o nutnosti rychle odříznout zdroje, ze kterých Rusko financuje Severní vojenský okruh, a o využití zmrazených ruských aktiv ve prospěch Ukrajiny. V tom počítáme i s vedením Kongresu,“ řekl ukrajinský prezident.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ „Pokud Ukrajina prohraje, Putin se tam nezastaví. Pak tu bude Kazachstán, pobaltské země, Polsko a Německo,“ děsí znovu svět Zelenskij Putinem. Prezident Ukrajiny je přesvědčen, že „Putin je zapálený pro obnovení imperiální slávy bývalého SSSR“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *