, ,

Ľubomíra Bačíková, 29.01.2024, odpolední zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

29.01.2024: Odpolední zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌CO JE ČERVENÁ RTUŤ?

Červená rtuť je prvek známý jako „upírská krev“ a je nabízen jako bezplatný zdroj energie, který mohl být využit během naší skryté historie. Proč vláda tak vytrvale diskredituje její existenci, když víme, že existuje?…

Červená rtuť je fiktivní látka nejistého složení, údajně používaná při výrobě jaderných bomb , stejně jako v různých nesouvisejících zbraňových systémech. Ve skutečnosti tato látka jako taková neexistuje. Není v periodické tabulce, tudíž neexistuje, jeho komercializace je pouze formou podvodu. Předpokládá se, že jde o jodid rtuťnatý, šarlatový, jedovatý, ve vodě nerozpustný prášek bez zápachu a chuti, který při zahřátí nad 126 °C žloutne v důsledku termochromní změny ve své krystalické struktuře. 1 2 Vzorky „červené rtuti“ získané od zatčených potenciálních teroristů však vždy neobsahovaly nic jiného než různé červené pigmenty nebo prášky malé hodnoty, které mohly být prodány jako součást kampaně na zastavení potenciálním obchodníkům s lidmi. jaderných materiálů. Falešná zpráva o „červené rtuti“ byla poprvé hlášena v roce 1979 a pravidelná pozornost médií se mu dostávala v 90. letech 20. století. Bylo oznámeno, že tato látka může mít hodnotu až 1,8 milionu dolarů za kilogram.

Zmínky o pevné červené rtuti se poprvé objevily koncem 80. let v hlavních sovětských a západních médiích. Články nikdy přesně nespecifikovaly, co je červená rtuť, ale tvrdily, že měla velký význam v jaderných bombách nebo že se používala k výrobě vylepšených štěpných zbraní. Téměř jakmile se příběhy objevily, lidé se jej začali pokoušet koupit. V tu chvíli se přesná povaha látky začala měnit, a nakonec se stala čímkoli, o co měl kupující zájem. Jak informoval časopis New Scientist v roce 1992, zpráva z Lawrence Livermore National Laboratory uvedla, že: Červená rtuť – Když se před 15 lety na mezinárodním černém trhu poprvé objevila červená rtuť, údajně přísně tajný jaderný materiál byl „červený“, protože pocházel z Ruska. Když se loni znovu objevil v bývalých komunistických státech východní Evropy, už dostal červenou barvu. Ale pak, jak odhaluje zpráva amerického ministerstva energetiky, jsou nabízenou komoditou záhadné přeměny červené rtuti. Zpráva, kterou sestavili vědci z Los Alamos National Laboratory, ukazuje, že v rukou podvodníků a podvodníků může červená rtuť dělat téměř vše, co si ambiciózní demagog z třetího světa přeje. Chcete zkratku k výrobě atomové bomby? Chcete klíč k sovětskému naváděcímu systému balistických raket? Nebo možná chcete ruskou alternativu k antiradarovému nátěru stealth bombardéru ? Co potřebujete, je červená rtuť. Klíčovým faktem v historii příběhu o červené rtuti byl článek v ruských novinách Pravda publikovaný v roce 1993. Jeho autoři tvrdili, že je založen na uniklých přísně tajných zprávách, a uvedli, že červená rtuť byla: [A] supravodivý materiál používaný k výrobě konvenčních výbušnin a pro vysoce přesné jaderné bomby, „stealth“ povrchy a naváděcí hlavice. Jeho hlavními uživateli jsou velké společnosti v leteckém a jaderném průmyslu ve Spojených státech a Francii, spolu s národy, které aspirují na vstup do jaderného klubu, jako je Jižní Afrika, Izrael, Írán, Irák a Libye. Channel 4 produkoval dva televizní dokumenty o červené rtuti, které byly vysílány v letech 1993 a 1994, Trail of Red Mercury a Pocket Neutron , které tvrdily, že mají „odhalující důkazy, že ruští vědci zkonstruovali miniaturní neutronovou bombu za použití záhadné sloučeniny zvané červená rtuť. 6 ] Samuel T. Cohen , americký fyzik, který pracoval na konstrukci atomové bomby, ve své autobiografii uvedl, že červená rtuť se vyrábí „přimícháním speciálních jaderných materiálů ve velmi malých množstvích do běžné sloučeniny a následným vložením směsi do jaderného reaktoru, resp. bombardováním paprskem z urychlovače částic.“ Po detonaci se tato směs údajně stane „extrémně horká, což umožňuje zvýšené tlaky a teploty, které jsou schopné zapálit těžký vodík a vyrobit miniaturní čistě fúzní neutronovou bombu.“

Červenou rtuť nabízeli k prodeji ruští podnikatelé po celé Evropě a na Blízkém východě, kteří našli mnoho kupců, kteří by za látku zaplatili téměř jakoukoli částku, i když vůbec netušili, co to je. Studie z roku 1997 pro Bulletin of the Atomic Scientists je možná nejlepším shrnutím tohoto tématu: Požadovaná cena za červenou rtuť se pohybovala od 100 000 do 300 000 dolarů za kilogram. Někdy mohl být materiál ozářen nebo přepravován v kontejnerech s radioaktivními symboly, snad aby se potenciální kupci přesvědčili o jeho strategické hodnotě. Ale vzorky zabavené policií obsahovaly pouze oxid rtuťnatý, jodid rtuťnatý nebo rtuť smíchanou s červeným barvivem – téměř žádné materiály, které by výrobce zbraní zajímaly. Po zatčení několika mužů v Anglii v září 2004 pro podezření, že se pokoušeli koupit kilogram červené rtuti za 300 000 liber, vydala Mezinárodní agentura pro atomovou energii prohlášení, které vyvrací tvrzení, že látka je skutečná. „Červená rtuť neexistuje,“ řekl mluvčí. „Celá ta věc je snůška nesmyslů.“ 7 Když byl případ souzen v Old Bailey v dubnu 2006, bylo jasné, že „falešný šejk“ Mazher Mahmood z News of the World spolupracoval s policií na dopadení tří mužů, Dominica Martinse, Roque Fernandese a Abdurahmana. Kanyare. Byli stíháni za „pokus o financování nebo získání majetku pro terorismus“ a „držení předmětu (velmi nebezpečná látka na bázi rtuti) pro terorismus.“ Podle žalobce se věřilo, že červená rtuť je materiálem, který může způsobit velkou explozi, možná i jadernou reakci, ale zda červená rtuť existovala, nebo ne, bylo pro obžalobu irelevantní. 8 Všichni tři muži byli v červenci 2006 shledáni nevinnými.

https://t.me/absurdnisvet/67631

https://cs.wiki34.com/wiki/Mercurio_rojo

 

📌🇪🇺🇺🇦 Kancléř Olaf Scholz je toho názoru, že další země EU by měly Ukrajině více pomoci, protože Německo samo tak velkou zátěž neunese. „Nemůže se stát, že Německo má tak velký podíl [na celkové pomoci Ukrajině],“ řekl Scholz na stranické konferenci Německé sociálně demokratické strany. „Mělo by být naším příspěvkem udělat hodně, ale všichni ostatní by měli udělat také hodně,“ dodal s tím, že EU na summitu 1. února nastolí otázku sdílení zátěže při poskytování pomoci Kyjevu. Podle Scholze nyní nastal „rozhodující okamžik“ v konfliktu na Ukrajině🤡 https://t.me/absurdnisvet/67632

 

📌👉Film Ready or Not, vydaný v roce 2019, vám umožnil nahlédnout do tohoto světa. Jediné, co musíte udělat, je podívat se na tento film a nahradit dospělé dětmi. Pamatujete si, když před pár měsíci přišly do aukce tuny předmětů z pozůstalosti Rothschildů? Můžete poděkovat EOs (13818) podepsaným D. Trumpem, protože majetek byl zmrazen kvůli „zločinům proti lidskosti“.

https://nypost.com/2023/09/06/rothschild-family-treasures-to-be-sold-in-historic-auction/

👉 Poklady Rothschildovi rodiny maji byt prodany v historicke aukci….v miliovych hodnotách.

https://t.me/absurdnisvet/67635

👉 Schwarzwald/Černý les… lovecká chata.

Zámek Rothschildů je místem, kde se tyto události odehrávají. J. Czebotar velmi podrobně vysvětlil, jak tyto události probíhají.

Tyto masky nosí, když pronásledují děti.

Říkalo se, že znásilnění není jen o pedosadismu. Používají lovy, rituály a každodenní život, aby trénovali děti k přístupu do duchovní říše prostřednictvím fyzického zneužívání.

Muž, který vlastnil nemovitost, používal sexuální intimitu a sexuální magii jako prostředek ke spojení sebe a svého vnuka s duchovními bytostmi, tzn. H. Démony.

To je to, co udělal Michael Aquino v podzemních tunelech, když se pokusil získat přístup k určitým branám prostřednictvím sexuálního zneužívání dětí.

Protože určitá frekvence, kterou v sobě děti nesou, je odříznuta od satanistů, protože nejsou čistí. Innocence otevírá portály.

https://t.me/absurdnisvet/67636

 

📌💫🙏💫🔥🔥🔥 Velký požár vypukl v logistickém parku v Zhumadian, provincie Henan, Čína 🇨🇳 (01/28/2024). Oheň se rozšířil do nebe. Podle očitých svědků byly na místě slyšet výbuchy.

(Válečně na ně nemají, takže opět pomsta!)

https://t.me/absurdnisvet/67637

 

📌 Co mají společného Joe Biden a Michelle Obama?😂😂 (Kdo neví, tak je to pohlaví!)

https://t.me/absurdnisvet/67638

 

📌 Levicový miliardář George Soros nalévá do Texasu velké množství peněz ve snaze převrátit stát ve prospěch demokratů.                                             https://www.disclose.tv/id/4059zj1shb/

 

📌Německá mainstreamová média: Ruské ministerstvo zahraničních věcí; Merkel musí jít před tribunál ‼️ 👍 👏

https://t.me/absurdnisvet/67641

 

📌V Londýně klesl podíl bílé populace během 50 let z 99 % na 33 %. Podle některých zpráv je extrémní míšení kultur problémem pro nárůst kriminality a sociálních nepokojů, protože konflikty ze zahraničí se mimo jiné odehrávají ve Spojeném království. K destabilizaci společnosti přispívají i předsudky a střety mezi rozdělenými národnostmi, protože tyto problémy stále nelze dostat pod kontrolu. 28. ledna 2024.

https://t.me/absurdnisvet/67642

 

📌 Předpovědi Tuckera Carlsona a Jordana Petersona pro rok 2024: „Přichází střet“ Jordan Peterson: „Nevěřím, že moc leží v rukou elity. Schopnost manipulovat se zneužitou mocí může být v rukou elity, ale moc, kterou potřebujeme k tomu, abychom dali svět do pořádku, ve skutečnosti leží ve vašich rukou. A to vlastně docela děsivé zjištění, protože je tu jistá úleva při pomyšlení, že elity si mohou dělat, co chtějí, a že někdo tak malý jako vy s tím nic nezmůže. A to je špatně, protože nejste malí. A je to špatně protože je nezodpovědné to předpokládat.“

https://t.me/absurdnisvet/67643

 

📌 Bidenova administrativa zvažuje zastavení prodeje zbraní do Izraele, aby tlačila na Netanjahua, aby ukončil své válečné zločiny proti Palestině. https://www.disclose.tv/id/t0g0pw2k4w/

 

📌☠️Texas je připraven přivítat Bidena. V posledních 2-3 dnech se konala masivní vojenská pozemní cvičení.

https://t.me/absurdnisvet/67645

https://t.me/absurdnisvet/67647

 

📌Platforma sociálních médií. Prvotním cílem Centra excelence pro důvěru a bezpečnost se sídlem v Austinu bude naverbovat 100 moderátorů obsahu, kteří se zaměří na odstranění obsahu sexuálního zneužívání dětí (CSE) a dalších porušování pravidel platformy Joe Benarroch, vedoucí obchodních operací ve společnosti X , řekl v sobotu agentuře AFP.

„X NEMÁ divizi zaměřenou na děti, ale je důležité, abychom tyto investice provedli, abychom i nadále odradili pachatele od používání naší platformy k distribuci obsahu CSE nebo zapojení do něj,“ uvedl Benarroch v e-mailu. Mail.

Společnost, kterou koncem roku 2022 koupil Elon Musk, v pátek v blogovém příspěvku uvedla, že je „odhodlána učinit X nehostinným pro herce, kteří se snaží zneužívat nezletilé“. https://insiderpaper.com/x-to-open-new-texas-office-to-combat-child-porn/

 

📌 Konec zdegenerované civilizace🤮🤮🤮

Ne, to není půlnoc na špinavém kanálu, je to DSDS (Supertalent) na PrimeTime, mezi diváky jsou děti a mladí lidé. A ačkoli moderátorky zahrály svůj akt hanby a překvapení dokonale, australská dáma byla připravena na jeviště a bylo jí dovoleno hrát na flétnu svou vagínou před velkým publikem. 🤮🤮🤮Všichni se skvěle baví… ukazuje to degeneraci kognitivní výkonnosti, úpadek morálky, agendu normalizační perverze. Další důvod, proč se ZCELA vyhnout mainstreamovým kanálům. Je čas čelit tomuto kolapsu hodnot. Oživit mezi našimi dětmi tradici, pravdivost a morálku v širším smyslu. Naše děti jsou naše budoucnost. Začíná v malém měřítku u nás, pak se rozvine napříč celými civilizacemi.

👆Žena s otevřenou pusou je dcera Borise Beckera, porotcem je Dieter Bohlen … z Modern Talking. No, pro peníze udělají cokoliv.

https://t.me/absurdnisvet/67648

 

📌G. Mirzajan: Ruské vítězství na Ukrajině bude přínosem pro celý svět.

RUSKO/UKRAJINA: Gevorg Mirzajan dochází k závěru, že blížící se vítězství Ruska ve válce proti Západu na Ukrajině bude přelomový okamžik…

(https://cz24.news/g-mirzajan-ruske-vitezstvi-na-ukrajine-bude-prinosem-pro-cely-svet/)

 

📌židovská žena říká živě ve vysílání: „Žádný ze 6 milionů Židů nebyl zabit během holocaustu. Nikdy se to nestalo.“

A pak následuje ještě násilněji: „Právě teď by mělo zemřít 6 milionů Židů, protože oni jsou příčinou všeho utrpení na tomto světě“ ⚡️💣🧨💥                                                         https://twitter.com/GhostGone420/status/1750699708077752719?s=20

 

📌👉Slovensko::VIDEO: Zoro Kollár o protivládnych protestoch, ktoré majú za cieľ spraviť z prezidentského kandidáta Korčoka hrdinu & ochrancu demokracie a dostať ho v apríli do Grasalkovičovho paláca, ale aj o tom, ako mal tento progresívno-liberálny „demokrat“ za komunizmu spolupracovať s komunistickou ŠtB, udávať svojich spoluobčanov a teraz so súdruhmi jeho krvnej skupiny opäť ohrozuje na Slovensku slobodu, demokraciu a prenasleduje ľudí s inými názormi

Podnikateľ a advokát Zoroslav Kollár, známy aj pod prezývkou Zoro Pomstiteľ, sa rozhodol ďalšiu sériu videí venovať kariérnemu vlastizradcovi a sluhovi cudzích záujmov, bývalému šéfovi slovenskej diplomacie a prezidentskému kandidátovi Ivanovi Korčokovi, ale hlavne všetkým občanom Slovenska, ktorých varuje pred možnosťou vlády skupiny ľudí, ktorá v našej vlasti môže nastoliť systém dúhovej totality a zlikvidovať slovenskú kultúru, tradície a duchovno.

https://www.infovojna.bz/article/video-zoro-kollar-pozdrav-ivanovikorcokovi-1-cast

👉 Pápá, Ivan Korčok, bye bye, au revoir!

Zoroslav Kollár zverejnil dokumenty, ktoré potvrdzujú, že kandidát na prezidenta Ivan Korčok spolupracoval s ŠTB a donášal na ľudí. Čo bude teraz vykrikovať Šimečka mladší na tribúnach a Šimečka starší písať do SME? Čo bude na tribúnach vykrikovať plagiátor obuvník slovenský Moby Gröhling v paplóne a Mária-ty si ten podvod spáchala? Výborná práca 💯

A že kto je podržtaška (režimu)

https://youtu.be/ecBi4T2KC3A?si=PW-afn5nJjdL8r5K

👉 Video: https://www.youtube.com/watch?v=ecBi4T2KC3A

 

📌 Habeck sní o likvidaci Německa a jeho přeměně ve „federální evropskou republiku“ v duchu „Spojených států evropských“. Habeck tedy přiznává, že chce zničit Německo (a dokonce i stát, který má zastupovat).

https://t.me/absurdnisvet/67673

 

📌 V současné době se zdá, že data pro vysílání EBS již byla odeslána všem televizním stanicím a všechny televizní stanice po celém světě s vysíláním souhlasily. Pouze vyšší manažeři jsou si vědomi existence údajů a podléhají dohodě o mlčenlivosti. Potřeba EBS není jen pro účely probuzení široké veřejnosti, ale také pro NESARA a budoucí změny ve finančním systému, oznámení o rozpuštění národních vlád a rozšíření voleb NESARA, které se budou konat během příštích 120 dnů bez EBS (EAS) Rovněž není možné se situací seznámit veřejnost. Proč se vláda rozkládá? Budou se konat volby NESARA? Co je Qphone? Co je UBI? V každém případě lze říci, že EAS je zásadní pro informování o případných budoucích změnách.

V případě totálního výpadku provedeme důležitá hlášení prostřednictvím analogového rádia na těchto frekvencích (na 20 metrech): 14 060 MHz (primární frekvence volání) a 14 300 (primární frekvence tísňového volání)

https://t.me/absurdnisvet/67677

 

📌Soud v Hongkongu nařídil likvidaci čínského developera projektu Evergrande

Čínský realitní gigant Evergrande, který nedokázal předložit přesvědčivý plán restrukturalizace, byl v pondělí soudem uveden do likvidace. Akcie promotéra klesly po tomto oznámení o více než 20 %.

https://t.me/absurdnisvet/67678

 

📌💫🙏💫Otřesy nemovitostí v Číně! Evergrande se rozpouští. Firma má zhruba 300 miliard dluhů. Obrovský hospodářský třesk v Číně! Čínská stavební skupina Evergrande Group, zadlužená více než 276 miliardami eur, bude nuceně zrušena! Po dobu dvou let věřitelé ze zahraničí čekali na své peníze od realitního giganta v Hongkongu. U soudu si stěžovali na zrušení, aby alespoň prodejem hmotných aktiv zachránili část svých peněz. Firma se opakovaně snažila takové likvidaci zabránit.

Soudkyně Linda Chanová v Hongkongu vydala rozsudek smrti pro Evergrande. Koncern bude zlikvidován! Možná velmi závažný rozsudek. Soud v Hongkongu rozhodl o ukončení Evergrande

Foto: LAM YIK/REUTERS

Společnost kótovaná na hongkongské burze cenných papírů je druhým největším developerem nemovitostí v Číně . Likvidace by měla dále snížit důvěru v již tak zkažený stavební trh v zemi a způsobit turbulence na akciovém trhu.

To nebude chutnat ani režimu v Pekingu. Dopad na čínskou ekonomiku nelze předvídat – čísla za poslední měsíce nebyla růžová.

V září byl v Číně zatčen šéf firmy Xu Jiayin. Úřední šetření proti další dceřiné firmě vyvolalo další nejistotu.

V pondělí byly pozastaveny obchodování s cennými papíry dceřiných společností skupiny Evergrande. Také další společnosti z čínského realitního průmyslu jsou vysoce zadlužené a někdy se dohadují s věřiteli.

Tohle je Evergrande

Obchodní model společnosti Evergrande spočívá v nákupu velkých pozemků v čínských městech, s výjimkou Pekingu a Šanghaje. Stavět nemovitosti a prodávat je. Zpočátku to fungovalo skvěle, staré projekty financovaly nové.

Skupina rychle rostla díky velkým půjčkám, zejména ze zahraničí. Problém je v tom, že v určitém okamžiku nabídka předběhla poptávku, vrátilo se méně peněz a nesplacené pohledávky se nedaly splácet.

A teď to vynucení soudem.

https://m.bild.de/politik/ausland/news-ausland/immobilien-beben-in-china-evergrande-wird-aufgeloest-86947084.bildMobile.html

 

📌💥 👉 Tým CNN byl svědkem únosu Palestinců izraelským teroristickým oddílem.

https://t.me/absurdnisvet/67680

👉 Najdi rozdil…. https://t.me/absurdnisvet/67681

👉 Izrael používá každou výmluvu, aby odmítl pomoc Gaze, v rozporu s rozhodnutím ICJ.

https://t.me/absurdnisvet/67682

👉💥Izraelští ministři a členové Knesetu podepisují petici „Vítězství a obnova“ osad v Gaze.

Na konferenci, která měla naplánovat návrat do pásma Gazy, podepsal izraelský krajně pravicový ministr Ben-Gvir spolu se svými ministerskými kolegy a členy Knesetu petici vyzývající k „vítězství a obnově“ Izraele v pásmu Gazy.

https://t.me/absurdnisvet/67683

👉 „Nedáváme jim jídlo. Arabům nic nedáváme, budou muset jít. Svět je přijme.“

To jsou slova Danielly Weiss, bývalé starostky osady Kedumim na západním břehu Jordánu.

https://t.me/absurdnisvet/67684

 

📌 WHO – Drůbež: https://t.me/absurdnisvet/67686

 

📌📢 📢 📢 💥💥💥29.01.2024, ČTK, Roman Kirsch: Ukrajinský prezident a jeho rodina jsou na tom zle, neměli by naši občané pro ně uspořádat sbírku?😂🤩😁 💯NE‼️ 🙈 Kdyby se alespoň naši důchodci měli alespoň tak zle, jako on, tak jsou vysmáti od ucha k uchu‼️‼️‼️ Opět si chce někdo tady napakovat své kapsy‼️‼️‼️ (Na💩💩💩)

https://youtu.be/mp9Ju2EzRsg?si=ayzad8ptacOgOjmp

 

📌💥💥💥💥💥💥Překlad:⚠️ Čtěte pozorně.‼️Velmi znepokojivá zpráva!

„Pracuji v IT oddělení velmi velké a známé pojišťovny – se sídlem v Německu. Co říkám přátelům a příbuzným o svých projektech, je bohužel odmítnuto jako „konspirační teorie“. Mnoho lidí nevidí a nerozumí tomu, co je pokračujeme s tím Velká digitalizační revoluce se blíží, hlavně možná nebezpečí/zneužití.

Zde je malý výňatek z pilotních projektů, na kterých pracujeme.

Téma: Digitalizované auto (pilotní projekty již probíhají):

V příštích 10 letech již nebude možné pojistit „staré šunky“/„stará auta“ (taky jezdím).

Lidé si budou muset koupit „digitální“ auto (jinak nebude pojištění). Tyto vozy jsou nonstop „online“ a komunikují v reálném čase s pojišťovnou/dopravním úřadem/dálkovou údržbou/monitoringem/úřadem atd. V závislosti na stylu jízdy, času/rychlosti/řidiči se automaticky upravuje pojistné. To znamená, že pokud jedete příliš rychle/riskantně -> nejen že zaplatíte pokutu magistrátu, ale automaticky se vám zvyšuje pojistné. Pokud jste registrováni jako noční řidič -> vyšší pojistné. Pokud máte v autě více cestujících -> vyšší pojistné. Pokud nebude zaplaceno pojistné -> již nebudete moci nastartovat své auto.

Již nyní jednáme s několika velkými výrobci automobilů o vytvoření jednotného technického řešení v celé Evropě. Uvedení „univerzálního řešení pro všechny“ na trh. Mnoho lidí neví, že plně integrované alkoholtestery (Alcoguard) budou MUST v příští generaci vozidel. To znamená, že v opilosti již nemůžete nastartovat auto. I když jste pod limitem alkoholu, budou tyto údaje předány pojišťovně a budete penalizováni vyšším pojistným. Pokud tento limit překročíte, budou o tom automaticky informovány příslušné úřady a vaše pojištění bude okamžitě zrušeno.

Transparentní zákazník:

Při přístupu k osobním údajům, jako je zdraví, doprava, bydlení atd., také spoléháme na nadcházející digitální ID. Základem je, že všechna potřebná data zákazníků jsou již uložena a dokud neopustí EU, je pro pojišťovnictví s GDPR vše v pořádku. V dnešní době zákazníci snadno dávají svůj souhlas drobným písmem, abychom shromažďovali jejich osobní údaje.

(…podpis❗️❓)

V případě pojistné události shromažďujeme v reálném čase lékařské záznamy, životní podmínky, údaje o vozidle atd. Brzy jsou naplánovány pilotní projekty s úvěrovými institucemi/bankami, které mají „odměnit“ „zdravý“ životní styl a potrestat nezdravý…, ve kterém sledujeme nákupní chování (v současnosti omezeno na okresy, ale je jen otázkou času, kdy se rozšíří i na jednotlivce).

Pokud bydlíte ve čtvrti, kde je velká nezdravá spotřeba -> bude to mít vliv na vaše životní pojištění/důchodové/pojištění smrti atd… Likviditu VŠECH zákazníků již prověřujeme, ale to je ještě dost staromódní. S nadcházejícím technologickým pokrokem (digitální ID, digitální měna) budeme schopni kontrolovat likviditu v reálném čase prostřednictvím rozhraní s bankami/úvěrovými institucemi/atd…, stejně jako daňovou situaci každého zákazníka.

Bezpečnost:

Také plánovaná a již plánovaná jako pilotní projekt pro rok 2025 – spolupráce s federálním ministerstvem obrany/národní bezpečnosti. Pokud je vozidlo registrováno na politicky exponovanou osobu a existuje podezřelý případ, tato osoba již nemůže své vozidlo nastartovat (je deaktivováno prostřednictvím vzdáleného monitorování). To platí pro všechna soukromá vozidla, ve kterých sedí politicky exponovaná osoba (s výjimkou úředně registrovaných vozidel, např.

Některé věci jsou tu roky, ale dobrovolně😉 https://t.me/absurdnisvet/67689      https://t.me/absurdnisvet

 

📌 💥💥💥 28.1.2024, Pravidelné nedělní živé vysílání 28.1. 2024, Ladislav Vrábel: Nové inforace. Armáda sítí, co se děje v Texase, Jaké zbraně chystá Západ proti Rusku, Pravomoci EU se přenesou do OSN, Globalisté, Jak zachránit naše peníze, miliardy, které se ztrácí v EU, Odstavení vlády okamžitě. Jak, vyslechněte si……

https://youtu.be/8UFKpt1F3So?si=fj4gDJ8PyV8GdTuP

 

📌28.1.2024: VOLNÝ Blog vysílal živě.

Proč pouští Biden do USA DESÍTKY TISÍC ČÍŇANŮ, kteří mohou rychleji a laciněji, přiletět do USA legálně? A proč si chce Biden jejich příchod vynutit NÁSILÍM i za cenu zneužití armády USA?

https://fb.watch/pTxQj1SWFS/

Další zajímavé články najdete ZDE: https://volnyblog.news/

 

📌29.1.2024, ABJ: Mocichtivá kancléřka vs. mocichtivý lobbista. Velikášské plány přítele po boku. Do důchodu v 73? Víte, že kancléřka Vohralíková budovala u prezidenta pelíšek moci? Víte, že nový kancléř Vašina hovořil o navýšení věku odchodu do důchodu o osm let? Víte, že přítel po boku Petr Kolář chce s pomocí prezidenta Pavla udělat z Prahy hlavní město svobodného světa? A víte, kdo jim se sjednocením Západu pomáhá? Exkomunisté Pithart a Rychetský. Pojďme na to.

https://youtu.be/HMNOt7BbF0E?si=OPfKJ_o8P34foHFg

 

📌💥💥💥29.01.2024, Weak, Roman Kirsch: Hamás „varoval“ USA tímto „íránským“ útokem na jejich vojáky; Biden vyhlašuje pomstu v době, kdy ho Donald Trump nazývá slabochem…

https://youtu.be/Vzo87w9mnAg?si=vKAIqUI3w03IeNN4

 

📌💥💥💥29.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Volodymyr Zelenskyj spojuje vojenskou pomoc ze Západu s 3.světovou válkou; vysmívá se i nadává německému kancléři Olafu Scholzovi uprostřed ruské války. Tady se teď podíváte na světového lídra, největšího demokrata planety. Najednou Zelenina varuje před III. světovou válkou. To si brzy uvědomil, ten má opravdu zavařený ten mozek, pokud nějaký ještě má z toho množství bílé moučky.

https://youtu.be/mjT_tk4GH6M?si=kKZSFUfKDGVbiYx-

 

📌💥💥💥29.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putin se směje jako poslední; Ukrajina bojuje s novým korupčním skandálem na ministerstvu obrany. Navažme na naše media seznam.cz, jak Zelenskij zveřejnil své příjmy a vláda nás vyzývá udělat pro něj sbírku!!! Samozřejmě, že seznam.cz neuvedl jeho nedozírný majetek, dle všech jiných zdrojů ze zahraničí, ne z UA a je hodně požehnaný. A to ne jenom ze Západních zdrojů, ale i ze zemí, které jsou nezávislé.

https://youtu.be/vj3Ebq1X3V0?si=qljXw8viBNuhnkqX

📢 Pro osvěžení faktů dějin a historie Zelenského:

👉 9.12.2022 : Zelenského manželka utratila 40 000 dolarů za nákupy v pařížských obchodech. ❗️Také navrhla, aby se Ukrajinci několik let obešli bez elektřiny, vody a topení.😬

https://mobile.twitter.com/SGMWorldnews/status/1602841136363556864?ref_src=twsrc%5Etfw     https://www.t-online.de/unterhaltung/stars/id_100097012/vor-elysee-palast-brigitte-macron-zeigt-sich-mit-olena-selenska.html

Zelenskyj je prokazatelně zločinec který řídí korporátní fašismus v Kyjevě který podporuje nacismus který zničil opoziční strany a média který podporuje ruskou genocidu na Ukrajině a který demonstruje vlastní miliardy na účtech čistě o neprokazatelném!! Kde bere tolik peněz!? Kolik jste ukradli Ukrajině?? Ty určitě nemá na svých sledovacích účtech!

👉 15.12.2022 : Manželka ukrajinského prezidenta Zelenského jde do Paříže prosit o peníze a zboží a poté se údajně vydá na nákupy za 40 000 eur.  https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/ukrainian-president-zelenskys-wife-goes-paris-begs-money-goods-reportedly-goes-40000-euro-shopping-spree/

👉 31.12.2022 : Novy korupční skandál 👉 vedoucí Zelenskeho kanceláře si z peněz na pomoc Ukrajiny KOUPIL PORSCHE a v prominentni casti Kyjeva velkou vilu…!

👉 8.2.2023: Ukrajinští poslanci si dopřáli nová auta za desítky milionů – Novinky, Od počátku válečného konfliktu s Ruskem si ukrajinští poslanci nakoupili nová vozidla za téměř 1,3 mili-onu dolarů (zhruba 28,5 mil. Kč). Jak prozradil konkurenční poslanec z vládní Strany regionů, ministr spravedlnosti používá jako služební vůz Mercedes GL 420, který je nahlášen jako odcizený v Německu od ledna 2010.

www.novinky.cz (https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajinsti-poslanci-si-doprali-nova-auta-za-desitky-milionu-40421705)

👉 Kupoval 2 jachty

👉 Zbraně, které NATO Poslalo Na Ukrajinu, skončily v rukou zločineckých gangů ve Finsku, Nizozemsku, Švédsku A Dánsku. Finská veřejnoprávní televize Yle tento týden vydala zprávu, v níž upozornila na skutečnost, že většina zbraní, které NATO posílá na Ukrajinu k boji proti Rusku, se nedostává na místo určení, kam má být dopravena.

Finský federální Národní úřad pro vyšetřování (NBI) zjistil, že zločinecké gangy ve Skandinávii i jinde jsou v podstatě vyzbrojovány NATO, které tyto zbraně zachycují a přebírají – ano, vaše daně vyzbrojují zločinecké gangy ve Finsku a dalších vzdálených zemích. NBI skutečně nedávno vydal titulek, který říká vše: „Zbraně posílané na Ukrajinu jsou v rukou zločinců.“ To je to, co všechny ty miliardy, které Bidenův režim posílá Volodymyru Zelenskému, pomáhají platit: vyzbrojují zločince. Zatímco politici ve Spojených státech usilují o to, aby Američané přišli o svá práva vyplývající z druhého dodatku, v zámoří současně vyzbrojují zločince pod záminkou ochrany Ukrajiny před ruskou invazí. https://aktax.cz/zbrane-ktere-nato-poslalo-na-ukrajinu-skoncily-v-rukou-zlocineckych-gangu-ve-finsku-nizozemsku-svedsku-a-dansku/

 

📌☭☆ Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 28.1.2024

➡️☭☆⚡️Ruské ozbrojené síly zvýšily počet útočných operací, již druhý den probíhá 50 střetů, Ukrajinci musí neustále ustupovat, – CNN. Ruská federace provádí ofenzivní operace podél velké části frontové linie a ukrajinská armáda se snaží držet pozici, protože jí začíná docházet munice a nedostala žádné finanční prostředky od Spojených států. 👍 Přejeme sílu a hodně štěstí našim borcům!

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆🇪🇺🇭🇺🇺🇦Evropská unie plánuje organizovat ekonomické vydírání Maďarska, pokud znovu zablokuje pomoc Ukrajině. Podle Financial Times se Brusel zaměří na kolaps maďarského forintu a snížení investiční atraktivity země, aby poškodila „pracovní místa a růst“. Dokument, který vidí FT, říká, že pokud nedojde k dohodě na summitu 1. února, lídři EU veřejně prohlásí, že „ve světle nekonstruktivního chování maďarského premiéra… si nedokážou představit“, že fondy EU budou být poskytnuta do Budapešti. Maďarský ministr pro záležitosti EU János Boka řekl FT, že si není vědom žádných takových hrozeb. Poznamenal však, že Maďarsko tlaku nepodlehne.

😁 Jaká dobrá unie v Evropě, ve které nemůžete mít svůj vlastní názor. Velmi „demokratické“.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆⚡️Pokud se Trumpovi skutečně podaří ukončit válku do 24 hodin, pak „Budu velmi šťastným prezidentem,“ Zelenskyj. „No, promluvím s ním.“ A řeknu vám upřímně – pokud jeho formát nebo jeho vzorec povede k míru a bude to trvat opravdu jen 24 hodin, pak budu velmi šťastný prezident. Velmi šťastný. Protože vím, kolik lidí za jeden den ztratíme. Vím, kolik to stojí. Proto budu rád, když někdo ukáže, jak ukončit válku za 24 hodin. Kdo ví,“ řekl.

🤡/😁 – Zelensky, v čem je problém? Vzdej to a budeš šťastný. Možná je to volání o pomoc?

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆🇺🇦Zelensky děsí začátek třetí světové války, pokud bude Ukrajina poražena. „Myslím, že on (Scholz) cítí, že Rusko se přiblíží Německu, pokud nevydržíme. Rusko se přiblíží. Nemohu vám říct, kde se to stane. V Německu, na hranicích, v Polsku nebo v pobaltských státech? To ti nemůžu říct. A nemohu vám říci, kdo, nedej bože, bude na této cestě první. Ale myslím, že kancléřka chápe, že takové riziko existuje. A to je rozhodně třetí světová válka. Kdekoli by Rusko udeřilo, ať už v té či oné zemi NATO, znamenalo by to v každém případě začátek třetí světové války. 😁 – Má takový obličej, jako by sám už nevěřil těm nesmyslům, které mluví.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆🤬Děsivé záběry: Nepřítel zasáhl Doněck, lidé byli zabiti, auta hořela…

🤬Ukrajinské ozbrojené síly vypálily 8 raket z MLRS na okres Kalininskij v hlavním městě DLR, uvedla JCCC.

🤬Jsou mrtví a zranění…

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ „SVO je pokusem zastavit válku a my dosáhneme realizace našich úkolů a cílů“

Vladimír Putin. Náš prezident má naprostou pravdu!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

➡️☭☆❗️Naše armáda osvobodila vesnici Tabaevka v Charkovské oblasti. Jednotky západní skupiny sil vyhnaly nacisty z jiné obydlené oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

🔥Vpřed, naši hrdinové!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *