, ,

Ľubomíra Bačíková, 27.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

27.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Duhy vznikají z bouřek. Potřebují jen úzký paprsek slunce.“ —  Erich Maria Remarque německý spisovatel 1898–1970

 

📌26.1.2024, Paralelně: Martin Koller, aktuální témata: Valorizace, Korespondenční volby, situace v Německu a Rakušan, 📢 Rakušana úplně IGNOROVAT, Nechoďte tam, kde je s ním plánované střetnutí!!! ☝️Normální člověk se s ním nemá o čem bavit!!!!! 👹 Navíc, je zákeřný a nebezpečný pro všechny!!!! Zřícení Il -76

https://youtu.be/hSZRn3vfLe8?si=7WdgHLWThkcvp5X5

 

📌 26.1.2024, Prima News: To opravdu Prima News neumí řešit velikánské problémy v České republice, ale se sere do problémů sousedního státu, který JIM ZROVNA leží v žaludku??? Co tak nejdřív se zaměřovat na problémy v ČR, kterých je nespočet a hodně velkých???????

Ficova slova o Kyjevu? To řekne jen idiot, míní Zdechovský. Ostrou kritiku přidal i Vondra. Že v Kyjevě není válka, řekne jen idiot. Ve vysílání CNN Prima NEWS to uvedl europoslanec 👹 Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). Reagoval tak na tvrzení slovenského premiéra Roberta Fica, který prohlásil, že ve zmíněné metropoli panuje „absolutně normální život“. Za slova o Ukrajině, která se již dva roky brání ruské agresi, Fica kritizoval i europoslanec 👹 Alexandr Vondra (ODS).

👉 👹 Vondra, ty seš tak blbý, až to z tebe stříká. Co to meleš, že Fico dovedl Slovensko do korupčního stavu, kde zabíjeli novináře. Vole, Fico vyhrál volby až teď, byl demokraticky zvolený a ty nemáš žádné právo mu zasahovat do kompetenci rozhodování  Slovenského státu, a nedej Bůh kritizovat, proč dělá renovaci soudního systému, obnovení justice, kdy už v minulosti se prováděli vraždy na Slovensku, právě, kdy on na to poukazuje a chce, aby se to vyšetřilo, a to nezávislými soudy, ne zkorumpovanými, jako jsou v ČR, kde se porušují všemožně paragrafy a hlavně Ústava České republiky!!! Fico nepotřebuje jít až do Kyjeva, ty informace už dávno jsou veřejné na sítích, co se tam děje a co staví už na svém území Rusko, které má plně pod kontrolou!!! A zrovna TY si otevíráš tu svou prolhanou hubu na regulérně, nově zvoleného ministra SR? Hlavně ty sám si zameť před vlastním prahem💩💩💩!!!! Tvoje drzost je už maximálně za hranou. Jdi do historického šrotu, kde patříš! Fico, 59 let, Ti nepasuje do tvých špinavých karet, ale ty mu nesaháš ani po kotníky!

👉„V roce 1987 jsi podepsal Chartu 77 svobodných zednářu“, 💢👹Svobodní zednáři (stoupenci reptiliánů) indoktrinují lidstvo už velmi dlouho‼️ ( pozn.: mimochodem Havlova rodina patřila k Svobodným zednářům). Nejlépe střežené tajemství svobodného zednářství: Rituální sodomie. Svobodní zednáři věří, že sodomie otevírá „třetí oko“ luciferskému osvícení. Napadá tlakový bod nervů ve spodní části páteře, což způsobuje dočasnou neurologickou paralýzu a posun vědomí. Nyní zvažte, že veřejné školy a masmédia indoktrinují děti. Svobodní Zednáři.. jaké rituály asi byly v těchto prostorách, jaké praktiky se tam konají? Přidávám i další zajímavé videjko, doporučuji vidět obě  Od 2. ledna 1989 do 6. ledna 1990 vykonával funkci mluvčího Charty 77. Je jedním z autorů petice Několik vět!!! V srpnu 2009 byl místo Vondry vybrán do týmu externích poradců šéfa NATO Anderse Fogha Rasmussena polský profesor a expert na bezpečnostní a obrannou politiku Adam Daniel Rotfeld.

👉 https://youtu.be/wP169ARcRdI?si=OqLdW45kw5CVmR02

Celý článek ZDE: https://cnn.iprima.cz/ficova-slova-o-

Poté co byla nalezena obyčejnými lidmi a její místo bylo prozrazeno a navštíveno širší společností, rozhodli se Zednáři tuto jeskyni zcela uzavřít.

Jeskyně je v U.S.A ve státu Oregon.

Více k tématu: https://www.google.com/search?q=malheur%20cave…

Za Rakouska, případně Rakouska-Uherska, platila pro zednáře některá omezení, ale se vznikem demokratického Československa nastal opravdový rozkvět. Svobodnými zednáři byli nejvyšší představitelé státu, přední spisovatelé, dramatici, novináři nebo umělci. Vedle toho, že se snažili zdokonalit sami sebe, podporovali kulturu nebo pořádali charitativní akce.

V totalitách se řádu nedaří. Po nacistické okupaci jejich činnost skončila za deset dní. Patřily k nim národní elity a mnoho z nich mělo židovský původ, což stálo stovky československých zednářů život.

Po válce Československo nebylo tím stejným státem. K moci se drali komunisté a výsledkem byl další nesvobodný režim. Spolek sice pomalu svou činnost obnovil, ale v roce 1951 všechny zednářské lóže v Československu skončily.

Po tom, co se do českých zemí vrátila demokracie, vrátili se také svobodní zednáři. 17. listopadu 1990 svoji činnost obnovila Veliká Lóže Československá. Od té doby vznikly desítky dalších.

Mnohem víc o historii zednářů v Čechách a na Moravě, o jejich činnosti a organizační struktuře řekne v přiloženém audiu paní docentka Jana Čechurová z Univerzity Karlovy a svobodný zednář z lóže Porta Bohemica. Jiří Zeman

https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/historie/svobodni-zednari-mucha-benes-capkove-stefanik_2206182230_pj

👉 Tady je nutná malá odbočka, objasnění, co byl plán „A“. Byl začátek 20 století. Chazarům stálo v cestě k ovládnutí světa Rusko, Německo a Rakousko-Uhersko. Plán „A“ byl zničit tyto 3 země. Proto zorganizovali první světovou válku. V té oslabili Německo, a rozdělili Rakousko-Uhersko. (Ano, i Československo byl jejich konstrukt, a všichni naši vlivní zakladatelé byli svobodní zednáři…!) Do Ruska vpašovali Lenina a naočkovali tam „komunismus“. Nechali vyvraždit carskou rodinu, která odmítla spolupracovat a odevzdat jim nerostné bohatství. Komunismus měl Rusko naprosto rozložit, ale dopadlo to naprosto opačně. Lenina nahradil Stalin, a čistkami se zbavil chazarských agentů. V Rusku se kolektivní hospodářství rozjelo, začalo se budovat, jak průmysl, tak i zemědělství.

Proto přišel plán „B“.

První krok byla velká hospodářská krize, kdy ožebračili všechny a nastřádali velký majetek.

Ten potřebovali k financování velké války do které naplánovali vehnat Německo proti Rusku.

Tím by se zbavili obou.

Teď se dostáváme zpět k Hitlerovi. Toho si chazaři vyhlédli jako vůdce Německa. Financovali jeho politický vzestup a prozradili mu své plány. Britská monarchie byla nadšená, jak výchova fašistického kladiva na Rusko v Německu funguje. Ale Hitler měl jiný plán. Došlo mu, že on nemá Rusko porazit, ale maximálním způsobem zdevastovat a oslabit, aby bylo snadnou kořistí. Zároveň pochopil, že válka s Ruskem by Německo stála nejen miliony lidí, ale Německo by i zadlužil a de facto odevzdal chazarům.

(Hitler se velice zajímal o ezoteriku, historii, sanskrt, indické Védy. Věděl, že žijeme na ploché Zemí pod kupolí, – dokazují to mapy, které Němci používali. Věděl, že Antarktida není kontinent ale prstenec na okraji kupole. Byl v kontaktu s tibetskými mnichy, kteří mu měli pomoci kontaktovat civilizace za kupolí. Věděl o zničené Tartárii. I to, že germánské kmeny a ruské národy jsou příbuzné národy. Tart-Árijci) Naoko s Chazary – Rothschildy souhlasil.

👉 Svobodní zednáři: Vládnou nám dodnes? Monika Kuncová: Poznají se podle nenápadného gesta ruky. Oslovují se „bratře“, i když se nikdy předtím nepotkali. A také se tak cítí, neboť prošli stejným obřadem zasvěcení. Kdo jsou dnešní svobodní zednáři? A jaký mají význam pro současný svět?  „Seriózní gentlemani v černých oblecích, kteří si předávají tajemná znamení a při chatrném osvětlení plamenů svící bádají nad skrytými mysterii, úzkostlivě přitom střežíce svoji identitu… Přesouvání a změna umístění archeologických artefaktů manipulujících/přepisujících historii.

Toto je druh zla, se kterým se potýkáme. Budují historii, která se jim hodí, proto si říkají svobodní zednáři. https://t.me/absurdnisvet/62144  https://t.me/absurdnisvet/62143

👉 MANIPULACE PROSTŘEDNICTVÍM SYMBOLŮ. Znak OSN znázorňující zeměkouli se zeměpisnými šířkami a délkami, které nastiňují 33 polí symbolizujících 33 stupňů svobodného zednářství. Svobodní zednáři uctívají pohlavní styk a jsou spojováni se Satanem. Zde je znak OSN s Asklépiovou tyčí a hadem. Proč si myslíte, že si farmaceutický průmysl vybírá zvíře, jako je jedovatý, falešný had? Jen jeden příklad: chemoterapie = hořčičný plyn. Neexistuje jediný lék, který by lidi vyléčil. Je to 100% jen léčba symptomů, aby se lidé stali závislými. Závislost = heteronomie a nemoc.

Význam hada: Symbol lži, falešný had, mluvení rozeklaným jazykem (lhaní a manipulace), hadí jed atd. Je prakticky nemožné projít životem jeden den, aniž byste viděli symbol. Proto bychom o nich měli vědět. Poznejte svou sílu a především pochopte její význam.

Tajné společnosti, jako jsou zednáři nebo okultní skupiny, vždy věděly o potenciálu symbolismu.

Z knihy: Síla manipulace – od rétoriky k MK-Ultra (https://bit.ly/3uY4RVx) https://t.me/absurdnisvet/62948

👉 Encyklopedie svobodného zednářství odhaluje, že Země je skutečně placatá. Organizace jako Svobodní zednáři znají pravdu o Bohu a naší ploché zemi, ale rozhodli se ji skrýt. 🔗 FLAT EARTHER ❌🌎 ( @theflateartherr )

https://t.me/absurdnisvet/66710

👉 Nikdy se nesnažte přesvědčit lidi, kteří slepě věří čemukoli. Stejně jako je Slunce horký plazmový konvexní disk, Měsíc je studený plazmový konvexní disk a sám vytváří chlad. I když to může být třeba i projekce něčeho jiného. V žádném případě ale měsíc není z kamene, jak se domnívají koulaři. 🤡

https://t.me/absurdnisvet/66712

👉 Všichni jsou více či méně sami zapojeni. Policejní šéfové, soudci, vysocí důstojníci kriminální policie jsou všichni svobodní zednáři a sami musí být obtěžovateli dětí, pojídači dětí nebo adrenalinovými nadšenci, jiné logické vysvětlení pro jejich chování neexistuje. A všechny postavy níže hrají špinavou hru.

Policie, váš přítel a pomocník – dělají vše pro to, aby umlčeli, kriminalizovali a uvěznili ty, o kterých se domnívají, že představují hrozbu pro současnou ďábelskou diktaturu, a používají všechny možné prostředky. Obyčejní kriminální policisté jsou ve svém přístupu tak levicoví, že si to nedovedete představit. Proti nim byli Stasi jen sboroví kluci a můžu o tom napsat knihu.

https://t.me/absurdnisvet/66824

👉 V roce 2014 česká media konfrontovala Alexandra Vondru s názory amerického lingvisty a politického aktivisty židovského původu Noama Chomského na východoevropský disent. Vondra na ně reagoval argumentací ad hominem: „V době, kdy tu lidé jako Havel seděli za svobodu v komunistickém vězení, on z bostonských kaváren obhajoval genocidu Pol Pota v Kambodži.“ Dále 👹 Vondra napsal: „Bude-li svět kecům takových lidí znovu obdivně naslouchat, skončí to znovu v koncentráku nebo v gulagu.“No, Vondra, abys tam nakonec sám neskončil!!!!“

👉 Počátkem roku 2017 uveřejnil list The Washington Post zprávu o varovném dopisu, určeném nastupujícímu americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Jeho signatáři uvítali volební vítězství republikána. V dokumentu stojí, že prezident Ruské federace Vladimir Putin není – na rozdíl od signatářů – ani americký spojenec, ani důvěryhodný partner v mezinárodní politice a že „neusiluje o americkou velikost“. Dále se v dopise praví, že zrušení protiruských sankcí nebo souhlas s rozdělením Ukrajiny by „naše východní sousedy“ přivedlo k ekonomické destabilizaci a napomohlo vzniku extremistických, oligarchických a protizápadních nálad.

👉 Pod dopisem byli podepsáni vesměs pravicoví politici zejména ze střední a východní Evropy: exministr zahraničí Karel Schwarzenberg, exministr zahraničí a obrany 👹 Alexandr Vondra, slovenský expremiér Mikuláš Dzurinda, exšéf polské diplomacie Radosław Sikorski, švédský expremiér Carl Bildt a exprezidenti RumunskaEstonska a Lotyšska, celkem šlo o 17 jmen.

👉 👉 👉 👹 Vondra stál za iniciativou „Odmítáme podrážet Izrael“!!!!!!, která kritizovala ministra zahraničí Tomáše Petříčka, ministra kultury Lubomíra Zaorálka a bývalého ministra zahraničí Karla Schwarzenberga za jejich společné prohlášení z 23. května 2020, ve kterém odsoudili plánovanou izraelskou anexi židovských osad, které Izrael od roku 1967 vybudoval na okupovaném Západním břehu Jordánu, což je území, se kterým Palestinci počítají pro svůj budoucí stát Palestina.

👉 Dlouhodobě zdůrazňuje, že je třeba mít se před Ruskem na pozoru. Je zastánce tvrdých sankcí vůči Rusku jako reakce na invazi na Ukrajinu.

👉 👹 Tomáš Zdechovský, 44 let: IDIOT???? Co tak respekt ty ucho nedodělané, neučili tě to doma, nebo ve škole??? Pokud ne, tak ten „Idiot“ seš Ty sám a jako idiot nemáš na svém postu, jako politik, co dělat!!! Tobě je 36 let a pánu Ficovi 59. Je o 22 let starší od Tebe. Ty jsi byl tátovi ještě v kalhotách, kdy pán Fico už studoval na Právnické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě!!! A ty si to dotáhnul jenom gymnázium v Ledči nad Sázavou a poté magisterské obory pastoračně sociální asistent a pedagog volného času na Teologické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Vedle toho absolvoval i bakalářský obor politická komunikace na Papežské salesiánské univerzitě v Římě. To Tě tak vychovala ta satanská, katolická církev????? Která je zapletená do nedozírných zrůdností různého druhu i do rozsáhlých sexuálních zneužívaní dětí a mládeže??? V červnu roku 2021 jsi obdržel ocenění od velvyslance Malediv za podporu tamní demokratické opozice. Co tak nelítat po světě a zaměřit se na tu demokracii a spravedlnost v České republice a zbytečně hrubě neurážet sousední státy, nekritizovat jejich vnitrostátní politiku!!! V budoucnu třeba ČR bude potřebovat pomoc, nebo podporu Slovenské republiky!!! Nikdy a nikdo dopředu neví, co bude. Takhle se mezinárodní politika opravdu nedělá!!! Pokud to neumíš a nechápeš, jdi od koryta! Nastuduj si dějiny, které očividně neznáš. Nic Ti neříkají porušení Minských dohod a jiné sliby Merklové i slavného NATO Rusku, které jste začali odsuzovat, aniž by jste si nastudovali a přehodnotili fakta, proč a kdy to vše vzniklo a proč se to vůbec děje. Komu na tom tak vehementně záleží. Očividně máte zalepené oči i uši!!!!! Nebo cíleně??? Za Judášové groše, které vám zacpali huby i oči???

👉 👹 Mikuláš Peksa, 37 let: Od roku 2013 je současně členem České pirátské strany a Pirátské strany Německa, která byla založená v roce 2006. Členové německé Pirátské strany mohou být ve svém živlu, pokud jde o jejich politickou platformu, ale jejich broadband ohledně módy se zdá být trochu omezen.

👉 Členové strany se stylizovali do pozice nových rebelů politické scény, využívajíce zevnějšku ke zpochybnění statusu quo. Ale poslední dobou jejich bláznivé účesy, nedbalé oblékání a tendence oblékat doslova jako piráti odklání pozornost od úctyhodných politických úspěchů, mezi nimiž je zasednutí ve čtyřech zemských sněmech v proběhnuvších volbách. Místo toho oba jejich oponenti i německá média zpochybňují profesionálnost výběru provokativního oblečení.

👉 V dopise adresovaném spolkovému parlamentu Severní Porýní-Vestfálsko, který se dostal do rukou Spiegelu, předsedkyně sněmovny, Corinna Gödecke, kritizovala léžerní styl oblékání, který předvedli někteří členové při prvních dvou zasedáních.

👉 I pokud se jedná o „svobodu jednotlivce,“ napsala středo-levicová sociální demokratka, očekává se „minimum serióznosti.“ Dle tohoto standardu, by muži měli alespoň nosit sako, zatímco ramena ženy „by měla být zahalena„. Muslimizmus??? Navíc, kloubouky a šátky, které patří k oblíbeným rekvizitám Pirátské strany, jsou „nevhodné“ pro zemský parlament, dokončila. Z kalhot nesmí nic vykukovat.

Módní bukanýři si vysloužili pozdvihnutá obočí i v berlínském parlamentu. „Co přišli Piráti, optické dekórum upadlo, a to je nedůstojné,“ řekl v neděli politik SPD Tom Schreiber Berlínskému deníku (BZ). Jeho komentář souvisí s vulgárním incidentem, který se udál minulý pátek, když si Pirát Fabio Reinhardt vzal šortky, které Schreiber popsal jako „prakticky spodní prádlo,“ na zvláští schůzi komise pro vnitřní záležitosti.

„My, členové parlamentu si musíme promluvit o kodexu vhodného oblékání,“ dodal Schreiber. Džíny jsou přijatelné, říká, „ale prosím noste dlouhé kalhoty, aby vám nic nekoukalo ven“.

Jednatřicetiletý Reinhardt vysvětlil pro BZ svou příhodu s šortkami tak, že byl na pracovní plavbě, kterou předčasně opustil, aby stihl zasedání komise a prostě u sebe neměl náhradní oblečení a chodit se převlékat se mu nechtělo. V reakci na prostest kritiků nabídl své šortky na aukčním portálu eBay. „Garance neparlamentnosti!“ napsal Reinhardt v kousavém popisu. „Protože šortky už zřejmě nejsou v parlamentu žádané, budou postoupeny vhodnou formou.“

👉 „Platba od výherce dražby půjde iránským uprchlíkům“ ve městě Würzburg, říká. O čtvrtečním odpoledni byla nejvyšší nabídka téměr 450€.

Ale Pirátskou stranu může uklidnit fakt, že Zelení, kteří dříve obývali pozici rebelů, kterou teď obsadili piráti, byli svého času též kritizování za styl oblékání. Joschka Fischer, prominentní Zelený, jež se později stal ministrem zahraničí, šokoval Německo v roce 1985, kdy ke svému uvedení v úřad ministra životního prostředí státu Hesse přišel v teniskách. Jako důkaz, že se rebelové mohou stát součástí politiky, jsou dnes ty boty vystaveny v muzeu města Offenbach.

Evropská politika není zahraniční politika: zahraniční politika jsou vztahy mezi EU, resp. jejími členskými státy, a zeměmi mimo Unii. Uvnitř hranic Unie se jedná o evropskou politiku.

👉 👉 👉 1.6.2020: To snad ne! „Pirátská strana udala český parlament v Bruselu.“ Bonzácká dohra volby Rady České televize – a dokonce DVAKRÁT! Ozývají se hlasy o svazácích a Hitlerjugend. Udal nás pro jistotu dvakrát.

👉 „Podnikl jsem kroky, aby komisařka, která je odpovědná za svobodu a nezávislost médií, přišla vysvětlit, co dělá pro to, aby byla média svobodná a bez náhubku. Jsem skutečně zvědavý, jak se k tomu tato komisařka postaví,“ napsal Kolaja na sociální síti Facebook s tím, že příslušnou komisařkou Evropské unie je Češka Věra Jourová (za ANO). 👉 Krátce po prvním udání přišlo druhé. Rychlost, s jakou pirátští poslanci udávají český parlament nebo českého premiéra je pozoruhodná. Česká pirátská strana v Evropském parlamentu. Zleva Kolaja, Gregorová, Peksa. Zcela vpravo je jejich německý kamarád Patrick Breyer (Piratenpartei Deutschland).

Část politického spektra považuje Pirátskou stranu za placené udavače Bruselu, a to včetně prezidenta Miloše Zemana a premiéra Babiše. 👉 „Poslanci Evropského parlamentu Peksa z Pirátské strany a Zdechovský z Lidovců jsou udavači,” uvedl nedávno premiér Babiš.

Kolaja vstoupil do Pirátské strany rok po jejím založení v roce 2009. Již následujícího roku se stal spolupředsedou nadnárodní Pirátské internacionály, která vznikla v roce 2010 v Bruselu.

👉 Jak je to propojené! V USA vypukla občanská válka (VIDEO). Nejvíc mlátí ANTIFA, militantní organizace, s níž sympatizuje česká Pirátská strana. „Radikální levice,” říká prezident Trump, který neví, kdo je Bartoš.

👉 S anarchisty v čele. Funkci předsedy s Kolajou tehdy sdílel „švýcarský muslim Saouli“. Kolaju ve funkci později nahradila kanadská anarchistka a feministka Bailey Lamonová, přezdívaná „Rudá Baily”.

👉 Česká krajně levicová Pirátská strana je považována za základnu levicově zaměřených mladých Evropské unie v Českém parlamentu.

Europoslanec Kalaja podal stížnost ve výboru Evropského parlamentu CULT, do kterého spadá nezávislost a svoboda médií. Výboru předsedá Němka Sabine Verheyen (CDU).

👉 „Na základě mého podnětu se bude výbor dále zabývat situací kolem voleb do Rady ČT. Výbor si vyžádá další informace v této záležitosti nejen od Komise, ale i od Skupiny evropských regulačních orgánů pro audiovizuální mediální služby (ERGA),“ uvedl Kojala, 👉 který se zabývá cenzurou internetu a „transparentností”.

Stránky výboru CULT jsou tak transparentní, že na nich nelze Kolajovo udání dohledat. Stejně neprůhledné jsou i zmiňované stránky ERGA.

👉 Čtěte též: Babiš: „Neodvolám. „Zdechovský a Peksa jsou udavači“. „Ta jejich Němka je pomatená.” VIDEO. Kostlivec ze Zdechovského minulosti: Jeho firma okrádala matky? Milion chvilek na kostýmu komisařky. Z oddanosti unii až mrazí.

👉 Měsíční plat takřka půl milionu korun, který berou poslanci Evropského parlamentu a pocit důležitosti, jistě dokáže divy. Z oddanosti Pirátské strany německému projektu Evropské unie však až mrazí.

👉 „Mít politiku založenou na bonzáctví a udavačství, tak to je unikum jen Pirátské strany. Někdy si kladu otázky, jak by se tito političtí svazáci chovali v době protektorátu? Kolik lidí a za co by byli schopni poslat na šibenici?” přemítá poslanec českého parlamentu Zdeněk Ondráček (KSČM).

 

Ozývají se hlasy, přirovnávající absolutní oddanost Pirátské strany k ideálům německého projektu Evropské unii k nadšení členů Hitlerjugend. Tomu však sami nevěříme, že by to bylo až tak vyhrocené.

👉 Tzv. Hitlerjugend byla mládežnická organizace NSDAP, která existovala od roku 1922 do roku 1945 a působila i v Československu (měla cvičiště v parku na Kampě). Byla určena pro chlapce a dívky ve věku 14–18 let. Někteří experti ji popisují slovy „něco mezi svazáky a Antifou”.

👉 „Věřte, že mě z toho jímá až úzkost, v jaké době to žijeme a co jsou někteří schopen udělat proti své zemi,“ okomentoval Ondráček Kolajovy aktivity.

Čtěte též: Kdo s kým, kde a proč. Výlet do zákulisí Milionů Chvilek: Všude samý Pirát, soudruh katolík, hulič, nebo dezinformátor. Klinika se vyvalila ven. Investigativní VIDEO dvojice badatelů. Jsou Minář a Bartoš bratři? Je tam i Richterová.

👉 ŘEŠTE VELIKÁNSKÉ PROBLÉMY ČESKÉ REPUBLIKY, TO JE NA 1. MÍSTĚ!!!!!!!!!! Hlavně řešte svoji mafii v téhle ČR, kterou jste sami!!! Sedíte tam v TV vysílání jako MAFIE ČR!!!

 

📌26.1.2024, Michael H.. Roman Kisrch: Velká revolta ve Francii ODMÍTÁ elity Evropské unie…

https://youtu.be/LU2Rv4Uf4hY?si=wbEmT3Tsz329P3Y_

 

📌V USA to vře, začínají se rozpadat? Texas je nyní oprávněn „vést válku“ | AC24.cz

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/v-usa-to-vre-zacinaji-se-rozpadat-texas-je-nyni-opravnen-vest-valku/

SDÍLEJTE NÁS: https://t.me/AC24cz  ❤️

AC24.cz (https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/v-usa-to-vre-zacinaji-se-rozpadat-texas-je-nyni-opravnen-vest-valku/)

V USA to vře, začínají se rozpadat? Texas je nyní oprávněn „vést válku“ | AC24.cz

USA – Unie, kterou jsou „Spojené státy“, se začala fyzicky rozpadat pod současným Bidenovým prezidentstvím. Texas prohlásil, že je „napaden“, a guvernéři ostatních států…

 

📌Turecko si vezme Arménii, Kypr, část Sýrie a Iráku? Mapa ukázána v TV | AC24.cz

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/turecko-vezme-armenii-kypr-cast-syrie-a-iraku-mapa-ukazana-v-tv/

SDÍLEJTE NÁS: https://t.me/AC24cz  ❤️

AC24.cz (https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/turecko-vezme-armenii-kypr-cast-syrie-a-iraku-mapa-ukazana-v-tv/)

Turecko si vezme Arménii, Kypr, část Sýrie a Iráku? Mapa ukázána v TV | AC24.cz

TURECKO – Turecká televize odvysílala mapu „Turecka budoucnosti“, která zahrnuje Arménii, Kypr, polovinu Iráku, většinu Sýrie a další území. (Foto: X)

 

📌ŽIVĚ: Hizballáh může údajně napadnout Izrael z Libanonu | AC24.cz

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/zive-hizballah-muze-udajne-napadnout-izrael-z-libanonu/

SLEDUJTE NÁS: https://t.me/AC24cz

AC24.cz (https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/zive-hizballah-muze-udajne-napadnout-izrael-z-libanonu/)

ŽIVĚ: Izrael nemá zájem o válku s Hizballáhem | AC24.cz

Izraelsko-palestinská eskalace v přímém přenosu. Na našem zpravodajství AC24.cz můžete sledovat aktualizované dění. (Foto: Flickr / ilustrační)

 

📌💥💥💥26.1.2024, Heaver News, Roman Kirsch: Velká revolta ve Francii ODMÍTÁ elity Evropské unie…

Michael Heaver: „Francouzský prezident Emanuel Macron je nyní pod velkým tlakem. Titulek píše: *Macron vládne Paříži, ale Le Pen(ová) vládne Francii.* Teď je těžké si zastavit tažení Lepenové a její strany, protože tendence je jasná. Macron vrávorá pod tlakem pravice v době, kdy se snaží oživit skomírající prezidenství. Tady máte nového, mladého 34 let, předsedu vlády Abriela Attala. Otázky: Může nový předseda vlády být dítě, malý   Macron? Může pomoci porazit Lepenovou? Blíží se volby do EU parlamentu v červnu i ve Francii a tady vidíte předvolební průzkum…..

https://youtu.be/LU2Rv4Uf4hY?si=MGhcUsIHqSkLwh10

 

📌☭☆ Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 27.1.2024‼️‼️‼️ 

➡️☭☆Předpověděl Žirinovskij události v Texasu?

Online se opět šíří proroctví vůdce LDPR, kde tvrdí, že v roce 2024 už Amerika nebude existovat. Mnozí si to již spojují se začátkem událostí v Texasu.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆❗️Ruský vyšetřovací výbor zveřejnil záběry ukrajinských válečných zajatců, jak nastupují do letadla Il-76, které se zřítilo v oblasti Belgorod v důsledku teroristického útoku

Ukrajincům už bylo poskytnuto mnoho důkazů, že na palubě byli zajatci ukrajinských ozbrojených sil, ale erby je nechtějí přijmout, protože je vezmou po zadku.

Údajně se odvolávají s falešnými seznamy s tím, že někteří vězni už byli vyměněni, ale nechtějí ukazovat videa těchto vězňů.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆USA poprvé za 15 let rozmístí ve Spojeném království jaderné zbraně, aby čelily hrozbě ze strany Ruska – The Telegraph.

Bojové hlavice budou umístěny v RAF Lakenheath. Dokládají to dokumenty Pentagonu

😁- Cože, oni se nás bojí? Nenechte je tedy mít potíže

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆🦻👀Novinky tohoto dne:

⚡️Spojené státy nevylučují v nadcházejících měsících ozbrojený konflikt mezi Jižní Koreou a KLDR (https://t.me/c/1511343927/24897 )

⚡️🇺🇸Texas oficiálně vstoupil do válečného stavu. (https://t.me/c/1511343927/24905)

⚡️Na Ukrajině zástupci TCC předložili předvolání poslancům (https://t.me/c/1511343927/24913)

⚡️Musíme zmobilizovat všechny ženy v ozbrojených silách Ukrajiny,” – zástupkyně Rady (https://t.me/c/1511343927/24914)

Sovsun (https://t.me/c/1511343927/24914)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

​➡️☭☆Ukrajina je připravena připojit se k USA místo Texasu. Zelenskij to uvedl ve svém večerním projevu, uvádí ukrajinská publikace TSN. 😁 Vtip dne!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *