, ,

Ľubomíra Bačíková, 26.02.2024, večerní zprávy, Témata: „BKP: REAKCE NA DALŠÍ BERGOGLIOVA VYJÁDŘENÍ K FIDUCIA SUPPLICANS“

26.02.2024: Večerní zprávy, Témata: BKP: REAKCE NA DALŠÍ BERGOGLIOVA VYJÁDŘENÍ K FIDUCIA SUPPLICANS…

📌26.2.2024, Volný Blog: 4.2.2024 „BKP: REAKCE NA DALŠÍ BERGOGLIOVA VYJÁDŘENÍ K FIDUCIA SUPPLICANS“:

 

Toto video je možné zhlédnout i zde: https://uppvaknande.wistia.com/medias/7ch5g0ibz5   
https://rumble.com/v4bajg9-reakce-dal.html   https://youtu.be/T2P8zi8fD-E  
https://cos.tv/videos/play/50467499197633536   

 

V rozhovoru pro deník La Stampa z 29. ledna 2024 se neplatný papež František znovu zmínil o své heretické deklaraci Fiducia supplicans.

Citace Bergoglia: „Kristus volá všechny dovnitř.“

Je veřejně známo, i když to Bergoglio psychologicky překrucuje, že Fiducia supplicans prosazuje žehnání homopárům. Tím legalizuje hřích sodomie, za který Bůh hrozí časným a věčným ohněm. Navíc, jde o rouhání a vzpouru proti Bohu Stvořiteli. Kristus volá všechny dovnitř, ale podmínkou je pokání, tedy nazvat hřích hříchem. „Jestliže nebudete činit pokání, všichni zahynete.“ (Lk 13,3) Těm, kteří odmítají pokání, Kristus říká: „Neznám vás, odkud jste. Odstupte ode mne všichni pachatelé nepravosti.“ (Lk 13,27)

Citace Bergoglia: „Evangelium je určeno k posvěcení všech. Samozřejmě za předpokladu dobré vůle.“

Bergoglio zde manipuluje, jako by lidé bez pokání byli posvěcováni a jako by si vůbec nepotřebovali přiznat hřích. Samozřejmě u nekajících osob LGBTQ, které přicházejí v páru a žádají o tzv. požehnání, o žádnou dobrou vůli k pokání nejde.

Citace Bergoglia: „A je třeba dát precizní návod na křesťanský život.“

Takto Bergoglio komentuje Fiducia supplicans, která řeší jako hlavní otázku žehnání homopárům k jejich hříšnému životu. Prý je jim třeba dát precizní návod na křesťanský život. To je už samo o sobě nonsens, protože oni pravdivé pokání a priori odmítají. Bergoglio prosazuje návod k preciznímu křesťanskému životu v těžkém hříchu s tzv. požehnáním. Takový návod a takové požehnání je precizní cesta do věčného zavržení.

Citace Bergoglia: „… zdůrazňuji, že se žehná nikoliv svazku, ale osobám.“

Na tuto Bergogliovu demagogii odpovídá biskup Martin z Malawi jménem všech pravověrných, nejen afrických, biskupů: „Dokument nás žádá, abychom žehnali dvěma lidem stejného pohlaví jako jednotlivcům, ale ne jako páru. Takže tito dva lidé stejného pohlaví, kteří spolu předchozí noc spali jako pár a představují se nám jako pár, jsou žehnáni jako jednotlivci. Ale z naší přítomnosti odcházejí jako pár, odcházejí do svého domova jako pár, spí v jedné posteli jako pár, ale dokument říká, že nejsou požehnaní jako pár, ačkoliv se zdá, že byli požehnaní jako pár. Jak je možné tvrdit, že se tím nemění autentické učení církve?!“ De facto je tím zrušeno Desatero i Krédo a zavedeno antidesatero. Toto už ale není katolické učení! Toto není už katolická církev!

Citace Bergoglia: „Ale všichni jsme hříšníci: proč tedy sestavovat seznam hříšníků, kteří mohou vstoupit do církve, a seznam hříšníků, kteří v církvi být nemohou? To není evangelium.“

Toto je vrchol demagogie a manipulace Bergoglia. Bergoglio sestavil zvláštní seznam privilegovaných osob v církvi pod názvem LGBTQ. Dokonce je ochoten je zbožšťovat líbáním nohou místo toho, aby je vyzýval k pokání a vedl ke spáse duše. Všichni lidé jsou hříšníci, kvůli nim Ježíš přišel a zemřel na kříži, ale spaseni budou jenom ti hříšníci, kteří se obrátí a činí pokání. Bergoglio jim v tom ale brání svým pseudopožehnáním k hříšnému životu.

Citace Bergoglia: „Ti, kdo vehementně protestují, patří k malým ideologickým skupinám.“

Proti Bergogliově Fiducia supplicans musí vehementně protestovat a také ji odmítnout každý biskup, každý kněz i každý věřící! Kdo tuto deklaraci přijímá pod falešnou poslušností, dopouští se neposlušnosti vůči Bohu a vylučuje se z církve. Pokud nebude konat pokání, bude věčně zavržen. Toto je učení evangelia. Toto je katolické učení. Pokud si Bergoglio může dnes dovolit bez odporu prosazovat veřejnou vzporu proti Bohu a říkat, že protestují jen malé ideologické skupiny, je to znakem hlubokého pokoncilního úpadku. Každého křesťana katolíka by to mělo alarmovat k modlitbě a k pravdivému pokání.

Za „zvláštní případ“ Bergoglio označuje Afričany. Citace: „Pro ně je homosexualita z kulturního hlediska něčím ošklivým, netolerují ji.“

Ano, afričtí katolíci netolerují hřích sodomie. Nejde ale jen o jakési kulturní hledisko, jak opět manipuluje Bergoglio. Kamerunští biskupové v několika bodech jasně vyjádřili biblické, tedy katolické učení. Z této kontinuity učení Písma a Tradice jasně vyplývá, že sodomie je donebevolající hřích. Je šílenstvím, provokací a vzpourou proti Bohu žehnat hříšný život sodomitů!

Citace Bergoglia: „Obecně však věřím, že se postupně všichni sžijí s duchem této deklarace.“

V co vlastně Bergoglio věří? Tato deklarace Fiducia supplicans už transformovala katolickou církev na anticírkev New Age. Bergoglio nyní usiluje o další etapu, a to je, aby se postupně všichni sžili s duchem této deklarace. Výraz „postupně se sžít“ znamená přijmout nečistého ducha i ducha vzpoury proti Bohu a Jeho přikázáním a vytvořit s ním jednotu. Bergoglio neustále opakuje slovo „všichni“. Jde mu o zavedení globální totality vlády antikrista ve všech duších.

V této mimořádné situaci je proto povinností každého biskupa, kněze i věřícího oddělit se od Bergogliovy sekty. Kdo zůstane dál pod falešnou jurisdikcí neplatného papeže, bude postupně nucen sžít se s duchem vzpoury proti Bohu.

Citace Bergoglia: „(Deklarace) chce začleňovat, nikoli rozdělovat, vyzývá k přijetí…“

Bergoglio, pokud zkonkretizujeme jeho slova, ve skutečnosti říká: „(Deklarace) chce začleňovat nekající LGBTQ osoby do církve a tím církev zbavit jejího spasitelného poslání, které je spojeno s Kristovým slovem: „Hlásejte pokání na odpuštění hříchů všem národům.“ (srov. Lk 24,47)

Bergogliova slova: „nikoli rozdělovat“ znamenají, že křesťané už nesmí zaujímat evangelijní postoj vůči hříchu a jít cestou spásy, protože by pak tzv. rozdělovali.

Pod slovy (deklarace) vyzývá k přijetí“ Bergoglio znovu opakuje svůj neúprosný požadavek, že pokud se biskup nestane vítačem nekajících LGBTQ osob v církvi a pokud nebude chtít žehnat jejich svazky, nemůže už být biskupem.

Citace Bergoglia: „(deklarace vyzývá) ke svěřování lidí Bohu.“

To je další Bergogliova manipulace. Ve skutečnosti se pod pojmem lidi jedná o nekající LGBTQ osoby, které radikálně odmítají pokání. Kardinál Müller otevřeně řekl, že za agendou LGBTQ je duch antikrista. A co se týká svěřování Bohu, Bergoglio je svěřuje tomu bohu, kterému se nechal čarodějem zasvětit v Kanadě.

Citace Bergoglia: „Stále jdu dál, den za dnem.“

Ale kam? Jeho motu proprio Ad theologiam promovendam, v němž zavádí změnu paradigmat, i jeho rouhačská deklarace Fiducia supplicans je cesta od Krista směrem do věčného zavržení. Bergoglio po ní jde, jak říká, „stále dál, den za dnem“.

Citace Bergoglia: „V církvi vždy existovaly malé skupiny, které projevovaly schizmatické úvahy…“

V dnešní době je schizma nereálné, protože církev nemá papeže. Bergoglio jako zjevný heretik, jak učí církevní Otcové, učitelé církve a svatí, se vyloučil z církve, a proto nemůže být její hlavou. On pouze okupuje papežský úřad a není jen ve schizmatu od Krista, ale přímo v apostazi a pod mnohonásobnou Boží anathemou, tedy pod Božím prokletím.

Závěr: Bergoglio skrze Fiducia supplicans transformoval katolickou církev na anticírkev New Age. Tím de facto zrušil základy církve, tedy Krédo, Dekalog i Kristova přikázání. Nyní nastoluje program, aby se všichni do posledního katolíka postupně sžili s duchem deklarace Fiducia supplicans, tedy aby se zakořenili v duchu antikrista. V čem je záchrana katolické církve? Každý biskup, každý kněz i každý katolík se musí oddělit od Bergogliovy sekty. Kdo zůstane pod jeho jurisdikcí, musí Bergoglia poslouchat i za cenu zrady Krista. Tím ale na sebe automaticky stahuje anathemu dle Gal 1,8-9, tedy vyloučení z katolické církve i z Tajemného Těla Kristova.

Oddělením se od Bergoglia budou vytvořeny podmínky k přijetí nového právoplatného papeže, a tím k záchraně katolické církve.

Události ve světě jsou velmi vážné. Předehrou byl covidový experiment na lidstvu, nyní válečný požár, a ani prognózy do budoucna nejsou optimistické. Bude to pandemie? Či jiný prostředek k redukci lidstva? Anebo dostane prostor Boží milost? O tom rozhodnou současní biskupové. Kdo z nich prolomí mrak prokletí nad lidstvem, stažený Bergogliem a zradou církve? Bůh čeká na odvážné biskupy, kteří se oddělí se svými diecézemi od prokletí a dají tak prostor Božímu Duchu k obrodě církve a záchraně národů.

Proto kněží i věřící, sjednoťte se denně v modlitbě od 20 do 21 hodin a proste zvláště za své biskupy. Zároveň je iniciujte dopisy, e-maily i jiným způsobem, aby udělali záchranný krok pro sebe i pro vás. Oni potřebují tuto milost, kterou vy jim vyprosíte modlitbami a smírnými oběťmi.

  1. 2. 2024 + Eliáš, Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr + Timotej OSBMr + Biskupové sekretáři

(Církev vždy páchala zločiny, už od Křižáckých válek, zabíjením, ukameňováním, zavíráním a týráním, upalováním, kradli pozemky, zlato, financovali války, vládla pedofílie…)

ZDROJ: https://bcp-video.org/cz/reakce-dalsi/

https://volnyblog.news/bkpreakce-na-dalsi-bergogliova-vyjadreni-k-fiducia-supplicans/

📌💥💥💥25.02.2024, balkan mapper, Roman Kirsch: Tam a zpět v obci Robotyne; Rusové zaútočili na ukrajinskou obec Novomichajlovka…    https://youtu.be/nn8Zg0Y2Qcw?si=2rFPiLr_rqwVE_hA

📌💥💥💥26.02.2024, Ski News, Roman Kirsch: Je Ukrajina připravena ztratit další území? Ukrajinská válka;

https://youtu.be/V4gRF3-KW1w?si=BthWJfRJHYaYUjik

 

📌💥💥💥26.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Rusko smetlo z bojiště desetitisíce ukrajinských vojáků“, říká Zelenskyj v době ústupů na frontě. (Teď v těch svých „výlevech“ budou mít naše provládní mediální „hnojomety“ dost guláš… 😭🤫😂)                       https://youtu.be/eUgDew7CBsQ?si=gEX9rXoB6CytiZ-V

 

📌💥💥💥26.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Náš plán unikl do Ruska“😂 👁️🙈: Zelenského nové ohromující odhalení; Putin znovu „přelstil“ Ukrajinu? https://youtu.be/XlObmuVJz4U?si=aLyfD6BLig3TdMVN

 

📌💥💥💥26.02.2024, Redacted, Roman Kirsch: „Do pr….!“, „letečtí maršálové“ USA jsou vytahováni z letadel kvůli tomuhle? (péče o uprchlíky)…

Clayton Morris: „Letečtí maršálové, to je taková originální skupina, která je nasazovaná do letadel, aby tam eventuálním zabránili únosu, nebo násilí na palubě letadla, aby udrželi náš letecký provoz bezpečný zejména před terorizmem a dalšími kriminálními aktivitami. Jejich úkol je přímo za letu se postarat o to, aby byli možní teroristé, nebo únosci paralyzování. Ale díky našemu příštímu hostu uvidíme, že táto skupina, to znamená nastávající maršálové, a i ti bývalí, jsou používání na něco jiného. Místo svého džobu, zajišťovat bezpečnost na palubě letadel, tak asistují nelegálním imigrantům na hranicí Spojených států. Dokonce dělají sendviče 😂 pro cizí vetřelce na naši jižní hranici. Naše vláda je stahuje z letadel a dává jim novou pozici na Americké hranici. Našim příštím hostem je  Sonya Labosco, bývalá šéfová dozoru nad federálními leteckými maršály a ona nám tady hezky prozradí, co se tam dneska děje. Ona je v kontaktu s 20 různými místy, kde jsou to letečtí maršálové“

Clayton Morris: „Vítej Soňo u nás v Redactid. Tak co je Tvoje práce v té Tvé pozici?

Sonya Labosco: „Není mnoho platforem, kde Američtí lidé uslyší tyto informace, nebo tohle dění. Ta služba těch maršálů, kterou zavedl Kennedy funguje od roku 1961(Prezident John F. Kennedy – 1961-1963 – USA), protože se vyskytlo několik politických případů únosů. V 60. a v 70. letech došlo k posílení tohoto programu. Na začátku tam bylo 18 dobrovolníků, kteří splnili přísahu v roce 1962, v úřadu Johna F. Kennedyho bratra Roberta, Ministra spravedlnosti v té době, který byl zavražděn v roce 1963. Existuje ještě fotografie těch původních maršálů, právě s Robertem Kennedym, co bylo pořízeno právě na té přísaze. V 60.– 70. letech tito politici tento program velmi posílili, zejména na linkách ve Spojených státech. Nebylo snad žádné letecké společnosti, která by nepoužívala ty služby elitních maršálů. Na konci 80. let a začátku 90 let se ten program téměř rozpadnul, protože byli odebrány finanční zdroje na financování tohoto programu. 9.11.2001 jsme měli už jenom 33 originálních Er-maršálů, což byl den útoků na dvojčata v New Yorku. My jsme ztratili tisíce těch Er-maršálů. A my všichni víme, co se stalo 9.11.2001. V letadlech, které zaútočili na obchodní centrum, Pentagon a jedno havarovalo, spadlo někde na pole, celkem 5 letadel havarovalo žádní maršálové nebyli. To byl veliký podnět na znovuzavedení té služby Er-maršálů. To byl velký popud to obnovit. Po 9.11. jsme zaznamenali 350.000 novách žádostí o zaměstnání v pozici Er-maršála. Je to tajné, ale jestli je Google otevřené médium. (Jak kde. Tady už moc otevřené vůbec není. Že nemá k němu přístup cenzura, tak to tady už nefunguje.) Po tom, pak jich bylo kolem 4.000 těch Er-maršálů.

https://youtu.be/PVsduERXpNk?si=ejXYPZd3peiZ83l5

 

📌💥💥💥26.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Zelenskyj, direktor celé planéty žádá Meloniovou o „akci“ v Itálii, protože tam v té členské zemi NATO získává Putin  podporu; „Itálie by měla vyhostit všechny pro-putinovské občany…“                                               https://youtu.be/gch46ZHY_4A?si=amOAM_Q9RFK4sA6d

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 26.02.2024“:

➡️☭☆👍 Jediná upřímná reakce na život v New Yorku od malé holčičky: odpadky, smrad a bezdomovci.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      ➡️☭☆🇩🇪🇺🇦 Scholz se postavil proti dodávce raket Taurus do Kyjeva. „Neměli bychom být nikde spojováni s cíli, kterých tento systém dosáhne. A tato jasnost je nezbytná. „Divím se, že to některé lidi ani nezajímá, že je ani nenapadne, že by to kvůli tomu, co děláme, mohlo do určité míry vést k účasti ve válce,“ řekla německá kancléřka. Olaf Scholz. Scholz dodal, že odmítnutí dodávek tohoto druhu raket je konečným rozhodnutím.

👍Alespoň v některých momentech to Scholz myslí rozumně.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Protesty farmářů v Madridu pokračují. Úřady uvádějí, že dnes se akce zúčastnilo asi 5 tisíc lidí a 100 traktorů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆⚡️ Kolem 18.20 moskevského času byl zastaven další pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotního letounu typu UAV na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily ukrajinský bezpilotní letoun nad územím Belgorodské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆❗️Maďarský parlament ratifikoval žádost Švédska o vstup do NATO.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Putin dnes podepsal dekret o Leningradském a Moskevském vojenském okruhu.

O jednom z důvodů vzniku Leningradského okruhu nám Putin řekl na konci prosince. A tímto důvodem je zatažení Finska do NATO

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Výsadkové jednotky pokračují v postupu ve směru Arťomovsk. Posádky BMD-2K-AU pod krytím dělostřelectva rychle dopraví útočné skupiny přímo na nepřátelské pozice, načež stíhačky sesednou a začnou vyklízet nepřátelské pevnosti. „Za dva dny naše jednotky postoupily na velmi dlouhou vzdálenost a obsadily důležité body,“ řekl střelec-operátor bojového vozidla s volacím znakem „Zvezda“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           ➡️☭☆ ❗️Tři obyvatelé Bělgorodu zemřeli po útoku ozbrojených sil Ukrajiny, další tři byli hospitalizováni – Guvernér Gladkov. Ukrajinské ozbrojené síly pomocí kamikadze dronu zaútočily na auto na okraji obce Počaevo v městské části Grayvoronskij, tři stavební dělníci v autě byli zabiti, řekl Vjačeslav Gladkov. Také další tři lidé utrpěli poranění střepinami na různých částech těla, nyní byli převezeni do nemocnic, kde se léčí. Vesnice Novaja Tavolzhanka se před pár hodinami ocitla pod teroristickým ostřelováním ozbrojených sil Ukrajiny, byli tam zraněni chlapci ve věku 10 a 11 let, lékaři stále bojují o život. Dříve byl projektil vypálen z RM-70 Vampire MLRS.🤬 Pokaždé to samé, šílenci

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *