, ,

Ľubomíra Bačíková, 26.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

26.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Vědomosti jsou síla, ale teprve nadšení zapne spínač.“  – Ivern Ball

 

📌26.1.2024: „HANBA ÚSTAVNÍHO SOUDU aneb LIKVIDACE SENIORŮ“

24.1.2024 – Zklamání, frustrace a hluboká znepokojení! Ústavní soud ČR právě klesl na samé dno, nejenže zamítl návrh na spravedlivější valorizaci penzí, ale celý zákon byl schválený formou, která vyvolává vážné pochybnosti o její ústavnosti. Tímto krokem soud nejenže pošlapal základní principy ústavy, ale také zasadil tvrdý úder důvěře občanů v demokracii a spravedlnost. V době, kdy by měla být solidarita na prvním místě, je naprosto nepřijatelné, že se naši senioři setkávají s takovýmto zjevným pohrdáním.

https://www.youtube.com/watch?v=aUaQpvuFI2s

VEŘEJNÁ KONTROLA a REFERENDA jsou cesta jak obnovit naši zem. Více na

https://stop5g.cz/debaty-bez-cenzury-aneb-verejna-kontrola/

 

📌25.1.2024, Téma: 360°, Dominika Fuchsová: Istanbulská úmluva staví lidi proti sobě, řekl Hraba. Hilšer to odmítl a citoval papeže. Istanbulská úmluva je neobolševický pohled, který staví dvě skupiny obyvatel proti sobě, řekl v pořadu 360° na CNN Prima NEWS senátor Zdeněk Hraba (za ODS). Jeho kolega Marek Hilšer (MHS) citoval bývalého papeže Jana Pavla II. a pronesl, že násilí na ženách je dáno hlavně jejich nerovným vztahem s muži. Senát ve středu neschválil Úmluvu Rady Evropy o prevenci a potírání násilí na ženách a domácího násilí. Pro souhlas bylo 34 ze 71 přítomných senátorů. K přijetí chyběly dva hlasy. Zdeněk Hraba, který hlasoval proti ratifikaci dokumentu, měl k úmluvě několik výhrad. „Vadil mi pojem gender, že by mělo být násilí proti ženám produktem genderového násilí. Pokud někdo vraždí nebo bije ženy, je to směsicí různých vlivů od osobnosti pachatele až po sociální prostředí,“ řekl Hraba.

ČTĚTE TAKÉ: Senát se postavil proti Istanbulské úmluvě. Mezinárodní ostuda, kritizoval Dvořák ze STAN

Nesouhlasil také s tím, že by mělo být povinné zavést genderovou ideologii do školních osnov nebo povinné nastavení azylového práva. „S Markem nás dělí nějakých 11 měsíců a oba dva jsme byli vychováni, že se holky nebijí, takže to není nějaký genderový stereotyp,“ doplnil Hraba. „Celá preambule staví homosexuály proti heterosexuálům, staví barevné proti bílým, je to klasický třídní boj.“

Proti jeho názoru se ohradil Marek Hilšer, který preambuli nepovažuje za neobolševický konstrukt, je prý shodná s tím, co řekl papež Jan Pavel II. „Historicky je násilí na ženách dáno nějakým nerovným vztahem mezi mužem a ženou, dáno je i zvykem,“ kontroval Hilšer.

Urychlení procesů:

Podle Hilšera je Istanbulská úmluva o prevenci a říká, že zdrojem násilí je nerovnost mezi muži a ženami, a právě z té nerovnosti vychází násilí. „Vycházíme z nějakých představ o tom, jaké uspořádání by mělo být, jaké role ženské a mužské by měly být a někdo prostě vychází ze starého, patriarchálního konceptu, který říká, že žena a muž si rovni nejsou,“ reagoval Hilšer. Doplnil také, že Česká republika má jeden z nejvýraznějších rozdílů mezi platem muže a ženy.

Hraba se domnívá, že si vystačíme s přísněním českých zákonů, aniž bychom k tomu potřebovali mezinárodní smlouvu. „Záleží na tom, aby soudci skutečně odsuzovali trestné činy přísně a spravedlivě. Měli bychom soudce školit, protože je to na jejich odvaze soudit spravedlivě.“

S přijetím Istanbulské úmluvy by se podle Hilšera urychlila například tvorba zákona definující znásilnění. „Kdybychom úmluvu podepsali už před pěti lety, tak jsme dneska mohli být někde úplně jinde. Společenství států by nám nastavovalo zrcadlo a říkalo, že neplníme závazky, například, že bychom měli mít jedno lůžko na 10 000 obyvatel pro oběti násilí,“ myslí si Hilšer.

https://youtu.be/MWozkolu7gY?si=VrlGsNoxizc2ubyr

 

📌 „Tepelné čerpadlo jsem si nikdy neměla pořídit, platíme 600 korun denně a mrzneme,” stěžuje si majitelka domu – EnergoZrouti.cz

https://energozrouti.cz/clanek/tepelne-cerpadlo-jsem-si-nikdy-nemela-poridit-platime-600-korun-a-mrzneme-stezuje-si-majitelka-domu#dop_ab_variant=1198420&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

 

📌25.1.2024, Golden Tree CZ: Podvodníci slibují léčbu na Medbed, vezmou peníze a zmizí: Češi, mějte se na pozoru! Našli jste někde na internetu informace o tom, že Medbeds už byly uvolněny pro veřejnost. Odepsali jste na e-mail, který má údajně zastupovat personál obsluhující klienty v České republice. V odpovědi vám přijde strojový překlad, který vás vyzývá k poplatku… je vám to povědomé? Tak zbystřete, protože podvodníci natáhli své špinavé pazoury i do České republiky. Orientační rekapitulace pro nové čtenáře

  1. Medbeds je léčebná technologie budoucnosti, o jejíž existenci začaly podávat zprávy zahraniční média v roce 2021. Tato lůžka mají být založena na frekvenční terapii, skalárních polích, mají opravovat DNA a navracet tělo k plné vitalitě. Jedná se o technologii, která nebyla vyvinuta na planetě Zemi a její uvolnění pro veřejnost je údajně navázáno na pád hlubokého státu. Kromě pár aktualizací nebo podrobností z neověřených alternativních zdrojů, zatím nebyly uveřejněny žádné oficiální informace, dokumenty, ani adresy. Web Aluska.org téma od počátku sleduje a překládá.
  2. V zahraničí bylo několik osob, které se vydávaly za insidery mající přímý kontakt na provozovatele MedBeds, všichni se však v krátkém čase ukázali jako podvodníci, nebo schizofrenici. Jedním z podvodníků je australanka Skye Prince (pravděpodobně jen internetový pseudonym, nikoli občanské jméno), která díky tématu MedBeds v roce 2022 nabrala obrovskou sledovanost. Poté tvrdila, že bylo její jméno zneužito podvodníky, kteří používali její identitu k vylákání peněz z lidí. Tvrdila, že problém nahlásila na policii, poté odstranila veškerá videa týkající se tématu a tvrdila, že s tímto cirkusem nadobro skončila. Aluska.org o všem podrobně informovala, včetně následného vysvětlujícího článku, že se jedná o podvodnici, která žádné kontakty nemá a věci, které sděluje, si jednoduše tahá z paty.
  3. V zahraničí funguje také koncept virtuální MedBed 90.10. Provozovatelé této stránky si účtují 54.000 czk/1 měsíc za virtuální medbed na vaši postel. Ještě v roce 2021 to ale stálo okolo 90.000 czk. Naspod stránky píšou, že to ve skutečnosti nic neléčí.
  4. Ve výsledku tedy máme pouze neoficiální zvěst a pak máme podvodníky a blázny, kteří z této zvěsti profitují. To na téma nevrhá dobré světlo. ALE jestli/až budou MedBeds dostupné pro veřejnost, ošetření na nich má být přece zcela bezplatné, takže by pár bláznů a zlodějů hypoteticky nemělo vadit… Jenomže se ukázalo, že lidská zoufalost a bolest překoná i tuto informaci. Takže mnoho lidí už přišlo o své peníze. Až donedávna byla Česká republika před zloději v bezpečí, to se však v roce 2023/24 mění.

Skye Prince opět na scéně

Pravděpodobně netrvalo ani rok a Skye se vrátila, aby oprášila starou slávu. Přestože v roce 2021 v každém zveřejněném materiálu tvrdila, že ošetření budou zdarma, nyní rozšiřuje e-mailové adresy pro jednotlivé státy, na které když napíšete, dostanete výzvu k platbě.

Když projdete její sociální sítě, zjistíte, že sdílí staré a nesouvisející materiály. Například údajná svědectví vyléčených osob, které jsou pokaždé v jiné místnosti, říkají že je jim lépe, ale podle kontextu to vypadá, že se jedná o kradená videa firmy, která pronajímá virtuální Medbed za 54 tisíc. Dále sdílí záběry stroje Zap-X, laserového zařízení pro neinvazivní operace mozku a maketu ze známého Sci-fi filmu, které vydává za Medbeds a slibuje vám, že se na nich můžete léčit, když si vyplníte registraci.

Na dotazy zoufalých klientů, kam se mají dostavit a v jakém termínu, alibisticky odpovídá: „To neřešte, termín a místo vám určí kvantový počítač, takže nemusíte nikde chodit a hledat to místo.“ To znamená, že se na daném podvodu účastní naprosto vědomě, záměrně a problém nelze vydávat za psychickou nemoc, nevědomost, či naivitu. Vědomě podvodníky kryje tím, že neposkytuje adresy ani jiná data, podle kterých by se dali dohledat, či ověřit legitimita poskytovaných informací, kterých je zatraceně málo.

Jsem insiderka a vůdkyně.

Na otázky, odkud bere Skye sdílené informace, odpovídá na svém telegramovém kanálu, že pracovala v tajném vesmírném programu jako léčitelka a že má trénink k obsluze MedBeds. Také má kontakt na alianci a žádá vás, abyste byli respektující. Posílá vám lásku a světlo.

„Také pro ty, kdo se ptají, jak jsem získal své informace, sloužil jsem v tajném vesmírném programu a moje práce byla léčitelka, takže jsem vyškolený v používání postelí a ano, jsou tu i další lidé. Moje kontakty v rámci aliance mi poskytují informace. Víme, že je to nová technologie a všichni se učíme společně a buďte prosím ohleduplní, když jste tady Láska a světlo všem ❤️„MedBeds už jsou dostupné pro veřejnost

Abyste mohli dostat termín, kontaktujte medbed team ve své oblasti přes uvedené e-maily a oni vám zařídí konzultaci poblíž.

„POSTELE MED JSOU NYNÍ K DISPOZICI ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI

Ti, kteří si chtějí domluvit schůzku pro použití lékařského lůžka, musí kontaktovat tým lékařských lůžek ve vašich regionech prostřednictvím níže uvedených e-mailových adres a tým lékařských lůžek domluví úvodní konzultaci s centrem ve vašem okolí.“

Ti, kteří si chtějí domluvit schůzku s použitím lékařského lůžka, musí kontaktovat tým lékařských lůžek ve vašich regionech prostřednictvím níže uvedených e-mailových adres a tým lékařských lůžek domluví úvodní konzultaci s centrem ve vašem okolí.“ Poplatek je nutný, nebuďte blbí, začněte myslet mozkem

V nedávném videu na jejím telegramovém kanálu zveřejnila video, kde se klientům arogantně vysmívá do obličejů a říká: „Laskavě začněte používat svůj mozek, myslete hlavou, ne svým egem a nebuďte stupidní. Ošetření na medbed je zdarma, ale musí se zaplatit personál. Ti lidi taky něco musí jíst.“ Pro srovnání, v roce 2021 tvrdila, že projekt bude financován systémem Nesara/Gesara. Název kanálu, pro případ že byste se chtěli podívat hlouběji do stoky, je v náhledu níže: Ale pozor, údajně jde pouze o jednorázový poplatek. Nejsou účtovány žádné dodatečné poplatky a navíc je to za dostupnou cenu, takže to je vlastně zdarma. Abyste se mohli zaregistrovat, napište na e-mail se společnou koncovkou gmail (protože zaregistrovat si vlastní doménu neumíme, zato ale máme k dispozici mimozemskou technologii) své jméno a lokalitu.

„Podvodníci ukradli vaše videa, aby s jejich pomocí podvedli nemocné lidi. Viděla jsem na vašich stránkách AMG reklamu na Skye MedBeds a myslela jsem si, že je to skutečné. Byla jsem podvedena ve výši 7000AU$ (v přepočtu přes 104 000 kč), protože jsem zoufale chtěla, aby se můj manžel vyléčil z raného nástupu Alzheimerovy choroby. Tito podvodníci inzerují na Facebooku. Snažím se lidi varovat, ale ti podvodníci moje komentáře mažou. Můžete dát lidem vědět o těchto podvodnících z Litvy?“

napsala Barbara Barrett (zdroj amg-news.com)

Mimochodem se šéfredaktorka uvedeného webu pokoušela napravit situaci tím, že chtěla od podvodníků získat zpět Barbařiny peníze. Neúspěšně.

„Byla jsem na telegramu a poslala jsem e-mail medbed týmu v USA (nebo to tak spíš působilo). Vzali si moje informace a řekli, abych jim dala vědět, až budu připravena poslat jim 300 dolarů za registrační poplatek. Uvedený bankovní účet je v Ohiu. Jsem z toho opravdu znepokojená a bojím se pokračovat, můžete mi pomoci?“

napsala Linda Barfell (zdroj amg-news.com)

„Stalo se mi totéž, někdo ve Velké Británii inzeroval MedBed a když jsem se jim ozval, požádali mě o 450,00 za registraci… A prý se mohu zeptat na jakoukoli otázku, ale až po zaplacení. Samozřejmě jsem nezaplatil.“

napsal Henry z Irska (zdroj amg-news.com)

https://aluska.org/podvodnici-slibuji-lecbu-na-medbed-vezmou-penize-a-zmizi-cesi-mejte-se-na-pozoru/

 

📌💥💥💥25.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko tvrdě kritizuje Ukrajinu kvůli „zabití“ 65 svých vlastních vojáků; „Teroristický Kyjev sestřelil ruské letadlo s ukrajinskými válečnými zajatci“. Ruský vrcholní zákonodárce obviňuje Kyjev z toho, že sestřelil letadlo s válečnými zajatci. Ukrajina sestřelila své vlastní vojáky ve vzduchu, říká Volodin. 65 UA válečných zajatců bylo zabito při havárii RU letadla v Bělgorodu. Kyjev byl obviněn ze zabití UA válečných zajatců vrcholným RU zákonodárcem. Vyacheslav Volodin prohlásil, že Kyjevská ruka v tom sestřelení letadla a havárii letadla, které přepravovalo UA válečné zajatce je.  Během plenárního zasedání Volodin prohlásil, že Kyjev sestřelil své vlastní vojáky ve vzduchu. Svoje vojáky sestřelili ve vzduchu. Jejich matky, ženy a děti, na ně čekali doma, říká Volodin, předseda Ruské státní dumy. Sestřelili bezbranné piloty našeho vojenského přepravního letadla, které přepravovalo humanitární misi a udělali to za použití amerických a německých raket. 24.1.2024 Ruské vojenské letadlo havarovalo v regionu Bělgorodu poblíž Ukrajiny. Vojenské letadlo přepravovalo 74 lidí, včetně 65. ukrajinských válečných zajatců. Všech 65 UA bylo zabito při havárii letadla, podle RU Ministerstva obrany. Zajatí UA vojáci byli podle zpráv převážení k výměně zajatců. Igor Konashenkov: „Dnes v 11:15 hodin Kyjevský režim provedl teroristický útok, který měl za následek sestřelení Ruského vojenského transportního letadla, které bylo na cestě z Chkalovského letiště na cestě do Bělgorodu, aby převezlo ukrajinské vojáky pro výměnu zajatců. Avšak důvod za havárii RU transportního letadla ještě není znám.“

https://youtu.be/WeMGmjPo3qs?si=9YedQ7jeSKoO93Y1

➡️🇷🇺Vyšetřovací výbor Ruské federace zahájil trestní řízení ve věci teroristického útoku při havárii letounu IL-76 v Belgorodské oblasti

Ve zprávě agentury se uvádí, že při ohledání místa byly nalezeny roztříštěné ostatky osob, letové zapisovače letounu, které jsou odeslány k dekódování. Na zajištěné úlomky trupu a další věcné důkazy jmenovaný vypracoval expertízu. Jsou vyslýcháni svědci a očití svědci a pokračuje ohledání místa nehody. t.me/to_je_nas_svet

https://t.me/absurdnisvet/67311

 

📌💥💥💥25.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Hizballáh zasypal Izrael deštěm zápalné munice; Íránem podporovaní militanti oplácí Izraeli „stejnou mincí“ při útoku bílým fosforem?

Iránem podporovaná milice napadá Izrael bílým fosforem? Velké prohlášení uprostřed obav ze všeobecné války mezi Hisballáhem a Izraelem. Smrtící útok militantů usídlených v Libanonu od hnutí Hisballáh na Izrael v rámci pomsty za válku v Gaze. Hisballáh podle zpráv zaútočil na Izrael bílým fosforem, podle Izraelských médii, která učinila prohlášení citujíce, odvolávajíc se na útok Hisballáhu minulý týden, na židovský stát. Hisballáh vypálil 2 minometné střely minulý týden, které přistáli na Izraelském území. Hisballáhem vypálené rakety obsahovali bílý fosfor podle Izraelských médii. Minometný útok vedl k velkým explozím a k obrovským požárům, uvádí zpráva. To je poprvé, kdy Hisballách je obviněn z použití bílého fosforu proti Izraeli. Již dříve Izraelská armáda byla pod drobnohledem kvůli použití bílého fosforu v Gaze, což tam zanechalo 9 zraněných. Izrael podle zpráv použil bílý fosfor v Libanonu 10/2023. Spojené státy také žádají detaily kvůli možnému použití bílého fosforu ve válce. Washington Post také uvedl zprávu, že Izraelské obranné síly použili Američany dodávaný bílý fosfor v Libanonu. Užití bílého fosforu je válečný zločin? Bílý fosfor je klasifikován jako zápalná zbraň v kategorii určitých konvenčních zbraní. Je zakázáno použití fosforu proti vojenským cílům, které jsou umístěny poblíž civilní populace. A však může být legálně použít na  bitevních polích pro účely, jako třeba produkování kouřové clony. Pokud lidé přijdou do kontaktu s bílým fosforem, může popálit kůži a narušit tkáně uvnitř těla.

https://youtu.be/n40_LN7v9wU?si=ZLQNJCxBFN6hD7y4

 

📌💥💥💥25.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Udělejme si teď na chvíli výlet do Britského parlamentu a podíváme se, co se tam projednávalo.

Člen britského parlamentu griluje Rishiho Sunaka kvůli videu na sítích, na kterém Izraelské obranné síly v přímém přenosu zastřelily Palestince, třebaže stál a mával bílým praporem…

(Tohle za chvíli můžeme očekávat i od naše pětidemolice, nebo na našich soudech, že nás místo nepravomocných rozsudků, které porušují všechny Ústavní zákony a začnou nás už rovnou střílet?

https://youtu.be/BegHOStT38Q?si=lJGXxHijkYsaaIvj

 

📌25.1.2024, CNN Prima News, Václav Černý: Trump jr. pro CNN Prima NEWS: Zastavme financování Ukrajiny, Putinovi dáváme záminky válčit. Evropa miluje morálně kázat, zatímco Spojené státy všechno platí, řekl v exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS Donald Trump junior. Podle něj by se mělo zastavit financování Ukrajiny. Uvedl také, že jsme Rusku dali záminku k válce. K napadení dalších států ale podle jeho názoru nyní nedojde. „Jedinou možností, jak zastavit válku na Ukrajině, je zajistit, že tam nebudou donekonečna proudit peníze,“ řekl v exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS Donald Trump junior. „Zatím tu každý den vyrábíme zbraně. Pentagon nemá ponětí o tom, kde ty peníze a rakety vlastně skončí. Neexistuje žádná evidence,“ popsal syn amerického exprezidenta.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Stažení z NATO, soumrak Ukrajiny a hon na Bidena. Trump se chce vrátit ve velkém stylu

Tvrdí, že je potřeba zastavit umírání. „Zelenskyj (ukrajinský prezident, pozn. red.) posílá všechny mladé Ukrajince na frontu. Vlastně už tam jsou hlavně starší Ukrajinci, protože ti mladí utekli. A ti jsou posíláni na popravu. Co je vlastně cílem? Pár miliard tady, pár miliard tamhle… Jediné, čemu to pomáhá, je, že na tom vydělávají firmy, které vyrábějí vojenský materiál,“ řekl Trump junior. Současně upozornil na rozsáhlou korupci, která na Ukrajině panuje slovy „pár chlapíků se pak rozhodne pomoc rozkrást“.

Evropu zároveň obvinil z morálního kázání, že Rusko je zlo. „Pamatuji si, jak Angela Merkelová (bývalá německá kancléřka, pozn. red.) řekla, že Spojené státy by měly více investovat do NATO, zatímco oni si postaví ropovod, aby na tom Rusko vydělávalo,“ uvedl Trump junior.

Naznačil, že evropské státy se domnívají, že nemusí nikam posílat peníze, protože všechno zaplatí Spojené státy, a ještě je ochrání před nepřítelem. „Spojené státy jen dokola sypou peníze. Platíme úplně všechno. Americký daňový poplatník a celkově střední třída pracuje opravdu velmi tvrdě a ty peníze pak končí všude, jen ne u nich. Naše školy a naše nemocnice upadají, máme katastrofální infrastrukturu,“ míní syn Donalda Trumpa.

Zdůraznil, že neříká, že Putin není zlý. „Dali jsme mu ale všechny záminky k tomu, aby překročil hranici a začal válku,“ uvedl Trump junior. Podle něj ale Rusko nyní další státy nenapadne. „Určitě dost podcenili své síly na Ukrajině. Pořád mu ale dáváme všechny záminky,“ podotkl.  

https://youtu.be/MWozkolu7gY?si=VrlGsNoxizc2ubyr

 

📌💫🙏💫🇨🇳Čínská společnost Betavolt oznámila spotřebitelskou jadernou energetickou baterii s udávanou životností 50 let.

Betavolt BV100 bude prvním produktem, který bude uveden na trh s novou technologií jaderných baterií společnosti, která se skládá z izotopu niklu-63 a diamantového polovodičového materiálu. Betavolt říká, že jeho jaderná baterie se zaměří na letectví, AI zařízení, medicínu, MEMS systémy, chytré senzory, malé drony a roboty – a nakonec by to mohlo vést k tomu, že výrobci budou moci prodávat smartphony, které se nikdy nebudou muset nabíjet.

https://www.tomshardware.com/pc-components/power-supplies/chinese-developed-nuclear-battery-has-a-50-year-lifespan

 

📌🇱🇹🚜Litevští farmáři se jako poslední připojili k antiglobalistickému hnutí proti jejich tyranské vládě, která je chce zruinovat, aby dobyla jejich půdu. Masové revolty v celé Evropě – ticho ze strany vlád a mainstreamových médií

https://t.me/absurdnisvet/67316

🇵🇱 🚜Farmáři z celého Polska se připojují k celoevropským protestům.

https://t.me/absurdnisvet/67317

🇫🇷 🚜Uzavření dálnic A9 a A54 v Nîmes. Velký hněv farmářů dnes večer v Gueretu. Prefektura Creuse a správní město byly pokryty trusem a hnojem. Několik velkých požárů. Přítomno bylo více než 600 farmářů a 300 traktorů.

https://t.me/absurdnisvet/67318

🇫🇷 🚜Jim FergusonNejnovější zprávy: Paříž je na pokraji obležení a odhaduje se, že jí zbývají jen 3 dny jídla. Masivní mobilizace francouzských demonstrantů je v plném proudu a míří k francouzské metropoli. Po útocích globalistů na farmáře nespravedlivými dotacemi na pohonné hmoty a konfiskaci farem v Holandsku propukají po celém evropském kontinentu mezinárodní protesty.

Lidé se masivně brání, protože globalisté a jejich loutkové vlády je nedokázaly zadržet.

https://t.me/absurdnisvet/67322

 

📌⛪️👶🙋‍♀️ „Špička ledovce“ Více než 2200 obětí zneužívání v protestantských církvích

https://www.n-tv.de/panorama/Mehr-als-2200-Missbrauchsopfer-in-evangelischer-Kirche-article24688734.html

 

📌BANKOVNÍ KRIZE/FINANČNÍ KRACH plánován krátce po 11. BŘEZNU 2024…?

„Federální rezervní rada ve středu oznámila, že program Bank Term Funding Program (BTFP) přestane vydávat nové půjčky, jak bylo naplánováno na 11. Program bude do té doby nadále půjčovat a je k dispozici způsobilým institucím jako další zdroj likvidity.“ https://www.federalreserve.gov/newsevents/pressreleases/monetary20240124a.htm

 

📌➡️💉☠️ 👹 Expert varuje: Odhalení podvodů kolem injekcí COVID bude mít šokující následky, „Jakmile se ukáže, jak velký je to podvod, lidé budou šokováni. A pak lékaři… bohužel budou pohnáni k odpovědnosti.“ Edward Dowd, bývalý manažer fondu BlackRock, zakladatel Phinance Technologies a spolufinancovatel prezidentské kampaně Roberta F. Kennedyho Jr., popisuje

👉https://uncutnews.ch/experte-warnt-enthuellung-von-betrug-um-covid-injektionen-wird-schockierende-konsequenzen-haben/

 

📌➡️💉☠️ 👹Tragičtější příběhy o poškození mRNA: William Makis MD. Pokud jsou rodiče očkováni mRNA COVID-19 s úmrtností mRNA kolem 1:500 až 1:1000, vždy existuje riziko, že oba rodiče během krátké doby náhle zemřou a děti zůstanou jako sirotci .

Uvádím 4 z těchto tragických případů.

Leden 2024 – Bronson Battersby, dvouletý chlapec z Velké Británie, zemřel hlady a byl nalezen stočený vedle svého otce, který měl infarkt a náhle zemřel.

Leden 2024 – Kanada – 14letý Simon Keats z Glovertownu, Newfoundland, Kanada, během vánočních prázdnin přijde o oba rodiče. Jeho otec Jason (42) zemřel na rakovinu 22. prosince a jeho matka Robyn (40) nečekaně zemřela na infarkt 26. prosince.

Listopad 2023 – White Bear Lake, MN – Tess Natterstad a její dva bratři osiřeli poté, co jejich matka Colleen Natterstad (61) nečekaně zemřela na infarkt v srpnu 2023 a jejich otec Mike Natterstad nečekaně zemřel na začátku listopadu 2023.

srpen 2023 – Londýn, Velká Británie – 54letá Lisa Savell, matka pěti dětí, náhle zemřela na mozkové aneuryzma. Jejím dětem ve věku 24 a 19 let nyní hrozí vystěhování z bytu v Londýně.

https://uncutnews.ch/weiter-tragische-geschichten-von-mrna-schaedigungen-kinder-die-beide-elternteile-verloren-haben/

 

📌➡️💉☠️Floridský lékař Joseph Ladapo odhaluje znepokojivé detaily o mRNA vakcínách

„Pokud [lipidové nanočástice] umožňují mRNA vstoupit do lidských buněk a produkovat spike protein, který pak spustí imunitní reakci, pak téměř jistě také umožní DNA a v tomto případě kontaminované DNA vstoupit do „invazních lidských buněk“.

„Vakcíny mRNA COVID-19 obsahují kontaminující DNA. A to vlastně není nic neobvyklého; existuje mnoho produktů, které obsahují kontaminovanou DNA, a naštěstí kontaminovaná DNA obvykle není schopna způsobit skutečné poškození člověka,“ vysvětluje Ladapo Dobbsovi. Mnoho věcí je však u těchto mRNA vakcín proti COVID-19 odlišných a jednou z nich jsou takzvané „lipidové nanočástice“, které slouží jako „nosné médium“ pro mRNA. Ladapo poukazuje na to, že zatímco lipidové nanočástice umožňují vstup mRNA do buňky, „téměř jistě také umožňují vstup DNA a v tomto případě kontaminované DNA do lidských buněk“.

https://t.me/absurdnisvet/67326

 

📌➡️💉☠️Evropská léková agentura odstranila ze své databáze desítky tisíc případů nežádoucích účinků. Začalo velké zakrývání škod způsobených vakcínami, říká europoslanec Marcel de Graaff (FVD). Najdete zde na X. „Nesmíme vědět, jak smrtící jsou vakcíny proti Covidu,“ dodává.

https://uncutnews.ch/die-grosse-vertuschung-hat-begonnen-ema-loescht-zehntausende-nebenwirkungen-aus-datenbank/

 

📌Daily Mail informuje: „Protievropské strany jsou připraveny na vítězství v EU: průzkumy ukazují, že populističtí politici získají v červnových volbách do Evropského parlamentu nejvíce hlasů v devíti zemích. Výsledek pro Brusel … noční můra.“ 👏 👏 👏

https://t.me/absurdnisvet/67328

 

➡️☭☆ Objevily se nové záběry z místa havárie Il-76 s ukrajinskými zajatci. Na záběrech jsou vidět zbytky oblečení a tetování typické pro válečné zajatce. Úlomky mrtvých se nacházejí v širokém okolí. Na místě katastrofy včera i dnes pracovaly vyšetřovací týmy.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 🇹🇷🇸🇪Erdogan schválil tureckou ratifikaci členství Švédska v NATO. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan oficiálně schválil členství Švédska v NATO na turecké straně, dekret o schválení ratifikace protokolu schváleného tureckým parlamentem byl zveřejněn v oficiálním vládním věstníku Resmi Gazete. Tím je oficiálně ukončen proces tureckého schvalování členství Švédska v NATO.🤬👎 Zajímalo by mě, co si za to pro sebe vyjednal?

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *