, ,

Ľubomíra Bačíková, 24.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

24.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Kdo chce hýbat světem, musí pohnout nejdříve sám sebou.“ —  Sókratés

 

📌23.1.2024, 👏🏻 👏🏻 👏🏻 Vynikající Matěj Gregor & Vít Rakušan v Karviné! Rakušanovi došla slova? Řekl jsem to Rakušanovi v Karviné z očí do očí. Nedovolím, aby z lidí v našem regionu dělala média hlupáky. Objektivy zachytily jen to, co chtěly.

www.vladobudicek.cz

https://youtu.be/oew4_qRbtJ4?si=mp_qZe_OwiRSZoyj

 

📌23.1.2024, Otevřené zprávy, Matěj Gregor: Petr Pavel dohazuje kamarády do funkcí! Fiala zatajil majetek. Vláda, hrad a Senát. Báječná spolupráce. Petr Pavel hledá ve vládě místa pro své ex-zaměstnance. Petr Fiala pro změnu nepřiznává všechen majetek a Rakušan vyjíždí do regionů!

https://youtu.be/W58_Tu51iLg?si=zw7BYDqHZzhGqbnk

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥23.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: 👏🏻 👏🏻 👏🏻 Členská země NATO Slovensko zpívá Putinovu znělku; žádá Kyjev, aby se vzdal anektovaných regionů. Můžeme tedy u nás v Česku očekávat další tsunami nenávistných proti-slovenských útoků od představitelů Pětidemolice…

Prohlášení premiéra Róberta Fica, který opět hodil vidle do té Západní jednoty!!! Dá se přímo říct, že tam hodil bombu!!!

Ukrajina není nezávislá. Ohromující. Členská země Aliance NATO žádá Ukrajinu, aby se vzdala území. Slovensko zpívá Putinovu znělku uprostřed obav z Ruska Alianci NATO. Očekávat, že Rusko se vzdá Donbasu je nerealistické, říká Slovenský předseda vlády Róbert Fico. Slovenský předseda vlády ohromil svět svým nejnovějším prohlášením o Ukrajině. Předseda vlády Slovenska, Aliance země NATO, Róbert Fico požádal Ukrajinu, aby se vzdala těch anektovaných území, 4 regionů. Prohlásil, že UA by měla uznat porážku, aby tak ukončila válku s Ruskem. Také prohlásil, že Ukrajina nebyla suverénním státem, protože je pod absolutním vlivem Spojených států. Vlastně na co Ukrajinci čekají? Že Rusové opustí Luhansk, nebo Krym? To je nerealistické. Ukrajina by se měla vzdát a uznat stratu některých území, které byli v minulosti pod jejich kontrolou, a to z důvodů, aby ukončila konflikt s Ruskem. Také nezapomeňte, že Ukrajina nebyla suverénní nezávislou zemi, kvůli tomu, že byla pod absolutním vlivem Spojených států. Evropská unie také udělala obrovskou chybu tím, že následovala Washingtonské vedení, co se týká zacházením s Kyjevem. Radši, než vývoj své vlastní suverénní pozice v tomto problému, Evropská unie následovala opět Spojené státy. (A vyplatilo se to nám.) Slibuji, že řeknu svému Ukrajinskému protějšku, že jsem proti Kyjevskému členství v Alianci NATO. Protože by to přesně byla základna pro světovou válku číslo 3. Prezident Volodymyr Zelenskij, nebo jeho vláda nedostane žádné další zbraně z Bratislavy pro válku proti Rusku. Slovenský předseda vlády a jeho explozivní interview si vysloužil zlobivé reakce z Ukrajiny. (Co jiného se dalo čekat od nacistického komika?) Je zde požadavek v Kyjevě zrušit návštěvu Slovenského premiéra Róberta Fica na Ukrajině, která se právě plánuje. Každá země by měla mít přinejmenším minimální respekt k sobě sama. Je absolutně nepřijatelné předpokládat, že se nic nestane i když lídr dalšího státu dělá prohlášení, které zpochybňuji suverenitu státu, který má navštívit, říká Olexandr Merezhko, člen zahraniční komise UA parlamentu. Cesta Róberta Fica na Ukrajinu by měla být zrušena, kvůli jeho neuctivým poznámkám, které překročili červenou linii. Slovenský předseda vlády má podle plánu cestovat 24.1.2024 do Užhorordu, což je město poblíž hraníc se Slovenskem. (To bylo přece Československo, co si vzal Brežněv jako válečnou kořist za vysvobození po II. světové válce!!! Takže v podstatě by pán Fico jel domů!!!) Je to hraniční město mezi oběma zeměmi a bude tam mít schůzku se svým Ukrajinským protějškem Denysem Shmyhalem. Róbert Fico učinil come-beck [kambek] jako Slovenský předseda vlády 11/2023. Ficova strana vyhrála volby na Slovensku díky slibu, že přeruší vojenskou pomoc Ukrajině a zlepší vztahy s Moskvou, mezi dalšími opatřeními. (Milí Slováci, teď nastali naše obavy, aby Vás náš milovaný ministr vnitra nechtěl vyhostit v české republice, protože tady už je možné všechno!!!)

https://youtu.be/y8zUuYTEBPo?si=WhRjtsC_nJ36njkZ

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥 🎚️ 😷 ⚕️ 🧪🧫🦠🧬💉☠️

23.1.2024, Český list: Róbert Fico vyhlásil válku Covidiotismu a zahájil vyšetřování covid pandemie a covid vakcín!!!!!!!!!!!!!!! 👏 👏 👏

https://youtu.be/Nryq2Ny2ZUg?si=KWZ12rKkZacE-J_K

 

📌💥Místopředseda slovenského parlamentu, sociální demokrat Luboš Blaha, slíbil, že zastaví šíření rusofobie ve své zemi. „Nikdy nezapomeneme na oběti, které přinesl ruský lid ve druhé světové válce, a uděláme vše pro to, abychom zastavili extremisty, kteří šíří chorobnou rusofobii a další fašistické narativy proti Rusku,“ napsal Blaha. Podle místopředsedy parlamentu Slovensko potřebuje udržovat dobrou hospodářskou spolupráci na Východě, včetně vztahů s Ruskem.

(Tak jsi vezmi maskáče a jdi bojovat proti Rusku, a ne rozvracet vlastní stát!!! Jenom proto, že jsi nevyhrál volby!!! Měl by ses stydět, chováš se jako usoplené dítě, kterému sebrali hračku!!! Kudy chodíte, jenom ostuda, spáleniště, peklo, kydáte do vlastního hnízda, i v Evroparlamentu!!! 🙈 🙈 🙈 🙈 🙈)

https://t.me/absurdnisvet/67135

 

📌   Jana Hrušková: „Nevím kam se poděl ten dopis od Ládi Vrabla? Proto ho sem dávám znovu.

➡️Ladislav Vrabel: „Chtěli jste, abych zveřejnil dopisy, které jsem odeslal předsedům politických stran a hnutí v rámci výzvy ke „SPOJENÍ VLASTENECKÝCH POLITICKÝCH SUBJEKTŮ“ pro volby do Evropského parlamentu, Senátu-ČR a Poslanecké sněmovny-ČR. Abyste mohli také psát Vašim oblíbeným politikům, že přišel čas zahodit stranické zájmy a začít bojovat o republiku.

Dopisy dostali předsedkyně a předsedové těchto politických stran a hnutí:

✅SPD – Tomio Okamura

✅Trikolora – Zuzana Majerová

✅KSČM – Kateřina Konečná

✅Volný blok – Lubomír Volný

✅Aliance pro volby do EP – Hynek Blaško

✅ANS – Vladimíra Vítová

✅Národní Demokracie – Adam Bartoš

✅DSSS – Tomáš Vandas

✅PES – Jiří Janeček

✅Švýcarská demokracie – Pynelopi Cimprichová

✅Domov – Pavel Tygr Ploc

✅Rozumní –  Petr Hannig

✅ČSNS – Michal Klusáček

✅Cesta – Jan Kubín (nebudou kandidovat)

✅SPR-RSČMS – Pavel Mužný

✅SSPD-SP – Radoslav Štědroň

✅Moravané – Ctirad Musil

✅Národní prosperita – Jiří Richter

✅Národ sobě – Jiří Šoltys

✅Národní obroda – Pavel Matějný

✅Občanské hnutí – Pavel Krejčí

Dopis je velmi podobný pro každý politický subjekt, zveřejním tedy jen jeden z nich, a to dopis předsedovi politické strany Svoboda a přímá demokracie – SPD Tomiovi Okamurovi.“

Prosím, abyste dali o návrhu vědět jednotlivým členům, ale i předsedům, protože podle mých informací se Tomio Okamura o dopisu dozvěděl až na vánočním večírku od jednoho člena SPD:

Pro předsedu Okamuru – návrh na spolupráci

Odesílatel ladislav.vrabel@plancr1.cz

Adresát info@spd.cz, okamurat@psp.cz

Datum 2023-11-20 15:33

„Vážený pane předsedo Okamuro,

tento dopis je oficiálním návrhem politického hnutí Plán Česká republika na 1. místě! na spolupráci se Stranou přímé demokracie v rámci spojování vlastenecké opozice České republiky proti vnějšímu nepříteli a jeho páté koloně v České republice. Pokud mluvím o vnějším nepříteli, mám na mysli globalistické mocenské struktury likvidující suverenitu a prosperitu České republiky. Jejich pátou kolonou myslím především vládu Petra Fialy a jejich spojence v organizačních složkách státu. Vidím a slyším, že stejně jako hnutí Plán Česká republika na 1. místě!, i Strana přímé demokracie kritizuje tuto situaci a snaží se o změnu politického směru.

Z programu SPD vyplývá, že hlavním tématem politické strany SPD pro volby do Evropského parlamentu je referendum o vystoupení z Evropské unie, což je naším společným zájmem. Občané na ulicích, v diskuzích na besedách, na sociálních sítích, v komentářích na veřejných platformách i jinde nás žádají, abychom se spojili a šli do voleb společně. I z matematického hlediska je evidentní, že si my vlastenci nemůžeme dovolit opakovat chybu z posledních parlamentních voleb, tedy ztrátu milionu voličských hlasů způsobenou roztříštěností vlastenecké scény ve volbách. Naší nejlepší šancí na úspěch ve volbách, a tedy získání možnosti prosazení vlasteneckých zájmů, především suverenity České republiky, o kterou nám jde především, je vytvořit jeden silný volební subjekt.

Samozřejmě, že tuto nutnost chápu především pro volby do Senátu Parlamentu-ČR a do Poslanecké sněmovny Parlamentu-ČR, ale ve spojení se pro volby do Evropského parlamentu vidím obrovskou příležitost otočit politické smýšlení České republiky. Již na společných, velkých demonstracích v minulém roce se nám podařilo oslovit velké množství občanů České republiky, kde s námi SPD stála na podiích zastoupená Vaším europoslancem Hynkem Blaškem, pražským předsedou SPD Josefem Nerušilem, či poslancem SPD Jaroslavem Foldynou. Občané toto spojení vlastenecké scény vnímali velmi pozitivně a jsem přesvědčený, že právě spojení vlastenecké scény je cestou pro záchranu České republiky.

Tak, jako jsme se dokázali spojit pro společnou věc na náměstích v minulém roce, přeji si, abychom se dokázali spojit pro vznik společné kandidátky do evropských voleb. Pokud projdeme dveřmi Evropského parlamentu společně, bude to nejen silný vzkaz globalistickým strukturám přebírajícím pravomoci členských států EU, ale také našim vlasteneckým kolegům na Slovensku, v Maďarsku a dalších zemích. Co ale považuji za nejdůležitější, je vzkaz českým občanům. Pokud se nám podaří spojit se do evropských voleb, občané začnou vlasteneckým stranám opět věřit. Pokud se nezvládneme spojit a budeme ve volbách bojovat o hlasy, občané nás právem obviní z upřednostňování osobních či stranických zájmů před zájmem republikovým.

Naše republika dnes stojí na křižovatce velmi vážných rozhodnutí. Pokud se nám nepodaří otočit politické směřování od předávání moci globalistickým strukturám, dojde k dokončení plánu na rozpad států a vytvoření velkého superstátu, kde čeští občané nebudou mít v žádném případě možnost demokraticky rozhodovat o svých životech. V otázkách politických, finančních, ekonomických, vojenských i zdravotnických budou rozhodovat nadnárodní uskupení – EU, OSN, WHO, MMF, NATO a další – často řízená ve volbách nezvolenými osobami. To by znamenalo úplný opak politiky, kterou prosazuje Strana přímé demokracie. To by totiž znamenalo konec demokracie jako takové.

Vidím tedy dvě možnosti. Buď pokračovat ve starém stylu politiky České republiky, tzn. v boji jednotlivých politických subjektů o hlasy občanů ve volbách, který je rok od roku tvrdší a po rozhodnutí Ústavního soudu zákeřnější, nebo přejít na nový styl politiky. Tento nový styl politiky spočívá v uvědomění si, že máme společného nepřítele a že je třeba se v klíčových momentech spojit pro společné vítězství. Jedním z těch klíčových momentů určitě jsou volby do Evropského parlamentu.

Pokud se do evropských voleb nespojíme, obávám se, že v předvolební kampani může v rámci boje o voliče dojít k nevratným škodám. Ty by mohly zapříčinit ještě horší vyjednávací pozici pro spojení vlastenců do voleb senátních a parlamentních, což by mělo pro Českou republiku katastrofální následky. Parlamentní volby by tak pravděpodobně vyhrálo hnutí ANO a pro koaliční spojení by si vybralo ODS, protože vlastenecká scéna by byla roztříštěná a vlastenci by hlasy dali raději buď hnutí ANO (z důvodu strachu o propadnutí), nebo vlasteneckým politickým subjektům, které by možná neprošly do parlamentu. Tím by mohlo v přístích parlamentích volbách propadnout i více než milion hlasů. Obávám se, že i pro SPD by nespojení se s ostatními vlasteneckými politickými uskupeními mohlo znamenat ztrátu důvěry voličů a menší volební zisk. Spojení vlasteneckých politických subjektů je jediným rozumným řešením pro to, aby náš hlas, který požaduje referendum o vystoupení z Evropské unie, mohutně zesílil.

Rozhodnutí, o které Vás žádám, možná v tuto chvíli vypadá nedůležité, protože parlamentní volby se mohou zdát být daleko, ale když se opravdu zamyslíme nad důvěrou či nedůvěrou občanů, vidím, že volby do parlamentu ČR se budou rozhodovat z velké části již ve volbách do Evropského parlamentu. Záleží jen na nás, jestli uděláme to, o co nás občané dlouhodobě tak hlasitě žádají.

Vážený pane předsedo Okamuro, stejným způsobem jako jsme oslovili Vás, oslovíme i ostatní předsedy vlasteneckých politických subjektů. Setkání předsedů bych chtěl uspořádat v polovině ledna 2024. Vím, že do evropských voleb není příliš času a bylo by třeba začít vyjednávání o podmínkách co nejdříve, ale také chápu, že jde o změnu předvolební strategie a rozumím tomu, že tak významnou změnu musí každé vedení politické strany probrat se členskou základnou. Naše politické hnutí Plán Česká republika na 1. místě! o přání spojení se s ostatními vlasteneckými politickými celky do evropských voleb již rozhodlo hlasováním na celostátním sněmu v Den boje za svobodu a demokracii 17. listopadu 2023.

Podotýkám, že politické hnutí Plán Česká republika na 1. místě! bude prosazovat, aby lídrem kandidátky do evropských voleb byla SPD, jako parlamentní strana a bude respektovat i další větší politické subjekty na vyšších pozicích kandidátky.

Ještě připojím informaci o tom, že jsem v listopadu jednal s předsedkyní politické strany KSČM a europoslankyní paní Kateřinou Konečnou, která potvrdila dříve vyslovený slib, že udělá maximum proto, aby ke spojení vlasteneckých subjektů došlo. Přiznala, že mezi některými politickými stranami v minulosti došlo k určitým situacím, které vyvolaly vzájemné napětí, a proto neiniciovala společná jednání s SPD a dalšími subjekty. Širší spojení do voleb by si ale přála, stejně jako její podporovatelé, kteří ji o spojení žádají na všech veřejných setkáních. Paní Konečná také dodala, že mojí osobu vnímá jako vhodného člověka pro podání návrhu na spojení vlastenecké opozice. Doposud jsem byl občanským aktivistou a z této pozice jsem se snažil spojovat vlastence na pódiích demonstrací. Nyní jsme společně s přáteli, kteří věří ve spojení vlastenců proti nepřátelům republiky, založili politické hnutí a budeme program spojení vlastenské scény prosazovat na úrovni politických subjektů.

Rád bych také připomněl, že 28. září 2023 v Praze proběhla schůze zástupců vlasteneckých politických stran, spolků, aktivistů, odborníků, zástupců nezávislých médií a umělců, kde jsme jednotně vyjádřili, že politické subjekty chtějí do parlamentních voleb v roce 2024 kandidovat společně a nepolitické subjekty chtějí tuto společnou kandidátku podporovat. Věřím, že Vaši kolegové z SPD, kteří také hlasovali pro spojení do voleb, Vás o této schůzi informovali.

SPD je nejsilnějším vlasteneckým politickým subjektem v České republice a naše země v tomto důležitém momentu potřebuje Vaši pomoc. Když SPD na začátku roku 2022 v Poslanecké sněmovně bojovala proti schválení pandemického zákona, stáli jsme před parlamentem a protestovali. Výsledkem je, že pandemický zákon byl schválený. SPD sama neměla sílu přijetí zabránit. Stejná bude pravděpodobně na jaře situace při schvalování pandemické smlouvy s WHO. Současné rozložení politických sil je tedy pro zájmy vlastenců České republiky nedostatečné a SPD, přestože je největší vlasteneckou stranou, nemá dostatečnou sílu na prosazení zájmů občanů České republiky s vlasteneckým cítěním. Proto je nutné spojení všech vlasteneckých politických subjektů v silnější celek.

Moc Vám děkuji za Vaší dosavadní práci pro občany České republiky a doufám v úspěšnou spolupráci.

Ať žije Česká republika!

S úctou a přáním všeho nejlepšího.

Plán Česká republika na 1. místě!

Ladislav Vrabel – předseda hnutí @všichni“

 

📌Tak už nevím. 🤔Ať dělám, co dělám, já tu občanku do toho mobilu nějak ne a ne dostat… 😂

https://t.me/absurdnisvet/67134

 

📌💥💥💥23.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putinova odveta: Rusko buší raketami do největších ukrajinských měst; 4 mrtví, přes 60 zraněných…

Rusko spustilo masový útok na klíčová Ukrajinská města. Krveprolití v Kyjevě a v Charkově. Rusko pouští žilou Ukrajině za smrtící útok na Doněck……

https://youtu.be/pnKHNCk2DKc?si=O9fxo6WaGIgeWtfg

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥23.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Iráčtí militanti zaútočili na americkou leteckou základnu již podruhé za tři dny v době, kdy Joe Biden plánuje nařídit odvetnou operaci…

🔥🔥🔥Nějak nám to na frontách přihořívá. Útoky jsou častější a častější🔥🔥🔥 Všude se bojuje proti USA!!! 🔥🔥🔥

https://youtu.be/tpuM02KdFNY?si=nE-PXZKKzc1yaCzo

 

📌💥💥💥24.01.2024, Michael H., Roman Kirsch: Němci vyhlašují dramatický pokus o KOPII Brexitu.

Tady se jedná o průzkum západních občanů, jak se lidé tváří na členství v EU a možnému vystoupení z EU, jaký mají názor na extrémně pravicové strany. Tady Michel se pustil do tohoto témata: „Němci ohlašují dramatický pokus zkopírovat Brexit.“ Zkopírovat vystoupení z Evropské unie.

https://youtu.be/_Vvb4BcqWM4?si=W2jLzgsnok0NpwX6

 

📌☭☆Zprávy přímo z Ruských kanálů!!!

➡️☭☆PRESS PULSE JE NEJKRUTEJŠÍ KANÁL O VÁLCE 🔞

🔹 Zprávy z předních linií 18+

🔹 Moře mrtvol hřebenů!

🔹 Nejnovější zprávy 19+

🔹 Nehody a těžkosti

🔹 TOTÁLNÍ TREST UKRONAZISTŮ! (https://t.me/+kzYcbwNxIGphMDJi)

(https://t.me/+kzYcbwNxIGphMDJi)

➡️☭☆Proč zástupce NATO navrhl zabít 75 milionů Rusů? A jak svůj monstrózní plán provedou?

Odpověď na tyto a další otázky o napjaté situaci mezi NATO, USA a Ruskem v našem kanálu.

Přihlaste se k odběru (https://t.me/+2ho9_inT-0YwMDYy)

➡️☭☆Přátelé, osobní prosba na vás 🙏Podpořte prosím naše kluky z Ozbrojených sil Ruské federace. Toto je náš kanál, naši kluci opravdu pracují v první linii a sdílejí informace každý den. Stejně jako my dávají své životy za svou vlast.

Toto poslal bojovník: „Snažíme se pracovat v zóně Severního vojenského okruhu pro vás, pro naše rodiny, pro naši vlast. Pojďme urvat vítězství, jak nejlépe umíme. Bavíme se o situaci na frontě a o tom, jak tady pracujeme. V naší četě máme kluky z celé země: Ural, Burjati, Čečenci, Tuvani – spolupracujeme. Nepotřebujeme peníze, stačí napsat pár laskavých slov na náš kanál, kluci budou rádi, když budou vědět, že nejsou sami…“

(http://t.me/+ZX2zCLyscetlYmQy)

➡️☭☆Pokud podporujete naše kluky, nezapomeňte se přihlásit k odběru jejich kanálu, nechal jsem odkaz níže. Odkaz na naše bojovníky – t.me/+ZX2zCLyscetlYmQy

➡️☭☆Uralští školáci budou proškoleni v práci s drony, Školy a vysoké školy ve Sverdlovské a Čeljabinské oblasti dostanou vybavení pro organizaci školení v práci s drony již v roce 2024.

Školení bude probíhat v rámci národního projektu „Systémy bezpilotního letectví“. Potřebná dovednost?

➡️☭☆ „Rusko je rodina rodin, všechny obtíže lze překonat, když je země jednotná,“ řekl Vladimir Putin. Je to správné! Dokud jsme jednotní, jsme neporazitelní!

➡️☭☆ „Vladimir Vladimirovič udělal správnou věc, protože kdyby nebylo nás, po nějaké době by tento nacismus přišel do našich domovů“Armáda v první linii vyjádřila podporu našemu vůdci.

👍 – Vyhrajeme, protože pravda je za námi!

➡️☭☆Je mnoho národů – Rusko je jeden! Zástupci různých národností nyní bojují za Rusko v první linii! ❤️ – Skvěle řečeno! Dávej na sebe pozor, válečníku!

➡️☭☆Na mezinárodním letišti Domodědovo jsou bezpečnostní složky vedoucími „cennými specialisty“ na deportace👍 Dobrá jízda!

https://t.me/c/1680481444/30406

➡️☭☆Rodiče 17letého Ázerbájdžánce, vůdce náctiletého gangu v Belgorodu, mohou být zbaveni ruského občanství. Rodina se přestěhovala do Ruska z Charkova v roce 2022.

https://t.me/c/1680481444/30407

Rusko (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Navrhněte novinky (https://t.me/russia2bot)  (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Chat (https://t.me/+vLU6C8a-EHg0ODcy)

 

📌☭☆20.11.2023, Český List: Vladimir Putin: 1. část diskuse s prezidentem z Fóra sjednocených kultur v Petrohradě…

https://youtu.be/l-9kIv_NwYc?si=aDtO4fb6lyrsUM9l

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *