, ,

Ľubomíra Bačíková, 23.12.2023, odpolední zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

23.12.2023: Odpolední zprávy, Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌DNES 22.12.2023. V prílohe je záber silnej búrkovej záplavy v Hamburgu dnes ráno. Hladina vody Labe stúpla na 3,33 metra nad priemernou vysokú hladinu. V Harbor City bolo pod vodou množstvo ulíc. 📞 … zvláštne to číslo vody 🤔 🤔 , čo poviete …3️⃣, 3️⃣3️⃣ …❓‼️ Náhoda,… však?! Náhody neexistujú!!!

https://t.me/absurdnisvet/64641

 

📌Pražské letiště kvůli počasí odklonilo několik letů, další mají zpoždění – Novinky

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-prazske-letiste-kvuli-pocasi-odklonilo-nekolik-letu-dalsi-maji-zpozdeni-40455280#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

📌⚠️⚠️💥⚠️⚠️V amerických médiích bylo právě potvrzeno, že Nejvyšší soud zamítl žádost „zvláštního žalobce“ Jacka Smithe.💯🔥 (imunitní řízení). Je tedy veřejně potvrzeno, že pokus poškodit prezidenta Donalda Trumpa již neplatí. Omračující granáty Deep State již nejsou účinné.

Vítejte v nové době.😘 Od Henninga Riedigera

https://t.me/absurdnisvet/64645  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02j3iczU8v8qSib5NbZLDDNzB4wUgosiMhAiJa1Hx8qV5qyuZb4vbv9JEMthUNN48ul&id=100003653342187

 

📌John D. Rockefeller a počátky moderní medicíny. V roce 1910 Rockefellerova nadace financovala Flexnerovu zprávu, kterou zadala Rada pro lékařské vzdělávání prostřednictvím Americké lékařské asociace. Záměrem této zprávy bylo hodnotit a restrukturalizovat lékařské vzdělávání ve Spojených státech, a to je přesně to, co udělal.

👉https://www.potency710.com/how-john-d-rockefeller-influenced-modern-medicine/

 

📌Saúdská Arábie: Letecké záběry silných záplav

https://t.me/absurdnisvet/64651

 

📌Situace během povodní v Santa Barbaře v Kalifornii (21.12.2023)

https://t.me/absurdnisvet/64652

 

📌V Hamburku řeka Labe zaplavila ulice kolem městského rybího trhu a voda místy až po pás.

https://t.me/absurdnisvet/64658

 

📌Libanon: Dálnice Karantina, severně od města Bejrút dnes ráno poté, co byla zaplavena dešťovou vodou.  https://t.me/absurdnisvet/64659

 

📌 Očekáváno nevšední oteplení před letošními „vánočními“ oslavami v USA.🤣😂

https://t.me/absurdnisvet/64660

 

📌Operace Prosperity Guardian vedená USA, jejímž cílem je čelit útokům Houthiů na mezinárodní lodní dopravu v Rudém moři, čelí značnému neúspěchu. Španělsko, Itálie a Francie se rozhodly pro nezávislé operace, což signalizuje pokles síly koalice. Austrálie, která se zaměřuje na indicko-pacifickou bezpečnost, potvrzuje neúčast navzdory nedávnému vývoji paktu AUKUS – dohody o námořní bezpečnosti mezi Austrálií, Spojeným královstvím a USA. USA obvinili Írán z toho, že je „hluboce zapojen“ do útoků Houthiů na lodní dopravu v Rudém moři, přičemž od 7. října provedl více než tucet dronů a raketových útoků, což přinutilo velké lodní společnosti, aby obcházely tuto oblast. https://twitter.com/MarioNawfal/status/1738460366391161189?t=1mv7sGw4OmvUd1YeQro7jA&s=19

 

📌💥💥💥23.12.2023, TFI Global, Roman Kirsch: Sultanát Omán otevřel dialog s Ruskem a tento dialog může změnit úplně všechno…

Podíváme se na jednu z mála zemí, která usiluje o mír, v současné době, j to pro nás exotika a je to Sultanát Omán. Omán začal dialog s Ruskem, který může změnit cokoliv. Región Středního východu je zmítán konfliktem a je tady muž, který stojí na straně diplomacie a řešení jednáním, a to je Sultanát Omán, setkejme se s dobrým hochem, tady s tím princem. Je to země, ve které existuje odezva na ty sentimenty, které zasáhli tento región v téhle době a on má zásadní stanovisko k tomu. To je regionální chorus, více zemí kole, které teď Ťukali na dveře Ruska, na prezidenta Putina. Vítejte u TFIGLOBAL. Vzpomeňme si, že s Putinem už hovořili více státníků i arabských i z Palestíny v poslední době, co ovšem západ nerad vidí…….

https://youtu.be/fQE3IIuB5-Y?si=-Wl_KKQheFUgzPkj

 

📌💥💥💥22.12.2023, Hindustan Times, Roman Kirsch: Stojí členská země aliance NATO na straně Hútiů? Španělsko blokuje účast EU ve Spojenými státy…

Máme tady další kontroverzi uvnitř Evropské unie, potažmo NATO. Hindustan Times: „Členské země Aliance NATO se staví na stranu Hutiu? Španělsko blokuje účast UE ve Spojenými státy vedené misi proti Hutium.“  Španělsko blokuje účast EU proti Hutijské operaci. Madrid vetoval už účast EU, kvůli zatím neznámým důvodům. Španělský propalestinský postoj stojí za vetem vojenské operace v Rudém moři? Španělsko podle zpráv vetovalo Evropskou účast Spojených státu proti Hutium……

https://youtu.be/frnCcYB3GK4?si=z7DN_coHK-wzfVSI

 

📌Nemecka policie „zatarasila“ dalnici aby farmari nemohli projet🤡💩🤣

https://t.me/absurdnisvet/64662

 

📌 CLOUDBUSTER od Wilhelma Reicha. Chcete mít čisté, modré nebe? Chcete rozbít a eliminovat chemtrails a umělou oblačnost ze země? To je možné. S cloudbustery. Wilhelm Reich byl chytrý vynálezce, s nímž se podle určitých zdrojů radily tajné společnosti i o misích UFO. Brzy pochopil – jako Nikola Tesla – že musíte přemýšlet v pojmech energie a frekvencí, abyste porozuměli záhadám přírodních jevů.

https://t.me/absurdnisvet/64673

 

📌 Dnes v Khakasii začíná sběr podpisů na podporu sebenominace Vladimira Putina. Samostatně navržený kandidát musí ze zákona nasbírat alespoň 300 tisíc podpisů voličů na svou podporu. Přitom každý subjekt Ruské federace musí mít minimálně 7,5 tisíce podpisů. Musí být předloženy Ústřední volební komisi Ruské federace od 27. prosince do 31. ledna. Jste rádi, že se Vladimir (https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Anglicky mluvící anonym nahlásil bomby na pražském letišti, výbušné systémy nalezeny nebyly – Novinky

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policiste-zasahuji-na-letisti-vaclava-havla-u-hlasene-bomby-40455313

 

📌 „Rusko je jednou z klíčových civilizací na planetě,“ – bývalý důstojník americké vojenské rozvědky Scott Ritter. Souhlasíte s tímto názorem?

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Rusové z různých regionů naší země dnes podpořili Vladimira Putina. „Své občanské postavení vyjadřují různé kategorie našich krajanů. Jsou to veteráni, členové Severního vojenského okruhu, rodiče mnoha dětí, dobrovolníci,“ zdůraznil Sergej Vojťuk, šéf regionálního výkonného výboru Lidové fronty na území Altaj. Podporu Vladimirovi Putinovi vyjadřují pracovníci ve všech sférách: od lékařů a učitelů až po armádu a podnikatele.

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Slovenský premiér hovořil o neúspěšném plánu Západu „srazit Ruskou federaci na kolena“

„Rusko bude diktovat podmínky jednání s Ukrajinou a západní financování z Kyjeva nepomůže nezávislosti vyhrát konflikt,“ řekl Robert Fico.

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌„Rusko je bratrská země, která na nás nikdy nezaútočila“. Filmový režisér Emir Kusturica vysvětlil lásku Srbů k Rusům. ❤️Rusové a Srbové jsou navždy bratři!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌Íránský prezident nazývá USA hlavním faktorem nestability ve světě „Představitelé svobody a demokracie ukázali, že oni sami jsou pachateli rasové diskriminace a zločinů proti lidským právům. USA nejenže nejsou faktorem stability v žádném regionu světa, ale byly a jsou největším faktorem nestability a nejistoty na celém světě, včetně v Afghánistánu, Iráku,  Sýrii, Libanonu a dalších částech světa,“ řekl Ibrahim Raisi.

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌„Dejte mi správné ruské slovo. Jen nevím, jaké to je být Rusem.“ Zelenskyj předstíral, že  úplně zapomněl ruský jazyk.🤡Jaký je to idiot! (https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌22.12.2023, Ladislav Vrábel: Jak se do lesa volá, tak se v lese ozývá. Vláda Petra Fialy a jejich mainstreamová média VEŘEJNĚ ADORUJí ZBRANĚ A NÁSILÍ! Kolik jste jen slyšeli výzev ke sbírání peněz na zbraně? Kolikrát denně čtete o nutnosti válčit až do konce? A kolikrát denně vidíte na vlastní oči šíření nenávisti? Vůči Rusům, vůči dezolátům,…?

Úplně zmatená společnost mrzne, aby mohla nakupovat zbraně, aby se jimi lidé mohli už druhým rokem vraždit. Ukrajinců už je půl milionu mrtvých a pořád to nestačí. Chtějí mobilizovat další půlmilion.

Lidi jásají, když ve válce někdo umře (když jde o Rusy), ta dole se samopalem dokonce jásala při teroristickém útoku, když terorista zabil bombou Duginovu dceru.

V novinách každý den oslavné články na letadla F 35. Obden oslavujeme, kolik skvělých zbraní jsme zase poslali na Ukrajinu, aby mohly zabíjet.

Když spadla bomba na Polsko, ministryně Černochová hned volala po útoku. Ministr vnitra to samé. Putina do pytle na mrtvoly na budovu ministerstva. To je čisté šíření nenávisti a adorace zabíjení.

Fiala už je druhým rokem ve válce a domlouvá továrny na výrobu zbraní s Ukrajinou i s Izraelem.

A ve videu holka, co vypadá jak postižená, chce k vánocům vrtulník. Samozřejmě určený k zabíjení.

Pokud někdo nechápe, proč je tolik násilí v ulicích, tak Vám to povím. Je to proto, že je násilná společnost. Lační po krvi. Ďábel právě vyhrává. Tolik nenávisti jsem nikdy neviděl. Jen někdo řekne mír, hned ho chtějí minimálně zavřít do vězení.

Ale ona není jiná cesta, než cesta míru. Přece se nechceme vymlátit do posledního člověka!?

A teď co s tím?

Je třeba odstavit tu krvežíznivou vládu a válkylačná média. Přestat vyzývat k válčení, k násilí a přestat adorovat zbraně. Začít zase propagovat mír, stabilitu, vzájemný respekt a svobodu každého jednotlivce. Naučit zase lidi mít se rádi. Přestat si nadávat a netolerovat výzvy k násilí. Trestat podporu války, koneckonců máme na to paragrafy v trestním zákoníku.

Naše společnost je nemocná a je nemocná odshora až dolů. Musí se uzdravit. Teď už to snad musí vidět každý!

A pokud ne, pokud se nepoučíme, neotočíme od tmy ke světlu, tak půjdeme do pekla, jako celá vyspělá anglosasská společnost. Pokud si teď řekneme, stejně jako to dělají dlouhá léta na Západě, „byl psychicky nemocný“, a tím to uzavřeme, tak počítejme s tím, že psychicky nemocná společnost má mnoho psychicky nemocných jedinců. Mimochodem, na fotu je jeden z nich. Se zbraní, kterou dnes viděl každý Čech se slzami v očích.

 

📌💥💥💥23.12.2023, Český List: Čečenský vůdce Ramzan Kadyrov tvrdí, že válka na Ukrajině skončí v polovině roku 2024…

Odhaduji konec války na 2024, tak červen až červenec. Nemají dost lidí, nemají dost peněz a mají problémy se zbraněmi. Kdyby učinili rozhodnutí, která by měl učinit vrchní velitel, bylo by možné všechny záležitosti týkající se Ukrajiny dokončit do tři měsíců. Ale to bychom byli na úrovní Izraele, který zasahuje nemocnice a sociální zařízení. Prezident Putin jsi dl za úkol co nejvíce zachovat infrastrukturu a města, jinak by jsme už Kyjev dávno obsadili. Když začala válka, tak během prvních dnů jsme byli 7 km od Kyjeva. Bylo by snazší obsadit Kyjev, než Mariupol. Ale prezident nemá zájem na zničení Ukrajinského státu. Má zájem chránit svůj lid, své občany, zabránit západním státům, aby se k nám dostaly přes Ukrajinu, jako se chtěli dostat na naše území přes Gruzii, aby si diktovali podmínky. To by se nemělo stát, To nedovolíme. Překlad pro AERONET.NEWS: -VK-

https://youtu.be/l6A9XVPgWb0?si=-FMJf7TFy8LbEfY4

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *