, ,

Ľubomíra Bačíková, 23.03.2024, dopolední zprávy, Témata: Socany sponzoruje miliardář. Danuše je investice, která nevyšla. A zrádci z ANO?, Ve francouzské televizi už lidem bez obalu ukazují, kde budou alokováni francouzsští vojáci na Ukrajině, 11 zatčených a 4 teroristé. Tisková agentura TASS. Celkem již 93 oběti po teroristickém útoku v Moskvě……

23.03.2024: Dopolední zprávy, Témata: Socany sponzoruje miliardář. Danuše je investice, která nevyšla. A zrádci z ANO?, Ve francouzské televizi už lidem bez obalu ukazují, kde budou alokováni francouzsští vojáci na Ukrajině, 11 zatčených a 4 teroristé. Tisková agentura TASS. Celkem již 93 oběti po teroristickém útoku v Moskvě……

 

📌22.3.2024, ABJ, Právní džungle s Ondřejem Dostálem: Socany sponzoruje miliardář. Danuše je investice, která nevyšla. A zrádci z ANO?

Začnu se zdravotnictvím, kde se opět objevují nápady na zavádění poplatků, rušení nemocnic a podobně, (Které nás táli miliardy v čase vybudování, tak se musí zlikvidovat!), pokračovat budeme v grilování ministra Rakušana, který tvrdí, (a opět cíleně lže, dělá z nás totální blbce, asi se dobře na tom baví!!!), že na nás migrační pak nedopadne, že nebudeme muset přijímat uprchlíky, že je vlastně všechno sluníčkové a v pořádku, ale nejspíš tomu tak není. Pak se podíváme na některé věci z oblasti v zahraničí…..

https://www.youtube.com/live/5UNCKwV2tZg?si=Ttr7yjYW96cACN-w

 

📌23.3.2024, Michal Svatoš: MAP 1946 Známý terorista ISIL Abdulkhakim Shishani vyfotografován, jak řídí teroristické útoky Ukrajinců na ruském území! Teroristé s falešnými vousy a další podivnosti včerejšího masakru v Moskvě! Jde o práci tajných služeb?

Včerejší teroristický útok v Moskvě, při kterém zahynulo několik desítek ruských civilistů, vyvolal velké nebezpečí prudké a nekontrolovatelné eskalace války na Ukrajině. Ruská média včera pozdě v noci zveřejnila fotografii velmi nebezpečného teroristy, jednoho z vůdců islámského státu ISIL v Sýrii,  Abdul-Hakima Shishani, jak osobně řídí výpady ukrajinských komand a band islamistických bojovníků  proti ruskému území u města Bělgorod.  Shishani, vlastním jménem Rustam Azhiev, se po porážce teroristů ISL v Sýrii přesunul z tamní provincie Idlib, kde do porážky řídil samostatný islamistický teroristický džamát, a vstoupil do služeb Ukrajiny. Pro její tajnou službu HUR nyní podle Rusů pracuje jako “zvláštní zmocněnec pro islamistické teroristy ISIL, a byl jmenován plukovníkem tajné služby tzv. Čečenské republiky Ičkerie, a zástupcem velitele jejích batalionů, které se zformovaly na Ukrajině a bojují proti Rusům.

Nedávno zadokumentovaní přítomnost vůdce teroristů ISIL Abdul-Hakima Shishani, který má velmi blízko k USA, a zejména k jejich rádiu Svoboda, přímo ve velení ukrajinské operace proti ruskému Bělgorodu vyvolává zajímavé otázky:

  1. Odkud Washington dopředu věděl, že v Moskvě bude spáchán teroristický útok?
  2. Proč se k teroristickému útoku v Moskvě okamžitě přihlásila teroristická organizace ISIL? Zvlášť, když Abdul-Hakim Shishani byl eště v roce 2018 prominentním vůdcem ISIL, arádio Svoboda o něm uctivě informovalo jako o “Emíru ISIL z Idlibu“.
  3. Proč prvotní reakce mluvčího Bílého domu na teroristický útok v Moskvě zněla: Je zřejmé, že v Moskvě a v Rusku jsou lidé, kteří nesouhlasí s tím, jak pan Putin řídí zemi! (Viz time-line: 03 – 18.48 GMT)Tato odpověďRusy doslova večer rozzuřila!
  4. Ukrajinci dostali včera velký strach, a jejich představitelé hromadně popírali účast Ukrajiny na masakruUkrajinská média jako na povel masírovala veřejnost“Rozhodným ujištěním Washingtonu, že atentát spáchali teroristé ISIL, a ne Ukrajinci”.

Historie se zdá, se opakuje. 7. srpna 1999 porušili Čečenští teroristé mírovou smlouvu s Ruskem, a podle tajného plánu „imám Gazi-Magomed” zákeřně vpadli z tehdy svobodné Čečny na ruské území, a snažili se přitom vyvolat dojem, „že místní obyvatelé sami povstali, aby se zbavili Putinovi vlády, a osvobodili své vesnice a města”. 9. srpna Putin vyhlásil II. čečenskou válku, protože pochopil, že výpad islamistů z Čečenska, není obvyklým loupeživým nájezdem na ruské území, který má získat rukojmí na výkupné, nýbrž,  že tentokráte jde o dlouho plánovanou a rozsáhlou vojenskou operaci s cílem dobýt celý ruský Dagestán. Jakmile byli Čečenci ruskou armádou odraženi, a vrženi na své vlastní území, a pacifikováni, pustili se do teroristických útoků v Rusku! Obdobná časová shoda platí i pro současné události. Před 14 dny zahájila ukrajinská vojska, a tlupy ruských, čečenských a dalších zahraničních žoldnéřů, útoky proti Bělgorodu se zřejmým cílem, dobýt nějakou ruskou vesnici v jeho okolí, a mediálně zviditelnit „několik desítek Rusů, kteří se dali do služeb Kyjeva”, jak osvobozují ruské území od tyrana Putina. Stejně jako při II. čečenské válce, jakmile byl výpad Ukrajinců a jejich spojenců ruskou armádou nyní odražen, došlo v Rusku opět k teroristickému útoku. Terorista Abdul-Hakim Shishani, který řídil nedávné útoky na Bělgorod,  byl za druhé čečenské války členem skupiny tzv. generála Amira Abubakra, (vlastním jménem Basájeva), a prováděl pod jeho velením teroristické útoky zaměřené hlavně na členy Kadyrova klanu, a ruské civilisty v Čečensku. O skupině generála Abubakra je také známo, že se její zranění členové jezdili léčit na Ukrajinu, a po Putinově vítězství ve II. čečenské válce se tam stáhli, aby se před přesunem do Sýrie a Iráku zotavili, a připravili k dalším bojům s Rusy. Putin na výpad islamistů z Čečenska 7. srpna 1999, a následné teroristické útoky proti Rusům reagoval velmi tvrdě, a Čečensko ve válce zbavil všech islamistických militantů, a pod vedením Kadyrova, připojil opět k Rusku. Pokud se snad ukáže, že za atentátem stojí čečensko-ukrajinská stopa ISIL, lze předpokládat, že Putin bude jednat opět stejně tvrdě a neúprosně jako v minulosti. A to znamená nebezpečí další eskalace války! 

Ruská média se v noci podivovala, proč včera v Moskvě útočili teroristé s „falešnými vousy”? Praví teroristé ISIL jsou známí tím, že „nepřeruší úspěšný teroristický útok, ve kterém je možné ještě pokračovat, aby si útěkem zachránili holý život”. Opačné chování teroristů při včerejším útoku, tak nenasvědčuje, že tento útok provedli afgánští, či arabští islamisté, ale spíše nějací „méně věřící teroristé”. Kremelské vládní zdroje, podle starého ruského zvyku, nejdřív „podumat”, a teprve pak „s rozmyslem konat”, zatím mlčí. Nám nezbývá než doufat, že nějaká tajná služba, včera nerozehrála hru, která může nakonec skončit pořádnou katastrofou. 

kpv0249@gmail.com

 

📌Ve francouzské televizi už lidem bez obalu ukazují, kde budou alokováni francouzsští vojáci na Ukrajině:  https://www.facebook.com/share/p/Q1MJoYpJAYwUzrc8/

 

📌23.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: „V osvobozeném Tonenkoje u Avdijivky se na základně AFU nacházejí české MLRS“.  

České MLRS V Tonenkoje u Avdijivky.

 

Avdějevka, DNR, 21. března 2024, 19:01 – IA Regnum. Ukrajinské jednotky českých raketometů Vampire, které ostřelovaly Doněck, byly dislokovány v Ruskem osvobozené obci Tonenkoye u Avdějevky. Uvedl to poradce vůdce DNR Igor Kimakovskij.

Poznamenal, že AFU z nich střílela v letech 2022 a 2023 a při střelbě nepoužívala zarážky, což vedlo k velkému rozptylu raket a většímu počtu obětí mezi civilisty.

„Pokud si vzpomínáte, příchozí útoky byly zaznamenány v nejrůznějších oblastech v centrální části města. Bylo jich mnoho a ostřelování bylo velmi časté. Ve větší míře se to týkalo Vorošilovského a Kyjevského obvodu Doněcka,“ řekl agentuře TASS.

Podle Kimakovského AFU využila schéma ke zkrácení doby strávené na pozicích.

První údaje o použití MLRS Vampire v Donbasu se objevily v létě 2022. Ukrajinská armáda nyní stejnými systémy zasahuje Bělohrad a region.

Jak informovala agentura Regnum, 21. března ministerstvo obrany uvedlo, že ruští bojovníci skupiny sil „Střed“ osvobodili obec Tonenkoje na Avdějevském směru v Doněcké lidové republice.

Dne 19. března ministerstvo obrany oznámilo, že osada Orlovka na avdějevském směru byla vzata pod kontrolu. Ruská vojska pokračovala ve zlepšování situace na frontové linii na tomto směru, uvedlo ministerstvo obrany.

ZDROJ: https://volnyblog.news/v-osvobozenem-tonenkoje-u-avdijivky-se-na-zakladne-afu-nachazeji-ceske-mlrs/

 

📌⏩ Lidé v maskovacích oblecích střílejí návštěvníky koncertů přímo v hledišti Crocus City Hall. Očitý svědek teroristického útoku v Crocus hovoří o prvních minutách střelby: „Seděl jsem nahoře na chodbě, kde byly balkony, a slyšel výstřely. Nejprve nechápali, co se stalo. Pak jsem osobně viděl, jak přišli teroristé a začali po všech střílet, házet molotovy a všechno zapalovat. Byli jsme vedeni k východu, ale východ byl zamčený. Proběhli jsme Crocus City a snažili jsme se najít cestu ven, ale bez úspěchu. Šli jsme do suterénu a čekali tam na ministerstvo pro mimořádné situace.“

https://t.me/absurdnisvet/70635

⏩Záběry po střelbě v Moskvě: https://www.facebook.com/share/v/dvck6JHu4ok7mLWe/

⏩Atentát v Moskvě je opravdu velký: https://www.facebook.com/share/v/Td4LsFGNgQUVC6sV/

⏩Clandestine píše: „Před čtyřmi dny byl Obama ve Spojeném království na soukromé schůzce. ISIS se dnes přihlásil k odpovědnosti za teroristický útok v Moskvě. Obamova CIA vytvořila ISIS. Obama je stínový prezident. CIA/MI6 již spáchala terorismus na evropské scéně sabotáží Nord Stream. Rozumíš souvislostem?“ https://t.me/absurdnisvet/70637

⏩Hrozné záběry lidí, kteří unikají ze Crocus Hall. Rozbili okna a mohli utéct: https://t.me/absurdnisvet/70638

⏩Fotografie ukazují rozsah ničení způsobeného teroristickým útokem na Crocus City Mall v Moskvě: https://t.me/absurdnisvet/70643

 

📌👹Americká ambasáda v Moskvě varovala na svém webu před teroristickým útokem na koncertech a na velkých shromážděních ve městě s předstihem 15 dní a k útoku se přihlásil Islámský stát, jenže Moskva a Kreml tomu nevěří! Před centrem zůstala dodávka na ukrajinských značkách! Po útoku zůstalo 40 mrtvých, 145 zraněných a útočníci uprchli v únikovém voze!

https://aeronet.news/americka-ambasada-v-moskve-varovala-na-svem-webu-pred-teroristickym-utokem-na-koncertech-a-na-velkych-shromazdenich-ve-meste-s-predstihem-15-dni-a-k-utoku-se-prihlasil-islamsky-stat/

 

👹Stojí za útokem na Rusko USA? Mluvčí Bílého domu varoval Američany před útokem na moskevskou koncertní síň před 14 dny!!!  https://t.me/absurdnisvet/70674

 

📌👹Teroristický útok v Krokusu připomíná úvodní scénu filmu Tenet. Film byl propuštěn 3. září 2020 v USA (datum USA 09.03.2020) a trvá 2 hodiny a 23 minut (223). To vše 22. března. – 322 je známé číslo tajné společnosti Skull & Bones (George Bush a John Kerry jsou nejznámější členové). Náhoda?!?!?!

[Zdroj (https://youtu.be/g7gPegf76Mw)]

https://en.wikipedia.org/wiki/Tenet_

 

📌 „Reakce z celého světa na teroristický útok v Moskvě“:

⏩Německo: „Hrozný útok na nevinné lidi na radnici Crocus u Moskvy. Je potřeba rychle zjistit pozadí. Naše nejhlubší soustrast rodinám obětí“ (Ministerstvo zahraničních věcí)

⏩USA 👹: Popírá, že by věděl o útoku – navzdory tomu, že před dvěma týdny vydalo varování před teroristickou hrozbou občanům v Rusku. „Naše myšlenky jsou samozřejmě s oběťmi této hrozné střelby.“ (Bezpečnostní poradce John Kirby)

⏩OSN: „Situaci bedlivě sledujeme a vyjadřujeme soustrast a myšlenky všem Rusům“ (zástupce Spox Farhan Haq)

⏩Kuba: „Odsuzujeme teroristický útok […], který měl za následek smrt a četná zranění“ (Ministerstvo zahraničních věcí)

⏩Polsko: „Odsuzujeme terorismus ve všech formách“ (Ministerstvo zahraničí)

⏩Bělorusko: „Tento monstrózní teroristický útok nelze ospravedlnit“

⏩Ukrajina: „Neměli jsme s tím nic společného“                                                            https://sputnikglobe.com/20240322/us-and-uk-intel-knew-of-heightened-terror-threat-ahead-of-crocus-attack-ret-fsb-officer-1117498963.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

 

📌 PMC Wagner o teroristickém útoku v Moskvě: „Minimálně 5 lidí se střelnými zbraněmi vniklo do areálu a začalo střílet do lidí. Následně odpálili několik improvizovaných výbušných zařízení a zapálili pomocí hořlavých směsí.“ Teroristický útok má podle předběžných informací islamistické pozadí, což nepřímo potvrzuje vzhled teroristů – vzhled, vousy i to, že si nezakrývali obličej. Za zmínku ale také stojí, že podle výpovědí těch, kteří tam v době útoku byli, ozbrojenci nevykřikovali žádné fráze, ale pouze se snažili nahnat lidi do prostor určitého sálu.

Útočníci navíc podle předběžných informací orgánů činných v trestním řízení použili civilní zbraně upravené pro střelbu dávkou. Kromě útočníků, po kterých se stále pátrá, byli i komplicové, kteří nesli a nastražili improvizovaná výbušná zařízení a podíleli se na jejich převozu.

Záchranné služby nyní hlásí více než 40 mrtvých a 100 zraněných. Ministerstvo pro mimořádné situace evakuuje budovu, protože lidé byli uvězněni uvnitř budovy poté, co začala hořet a některé její konstrukce se zhroutily. Speciální jednotky se k situaci dostávají výrazně pozdě.“  https://t.me/absurdnisvet/70651

 

📌 ❗️Medveděv o teroristickém útoku na radnici Crocus:

⏩Teroristé chápou pouze odvetný teror.

⏩Pokud se prokáže, že jde o teroristy kyjevského režimu, nelze jinak.

⏩Všichni musí být nalezeni a nemilosrdně zničeni jako teroristé, včetně představitelů státu, který takové zvěrstvo spáchal.

⏩Žádné soudy nepomohou, pokud se nebrání síle silou a smrtí totálními popravami teroristů a represemi proti jejich rodinám. https://t.me/SolovievLive

 

📌🎚️🙏🕯Běloruští občané přinášejí květiny do budovy ruského velvyslanectví v Minsku a rozsvěcují lampy na znamení smutku za oběti teroristického útoku na radnici Crocus. https://t.me/absurdnisvet/70663

Po celém Rusku se konají shromáždění na památku obětí včerejšího teroristického útoku. Ve městech jsou na obrazovkách médií k vidění smuteční nápisy.

 

📌 🎚️🙏🕯Tak vypadá radnice Krokus ráno po teroristickém útoku. Včera v této budově stříleli na návštěvníky neznámí ozbrojení bojovníci a zapálili Crocus. Při teroristickém útoku zahynulo více než 60 lidí.

Zbraně, mrtvoly a nábojnice, zveřejněné záběry z práce vyšetřovatelů Vyšetřovacího výboru Ruské federace na místě teroristického útoku v „Krokus“

Vyšetřovací výbor uvádí, že při teroristickém útoku bylo zabito více než 60 lidí. Počet obětí se bohužel může ještě zvýšit. Vyšetřovatelé pokračují v ohledání těl na místě teroristického útoku v „Krokusu“. Po teroristickém útoku na radnici Krokus – Ministerstvo zdravotnictví Moskevské oblasti zemřely tři děti.

Po teroristickém útoku na radnici Krokus je v nemocnicích 121 lidí včetně dětí. Počet obětí je zatím přes 60. https://t.me/absurdnisvet/70664

📌11 zatčených a 4 teroristé. Tisková agentura TASS. Celkem již 93 oběti……

https://t.me/absurdnisvet/70679

📌 🚨BREAKING: „FDA prohrává svou válku proti ivermektinu a souhlasí s odstraněním všech příspěvků na sociálních sítích a pokynů pro spotřebitele souvisejících s ivermectinem a COVID, včetně jeho nejoblíbenějšího tweetu v historii FDA“. 👍Tento průlomový případ vytváří důležitý precedens pro omezení vpádů FDA do vztahu lékař-pacient. https://t.me/absurdnisvet/70646

📌 Zpráva X22 z 21. března 2024 – Trump: „Pohybujte se pomalu a opatrně, a pak udeřte jako nejrychlejší zvíře na planetě!“ – Epizoda 3311b (automatické titulky)  https://t.me/absurdnisvet/70647

 

📌„Cesta k lepší budoucnosti – zmizení všech bílých lidí“: Britský spisovatel pákistánského původu Mohsin Hamid v rozhovoru pro Sky News řekl, že zmizení bílých lidí není apokalypsou, ale „začátkem něčeho nového a lepšího“. Napsal román „Poslední bílý muž“, ve kterém běloši ztrácejí svou rasovou příslušnost změnou barvy pleti. To je nutí přehodnotit svá privilegia. https://t.me/absurdnisvet/70676

 

📌💥💥💥23.03.2024, Roman Kirsch: Útok v Moskvě; předseda indické vlády Narendra Modi poslal vzkaz Vladimíru Putinovi; Indie, arabské státy a Hamás stojí za Ruskem; Spojené státy říkají…

Rusko prožívá smutek po děsivém Jihadistickém útoku. Tucty lidí zabitých, přes 100 lidí zraněných při řádění islámského státu, který se už k tomu útoku přihlásil. (Proč si islámský stát vybral zrovna Rusko? Tam nikdy nebyli problémy mezi křesťany a muslimy. To nesedí. Proč USA mluvčí Bílého domu před 14, dny varoval Američany před útokem na Moskevskou síň?) India se připojuje k světu, při odsuzování Moskevského útoku. Světoví lídři a vlády silně odsoudili útok na moskevské centrum…..

https://youtu.be/FHMnh0JIx0s?si=czn_HBMLE4jNZmi5

 

📌 Byly zveřejněny fotografie čtyř ze šesti údajných teroristů, kteří provedli střelbu na radnici Crocus – Baza.

1) Nasridinov Makhmadrasul 37 let

2) Ismonov Rivozhidin 51 let

3) Safolzoda Shokhinjonn 21 let

4) Nazarov Rustam 29 let.

Všichni jsou občané Tádžikistánu. Kdo z nich byl zadržen, zatím není známo. K identitě útočníků dosud nebyly žádné oficiální komentáře.

 

https://www.facebook.com/share/7zvkkZkjomZVEVur/  

 

📌💥💥💥23.03.2024, CBC NEWS, Roman Kirsch: „Útok na moskevskou koncertní halu“. Proč by měl Islámský stát (ISIS) cílit na Rusko…

Po tom útoku se ze všech koutu světa ozývá, že to vypadá jako útok ISIS, Islámského státu! Proč? To je prohlášení samostatného islámského státu, ale není tu ještě úplně jasné, říká Ben Makut, expert v CBC NEWS v Ottawě, v Kanadě: „Je to masívní útok na civilisty, což není typické pro třeba nacionalistické skupiny. Cílem bylo vystrašit civilisty, zkomplikovat jim život, aby to ohrozilo veřejné mínění, obavy a paniku obyvatelstva, což mělo vytvořit tlak na svoji vládu. Je to (s)prostě typický, teroristický útok. Je to dokonce v době výročí teroristického útoku v Bruselu, v roce 2016. K tomu se ale nepřihlásil islámský stát, tak teď proč ISIS, islámský stát zaciluje na Rusko? Mohlo by být několik důvodů. Za první. Rusko je Asadův režim, nejbližší jejich spojenec, Sýrský režim, kde Rusové, jako pomoc režimu Asada bombardovali pozice islámského státu. No není to ještě úplně jasné. To varování, které přišlo do Moskvy, údajně před několika týdny, dokonce z USA, což není typické. Je to prostě něco nového. Spojené státy varovali Kreml, že ISIS, Islámský stát chystá spiknutí proti Rusku, ale explicitně neukázali na islámský stát. Jenom, že se chystá něco velkého. ISISK je Islámský stát v provincii Kurdischán, Kurtská odnož islámského státu, což je území, které částečně zasahuje Turecko, pak Sýrii, Irák. Kurdové dlouhá desetiletí bojují o samostatní stát, který neexistuje…..

 

https://youtu.be/D_bcMsG5MWw?si=IonZfv5XXK7sgeib

 

📌💥💥💥23.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko vyhlašuje „nemilosrdné zničení“ útočníků i plánovačů útoku na moskevské centrum Crocus; „Pokud bude mezi nimi i Ukrajina, tak…“

Rusko vyhlašuje odvetu po Moskevském útoku. Rozzlobený Putin, resp. jeho spojenec, Dmitrij Medveděv varuje před nemilosrdnou odvetou. Rusko truchlí v době, kdy útok islámského státu zabil 60 lidí. Bývalý ruský prezident vyzval k nemilosrdnému zničení Moskevských útočníků a plánovačů. Reakce Dmitrije Medveděva přichází potom, co střelci islámského státu zabili přes 60 lidí při útoku na centrum v Moskvě. Medveděv je zástupce předsedy ruského bezpečnostního výboru a blízký spojenec prezidenta Vladimíra Putina. 3 těžce ozbrojení střelci islámského státu napadli městskou halu v Crocus, v Moskevském regionů včera večer.

Dmitrij Medveděv: „Teroristé rozumí jenom teroru, jako odvetě. Žádné soudy, nebo vyšetřování nepomůže, pokud se síle postaví síla. Teroristé budou čelit smrti a popravám, také rozbití jejich rodin. Pokud tito teroristé se ukážou, že jsou od Kyjevského režimu, nebudeme s nimi zacházet rozdílně, s nimi a jejich ideologickými inspirátory. Všichni musí být nalezeni a nemilosrdně zničeni jako teroristé, včetně představitelů státu, který zorganizoval a provedl takové zvěrstvo.“ K pátečnímu útoku se přiznali fouzati, islámští islamisté z islámského státu přes tiskovou agenturu AMAQ….

 

https://youtu.be/qu9NCCjJiIA?si=yU23KvsPVk_L4RLY

 

📌💥💥💥23.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Šéf OSN Antonio Guterres „odhaluje“ dvojí, rozdílný přístup k civilistům na Ukrajině a v pásmu Gazy; „Je třeba principy dodržovat jednotně bez rozdílných přístupů“…

 

https://youtu.be/GkwqcRZUf_E?si=2hJ_qFkLlpZf7U5-

 

📌💥💥💥23.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Úplný zákaz dovozu ruského uranu…“: Spojené státy varují Putina s novým omezením v době války…

Spojené státy tlačí na úplný zákaz dovozu Ruského uranu uprostřed UA války. Washington plánuje vytvořit speciální uranové palivo bez RU pomoci 😂. Je to palivo pro příští generaci jaderních reaktorů, velké prohlášení ministryně energetiky Spojených států. (Velká odbornice, jako u nás Jana Černochová, ministryně obrany, která nerozezní pistolku od vzduchovky!😂) USA tlačí na zákaz dodávek uranu z Ruska, aby posílili domácí vývoj. (To vidíme jak se ten vývoj posiluje i u nás sankcemi a různými zákazy směrem od deseti ne k pěti, ale k nule!!! To ať si zkouší u nich v USA a nedávají NÁM nějaké jejich debilní příkazy!)…

 

https://youtu.be/RqgAaIX8S38?si=YNlfLYsBBsV17Lqa

 

📌💥💥💥23.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Je to za všemi hranicemi…“: Rusko činí velké prohlášení o Bidenově plánu na „potopení, zbavení se “ Zelenského.

(Týká se to záležitosti, kterou požadovala Ukrajina, aby USA a celý svět splnili, povinně, rozkazem…)

Rusko věří, že Spojené státy pravděpodobně nepodpoří UA žádost. Kyjevská myšlenka zastropování cen ropy na 30 dolarů za barel, což je 158 litrů 1 barel, což je za hranicemi. Odmítá nyní Bidenova administrativa plán na další omezení RU příjmů? Rusko věří, že USA pravděpodobně nebudou souhlasit s Ukrajinskou myšlenkou na nižší ceny ruské ropy…

 

https://youtu.be/Sv5ciyv5D5s?si=WpG2NtOtnbU3JTpd

 

📌💥💥💥23.03.2024, Roman Kirsch: Pro objektivitu – útok v Moskvě odsoudil ministr zahraničí Lipavský a ministr vnitra Rakušan… 

České ministerstvo zahraničí včera odsoudilo teroristický útok v Rusku. (Rakušan je komediant, snaží se v poslední době lítat s ochrankou mezi lidi, kde často ani neumí jim odpovědět na cílené dotazy, většinou se udělá, že to neví, nebo to nespadá pod něj, a převrací si pomalu svůj kabát. Se divím těm lidem, že mu chodí poslouchat ty jeho kydy na jeho brífinky. Že celou dobu nikdo neodsuzoval vraždění civilistů ze strany nacistů na UA od roku 2014 a taky teď, když UA posílá rakety na civilisté za hranicí Kyjeva. Kolik videi bylo zveřejněno, jak zabíjeli ženy, děti, dokonce je vykuchávali atd… Na ty jejich herecké výkony už nikdo není zvědavý!!! Jsou to zločinecká organizace proti lidu ČR!!!)

 

https://youtu.be/yZS1rG0Uw08?si=ppcrCBkD-rOVZTLo

 

📌💥💥💥23.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Izrael nemůže zničit Hamás“: Napjaté diskuse mezi Blinkenem a Netanjahuem kvůli budoucnosti Gazy…

 

https://youtu.be/uE5XcAwbc9E?si=fvtnRnPHs1Li2r-Z

 

📌 23.3.2024, SR, Politická scéna: Robert Fico: Markíza dostala stopku na tlačovej konferencií!!!

Včera na tlačovej konferencií predsedu vlády SR Roberta Fica po skončení summitu EU v Bruseli dostal pri novinárskych otázkach stopku novinár Tv Markíza !

Politická scéna je politický zameraný youtube kanál prinášajúci informácie zo slovenskej politiky. Venujeme sa predovšetkým tlačovým konferenciám (tlačové besedy, tlačovky, brífing , Brífing, brifing,) politických strán: smer sd, hlas sd, oľano, sme rodina, sas, za ludi, republika, Isns a iné. Názory politikov ako sú: Robert Fico, Peter Pellegrini, Igor Matovic, Boris Kollar, Zoroslav Kollar , zoroslav kollar , Richard Sulik, Janka Bittó Cigániková, Eduard Heger a ďalší. Ďalej sme sa zamerali aj na výroky: ľuboš blaha dnes smer sd tlačovka robert fico v politike aktualne reporter online sk politikum eduard chmelar dnes zuzana caputova milan uhrik mazurek suja republika viktorin anna belousovova nrsr nazivo robert kalinak smer sd smer ssd robert fico referendum 2022 predcasne volby o 5 minut 12 na telo v politike Eduarda Chmelára, Anny Belousovej, Zuzany Čaputovej a ďalší. robert fico dnes smer sd Správy, konferencia, tlacovky, mimoriadne vyhlasenia, Domaca politika, politika na Slovensku, konflikt v parlamente, spravy z politiky, tlacova konferencia, parlament, live nr sr, nazivo, kulturblog, infovojna, zem a vek, zvtv, televizia slovan, hlavne spravy, dannykollarDKX, babiš , okamura , filip turek,  danny kollar, doktor vajicko, reakcie, reakční kanál,  na telo, politikum, politika dnes, reporter online, marek soun, eduard chmelar, anna belousovova, spravy z politiky, aktualne na slovensku, ereport, aktualne v politike, v politike aktualne.

 

https://youtu.be/LrWYkJ__XXE?si=fUbOvq35vncgz4y9

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *