, ,

Ľubomíra Bačíková, 22.01.2024, odpolední zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

22.01.2024: Odpolední zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌😂🤩😁 https://fb.watch/pJU8tDGN6_/

 

📌 🇩🇪🇨🇿 NĚMECKO / ČR: Německá opozice začíná diskutovat o odsunu imigrantů. Včetně těch, kteří už mají německé občanství. Čechy čeká stejná debata.

Proč by Češi měli na svém území trpět problematické černochy, Araby, muslimy, Čiňany atd?!

Že mnozí z nich mají už české občanství, často získané podvodnými sňatky?! No a co?! Perverzní liberální lžidokrat jim ho podvodně vydal, tak jim ho normální Čech zase odebere!

Pokud Češi chtějí zachránit národ a stát, pak jinou volbu nemají! S tím bude také souviset debata, kdo sem vlastně ty imigranty přivezl, i na ně je potřeba konečně ukázat prstem! Jsme ve válce, ve válce s místní liberální lžidokracií a jejich globalistickými pány. Tu válku začali oni, ale je to válka na život a na smrt.

https://t.me/absurdnisvet/66883

 

📌 Bývalý prezident Václav Klaus: Globalisty a zelené je třeba zastavit. Přímo z Davosu, kde se konalo výroční zasedání Světového ekonomického fóra, přijel bývalý prezident České republiky Václav Klaus za Elsou Mittmannsgruber do studia AUF1. V „Big InterviewAuf1“ informuje výhradně o svém pobytu a hovoří o velkém nebezpečí, které představují globalisté a Zelení. Ideologie, které šíří a kterými indoktrinují naše děti, jsou naším největším problémem a ohrožují svobodu nás všech. Václav Klaus prožil komunismus v jeho plné krutosti a dává mnoho paralel k dnešku. To vše je třeba zastavit, říká Klaus, a přiznává i své největší selhání: že nedokázal zastavit zelené a globalisty. Ve svých 82 letech to ještě nevzdal a nadále se rozsáhle vzdělává prostřednictvím projevů, rozhovorů a svých knih. „Musíte bojovat,“ říká exprezident, „bojujte každý den“!

Celý pořad „Velký rozhovor ON1“ sledujte zde:

▶️ https://auf1.tv/das-grosse-interview/ex-staatspraesident-v-clav-klaus-die-globalisten-und-gruenen-muessen-gestoppt-werden

 

📌 👏🏽👍🏽 – „LGBTI+ organizace se již nebudou obohacovat z prostředků kulturního oddělení. Určitě to pod svým vedením nedovolím,“ napsala Šimkovičová v oficiálním prohlášení ministerstva na Facebooku.

Ministryně uvedla, že „odmítá progresivní normalizaci“ a že její základní myšlenkou pro budoucí fungování ministerstva je „návrat k normálnosti“.

Nevládní organizace Saplinq, která ve svém projevu zaútočila i na Šimkovičovou, považuje její vyjádření za pokus o „cenzuru a diskriminaci“.

„Jsme pobouřeni, že ministryně veřejně útočí na konkrétní menšinu a konkrétní nevládní organizaci, se kterou státní orgány dosud neměly problém,“ reagoval ředitel Saplinq Róbert Furiel.

https://www.euractiv.com/section/politics/news/slovakias-culture-ministry-to-stop-funding-lgbtq-projects/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

📌💥💥💥22.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Premiér Fiala nepřiznal podíl v družstevní záložně“. Neznalost zákona ovšem neomlouvá a navíc. Nositel „nových hodnot“ podvádí s daněmi???

https://youtu.be/RL1gHp_rupw?si=VtjmtJkDVkTVa57f

 

📌💥💥💥22.01.2024, CNN Prima NEWS: Fiala nepřiznal skoro milion korun, hrozí mu velká pokuta. Moje chyba, mrzí mě to, kaje se.., Předseda vlády a občanských demokratů Petr Fiala neuvedl ve svém majetkovém přiznání část svého jmění. Konkrétně opomněl podíl v Podnikatelské družstevní záložně (PDZ), kde měl téměř milion korun, uvedl web Seznam Zprávy. „Moje chyba, mrzí mě to,“ uznal premiér s tím, že si přešlap neuvědomil. Předsedovi vlády nyní hrozí pokuta ve výši několika desítek tisíc korun. Podle zákona o střetu zájmů musí každý rok politici a vysoce postavení úředníci přiznávat svůj majetek.

https://youtu.be/iTfWSvWibgs?si=_Luc5sMuKpY3GkP4

Celý článek ZDE: https://cnn.iprima.cz/fiala-nepriznal

 

📌V Česku vznikají nová zdravotnická zařízení, nové budovy a pavilony nemocnic. Pomáhat budou nejen v boji s rakovinou, operacemi očí a krku, ale mají i ulehčit práci zdravotníkům, například při přesunu pacientů mezi jednotlivými pavilony. Velké špitály investují do rozvoje miliardy korun. Když prší a zdravotník opavské nemocnice potřebuje převézt pacienta do jiné budovy, obleče si pláštěnku, zakryje pacienta na lehátku a nad jeho hlavou drží deštník. Potíže s přesuny lidí či materiálu jsou v nemocnici pavilonového typu i ve sněhu a mrazu. Už teď se všichni těší, až se jich zbaví. „Za 148 milionů stavíme první větev krytých koridorů, které propojí tři hlavní pavilony. Práce mají skončit v říjnu,“ řekl ředitel Slezské nemocnice v Opavě Karel Siebert.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nemocnice-budoucnost-budova-projekt-stavba-zdravi-obnova.A240119_200441_domaci_krd?zdroj=otvirakhttps://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nemocnice-budoucnost-budova-projekt-stavba-zdravi-obnova.A240119_200441_domaci_krd?zdroj=otvirak

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥Slovensko obnovuje kulturní spolupráci s Ruskem a Běloruskem! 👍🏽👏🏽

„Ve světě jsou desítky vojenských konfliktů a podle nás by jimi neměli trpět umělci a kultura,“ řekl tiskový tajemník ministra kultury Pavel Čorba.

Slovenská ministryně kultury Martina Šimkovičová odvolala příkaz, podle kterého byla po 24. únoru 2022 zastavena spolupráce republiky v oblasti kultury s Ruskou federací a Běloruskem.                                                                                                 https://www.voiceofeurope.com/de/die-slowakei-hat-das-verbot-der-kulturellen-zusammenarbeit-mit-russland-und-belarus-aufgehoben/

 

📌▶️1) Killer sionistické pobočky:

  1. Instituce
  2. Shin Bet
  3. IDF
  4. CIA
  5. ISIS
  6. M16
  7. FBI
  8. Policie
  9. Zabijáci v bílém (lékaři, sestry)
  10. Žoldáci v každé zemi, kteří páchají vraždy občanů, aby umlčeli pravdu, a v Izraeli je jich mnoho (z kriminálních rodin financovaných z vládního rozpočtu)

A nejlepší příklad, se kterým přišli, je 7/10

▶️2) Trochu pořádku ve věcech

To, co se nyní děje v Izraeli, je velmi rozsáhlá operace bílých klobouků: zatýkání současných a bývalých vládních úředníků, kteří sloužili chazarským sionistickým elitním psychopatům, kteří dělali vše pro snadné peníze, publicitu a úspěch, Izrael je jejich druhá Chazaria.

Jejich satanský dům. Už od roku 1929 plánovali vše, co se v budoucnu stane, například vytvoření sionistického židovského státu v Palestině. Jejich seznamy byly vždy pohotovostními plány na desítky let dopředu.

▶️3) Ať nastal jakýkoli problém, vytáhli ze šuplíku plán a běželi s ním beze strachu a škubnutí. Pro svého Molocha Lucifera zavraždili miliony nevinných. Samozřejmě vždy obviňovali ostatní ze svých zločinů (např. Hitlera) a tak dále, aby se nikdo nedozvěděl, kdo doopravdy byli. Přesně to se stalo v roce 1948, kdy se Chazaři rozhodli založit v Palestině stát s názvem Izrael, a vytvořil mnoho válek, takže to celému světu připadalo logické.

S pomocí Angličanů se jim podařilo založit Izrael…Aškenázové v převleku takových rabínů s Aškenázimy nebo Mizrahim, sloužili jen k vyvolání větší imigrace evropských Židů do Izraele a k jejich zotročení stejně jako posledních 75 let.

 

📌Izrael je znovu tažen k soudu, tentokrát Indonésií…..🔥🔥🔥

Indonésie žaluje Izrael u Mezinárodního trestního soudu za jeho 75letou nezákonnou okupaci Palestiny, v samostatném případě od případu Jihoafrické republiky.

https://t.me/absurdnisvet/66894

 

📌Basel III 💥💥💥V úterý 23. ledna se očekává uzavření všech bank po celém světě, které nesplňují standardy Basel III (s prostředky krytými aktivy) 💥💥💥

https://t.me/absurdnisvet/66895

 

📌💥💥💥Prezident Heritage Foundation Kevin Roberts promlouvá k elitě WEF několik chladných pravd – o klimatických změnách, ČKS, WHO a dalších.

„Jsou součástí problému. Politické elity průměrným lidem říkají, že realita je X, zatímco ve skutečnosti je to Y.“

„Elity nám říkají, že máme existenční krizi s takzvanou změnou klimatu. To je do té míry, že klimatický alarmismus je pravděpodobně největší příčinou krize duševního zdraví na světě. Řešení [klimatické změny] jsou mnohem horší a škodlivější a stojí více životů, zejména v Evropě v období, kdy je potřeba vytápění, než [takzvaný problém sám.“                          https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2024/sessions/what-to-expect-from-a-possible-republican-administration/

 

📌🏴‍☠️Šéf Světové zdravotnické organizace (WHO) vyzval světové vůdce, aby postoupili „pandemické“ pravomoci svých zemí Organizaci spojených národů (OSN), aby nikým nevolený byrokratický orgán mohl bojovat proti takzvané „nemoci X“. Vyzval k tomu generální ředitel WHO terorista Tedros Adhanom Ghebreyesus ve svém projevu tento týden na výročním zasedání Světového ekonomického fóra (WEF) ve švýcarském Davosu.

https://t.me/absurdnisvet/66901

 

📌🏴‍☠️WEF a OSN volají po cenzuře, digitálních ID a umělé inteligenci všude

Moderna využívá partnery pro online sledování k cenzuře skeptiků ohledně očkování. Moderna je partnerem Světového ekonomického fóra („WEF“), organizace, která podporuje cenzuru jako prostředek „budování důvěry“.

Na výročním zasedání WEF v Davosu vyzval český ministr zahraničí ke globálnímu řešení „falešného obsahu“ a generální tajemník Organizace spojených národů navrhl propojení digitálních identit („ID“) lidí s jejich bankovními účty a používání digitálních ID pro cenzuru… používat neautorizované výpisy.

https://uncutnews.ch/nachrichten-zum-thema-ueberwachung-wef-und-un-fordert-zensur-digitale-ids-und-kuenstliche-intelligenz-ueberall/

 

📌🏴‍☠️Vedení vlády USA bylo vždy sužováno pedofily. Zpravodajská zpráva z roku 1982 ukazující, jak Kongres a jejich zaměstnanci užívají drogy a mají sex s teenagery

Někteří členové Kongresu dokonce vyhledávají nezletilé pro homosexuální vztahy. Ostatní provozující „Prostituční kroužky“

„Předsednictvo nebylo schopno potvrdit obvinění, že strany Kongresu byly nuceny k sexuální aktivitě s členy Kongresu. A mluvčí řekl, že to není rozšířený organizovaný problém. Přesto je to skandál, ale jak nyní uvádí Carol Simpson, nelze to považovat za překvapivé.

 

📌🏴‍☠️👹Odborníci již vyvíjejí vakcínu proti nemoci X, protože by mohla zabít 50 milionů lidí

Světová zdravotnická organizace uvedla, že záhadná nemoc by mohla nakazit dvacetkrát více lidí než Covid-19. Vakcína proti nemoci X je již ve vývoji, protože se odborníci obávají, že by mohla zabít až 50 milionů lidí.

💉🧪🧫🦠☠️ Lékařští experti na Světovém ekonomickém fóru ve švýcarském Davosu varovali, že nemoc by mohla způsobit další pandemii. Světová zdravotnická organizace uvedla, že záhadná nemoc může nakazit dvacetkrát více lidí než Covid -19 a stejně smrtelná jako ebola . Vakcína se nyní vyvíjí v laboratoři Porton Down, kterou provozuje areál vědecké a obranné techniky britské Agentury pro zdraví a bezpečnost v Anglii.

Lékařští odborníci vyvíjející kaktus pro nemoc X, která by mohla být dvacetkrát infekční než Covid-19

👹 WHO sdílí „mrazivou“ dvacetiletou předpověď po varování Covid-19

Kate Binghamová, bývalá předsedkyně britské pracovní skupiny pro očkování , uvedla: „Měli jsme štěstí na Covid -19 , i když způsobil přes 20 milionů mrtvých po celém světě. Jde o to, že většině lidí, kteří virus chytili, se podařilo zotavit. „Představte si, že nemoc X je stejně infekční jako spalničky s úmrtností na ebolu (67 procent). Replikuje se někde na světě a brzy se někomu začne dělat špatně. Musíme se začít zabývat další pandemií právě teď, a to znamená dát peníze na stůl. “ WHO uvedla, že hrozba nemoci X „představuje vědomí, že vážná mezinárodní epidemie by mohla být způsobena patogenem, o němž v současné době není známo, že by způsobil lidské onemocnění“.

od Tabooly

https://www.irishstar.com/news/us-news/disease-x-vaccine-kill-million-31906970#google_vignette

☭☆🔥🔥🔥 MSM, WEF, WHO atd. VŠECHNY otevřeně mluví o nadcházející pandemii.

Mezitím Putin/Russian MIL varoval, že USA plánují vyrobit DALŠÍ biologickou krizi a použít hlasování poštou ke zmanipulování voleb.

Putin obvinil Deep State z organizování pandemie covid, aby ukradli volby v roce 2020, a tvrdí, že to zkusí znovu.

https://t.me/absurdnisvet/66913

 

📌Prof. Rupert Scholz, právník, bývalý ministr obrany atd. p.p. o nezákonnosti úplné masové imigrace do Spolkové republiky Německo. Nejedná se o vládu ve smyslu zástupce lidu, ale o zločineckou organizaci, která jedná jménem okupantů USA, samozřejmě vždy namířená proti Německu. To ale není nic nového a je to každému jasné. Umístění téměř 50 tisíc US vojáků v jedné zemi není nic jiného než kontrola okupace…

https://t.me/absurdnisvet/66905

 

📌❗️Ukrajinský ministr zahraničí Kuleba promlouvá k Západu:

„Zachráníte to nejdůležitější, zachráníte životy svých vojáků. Nabízíme nejlepší nabídku na globálním bezpečnostním trhu:

🔹 dejte nám peníze

🔹 dejte nám zbraně

🔹 a dokončíme práci.“

Nejdůležitější v životě Ukrajince je zemřít pro svého pána. Nyní je to oficiální.

https://t.me/absurdnisvet/66906

 

📌 Trump je „jasnou hrozbou“ pro Evropu, říká šéfka ECB Christine Lagard. Už se třesou…

🏴‍☠️👹„Šéfka Evropské centrální banky vyjádřila obavy z nové obchodní války, pokud bude Donald Trump znovu zvolen prezidentem USA.“

V překladu řekla: Trump je „jasnou hrozbou“ pro současný satanský establishment.

https://telegra.ph/Trump-ist-eine-klare-Bedrohung-f%C3%BCr-Europa-sagt-EZB-Chefin-Christine-Lagarde-01-14

 

📌Nizozemsko🤬veřejně vyje, aby zakázalo ruské výrobky, a tajně se dvoří nákupům. Posádka v rotterdamském přístavu nemůže uvěřit tomu, co vidí. Ruský ropný tanker otevřeně dodává „zakázanou“ ropu.

https://t.me/absurdnisvet/66910

 

📌🧔🏿‍♂️FRANCIE – 21.1.2024 v Mayotte: Demonstrace za likvidaci tábora migrantů v Cavani

Desetitisíce demonstrantů po celé Francii vyzývají Macrona, aby nepodepisoval imigrační zákon!

https://t.me/absurdnisvet/66937

Francie: Farmáři nyní blokují přístup k jaderné elektrárně Golfech v Tarn-et-Garonne!

https://t.me/absurdnisvet/66939

 

📌🧔🏿‍♂️AFRICKÁ INVAZE V ARIZONĚ, HRANIČNÍ KRIZE USA, ARIZONA, LUKEVILLE, 17. ledna

Pohraniční krize v USA se stále zhoršuje. Nejprve přišly desítky, pak stovky Afričanů, ale nyní se zdá, že jde o tisíce. Výhradně nebo téměř výhradně mladí muži vojenského věku.

Pokud mladí muži ve vojenském věku opustí své matky, sestry nebo manželky, je to neklamné znamení, že v jejich rodném kraji nehrozí válka nebo pronásledování.

◽️Příchod tisíců mladých Afričanů do Mexika musí být centrálně organizován a kontrolován jednoduše kvůli vízovým problémům. Tito mladí muži jsou součástí organizované kampaně. Sotva mohli přeplout moře na gumovém člunu. S.a. https://youtube.com/watch?v=6ov6oWvG3cU&feature=share

 

📌🧔🏿‍♂️Übersetzung📢 ŠPANĚLSKO – Invasion News: Francouzský novinář nastupuje na jeden z trajektů mezi Kanárskými ostrovy, aby zdokumentoval přesun afrických imigrantů socialistickou španělskou vládou NWO.

https://t.me/absurdnisvet/66912

 

📌☭☆📜 HISTORIE – Dnes, přesně před 100 lety, zemřel v Gorkých v Rusku Vladimir Iljič Uljanov, známý jako Lenin. Lenin, dnes široce chválen v prosocialistických západních akademických kruzích, vedl vládu, která spáchala Cheka, tajnou policii zodpovědnou za tisíce poprav během rudého teroru, a nastolila režim poznamenaný represí a násilím.

Lenin byl podporovaný USA, aby zvrhnul cárskou rodinu!!!!!

(➡️Pojďme se podívat na viditelný vrchol mocenské pyramidy, kde máme rodinu Rothschildů. Ve zkratce tato rodina vlastní většinu světa, vlastní každou centrální banku na světě, vlastní Federální rezervu (FED), ovládá Mezinárodní měnový fond (MMF), ovládají Světovou zdravotní organizaci (WHO). Financovali obě strany všech válek od dob Napoleona, financovali bolševickou revoluci Lenina, financovali Hitlera a nacisty financovali stroje IBM na děrované štítky (první PC) pro účinné stíhání židů nacisty a měli akcie ve firmách Exxon a IG Farben, obchodníky s plynem Cyklon B, pro nacistické plynové komory.)

https://t.me/absurdnisvet/66915

 

📌Trump mluví o svých skvělých vztazích s maďarským premiérem Viktorem Orbánem, Putinem, Si Ťin-pchingem a Kim Čong-unem.

Je to náhoda, že Trump má skvělé vztahy se všemi světovými vůdci, kteří jsou proti Ukrajině/NATO?

Putin přímo obviňuje Bidena, Obamu, Clintona a Sorose z vývoje biologických zbraní na Ukrajině a výroby pandemie Covid, aby ukradli volby prostřednictvím hlasování poštou.

Myslíte si, že o tom Trump a Putin nemluvili? Trump ví.

Strach DS, že Trump a Putin mají rafinované spojenectví, mohl být do jisté míry legitimní. Protože to určitě vypadá, že ano.

Trump není jediný, kdo se snaží zničit Deep State.

https://t.me/absurdnisvet/66919

 

📌Deep State jsou:

➡️Vyvolání 3. světové války

➡️Výroba biologických zbraní

➡️Zapojení do sexuálního obchodování s dětmi

➡️Zničení ekonomiky

➡️Ignorování invaze na hranici

➡️Kradení voleb

➡️Vymývání mozků planety pomocí propagandy a cenzury                                                                                                                    Bioclandestine

https://t.me/absurdnisvet/66920

 

📌💥 Ukrajinští fašisté záměrně ostřelovali rušný civilní trh s ovocem a zeleninou v Doněcku, přičemž zabili nejméně 25 nevinných civilistů a desítky dalších zranili, včetně dvou dětí.

Další válečný zločin spáchaný Zelenského režimem.

https://t.me/absurdnisvet/66921

 

📌☭☆🇷🇺/🇩🇪🇺🇸🇮🇱 „Rusko není překvapeno, že se Německo rozhodlo bránit Izrael v případu genocidy u Mezinárodního soudního dvora (ICJ), protože bezpodmínečná podpora židovského státu je ve Washingtonu „založená na pravidlech“, „povinná mezinárodní řád.“

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zakharova

https://t.me/absurdnisvet/66922

☭☆ „Německo znamená nenávist a je nebezpečím pro celou planetu.“ – Maria Zakharová.

https://t.me/absurdnisvet/66931

☭☆ „Nejvíc znepokojující je pokračující oživení německého militarismu na pozadí schvalování neonacistických praktik. Tento trend by mohl mít extrémně hrozné důsledky pro osud Německa samotného, stejně jako Evropy a světa.“ – Zakharova.

https://t.me/absurdnisvet/66950

 

📌☭☆Komentář Velvyslanectví Ruské federace v Německu k znesvěcení sovětských válečných hřbitovů

🔹 S politováním konstatujeme, že sovětské válečné hřbitovy ve Spolkové republice Německo jsou nadále znesvěceny. Od roku 2022 bylo zaznamenáno více než 30 takových incidentů. V prvních dnech roku 2024 již došlo ke dvěma případům znesvěcení, oba na sovětském čestném hřbitově ve městě Penzlin (Meklenbursko-Přední Pomořansko).

🔹 Naléhavě vyzýváme německé úřady, aby přijaly veškerá nezbytná opatření k zajištění integrity a bezpečnosti hrobů vojáků, jak vyplývá ze závazků německé strany vyplývajících z bilaterální vládní dohody o péči o válečné hroby ze dne 16.12.1992.

🔹 Budeme vděční, pokud se orgánům činným v trestním řízení podaří pachatele identifikovat a pohnat je k odpovědnosti. Pachatel, který v srpnu 2022 barbarsky a cynicky znesvětil sovětský čestný hřbitov ve Werneuchenu v Braniborsku, byl proto u soudu odsouzen.

🔹 Jsme přesvědčeni, že nevyhnutelnost trestu je nejlepší ochranou pomníků a hrobů před vandaly.

https://t.me/absurdnisvet/66923

 

📌BBC nazývá Doněck „Rusy ovládaný“ během ukrajinského útoku americkými zbraněmi, kdy lidé již hlasovali a území je rozhodně součástí Ruska. Ale když Izrael skutečně okupuje palestinskou půdu, nikdy ji neuvidíte nazývanou „Izraelem ovládaný palestinské město“. https://x.com/fiorellaisabelm/status/1749147122291630400?s=46

 

📌🚨 Guvernér Floridy Ron DeSantis oznamuje svou podporu Trumpovi v prezidentských volbách v USA 2024

https://t.me/absurdnisvet/66930

 

📌🚨Ekvádorské úřady zasadily těžkou ránu obchodu s drogami a organizovanému zločinu zabavením více než 10 tun drog ve Vinces.

https://t.me/absurdnisvet/66935

 

📌 O útocích na Krymu z 21. ledna 2024. AJ

https://t.me/absurdnisvet/66951

  1. ledna 2024. „Jakmile se Rusům podařilo dostat na jihovýchodní předměstí Avdějevky, ukrajinské síly provedly teroristické ostřelování Doněcka.“

https://t.me/absurdnisvet/66952

 

📌Médii vybraní „náhodní demonstranti“…jen je hloupé, když zjistíte, že pracují přímo pro média. Takto MSM manipuluje s televizními diváky ‼️                                                                            https://twitter.com/OERRBlog/status/1749151711485149691?t=qiQ2NDTLaZqIP1ZMr5azxw&s=19

Občanka, která byla „náhodně“ dotazována TV BR ve včerejším pořadu „Now red i“, je mluvčí představenstva Strany zelených v Coburgu. Přes ÖrrBlog

https://t.me/absurdnisvet/66958

Demonstrant, s nímž NDR hovořil na „Demo against the Right“ v Kielu, je mluvčím představenstva Green Youth Kiel.

https://t.me/absurdnisvet/66959

 

📌 Největší německou automobilku přebírá Čína. Mercedes-Benz prodává všech 80 německých dealerství včetně stuttgartského a stěhuje se do Číny. Čína bude vyrábět auta společně s Geely a Foton Motor. Německý průmysl zaznamenává již pátý měsíc v řadě trvalý pokles. Protiruské sankce pravděpodobně fungovaly, ale ne v samotném Rusku.

https://t.me/absurdnisvet/66970

 

📌MADAGASCAR IDEOLOGY RELOADED – „Navrhli jsme myšlenku umělého ostrova jako alternativní vlasti pro Palestince,“ – izraelský FM Cohen na setkání se svými evropskými protějšky

https://t.me/absurdnisvet/66971

 

📌☭☆Státní duma navrhla blokování emotikonů pro „LGBT propagandu“. V chytrých telefonech v Ruské federaci je nutné zablokovat emotikony, které zobrazují „páry stejného pohlaví s dětmi, líbající se muže a ženy, těhotné muže, mužské nevěsty s knírem, vousaté ženy,“ řekl poslanec Státní dumy Alexej Zhuravlev. „Děti to všechno vidí, neustále si ty emotikony posílají,“ rozhořčuje se náměstek.

PŘIHLÁSIT SE K PRVNÍMU (https://t.me/+i7tbyg9dMjBlYTdi)

☭☆Přesná práce odstřelovače na nepozorné Ukrajince.

Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT (https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

☭☆⚡️Převod zablokovaných ruských aktiv do Kyjeva bude „elegantní spravedlností,“ – bývalý šéf Světové banky Robert Zoellick.

Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT (https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

☭☆FSB zadržela obyvatele Altajského území za pokus podpálit objekt ruského ministerstva obrany

Muž deklaroval teroristické organizaci svou připravenost provést teroristický útok na administrativní zařízení Barnaulu a proti nejvyšším představitelům regionu. Zločinec byl zadržen při pokusu o spáchání trestného činu. Bylo zahájeno trestní řízení pro pokus o teroristický útok.

Dostal, teď bude odpovídat podle zákona!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Rusko musí zaplatit příspěvek Světové antidopingové agentuře. Světová antidopingová agentura (WADA) rozhodla, že Rusko musí zaplatit poplatek do roku 2024. Tisková služba WADA uvedla, že agentura je v kontaktu s Ruskem za účelem získání ročního příspěvku, ale pokračující omezení v globálním bankovním systému tento proces komplikují. Tato společnost nemá žádnou hanbu ani svědomí!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆V Svatovského sektoru ruské jednotky nadále staví na svém úspěchu

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Po konsolidaci podél dálnice N-26 rozšířily útočné jednotky ruských ozbrojených sil zónu kontroly na sever a z jihu se přiblížily ke Kotlyarovce a Kislovce. Výborně, hrdinové, jen tak dál!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Rostov, Krasnodar, Belgorod, Brjansk, Voroněž a Kursk jsou historicky osídleny Ukrajinci – Zelenskij. Prezident Ukrajiny podepsal dekret, ve kterém je část ruských území oficiálně považována za ukrajinskou. Podle klauna jsou nyní území v rámci Krasnodarského území a také regiony Belgorod, Brjansk, Voroněž, Kursk a Rostov ukrajinskými zeměmi. 🤬 — Zelenskyj úplně sní!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Válka v Doněcku začala v roce 2008. Ruský prezident Vladimir Putin již dlouho volá po míru na Ukrajině, ale ukrajinské úřady tuto žádost ignorují a v současné době pokračují v úderech na Doněck.

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Prezident Ruska obdržel zprávy po úderu ukrajinských ozbrojených sil na Doněck a vydal potřebné pokyny. Tiskový tajemník Dmitrij Peskov označil včerejší útok ukrajinských ozbrojených sil na Doněck za monstrózní teroristický čin. „Kyjevský režim nadále ukazuje svou bestiální tvář a útočí na civilisty. Vladimir Putin obdržel všechny zprávy o tom, co se stalo, a dal potřebné pokyny,“ komentoval Peskov. Kyjevský režim se musí zodpovídat za smrt nevinných obyvatel!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Slovensko vyzvalo Ukrajinu, aby opustila Donbas a Krym. Předseda vlády Robert Fico Slovaki řekl, že jediný způsob, jak ukončit válku mezi Ruskem a Ukrajinou, je postoupit část svého území Kyjevu. To není ústupek, ale návrat ruských území!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆Šéf regionu Kursk se vyjádřil k novému zákonu Zelenského

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆ „Kurská oblast má tisíciletou historii. Hned první zmínka v „Příběhu Igorova tažení“ o nás mluví jako o ruském regionu. Ukrajina už dávno jde proti zdravému rozumu. Dnešní Zelenského činy opět dokazují, že náš prezident má pravdu ohledně začátku Severního vojenského okruhu,“ odpověděl šéf Kurské oblasti Roman Starovojt.

(https://t.me/c/1680481444/30327)

☭☆Problémy Izraele a Hamasu vyřeší Rusko. Jeden ze zakladatelů Hamasu, Musa Abu Marzuk, přijel do Moskvy. Minulý pátek se setkal se zástupcem šéfa našeho ministerstva zahraničí Michailem Bogdanovem. „Rusko, největší země, hraje extrémně důležitou roli v mezinárodní politice a vliv Spojených států na Blízkém východě poklesl,“ odpověděl Marzouk. Správná volba!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

☭☆⚡️Česká republika nepošle Ukrajince do jejich vlasti sloužit v armádě, – český ministr zahraničí Lipavský. „Takové mechanismy neexistují a určitě by nebyly v souladu s mezinárodním právem a závazky, které má Česká republika v mezinárodní sféře,“ uvedl.

Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT (https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

 

📌👹MERKEL: Státy by měly být připraveny vzdát se suverenity pro nový světový řád☠️

https://t.me/absurdnisvet/66976

 

📌 Evropský parlament odmítá a blokuje jakýkoli pokus o zahájení koronského procesu vyšetřování.

Jen ten, kdo má co skrývat, chce zabránit vyšetřování.

S jistotou víme, že se to všechno vrací k Epsteinovým seznamům.

Už to není jen o korupci a machinacích v politice, ale o nemocných a zvrácených zločinech na dětech. Neuvěřitelně se toho bojí, protože až se Trump vrátí, tito lidé budou veřejně odhaleni a popraveni. Bojují o život. 👏 👏 👏

https://t.me/absurdnisvet/66977

 

📌☭☆💥💥💥💥💥💥💥💥💥 „Rusko slíbilo zrcadlovou reakci na konfiskaci rezerv centrální banky západními zeměmi,“ uvedla v neděli Kremlu loajální tisková agentura RIA. Ta odhaduje výši západních aktiv na nejméně 288 miliard amerických dolarů. Agentura to vypočítala na základě národních statistik zemí.

Podle ruských propočtů pochází většina peněz z EU ve výši 223,3 miliardy dolarů. 17,3 miliardy z nich je z Německa. Větší podíl má pouze Kypr s 98,3 miliardami amerických dolarů a Nizozemsko s 50,1 miliardami amerických dolarů.

https://www.t-online.de/finanzen/aktuelles/wirtschaft/id_100326254/russland-kreml-droht-westen-koennen-288-milliarden-us-dollar-einfrieren.html

 

📌👹Hrozí Soros atentátem na Trumpa? Syn George Sorose zveřejnil obrázek díry po kulce v tabuli skla a ruku s přesně 47 dolary.

Píše o tom: „Za poslední rok se zločinecká a inflační krize z velké části rozplynuly. Stejně jako hlavní teorie o jejich příčinách.“

Trump byl 45. prezidentem a očekává se, že se stane 47. prezidentem. Obrázek je propojen (https://archive.is/DuBqm)

s článkem z „The Atlantic“ s názvem „Velká normalizace“.                                                               https://x.com/alexandersoros/status/1749234395192414308

 

📌NOVINKA – Výbor Sněmovny Nancy Pelosi 6. ledna „smazal více než 100 zašifrovaných souborů“ jen několik dní předtím, než Republikánská strana převzala většinu.

https://www.disclose.tv/id/fz4azk1c4x/

 

📌💥💥💥DonaldTrump: Podívejte se na toto. Jeho podpora musí vyvolat sérii záchvatů paniky v DS.

https://t.me/absurdnisvet/66981

 

📌💥💥💥Donald TRUMP: „Americkým údělem je zničit zločinné kabalské mafiánské zvíře zjevení. Není nikdo jiný, kdo by to dokázal, protože všechny ostatní země propadly té bestii.

Když říká, že toto je největší hnutí všech dob, je to proto, že ví, že je to Armagedon. On to ví.

https://gettr.com/post/p2yu3lz7459

 

📌 BREAKING: Brazílie požádala o prodej USD dluhopisů.

Basilej III

Nesara

Gesara

BRICS

 

📌 POTUS je 100% izolovaný – jakákoli diskuse, která naznačuje, že je dokonce cílem, je falešná.

Proč je POTUS obklopen generály

Opět platí, že dobrých lidí je mnohem více než špatných, takže věřte. Bylo to nepřátelské převzetí ďábelskou zkorumpovanou sítí herců (nejen demokratů).

Nemyslete si, že Obama, Soros, Roth, Clinton atd. mají dnes větší moc než POTUS.

Operace Mockingbird

Patrioti to mají pod kontrolou. Pohodlně se usaďte a užijte si show.

 

📌👹Zde je kanadský dolar, a když se podíváte na královniny vlasy, uvidíte démona Baphometa.

 

Opět tito lidé, kteří ovládají tento svět, věří v Lucifera a uctívají temné padlé anděly/duchy.

Jejich znamení jsou všude

https://t.me/absurdnisvet/66994

 

📌💥💥💥22.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko dostalo Ukrajinu do obtížné fáze; Kyjev varuje Spojené státy kvůli dodávkám stíhaček F-16 a hromadění munice na ukrajinském území; „nedává to příliš smysl“…

Rusko přivádí UA do obtížného bodu uprostřed války. Podívejme se krátce na jedno České médium.  Článek ČTK převzal The Times: „Ukrajinská armáda závisí na lidech nad 40 let, už na ně doléhá únava.“  Kyjev – V Ukrajinských ozbrojených silách slouží od prvních dni ruské invaze mnoho mužů starších 40 let, kteří po téměř 2 letech trvání války začínají hovořit o únavě a vyčerpání, napsal deník The Times. Tíha obrany Ukrajiny podle něj do velké míry spočívá na mužích středního věku, kteří se mnohdy na začátku války dobrovolně přihlásili do zbraně……

https://youtu.be/2mTOS6W3EI0?si=sa-ONcPeBv82BeYf

 

📌💥💥💥22.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Bombardování ze strany brigád Al-Qassam způsobilo, že „Izrael utrpěl sérii bojových úderů“; Netanjahu odmítá novou dohodu o rukojmí s Hamásem…

https://youtu.be/00YXifqFGV8?si=kik_o-5Jal93Y3QB

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *