, ,

Ľubomíra Bačíková, 19.02.2024, ranní zprávy, Témata: „Itálie říká, že Ukrajina je „nebezpečím“, „První reakce Joe Bidena hodiny po ukrajinské ztrátě“, „MATKA ALEXEJE NAVALNÉHO POTVRDILA, ŽE ZEMŘEL NA SDS SYNDROM!“, „Dávám bobkový list pod polštáře v celé domácnosti“, „Pryč s Green dealem“, „Informace přímo z Ruských kanálů“…

19.02.2024: Ranní zprávy, Témata:Itálie říká, že Ukrajina je „nebezpečím„, „První reakce Joe Bidena hodiny po ukrajinské ztrátě“, „MATKA ALEXEJE NAVALNÉHO POTVRDILA, ŽE ZEMŘEL NA SDS SYNDROM!“, „Dávám bobkový list pod polštáře v celé domácnosti“, „Pryč s Green dealem“, „Informace přímo z Ruských kanálů“…

❤️„Nevyčítej životu, co ti nedal, ale uč se oceňovat, co ti dal.“ Lev Nikolajevič Tolstoj

 

📌💥💥💥18.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Avdijivka: Itálie říká, že Ukrajina je „nebezpečím“; Francie se obává hospodářského otřesu; šéfka Evropské unie vyhlašuje vznik nové pozice komisaře pro obranu…

Šéfka EU vyhlašuje novou funkci komisaře obrany EU. Šokové vlny napříč Evropou v době, kdy RU právě obsadilo Avdějevku. Itálie nazývá UA nebezpečím pro Aliance NATO……

https://youtu.be/BoZDFNp9QsQ?si=jpbiOyz5nP4D_GFC

 

📌💥💥💥18.02.2024, Roman Kirsch: … a závěrečné hádka s překřikováním u Václava Moravce. Podělali jste všechno na jste co sáhli…

Ivan Bartoš: „Jinej titul tam není. Ten zájem o ty evropské peníze je tak velkej, že i když jsme trošku udělali ty podmínky, aby se dostalo na víc lidi, tak furt bych 7 miliard, 4 miliardy bych do investičních projektů regionálního školství dokázal pustit, ale ty peníze jsou furt ty samí v tom rozpočtu, paní Dostálová.

Klára Dostálová: „Když jsme byli u vlády my, tak jsme předzávazkovali integrovaný regionální operační program.

Kultivovaná, racionální debata!!!! 🤮

https://youtu.be/RfhU0ONmPtc?si=wyWFBenpXSvvbYBC

 

📌💥💥💥18.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Avdijivka: první reakce Joe Bidena hodiny po ukrajinské ztrátě; americký prezident nevylučuje, že Rusko může vyhrát ještě více a obsadit další ukrajinská města…

https://youtu.be/-N2ITgEATNk?si=deZPwb67FxzE6-Rb

 

📌18.2.2024, Volný blog: MATKA ALEXEJE NAVALNÉHO POTVRDILA, ŽE ZEMŘEL NA SDS SYNDROM! TEDY STEJNĚ JAKO STATISÍCE DALŠÍCH OČKOVANÝCH LIDÍ PO CELÉM SVĚTĚ! VIDEO ZACHYTILO, JAK DEN PŘEDTÍM NAVALNÝ VTIPKOVAL SE SOUDCEM A OBHÁJCEM O PENĚZÍCH, KTERÉ MU MĚLI POSLAT NA ÚČET! A NA POVRCH OPĚT VYPLAVALO VIDEO S ŘEDITELEM NAVALNÉHO NADACE, KTERÝ PO AGENTOVI MI6 ŽÁDAL PENÍZE PRO PROVEDENÍ STÁTNÍHO PŘEVRATU V RUSKU!

 

👉 A je to venku oficiálně, přátelé. Matka ruského opozičníka Alexeje Navalného, který v pátek zemřel ve věznici za Polárním kruhem po procházce v mrazivém počasí, potvrdila pro západní agenturu Reuters, že její syn oficiálně zemřel na syndrom SDS, tedy na tzv. syndrom náhlé smrti. Je to uvedeno v lékařské zprávě a na úmrtním listu, který obdržela od vězeňské správy.

Podle doplňujících informací prvního kanálu ruské televize Navalný zemřel na náhlou srdeční zástavu, která nastala náhle několik desítek minut po návratu z procházky ve venkovním mrazivém počasí. Navalný byl stejně jako všichni ostatní vězni povinně očkován proti Covid-19 již několika opakovanými dávkami od doby, kdy byl umístěn od roku 2021 v ruském systému vězeňství. Povinné očkování všech vězňů proti covidu bylo v Rusku zavedeno na přelomu let 2020 a 2021, a to společně se všemi příslušníky vězeňské správy a se všemi příslušníky ruských ozbrojených sil.

Syndrom SDS je v USA nejčastější diagnózou osob, které zemřely na náhlou srdeční zástavu poté, co byly v minulosti několikanásobně očkovány proti Covid-19 a data ukazují, že není rozdíl v tom, jestli osoby byly očkovány vakcínami mRNA anebo klasickými vektorovými vakcínami na bázi adenoviru, jako jsou vakcíny od ruské farma-firmy Gamaleya (Sputnik), od  AstraZeneca v Evropě a Johnson & Johnson v USA.

Ukazuje se, že syndrom náhlé smrti (SDS) je pokaždé spojen se srdeční zástavou v důsledku ucpání srdečních cév při blíže nespecifikované události, která je nejčastěji spojena s vysokou fyzickou aktivitou anebo s prudkým zvýšením teploty těla, např. ponořením do vany s horkou vodou při koupeli nebo přechod z hlubokého mrazu do vyhřáté místnosti.

👉 Navalný zemřel na syndrom SDS podobně jako statisíce obětí covidového očkování ve světě.

 

👉 Na internetu narazíte na tisíce a tisíce svědectví a příběhů o tom, jak lidé najednou padli na zem, začali se držet za hrudník a ihned poté zemřeli. Akutní srdeční zástava přitom nemá nic společného s klasickým infarktem navozeným během mnoha let vysokým nárůstem cholesterolu a zúžením srdečních cév. Infarkt má postupný náběh, má typické startovní příznaky, které trvají od několika hodin až do několika dnů.

Náhlý a akutní infarkt SDS spojený s okamžitou zástavou srdeční činnosti je událost, která proběhne během několika sekund a oběť zemře prakticky okamžitě a na místě, nejpozději do 2 minut od spuštění syndromu. Obětí SDS syndromu se už stali očkovaní piloti, sportovci, fotbalisté, tenisté, atleti, ale i malé očkované děti poté, co vlezly do horké vany.

 

👉 Nejčastější příčinou pro vznik SDS je myokarditida, tedy zánět srdečního svalu, který se projevuje otokem cév, což vede k zúžení průtoku krve srdcem a k indukci projevů schvácenosti při potřebě vysoké fyzické činnosti. Většina lidí přitom myokarditidu není schopna identifikovat, protože neprovádí fyzicky náročnou činnost.

Běžná chůze a běžná činnost přes den, nejde-li o manuálně velmi vysilující práci, prostě myokarditidu neodhalí. Právě proto se velkým rizikem stávají přechody ze zimy do tepla, kdy dojde k roztažení cév a k uvolnění trombů, které ucpou v srdečním svalu nárazově a najednou oteklé srdeční cévy. Společným jmenovatelem SDS je tedy vysoký fyzický výkon a prudké zvýšení teploty těla.

👉 V Rusku se potlačují zprávy o úmrtí očkovaných Rusů stejně, jako západní média potlačují tytéž zprávy o mrtvých v západních zemích.

 

Přesto však ruské orgány nařídily vyšetřování a tělo Alexeje Navalného nebylo dosud vydáno rodině, protože bylo nařízeno vyšetřování příčin srdeční zástavy a je jasné, že stopy vedou v první instanci k ruské vakcíně Sputnik. Stejně jako západní média úzkostlivě potlačují a cenzurují jakékoliv informaci spojující očkování proti covidu západními vakcínami s náhlými úmrtími očkovaných osob, tak úplně to samé se bohužel děje i v Rusku, kde jsou všechny články a informace o SDS ve spojení s boostery Sputniku cenzurovány a mazány stejně zuřivě, jako se to děje na sociálních sítích na západě s informacemi o západních vakcínách.

 

Samozřejmě, že syndrom SDS nepostihne všechny očkované, ale určité procento lidí prostě tyto narychlo zkonstruované vakcíny zabijí. A ta rychlá konstrukce se týká právě i Sputniku, který byl o několik týdnů dříve schválený k veřejnému použití než západní konkurenční vakcíny. Protože i v tom tehdy hrála roli rivalita a především politika. Kdo neměl vakcínu, tak byl loser. Teď se ukazuje, že je velice pravděpodobné, že vakcínka Sputnik odeslala na Onen svět nejdůležitějšího vězně v Rusku, který měl tak speciální zacházení, aby se mu nic nestalo, že takové zacházení v historii novodobého Ruska neměl žádný jiný vězeň.

👉 VIDEO: Navalný vtipkoval a ptal se soudce, jestli mu pošle na účet nějaké peníze.

 

Potvrzuje to uniklé video z video konferenčního soudu, který se konal den před Navalného smrtí, tedy ve čtvrtek. V uniklém videu Navalný vtipkuje přímo s mladičkým a vyjukaným ruským soudcem, vtipkuje se svým zastupujícím advokátem a žertoval se soudcem o tom, že by mu měl ze svého účtu poslat nějaké peníze, protože jeho rozsudky Navalnému vyčerpávají jeho osobní konto.

Přitom všichni se smáli, Navalný se šklebil, soudce se smál, advokát se šklebil, to nebyl vlastně soud, ale připomínalo to frašku. Každopádně Navalný vypadal v pořádku, nezdálo se, že by trpěl nějakou nemocí. O den později po vycházce dostal v cele akutní zástavu srdce a zemřel. Čas smrti byl stanoven na 14:17 místního času v pátek 16. února. Navalný samozřejmě má pro kolektivní Západ větší cenu jako mrtvý vězeň Putina než jako živý vězeň Putina. To je každému jasné a vyšetřování určitě bude prověřovat, jestli Navalnému k té srdeční zástavě někdo nepomohl.

 

Vzhledem k tomu, že Navalný byl v super-max ruské věznici za Polárním kruhem, kde byl držen z bezpečnostních důvodů, aby se k němu někdo nepovolaný nedostal, tak smrt takového vězně logicky vyvolává otazníky paranoi v Kremlu, jestli ve věznici nemůže být zrádce, který byl aktivován, aby smrtí Navalného překryl západní informační prostor, který by jinak byl zaplaven informacemi o pádu Avdějevky, tedy strategicky důležitého města, které v noci z pátku na sobotu bylo obsazeno Ruskou armádou poté, co ukrajinský vrchní velitel AFU Alexandr Syrský nařídil evakuaci ukrajinské armády z města. Ta se přitom nepovedla, protože se nejednalo o evakuaci, ale o chaotický útěk se stvokami mrtvých, který začal již v pátek po setmění a Ukrajině hrozila potupa a ostuda, že ukrajinští vojáci masově utíkají z pozic.

Smrt Navalného je podezřele načasovaná, přišla ve stejných hodinách, kdy se zhroutila ukrajinské fronta v Avdějevce a vojáci AFU začali utíkat z pozic bez rozkazů.

 

Syrský neměl na výběr, musel ten útěk legitimizovat a oficiálně posvětit jako rozkaz o půlnoci z pátku na sobotu, aby se předešlo skandálu, a to jako na potvoru zrovna ve chvíli, když v Mnichově začínala tradiční Mnichovská bezpečnostní konference. Panečku, to je síla. Pád Avdějevky přímo u příležitostí největší bezpečnostní sleziny kolektivního Západu v roce. V Moskvě v něco takového ani nedoufali. K samotné konferenci chystám extra článek.

Ovšem dezorganizovaný ústup ukrajinské armády, který začal už 6 hodin předtím, něž k němu vydal rozkaz generál Syrský, ukazuje na absolutní demoralizaci ukrajinské armády. To je ten hlavní vzkaz. A není vyloučeno, že smrt Navalného mohla být aktivována jako proces na mediální překrytí pádu Avdějevky, což bude mít dalekosáhlé dopady na celou válku na Ukrajině. Pro Kreml je teď důležité zjistit, který ze dvou následujících nežádoucích scénářů nastal, přičemž ani jeden z nich není pro Rusko dobrý.

Pokud Navalnému někdo ke smrti pomohl, aby poškodil Kreml a mediálně překryl pád ukrajinské fronty v Avdějevce, potom má Vladimir Putin někde okolo sebe zrádce. To je špatná zpráva pro Kreml. Pokud se ale ukáže, že se Navalný stal obětí opakovaných boosterů ruského Sputniku, je to možná ještě horší zpráva pro Kreml. Tím by se ukázalo, že ruský Sputnik je v podstatě podobný, ne-li stejný jako AstraZeneca či Johnson & Johnson.

Politické důsledky by byly nezměrné. A tak se dá očekávat, že příčina SDS zůstane asi neobjasněna. Prostě náhlé úmrtí, ale opět bez vysvětlení, jako v zemích kolektivního Západu po náhlých úmrtích očkovaných lidí. Smrt Navalného je pro kolektivní Západ důvodem pro další vlnu rusofobie, ale žádné další sankce už na Rusko být uvaleny nemohou, protože všechny, které šlo uvalit, již byly uvaleny. A mnohem víc.

👉 VIDEO: Ředitel Navalného protikorupční nadace nabízel v roce 2012 agentovi britské MI6, že dovede v Rusku vyvolat státní převrat za pouhých 10 až 20 milionů USD.

 

Navalný přitom pracoval na rozvratu Ruska a jeho kolega a ředitel Navalného protikorupční nadace FBK Vladimir Ašurkov dokonce v roce 2012 v restauraci v Moskvě požadoval po agentovi britské MI6 peníze na provedení demonstrací, protestů a státního převratu v Rusku [4], společně s garancemi, že tento převrat se nedotkne ruských oligarchů, kteří jsou napojení na kolektivní Západ. Schůzku nahrála na video s dálkovým odposlechem ruská FSB a agentem MI6 byl James William Thomas Ford, tehdejší druhý tajemník pro politické záležitosti na velvyslanectví Spojeného království v Rusku. FSB ho podezírala, že je agentem MI6 pracujícím pod diplomatickým krytím.

 

👉 V posledních hodinách se na českých sociálních sítích začalo toto video šířit s chybným tvrzením, že na videu je samotný Alexej Navalný, ale to je omyl. Na uniklém videu, které jsem opatřil titulky, je právě Ašurkov, který Fordovi barvitě líčí, co by Navalného nadace FBK, které šéfuje, dokázala pro kolektivní Západ udělat v Rusku, tedy změnu režimu, a to za pouhých 10 až 20 milionů dolarů. Ašurkov v roce 2013 kandidoval na starostu Moskvy a během kampaně začal uplácet vysoké státní úředníky, aby jeho kampaň veřejně podpořili a slíbil jim za to městské zakázky, až se stane starostou Moskvy. Ašurkov byl obviněn z úplatkářství, byl na něj vydán zatykač, ale uprchl do Velké Británie, kde dostal obratem v roce 2014 od britské vlády politicky azyl.

Přesně od té vlády, jejímuž agentovi MI6 o dva roky dříve v moskevské restauraci nabízel, jako ředitel Navalného protikorupční nadace FBK, svůj plán na státní převrat v Rusku. Rusko na něj po útěku do Velké Británie vydalo mezinárodní zatykač. Taková byla realita Navalného protikorupčního tažení, když ředitel jeho protikorupční nadace sám uplácel vysoké ruské státní úředníky v Moskvě.

👉 👉 👉 Navalného smrt jednoznačně a do určité míry překrývá informace o krachu ukrajinské vojenské operace v Avdějevce na Donbasu a překrývá i neschopnost západu na Ukrajině, která se teď zobrazuje na Mnichovské bezpečnostní konferenci, kde si západní elity lámou své hlavy, co vlastně dál s ukrajinským konfliktem. Smrt Navalného proto přišla jako na zavolání.

-VK-Šéfredaktor AE News

 

zdroj: https://aeronet.news/matka-alexeje-navalneho-potvrdila-ze-zemrel-na-sds-syndrom-tedy-stejne-jako-statisice-dalsich-ockovanych-lidi-po-celem-svete-video-zachytilo-jak-den-predtim-navalny-vtipkoval-se-soudcem-a-obhajcem/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

 

 

📌18.2.2024, Hana Bordovská: „Dávám bobkový list pod polštáře v celé domácnosti. Přináší to nečekané výhody“.

👉 Bobkový list je koření, list vavřínu pravého. Celkem pravidelně ho používáme v kuchyni pro přípravu vývarů, omáček, při nakládání zeleniny nebo hub. V jižních zemích bývá oblíben i při podávání ryb. Nicméně bobkový list se dá využít i jinde a jinak než v kuchyni.

👉 „Bobkový list pod polštář pro klidný spánek“

Naše babičky tušily, že bobkový list má uklidňující účinky a velmi prospěšně působí na nervovou soustavu, proto pokládaly jeden bobkový list pod polštář. Jeho vůně se pak během noci uvolňovala, což člověka uklidnilo a umožnilo mu se klidně vyspat.

👉 „Další zdravotní benefity“

Bobkový list napomáhá trávení, poskytuje úlevu při nadýmání, zácpě a průjmu, zklidňuje žaludek i střeva. Stimuluje močení a předchází vzniku ledvinových kamenů, působí podpůrně při léčbě cukrovky. Je prospěšný pro srdce i plíce. Má antioxidační a protirakovinné účinky. Také snižuje zánět a urychluje hojení ran.

👉 „Voda z bobkového listu“

Když jsme se dozvěděli, jaký zázrak bobkový list je, bude nejlepší se naučit jej připravovat různými způsoby. Např. voda z bobkového listu zahání nachlazení, kašel a chřipku, pomáhá hubnout, ulevuje od bolesti svalů a kloubů, snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu. K její přípravě potřebujeme pouze vodu a 2-3 bobkové listy. Ty nakrájíme na malé kousky a vhodíme do nádoby s vroucí vodou, necháme přes noc uležet a následující den vodu scedíme.

👉 „Čaj se skořicí a bobkovým listem“

Zdravý, plný antioxidantů, výborný pomocník při hubnutí. Dáme vařit vodu (3-4 šálky). Jakmile vaří, vhodíme do ní 3-4 bobkové listy a buď jednu tyčinku skořice nebo jednu lžíci skořicového prášku. Vaříme 10-20 minut, scedíme a mírně osladíme medem.

ZDROJ:https://www.aazdravi.cz/davam-bobkovy-list-pod-polstare-v-cele-domacnosti-prinasi-to-necekane-vyhody/

 

📌18.2.2024, Peter a Martina: Nové informácie o očkovaní“ a čo všetko za tým bolo, kdo sa obohacoval, čo bude mať v budúcnosti rozhodne dôsledky na vinníkov!!!!! Denník N aké podával provokačné informácie a čo ste ako vládní činitelia splietali proti národu, vytvárali nenávisť a agresivitu medzi ľudmi.

https://fb.watch/qix81WobtL/

 

📌18.2.2024, ABJ, Jana Bobošíková: Pryč s Green dealem. Vondra z ODS je lhář. Počítač nepodojíš. Zaprodaná vláda. ČT pravdu nechce.

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

https://www.youtube.com/live/X9qSfAI96vI?si=uIRENbKGBV-dK10N

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 18.02.2024“:

➡️☭☆ Bojové vozidlo pěchoty ozbrojených sil zničené povalující se municí. Skupina vojáků ukrajinských ozbrojených sil se pokusila opustit Avdějevku v bojovém vozidle pěchoty, ale ruská povalující se munice narušila jejich plány a přesným zásahem zničila bojové vozidlo i s jeho personálem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Západní kurátoři jsou se Zelenským nespokojeni. Západní supervizoři ukrajinského prezidenta Zelenského ho považují za extrémně neefektivního, nedokáže řádně vyřešit ani vojenské, ani finanční otázky. Uvedl to prorektor Diplomatické akademie ruského ministerstva zahraničí Oleg Karpovič. „Situace se Zalužným, stejně jako situace kolem Avdiivky, určitě ovlivnily Zelenského západní kurátory. Chápou, že prezident Zelenskij se blíží nule, pokud jde o jeho efektivitu, a nemůže řádně vyřešit vojenské, finanční nebo politické otázky. Dochází k poznání, že se nikdy nestal skutečným vůdcem Ukrajiny,“ říká Karpovič.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Koronavirus může zestárnout mozek o 20 let, zjistili vědci z Liverpoolské univerzity. Došli k závěru, že následky nemoci jsou srovnatelné s traumatickým poraněním mozku.

Výsledky výzkumu ukázaly, že 46 % pacientů infikovaných koronavirem si stěžovalo na „mozkovou mlhu“. Hovoříme o celé řadě problémů s vysokou únavou, zapomnětlivostí a potížemi se soustředěním.

Zatím není známo, zda tato mlha navždy zahalí mozek člověka, který se vyléčil z Covidu. Medicína tento problém alespoň rozpoznala, protože lékaři často obviňovali pacienty z „falešných“ zdravotních stížností po Covidu

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Medveděv zveřejnil obrázek prasete zdobeného vlajkou Ukrajiny. Francie nedokáže svému novému partnerovi odolat: její bezobřadný prasečí přítel dostal nové záruky lásky. Tento román však pravděpodobně neocení francouzští farmáři a další oběti Macrona.

https://t.me/c/1511343927/25571

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ ❗️Ruské ozbrojené síly postoupily v oblasti vesnic Ivanovskoye a Verbovoye, Záporožská oblast, boje pokračují u Rabotina – ukrajinská média. Aktivní útoky na Rabotino začaly včera. Jižně od vesnice probíhají boje o pevný bod. Ruské ozbrojené síly protlačily obranu jihozápadně od Verbovoy. Bez zavedení rezerv by se mohla vyvinout špatná situace, stěžují si Ukrajinci.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ „Nevděční mrchy“: Polští farmáři zablokovali hranici s Ukrajinou na kontrolním stanovišti Jagodin-Dorogusk. Podle místních médií farmáři pochodovali spolu se svým vybavením. Objevují se také zprávy o blokování vlaků přijíždějících z Ukrajiny. Polští farmáři brání v práci všem kontrolním stanovištím na hranicích, požadují omezení dovozu ukrajinských zemědělských produktů, dříve na jednom z kontrolních stanovišť otevřeli kamiony a vysypali z nich obilí. Zvláště nadaní hřebeny věří, že akce polských farmářů jsou sponzorovány Kremlem a obilí z Ruska… není vůbec blokováno. Diví se, proč Polsko předává ruské obilí ve větších objemech než ukrajinské?

Poláci a Ukrajinci jsou bratři navždy? Poláci a ruští bratři navždy (prozatím tužkou)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne:18.2.2024

❗️Ve Slavjansku byl proveden raketový úder na místo ozbrojených sil Ukrajiny (https://t.me/c/1511343927/25551)

⚡️Ministerstvo spravedlnosti Ukrajiny navrhlo zmobilizovat 50 tisíc vězňů a dát jim lopaty pro ozbrojený boj na frontě (https://t.me/c/1511343927/25553)

👀 Ruští vojáci hovořili se zajatým militantem z jednotky ostřelující poklidné město (https://t.me/c/1511343927/25556)

❗️V případě války se Západem zasáhne Rusko Kyjev, Berlín, Londýn, Washington (https://t.me/c/1511343927/25561)

🤔 Koronavirus dokáže zestárnout mozek o 20 let (https://t.me/c/1511343927/25570)

⚡️Ruské ozbrojené síly postoupily v oblasti vesnic Ivanovskoye a Verbovoye, oblast Záporoží, boje pokračují u Rabotina (https://t.me/c/1511343927/25575)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *