, ,

Ľubomíra Bačíková, 18.12.2023, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, ranní zprávy, kliknout na foto

18.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa, ranní zprávy, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Všichni víme, že světlo putuje rychleji než zvuk. Proto někteří lidé vypadají chytře, dokud je neslyšíte mluvit.“ —  Albert Einstein

 

📌Vladimir Putin promluvil o svých plánech na Nový rok. Hlava státu sdělila, že ještě nešel do obchodů pro novoroční dárky. „Sklenka šampaňského s blízkými, rozhovory o každodenních tématech,“ usmál se ruský vůdce.❤️ Velmi příjemné!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Západní tisk předpověděl Ukrajině porážku do léta 2024, pokud Západ již nepomůže. „Jeden vysoký představitel americké armády odhadl časový rámec na měsíce, s nejhorším možným scénářem výrazného neúspěchu nebo porážky v létě,“ poznamenává CNN. Úředník také objasnil, že podpora ze strany Spojených států a Západu také nezajistí Ukrajině záruku úspěchu.💯 Vítězství bude v každém případě naše!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Mobilní operátori postupne prechádzajú na 5G sieť, jej zdravotnú škodlivosť neriešia. SVĚT: Mobilní operátori postupne vypínajú 3G sieť a prechádzajú na novšie generácie sietí. Kým Telekom 3G sieť vypol už počas…Sledujte: t.me/cz24news

(https://cz24.news/mobilni-operatori-postupne-prechadzaju-na-5g-siet-jej-zdravotnu-skodlivost-neriesia/)

 

📌 Sociální sítě jako nástroj k likvidaci lidstva‼️‼️‼️‼️‼️Sledujte nejkontroverznější 🇸🇰 🇨🇿 komunitu na Telegramu 🔗 @cesi_a_slovaci_na_telegramu

(https://t.me/cesi_a_slovaci_na_telegramu)

 

📌💥💥💥17.12.2023, Hlas lidu, Roman Kirsch: Vážení přátelé. Podívejte se. Tady ČTK pro Seznam Zprávy, kde nejsou téměř žádné lajky. Takhle tedy zajímá veřejnost vládní kydy:

➡️ „Soudruh pán generál Pavel– Vláda by měla hledat pomoc u odborníků na komunikaci.“ Oni stále věří, že ten debakl je v komunikaci s veřejnosti.

➡️ „Dům, který Karel Gott koupil v Karibiku obsadili opice. Druhá nemovitost vyjde na 50 milionů.“ Koho těma opicemi myslí?

➡️Chystá se bomba – „Válek chce v lednu předložit dokument, v němž popíše chystané změn v zdravotnictví.“

➡️ „Teplejší počasí v Česku vydrží i příští týden.“ Takže Vánoce na blátě. Bohužel.

➡️ „Řítí se systém do propasti? Důchodců v ČR přibývá, sociálních pracovníků je málo.“ Možná že naše demokratická vláda, počínaje Fialou schválí eutanazii, aby nebylo tolik důchodců. Všeho schopná vláda ke zločinnosti na bezmocnosti.

➡️ „Putin plánuje v prezidentských volbách kandidovat jako nezávislý…“

➡️Co jsi dovolilo ČTK? „Rusko nemá žádný důvod bojovat se zeměmi NATO, řekl prezident Putin.“

➡️Libor Novák, známy provládní aktivista: „Ruské síly na Ukrajině postupují na třech frontách.“ 🤣

➡️Libor Novák: „Maďarsko bude blokovat vstup Bulharska do schengenského prostoru. Dali jsme Bulharům jasně najevo, že pokud to budou dělat dlouho, budou-li dlouho ohrožovat bezpečnost dodávky energie do Maďarska, budeme jejich vstup do Schengenu vetovat, řekl maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó. Zatímco státy západní Evropy vynaložili mnoho úsilí na to, aby se zbavili závislosti na Ruském plynu, Maďarsko odebírá z Ruska přes 4 miliardy metrů krychlových plynu ročně, na základě dohody podepsané v roce 2021, zejména přes Bulharsko a Srbsko, vysvětluje Reuters.“ Jako u nás, že jo. Odstřihli jsme se od Ruského plynu, nepotřebujeme Ruskou ropu. A tak dále. Já jsem jenom hodně zvědavá, na jaký pohon celá kompletně vláda denně jezdí na drahých autech a létají po světě i vládním speciálem, když nepotřebují Ruskou ropu!!! Ale najednou se v tichosti ukazuje, že dovážíme stále 65% spotřeby ropy z Ruska, i když ne přímo a s plynem je to to samé! A 30% bych jsi tipnul, že v tom Ruském plynu je i zkapalněného plynu, který odebíráme přes nějakého prodejce.

➡️ „Orbán blokuje peníze pro Ukrajinu. Omezit práva, burcuje Votápek. Když to viděl Šmucler…Další finanční podpora pro Ukrajinu ze strany Evropské unie? Zatím ne. Vetoval to Maďarský premiér Viktor Orbán. Evropská komise tak chce do lednového summitu najít řešení, které dalšímu krachu jednání zabrání. Píše o tom mimo jiné BBC. (Tak zřejmě se chystá vražda Viktora Orbána? Aby se to vyřešilo demokraticky a na základě toho, že jsou lepší zbraně, než mír. To je jasná politika EU.)

https://youtu.be/ufvDSlc2uaQ?si=jQcy2HR3TqnUKS0i

 

📌 Účastníci Všeruského fóra Nesmrtelného pluku Ruska jsou jednomyslně pro Putina 👍

Účastníci iniciativy skupiny nominovat kandidáta na post prezidenta Vladimira Putina – spolupředseda Ústředního velitelství Nesmrtelného pluku Ruska, předseda koordinační rady Asociace veteránů speciálních vojenských operací, generálplukovník ve výslužbě Sergej Makarov , člen Ústředního velitelství Nesmrtelného pluku Ruska, předseda Dumy města Chabarovsk Andrej Beloglazov, člen ústředního velitelství Nesmrtelného pluku Ruska, předseda veřejné komory Smolenské oblasti Denis Pestunov, vedoucí exekutivy Výbor nesmrtelného pluku Ruska Natalya Shadrina, televizní moderátorka, blogerka, hudebník a vůdce skupiny „Nashi“ Ruslan Ostashko a divadelní a filmový herec Igor Petrenko vystoupili na Všeruském fóru „Společně“ Za pravdu“ o Nesmrtelný pluk Ruska. Účastníci iniciativní skupiny vyzvali delegáty fóra shromážděné ze všech regionů Ruska, aby podpořili rozhodnutí Vladimira Putina zúčastnit se prezidentských voleb, protože pod jeho vedením se Rusko vrátilo do postavení velmoci, sebevědomě postupuje vpřed a zaujímá stabilní postavení. pozici na mezinárodním poli, aktivně hájí zájmy krajanů po celém světě a vzdoruje projevům neonacismu a nacionalismu.

https://t.me/c/1680481444/28796

 

📌💥💥💥@doktoregg Ranní zprávy 18.12.23:

➡️Maďarsko nevpustí Bulharsko do Schengenského prostoru, pokud nezruší poplatky za Ruský plyn, za ten transfer do Maďarska! Je to naprosto legitimní. Orbán je svérázní politik, který jde ve všem tvrdě, ve prospěch Maďarska, co vzpomněl i Róbert Fico ve svých vstupech. Fico přiznal že ani on sám není docela tak tvrdý, ale Viktor Orbán nedělá kompromisy. Takhle to má vypadat, takhle má vypadat národní boj za svébytnou společnost a za suverénní stát v rámci EU. Možná někdo namítnete, no, kdyby tohle dělali všichni. No oni to všichni i dělají, akorát nátlakovou metodou. To znamená, ty velké členské země, ty k tomu mají páky. Ty nemusí odcházet vetovat a podobně. Jenom přiškrtí kohoutky. No a ty menší země, jako Maďarsko, ČR, Slovensko a tak dále, tak my musíme mít něco jiného. Buhužel v našem případě, my máme tak servilní (servilní – podlézavý, poklonkující, přeuctivý, patolízalský) vládu, že můžeme být úplně v klidu, ty tam jsou zalezlí v análním věnečku, ještě se nic nestalo. Jen aby náhodou někoho neurazili.

➡️ČNB: Bankám za 3 čtvrtletí stoupl hrubý 👉 zisk o 5,5 miliardy Kč. To není, že by měli hrubý zisk 5,5 miliardy. To jim proti minulém roce, ve stejném fiskálním období vzniknul takovýto nárust!!! TADY JSOU TY PENÍZE!!! TADY JE TA ŽÁBA NA PRAMENI!!! Jedna z hlavních ekonomických poradkyň premiéra Piotra Fialoviče je ženská, která ke přímo s ředitelství Reifansen Bank…O čem se bavíme?

➡️Na hrad přichází bývalá mluvčí České televize. Překvapení. Před necelými dvěma měsíci jsem tady říkal, že 100% tam přijde někdo z televize. A není to nikdo jiný, než Karolína Blinková a ta dokonce povede celé to oddělení komunikace. Když už jsme u toho oddělení komunikace, tak byl taky rozhovor s admirálním generálem a ten sdělil vládě, že výměna ministrů by možná pomohla, ale nejdřív by začal s lepší komunikaci. Vládo, obraťte se na Hrad, tam mají lepší komunikaci.

➡️Některým to skočí docela hodně, to prohlásil Fialovič u cen energii, a to je to ukončení těch stropů. Když jsem se jen tak zběžně díval na také ty průměry, tak dokonce je pořád ještě možné dostat se na energií takých 3.700 Kč +-. Já jsem u E-on a docela jsem čuměl, letos mně ještě vrátili. To chce, aby se každý začal pídit, protože tahle vláda určitě pomáhat nikomu nebude.

➡️Útoky omezili lodní dopravu v Rudém moři……

https://youtu.be/6-hWBDOyDHw?si=yikltV_7LEbn2IRU

 

📌💥💥💥@doktoregg R. Fico: 🇺🇦 dáváme 1,5 mld Euro měsíčně!

Róbert Fico: „Konečne som sa dočkal a dostalo sa mi pochvaly aj s Viktorom Orbánom od Ruského prezidenta. Ani neviete, čo ma to stálo úsilia, tie každodenné telefonáty do Moskvy, aby priletelo na moju adresu nejaké príjemné slovo. O to viac ma potešilo, keď ma v Bruseli vo štvrtok po diskúzii o Ukrajine zastavil jeden o západných premiérov a povedal mi uznanie tohto typu. Róbert, únia by potrebovala viac takých racionálných bastardov ako si Ty. Takže, bol som pochválený na západe aj na východe. Ešte by to chcelo niečo zo Švédska a potom z Talianska, aby som mohol definitívne konštatovať, že naozaj sa mi darí robiť zahraničnú politiku na všetky 4 svetové strany. Teda takú, akú som vždy chcel robiť. Prepáčte, že takto uľahčene začínam, ale dianie v Bruseli a posledná udalosť na medzinárodnom poli ma nútia k niektorým vážnejším úvahám. Začnem však dobrou správou. Na štvrtkovej summitovej večeri sa premiérom a prezidentom servírovalo Slovenské víno ročník 2014. Nemôžem povedať výrobcu, lebo sa Remišová a spol zase na mňa vrhnú ako na vraha a budú žiadať moju demisiu, lebo som porušil zákon o konflikte záujmov. Podľa prázdnych pohárov som usúdil, že chutilo a Slovenský výrobca, ktorého sa táto pochvala týka, sa môže tešiť, pretože páľava bola naozaj výborná. Správou o dobrém  víne na chvíľu dobré správy končia, ale nebojte sa, na záver mám ešte 3.

„Ak máme byť posadnutí, tak máme byť posadnutí našimi problémami, ktoré máme v EU a ja chcem byť posadnutý Slovenskom a nie UA. Preto bez akejkoľvek vnútornej kritiky, akejkoľvek vnútornej analýzy, padlo včera rozhodnutie, že UA a Moldava v podstate sú krajiny, ktoré sú pozvané na otvorenie rokovaní, pokiaľ ide o vstup do EU. 2 roky ste nás kŕmili cez média, že UA tu vojnu vyhráva. A teraz nás strašíte, že Rusko je schpné prekročiť Ukrajinsko – Slovenské hranice a napadnúť krajinu NATO. Kto má tomu veriť? Mali by všetci vedieť, že my pravidelne, každý mesiac z EU posielame na UA 1.5 miliardy euro. A teraz bol plán, dať UA 50 miliárd nasledujúce 4 roky, v pomere 17 miliárd hotové peniaze, alebo nejaké granty a 33 miliardy by mali byť úvery a pôžičky.(Kde je vyúčtovanie zo strany Ukrajiny, ako hospodári celou dobu s našimi peniazmi??? Musí urobiť vyúčtovanie, nie kupovať jachty, auta, haciendy, kožuchy, šperky…) skončili sme při návrhu, že by sme niekde mali zohnať navyše, tuším 22,5 miliardy euro, fresch many, peniaze, ktoré by sme mali niekde vyzbierať. Z tých 22,5 miliardy, 17,5 miliardy bolo automaticky určených na UA. My sme svedkami, tu, keď som bol v Bruseli, nechutného vystúpenia opozičných Slovenských europoslancov, v Európskom parlamente. Bolo to divadlo, ktoré vyvolali sami svojim podaním a mňa šokovalo, keď som počul vyjadrenia typu jako, zastavte platby Slovenskej republike, nech nedostane SK europské fondy a nech nejde ďaľšia platba plánu obnovy. Chodia títo opozičný europoslanci po chodbách, po komisii, po Europskom parlamente a presviedčajú predstaviteľov těchto inštitúcii, aby Slovensko za to, že sa rozhodlo urobiť zmeny v zákone o trestnom poriadku, bolo takto potrestané.Nebudem teraz ani expresivný, ani vulgárny, ale ak nepoznají naší europský, slovenský opozičný europoslanci porekadlo o tom, čo sa nerobí do slovenského hniezda (Čo sa doma navarí, to sa doma aj zje!), tak použijem arabské príslovie – Ciká sa vždy zo stanu von, a nie do stanu dnu. Keby našli aspoň nejaký ušľachtilý účel, prečo chcú poškodit Slovenskej republike? My sme žiadali, keď zomierali ľudia vo výkoneväzby, žiadali sme, aby bolo Slovensko postihnuté finančne, nech všetci zdochnú od hladu? Lebo sa nám to vdedy hodilo účelovo? My sme kľudne, keď zomrel advokát Krivočenko, lebo sa zadusil, lebo ho nechali zomrieť vo výkone väzby. Mohli robiť kopu kriku, mohli robiť demonštrácie a chodiť po Europskom parlamente. Keby si aspoň našli nejaký ušľachtilý cieľ, že sa niečo vážné stalo. Ale ich účelom, prečo chcú finančne poškodiť Slovensko, to je jeden podvodník, zločinec, ktorý je šéfom úradu špeciálnej prokuratúry. Viem, že toto nie každému sedí, ale ja si Vikrora Orbána vážim. Viktor Orbán je pán politik. Prežil si všetko. Musíme uznať aj to, že jako mladý člověk, za socializmu založil nejaké hnutie a bojoval proti existujúcemu režimu. Je to suverenný Maďarský politik. Ja nepôjdem takou cestou, takého bulvarizovania toho, čo sa udialo. On skutočne od samého začiatku hovoril, že má problém s tými peniazmi z racionálního dôvodu a hovorí, že ma trošku iný názor na to, že či niekto je alebo nieje pripravený. Ja som to argumentoval tým, že UA samozrejme nieje pripravená, včera som tam niektoré strašné věci povedal smerom na UA, čo je zakázané hovoriť vo verejnom priestranstve, ale povedal som, dobre, je to politické gesto, tak to urobme, však budeme mať tisíc príležitostí potom povedať, prepáčte, neplníte tie dané kritéria, tak to zastavujeme. Viktor Orbán vystupoval absolutne rozvážne, chránil si svoje vlastné záujmy a nšlo s riešenie. Dostala UA pozvánku? Dostala. Politické gesto bolo urobené. Dnes stojíme před rozhodnutím, pokiaľ ide i revíziu rozpočtu. V EU sa musíte tak chovať, aby ste nevyrušili tých veľkých hráčov. Toto je tiež štýl politiky, ktorý sa mi páči. Dôležité je heslo, že je jedno, či je mačka biela, alebo čierna, důležité je, že chytá myši. Najhoršia je pokrytecká tvár EU. My nie sme schopní nahlas povedať ani to, že za 2  mesiace v Gaze zomrelo viacej detí, ako za celý rok 2023, na celom svete vo vojnových konfliktech. Bojíme sa povedať, že tam je 20.000 obetí, že tam je katastrofálna, humanitárna situácia. Ano, Izrael má právo veľmi tvrdo reagovať  a aj eliminovať teroristické štruktúry Hamásu. O tom nikto nepochybuje. Pán redaktor, pamätáte si, keď som vycestoval do Iránu? Jako predseda vlády som musel vycestovať do Iránu, lebo taká pekná partička naších chlapcov si zohnala niekde tie padáky a s padákmi lietali nad všetkými tými zariadeniami v Iráne, ktoré nemali byť monitorované zo vzduchu. Nehovoriac o tom, aké mali vybavenie. Ja neviem, kdo to bol, čo to bol, potom sme to zisťovali, nebudem to teraz komentovť, Už vieme kto to bol a čo to bol. Ti ľudia tam boli zadržaní  Tým ľuďom naozaj mohlo hroziť čokoľvek.“

https://youtu.be/FCAg0vB81wQ?si=64-i5qR-nuq5yOAC

 

📌JAK JE ŽIVOT PEDO JOE? KDE JE VELKÝ DICK MIKE A JEHO PUČKA??

⚔️ 🇷🇺 Pocta lidem a dobrovolníkům – HEROS of Donbass

⚔️ 🇷🇺 8 DLOUHÝCH LET NACISTICKÉHO TERORU a BITVA ZA SVOBODU – NA PAMÁTKU Michaila „Givi“ Tolstycha a všech HRDINOV

⚠️DŮLEŽITÉ FAKT⚠️

NATO = ZALOŽENO NACISTY

>>>

ERGO NATO

JSOU DE FACTO

NACISOVÉ

>>>>

DENACIFIKACE

Brzy úklid ve vašem okolí

⚔️ 🇷🇺 Vpřed Rusko 🇷🇺 ⚔️

JEDINÝ ZPŮSOB JE DENAZIFIKACE

@deNAZIificationMilitaryQperationZ

https://rumble.com/v1mb9vu-8-long-years-of-nszi-terror-and-the-battle-for-liberty.html

 

📌 🔥 Vatikán 🔥 – Asociace Svaté říše římské: Světová organizace terorismu – Říše měst.

ODMÍTNUTÍ ODPOVĚDNOSTI KANÁLU:

NORIMBERSKÝ KÓD AKTIVNÍ

TREST SMRTI za

>>VYSOKÉ ZLOČINY

>>VRADA

>>ZLOČINY PROTI LIDSKÉMU

podporováno

@GitmoTV

@TRIBUNALSfor JUSTICE

https://rumble.com/v21aqjm-the-vatican-holy-roman-empire-association-world-terror-organisation.html

 

📌 🔥 Skupina Octagon: Švýcarská a chazarská mafie / Návod na mapu Pt.1  @ExposeThePEDOSendOfTheCABAL

https://rumble.com/v30htqc-octagon-group-the-swiss-and-khazarian-mafia-map-walkthrough-pt.1.html

 

📌ČÁSTEČNĚ 11 LETÍ PACHATELÉ. Výbušný policejní dokument o problémových školách v Berlíně-Neuköllnu odhaluje: Zdá se, že sexuální útoky a nejtvrdší násilí jsou tam na denním pořádku – s pachateli, z nichž některým je pouhých 11 nebo 13 let.

Jen před několika dny byla berlínská škola opět středem všech zpráv po celém Německu, když při hromadné rvačce v komunitní škole „Campus Efeuweg“ v berlínské čtvrti Neukölln bylo zraněno 49 lidí. Ale takové násilné excesy nejsou ojedinělé případy.

Výbušný policejní dokument z roku 2022, o kterém informuje BZ, ukazuje šokující křivdy, které existují v berlínských školách.

Policejní list pochází z března loňského roku (2022) a popisuje případy z půl roku předtím, tedy z konce roku 2021/začátku roku 2022. Netýká se tedy událostí letošního roku, ale od té doby se téměř nezlepšily. pak . Je to záznam neuvěřitelného násilí mezi mladými lidmi, na spolužácích a na učitelích a personálu. https://apollo-news.net/polizeipapier-offenbart-missstaende-an-berliner-problemschulen/

 

📌 🇾🇪 Rudé moře je v podstatě zablokováno a to bude mít zásadní dopad na globální trh. Rudé moře je východním trychtýřem Suezského průplavu a představuje přibližně 22 % mezinárodního kontejnerového obchodu a přibližně 10 % celosvětového obchodu s ropou 🛢Skutečnost, že Maersk pozastavuje veškeré plavby do Rudého moře, je významná, protože Maersk vlastní 15,3 % celosvětová flotila kontejnerových lodí funguje, na druhém místě za Středomořskou přepravní společností (MSC), která kontroluje 18,6 %. Jen za posledních 24 hodin byly napadeny tři obchodní lodě, což vedlo k přerušení dodávek do Izraele, což znamená, že izraelský konflikt Hamasu již překročila hranice země. 🤔 Pokud Rudé moře skutečně již nebude součástí globálních dodavatelských řetězců, cena ropy výrazně poroste, což také povede ke zdražení všeho možného a inflace překročí dobu Covid (kvůli zablokování Suezský průplav, hypoteticky). Celkový obrázek ukazuje, že za pár týdnů mohou mít jemenští Húsíové mnohem vážnější dopad na světový trh než všechny západní ekonomické sankce proti všem jejich odpůrcům dohromady. https://t.me/absurdnisvet

https://t.me/absurdnisvet/64258

 

📌…protest farmářů v Německu je stejně smutný jako směšný. Na rozdíl od Francie němečtí farmáři nikdy nepochopili sílu, kterou mají  (JO!)

Vzpoura rolníků

Německo vs. Francie:

Ve Francii se otevře nádrž na kejdu nebo padá hnůj z přívěsu.😏 https://x.com/DrLuetke/status/1736331840120570313?s=20

 

📌🚨🚨🚨Včera jsem vás VŠECHNY varoval 🚨🚨🚨Co se dělo!

🚨🚨🚨 Bank of Japan (centrální banka) a celá japonská bankovní síť zkolabovaly.

PROČ?  Jak píše @daripcpx, 👇 A jejich „Tržní investiční portfolio“ má 77% alokaci MIMO Japonsko

Norinchukinova banka je (neoficiálně) bankou na praní špinavých peněz (stínová banka) pro Rothschildy. Zcela závislé na likviditě amerického dolaru. Proč, jak jsem psal včera, Norinčukine, Fed Jerome Powell to nemůže zachránit.

🚨🚨🚨Proč si myslíte, že posílám tyto tweety, abych vás varoval…🚨Hovno udeří do fanouška!!🚨

PROČ bude záchrana Norinčukina marná 👇👇POJĎME TO ZKONTROLOVAT.

V podstatě americké ministerstvo financí vyváží dolarové půjčky po celém světě jako součást globálního obchodu s ropou. 5. prosince bylo navázání OPEC na americký dolar odstraněno.

Dolarová půjčka (prostřednictvím dluhopisů) již nemá na mezinárodním trhu s ropou žádnou peněžní hodnotu (carry trade). Protože, o ztrátě podílu na ropě. Jak se tedy americkému ministerstvu financí daří exportovat úvěry (vytvářet tuto umělou poptávku po dolarech po celém světě)?

Co když americký dolar již nebude při obchodování s ropou OPEC přijímán? Dolar carry trade kolabuje v rámci sítě centrálních bank G7. A co je důležitější, jaká je hodnota 100 bilionů dolarů v podrozvahových dolarech držených jako rezervy zahraničními centrálními bankami?

🚨🚨Dochází ke kolapsu vašeho globálního úvěrového trhu.

🚨🚨Protože „globální poptávka“ po dolarových půjčkách zkolabovala

🚨🚨Jerome Powell a Janet Yellenová na to ještě nepřišli. @hardy_q_anon

https://t.me/absurdnisvet/64262

 

📌 🇨🇦 Takhle to teď vypadá v Kanadě…🙄 Vládní problémy s uprchlíky…nezajímají se o lidi. Hlavním cílem je znovu osídlit národy, aby bylo snazší je ovládat.

https://t.me/absurdnisvet/64264

 

📌💉🎚️🦠Pfizer mRNA Plörre produkuje „abnormální proteiny“, odborníci se obávají autoimunitních účinků. „Mohlo by se stát, že 1 z 10 očkování Pfizer produkuje něco jiného než spike proteiny.“

https://www.zerohedge.com/political/pfizer-mrna-vaccine-makes-aberrant-proteins-experts-concerned-about-autoimmunity-events

 

📌💥💥💥Zdokumentováno: Od roku 2001 zabili američtí pokrytci miliony lidí

Autor Rainer Rupp. Více než 940 000 úmrtí v důsledku přímého válečného násilí, z toho 432 000 civilistů, 3,6 až 3,8 milionu lidí, téměř výhradně civilistů, kteří zemřeli nepřímo v oblastech zasažených americkými válkami. Celkový počet úmrtí tak činí nejméně 4,5 až 4,7 milionu lidí. Dalších 38 milionů bylo vyhnáno ze svých domovů nebo skončilo jako váleční uprchlíci.

Toto jsou globální „válečné úspěchy“ „nepostradatelného národa“ USA od 11. září 2001, zaznamenané s vědeckou přesností výzkumným projektem na Brownově univerzitě v USA. Ani jedna z těchto nevyprovokovaných válek USA, ospravedlněná lží – většinou s podporou NATO – vazalů – nebyl legitimizován podle mezinárodního práva a už vůbec ne z humanitárního hlediska. Sloužily pouze bezskrupulózním elitám vládnoucím v USA, aby v 21. století prosadily svou světovou nadvládu nad horami mrtvol. https://freedert.online/meinung/189853-dokumentiert-seit-2001-haben-us/

 

📌 Masivní protesty v izraelském Tel Avivu. Lidé volají aby Netanjahu rezignoval.

https://t.me/absurdnisvet/64272

 

📌 17.12.2023, Martin Dohnal: Gayové si natočili sex v americkém Senátu. Senátem v USA otřáslo explicitní video, na němž se dva muži oddávají análnímu sexu přímo v jednací místnosti soudního výboru. Kvůli skandálu už přišel o místo legislativní poradce demokratického senátora Ben Cardina jménem Aidan Maese-Czeropski, který je zřejmě jedním z protagonistů videa. Osmivteřinové video zachycující dva muže při sexu na stole jednoho ze senátních sálů zveřejnil v pátek web Daily Caller s tím, že celá nahrávka byla původně šířena v uzavřené skupině určené pro homosexuály angažované v politice. Na záběrech je vidět nahé muže oddávající se sexuálnímu aktu, zveřejněn byl i snímek zachycujících jednoho z nahých mužů, jak nahý pózuje na všech čtyřech na stole, za nímž sedávají senátoři. „Bylo to pro mě těžké období, protože jsem byl napadán za to, koho miluji kvůli prosazování politické agendy,“ napsal Maese-Czeropski na svém profilu na síti LinkedIn. „I když některé z mých činů v minulosti vycházely ze špatného úsudku, miluji svou práci a nikdy bych neznevážil své pracoviště. Jakékoli pokusy charakterizovat mé jednání jinak jsou falešné a budu zkoumat, jaké právní možnosti mám v této záležitosti k dispozici,“ dodal, aniž by se přímo vyjádřil ke zmíněnému videu.

Gesta a postoj těla o vás napoví mnohé. Koučka radí, jak zapůsobit na první pohled

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-gay-porno-v-americkem-senatu-poradce-kvuli-skandalu-skoncil-40454551#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest242_shorts_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

📌V zákulisí focení „Playboy“. https://www.bild.de/video/clip/leute/playmate-des-jahres-hinter-den-kulissen-des-playboy-shootings-86453498.bild.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *