, ,

Ľubomíra Bačíková, 17.12.2023, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, ranní zprávy, kliknout na foto

 

17.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa, ranní zprávy, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Na světě nejtěžší věc k pochopení je daň z příjmu.“ —  Albert Einstein

 

📌💥💥💥 16.12.2023, Hindustan Times , Roman Kirsch: „Putinův ministr odhaluje tajné výzvy Západu k jednání v době, kdy Ukrajina vrší další a další  selhání; USA a jejich spojenci připouštějí porážku?“

„Přátelé, mát tady pro Vás docela bombu: Putinův ministr odhaluje tajné výzvy Západu směrem k Moskvě v době, kdy Ukrajinská selhání se vrší. USA a spojenci připouštějí porážku? Putinův ministr odhaluje západní tajné žádosti směrem k Rusku. Sergei Lavrov říká, že západ opakovaně vysílá signály. Západ v rozpacích žídí Putina? Spojené státy a spojenci jsou si jistí, že UA nemůže tu válku vyhrát? V době, kdy západní podpory Kyjevu se vysouší, nebo klesá? Putin má návrh, při jakýchkoliv rozhovorech, které se stanou? Vrcholní Ruský ministr 15,12.2023 učinil velké oznámení ohledně UA války. Ruský ministr zahraničí prohlásil, že západní lídři opakovaně se snaží kontaktovat Moskvu (Už jsou teď posr…í až za ušima, hrdinové staletí, kdy masakrovali   nespočetně mnoho států, a to desítky let?), uprostřed klesající podpory pro Kyjev. Západ žádá rozhovory s Ruskem, vyhlašuje Sergei Lavrov. (Najednou. Sankce nezafungovali? Konečně velká, bojechtivá Amerika bude pokořená, díky moudrosti Putin!) Putinův ministr také navrhl, že pro jakékoliv rozhovory je potřeba splnit Ruské podmínky, aby ty rozhovory byly plodné. Učinil poznámky po schůzce s Běloruským ministrem zahraničí, Sergejem Alejnikem 15.12.2023. Putinův spojenec o západních snahách – Nechci tady a nemám žádné právo jmenovat ty politiky, nebo země, ale několik vysoce postavených, velice známých lídru západních zemí, včetně jednoho specificky významného lídra, hodně známého, přinejmenším 3 různé kanály komunikace vyslali signály. Proč bychom se nesešli a nehovořili o tom, co udělat s UA a Evropskou bezpečností. Rusko je stále připravené diskutovat (Což bojechtivá západ do teď odmítal!) tyto vážné záležitosti seriózně, ale Kyjev nejevil snahu a nechtěl tyto seriózní rozhovory. (Protože západ za velikou louží,   mu to nedovolil!) Nikdy jsme neodmítali jednání a tato otázka by neměla být pominuta. Ukrajinská snaha o vstupu do NATO, červená linie. Ruský ministr zahraničí také zdůraznil, že jakékoliv rozhovory by měli bát v souladu s Moskevskými zájmy. Lavrov se odvolával na Ukrajinské úsilí o připojení Spojenými státy vedené vojenskou Alianci NATO. Ukrajinská snaha o připojení k NATO je považovaná za jeden z klíčových důvodů za Ruskou invazi na UA. UA prezident Volodimir Zelenski požadoval vstup do NATO dlouhodobě. Aliance NATO nedala žádný časový rámec pro UA vstup, obávala se eskalace války i s Ruskem. (No jasné, Spojeným státům to bylo celou dobu jedno, oni jsou za Velikou louží, tak ať se tady vymlátíme sami, i když to cíleně oni vyvolali, aby zkolonializovali přes nás Rusko a pak Čínu! Jistě že včetně nás!) Mohou rozhovory ukončit válku? O chce Moskva?

➡️ 1.: Ukrajina nesmí vstoupit do NATO a Evropské unie.

➡️ 2.: Denacifikace, demilitarizace a neutrální status Ukrajiny (odstranění vlivu nacizmu ve společnosti, proces redukce ozbrojených sil)

➡️ 3.: Legitimita té situace s novými územími, po anexaci 4. Ukrajinských regionů (připadnou Rusku)

Ukrajinské požadavky:

1.: Plné stažení Ruských sil z okupovaných Ukrajinských území (tebe už aby někdo stáhnul z kůže)

2.: Ustanovení tribunálu na prošetření Ruských válečných zločinů🤩(říká Banděrovský zločinec)

3.: Kompletní obnovení Ukrajinské územní integrity.(to vidíme, jak se Ukáčka, zběhové integrují všude)

Ve Washingtonu mu to řekli jasně, buď ber to co máš teď nabídnuto, nebo přijdeš o všechno! Komik ne a ne si dát říct 🤩

https://youtu.be/eED0yPt8ROM?si=r1n7whJUzU_jW33t

 

📌 🇺🇸 Tucker Carlson umístil před sídla CNN, New York Times a Washington Post reklamu na svou streamovací službu s heslem „Korporátní média jsou mrtvá“.

https://t.me/absurdnisvet/64184

 

📌🌍 SVĚT: Vkládají pravdu do filmů/karikatur a šíří své lži prostřednictvím médií. Sledujte, jak klip za klipem ukazuje, že Světové obchodní centrum bude zničeno a dokonce i přesné datum 11. září několikrát. To je nepopiratelné. Říká se tomu prediktivní programování. Prediktivní programování je jemná forma psychologického podmiňování poskytovaná médii k seznámení veřejnosti s plánovanými společenskými změnami, které mají vůdci zavést. Pokud a až budou tyto změny provedeny, veřejnost s nimi již bude seznámena a bude je akceptovat jako přirozený vývoj, čímž se sníží možný odpor a rozruch veřejnosti – Alan Watts

https://t.me/absurdnisvet/64185

 

📌„Narodil sa v USA, chodil do školy v Německu, žije v Británii, ale jeho srdce je na Ukrajině“ 🤭🥱

Ukázalo se, že syn Kyjevského starostu Klička neumí po ukrajinsky a ve skutečnosti raději hovoří po rusky ! 🥳🤡

https://t.me/absurdnisvet/64188

 

📌Země je placatá, Slunce a Měsíc jsou Yin a Yang rotující kolem magnetického severního pólu, který je přímo nad Polárkou ⭐️ 🔗 FLAT EARTHER ❌🌎 ( @theflateartherr )

https://t.me/absurdnisvet/64189

 

📌🌿🌿🌿16.12.2023, MUDr. Jana Budařová: Nabádám k lidovému povstání: Proč se věnuje konopí v lékařství? Proč sázet a pěstovat hodně konopí? Proč v medicíně nejde příliš o člověka? Jak odešla z Lékařské komory? Proč je v občanském nepokoji? Jak prožívala nátlak na očkování? Proč dělala vše proto, abychom ochránili děti? Jak lžou pomocí mediální propagandy? Proč se věnujeme konopí? Rozhovor s lékařkou MUDr. Jana Budařová, která se věnuje konopné medicíně.

https://youtu.be/H9hTIy-2nn4?si=t3GEUMZbxkEbKYtM

 

📌💥💥💥 🌧✈️16.12.2023: Radovan Dluhý Smith – Chemtrails, geoinženýrství, 5G, 🔺jedy a nanotechnologie 🔺. Zkoumá to někdo? Chemtrail Wikipedia. Tomuto tématu se u nás vůbec nikdo nevěnuje. Vláda to prohlíží a vědomě nás dál zabíjí vypouštěním těchto chemikálii do ovzduší!!! Národ má úplně zkreslené informace i když v našem vládním proaamerikánské demoliční čety v jejich směrodatném USA se o tom mluví a bojuje proti tomu! Tak si to vyslechneme!!! Dělali se vzorky z vody a budete šokování!!! Chemikálie se deštěm dostávají do půdy = otrava vzduchu, vody půdy, zastírání slunečného světla…

Chemtrail má být – podle konspiračních teorií spjatých s tímto fenoménem – stopa podobná běžné kondenzační stopě, která ale má obsahovat zdraví nebezpečné chemikálie. Jedy kam se podíváme. Podivné „kondenzační čáry“ na nebi, které pomalu klesají k zemi jsou plné stroncia, baria, hliníku a oxidů těžkých kovů. 🔺Kdy se naplno veřejně otevře toto téma?  Osíváním mraků, zatemňováním slunečního svitu a dalšími technologiemi používanými bez souhlasu veřejnosti, bez veřejné debaty a zkoumání dopadů těchto experimentů na lidstvo. 🔺

🔺Zatímco nápad na zatemnění oblohy může znít jako scénář z vědecko-fantastického filmu, realita je taková, že vědci a podporovatelé jako Bill Gates berou tento přístup vážně jako možný nástroj v boji proti klimatické změně. Je důležité, aby se veřejná diskuse zaměřila na potenciální rizika a etické dilema spojené s takovými radikálními zásahy do našeho planetárního systému.

Projekt, známý jako „Stratospheric Controlled Perturbation Experiment“ (ScoPEx), vedený vědci na Harvardově univerzitě, se snaží zkoumat účinky rozptýlení částic ve stratosféře, které by měly🔺 odrážet část slunečního záření zpět do vesmíru. Tento výzkum zahrnuje proces, který se nazývá zasévání stratosféry🔺aerosoly, aby se odrazilo sluneční světlo zpět do vesmíru. Aerosoly jsou v tomto kontextu plynové oblaky, které by měly tento účinek​​.

Zásahy do klimatického systému mohou mít nepředvídatelné a potenciálně nebezpečné vedlejší účinky. Navíc takové projekty vzbuzují zásadní politické a etické otázky, jako například:  Kdo rozhodne o tom, kdy a jak se geoingineering použije? Jaké jsou etické důsledky zasahování do přírodních systémů na tak velkém měřítku?

5G

Světová zdravotnická organizace (WHO) a Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny (IARC) klasifikují radiofrekvenční elektromagnetická pole jako „možná karcinogenní pro lidi“ (skupina 2B), což je klasifikace, která se vztahuje i na 3G a 4G sítě.

Jedním z hlavních argumentů proti 5G je obava o zdraví. Elektromagnetické záření vydávané 5G sítěmi může mít negativní dopady na lidské zdraví, včetně rizika rakoviny, negativních účinků na reprodukční systém, poškození DNA, a negativních vlivů na spánek a duševní zdraví.

Mnozí poukazují na to, že neexistuje dostatečný a dlouhodobý výzkum, který by potvrdil bezpečnost 5G technologie, a že by se měla více studovat její potenciální rizika před širším nasazením. Dalším argumentem je možný negativní dopad na životní prostředí. 5G sítě mohou mít negativní vliv na ptáky, hmyz a další zvířata, a že mohou způsobovat poruchy v ekosystémech. 5G technologie navíc umožní větší sledování a sběr dat o uživatelích, což by mohlo vést k porušení soukromí a zvýšení dohledu ze strany vlád a korporací. 5G sítě mohou zvýšit riziko kybernetických útoků a zneužití dat, vzhledem k tomu, že 5G umožňuje připojení mnohem většího množství zařízení.

O těchto a dalších tématech je rozhovor s nezávislým badatelem Radovanem Dluhým Smithem.

Někdo je za to u nás odpovědný!!! V USA probíhají žaloby a soudy!!!

https://youtu.be/FNEIQNEosKw?si=FgLDNTRUmo2cRfon

 

📌16.12.2023, Hindustan Times, Roman Kirsch: Uprostřed útoku Hutiů zastavuje společnost z členské země NATO provoz svých lodí v Rudém moři. Západ selhává ve válce mezi Izraelem a Hamásem?

Uprostřed útoků Hutiu Aliance zastavuje posílání lodí přes Rudé moře. Západ opět selhává v Izraelsko – Hamtské válce? Útoky Hutiů straší loďařské firmy a vytlačují je z Rudého moře. Velká evropský loďařská firma Maersk zastavuje dopravu svých lodí skrze Rudé moře. Německá dopravní firma uvažuje to taky zarazit. Rozhodnutí přichází uprostřed útoků na 2 lodě během jednoho dne, ze strany Hutiů. Iránem podporovaní Hutiové zvyšují své aktivity v době intenzifikace války v Gaze. Loďařská, zasilatelská společnost A. P. Moller – Maersk zastaví cesty skrze Rudé moře, kvůli útokům Hutiu. Dánská společnost prohlásila, že její ledě se budou vyhýbat úžině Bab al – Mandap poblíž Jemenu. (To znamená asi obeplout Afriku.) Maersk prohlásil, že je vysoce znepokojen bezpečnostní situaci v Rudém moři a Adenském zálivu. Prohlášení o vyhlášení po incidentu s těsným minutím lodi Gibraltar raketami, společnosti Maersk, která byla skoro zasažená raketou. Včera, následkem těsného minutí lodě raketou a ještě další útok na kontejnerovou loď Maersk, tak my jsme instruovali všechny naše lodě Maersku, které jsou tam v okolí toho regionu, aby se vyhýbali úžině Bab al – Mandab a přerušili svoji cestu do vydání dalších instrukcí, říká A.P. Moller Maersk Statement. Německá loďařská firma a také LLOID prohlásila, že zvažuje podobný krok. Již dříve Jemenští Hutiové také prohlásili, že zasáhli kontejnerovou loď společnosti Maersk dronem. Maersk ale popřel to prohlášení Iránem podporovaných Hutiů a prohlásil, že loď nebyla zasažena. 15.12.2023 Hutiové napadli 2 lodě pod Lybérijskou vlajkou v úžině Bab al -Mandab. Představitel Spojených států prohlásil, že obě lodě začali hořet, ale požár byl uhašen. Spojené státy prohlásili, že další loď ESC Alanya byla ohrožená Hutií a musela změnit kurz z Rudého koře. Nejnovější kolo útoků je další demonstrace velkého rizika pro mezinárodní lodní přepravu, které způsobují akce Hutiů, prohlašují Spojené státy. Iránem podporovaní Hutiové taky prohlásili, že zacílili na lodě, které míří směrem do Izraela. Avšak námořní data ukázali, že obě lodě mířili do Saudské Arábie, ne do Izraela. Iránem podporovaní Hutiové také vyhrožují útoky na  lodě, které cestují do, nebo z Izraela. Hutiové prohlásili, že nebudou poškozovat lodě, nebo bránit lodím, které neplují do Izraela a musí mít zapnuté lokalizační zařízení, aby se vědělo kde jsou a kam míří. Budeme pokračovat v bránění všem lodím, směřujícím do Izraelských přístavů, dokud lékařské vybavení a potraviny pro naše lidi v nouzi, v pásmu Gazy nebudou povoleny tam doručit. Prohlášení Hutiů. Ujišťujeme všechny lodě, které směřují do přístavu na světě, vyjma Izraelských přístavů, že neutrpí žádné poškození a musí dodržovat zapnutý svůj identifikační přístroj. Hutiové také vypálili rakety a útočné drony na Izrael přes 1.000 mil(1.600 km) od Jemenského Sanaa. Spojené státy plánují vytvořit operační jednotky pro zajištění bezpečného průplavu pro lodě v Rudém moři, pro bezpečnou plavbu tam.

https://youtu.be/QD7haCV-1eY?si=hXC0MsA5at5qeY4d

 

📌💥💥💥17.12.2023, Forbes Breaking News, Roman Kirsch: PŘERUŠENÍ toku zpráv: šéf Sněmovny reprezentantů USA napadá Bidena kvůli požadavkům Ukrajiny ze setkání s prezidentem Volodymyrem Zelenským…Video není úplně nové, ale je velmi důležité! Omlouvám se za drobné nepřesnosti – zejména ve věci řečníkem používaných zkratek a názvů interních dokumentů Sněmovny.

Náhlá zpráva, přerušujeme vysílání. Máme tady Super novinku.

Šéf Sněmovny reprezentantů Speaker Johnson napadá Bidena, kvůli žádosti Ukrajiny, po setkání se Zelenskim. Požaduje zákon o hranicích, ne tedy Ukrajinu. Šéf Sněmovny reprezentantů Speaker Johnson hovoří k reportérům, po setkání s UA prezidentem Zelenskim. (Novozvolený šéf sněnovny.)

Speaker Johnson: „Děkuji Vám, že jste přišli. Měl jsem dobré setkání s prezidentem Zelenskim. Zopakoval jsem mu, že stojíme za ním a proti Putinovi brutální invazi. Američtí lidé ty stojí za svobodou, volí svobodu a teda podporují správnou stranu tohoto boje. Já jsem žádal Bilý dům od doby, kdy jsem převzal tuto funkci, aby nám Bílý dům vyjasnil, že potřebujeme jasno ve věci té strategie, kterou zastává Bílý dům vůči tomuto konfliktu na UA, aby UA vyhrála. Ale odpovědí z Bílého domu až dosud byli nedostatečné. Nebylo to vyjasněno do detailu ani, ačkoliv jsem na to naléhal 24 hodin denně, tak to vyjasnění nepřišlo. Tak o to, co žádá Bidenova administrativa, jsou jenom miliardy dalších dolarů, bez nějakého dostatečného dohledu, bez nějakého strategického plánu (Který nemá ani UA!) pro vítězství a já jsem nedostal žádnou odpověď, kterou chtějí slyšet i Američtí lidé. Od 1. dne taky dělám jasno v tom, že naše první podmínka pro jakoukoliv pomoc, tak na 1. místě je naše vlastní národní bezpečnost, až potom bezpečnost jiných. Naše hranice jsou absolutní katastrofou v současné době.  A to je díky politice současné administrativy v Bílém domě. Měli jsme 12.000 nelegálních přechodů hranic za 1 den v minulém týdnu, ve středu. Tady máme 280 turistických bodů, kde se přechází. Bylo napočítáno 7 milionů lidí u hranic od doby, kdy nastoupila Bidenova administrativa, kteří se pokoušejí proniknout dom Spojených států. Dvěma milionům se to podařilo. Je to prostě dvojnásobní počet obyvatel Lousiany. Je to samozřejmě také záležitost nějakých úmrtí. Toto překračovaní hranic  otravuje veškeré vztahy, takže jenom za říjen, listopad, prosinec 2023 jsme měli více nelegálních přechodů hranic, více, než v jakémkoliv roce Obamovy administrativy. Američtí občané to vidí, cítí se v nebezpečí, naši společnost to otravuje, to musí být jasně pojmenováno a zamezeno. Aby bylo jasno od úplného začátku mé funkce, já jsem to tady zdůrazňoval, že potřebujeme mít v tom jasno a z UA potřebujeme vědět, jak ty peníze byly utraceny a mít nad nimi dozor. (No to jste si opravdu brzy vzpomněli. Tohle už nikdo, nikdy nedohledá.) Protože to vytváří tlak na daňové poplatníky ve Spojených státech. A my potřebujeme zejména změnit situaci na hranicích. Takže Senát to zamítl před 6 měsíci to znění zákona, a my potřebujeme mít jasno. Řekl jsem osobně Bidenové administrativě, poradci pro národní bezpečnost, ministrů zahraničí, ministru obrany, že to jsou podmínky, o která usilují američtí lidé. V této otázce my jsme naprosto rezolutní, pomoc UA není to jen záležitost Sněmovny reprezentantů a já udělá svou práci, protože čas nás tlačí a my chceme tady udělat správné věci. To znamená: Zabezpečit bezpečnost na hranicích s Mexikem.“

https://youtu.be/Du6oxzrO_ag?si=5V6vbczOZZQvgHKU

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *