, ,

Ľubomíra Bačíková, 16.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

16.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Vykonávat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu.“ —  Arthur C. Clarke

 

📌💥💥💥15.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putin se směje jako poslední; členská země aliance NATO Německo „nemá ani páru“ o tom, kde vlastně skončily zbraně, poslané na Ukrajinu…

Německo si není jisté, kde jejich zbraně pro UA skončili. 😂 (Amíci taky hledají zbraně a prachy, kde vlastně jsou.) Putin se směje jako poslední v době stále zuří válka na UA. Německá vojenská pomoc UA, podle zpráv, zůstala mimo dozor. Nemčúri ztratili nad nimi kontrolu uprostřed války. Německá vláda jenom 2x zkontrolovala, kde skočili zbraně, které poslal až do roku 2023. Der Spiegel uvedl, že nebyla žádná kontrola nad fondy pro UA armádu. Německo se neobává o osud zbraní poslané Ukrajině? Berlín, podle zpráv kontroloval, kam vlastně dorazili malé zbraně poslané na Taiwan v lednu a červnu 2023 a podrobnou inspekci provedlo v případě Německa Cape Verde. (Tak teď alespoň víme, proč je Zelenski na Kapverdy.) Němečtí představitelé trvali na tom, že obě inspekce přímo na místě měli za cíl ujistit se, že zbraně neopustili tu konečnou destinaci, kam byli poslány. Zpráva cituje ministryni hospodářství a odpověď na žádost od členky Bundestagu. Kdo má německé zbraně??? Němečtí představitelé prohlásili, že Kyjev ujistil německou vládu, že všechny zbraně zůstanou na UA. 😂 Oni dodali, že jakákoliv opatření na ověření, nesmí za žádných podmínek oslabit Ukrajinskou efektivní obranu proti pokračující Ruské agresi. UA obdržela vojenskou pomoc ve výši 18.7 miliardy dolarů z Německa mezi 1/2022 a 10/2023. Zatím Německá vláda schválila téměř 13 miliard dalších dolarů pro export zbraní v roce 2023. Konce, prosince UA ministr vnitra připustil, že Kyjev neví přesně kolik zbraní je v rukách občanů Ukrajiny. 😂 Inspekce jsou terčem posměchu. Německá členka Parlamentu nazvala německé inspekce svých zbraní poslaných jako „terč posměchu“. Dodala, že vláda Olafa Scholze se mnohem více starala o kontrolu zbraní, které jdou na Cape Verde, než do Saudské Arábie, nebo do Spojených arabských emirátu. S ohledem na korupci na UA, kontroly musí být tam také, dodala členka parlamentu. Německá členka parlamentu Sevim Dagdelen byla hlasitým kritikem dodávek zbraní pro Kyjev. Členka strany BSW je často popisovaná jako ikona německé levice. Rusko opakovaně odsoudilo západní dodávky Ukrajině. Také varovalo, že tyto zbraně by mohli skončit na černém trhu.

https://youtu.be/I-duy2AIfKc?si=AnaQcDBL9AcTxA3f

 

📌💥💥💥15.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Abú Obaida, mluvčí Hammásu, říká, že jsou v Gaze viděni „plačící“ izraelští vojáci, tak jak roste jejich počet mrtvých; odmítá prohlášení izraelské armády o zničených tunelech a odpalovacích rampách raket Hamásu…

Abú Obaida napadá vyhlášení Izraelců kvůli likvidaci Hammásu. Naši bojovníci se vrací se šokujícími o slabé víře a motivaci sionistických vojáků a soustředěných tam žoldnéřů. A jako oni jsou vtažení do bitvy a jak oni pláčou ve strachu a alarmu a jak ukazují, a ukazují tento strach před frontou našich bojovníků navzdory všem zbraním vybavení a obrovské palebné síle, kterou mají. Údajné zisky, které mají a které ohlašují o kontrole a zničení zbraňových skladů, které oni označují, že jsou to naše zničené odpalovací plošiny, které jsou k vypalování raket a jak oni prohlašují, že kilometry tunelů byli, také zničeny, tak to je pro nás jenom žert. V době, kdy válka v Gaze dosáhla 100 dne trvání, tak Hammás zesměšňuje Izrael. Mluvčí Hammásu bez tváře se vysmívá plašícím vojákům Izraelských obranných sil. Izraelská armáda ztratila 3 další vojáky přes tento víkend. Přinejmenším 522 izraelských vojáků bylo zabito od 7.10.2023. Abu Obajda také se postavil proti Izraelským prohlášením o těch odpalovacích raketových rampách Hammásu v Gaze. 13.1.2024 Izraelské obranné síly prohlásili, že zničili raketové, odpalovací hnízda, která byla připravená k použití v Gaze, ve vesnici Al Muharraqua. IDF – Izraelské obranné síly také prohlašují, že rozebrali mnoho částí sítí Hammáských tunelů v pásmu Gazy. Oni říkají, jak nás zatáhli do bitvy a jak teď ti, co se vrátili z bitevní fronty a jak teď Izraelci pláčou v obavě a ve strachu a alarmují a jak oni ukazují ten svůj strach před našimi bojovníky navzdory všem zbraním, vybavením a obrovské palební síle, kterou oni mají. A co nepřátelská armáda ukazuje a co ohlašuje, to jsou imaginární činy hrdinství jejich vojáků, což je předmětem smíchu od našich palestinských dětí. Údajné úspěchy, které nepřítel ohlašuje o kontrole a ničení co oni říkají, sklady munice, naše sklady zbraní, co nepřítel nazývá odpalovacími místy připravenými k činnosti a co prohlašuje, že kilometry našich tunelů byli zničeny, tak to je předmět výsměchů pro nás. Přijde den, kdy dokážeme, že tyto prohlášení jsou falešná a chybná.

https://youtu.be/SNK3oc-0Yds?si=GHKCjJW3XTDvlzg1

 

📌💥💥💥15.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Izraelský prezident zůstal v rozpacích, když byl „vybučen“ a čelil pokřikům při konání protestu v Izraeli, ve věci rukojmím, pořádaném ve stý den od zahájení války proti Hamásu…

  1. hodinová demonstrace požadující propuštění rukojmí. Prezidentová řeč byla přerušená volání Ihned, ihned, což křičeli občané a požadovali propustit rukojmí. Jeho řeč byla doprovázená pokřiky a bučením. Protesty probíhali ve stý den války. Někteří izraelští ministři se také připojili k té mele. Netanyahu čelí hrozbě vyhození z funkce v době, kdy roste zloba? Izraelský prezident 14.1.2024 měl projev k 24. hodinovému protestu v Tel Avivu ve 100. den války. Isaac Herzog se snažil ujistit rodiny rukojmí, ale byl přijat bučením, podle zpráv. Protestující pokřikovali na Izraelského prezidenta, přerušili jeho projev voláním „TEĎ, TEĎ…“. Prostě okamžitě. Herzog musel požádat protestující, aby ho nechali dokončit projev, protože to také adresoval světu. 100 dnů izolace, 100 dnů, kdy rukojmí jsou držení v opovržení hodnými teroristy z Hammásu, říkal Isaac Herzog. Jsou držení s ďábelskou krutostí v temnotě, v tunelech, v podmínkách hrozného utrpení. Mluvím odsud k rukojmím, kdokoliv mně může slyšet, nezapomnělo se na vás. Pracujeme v Izraeli a po celém světě 24 hodin denně, abychom vás dostali domů. (Těch 100 dnů opravdu tomu nasvědčuje, jak se snaží, opravdu, opět blbé lži, řečičky, mazat med kolem nosu!) Znovu vyzývám rodiny různých národů, aby se zúčastnili. Není to jenom naše bitva, ale bitva za celý svět. (Není jsou to stejná vznosná řeči i jejich bratra Zelenského??? Vyberte si UA, nebo Izrael, kde se bojuje za celý svět!) Stůjte při životě a svobodě, stůjte při svobodě a demokracii, stůjte proti barbarství a nenávisti. (To jsou ty jejich obvyklé sladké, ošoupané kecy a sami dělají zločiny!) Stůjte při našich rukojmích, pomozte je přivést domů, není tady žádné později, žádný čas, čas pro čin je nyní. (Tak čiňte, místo těchto vašich zdlouhavých keců. Občané si musí vzít kvéry a jít tam místo armády?) Někteří Izraelští ministři také se zúčastnili protestů podle zpráv izraelských médii. Benny Gantz a Gady Eisenkot se připojili k protestu okamžitě po schůzce válečného kabinetu. Gantz uveřejnil svoji fotografii na sociálních sítích na protest, s poznámkou „Zodpovědnost leží na nás“.

https://youtu.be/9VZFs2n2omA?si=5ToAdGyvYUHLoNkC

 

📌💉💉💉–NALÉHAVÉ– ❌❗️TENTO OZNÁMENÍ KOŠÍ NA KANÁLECH ODPORU V NĚMECKU

Prosím, řekněte všem o novém „antivirovém“ nosním spreji. Tedy TRANSLOKACE GRAFENU PŘÍMO NA NEURONY. V televizi už běží reklamy a lékárny propagují nový „zázračný lék“ proti virům. Ale tady jsme dali varování. ❌❌❌NEPOUŽÍVEJTE VIRX: není to nic jiného než nosní ❗️ ❗️ ❗️ ❗️ ❗️ „VAKCÍNA“. Už se to tak nejmenuje, ale články z loňského roku už odhalily, co se dlouho plánovalo. Pochází z Izraele a Kanady, největších zločineckých států Covid. Elita se nezastaví, ale my také ne. A Pán řídí, takže se uklidněte. Samozřejmě to sdílejte, jak jen můžete. Sledujte nás zde:

https://t.me/actualidadnoticiasmundial

 

📌🚧🚛🚜🚜🚛🚚 🚧15.1.2024, v 8:57: Řidiči a podobná havěť. Více účastníku v Berlíne, než se očekávalo. Podle odhadů Berlínské policie už do centra města dorazilo hodně přes 4.000 tahačů a kamionu. Očekávalo se 5.000 vozidel a kolem 10.000 účastníků. Toto číslo pravděpodobně bude překročeno.

🚧🚛🚜🚜🚛🚚 🚧 Už jedou Češi do Chomutova: https://www.facebook.com/zdenek.novak.10297/videos/1762536230878706/

👍 👍 👍 👍 👍 15.1.2024, Jakub Netík a Aleš Svoboda před Úřadem vlády, Praha: 🤣Jménem zákona, zanechte protiprávní jednání……to co hážete, hrozně smrdí. V mene zákona toho nechte. Tady máte sračky….„Byl jste několikrát v meně zákona vyzýván“ 🤣 (Ve jménu jakého zákona??? To oni nikdy neřeknou, sráči!)

https://fb.watch/pB3unwdPxt/

Jana Zwyrtek Hamplová fanpage: Vím, že všichni víte, o co jde . A kdyby ne… Když nahlédneme do odborné literarury, ta nám pomůže: „Pravidelné hnojení dopomáhá ke zdravému vývoji a posílení imunity.” Připojím tedy jen malou poznámku – také jste si všimli, že to zatýkání ze strany policistů bylo velmi pozvolné až “ohleduplné”? Že dokonce rozhovor do TV umožnilo v klidu natočit? Podle mne tam nebyli ti chlapci „nahoře” až tak sami….

 

 

📌💉🎚️🦠15.1.2024, 15:04: Reportáž z Highwire o nadměrných úmrtích, která jsou pozorovaná po celém světě….

https://fb.watch/pBNOuVtskU/

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *