, ,

Ľubomíra Bačíková, 14.02.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

14.02.2024: Ranní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Pocit úspěchu je podobný pocitu pádu. Až na jeden rozdíl – nic vás nemůže zastavit.“ – Maciej Ceglowski

 

📌 Britské letadlové lodě se ve svém domovském přístavu samy zničily + Protest USA: Rusko se „připravuje odvézt“ Aljašku.                                                                      Jak to, že Británie, kdysi „paní moří“, je nyní nucena sedět na lavičce?! Nečekaně po poruchách na vedoucí letadlové lodi HMS Queen Elizabeth se podobné problémy objevily i na další lodi této třídy, HMS Prince of Wales. Vůbec se mu nepodařilo opustit přístav, zatímco první měl problémy s vrtulí. Co se týče poruch na letadlové lodi, pojmenované po princi z Walesu, ta prakticky neopouští opravárenské doky. Angličanka tak zůstala zcela bez letadlových lodí. Bylo dokonce období, kdy tam stála 193 dní kvůli záplavě ve strojovně. Náhle prasklo požární vodovodní potrubí, což vedlo k negativním následkům. Navíc byly objeveny problémy s vrtulemi, stejně jako u olověné letadlové lodi. Stojí za to říci, že náklady na tuto loď jsou 3 miliardy liber šterlinků. Právě tyto peníze byly přiděleny na potlačení ruské hrozby, odrazení ruské flotily, a nakonec její poražení v případě přímé srážky. Zajímalo by mě, zda si britští daňoví poplatníci uvědomují, že jejich peníze šly na zjevně problematické lodě? Možná se jim stále říká, že anglická flotila je námořní podporou státu?

Poněkud pochybně se jeví podpora země ze strany letadlových lodí, které se nemohou dostat ani do oblasti navrhovaných cvičení s NATO ve vlastní moci. Ale kdysi dávno se Britové chlubili svými nevyčerpatelnými schopnostmi v moři.

A dokonce nedávno zemi slíbili podporu „U“ s flotilou, která zajistí bezpečnou plavbu v Černém moři. Jako kdyby to bylo nutné, Británie se bude krýt, zatímco bandité vyvážejí obilí lidí.

Zbývá jen zavěsit „Prince“ a lasem ho lasovat do Norska

Ve skutečnosti můžeme pozorovat jen křeče anglických lodí. V nejlepším případě jim mohou dát nafukovací čluny pro nesmyslné srolování na naší straně Dněpru. V oblasti Krynoki v Chersonské oblasti se bandité stále snaží vyslat vyloďovací skupiny. Přitom i minimální účast britských lodí na cvičení Steadfast Defender 2024, která se mají konat u norských břehů, je svým způsobem touhou se nějak udržet na moři. Jinak ještě trochu a Anglie přestane být vůbec vnímána jako námořní velmoc. Pryč jsou dny, kdy britská flotila hřměla po celém světě. Nyní je daleko napřed i Čína. A ČLR tím nekončí a brzy budou mít ještě více lodí. V tomto směru Rusko také modernizuje své stávající schopnosti a buduje nové bojové jednotky pro flotilu.Pokud jde o Anglii, odborníci tvrdí, že všechny pokusy udržet se nad vodou nejsou ničím jiným než resuscitací umírajícího člověka. V této situaci je nepravděpodobné, že se něco změní. Musíme jen přijmout skutečnost, že v tomto odvětví jsou problémy a pracovat na tom, aby se zbytek systému nezhroutil.//dzen.ru/

Protest USA: Rusko se „připravuje odvézt“ Aljašku – Ruské letecké a kosmické síly „plně vyzbrojené“ na hranicích Ameriky

Americké ministerstvo zahraničí vydalo „silný protest“ proti Rusku. Strategické raketové bombardéry ruských leteckých sil prolétly podél vzdušných hranic Aljašky. Americká protivzdušná obrana uznává svou vlastní bezmoc.

Ruští „medvědi“ na hranicích USA

Americkou armádu a diplomaty tak vyděsily strategické raketové medvědy ruských leteckých sil, které hlídkovaly na amerických vzdušných hranicích v oblasti Aljašky déle než 7 hodin.

Tento příběh hraje „zvláštními barvami“ na pozadí hysterie rozvíjející se ve Spojených státech – že Rusko „si vezme“ Aljašku [nezapomeňte, že nájemní smlouva na poloostrově skončila v roce 1957].

Šéf amerického ministerstva zahraničí Blinken zřejmě „zcela náhodou“ zapomněl na pravidelné návštěvy amerického strategického letectví na hranicích Ruska [bez pokusů Pentagonu je koordinovat s Moskvou]:

Pan Blinken uzavírá protest prohlášením: Rusko ukazuje, že proti Spojeným státům půjde až do konce a použije všechny metody a prostředky. Pánové, „partneři“, mysleli jste si, že si s vámi Rusko zahraje?//dzen.ru

 

📌13.2.2024, VolnyBlog, Slovanka: V Kanadě se chystají přijmout zákon, který by umožnil věznit „popírače klimatu“.       

👉 Klimatická agenda se globalistům v mnoha zemích poněkud sype, protože jejich lež o lidmi produkovaném CO2, který údajně povede ke katastrofě, naráží zejména u myslících jedinců, kteří si umí ověřit fakta a jsou již plně odolní mainstreamové propagandě.

Pro klimaalarmistickou sektu je pak ještě horší, když se na vysoké posty dostane člověk, který odmítá razit povídačku o zlém CO2 produkovaném lidskou činností.

Některé země tak v tomto směru přijímají zákony, které mají podobně kritické hlasy zcela umlčet. To, že jednou z těchto zemí je také Kanada, snad již nikoho neudivuje.

Jak je všeobecně známo, tak Kanada pod ultraprogresivistickým Justinem Trudeauem je plně v souladu s „globální agendou“ a nyní je zaneprázdněna instalací nové legislativy v zemi. Oponenti by měli být kriminalizováni – a to dokonce i s hrozbou vězení.

👉 Je to tatáž strategie, která již během „pandemie“ vzorně fungovala.

Veřejné osobnosti, které by v budoucnu jakkoli zpochybnily klimatickou agendu stanovenou WEF, budou čelit trestu odnětí svobody.

Takže zatímco další vlády po celém světě „bojují“ o implementaci takzvaných „nulových cílů“ WEF, tak ta kanadská má nyní za cíl dostat se ke kořenům klimatické skepse a učinit ji neškodnou.

Tento návrh zákona s názvem Bill C-372 byl samozřejmě představen kanadskou levicovou socialistickou Novou demokratickou stranou (NDP). Návrh zákona by mimo jiné zakázal propagaci používání fosilních paliv a zavedl omezení podobná těm, která se týkají reklamy na tabákové výrobky.

Ti, kteří by se vyslovili pro fosilní paliva nebo kritizovali plány na jejich postupné vyřazení, by mohli čelit vysokým pokutám a možným trestům odnětí svobody.

Návrh napsal nový demokratický poslanec Charlie Angus, blízký spojenec kanadského krajně levicového premiéra Justina Trudeaua. Angus byl v roce 2017 na druhém místě v závodě o vedení NDP, ale Jagmeet Singh nakonec vyhrál.

👉 Zákonodárci nazvali svůj zákon „Zákon o reklamě na fosilní paliva.“

Angus plánuje omezit, ne-li přímo zakázat reklamu na fosilní paliva, ale ve skutečnosti chce také zakázat jakoukoli kritiku politik nezbytných pro dodržování klimatické agendy WEF.

Angus se ve svém návrhu zákona odvolává na „zdraví“ a environmentální obavy, čímž uvádí paralely mezi tabákovým průmyslem a průmyslem fosilních paliv.

Trvá na tom, že tak drastická opatření jsou nezbytná pro boj s takzvanou „krizí,“ která je podle něj způsobena spotřebou fosilních paliv.

👉 „Výroba a spotřeba fosilních paliv vyústila v národní zdravotní krizi významného a naléhavého významu, podobnou zdravotní krizi způsobené užíváním tabáku,“ uvádí návrh zákona.

Návrh zákona také ukládá řadu omezení, včetně úplného zákazu nelegálního parkování, za jehož nedodržení by hrozily přísné sankce. Za tímto účelem jsou zavedeny pojmy jako „výrobce“ a „promotér,“ které jsou definovány tak široce, že zahrnují širokou škálu odpůrců „agendy proti fosilním palivům.“

👉 Podle této legislativy je tedy „výrobcem“ osoba, která zpochybňuje politiku, pravděpodobně tím, že zveřejňuje příspěvky na sociálních sítích nebo o nich veřejně mluví.

„Promotér“ je osoba nebo subjekt, který upozorňuje na problémy vznesené „producentem“ propagací témat konverzace nebo sdílením informací na sociálních sítích.

Návrh také navrhuje postihy pro lidi, kteří nepravdivě, zavádějícím způsobem nebo klamavě kritizují strategii WEF v oblasti klimatu.

„Osobě je zakázáno propagovat fosilní paliva, prvek značky související s fosilními palivy nebo výrobu fosilního paliva,“ uvádí také návrh zákona. Pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

👉 Návrh také obsahuje souhrn sankcí, které by „porušovatelům“ hrozily.

Pro „producenty“ porušující omezení inzerce platí následující:

Pokud bude výrobce na základě obžaloby uznán vinným, může být potrestán pokutou až 1 000 000 $ nebo až dvěma lety vězení, případně obojím.

V případě odsouzení na základě zkráceného rozsudku může být trestem pokuta až 500 000 $ nebo odnětí svobody až na jeden rok, případně obojí.

Kanada opět vede, a tak se uvidí, kdo bude následovat jako další…

ZDROJ: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/v-kanade-se-chystaji-prijmout-zakon-ktery-by-umoznil-veznit-popirace-klimatu/

ZDROJ: https://unser-mitteleuropa.com/130946

 

📌 12.2.2024, VolnyBlog, Anna Štěpánková: „Zemědělci v Česku rozjeli vlastní supermarket. Konečně, poloviční ceny. Lidl a Kaufland už mohou zavřít“.

👉 Kdo se snad domníval, že veřejný tlak na obchodní řetězce pomůže v tom, že se tyto korporace chytí za nos a přestanou českým zákazníkům účtovat nehorázné ceny za nekvalitní zboží, byl by na omylu. Prakticky žádný tlak na ně nepomáhá a ony stále na tuzemském trhu mají nehorázné marže.

👉 „Už se to rozjíždí“:

Navíc ještě používají tlak v podobě slevových, který přitom funguje jak na zákazníky po marketingové stránce, jakkoliv je to úplný nesmysl kvůli nadsazeným cenám, tak i na dodavatele. Pokud tito chtějí prodávat, musí se akcí účastnit a poskytovat řetězcům ještě výhodnější ceny.

Mnozí už toho ale měli plné zuby. Není tajemstvím, že zemědělcům v České republice leží obchodní řetězce dlouhodobě v žaludku. Odebírají od nich totiž za velmi přísných podmínek, a když dodavatelé nevyhoví, jednoduše zboží dovezou klidně z druhého konce zeměkoule.

 

Není tedy divu, že zemědělcům už došla trpělivost a pomalu, ale jistě se šikují. Jedním z důsledků je otevírání obchodů nebo dokonce supermarketů, jež provozují právě tito zemědělci. Spekuluje se dokonce o tom, že by mohli dát síly dohromady a vytvořit plnohodnotný řetězec, proti kterému by nějaký Lidl nebo Albert neměly jednoduše šanci.

Zemědělci totiž mohou prodávat zboží za rozumné ceny, které by oproti těm v řetězcích mohly být až poloviční. Jeden článek celého řetězce by vypadl a marže by byly rozumnější. Jinam už zákazníci nepůjdou.

👉 Jak by to mohlo nakonec vypadat, ostatně dokládá oblíbený obchod Hanácký grunt, který už několik měsíců funguje poté, co ho založilo a provozuje zemědělské družstvo Unčovice. Dveře se tu doslova netrhnou a ve špičce se tvoří dlouhé fronty.

👉 „A vy se divíte? Vždyť v řetězcích nevíte, odkud zrovna dovezli maso a zda vám po něm nebude špatně. A ještě za něj chtějí nesmysl. Tady pořídím vše v prvotřídní kvalitě a za velmi pěkné ceny. Klidně si sem těch 20 kilometrů dojedu,” říká paní Libuše.

Na první pohled je jasné, že tady se prodávají opravdu čerstvé výrobky ze dvora a navíc ceny působí více než rozumně. Rozhodně nemáte pocit, že by vás tu někdo chtěl natáhnout. Naopak, po zkušenostech z obchodních řetězců si skoro říkáte, zda vám to neprodávají pod cenou. Ale ne, obchod samozřejmě vydělává, jen to není za každou cenu a na maximum.

👉 Pokud by se tento přístup rozšířil po celé zemi, mohou to velké supermarkety a hypermarkety skutečně rovnou zabalit!!!!!! Protože, kdo by v nich nakupoval?

 

ZDROJ: https://www.aazdravi.cz/zemedelci-v-cesku-rozjeli-vlastni-supermarket-konecne-polovicni-ceny-lidl-a-kaufland-uz-mohou-zavrit/

 

📌 📢💉🎚️13.2.2024, VolnyBlog: Vakcínové zločiny:

„Kolektivní přiznání viny úřadů EU“.

Právník Tobias Ulbrich, který zastupuje četné oběti očkování u soudu v Německu, se v nedávném tweetu zmiňuje o slíbeném „cestu z pandemie“. Archivované odpovědi na dotazy, e-maily a doslovná prohlášení odpovědných jasně ukazují rozsah očkovací trestné činnosti. 👉 „Kdy následují následky?“

Dne 12. února pod názvem „Sbírka oficiálních přiznání viny“ shrnul Tobias Ulbrich dokumenty, které byly shromážděny v následujícím dílčím zásobníku: https://drbine.substack.com/p/sammlung-behordlicher-Schuldeingestandnisse

 

Přiznání parlamentní státní tajemnice Sabine Dittmar, že dodatečné údaje z KVen nebyly převedeny do PEI v souladu s § 13 odst. 5 AMG, protože rozhraní nebylo od 3. čtvrtletí 2021 dokončeno.

Přijetí prof. Dr. Edgar Franke, parlamentní státní tajemník, řekl, že neexistují žádné údaje o účinnosti Comirnaty.

Sdělení RKI BMG ze dne 23. března 2022 za účelem přehodnocení nařízení o testování, protože očkování nezabrání infekci a vylučování SARS-CoV2 po expozici.

Dopis EMA poslanci EU de Graaffovi ze dne 18. října 2023, v němž se uvádí, že terapeutický přínos prevence přenosu viru SARS-CoV-2 nebyl nikdy uplatněn ani schválen pro vakcínu Covid-19.

EMA dne 24. října 2023 oznámila, že pro produkci Comirnaty v Evropě byl v plasmidech pro produkci modRNA použit promotor SV40 (opičí rakovinový gen), který byl schválen pouze pro výzkumné účely a nikoli pro produkci u lidí.

Oznámení PEI, že vyhodnotili a zpracovali čísla šarží u podezřelých případů, což učinili v žádosti IFG od právníka Dr. Meyer-Hesselbarth řekl ne.

Slyšení paní J. Small ze společnosti Pfizer Inc. dne 10. října 2022 v Evropském parlamentu, která již vysvětlila, že dlouhodobé účinky a účinnost vakcíny jsou v současné době neznámé.

Oznámení od EMA, že promotér SV40 je přítomen jak v Comirnaty, tak v aktuálním Omicron XBB.1.5. verze se používá.

Federální ministerstvo zdravotnictví připouští, že vyšší titry nAb jsou spojeny pouze se zvýšenou ochranou proti Covidu; Nebyl však stanoven žádný individuální korelát ochrany.

👉 Dokument pochází ze zasedání WHO o korelacích ochrany 26. května 2021.

Vysvětlení vedoucího schvalovacího týmu Jana Müller-Berghaus na PEI, který zasedá v CHMP pro PEI, v prezentaci v PowerPointu, že injekce modRNA jsou vždy genovou terapií.

Bez ohledu na požadavky § 13 odst. 5 AMG a jejich přiznání:

Vysvětlení v PowerPointu od Dr. Brigitte Keller-Stanislawski uvedla, že retrospektivní studie založené na elektronických zdravotních datech od statutárních zdravotních pojišťoven by měly začít ve druhém čtvrtletí roku 2021.

Zpráva od prof. Dr. Edgar Franke dne 2. května 2022, že neproběhl žádný přenos dat a neproběhla žádná jednání se zákonnými zdravotními pojišťovnami.

Zpráva od prof. Dr. Edgar Franke, že schválení Comirnaty dne 23. prosince 2020 bylo založeno pouze na schvalovacích datech a specifikacích procesu 1, a proto neexistovalo žádné podmíněné schválení výroby podle procesu 2.

Advokát Tobias Ulbrich prostřednictvím X.

👉 O některých z těchto zveřejnění jsme již podrobně informovali – viz například:

👉 👉 👉 „EMA shodila bombu!!!“: Nyní souhlasí s kritiky očkování proti Covidu a potvrzuje lži politiků.

Dosud žádné hodnocení vedlejších účinků: 👉 „Vláda se snaží všemožně zakrýt účinky očkování“!!!

👉 Dva týdny před hlasováním o povinném očkování: RKI výslovně upozornila na nedostatečnou účinnost očkování!

Údaje od obětí očkování: Právník odhaluje nejnebezpečnější šarže vakcín.

Bang: Pfizer konečně přiznává lež, která nutila lidi na celém světě nechat se očkovat

👉 👉 👉 „Zde je jasné nejen to, že bezpečnost vakcíny nebyla sledována tak pečlivě, jak se obyvatelstvu říkalo. Dlouho se také připustilo, že lidé hned od začátku dostávali falešné sliby o účincích kontroverzních přípravků. Každý, kdo dnes ještě ospravedlňuje povinné očkování a propaguje experimentální korona vakcíny, se obnažuje, protože narativ o očkování byl odpovědnými už dávno zcela vyvrácen. Jediné, co dnes ještě chybí, je, aby se tito jedinci konečně museli zodpovídat za své činy.“

 

ZDROJ: https://report24.news/impfverbrechen-die-gesammelten-schuldeingestaendnisse-europaeischer-behoerden/

 

📌 📢13.2.2024, VolnyBlog, Ladislav Větvička: Ladislav Větvička:

„MAP -Marketka nam pěkně dezinformuje!!!!!!“

To se mi líbí, jak se nam ta děvucha, dočasně nainstalovaná do židle předsedkyně Parlamentu, zas pěkně rozohnila a zrobila ze sebe tak trochu hlupaňu. Má to těžký život.

 

Tři měsíce poté, co došlo k nove genocidě karabašských Armenu, musela povinně brečet v jerevanském památníku genocidy, aby už den pote třepala rukama synků v Baku. Enem se děvucho raději nechoď koupat do Kaspiku, ať se neumažeš od ropy… peníze prý sice nesmrdí, ale u té ropy si taky jisty nejsem?

A hned, jak se od moře vrátila do dom, už aby hrdinně bojovala proti těmu, že nikdy neslyšela, že Poláci a němečti nacisti dlouho spolupracovali a až skoro do války byli docela velci kamarádi.

Tuž moje milá děvucho. Chápu, že jste zvykli mezi sebou s Nydrmajerem nemluvit o věcech, kere vás ve škole neučili. Ale vědět bys je mohla. Tuž se na to podíváme, abys byla v obraze, jo?

Když umřel Pilsudski, Hitler vyhlásil smutek a zúčastnil se smuteční mše u symbolické rakve zesnulého. Měl mu za co děkovat, bo Pilsudski jako první podepsal s Hitlerem smlouvu o neutočeni, už v lednu 1935. Deprem po něm to zrobili další, včetně Angličanu (v červnu 1935 a zaři 1938), Francouzů (v prosinci 1938) a Sovětu (v srpnu 1939). Německé cajtungy publikovaly úpřimné kondolence, například Völkischer Beobachter: „Nové Německo stahuje své vlajky a standarty před hrobem tohoto velkého státníka, který jako první měl odvahu otevřené důvěry a plného spojenectví s Německou říší.“                                                         Poláci smlouvu s Hitlerem sami porušili, když v dubnu 1939 přijali garance od Anglie a Francie. Jak na twitru poznamenal nehezky jeden Marketčin diskutér: „Nauč se historii, mluvící hlavo! Pakt Pilsudski-Hitler hovoří o připravenosti Německa a Polska sjednotit vojenské, ekonomické a finanční síly k odražení jakéhokoli nevyprovokovaného útoku a poskytovat si podporu v případě, že jedna ze stran bude napadena“.

Ano, aj Beneš dostal od Hitlera nabídku k podepsání smlouvy o neutočeni. Dokonce třikrát. Že to ta paní z TOPky neví, se divím. Asi nečte. Sam Beneš o tom píše ve svých pamětech:

„Jediné Československo zůstalo plných dvacet let až do Mnichova v září 1938, kdy mu zvenčí byla dána rána smrtelná, důsledně věrno své politice, své národní tradici, své vnitřní demokratické linii. Třikráte mi Hitler nabízel pakt, obdobný jeho paktu s Polskem. Třikrát jsem mu to odmítl. Bude to vždycky naší ctí a budeme na to vždy hrdi.

Byvši však ve svém boji proti nacismu od léta r. 1938 opuštěno západní Evropou, nemohlo Československo v krizi na podzim r. 1938 jít do války tak, jak jsem si to tehdy přál…“ (Paměti Edvarda Beneše).

A ještě si připomeňme zápis ze schůzky prezidenta Beneše a Jana Antonina Bati z července 1938: „Pane prezidente, proč jsme ještě před připojením Rakouska nepodepsali s Německem nikdy smlouvu o neútočení? Považuje se to za opomenutí, které se nám může stát osudným!“ zeptal jsem se prezidenta Beneše.

„Vycházíte z nesprávného předpokladu. Nemohli jsme udělati žádného paktu o neútočení s Německem, protože bychom tím porušili smlouvy a vyvázali z povinnosti pomoc od ostatních spojeneckých národů, Francie, Anglie a snad i Ruska.

Vycházíte ze špatného předpokladu daného názorem, že jsme si svobodu sami vydobyli. To je klam. Máme náš stát a naši svobodu jenom potud, pokud to bude vhod západním mocnostem, jejichž pomocí jsme ji dostali. Nevybojovali jsme si ji!“

„A co naše legie?“ ptal jsem se v ohromení. „Co ta nádherná sibiřská anabáze, které se celý svět obdivoval? A legie ve Francii, Itálii, Srbsku? To všechno nebylo nic?“

„Neodcházejme od problému. Máme svobodu jenom pokud to vyhovuje západním mocnostem. V tu chvíli, jakmile přestane být v jejich zájmu, abychom existovali, náš stát zmizí,“ řekl prezident pevně.

„A nezlobte se, že vám říkám pravdu. Vždyť zlostí na tom nic nezměníte. Bez zajištění pomoci spojenců nemůžeme se odvážiti války s Německem. Proto musíme být klidní a vyčkávat co nejdéle bude možno. A bude to ještě mnoho těžkých chvil, které zažijeme,“ dodal prezident Beneš.

Jan A. Baťa, osobní archiv:

Tuž co, děvucho? To je pro tebe též „alternativní historická realita“? A tu alternativní realitu, jak Poláci s Němci v letě před Mnichovem koordinovali svoje kroky, tu znáš? A to, jak nás v den Mnichova podrazili a poslali ultimátum, po kterém jejich tanky vjely na Těšinsko, okupovali ho a vyhnali Čechy, to je pro tebe též alternativní realita?

Douč se nejdřív ty vztahy mezi Armenama a Turkama a pak si pusť ten rozhovor toho amerického vykuleného synáčka s Putinem cely, ať víš, do čeho jdeš…

(Takhle jsme dopadli. Nejvyšší z nejvyšších jsou negramoti, kteří si hrají na chytráky. Vědomosti nulové, IQ houpacího koně! Pravděpodobně už na základní škole, kde se tohle všechno měli naučit na hodinách dějepisu, chodili pravděpodobně za školu, kde se učili pravidla a praxi LGBT za doprovodu bílé mouky. A taková zdegenerovaná novodobá generace bude, protože tihle samozvolené kreatury potřebují soběrovné, ne studované inteligenty.

❤️ Kde blb, tam nebezpečno. Jan Werich,

❤️ „Blb je nezničitelný. Zepředu i zezadu se čte stejně.“ Jan Werich,

Jak krásné životní moudrá nám naši drazí předkové zanechali, které nám nikdo nikdy neukradne. L.B.)

ZDROJ: https://www.ladikvetvicka.cz/single-post/marketka-nam-p%C4%9Bkn%C4%9B-deziformuje

 

📌 13. 2. 2024, CNN Prima NEWS: „ANO by mohlo převzít vládu už zítra“.

Fiala má hloupé výkřiky, tvrdí Schillerová. Hnutí ANO chce drtivě vyhrát volby do Poslanecké sněmovny, aby bez něj nešlo sestavit budoucí vládu. V pořadu K věci na CNN Prima NEWS to prohlásila místopředsedkyně hnutí ANO Alena Schillerová. Volební průzkumy podle ní reflektují postoj občanů, kteří si uvědomují rozdíl mezi současným a minulým kabinetem. ANO je podle jejích slov připraveno převzít vládu již zítra. Ostrou kritiku premiéra Petra Fialy (ODS) ohledně „extremistické rétoriky hnutí“ prý poslankyně vnímá jako hloupé výkřiky.

Celý článek ZDE: https://cnn.iprima.cz/ano-by-mohlo-pr…                 https://youtu.be/LZRwsBFjXq0?si=lNSTEgL85hhhEPuA

 

📌 13.3.2024, Inovace Republiky: „Biden je nebezpečnější než Putin.“ 🇺🇸 🌍 🇨🇿 FREEDOM Petra Kratochvíla

➡️Glosy a komentáře 🇨🇿IR Americkou administrativu vlastní Čína?

➡️Proč je Biden nebezpečnější než Putin?

➡️Jak proběhl rozhovor s Vladimírem Putinem?

➡️Proč je ohrožena naše svoboda?

➡️Proč nám media lžou?

➡️Kdo je Tucker Carlson?

➡️Proč bychom měli za svobodu bojovat?

➡️Proč glosovat globální dění?

➡️Proč elity vyhlásili obyčejným lidem válku?

➡️Jakým způsobem korporace ovlivňují volby?

➡️Z čeho je obžalována rodina Bidena?

➡️Proč provokují k velkému válečnému konfliktu?

➡️Jak postupuje Evropská unie a připravuje cenzuru?

➡️Proč je čas na revoluci proti globalismu?                                   https://youtu.be/Y4ubZ8ozL44?si=jxTL4BVCgMhD1J31

 

📌💥💥💥13.02.2024, Firstpost, Roman Kirsch: „Uprostřed západních sankcí překonalo ruské hospodářství své západní rivaly a nepřátelské národy.“

Uprostřed západních sankcí, jak Ruská ekonomika překonala a předstihla nepřátelské národy. Moderátorka Palki Sharma. Ruská ekonomika rostla rychleji než národy G7. 🤬 To jsou nejsilnější národní ekonomiky, kde je největší blahobyt, největší výdobytky kapitalizmu. Rusko, jako autoritativní stát, pořád se vnímá jako Sovětský svaz a najednou od lopatek a od doby, kdy chodí na frontu ruští vojáčkové beze zbraní je podle Ukrajinců je jim 13 let, tak tady máme něco opačného od Firsport.

Palki Sharma: „Jedna věc je nejdiskutovanější v prezidentské kampani, před nastávajícími volbami 11/2024. Biden zaměřuje svoji kampaň na reakci, na válku, na UA a pomoc UA, dále na úsilí izolovat Rusko, a to na světové scéně. Ovšem jasná čísla říkají úplně rozdílnou story. Navzdory vedené válce a sankcím, Ruská ekonomika nadále roste. Ruská ekonomika si vede lépe než všichni rivalové, největší nepřátelé Ruska. Rusko převálcovalo Spojené království i Německo, je na tom hospodářsky lépe než oni. Co tedy pohání odolnost ruské ekonomiky? A proč Západ zaostává za sankcemi postiženým Ruskem? V prosinci předstoupil Putin plný důvěry před novináře. (To byla jeho první tisková konference od doby, kdy provedlo Rusko invazi na Ukrajinu. Tady to vidíme. Ruská ekonomika rostla v roce 2023 o 3,6% a tak schovala do kapsy USA i Evropu. O kolik rostlo Česko, ta naše nejbohatší, nejdemokratičtější modrožlutá republika? Nebyla náhodou v mínusu? Díky perfektní zejména hospodářské politice Fialovy vlády.) Ruský prezident byl dotázán na hospodářství a sdílel s novináři svoji předpověď. Putin: „Nejdůležitější ekonomický ukazatel je růst hrubého domácího produktu. Koncem roku se očekává 3,5%. To je dobrá indikace. To znamená, že my se vracíme zpátky k růstu z poklesu v loni.“ (Ale pozor, poopravíme to pro srozumitelnost. Tady ve videu to byl prosinec 2022, to byl pokles, ale v roce 2023 byl růst 3,6% nakonec a do konce tohoto roku to bude zase něco jiného.) Poslední ekonomická čísla jsou venku. Ruská ekonomika vzrostla o 3,6%, kvůli nárustu vojenských objednávek Ruska. (Je to míněno zpětně za rok 2023! Tyhle oficiální data ukázali teď, ve středu. Projev je z 12/2023, ale ty data už jsou k tomu projevu zveřejněny teď, ve středu a taky komentováno.) Díky posílení vojenských výdajů kvůli ofenzívě na Ukrajině a také a dlouho trvajícím ekonomickým výzvám a ty zůstávají. Putin říkal, že původně předpokládal 0,5% růstu za rok 2023, ale bylo to daleko více……

https://youtu.be/Id1Icjn12QY?si=b8c_E_aqqwhm9lHi

 

📌💥💥💥13.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: 👉 Putin zve palestinského vůdce do Ruska; „ignoruje“ Netanjahua v době jeho plánu na útok do Rafahuhttps://youtu.be/_ZXLwV_jotY?si=JFeSyq3ZN4uYDZQP

 

📌💥💥💥13.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Stovky lidí vtrhly do Muzea v New Yorku; volali „Intifada“ na protest proti válce Izraele v Gaze…

👉 (Intifáda (arabsky: انتفاضة – intifāḍah „povstání“) je označení pro protestní a ozbrojená povstání Palestinců na Izraelem okupovaných palestinských územích v rámci izraelsko-palestinského konfliktu.

👉 První intifáda (1987–1993) propukla 20 let po šestidenní válce v bezprostřední reakci na úmrtí Palestinců při dopravní nehodě považované za izraelskou odvetu. Ukončena byla po šesti letech jednáním v Oslu.

👉 Druhá intifáda (2000–2005) vypukla v době po selhání snah o dohodu na summitu v Camp Davidu. Její skončení není jednoznačné: bývá za něj považován summit v Šarm aš-Šajchu v srpnu 2005. Někdy je však za konec považován už rok 2003, kdy byla snaha uplatnit mírový plán zvaný Cestovní mapa, podle jiných názorů dosud neskončila a druhá intifáda stále trvá.

👉 Intifáda byla prováděna pomocí ozbrojených střetů s Izraelci, teroristických útoků s užitím střelných zbraní, nastražených bomb nebo výbušnin odpalovaných sebevražednými útočníky a přímého fyzického násilí. Též pomocí nenásilných akcí v podobě letáků, grafitti atd.)

https://youtu.be/jWUlrgEnOL4?si=LfPPIoIODdagA5y0

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 14.02.2024“

➡️☭☆Z hořící výškové budovy v Anapě bylo evakuováno 440 lidí, včetně 112 dětí, jeden člověk byl zraněn, informovalo ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Nový vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Syrskij přiznal selhání protiofenzívy.

Řekl, že bojovníci přešli na „obrannou operaci“, která měla Rusku způsobit „maximální ztráty“.

Zároveň je připraven ustoupit, aby zachránil životy vojáků. „Situace ve válečné zóně je nyní docela obtížná,“ řekl. 👍 Ať se okamžitě vzdají, aby zachránili životy vojáků, protože mu na nich tolik záleží.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️ ☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 13.02.2024“

☭☆ 🤮 Okamžik progresivních evropských hodnot ve Španělsku (https://t.me/c/1511343927/25409)

👍 Medveděv ocenil reakci Scholze a Sunaka na Putinův rozhovor (https://t.me/c/1511343927/25411)

⚡️Ruská armáda zaútočila na ukrajinské cvičiště Selidovo

(https://t.me/c/1511343927/25415)

❗️Ukrocipso s pomocí dětí vyvolává žhářství bytů

(https://t.me/c/1511343927/25418)

👍 Do Státní dumy byl předložen zákon o deportaci migrantů za obtěžování žen (https://t.me/c/1511343927/25419)

👀 Píseň „Such as Putin“ dorazila na taneční parkety v Los Angeles (https://t.me/c/1511343927/25427)

⚡️Nový vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Syrskij přiznal selhání protiofenzívy (https://t.me/c/1511343927/25428)

❗️Ruští vojáci přeťali „cestu života“, po které byly zásobovány ukrajinské ozbrojené síly v Avdějevce (https://t.me/c/1511343927/25429)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Posádky útočných letounů Su-25 zahájily raketový útok na baštu ukrajinských ozbrojených sil V extrémně nízkých nadmořských výškách piloti odpálili neřízené střely S-13 pomocí klopného manévru. Rušení způsobené velkým počtem nepřátelských stanic elektronického boje nezabránilo útočnému letounu v úspěšném dokončení jejich bojové mise. Předsunutí letečtí dispečeři potvrdili zničení cíle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Požár v obytném činžovním domě v Anapě byl lokalizován na plochu 1000 metrů čtverečních, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Teď řeknu strašně pobuřující myšlenku. Ze všech tří zapojených do tohoto příběhu (Rusko, USA, Ukrajina) chce mír pouze Putin. Jak se lidé změní poté, co sundají hrnec z hlavy. Zbývají 2-3 dny granátů a my se Mariupol nevzdáme, dokud takové úvahy nebudou (ve videu). Ty hřebeny, co jsou ještě u hrnců, sundejte je, vyzkoušejte, budou se vám líbit! Naučíte se spoustu nového!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ⚡️Nedostatek banánů v Rusku může začít už za měsíc, – Rosselkhozbank.

Abyste kompenzovali nedostatek ovoce, můžete jej začít pěstovat v Rusku, věří banka.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *