, ,

Ľubomíra Bačíková, 12.12.2023, přehled zpráv, ranní zprávy, kliknout na foto

12.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – ranní zprávy, které Vám posílám 2x denně:

❤️Zrovna když si housenka začala myslet, že je život u konce, proměnila se v motýla.

 

📌💥💥💥11.12.2023, v 15:00, Správy RTVS vysílal živě. Slovensko začíná trestať a to aj premlčané trestné činy a mení chrakter trestnej politiky!!!! V mnohých štátoch už je spravodlivé súdnictvo rozbehnuté. Prepadnutia majetku, navrátenie majetku pôvodným majiteľom…..TK špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Téma: Návrhy noviel trestných kódexov a ich vplyv na konkrétne kauzy vo vecnej príslušnosti ÚŠP.

https://fb.watch/oTFdHj9spF/

 

📌💥💥💥11.12.2023, Roman Kirsch: „Prezident Zelenski se zítra vydá do Washingtonu , kde bude s prezidentem Bidenem osobně projednávat situaci na Ukrajině.“ Že by došlo ze dne na den k „náhlému prozření“ české vládní propagandy? Co na to říkají naši super-experti (třeba Martin Svárovský a „Fičák“ Zdechovský) a celá ta provládní novinářská žumpa?

https://youtu.be/hg2xngh26lU?si=xfMRx3WDYi6CnOUQ

 

📌11.12.2023, ABJ: Orbán: Ukrajina do EU teď nepatří. Média: Na Ukrajině jdou bojovat jen ti nejhloupější nebo chudina. Víte, že tento týden se má v Bruselu rozhodnout o zahájení přístupových rozhovorů s Ukrajinou a premiér Fiala s tím souhlasí? Víte, že tvrdě proti zahájení rozhovorů o vstupu Ukrajiny do EU bojuje maďarský parlament i Viktor Orbán? Víte, proč ho čeští politici tak nenávidí? A víte, že i některá provládní a slepě proukrajinská média začínají obracet? Pojďme na to.

https://youtu.be/Bfd4P9eHTCw?si=6juI5Yj6sYSDIcxz

 

📌Matka Tereza 👹 – anděl z pekla! Komu ve skutečnosti sloužila Matka Tereza? Proč dle střízlivých odhadů skončily 3 miliardy dolarů darovaných řádu Matky Terezy ve Vatikánu? Jakou péči poskytovala pacientům ve svých nemocnicích a jakou péči přitom čerpala sama?

https://fb.watch/oTBsII97Ae/

 

📌 Amerika závislá na drogách. Ako Sacklerovci způsobili v USA opiátovou krizi? Keď budete do veľkých amerických miest (USA) jako San Francisco či Angeles, tak budete šokovat bez toho, že pôjdete do Losovaných drogovo závislých a v ulicích, kteří jsou pod vlivem drog jako fentanyl. Paradoxne za touto opiátovou krízou stojí spoločnosť Purdue Pharma rodiny Sacklerovcov a její lék proti bolesti Oxycontin.

https://youtu.be/M706RRZzjqQ?si=HRiIKuob9z7wHh7-

 

📌CNN Prima NEWS: „Je tady určitá unavenost, vyčerpanost a rozladěnost lidí z toho, co se zde poslední roky řeší, a já se těm lidem nedivím. To je dáno opravdu objektivními problémy, které vlády, jak současná, tak ta předchozí, musely řešit,“ uvedl Jiří Pospíšil v pořadu 360°.

https://fb.watch/oTG7itI5Vg/

 

📌Šestašedesátiletý Tusk byl v letech 2007 až 2014 premiérem a v letech 2014 až 2019 předsedou Evropské rady, a proto má stále dobré kontakty v Bruselu. Opakovaně zdůraznil, že chce „obnovit“ pozici Polska v Evropě. „Pokud někdo může přivést Polsko zpět na demokratickou cestu EU, je to Tusk,“ řekl agentuře Reuters vysoký představitel EU. „Věříme v jeho vedení.“ Političtí oponenti Tuska však obviňují, že staví zahraniční zájmy nad zájmy Polska.                        https://www.welt.de/politik/ausland/article248995918/Polen-Morawiecki-verliert-Vertrauensabstimmung-Tusk-wird-Regierungschef.html

 

📌‼️Ve studiích je dokumentována záplava úrazů způsobených očkováním. Experimentální povaha přípravků mRNA je stále zjevnější – nebo něco ještě horšího. Stále více studií prokazuje negativní důsledky očkovací kampaně. Některé z nich jsou studie, které odhalují škodlivé mechanismy účinku, a některé jsou srovnávací studie mezi očkovanými a neočkovanými lidmi, jako je tato studie z Jižní Koreje. Přečtěte si více zde:

https://tkp.at/2023/12/10/eine-flut-von-impfverletzungen-werden-in-studien-dokumentiert/

 

📌Izrael musí ukončit svou válku proti Hamásu do konce tohoto roku, jinak riskuje ztrátu podpory Washingtonu pro ofenzivu v Gaze, uvedl The Economist s odkazem na zdroje se znalostí diplomatických rozhovorů mezi oběma spojenci. Mezinárodní odsouzení izraelské vojenské operace v hustě obydlené enklávě se v posledních devíti týdnech neustále zvyšovalo.

Několik světových vůdců vyjádřilo obavy humanitárních skupin ze zhoršující se humanitární krize v obležené oblasti, protože izraelské bombové útoky zesílily po přeshraničním útoku Hamasu 7. října. Izrael tvrdí, že při útoku zemřelo 1 147 jeho občanů a asi 240 lidí bylo uneseno.

Existují však známky toho, že trpělivost Washingtonu s ofenzivou ubývá, přičemž palestinští zdravotničtí představitelé říkají, že počet obětí v Gaze je 18 000, z nichž většina byli civilisté, podle nedělní zprávy The Economist.  https://www.rt.com/news/588900-us-israel-gaza-war-deadline/

 

📌Všechny vedlejší účinky injekce bez vedlejších účinků v abecedním pořadí

https://t.me/absurdnisvet/63780

 

📌Miliony tun vyřazených solárních modulů – naléhavá výzva k recyklaciInstalace bezpočtu solárních systémů v posledních letech vedla k naléhavé otázce: Jak recyklujete miliony tun solárních článků, které . v příštích letech zastarají? Tyto solární moduly obsahují cenné suroviny, ale po cca 30 letech se z nich stane elektronický odpad. Recyklační procesy pro solární moduly jsou stále v raných fázích a existuje značná potřeba jednat (spektrum: 12/05/23). Obrovské množství vyřazených solárních modulů – v roce 2029 hrozí v Německu krize likvidace. Téměř 10 000 tun vyřazených solárních modulů již ročně končí v recyklačních centrech jen v Německu. Odborníci očekávají, že se toto množství do roku 2024 zvýší šestinásobně. Očekává se, že první velké vlny likvidace nastanou v roce 2029, přibližně 20 let po první velké vlně expanze solárních modulů. Odhady Fraunhoferova institutu pro solární energetické systémy (ISE) naznačují, že Německo bude muset brzy likvidovat 400 000 až jeden milion tun solárních modulů ročně.

https://journalistenwatch.com/2023/12/11/millionen-tonnen-ausgedienter-solarmodule-die-draengende-recycling-herausforderung/#

 

📌NEOČKUJEME! Dokument. Opravdu potřebuje dítě 30 očkování v prvním roce života, aby zůstalo zdravé? Nevěřte travičům a jejich lobbistům, informujte je sami.

‼️ZDE: Celý film (https://t.me/impfschaede/10110)  ‼️

 

📌 EU plánuje získat až 15 miliard eur na podporu Ukrajiny ze zisků ze zmrazených aktiv Ruské federace. Chystají další krádež!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Na nových ponorkách „Krasnojarsk“ a „Císař Alexandr III“ vlají vlajky svatého Ondřeje. Vladimir Putin se 11. prosince zúčastnil této důležité události pro zemi. Právě za Putina země začala důsledně vybavovat námořnictvo moderní technikou a zbraněmi, stavět nové lodě a rozvíjet průmysl.

🔥 Díky Putinovi za novou hrdost Rusů!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌🚨 BREAKING: Bezprecedentní kybernetický útok na banky JP Morgan, BOA, Citi banky, banky Tier 1 a Fed, ve Spojených státech rychle eskaluje. Odborníci žasnou a mluví o bezprecedentním měřítku:

https://t.me/absurdnisvet/63789

Tento film vyšel 8. prosince na Netflixu, vypadá to, že nám říkají, co můžeme očekávat. Čína již několik měsíců provádí kybernetické útoky na USA:

https://t.me/absurdnisvet/63787

Kybernetické útoky v USA 🚨:

https://t.me/absurdnisvet/63786

 

📌Solární 🔥 Pilíř nad Skogås, Švédsko, 8. prosince 2023:

https://t.me/absurdnisvet/63790

 

📌BREAKING – Dnes v noci zachycena masivní exploze sopky Popocatépetl z Tlamacas, Mexiko:

https://t.me/absurdnisvet/63792

 

📌Saúdská Arábie: V Yanbu al-Takhla jsou nyní hlášeny masivní záplavy:

https://t.me/absurdnisvet/63793

 

📌🌪Cyklon Jasper dnes ráno stabilně sílí východně od poloostrova Cape York v Austrálii. V současnosti se předpokládá, že Jasper se stane tropickým cyklonem kategorie 2 (v australském měřítku) a dostane se na pevninu mezi Cooktown a Cairns ve středu odpoledne.

https://twitter.com/zoom_earth/status/1734354586243059815?t=dBMW2v3cpwPeC4gQ4CHjMQ&s=19

 

📌BREAKING – Venezuelské letadlo EMTRASUR uneseno v Argentině. Po nástupu Javiera Mileie do funkce prezidenta Argentiny je letadlo vidět v pohybu, poprvé od doby, kdy bylo uneseno na letišti Ezeiza. Buenos Aires, 11. prosince 2023: https://twitter.com/OrlenysOV/status/1734293133821632995?t=UAsmwdq9ebhyLK34Ba5K9g&s=19

 

📌RUSKÁ ZIMA ❄️ Takhle panuje atmosféra v ulicích města Jakutsk při teplotě -50 pod nulou a  občané svá auta zakrývají, aby nedošlo k jejich poškození zimou a sněhem.

https://t.me/absurdnisvet/63797

 

📌🚨🚨🚨🚨🚨Toto je naprosto MASIVNÍ čínský kybernetický útok na Spojené státy a rychle roste.

Většina odborníků tvrdí, že „nikdy“ neviděli útok takového rozsahu. CO BUDE DÁL? Víte, že to není ve skutečnosti Čína, že?

https://t.me/absurdnisvet/63799

 

📌4:27 východního času. Ostrý? VK je zpět? Elon: Teď to začíná být ostrý🌶                    https://x.com/kathleenedge/status/1734293815651881392?s=46

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *