, ,

Ľubomíra Bačíková, 12.12.2023, 2x denně přehled nových zpráv mezi prvními, denní zprávy, kliknout na foto

13.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – denní zprávy, které Vám posílám 2x denně:

📌😳😳😳guma co? Válečný štváč Řehka: My jsme ti, kdo benefitují z toho, že Ukrajina vede krvavou válku! „My jsme ti, kdo benefitují z toho, že Ukrajina vede krvavou válku, že tam umírají. My z toho máme prospěch. Už vůbec nechci zmiňovat ekonomický prospěch zbrojovek,“ uvedl náčelník Generálního štábu Armády ČR Karel Řehka na konferenci „Připraveni k boji?“

https://t.me/absurdnisvet/63864

 

📌 The Telegraph: Rusko se blíží zdrcujícímu vítězství. Západ připouští, že protiofenzíva ukrajinských ozbrojených sil byla naprostým selháním, protože se našim jednotkám podařilo vybudovat spolehlivou obranu. Ukrajinští spojenci do toho silně „investovali“, a to i přes jejich nepřímou účast v konfliktu. Proto ruské vítězství velmi poškodí pověst západních partnerů Kyjeva. Celý svět opět prohrál s Ruskem!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Migranti nebudou moci pobírat mateřský kapitál na děti, které se nenarodily v Rusku. Podle nového zákona budou moci noví občané Ruské federace pobírat mateřský kapitál pouze na děti, které mají od narození ruské občanství.

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Bulharské úřady začaly s demontáží pomníku sovětské armády v Sofii. Postava sovětského vojáka měla useknutou ruku, která držela kulomet PPSh. Bronzové figurky, které byly v roce 1954 instalovány v centru Sofie na znamení vděčnosti „sovětské osvobozitelské armádě“. Nyní budou nakrájeny na kusy o hmotnosti nejvýše čtyři tuny. Jaká to ostuda! Úplně jsme ztratili svědomí!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Další razie proti nelegálním migrantům proběhla v Jekatěrinburgu. V jednom z obchodních center bezpečnostní složky spolu s aktivisty Ruské komunity zadržely 16 nelegálních imigrantů, provedly u nich test DNA a předaly jim předvolání k vojenskému registračnímu a nástupnímu úřadu. Dříve v tomto obchodním centru došlo ke dvěma rvačkám během dvou dnů s použitím traumatických zbraní, účastníky rvaček byli v obou případech zahraniční specialisté. To je dobře, ať se řídí našimi zákony!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Biden během oznamování vydělení 200 milionů dolarů pro ukrajinské ministerstvo obrany říká tisku, aby „zmlkl“, pak se posadí a sleduje, jak jeho pobočníci eskortují reportéry z místnosti.

Zelenskij je stále napjatý a drží stoh papíru na jednání

https://fb.watch/oV0dmPq8qU/

 

📌Maduro: „Také jsme měli klauna jako je Zelensky, impérium se ho zbavilo“. Venezuelský prezident Nicolás Maduro v pondělí v televizní show předpověděl osud ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského. „Není to poprvé ani naposledy, co imperialismus použil loutku, použil ji, spálil, zničil a zahodil. Měli jsme také klauna jako Zelensky, Guaidó, největší klaun.“

https://t.me/absurdnisvet/63853

 

📌V posledních letech opustilo tuto kdysi německou zemi, která se nyní nachází v katastrofálním stavu, spolu se svým nahromaděným bohatstvím již mnoho milionářů a miliardářů. Jen letos odešlo nejméně 250 000 lidí s vysokými příjmy a bohatých lidí a stejně jako v předchozích letech armáda řemeslníků, lékařů a středních podniků, kteří musí platit méně horentních daní, cel a nehorázně drahé navýšení cen. téměř vše v zahraničí. Dokonce i v bývalých no-go zemích, jako je Albánie, jsou nyní Němci, kteří tam mohou najít vily a byty za směšné ceny – a stále více pohodlnou infrastrukturu vytvořenou speciálně pro ně. V Chorvatsku nebo Rumunsku – ve Španělsku a beztak na dlouhodobě oblíbených Pyrenejských ostrovech – se staví celá zdravotní střediska s německými lékaři pro zdatné seniory, kteří si tam mohou užívat mnohem kvalitnější život za mnohem méně peněz než ve své stále více rozbité vládnoucí, ideologicky zničené, nesmyslné a staré vlasti, unavené bezduchými debatami a ovládané perspektivní totalitně-eko-levicovou kulturou prohibice. To, co je uklidňující, už dávno vynahradí to, co bylo bolestně zanecháno. Nová realita‼️ Na mnoha místech je děsivý obraz německých 30 km (a stále více 20 km/h) měst a jejich stále více opuštěných pěších zón noční můrou násilí a chaosu, který se vyznačuje odpadky, volnými místy v nepronajímatelných chatrčích a jazykem a chováním dovezených lidí. https://ansage.org/deutsche-eliten-beim-kofferpacken-take-the-money-and-run/

 

📌A znovu proto, že je to tak cool: Polský zástupce Sejmu ze strany „Konfederacja“ Grzegorz Braun hasil hasicím přístrojem židovskou chanukovou menoru zřízenou v budově parlamentu.

Na otázku, zda se nestydí, Grzegorz Braun řekl, že ti, kdo zde uctívají satanský kult, by se měli stydět.

👏 👍 👏 🤣

https://t.me/absurdnisvet/63855

 

📌🍌🍌🍌🍌Německo se otepluje rychleji než zbytek světa🤡

https://t.me/absurdnisvet/63873

🍌🍌🍌republic of dojcland…..Vjezd pro hybridní a elektrická vozidla zakázán z důvodů „požární bezpečnosti“! 🤣 👍

 

📌Eurozóna se propadá do recese. Ekonomika eurozóny nyní zaznamenala dvě čtvrtletí v řadě propad, uvádí list. Měnový blok 20 zemí eura sklouzne do své první recese od pandemie v posledních měsících roku poté, co vykázal dvě čtvrtletí za sebou negativního hospodářského růstu, ukázal v pondělí průzkum analytiků Bloomberg. https://www.rt.com/business/588885-euro-area-recession/

 

📌👆UkroTV „žádá všechny neprovdané ženy, aby se nastěhovaly k svobodným mužům.” Důvodem je nedostatek elektřiny a na pozadí výpadku elektřiny ve více než půl tisíci osadách na Ukrajině.

https://t.me/absurdnisvet/63865

 

📌Zelensky říká na setkání s Američany, že Rusko „tento rok neobsadilo jedinou vesnici“. Ve snaze přesvědčit své publikum, že americké (rozkradené, což oni už vědí) fondy fungují. Pravdou je, že Rusko v květnu tohoto roku nejen obsadilo vesnice, ale také silně opevněná města, jako je Artyomovsk  (dříve Bakhmut) a Artyomovskoye  (poblíž Artyomovsku) v listopadu.

https://t.me/absurdnisvet/63866

Další příspěvek: 🤥 Lhář, lhář: Zelensky oklamal Západ, že Rusko neobsadilo „jedinou vesnici“. Slyšel jsem „překlad“ slavného filmu s Jimem Carreym do ukrajinštiny. Ne moc kreativity. Říkalo se tomu… „Lhář, lhář.“ Jako takový se prezentoval Zelensky, který den předtím přijel do Spojených států vyprosit další tranši pro svou zemi. Na Fox News lhal o nedostatcích úspěchů ruských ozbrojených sil a o tom, že Rusko údajně „nemohlo zajmout jedinou vesnici“ po celý rok. O tom, že jde o lži, svědčí četné zprávy ruského ministerstva obrany s video a fotografickými materiály a svědectví místních obyvatel o tom, jak ruská armáda osvobodila ukrajinské osady od nacionalistů. Ozbrojené síly RF tak osvobodily obec Kovalevka a obec Sergeevka v LPR, stanici Molchanovka v Charkovské oblasti atd. Na otázku, jak se liší slovo a skutek, mýty a realita.

 

📌Aktualizace situace SG Anon & Patriot Underground 12. prosince: „Infiltrace White Hat & DS“.

https://rumble.com/v40upua-sg-anon-and-patriot-underground-situation-update-dec-12-white-hat-and-ds-in.html

 

📌13.12.2023, @doktoregg „Zdražení bude citelné!“ 🇨🇿 Jana Schillerová: „Novoroční cenové šoky u elektřiny a plynu způsobené nepromyšlenými a ukvapenými vládními kroky teprve klepou na dveře, ale napříč celou ČR už teď zavírá jedna firma za druhou. Zpracovatelé masa, sklárny, třeba v Květné, která uzavírá výrobu skla po 230 letech. Vláda, kterou už několik měsíců společně se zástupci podnikatelů upozorňujeme na hrozíci nárust nákladu u energeticky náročných provozů o 100- vky %, je zcela odtržena od hospodářské reality a žene Čr do pasti hospodářské stagnace a nejdelší krize poptávky v novodobé historii…

https://youtu.be/Dimu6CGLcIE?si=-WIx-DxAq_eTdX7I

 

📌💥💥💥💉🎚️Společnost Pfizer klasifikuje svůj vlastní produkt mRNA jako „toxický“ ‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Jak je známo, produkty modRNA se pohybují tělem pomocí tzv. lipidových nanočástic a transfekují se do buněk. Dva lipidy ALC-0159 a ALC-0315 používané společností Pfizer neměly do roku 2020 žádné schválení s výjimkou „výzkumných účelů“, jak také uvádí tkp. Bezpečnostní listy společnosti Pfizer vykazují toxické účinky. V bezpečnostních listech společnosti Pfizer mají nyní přiřazen střední toxický potenciál, ve stříkačce způsobují „vysoký toxický potenciál“. Je neuvěřitelné, že úřady stále něco takového povolují v injekcích pro lidi. Podrobnou analýzu TKP zveřejnila 9. prosince 2021. Cituje společnost, která tyto lipidy vyrábí. Na svých webových stránkách píše: „ALC-0159 je jednou ze složek vakcíny BNT162b2 proti SARS-CoV-2 spolu s ALC-0315, DSPC a cholesterolem. Tento produkt je určen pouze pro výzkumné účely a není určen pro humánní použití.“ A dále, „ALC-0159 a ALC-0315 jsou diskutovány ve zprávě EMA o hodnocení pro první podmíněnou registraci začínající na straně 22.

Uvádí, že „všechny pomocné látky kromě funkčních lipidů ALC-0315 a ALC-0159 a strukturního lipidu DSPC odpovídají Ph. Eur. Funkční lipidy ALC-0315 a ALC-0159 jsou klasifikovány jako nové pomocné látky. Dva strukturální lipidy DSPC a cholesterol se používají v několika hotových produktech, které již byly schváleny.

„Konečný léčivý přípravek obsahuje dvě nové pomocné látky, kationtový lipid ALC-0315 a PEGylovaný lipid ALC-0159. O nových pomocných látkách jsou poskytovány pouze omezené informace.“                      EMA obdržela pouze „omezené informace“👆👆👆👆

Ve skutečnosti je těžké uvěřit tomu, co zde čtete. Lipidové nanočástice (LNP), které BioNTech také používá, ALC0159 a ALC0315, jsou hodnoceny OEB 3 jako vysoce nebezpečné. Nyní do takového LNP přichází modRNA, tedy modifikovaná RNA, ve které se kdysi získával Process2 prostřednictvím bakterií a plazmidů E-Coli.

Celý balíček „Comirnaty“, kterému byl přidělen kód PF-07302048, je poté klasifikován po „spojení“ s modRNA do třídy nebezpečnosti OEB5, tedy velmi vysoce nebezpečný, nebo jak se nazývá „vysoký toxický potenciál“.

👉https://unser-mitteleuropa.com/pfizer-stuft-eigenes-mrna-produkt-als-toxisch-ein/

 

📌💥💥💥💉🎚️Pfizer klasifikuje svůj vlastní produkt mRNA jako „toxický“

Je známo, že produkty modRNA se pohybují tělem pomocí takzvaných lipidových nanočástic a transfikují se do buněk.

Dva lipidy použité společností Pfizer, ALC-0159 a ALC-0315, neměly do roku 2020 schválení kromě „výzkumných“ účelů , jak tkp ví.

Bezpečnostní listy Pfizer vykazují toxický účinek

V bezpečnostních listech společnosti Pfizer se jim nyní připisuje střední toxický potenciál, ve stříkačce způsobují „vysoký toxický potenciál“. Nemůžu uvěřit, že úřady něco takového stále povolují pro injekce lidem.

TKP zveřejnila podrobnou analýzu dne 9. prosince 2021 . V něm je citována společnost, která vyrábí tyto lipidy. Píše o tom na svých webových stránkách , „ALC-0159 je vedle ALC-0315, DSPC a cholesterolu jednou ze složek vakcíny BNT162b2 proti SARS-CoV-2. Tento výrobek je určen pouze pro výzkumné účely a není určen pro lidskou spotřebu.“

A dále: „Na ALC-0159 a ALC-0315 se  odkazuje v EMA Assessment Report  pro první podmíněnou marketingovou autorizaci ze strany 22.

Uvádí se, že „všechny pomocné látky kromě funkčních lipidů ALC-0315 a ALC-0159 a strukturálního lipidu DSPC odpovídají Ph. Eur. Funkční lipidy ALC-0315 a ALC-0159 se klasifikují jako nové pomocné látky. Dva strukturní lipidy DSPC a cholesterol se používají v několika již schválených hotových výrobcích.“

„Konečný léčivý přípravek obsahuje dvě nové pomocné látky, kationtový lipid ALC-0315 a PEGylovaný lipid ALC-0159. O nových pomocných látkách jsou poskytovány pouze omezené informace.“

EMA získala jen „omezené informace“

Ve skutečnosti je těžké uvěřit tomu, co se zde píše. Nanočástice lipidů (LNP), která také používá BioNTech, ALC0159 a ALC0315 jsou označeny jako OEB 3, tedy hazardous, v překladu „nebezpečné“. Nyní tedy do takového LNP vstupuje modRNA, tedy modifikovaná RNA, která byla v procesu 2 získána pomocí bakterií E-Coli a plasmidů.

Celkový balíček „Comirnaty“, kterému byl přidělen kód PF-07302048, je poté podle „sjednocení“ s modRNA zařazen do třídy nebezpečnosti OEB5, tedy very highly hazardous, nebo také, jak se tam říká, „ vysoký toxický potenciál“. Jak je vůbec známo, že PF-07302048 je ve skutečnosti „Comirnaty“. K tomu je třeba se podívat do bezpečnostního listu „Comirnaty“ ze dne 7.12.2021. Tam jsou uloženy bezpečnostní kódy a přiřazení k Comirnaty. Nyní lze samozřejmě říci, že klasifikace se týká manipulace, ale to se již vztahuje na 1 mikrogram.

Dávka pro dospělé je 30 mikrogramů a někteří očkovaní mají 5 nebo více z nich. Veřejná klasifikace jako zcela neškodná a „bez vedlejších účinků“ proto nemůže být v žádném případě uvedena do souladu s hodnocením samotného výrobce a klasifikací OEB5. Také skutečnost, že ALC0159 a ALC0315 jsou izolovaně klasifikovány jako „pouze“ nebezpečné bez modRNA, ale celkový výrobek je najednou klasifikován jako „velmi nebezpečný“, vyžaduje vysvětlení, které nemůže být odůvodněno pouze v oblasti bezpečnosti práce.

Pokud by vakcinátor dříve znal klasifikaci OEB5, určitě by s ní nikdo nedal injekční stříkačku nasadit.

Rada odborníků s přezkoumáním pfizer ského datového listu

Expertní rada  také provedla na svých webových stránkách  podrobné posouzení bezpečnostních otázek produktu Pfizers mRNA. V něm je tato pasáž k bezpečnostnímu listu následující:

„Některé pasáže bezpečnostního listu společnosti Pfizer k Comirnaty dávají pozor. Proč někdo, kdo náhodně vdechuje produkt, musí citovat:

„… být dopraveny na čerstvý vzduch a ihned vyhledat lékařskou pomoc.“

Proč je v bezpečnostním listu napsáno:

„Pro všechny činnosti, při nichž se tento materiál používá, musí být stanovena opatření k zabránění únikům a k ochraně před expozicí.“

Injekčně se podává, je možná vyšší expozice než při injekci?

Co věta znamená , citát:

„Pokud provozní podmínky a podmínky pro manipulaci vedou k uvolnění do ovzduší, musí být vhodný dýchací přístroj vybaven ochranným faktorem dostatečným pro kontrolu expozice.“

Tyto pokyny u produktu, který je opakovaně injektován lidem, jsou více než znepokojující .

A dále k tomu, co společnost Pfizer píše ve své smlouvě s EU, totiž že injekce nebudou stejné jako injekce klinické studie a že nebudou mít informace o dlouhodobých důsledcích ani prohlášení o účinnosti (sebeobrana, cizoložství). To by se mohlo stát a mohlo by dojít k neznámým vedlejším účinkům.

Eu přesto podepsala smlouvu jménem všech členských států. V té době FDA již post-marketingové studie byly k dispozici . Proč tato pasáž stále platí v nejnovější verzi z roku 2021, o tom lze jen spekulovat.

👉https://unser-mitteleuropa.com/pfizer-stuft-eigenes-mrna-produkt-als-toxisch-ein/

Tabulka č.1: https://t.me/absurdnisvet/63881

Tabulka č.2: https://t.me/absurdnisvet/63882

 

📌💥💥💥 💊💊 13.12.2023, v 12:02, IN Noviny.cz, Jan Martínek:

Zdrogovat a připoutat. Lékaři cpou autisty tlumicími léky“

V Česku je podle zdravotních registrů 62 636 dospělých s mentálním postižením (ilustrační foto). Ivana Kottenová se dlouho bránila tomu, aby nechala své mentálně postižené dceři Tereze, ženě s poruchou autistického spektra se sklony k agresi a sebepoškozování, předepisovat tlumicí léky. Když se ale agresivní záchvaty, kterými Tereza trpěla, začaly stupňovat, nezbylo než ji hospitalizovat v psychiatrické léčebně. Z ní se žena, která byla sice na vozíku, ale jinak poměrně soběstačná, vrátila podle slov matky jako nepohyblivá, slintající troska. „Nasadili jí masivní medikaci. Hypnotika, antidepresiva, léky proti epilepsii. Dá se říct, že ji tam na tři měsíce vlastně jen zdrogovali a připoutali k posteli,“ řekla Právu Ivana Kottenová. „Léky dceři vážně poškodily naučenou motoriku. Předtím sama vlezla do vany, po návratu z léčebny se už téměř nepohnula,“ řekla. Její dcera byla od té doby hospitalizovaná několikrát, naposledy letos v září. „Během sedmi dnů ji opět zdrogovali tak, že se vrátila v apalickém (vegetativním) stavu. Nemohla ani sedět, vypadalo to, že si budu muset někde vypůjčit elektrický zvedák, abych s ní vůbec mohla manipulovat,“ uvedla matka pro Novinky.

Přístup zdravotnického personálu k její dceři není zřejmě výjimečný. Jak totiž ukázal průzkum, který si nechala vypracovat nezisková organizace Naděje pro děti úplňku, mnoho lidí s mentálním postižením v ČR užívá antipsychotika, léky na duševní nemoci, přičemž žádným duševním onemocněním netrpí. V Česku je podle zdravotních registrů 62 636 dospělých s mentálním postižením, přibližně 19 tisíc z nich vykazuje známky náročného neboli problémového chování. Více než třetina (37 procent) bere pravidelně léky proti schizofrenii a dalším psychózám, přičemž 82 procent z nich tuto diagnózu nemá. Tyto léky předepisují lékaři zejména lidem, kteří mají projevy náročného chování, například agrese. Na 88 procent takových pacientů užívá podle průzkumu pravidelně antipsychotika, aniž by psychózami trpělo. Jen přechodné řešení

Taková terapie, zaměřená pouze na „utlumení“ náročného pacienta, má ale nejen závažné nežádoucí účinky, ale odporuje i světovým poznatkům a mezinárodním doporučením.

„Z našich údajů je zřejmé, že v Česku jsou léky na duševní nemoci masivně nadužívané,“ řekl Novinkám Petr Třešňák, předseda Naděje pro děti úplňku.

„Tyto léky plní sice důležitou funkci, ale mezinárodní doporučení hovoří jasně: mají se předepisovat pouze na nezbytně nutnou dobu a v co nejnižší dávce,“ dodal.

Ne vždy je takové použití podle něj špatně. „Tyto léky mají tlumivý nebo vyrovnávací účinek. Při dramatickém chování pacienta je potřeba rychle zasáhnout, v krizových případech tedy smysl mají,“ řekl Třešňák. „Nemůžeme si ale myslet, že vyřeší příčinu nemoci. Když vás bude bolet zub, vezmete si prášek proti bolesti, ale rozhodně ho nebudete brát dalších čtyřicet let,“ dodal.                                K neblahé praxi nadměrné medikace mentálně postižených se vyjádřil i zástupce veřejného ochránce práv Vít Alexander Schorm. „Nezpochybňuji, že v některých případech jsou léky nezbytné. Je ale třeba k nim přistupovat s opatrností jako k přechodnému řešení a k poslední možnosti, když ostatní selžou. Rozhodně se nesmí jednat o první a jediný nástroj podpory, natož o nástroj trvalý,“ uvedl zástupce ombudsmana.

Psychiatrička: Zázraky neumíme. Předsedkyně Psychiatrické společnosti České lékařské společnosti J. E. Purkyně Simona Papežová Novinkám ale řekla, že psychiatři nemají v mnoha případech jinou možnost. „Tato data jsou zajímavá, ale nedá se to vidět černobíle. Nezpochybňuji, že někdy jsou podávány vyšší dávky, než je nezbytné, ale určitě to není tak, že bychom osoby s náročným chováním svévolně medikovali. Obecně se snažíme dávat těchto léků co nejméně,“ uvedla Papežová. „Tyto osoby potřebují specifický přístup. Často se dostanou k psychiatrovi až ve chvíli, kdy si rodina nebo ústav sociální péče neví rady. V tuto chvíli žádné zázraky neumíme, toho člověka je třeba zaléčit,“ řekla. Doplnila, že problém je třeba řešit komplexně. „V první řadě je třeba mít dostatečně vzdělaný personál v sociálních službách, a také zařídit dostatečnou pomoc pro pečující rodinu, která je často ve velmi stresující situaci,“ dodala psychiatrička.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zdrogovat-a-pripoutat-lekari-cpou-autisty-tlumicimi-leky-40454082#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

📌💥💥💥💉🎚️13.12.2023 – Výbušné video z Ruska: Američtí výrobci vakcín byli připraveni na COVID-19 – proč? Ruské ministerstvo obrany opět zveřejnilo podrobnosti o amerických programech biologických zbraní na Ukrajině a varovalo před plány Spojených států. Agentura také uvedla, že „umělý původ COVID-19 byl celkově prokázán“ a obvinila Spojené státy, že jsou za pandemii zodpovědné.

Ruské ministerstvo obrany opět zveřejnilo podrobnosti o amerických programech v oblasti biologických zbraní na Ukrajině a varovalo před americkými plány. Úřad dále uvedl, že „umělý původ COVID-19 je celkově doložen“, a obvinil USA z odpovědnosti za pandemii.

„Pandemii předcházela „podivná náhoda“ série výzkumných projektů zaměřených na systematické zkoumání koronavirů financovaných americkou vládou. Americká agentura pro mezinárodní rozvoj (USAID) například od roku 2009 provádí program Predict, který vyšetřuje koronavirová onemocnění a zachycuje jejich přenašeče,“ uvádí se ve zprávě.                                                                                                Přímo k videu: Kirillow 👇

https://uncutnews.ch/explosives-video-aus-russland-us-impfstoffhersteller-waren-auf-covid-19-vorbereitet-warum/

 

📌💥💥💥💉🎚️ Floridský úředník varuje před DNA ve vakcínách proti COVID-19. Floridský generální lékař Joseph Ladapo vyvolává poplach ohledně toho, co vidí jako riziko potenciální rakoviny představované vakcínami COVID. Ladapo, který se během pandemie dostal do celostátního významu za šíření dezinformací o viru a propagování váhání s očkováním, žádá Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) v USA, aby odpověděly na otázky týkající se jeho obav. Integrace DNA do mRNA vakcín. V dopise ze 6. prosince Ladapo uvedl, že věří, že systém dodávání léků používaný mRNA vakcínami může být „účinným prostředkem pro dodávání kontaminující DNA do lidských buněk“. Řekl, že protože integrace DNA by teoreticky mohla ovlivnit onkogeny – geny, které mají schopnost „transformovat zdravou buňku na rakovinnou buňku“, může kontaminant DNA způsobit rakovinu u příjemců vakcíny. Ladapo byl v březnu veřejně pokárán FDA a CDC za jeho doporučení ohledně vakcín, které podle federálních agentur „vedly ke zbytečné smrti, těžkým nemocem a hospitalizaci“, zejména mezi obyvateli Floridy. https://www.msn.com/en-us/health/other/florida-official-raises-alarms-about-dna-in-covid-19-vaccines/ar-AA1llqkZ?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=f6cc353e828c46979d44d9944f820e51&ei=25&fbclid=IwAR1OHCqG0lgmUEDu83ELhaGIHQlsIhfbwCWQIZIW_H71xRrIHq6LTAoJKUU

 

📌💥💥💥💉🎚️V dopise ze 6. prosince Ladapo uvedl, že věří, že systém dodávání léků používaný mRNA vakcínami může být „účinným prostředkem pro dodávání kontaminující DNA do lidských buněk“. Řekl, že protože integrace DNA by teoreticky mohla ovlivnit onkogeny – geny, které mají schopnost „transformovat zdravou buňku na rakovinnou buňku“, může kontaminant DNA způsobit rakovinu u příjemců vakcíny. Ladapo byl v březnu veřejně pokárán FDA a CDC za jeho doporučení ohledně očkování, které podle federálních agentur „vedlo ke zbytečné smrti, těžkým onemocněním a hospitalizaci“, zejména mezi obyvateli Floridy.

Ve středu Ladapo naléhal na FDA a CDC, aby odpověděly na otázky, zda bylo riziko integrace DNA hodnoceno výrobci léků, zda normy FDA berou v úvahu systém podávání léků vakcíny COVID a zda existuje riziko integrace s reprodukčními buňkami nad rámec místní místo vpichu. Související video: Zpráva odhaluje, že screening rakoviny plic je na Floridě příliš nízký ve srovnání s celostátním průměrem (WFTS Tampa, FL) V příspěvku na X (dříve Twitter) Ladapo uvedl, že pokud komisař FDA Robert Califf nezná odpovědi, „kdo mu dal právo zacházet s lidmi jako s pokusnými králíky?“

FDA v úterním prohlášení řekl Newsweek, že agentura obdržela Ladapův dopis a odpoví mu přímo.

„FDA je přesvědčena o kvalitě, bezpečnosti a účinnosti těchto vakcín,“ řekl mluvčí. „Posouzení přínosů a rizik agentury a pokračující bezpečnostní dohled ukazují, že přínosy jejich použití převažují nad jejich riziky. Navíc s více než miliardou dávek podaných mRNA vakcín nebyly zjištěny žádné bezpečnostní obavy související se zbytkovou DNA.“

„Obecně platí, že pokud jde o mRNA vakcíny, i když obavy byly vzneseny dříve jako teoretické problémy, dostupné vědecké důkazy podporují závěr, že nepatrné množství zbytkové DNA nezpůsobuje rakovinu ani změny v genetickém kódu člověka,“ uvedl FDA.

Tato hra je tak krásná. Pokud máte počítač, musíte ho mít. Paul Offit, mezinárodně uznávaný odborník na infekční onemocnění a ředitel Centra pro vzdělávání dětí v dětské nemocnici ve Filadelfii, řekl Newsweek, že ačkoli mohou existovat stopové hladiny fragmentované DNA z vakcín proti COVID, Ladapoův návrh, že by to mohlo způsobit rakovinu, je „vymyšlené“.

Řekl, že protože materiál, se kterým mRNA vakcíny začínají, je dvouvláknová DNA plazma, ve finální vakcíně stále existují fragmenty DNA. Aby však tato DNA byla pro člověka škodlivá, musela by DNA vstoupit do jádra buňky. Offit řekl, že pro DNA je již obtížné vstoupit do buňky a ještě obtížnější pro ni zůstat v buňce, protože membrána nenávidí cizí DNA. Ale bylo by nemožné, aby se DNA dostala do jádra, protože postrádá nukleární přístupový signál potřebný pro vstup do této jednotky.

„Aby mohly ovlivnit DNA, musely by se tyto fragmenty DNA integrovat do DNA. To vyžaduje integraci,“ řekl Offit. „I kdyby se dostali do jádra, nemají způsob, jak se integrovat do DNA.“

Dan Havlichek, šéf divize infekčních nemocí státu Michigan, řekl Newsweek, že Ladapovy body jsou „legitimní“, ale „pochybuji, že jsme vynechali 18 milionů případů rakoviny z vakcíny“.

„To, co [Ladapovy závěry] ukazují, je hluboký nedostatek porozumění tomu, jak buňky fungují,“ řekl Offit. Ladapo, kterého do své role jmenoval guvernér Ron DeSantis v září 2021, byl po celou dobu pandemie široce kritizován, včetně bývalého nadřízeného, který ho odmítl podpořit v této pozici a který obvinil Ladapa z porušení Hippokratovy přísahy svými názory na COVID.

Během svého působení ve funkci generálního chirurga se Ladapo snažil posunout zdravotní politiku státu od „strachu“. Florida se stala prvním státem, který odporoval pokynům CDC a Americké pediatrické akademie poté, co Ladapo doporučil neočkovat zdravé děti s odkazem na anonymní, recenzované studie. Dubnová zpráva z Politico zjistila, že Ladapo změnil studii vakcíny, kterou provedl stát, aby naznačovala, že některé dávky představují vyšší riziko srdeční zástavy u mladých mužů, než původní dokument zjistil. Havlichek řekl, že i když by si každý přál více studií zaměřených na bezpečnost vakcín, nouzová povaha pandemie způsobila, že je vhodné riskovat, a poznamenal, že podle odhadů očkování zabránilo 3 milionům úmrtí a 18 milionům hospitalizací.

„Jen je tak těžké se na to dívat,“ řekl Offit. „Co to je, je to, že využívá skutečnost, že to lidé nevědí. V okamžiku, kdy uslyší slova DNA nebo slovo gen, pomyslí si: „To by mohlo ovlivnit moje geny.“

„Co by měl FDA udělat, je projít tím,“ pokračoval. „Jsou to oni, kdo jsou tady federálními regulátory. Tak vysvětlete lidem, proč je to, že množství DNA, které může být výrobcem

https://www.msn.com/en-us/health/other/florida-official-raises-alarms-about-dna-in-covid-19-vaccines/ar-AA1llqkZ?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=f6cc353e828c46979d44d9944f820e51&ei=25&fbclid=IwAR1OHCqG0lgmUEDu83ELhaGIHQlsIhfbwCWQIZIW_H71xRrIHq6LTAoJKUU

 

📌Kanada – Chtěl „bič“ na neočkované lidi: nyní je 33letý mainstreamový novinář mrtvý                                                                                                                                                  https://report24.news/er-wollte-die-peitsche-fuer-ungeimpfte-jetzt-ist-der-33-jaehrige-mainstream-journalist-tot/

 

📌🇭🇺🇱🇹🇪🇺 JE ČAS NA H-EXIT? Litva říká, že Maďarsko je proti všemu, za čím Evropa stojí. Jediný způsob, jak mohu zvážit postoj Maďarska, a to nejen k Ukrajině, ale k mnoha dalším otázkám, je, že Maďarsko je zcela proti Evropě a všemu, co Evropa znamená, říká Landsbergis, FM Litvy.

https://t.me/absurdnisvet/63889

 

📌 Počet amerických sil na Blízkém východě: Mapa

https://t.me/absurdnisvet/63890

 

📌V americké televizi byl uveden krátký film, kde byl Biden znovu ponížen. Pamatujete si, jak byl nedávno Biden obviněn z pedofilie v americké televizi? Jak média později uvedla, fotografie hlavy státu v příběhu o sériovém pedofilovi se objevila jako výsledek „směšného vtipu“ zaměstnanců. Nyní televizní vtipy o prezidentovi USA dosahují nové úrovně. Americké kanály dnes ukázaly video o starším muži s demencí, kterého jeho rodina opatrně vede k rozhovoru o stěhování…Muže se však nechystá poslat do domova seniorů, naopak jeho příbuzní posílají ho do Bílého domu. Sám muž to odmítá a říká: „Chci ještě žít.“ https://t.me/absurdnisvet/63891

Biden: „Nemusíte být Žid, abyste byli sionistou, já jsem sionista.“ https://t.me/absurdnisvet/63892

 

📌Papež, který se v neděli dožívá 87 let, se vyhnul velké části vatikánské pompy a privilegií a rozhodl se výrazně zjednodušit propracované pohřební obřady. (Ďábelský Vatikán jde krok do úzadí?)                                                                                                           https://www.dailymail.co.uk/news/article-12858665/Pope-Francis-says-prepared-tomb-outside-Vatican.html

 

📌💥 Izraelský ministr zahraničí Eli Cohen: „Izrael bude pokračovat ve válce proti Hamásu s mezinárodní podporou nebo bez ní.“ Od začátku sionistické agrese dosáhl počet obětí v Gaze 18 412.

https://t.me/absurdnisvet/63899

 

📌💥💥💥11.12.2023, Redacted, Roman Kirsch: Zelenskyj je V ROZPACÍCH kvůli ostudnému „zabrání“ jeho peněz Kongresem USA, 2.část;

Zelenski je právě v rozpacích po tom, co mu Kongres Spojených států ostudně vzal peníze. Antony Blinken se snaží přesvědčit veřejnost, že to cpaní peněz do Ukrajiny je dvojité vítězství pro Spojené státy. Tady je druhá záležitost, která tady čekala Zelenského, napsali i v novinách ve Washingtonu kvůli žádosti o peníze. On bude mít rozhovor s prezidentem Bidenem, s novým šéfem Sněmovny reprezentantů Mikem Johnson. Mike Johnson včera se  setkal se svými novými benefaktory (Benefaktor,dobrodinec, je osoba poskytující nějakou pomoc ve prospěch příjemce, kterou je osoba, skupina nebo organizace.), těmi, co mu dodávají zbraně, s představiteli obranného průmyslu Spojených států. Na záběrech si Zelenski v zeleném triku se všemi těmito představiteli třese rukou, všichni v jedné místnosti. Bez prezidenta Bidena ovšem tam je jasné, kdo platí tyhle mužíky za jejich produkty dodávané na Ukrajinu? Jasně, administrativa Joe Bidena z peněz daňových poplatníků. A byl to neuvěřitelný okamžik. Pak Zelenski twitoval o tom setkání s kapitány zbrojního průmyslu Spojených států.

Zelenski píše: „Setkal jsem se s lídry obranní společnosti US a vyjádřil mou vděčnost každému Americkému pracovníkovi, který vyrábí zbraně, aby nám pomohl zachránit naše lidi a bránit naši zem. (Krásná, vzletná slova pro media!) Jsem vděčný. Oceňuji všechny Americké společnosti, které se zúčastnili té minulé konference, v minulém týdnu, což byla konference mezi Spojenými státy a Ukrajinou o obranném průmyslu. Také jsem navrhnul ustanovení o Evropské obranné centrály na Ukrajině. Jsme připravení udělat veškerá základní důležitá rozhodnutí, přestřihnout červenou pásku a umístit objednávky. Jme připravení produkovat více munice a vojenských vozidel, ale potřebujeme podporu. Je důležité vyvinout společnou výrobu dělostřelecké munice protivzdušných obranných systému, dělostřeleckých a raketových systému. Společně můžeme vytvořit více pracovních míst, vytvořit více síly a poskytnout více příležitostí oběma našim národům.“

Reakce Morise: „Je to nejzkorumpovanější země v Evropě. On chce postavit Evropský, obranný uzel v tom místě na Ukrajině, a píše tam, že chce přestřihnout červenou pásku. Jakou červenou pásku? Jakou máš červenou pásku? Začít? S čím? My se tady nemůžeme dopočítat ani zbraní, které jsme Ti poslali. My jsme se nedopočítali ani peněz, které jsme Ti poslali a Ty tam budeš stříhat červenou pásku??? Kolik ještě červených pásek se tam bude na Ukrajině stříhat? Zelenski tam chce umístit objednávky? My jsme tady žili v představě, že z Ukrajiny bude letadlová loď Aliance NATO. A lidé tam budou dostávat jako objednávky? Jako by to byla výcviková, nebo zkušební základna? Takže lidé tam mohou přijít a podívat se jaké zbraně my tady vyrábíme? Jsme připravení produkovat více munice a vojenského materiálu, vozidel, ale my budeme potřebovat podporu, potřebujeme více nábojů pro děla a letadla, a tak dále. Společně můžeme vytvořit více pracovních míst, více síly, a příležitosti pro oba naše národy. Tady jsou fotografie ze všemi, z těch výrobních fabrik, ale při téhle druhé návštěvě je něco rozdílné. Kdysi mluvil na společné schůzi obou komor Kongresu a ne jednou, ale tentokrát byl přijat chladně. Titulky novin ve Spojených státech při příjezdu Zelenského do Washingtonu: „Zima. Rusko postupuje, Bidenův balíček pomoci riskuje stejně kolaps. Ukrajina na pokraji ztráty války?“ Bylo mnoho těch titulků v novinách. Lidé v Americe, ve Washingtonu musí ořezávat ty benefity, které dostávají, aby bylo na benefity Ukrajině, ale Zelenski si kupuje jachty. Kongresman Spojených států za Ohio J,D Vance: „Zelenski přijíždí, jako by bal představitel geopolitické armády spásy. Tady to není role Spojených států, dát peníze každému prosebníkovi, který se přijede. Muži, kterého jsme financovali v tom konfliktu, který tady přistane, jak parašutista do domácí diskuze o vnitřních otázkách Amerických a začne tady upřednostňovat před námi ochranu svých hranic. To jsme ještě předtím neslyšeli. Hovořil s republikány Sněmovně reprezentantů a diskutuje tam o tom, že bychom měli mu dát další, bianko šek. Co to je za způsoby. To přece není tak, jako by přijel sem Winston Churchill uprostřed světové války. Zelenski si přijede a řekne republikánům, aby zastavili diskuzi o problému ochrany domácích hranic a jednali o něm a upřednostňovali Zelenského požadavky. Já jsem uražen. Já jsem uražen tím, že bychom se měli soustředit a upřednostňovat jednání o Ukrajinských hranicích? Zelenski není žádný parašutista, který si zde přistane a bude nám říkat, co potřebuje jeho země? Podívejte se, my potřebujeme ořezat tu sociální bezpečnost, sociální záležitosti u nás. Je to nutné třeba a teď si to představte u lidí, kteří bojují s chudobou a přijede sem Zelenski a začne a začne nás tady nutit, že potřebuje tohle to a tohle to. Polibte mně zadek. V Americe dochází ke škrtům v sociálním zabezpečení, skrze rodiny, vůči prarodičům, kteří jsou v chudobě. Tak proč bychom měli tady omezovat naše lidi v těch sociálních záležitostech, kvůli Zelenskému? To si potřebuje koupit větší jachtu? Polib nám zadek. To se prostě nestane. Muž v zeleném tričku přijíždí do Washingtonu a žádá více peněz. Tentokrát 61 miliard dolarů, aby mohl pokračovat, ale republikáni říkají, že žádné peníze nedají, dokud nebude zajištěná záležitost domácích hraníc na jihu. Tak uvidíme, co se stane. To je právě v době, kdy je ta ožehavá otázka té ochrany hraníc, kdy Zelinski přijíždí v nevhodné době. Ten požadavek stejně bude přerušen kvůli Vánocům. Senátoři budou zřejmě torpédovat ten Ukrajinský rozpočet. Republikáni zůstávají silní, nechtějí dát další peníze a definitivní odpověď uvidíme velmi brzy, ještě před váleční přestávkou, na kterou odcházejí kongresmani.“ Takže ta Vánoční přestávka nebude. Takže uvidíme a budeme se těšit.

https://youtu.be/Z56mKpIJX7A?si=J0WljCv6YE60R1gY

 

📌JUST IN – Akcie společnosti Pfizer klesají na čerstvé víceleté minimum.                                       https://www.disclose.tv/id/5lx8d5x7as/

 

📌Překlad: Je známo, že téměř všechny války jsou založeny na střetech ekonomických zájmů válčících stran.Není také žádným tajemstvím, že většinu moderních válek vyvolaly ekonomicky vyspělé západní země. Dnes budeme informovat o dalším nápadném příkladu ekonomického pozadí války vedené NATO pod záminkou „boje za demokracii“. Velká umělá řeka je považována za největší inženýrský a stavební projekt naší doby, rozsáhlá podzemní síť akvaduktů zahrnující Libyi, Egypt, Súdán a Čad.

Do roku 2011 byly dokončeny 3 úseky umělé řeky. Do libyjských měst bylo dodáno celkem 6,5 milionu m³ sladké vody, která slouží 4,5 milionu lidí. 70 % zásob vody využívalo zemědělství, 28 % obyvatelstvo a zbytek průmysl. Vznikly velké farmy, kde se pěstovala pšenice, oves, kukuřice a ječmen, dříve pouze dovážené. Se svým vodním projektem by Libye mohla spustit skutečnou „zelenou revoluci“ v pravém slova smyslu, protože by vyřešila mnoho potravinových problémů v Africe. Zajistilo by to stabilitu a ekonomickou nezávislost. A co je důležitější, MMF neutratil ani cent za projekt, který mohl proměnit celou severní Afriku v rozkvetlou zahradu. To je některými analytiky uváděno jako důvod destabilizace regionu. V roce 2011 vypukla v Libyi první občanská válka mezi Kaddáfího vládou a revolucionáři vedenými National Transitional Council of Libya (TNC) a podporovanými USA, LAS, EU. 17. března 2011 schválila Rada bezpečnosti OSN svou rezolucí 1973 vojenskou intervenci v Libyi. https://nodeoftime.de/grosse-von-menschenhand-geschaffene-fluss

 

📌💥💥💥„Vyberte hotovost z bank!“ Varování: Svět čelí „největšímu krachu v historii, stejně jako v roce 2008, kdy mohl začít výprodej bankovních úvěrů“.                                                                       https://www.express.co.uk/finance/personalfinance/1844733/global-economic-crash-warning

 

📌Novinář financovaný WEF, který vedl kampaň za očkovací pasy, zemřel „nevysvětlitelnou smrtí“ – britský pro-očkovací moderátor měl VAIDS.

https://wp.me/p5eM0T-CXE

 

📌JUST IN – Spojené království by mohlo být zastaveno „každou chvíli“ rozsáhlým kybernetickým útokem, varuje zpráva Společného výboru pro národní bezpečnostní strategii. https://www.disclose.tv/id/50jae9g4uh/

 

📌🍌🍌🍌🚨POZOR🚨Ne všechny banány jsou stejné. Banán s 4011 pochází z laboratoře 🍌🔬

https://t.me/absurdnisvet/63911

 

📌Německo – již tradice: Zraněný po útoku nožem: Policie nepředpokládá, že by šlo o sériového pachatele. V pondělí večer byl při útoku nožem poblíž zastávky Stadtgarten vážně zraněn 21letý muž. Byl převezen do nemocnice, ale nebyl v ohrožení života, řekl v pondělí večer t-online policejní mluvčí.

Podle svědků došlo kolem 21:30 u jižního vjezdu/výjezdu na zastávku k hádce mezi ním a dalším mužem. Hádka pak přerostla ve fyzickou hádku, uvedla policie. 21letý muž byl zraněn nožem. Pachatel následně utekl východním směrem.

https://www.t-online.de/region/dortmund/id_100300416/weihnachtsmarkt-dortmund-messerattacke-bei-haltestelle-stadtgarten.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *